עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי חברים ברשותי Lenovo Edge E330, ורציתי לדעת אם זה בסדר להוציא\להכניס את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד ומחובר לחשמל. עשיתי את זה כמה פעמים ולא היתה בעיה - המחשב זיהה שהוצאתי\הכנסתי את הסוללה והוא הראה את החיווי בהתאם, אך רציתי לדעת אם זה עלול לגרום לנזק כלשהו למחשב\לסוללה. (אני נוהג להוציא את הסוללה כשאני מחובר לחשמל והיא מלאה כדי לשמר את אורך החיים שלה...) מה דעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נייד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 1000 שקלים נוספים מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (SWTOR, WILDSTAR, DIABLO3 וכו') ותכנות. רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - 1920 על 1200 הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ahinazar,

תקציב: 3.5K בשביל: משחקים כולל עכבר כזה בדיוק: http://wellcom.co.il/catalog/images/Microsoft/MOM.jpg ומקלדת נוחה למשחקים. רמקולים: 2+באס תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך שיהיה כמה שיותר טוב המחשב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים,סרטי HD ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? צריך גם מסך חדש.. * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , Pes 10 ועוד שיצאו כנראה.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך ורמקולים..מקלדת ועכבר אין צורך.. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קרי…

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש שאני מתלבט בשאלה איזה מערכת עדיפה למטרת:- משחקים 20% אינטרנט 70% ותוכנות כלליות 10% אני אישית מעדיף את הAMD אך אינני צריך את הSLI ואפילו לא ממש את הNF4 אבל אני מאוד רוצה מערכת עם PCI-E ולכן האם כדאי לשלם המון על לוח של AMD או שאין סיבה ולוח 915 של אינטל יעשה את העבודה? המערכת היא +\- כזו: amd 3000 939 לוח תואם עם PCI-E כרטיס מסך XFX 6600 Nvidia 1gb זכרון{2*512} וכמובן כל השאר או אותה המערכת עם אינטל 3.0g 775 ולוח 915 של gigabyte או asus או msi אז מה אתם המומחים אומרים? ובבקשה תנו לי תגובות כי אני רוצה להחליט על סמך מס' רב של תגובות אז פליזז

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by C991Now,

ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב חדש HP pavillon dv2000 הוא קיבל כמובן את המחשב עם ויסטה והוא מעוניין להחליף ל XP. ברגע שאני מנסה לפרמט לו את המחשב הוא רושם לי שהוא לא מוצא שום הרד דיסק מחובר... בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. 1. מה התקציב? 3000, אפשר לחרוג ל 3400 אם זה חיוני 2. מטרות המחשב: וורד, אימיילים, מצגות, גלישה באנטרנט 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים,פשוטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה צורב דוד ואני מעדיף כ.מסך onboard 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מראה סביר, עדיף שיהיה שקט, לגבי טמפ' לא צריך קבוע על 20C אבל גם שלא יתחמם יותר מדי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Denisius,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצבא בעיקר כדרך להעביר את הזמן. פירוט: * מטרות המחשב? משחקים, גלישה, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי אבל כמובן כמה שהסוללה יותר חזקה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא רלוונטי. * בלוטות? לא קריטי אבל מעדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB מינימום. * צורב DVD? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב המשוער הוא עד '4000 ש"ח אך כמה שיותר זול יותר טוב. עד עכשיו המחשב המתאים ביותר שמצאתי הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. מעבד: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac *תקציב 4 אלף שקל כולל הכל שימוש בעיקר לפוטושופ,לייטרום שיעבוד מהר ושיהיה הרבה זיכרון ושיראו מעולה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, וסרטים ומוזיקה. כמו כן יש עדיפות לPCI-E(למטרות שידרוג בעתיד) אני לא צריך מסך מקלדת וגם לא עכבר בכל השאר ככל העולה על רוחכם. בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shlosi,

שלום לכולם, רק רוצה לשתף את המפרט החדש שקניתי אחרי הרבה מאוד התייעצויות ושינויים. המחשב הזה מיועד לעריכה (Avid, Premiere, After Effects) וכרטיס המסך מספיק חזק כדי להתמודד יפה גם עם תוכנות תלת מימד שאתחיל להשתמש בהן בשאיפה בעתיד הלא רחוק. מעבד: I7 2600k לוח אם: Gigabyte z68x-ud4-b3 זכרונות: G.Skill RipJaw 4x4GB 1600Mhz הארד דיסקים מפורמטים ברייד 0: WD Caviar Black 1TB 7200rpm, 64MB, sata III x2 כרטיס מסך: PNY quadro 2000 1GB ddr5 צורב: Samsung SH-B123L DVD+-RW Blu-Ray מארז: Antec P183 V3 ATX midi tower ספק כוח: Corsair 650W V2 Active PFC הוספתי בסוף גם כרטיס firewire ועוד מאוורר למעבד למטרת אוברקלוקינג עתידית אבל חוץ מזה, זה זהה למה שכתבתי פה. עוד לא התחלתי לערוך עליו דברי…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  13. שלום לכולם, תכננתי לקנות מחשב לפני כחודשיים אבל תקופת מבחנים גרמה לי לדחות זאת. אני בטוח שהסטודנטים שביניו יוכלו להבין זאת... לפני כחודשיים הוצע לי ע"י DARKloth שעזר לי רבות את המפרט הנ"ל: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, מחפש מחשב נייד לפי הטופס: * מטרות המחשב? עיצוב גרפי, בעיקר עבודה עם פוטושופ ואילוסטריטור. דו מימד, ואם יש אפשרות, אופציה לתלת מימד. * גודל המסך? 15.6 מט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא כבד במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים עבודה ללא מטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של לפחות 240GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Posford,

אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB 380 ¤ 1 Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1 LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 230 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 מסך LG L1750HQ 8 MS 1820 ש"ח סה"כ מחיר סופי: ¤ 8036.9במזומן. התייעצות אחרונה לפני שאני קונה. את הציוד ההקפי אני קונה ממקום אחר.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקי אז ככה אני צריך שמישהו יבנה לי משחב אם תמונות וקישורים ומקום שאני יכול לאזמין ממנו<<<אני צריך מחשב משחקים בתקציב 5000 אם קצת חריגה לא הרבה בלי מסך ונספחים<<רמקוליה וכד' נ.ב. תודה מראש ממי שיכול לעזור לי ............

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by guy raz,

שלום, אני מתכנת מתחיל ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש במחיר 4K בערך. אני רוצה שירוצו עליו תוכנות כמו: Visual Studio 2010, SQL Managment Studio מחשב זה יהיה לצורך לימודים ותרגילים, לא מחשב עבודה עיקרי. יש הצעות למפרט? מהם הדרישות המינימליות שעלי לבדוק? תודה לכל המגיבים! גיא

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500. כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אולפן הקלטות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מה שכדאי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

20. עכשיו אני כותב מהמקלדת המובנת בווינדוס וזה משגע... מאתמול מקשי המקלדת התחרבשו... זאת אומרת שיש אותיות שאם אני מקיש עליהם יוצא מספר במקום.. אתמול חיברתי מסך רגיל לפורט ה-VGA והרגשתי מתח סטטי... יכול להיות שזה קיצר איזה מעגל ובגלל זה המקדשים התחרבשו? יש פיתרון לדבר כזה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2010 בשעה 22:03:48 אני מרגיש כל כך טיפש....מסתבר שהפעלתי את ה-NUMLUCK בנייד... מעניין איך הצלחתי לעשות את צירוף המקשים שמפעיל את זה בלי לשים לב....

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, החלטתי לקנות את המעבד הגרפי החדש Nvidia gtx 970 כדי להנות מגרפיקה ממוחשבת במיטבה. לשם כך אצטרך גם מחשב שיורכב מסביבו יש לי כמה וכמה שאלות שאשמח לעזרה לגביהן. חלקן אולי מתאימות למדורים אחרים, אבל אני חושב שכדאי לרכז את כולן כאן. אוקיי, אז יש לי מחשב בן כמה שנים והייתי רוצה להשתמש בחלקים שלו עד כמה שאפשר. לפחות לשמור את המארז, אם אאלץ להפטר מכל השאר. המערכת שיש לי כרגע: לוח אם עם תושבת LGA775:י GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz זכרון: 2GB DDR2 מארז: GIGABYTE Triton ספק כח: Enermax Liberty 400W קירור למעבד: מאוורר שעלה לי כ-120 ש"ח (של Zalman אם אינני טועה). מסך: "Dell U2410 24, רזולוציה 1920x1200 השאלות שלי: …

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by intel suck,

שלום אני צריך מפרט ב-3500 ש"ח רצוי מ-KSP או מחנות אחרת בראשון למשחקים בינוניים אין צורך בציוד היקפי (מקלדת עכבר מסך ורמקולים) ה-NEC 3550 יספיק ומעבד AMD 3200 גם יספיק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  23. אני צריך מחשב חזק - לקומפילציות ותוכנות 3D 15 אינץ' אבל לא עם רזולוציה גבוהה - 1280X800 או 1440X900 מספיק בהחלט. נראה שדגמים מסויימים שך Dell E6500 מתאימים ביותר. אבל אחרי בירור גיליתי שהם כרגע חסרים במלאי גם בשניידר וגם בNotebookclub. האופציה שקיבלתי בשניידר - Dell Vostro 1510 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9456 הוא בא עם מעבד T8100, הרד דיסק 160GB 7200 RPM, כרטיס גרפי NVIDIA GeForceTM 8400M GS 256 MB האם הדגם הזה מומלץ? האם יש אופציות אחרות עם מפרט חזק לפחות כמוהו בלי להתפרע במחיר? התקציב שלי עד 8000 עבל באמת לא מצאתי שום דבר אחר חזק. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by idoleff,

LG R480-K.AP38E http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=743796 בגדול הוא עובד, אבל יש לו שתי בעיות: 1. סוללה גמורה - צריך לעבוד מחובר למטען 2. לחצן עכבר שמאלי רגיש מידי - עדיף לעבוד עם עכבר חיצוני. כמה נראה לכם אפשר לקבל על דבר כזה? יכול להיות שמשתלם להזמין סוללה חדשה מחול ולמכור איתה? תודה!

25. אני יודע שהסכום זעום... אבל זה מה יש. ברשותי מסך LCD איכותי של VIEWSONIC 1 giga ram הארדיסק של 160 גיגה ומארז... מה לדעתכם אפשר לעשות? ניראה לי חשוב לי שיהיה עוד כונן של 500 גיגה כי בעיקר אני מוריד סרטים... כמו כן אני משחק במשחקים אך אני מודע למגבלות. בכול מקרה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.