עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by Radiant,

אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי והכונן היות ונדמה לי שזה מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 1 tera samsung drive שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! וגם - האם יש סיבה לחכות ל…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by oferl31,

היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by guyz6471,

שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים,אינטרנט וצריבת סרטים(קידוד גם) הסכום הוא בערך 5000 (מה שנראה לי קשה). אין צורך בכלום מעבר לרכיבי הבסיס (בלי מסך צורב וכו') התחלתי להכין מערכת שנראת לי סבירה אבל אני צריך ייעוץ לגבי מארז+ספק וחוות דעת האם המערכת סבירה ומאוזנת... Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 674.74 ¤ Gigabyte GV-NX66T128VP Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCI Express + SLI 1,282.86 ¤ Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 385.90 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1,090.85 ¤ DDR 1GB( 512X2 mb) 3200 PC400 GEIL with COOLING 1,158.31 ¤ Sub-Total: 4,592.65 ¤ (מגלוב נט) אשמח לקבל תגובות

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by kalimero1234,

1. מה התקציב המקסימלי? ניתן חריגות עד 200 שח3K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט -כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 חשוב מאוד 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) - לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפ…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  6. מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (כולל HD) גלישה באינטרנט וקצת משחקים (פיפא וכאלה). המחשב יהיה בסלון בתוך ארונית בעומק 45 ס"מ רוחב 60 וגובה 50.(צריך להוסיף כבלים מאחור.) נושא הרעש לא כל כך חשוב כי ישב בארונית אבל חשוב נושא הקירור (לפעמים יעבוד 4-5 שעות כשהארונית סגורה עם איוורור מינימאלי ולאחר מכן יאוורר). אני לא רוצה לשלם הרבה אבל חשוב שהמחשב יתמוך בפורמטיהשידור השונים . לא צריך מקלדת וכאלה ןלא מסך. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  7. היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  8. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח ואני לא צריך מסך תודה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by JediMaster,

אחים שלי אני חפשתי לפני חודשיים מחשב ואז יצא כתבה על הורדה במחירים בקרוב אז החלטתי לחכות עם זה חבר שלי עשה לי מפרט אבל אני לא כל כך מרוצה ממנו. חבר אחר שלי הפנה אותי לפה אמר לי שפה מבינים מה שהם עושים יש לי תקציב 4000 שקל מיועד בעיקר למשחקים המחשב אני רוצה עקרונית על המחשב שלי radeon 9800 pro ואני מעדיף מעבד אינטל כל השאר בידיים שלכם תעשו לי מחשב סוס בחיית נשבר לי כהשטויות אני רוצה מחשב תודה לכל העוזרים

10. Started by lidor12303,

שלום רב! הייתי מאוד רוצה לדעת מיהו היבואן הרשמי בישראל למחשבים ניידים של המותג סמסונג?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by ExAlpha,

אוקי, אז בטיול השנתי (אתמול חזרתי) המורה שלי באה ואומרת: תגיד, אתה יודע איפה למצוא מחשב במחיר טוב, ושיהיה כאילו טוב לי ולילדים, אבל לא מחשב על, בתקציב של בערך 3000 שקל? אז מצאתי את זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1174832 3287 שקל,נראה מבצע אחלה. בExcelnet זה עולה איזה 4400 שקל.... תבדקו, תגידו מה אתם חושבים.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by geigera,

שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  13. צהריים טובים, כאן עוד סטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד. אני מקווה לעבוד עם המחשב במשך שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע בו סכום גבוה בהנחה שהוא מוצדק ומתאים לדרישותיי. לשמחתי אין לי בעיה שיביאו לי פיזית מחשב מארה"ב, כך שאם יש דגם מתאים יותר שם או שהעניין יחסוך סכום נאה (יש לקחת בחשבון תשלום מס בארץ) אבל לא יבוא על חשבון האחריות, אין לי בעיה ללכת בדרך זו. תכונות חובה: WIN7, אחריות מקיפה ביותר לזמן מירבי, מותג עם מוניטין טוב בהקשר של אמינות, מחשב שיוכל להריץ הרבה תוכנות במקביל בצורה חלקה לגמרי - אופיס/גלישה כבדה באינטרנט/קומפיילרים של תכנות/סקייפ/דיגסבי/בבילון. מצלמה ומיקרופון מובנים. תכונת בונוס: כרטיס מסך שיוכל להריץ יפה את סטארקראפט 2 שבא עלינו לטובה ב 2010. אני לא גיימר ואין לי …

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by a_beilis,

המחשב ישמש כמחשב ביתי לצורך משרדי. המטרה היא לקנות מחשב שיחזיק מספר שנים טובות. אני מאמין שi3 עם 8GB זיכרון יספיק אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח עם חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אינטרנט, מסמכים וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב מאוד. המחשב יושב בפינת עבודה שבסלון כך שהרעש פחות מפריע, כמובן בגבול הס…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  15. היי. אני די חדש בכל הקטע הזה של מחשבים (לא נגעתי במחשב שלי משהו כמו 7 שנים)... החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח, לא כל כך התלהבתי מה2 הצעות שיש באתר מינואר ואני בטוח שזה שמיואר היו לא מעט שינויים. חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי עם מפרט רציני למחשב חדש (אם אפשר אז לפרט על הרכיבים כי כמו שאמרתי אני די חדש בנושא). תודה ;D

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  17. Started by roei88,

שלום אני צריך מפרט גג עד 6000 שקל, עם צורב ומסך 17/19 שטוח, לא amd ועדיף שיהיה עם ג'יפורס (אמרו לי שראדון עושה בעיות..) תודה!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  19. היי אשמח לעזרה להרכבת מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב כ7500, מתאפשר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -מאוד חשוב, קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש…

20. בס"ד שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם למעבד 9 3900x. המפרט הקיים שלי כולל 32GB (2x16) ram, 2080super, 1000W PS אני מחפש משהוא מספיק טוב אבל לא חייב להיות הכי יקר, לבינתיים ראיתי לוח אם באמזון (מתחת ל75$) אבל אני מוכן להשקיע עד 800 שח~ מה ההמלצה שלכם? תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. שלום, חבר שלי צריך מפרט למחשב ב 3000 שקל, אם אפשרות לשחק מדי פעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרד ומדי פעם לשחק (גיימניג קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dead space 3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ, LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  22. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע, עריכת סאונד - עתיד להתבצע באופן יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא תודה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מפרט מלא אך איני סגור לגבי המארז ופתרונות הקירור הן למעבד והן …

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  23. אז ככה, השימושים שלי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים, צפיה בHD ויישומי אופיס למינהם. רוב השימוש כרגע הוא בבית, אבל אני מאמין שלנסיעות מדי פעם אני אקח אותו ככה שהמשקל זה לא הכי הכי חשוב. יש סיכוי לא רע שחבר חוזר מארה"ב עוד שבוע, על איזה מחשב אתם ממליצים בארה"ב עד 500$-600$ יש אפשרות שהאחריות תחזיק גם בארץ, יש אחריות בינלאומית ל 3 שנים לאיזשהי חברה? ואם בסופו של דבר אני אקנה בארץ מה מומלץ עד 3,500ש"ח. כמובן שבארץ האחריות מאוד חשובה לי. בתודה, עומר.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות משחב נייד. התקציב שלי 5K. השימושים הם שימושי משרד. (אני לא יודע איזה עוד פרטים אתם צריכים.... אם יש עוד...) תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים