עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by [NOS],

אני מחפר מחשב זול לאמא שלי ( 1000-1400) שימוש משרדי בלבד , לא חובה ציוד היקפי ... חבר המליץ לי על הדיל הזה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 1. האם לא עדיף לקחת intel לשימוש משרדי ? 2. אפשרי להשיג מפרט יותר זול עם אותם ביצועים ? 3. איך החנות אייבורי ? 4. אני פתוח להצעות אחרות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by katzar,

אני רוצה לבנות מחשב שישמש אותי במיוחד למשחקים כבדים. המסך שלי זה LG W2343T LCD רזולוציה מקסימלית 1920x1080 והציעו לי את המפרט הזה: מעבד: http://tms.co.il/product/6800 AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪725 לוח אם: http://tms.co.il/product/8135 Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪378 מארז: http://tms.co.il/product/8142 Lancool Midi Tower PC-K58B Black כמות: 1 - מחיר: ₪373 ספק כוח: http://tms.co.il/product/5126 SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪308 זיכרון: http://tms.co.il/product/8111 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪106 כרטיס מסך: http://tms.co.il/product/8340 Sparkle…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  3. מחשב מיועד להופעות בחוץ חשוב שיהיה לו יציאה לVGA וכונן דיוידי אין צורך בצורב... כמו כן עדיפות למסך קטן יותר מ15.4 ומחשב חזק מבחינת העמידות שלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. אהלן, אשמח לקבל מפרט מומלץ + דגם של מחשב המתאים לסטודנט מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)צפיה בסרטים, עריכה גרפית * משקל רצוי? קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני + * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ממש תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  5. אחרי התלבטויות וחיפושים מרובים החלטתי ללכת על המחשב הזה: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=641 לפני שאני קונה אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הנייד. מה דעתכם על החברה? איך השרות שלהם בארץ? כמה זמן תחזיק לי הסוללה? יש כאן מישהו שברשותו הנייד הספציפי הזה? מה הם החסרונות שלו? יש דברים שלא שמתי לב אליהם? ורק אוסיף שהשימוש שלי יהיה לאוטוקאד, תוכנות תלת מימד, פוטושופ, אינטרנט, הורדות וסרטים תודה רבה לכם אנשי מחשבים גאונים יקרים.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* אה... ועוד משהו קטן - האם יש סקירה מסודרת על המחשב הספציפי הזה? גם עברית וגם אנגלית

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by afi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות …

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין בעצה לגבי מחשב משחקים (עדיף כבדים, או בינוניים). אין צורך בציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב. יש צורך ב: - מארז (אני נוטה ל-6A19 כשילוב של איכות ומחיר) - מעבד (נטייה חזקה ל Core 2 של אינטל, למרות שאני מעריץ של AMD) - זכרון (1GB), כמובן מהיר במינימום מחיר. - לוח אם (שיכלול כרטיס רשת, רצוי 1GBit, כרטיס קול של לפחות 5.1, BIOS נעים - אבל אל בהכרח מיועד לאוברקלוקינג). - כרטיס מסך (הייתי די נעול על ה-7600GT, אבל ראיתי פה הצעות עם 7900GS - אשמח להמלצות). - הרד דיסק (בעל קאש מקסימלי, עם יחס עלות-תועלת מקסימלי). מטרה: מחשב חזק ושקט, ולכן אם יש צורך במאוור שקט למעבד - אשמח. האם כדאי לחכות לארבע ליבות שייצא (בתקווה) בנובמבר? האם כדאי לחכות לנובמבר …

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by manz11,

שלום לכולם, אבקש מפרט העונה על הפרמטרים הנ"ל (רצוי SB ,אלא אם כן התקציב לא מאפשר\או שזה טיפשי) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תלוי בשדרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים, תכנות )? 3. האם יש צורך בציוד היקפי : רמקולים, 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : ממוצע 7. האם מתוכנן אוברקלוק :לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ראשל,צ (ksp\skypc). 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קו…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. אני לא יודע אם זה הגיוני לבנות מפרט למחשב נייד אז אם זה לא אפשרי לעשות בכלל שינויים במחשב נייד (כמו לשנות כרטיס מסך ו- HDD קטן יותר) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד מתאים. אני מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי אבל אני מעמיס עליו ולא לגיימינג. בכללי מה שחשוב לי זה: א. שאני אוכל לפתוח בו כמה דברים במקביל (תוכנות ועשרות דפים באיטרנט) ב. שיעבוד ויגיב מהר ג. חלקים טובים (אני לא מתכנן לקנות חדש ב-5-6 שנים הקרובות). אני אשתדל לפרט כמה שאפשר לגבי מה אני מחפש: 1. תקציב: בין 4K ל- 5K לנצל: את כל התקציב חריגה: עד 500 ש"ח במקרה שממש מצדיק את זה 2. שימוש: עצמי אבל אני פותח כמה תוכנות ביחד ומשאיר דפים באינרנט פתוחים. אולי גם תוכנה של 3d פשוטה ברמה חובבנית. סרטים hd ושימושים בית…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by barak123,

אני מעדיף שהוא יהייה מבוסס amd 64... אלה החלקים שאני צריך: כרטיס מסך זכרון לוח-אם ומעבד המחשב למשחקים...

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by mordydd91,

שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. מחפש מחשב שמיעוד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינרטנט, כולל מסך,מקלדת עכברורמוקלים (או רמקולים מבונים במסך) עד 2500-3000 שח תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by eyal1506,

אני לא אמלא את השאלון אבל בגדול: (מיועד למשחקים), 1TB הארד דיסק, יש לי מסך ברזולוציית FHD, רוצה 8 GB זיכרון ומארז וספק איכותיים בלי אורות. כמו כן אולי עדיף לקחת לוח נחמד לשיפורים עתידיים לדוגמה SLI והרחבת זיכרון. מה שאני הצלחתי לעשות זה: (אני מקווה שהספק הזה יחזיק את המערכת) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skil…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by RadeonXt,

ערב טוב , חבר שלי מעוניין במחשב חדש ותקציבו הוא 4K. אין צורך במסך (כבר יש - מאג) , אבל יש צורך ברמקולים (2.1) , מקלדת ועכבר (אופטי כמובן).

15. יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Iron~Chef,

זיכרון 1g מעבד אינטל e2140 לוח אם msi 945gc דיסק 200 צורב dvd והשאלה: בפירסומים של איבורי ואחרים הדגם e2140 של המעבד מופיע כ intel core2due e2140 לאומת זאת במקומות אחרים הוא מופיע כ pentum e האם זה סותר או הטעיה מכוונת? תודה

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by gbguy,

הייתי רוצה לדעת אם המערכת החדשה של מיקרוסופט תוכל לעבוד על המחשב HP Pavilion dv6660ej (עם 2 ג'יגה) תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by 4xtos,

אני צריך בטריה 6/9 תאים לLG X130, הבטריה המקורית החזיקה מעמד 3 שנים, אני צריך תקופה דומה לבטריה הזו. LB3211EE, מישהו ממליץ על מקום זול ואמין?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by galav1,

בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 1.8 בגג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  21. שלום לכולם בעוד כחודש יש לאבא יום הולדת, אז החלטתי להביא לו מחשב נייד במתנה. אין לו שום רקע במחשבים אבל הוא מתעניין מאוד בצילום ועריכות פוטושופ, אז סביר להניח שזה יהיה השימוש העיקרי במחשב. מסך 17" אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר נוח מ-15". התקציב הוא 3000-3500 שקלים. 1. בתקציב הזה אני מבין שאין לי מה לחכות ל-Ivy Bridge בחודש הקרוב, אבל האם אפשר לצפות שלפחות המחירים של המחשבים הנוכחיים ירדו? 2. שמתי עין על המחשב הזה, מה אתם אומרים? בנתיים נראה לי שזה המחשב הכי מתאים שמצאתי, יש לכם מה לומר בנושא? תודה רבה!! עריכה: לא שמתי לב לחוקי הפורום, אז ככה:המשקל וגודל הסוללה לא רלוונטים, לא חובה מערכת הפעלה וצריך שיהיה כונן DVD (יש מחשבים בלי??)אין העפה לחברה ותקופת האחריות גם …

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  22. קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by boogie,

האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by itzdvd,

שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, נייח לטובת עריכת תמונות. אני צלם חובב ומחפש מחשב חזק מספיק לעריכת תמונות ע"י תוכנות ADOBE כמו LIGHTROOM ו- PHOTOSHOP. לעיתים גם עריכת וידאו באיכות HD. התמונות בד"כ במשקל 12-25 מגה ועריכה שלהם או חיבור של כמה יחד לפנורמה מעמיסה מאוד על המחשב הקיים שלי והעבודה לוקחת לי הרבה זמן עקב כך. אודה להמלצותיכם בדבר מחשב מתאים כולל מסך בבקשה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  25. Started by Spyro,

היי, אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח אפשר גם לחרוג טיפה אם חייבים. המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות ותוכנות מתמטיקה והדמיה די כבדות, לכן חשוב לי מאד המעבד וכמובן לא פחות מגיגה זיכרון, כרטיס מסך לא ממש משנה וגם הגודל של ההרדיסק לא קריטי (יש לי הרדיסקים חיצוניים). הנה מפרט שאני יצרתי בעצמי: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 1GB TwinMOS TwiSTER דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22N…

• 10 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים