ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין קנות מחשב חדש. אשמח להצעות למפרטים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא יודע. מה שאני כן יודע זה שאני רוצה 8g זיכרון, i5 ומעלה. מארז, ספק וקירור טובים. נגיד 2,500-3,000? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, וגם משחקים יותר כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חושב לקנות את ה-Dell 2311h. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרה ליצור מפרט לעבודה בגרפיקה תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים אין צורך במסך או בכל ציוד הקפי, כולל צורב DVD וכו'.. אין צורך לתת דגש לכרטיס קול חזק לספק מטורף או למארז חתיך... אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אך אופק שידרוג בהחלט אפשרי... הכי חשוב שהמחשב יתן בראש בשרטוטים בתלת מימד וברינדורים.. ואם התקציב לא יאפשר זאת אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ'ל והדבר העיקרי שחשוב לי הוא איכות בנייה ונוחות שימוש,וכמובן חומרה מעודכנת יחיסית לטווח מחירים זה? מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב והאם הוא אמין ואיכותי,או להפך לתת לי המלצה על מחשב עד 3500 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
למבינים מבינינו, אני סטודנט וצריך מחשב לעבודות בעיקר האם המחשב נייד מהסוג הזה יתאים לי? ACER Aspire One http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3805
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי. מסך 15-16, לא חייב להיות מאוד קל, חזק יחסית(שיחזיק לאורך זמן למרות שהיא רק רואה סרטים, גולשת וכותבת מסמכים). תקציב 4-5 אלף.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר על מה ההבדל בין שני הכרטיסים?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl...1260-01-20G-PChttp://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11260-07-20G תודה,
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה, שלום לכם. אני מעוניין במפרט חזק למשחקים, מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים, [CrySIS, CallOfDuty4, ASGrid ודומיהם, וכמו-כן, תוכנות גרפיקה ועריכה: Photoshop, Dreamweaver (במקביל) ודומיהם] האם זה אפשרי להוציא QuadCore, 4GB DDRII 800MHz ו- PX8800GT בתקציב הזה? בכל מקרה, נשאיר את העבודה למקצוענים! תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדיות אופיס וכו' ולסרטים מידי פעם וכאלה.. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 פחות או יותר * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים זהו בכללי המחשב הוא למנהלת חשבונות שמשתמשת בעיקר באופיס ודברים בסיסים כמו אינטרנט וכו' ושיריץ סרטים ללא בעיות.. התקציב 2500 אם אפשרות לחריגה ל2700 אם יש צורך משמעותי בכך.. תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לצרכים משרדיים בלבד, התקציב הוא בערך 2500 ש"ח, צרפתי את המפרט בתמונה רוצים עליו 2445 לפני מע"מ (עסק אז זה לא רלוונטי) . מה דעתכם? המחיר יקר או סביר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי LG X130 L.A7W1E בן שלוש שנים, הבטרייה שלו מתה ונראה שההארד דיסק בדרך למות(המחשב עובד מאוד לאט למרות פרמוט) מה אפשר לעשות? אפשר לתקן לבד?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות …
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
באיזה חנויות(רצוי איזור ת"א) אני יכול להשיג את המפרט הבא ב-5000? http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ (המפרט העליון) אם המפרט לא מעודכן ויש שדרוגים שניתן לעשות במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם על המפרט שהרכבתי ב-TMS. המחשב נועד לגיימינג כבד. בניתי את המפרט כהכנה ל-SLI כי אני מתכנן שנה הבאה לחבר מספר מסכים. המפרט יצא טיפה יקר לטעמי (תקציב של 8K) ואני מניח שטיפה התפרעתי אשמח לשמוע על הצעות להוזלה בלי לפגוע בביצועים (שמירה על יכולת חיבור כרטיס נוסף בSLI). בנוסף יש לי כמה שאלות... כמה שיפור בביצועים מקבלים מכונן SSD? האם זה באמת שווה את המחיר? אם אני ארד מה-SLI אני מניח שהמחיר יהיה יותר קרוב ל 6K. איזה מפרט הייתם מציעים במקרה זה? האם אני יכול לחבר מסך אחד לכרטיס הגרפי ואת השני ללוח אם או ששניהם חייבים להיות מחוברים לכרטיס? בנוסף מילאתי את השאלון אם יש לכם הצעות למפרטים נוספים. זה המפרט מTMS: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . …
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח על פי הקווים המנחים הבאים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות, כלי תוכנה "כבדים" (MATLAB - ידרש להריץ סימולציות ארוכות), תכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14 או 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - עדיפות לרזולוציה גבוהה, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חבר קנה את המחשב ורוצה לחבר לטלוויזיה עם SVIDEO. יש לו מתאם מ-DSUB ל-SVIDEO אבל נראה שהוא מסתבך עם זה. זו הדרך או שזה בכלל לא אפשרי? מותקן על המחשב XP והכרטיס מסך הוא של INTEL.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב בו השימוש העיקרי יהיה עבור יצירת מוזיקה ועבודת עם תוכנת cubase. כרטיס קול חיצוני המתחבר לFIREWIRE כבר יש לי, עכשיו צריך את כל השאר משהו שנתקלתי בו שיכול לשמש כנק' התחלה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1662 תקציב מקסימלי : 2K (אני יודע שהמפרט בלינק יקר יותר, מצד שני, אין צורך ב2 HD ואולי אפשר לצמצם בשאר הרכיבים) שימושי המחשב: AUDIO, אופיס, גלישה. לא מיועד לגיימינג כלל. יש צורך בציוד היקפי למעט מסך. חשיבות השקט: 7 לא מתוכנן OC אין צורך בחלונות/אופיס העדפה לחנויות באזור המרכז/אשדוד FIREWIRE - חובה DUAL MONITOR - חובה לדעתי HD של 500GB יספיק. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הצרכים מאוד בסיסיים, כרגע בעיקר אופיס VISUAL C++ בעתיד אולי גם קצת MATHLAB. חשוב לי מאוד שתהיה לו אחריות ארוכה. הציעו לי את המחשב הזה: Dell A840 עם המעבד Intel Core 2 Duo T5470 אני מבין שזה מעבד מוחלש, השאלה אם הוא עונה על הצרכים שלי? יש אולי המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ביקשתי מ Kirill TMS.co.il שיבנו לי מפרט במחיר של 3500 גג'. זה המפרט. http://www.tms.co.il/preview/spec/hk8y91xg יש מקום לשיפור ? אני רוצה כמה שיותר ביצועים. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪63[/T…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני צריך להחליף למחשב הנייד שלי מאוורר למעבד השאלה שלי היא האם אני צריך את אותו מאוורר בדיוק או שאפשר כל מאוורר שהיה באותו גודל? חברת המחשב ACER.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז כמו שרשום אני צריך מפרט בסביבות ה 2500 שקל, רק דבר אחד אני קונה אותו בחנות, ככה שכמו שאני יודע בחנויות אין כמעט AMD לכן שיהיה מפרט עם Pentium. אני צריך שירכיבו לי וגם יתקינו וינדוס. אז ככה המחשב למטרות הבאות: עבודה ב office משחקי פלאש שונים באינטרנט איסיקיו שירים אינטרנט כמה הערות: אני לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו. המארז לא צריך להיות מי יודע מה יקר, הכי פשוט. דיסק קשיח 40G לא חושב שצריך יותר. שיהיה צורב במקום סידירום כרטיס מסך כמו שאמרתי לא צריך משהו מי יודע מה. להשוואה, המחשב שלי הנוכחי זה P4 2.4 כרטיס מסך Gforce 4 זיכרון 256ddr ודיסק קשיח 40G. ובמחשב הזה רצים דברים יותר כבדים משירוצו במחשב החדש. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם הציעו לי מפרט מחשב ואני לא יודע אם זה טוב....אם משהו ברכיבים לא משהו או שהמחיר יקר תגידו לי ולמה אני צריך מחשב טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות,אני לא גיימר אלא מוריד מידי פעם משחקים ומשחק אבל לא באובססיביות המחשב בעיקר לאינטרנט,תוכנות,עריכה וצפיה במולטימדיה טוב...זה המפרט: לוח אם: GIGABYTE 8IPE1000G מעבד: INTEL PENTIUM IV-2.8GHZ 800 PRESCOTT 1MB כ.מסך: GE FORCE 5 FX5200 128mbDDR + TV OUT הרד דיסק: HDISK 80 GB 7200 כונן דיסקטים: 1.44 זיכרון: 256 MB DDR PC400 של מקרון(2 יחידות כאלו-כלומר סה"כ 512 מגה) מארז: MIDITOWER ATX P4 צורב: CD-R 52*32*52 IDE של LG סה"כ: 3250 אחרי הנחה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-