ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
^^ לחבר שלי ! רוצה ותו לgaming עם 6600Q intel ו Nvidia 8800 gt oc ספק טוב שיחזיך ו 2 g. ram *לא יעשה oc
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. תקציב: 8000 ₪ 2. שימוש: עבודה משרדית – שימוש רב בsolidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: חשוב 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. איזור קנייה: איזור פרדס חנה חדרה 9. מועד קנייה: רצוי כמה שיותר מהר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, usb, sd card reader 11. דרישות נוספות: רצוי שיוכל לתחבר ל- Docking station 12. הערות כלליות: חשוב שיהיה חזק ומהיר עבור השימוש בסוליד, ועם אמינות לשנים קדימה תודה מראש, עידו
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב(משחקים+עריכת צילומי ווידאו בייתים) בתקציב של 5.5K ללא מסך. השאלה היא האם כדאי לקנות אותו עכשיו עם זכרון DDR2 או לחכות עד דצמבר(12) ולקנות מחשב עם זכרון DDR3 ומעבד 45 ננומטר? אני יודע שכשיגעו מעבדי 45 יצא משהו חדש אחרי חודש... אבל בכל מקרה מה הייתם עושים? מפרט בקצרה של מה שאני רוצה: -2 ג'יגה לפחות זיכרון - כרטיס מסך 8880 (עדיף 640 זכרון) - מעבד עדיף 4 ליבות(תלוי מה יהיה ב45 ננומטר) אבל גם 2 ליבות זה יהיה מצוין. -לוח אם עם שבבי 38X
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודת תלת מימד ומגיע מארה"ב. הנה הלנובו: http://laptoping.com/lenovo-thinkpad-w500.html מגיע עם כרטיס מסך שך ATI שהאמת אין לי נסיון איתם אבל הנה REVIEW מעניין: http://www.3dprofessor.org/Reviews%20Folder%20Pages/V5700/V5700P1.htm וזה הDELL: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/workstation_precision_m4400?c=us&cs=04&l=en&s=bsd מגיע עם FX770 של NVIDIA. העדפות\הארות\הערות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו יודע לשים את ההבדלים בין שני הכרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ( בין 3-3.5 אלף ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, התחלתי ב3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטץ ו 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יחס ההגדרות והתמונות לשניה הכי טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי חברים אני עומד להתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא לוקח איתי את הנייח שלי שיש בו כרטיס מסך 8800 GTS ואני ממש מבסוט מאיך שהוא מריץ משחקים אז אני רוצה לפטופ שאני אוכל ללמוד איתו בכיתה כלומר לרשום את החומר בשיעורים וגם בבית שאחזור לדירה החדשה שלי לשחק משחקים כבדים באיכות סבבה שאני לא אתבאס. הגודל לא חשוב לי כלל וגם לא המשקל. כן חשוב לי שאוכל לחברו לLCD או למסך מחשב . HDMI חשוב מאוד. חוץ מזה שייראה סולידי וסבבה . התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח. אני היום משחק COD ופיפא על HIGH ויהיה נחמד אם הלפטופ יעשה כן. נ.ב מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSK1JE00300GH2&cfm=7E05AFD1#shidrug או TOSHIBA L655-121 הוא הומלץ על ידי אחד מכר…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
[b]Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312[/url] כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) [b]ASUS P8P67-M PRO B3 (P67) - mATX[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14364[/url] כמות: 1 מחיר: 800 ש"ח ( למזומן:776 ש"ח ) [b]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907[/url] כמות: 1 מחיר: 220 ש"ח ( למזומן:213 ש"ח ) [b]Sapphire ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 - RETAIL[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?pro…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב חברה אז אחרי אין סוף בירורים החלטתי ללכת על המחשב של HP DV6000T , אבל עכשיו אני רואה שבמפרט שלו בחנות שנקראת COSTCO , חסר לו 1. כ. רשת 2. IEEE 1394 . http://www.costco.com/CTO/HPProduct.aspx?Prodid=10029570&whse=BC&topnav=&browse=&model=EZ829AV&configno=ddaaed75-e674-4067-bf32-dac2473de043 ומצד שני אצל HP עצמם אותו מחשב כן מופיע עם הדברים הנ"ל : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks/hp_pavilion/dv6000_series&series_name=dv6000t_series&catLevel=3&tab_switch=true&tab=specs אם מישהו יכול לברר לי מה קורה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
6 מגה זיכרון, 465gtx 1 GB זיכרון האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, הורדות,סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך syncmaster 2253 bw * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימוד במחיר של בערך 4000 ש"ח. מנסיון של אנשים אחרים למדתי שמאוד חשוב שיהיה משקל נמוך , פחות מ-2 ק"ג עדיף כי מסתובבים עם זה כל היום באוניברסיטה ומחשב כבד זה לא סימפטי. דבר שני שחשוב זה כמובן ביצועים אבל במגבלת התקציב. 2GB זיכרון זה מינימום. הסתכלתי קצת על ה-wind ועל ה-aspire והם נראים לי אופציות לא רעות והייתי רוצה לשמוע קצת חוות דעת מאנשים קנו אותם. הבנתי שמה שנמכר כרגע זה עם סוללה 3 תאים . מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת עם סוללה של 6 תאים? המון תודה מראש לכל מי שיעזור.. רפי
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר הייתי אמור ללכת כבר לSKYPC עם המפרט הזה core-i5 P55A-UD3 4gb 4850 samsung f3 1tb אחרי אשכולות פה בפורום והתעניינות רבה בנושא עקבתי אחרי תגובות של אנשים שעוסקים בתחום במיוחד תגובות של NIKE הגעתי למצב שאני לא יודע מה לקחת....(המחשב הזה לא עומד להתחף ב4-5 שנים הקרובות) התקציב הוא 4000 אפשר לחרוג מקסימום עד 4300 המחיר הוא לא כולל ציוד היקפי, אני מעוניין בOC בתקווה ל4.0GHZ אין לי העדפה לNVIDIA \ ATI \ INTEL \ AMD עדיף חנות מהמרכז SKYPC \ RSM מעדיף לוחם אם עם תמיכה של USB 3 ובSATA 3 רזולוציה 1680X1050 כניראה יש מצב שיהיה 1920X1080 לא בטוח (זה בגלל שאני רוצה את הDELL 2209WA ויש בו בעיות מלאי ואם זה לא יהיה הוא אז SAMSUNG P2350 שהוא 1920X1080) תודה.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך להמליץ לחבר על מחשב נייד, כאשר צמצמנו את הבחירה לשני הדגמים האלו: LENOVO SL500 HP 4510S על מי מהם הייתם הולכים?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום הוצא לי מפרט מחשב , מה דעתכם על המחיר? ו הפריטים במחשב: 1. לוח אם P5GD1 של ASUS 2. מעבד P4 של אינטל 775 , 3GB עם זכרון מטמון 1MB 3. דיסק קשיח 160GB של MAXTOR SATA 8MB 4. כרטיס מסך RADEON X700 PRO 256 MB VIVO 5. זכרון 1GB - ארבע זכרונות של 256MB כל אחד של KINGSTONE DDR1 6. צורב DVD של פיונר 108 7 צורב COMBO של SONY 8 מאורר של זלמן שקט במיוחד 9 מארז גבוה (5 קומות) עם יציאות קידמיות ל USB+חיבור למיק/אוזניה/רמקולים 10 מסך דק MAG 776 17 11 UPS ADVICE PARTNER PRO 650 12 מדפסת משולבת HP 5510 13 מקלדת + עכבר אופטי פשוטים הכל ב 9200 ש"ח?? מה אתם אומרים???
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול להשוות בין שני הכטיסים לניידים האלו מבחינת ביצועים? חיפשתי הרבה בכל מיני פורומים בארץ וקצת בחו"ל ולא מצאתי השוואה רצינית
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, מזמן לא הרכבתי לי מחשב כך שממש לא עוקב אחרי החידושים בתחום אבל אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות,עריכת תמונות (פוטושופ) עם קצת צפייה בסרטים. לא משחק עם המחשב כך שלא ממש צריך מחשב לגיימרים. חשוב לי מאוד השקט של המחשב,מתכנן לרכוש מארז של ANTEC P183 וצריך המלצה על ספק איכותי ושקט. לא זקוק לאביזרים חיצוניים כגון מסך,מקלדת וכו". התקציב להוא בשביל החומרה הנוספת לא כולל המארז. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודת תכנות,אופיס,אינטרנט,VISUAL STUDIO …
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, שיניתי קצת את נושא הדיון כדי למקד ויש לי שאלה יותר ממוקדת עכשיו לגבי בחירה בני שני מחשבים. קודם כל, שתבינו בכללי מה אני מחפש במחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים קלים, עריכה גרפית ועריכת וידאו (לא מקצועית) * גודל המסך? 15 זה בסדר * משקל רצוי? המשקל של המחשבים שהבאתי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה יותר ארוך מהווה יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה HDMI * בלוטות? לא קריטי, אבל יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד החברה אמינה ההשאווה היא בין שני המחשבים הבאים: ההתלבטות שלי בקצרה…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להצעות למחשב נייד שיוכל להתמודד עם עריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור) בצורה חלקה, תקציב בסביבות 4K, המחשב יירכש באילת תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי (אילוסטריטור ופוטושופ) ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום השימושים שלי הם אינטרנט לסקייפ לרב וקצת אופיס ההתלבטות שלי היא בין מסך 13.3 לבין מסך 14 מחפש מחפש בתקציב שציינתי שיהיה כמה שיותר איכותי ואמין 3 שנות אחריות הנא הציעו מספר דגמים בתקציב הזה אני לא צריך למשחקים את המחשב ואני יבדוק איזה הכי יתאים
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, CDROM או צורב רגיל, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להוסיף צורב DVD. אני גם לא מתכנן אוברקלוק. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב: מטרות המחשב - אוטוקאד, אופיס, ,אינטרנט האם אתם צריכים ציוד הקפי - מסך 22" LCD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia האם מתוכנן OC? לא. מעוניין שהמחשב יעבוד מצויין לפחות 3 שנים, בלי לחשוב על שידרוגים כלשהם. בנוגע למעבד - אין לי מושג אם מספיק 2 ליבות או כדאי 4 ליבות, אודה באם תוכלו גם להסביר איזה מעבד כדאי. (אם אפשר מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז מה טוב, לא חובה להגיע לתקציב זה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 מ-RSM (שאני חייב לציין כל הכבוד להם. הזמנתי יום שבת, היום קיבלתי בבוקר. ) התקנתי את הכרטיס מסך והכל , מופיע לי במנהל התקנים הכרטיס, התקנתי את הדרייבר הכל עובד כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו: אני יודע שיש מין מסך של NVIDIA כמו המסך של ATI CCC (Catalyst control center) אך משום מה כשהתקנתי את הדרייבר לא הופיע שום דבר חוץ מהדרייבר (כנראה שזה מה שיש בדיסק.) הגרסה על הדיסק היא: E1.47 (יש גרסה חדשה יותר? לעדכן?) והשאלה השניה היא, הכרטיס מסך מרגיש טיפ'לה חופשי - איך מחזקים אותו שלא יזוז בכלל ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום,אשמח לקבל חוות דעת על מפקט המחשב הזה ,אני רוצה לקנות את המחשב עוד היום מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 2.3GHz לוח אם DFI p45 מקורי לגיימרים זיכרון Extreme Performance 4G DDR3 Dual Channel OCZ 1333 מגה ארצ CL9 או *אם להחליף את הראם ל OCZ DDR2 4GB 1066 MHz 5CL דיסק קשיח 500GB SATA 7200rpm של WD צורב DVD-RW x22 SATA מארז ATX איכותי לגיימרים סילבר סטון כרטיס מסך GeForce GTS 250 1GB DDR3 מחברת GameWorld כרטיס קול 8 ערוצים כרטיס רשת 10/100/1000 ספק כוח 500W של סיסוניק מקלדת ועכבר אופטי מתנה ( לא רשום איזה) סה''כ-3,000 מסך-SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE FULL HD מחיר-1125 (מחיר מהאינטרנט) אצל אלמוג יותר זול... Screen Size 22" Wide Resolution 1920 x 1200 Brightness 300 cd/…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש כשרת הורדות (24 שעות ביממה) ויספק אינטרנט לרשת ביתית חוטית ואל-חוטית. דרישות: 1) שקט. המחשב נמצא בחדר עבודה שדורשת שקט מוחלט. 2) חסכוני בחשמל. 3) מעבד אינטל. 4) ביצועים טובים של מעבד לתוכנות הדורשות חישובים. (לא מתאים סלרון או משהו בסגנון, אך מכיוון שישנה דרישה לחסכוניות בחשמל, רצוי לא מעבד חזק מידי) מבחינת התקציב אני גמיש. החיסכון יהיה על ביצועים גרפיים (אין בכלל גיימינג) אך מוכן להשקיע במארז/איוורור איכותי לטובת שקט מקסימלי. רעיונות למקסם את התועלת לשימושים שלי יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום כולם אני יודע שאני טיפה חופר אבל אני רוצה להזמין את הטוב ביותר ושלא יהיו פדיחות. רוצה לדעת אם צריך לעשות שינויים אחרונים ומה אתם חושבים על המפרט הזה + מארז Gigabyte Aurora 3D הדגם הפחות יקר + כונן של Lite-On שקניתי במיוחד באיביי כי הוא צורב מיוחד משחקים לאקסבוקס. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪956[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/tabl…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-