ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אחרי חיפוש די ארוך והתלבטות די קשה בין די הרבה ניידים בגודל 13.3 ל14.1 ללימודים סרטים עריכה וקידוד (קצת) משחקים (קצת) כאשר הנטייה היא היא ל14.1 נתקלתי במבצע הבא: DV4T HP מעבד :P8600 זיכרון: 3GB הרד דיסק : 320 5400 כ.מסך : 512MB NVIDIA GeForce G 105M כל הסיפור 699$ ו HP עוד זורקים לך מדפסת בחינם כדי שתהיה מרוצה (כל זה אחרי הנחה של $400) האם שווה לוותר על ה- E6400 שהיה מועמד מוביל עד אתמול בשביל 2000 שקל הפרש במחיר ? המבצע נגמר היום
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
-
היי, חבר שלי בנה את המפרט הבא והוא רוצה לדעת איפה אפשר להוזיל מבלי לפגוע בביצועים, שימו דגש על מארז כי גם הוא וגם אני חושבים שהוא יקר מידי.... CPU : AMD 3200+ 64 BIT 1MB 1820 MotherBoard : EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX 966 Memory : CORSAIR TWINX1024-3200C2 2x512MB - 400Mhz 1882 Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM 589 CDRW: LG 52X32X52 195 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE 430 WATT 935 Video Card : Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2550 Floppy Disc: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עוד מעט יש לי יומולדת ואני רוצה מחשב חדש.. 1. מה התקציב? 10000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים מאודד פה ושם עבודות אינטרנט וכו'.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הכול רמקולים,מסך,מיקלדת,עכבר מסך דק ושטוח שהיה טוב למשחקים....אם לפחות 12 ms או 8MS] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכול+צורב די וי די 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהיה מעבד אינטל! ולוח אם אסוס 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש…
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
באיזה חנויות(רצוי איזור ת"א) אני יכול להשיג את המפרט הבא ב-5000? http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ (המפרט העליון) אם המפרט לא מעודכן ויש שדרוגים שניתן לעשות במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה להדגיש שהדבר החשוב לי ביותר הוא מולטיטסקינג - שהמחשב יוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ובמהירות 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כ- 3200 שקל עם אפשרויות חריגה קלות (נניח מזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש כללי - בעיקר אינטרנט ואופיס, הקלטה מהטלוויזיה, ומשחקים פעם ב... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- רק כרטיס טלוויזיה שיתאים למערכת הפעלה XP SP3 וטלוויזיה YES (ייתכן שבעתיד אני אעבור למערכת הפע…
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג לנובו N100, עם הכרטיס מסך הבא: Nvidia Geforce Go 7300 [אני חושב שהוא בעל 128 מגה בייט] אני סטודנט, ויושב המון מול המחשב. לכן אני מעוניין לרכוש מסך חיצוני. השאלה שלי היא - האם אני בכלל יכול? אני מתלבט בין שני מסכים, כאשר הגדול הוא יותר הוא 24 אינצ', והינו FULL HD (1080p. האם יש בעיה? האם הלפטופ שלי יכול להתמודד עם המסך הזה בקלות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לבית, ב-4000 שקל, רק הקופסא. חשוב שהוא יהיה שקט ושיספק את הצרכים הבסיסיים האלה לשנתיים הקרובות. ירוץ עליו ויסטה בעיקר,אך יתכן מאוד שגם אקס פי. המשחקים שדיברתי עליהם בינתיים זה לילדים בגילאי 10-12 ככה שממש לא צריך להפריז,משהו בסיסי. אשמח לשמוע חוות דעת! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מפרט עבור חבר שיכלול את הדברים הבאים: 1. מעבד בעל ארבע ליבות 2. לפחות 4GB זיכרון 3. שני דיסקים ב RAID1 (עדיף לא זה של הצ'יפסט) 4. מארז שקט עד כמה שאפשר בתקציב 5. ספק יציב שיוכל לעמוד בעבודה רצופה 7\24 6. סלוט אחד של PCI המטרה היא כאמור לפעילות משרדית, תוכנות ניהול משרד ואופיס בעיקר. שרידות המידע מאוד חשובה שכן זהו הגיבוי לכל פעילות העסק. כמובן שמשחקים, אוברקלוקינג ושאר ירקות לא חשובים במקרה הזה. אשמח אם תוכלו להצמד לתקציב של 4000ש"ח ולחברות מוכרות עד כמה שניתן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תודה רבה ד"א אני קונה את המחשב מאיבורי, הינה מפרט שבניתי רציתי לראות אם הוא טוב חרגתי מהמחיר ב400 שקלים אך זה לא נורא. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 690 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP 520 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel 1 575 575 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition 1 710 710 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ Caviar Black 750GB 7200RPM, 32MB, S…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500~3000 ניתן לחרוג עד 3500 ( רק עם יש הצדקה טובה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, office (כולל outlook) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD כבר קיים (ממחשב קודם, ה-HDD נקנה לפני כשנה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב שלא יוציא משלווה את המזכירה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בתווך הקרוב אך עם בעתיד ארצה להוציא ממנו עוד כמה שנים של פעילות …
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי החלפת הארדיסק לנייד. ההארדיסק הקודם שבק חיים, החלפתי הארדיסק, שמתי את הג'אמפר אותו דבר כמו בהארדיסק הישן עשיתי להארדיסק CHECK בביוס, עובד בסדר גמור לפי הבדיקה. מה יכולה להיות עוד הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
[h=1][/h]קניתי מחשב ב2009 (כן, נשמע מאוד ישן , עם 12GB המפרט הוא להלן: AMD Phenom X3 720 Gigabyte GTX 275 Gigabyte GA-MA770-UD3 מסך LG W2261VP הייתי רוצה להחליף את הכ.מסך (הGTX 275) בGTX 770, אבל אני לא בטוח שהPCI-E שלי תומך בו, לפי הspecs זה PCI 2.0 כאשר הGTX 770 הוא PCI 3.0, 7GB לעומת 2GB , אבל אולי אני מפספס פה משהו ? הדבר השני שהייתי רוצה להחליף הוא את המסך, חשבתי על U2713HM של דל, ולעבוד איתו עם display port ברזולוציה של 2560 x 1440 השאלה שעולה פה היא כמה HZ המסך יהיה ? אני מנחש שלא 144 וגם לא 60, אז 30 ? הסיבה העיקרית שאני רוצה לשדרג היא בגלל שאני רוצה לשחק במשחקים, אני כן עושה פיתוח אבל כרגע הsetup שיש לי מספיק (הPhenom מספיק לי), אבל כשאנסה להריץ משחקי…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיריץ משחקים מוזיקה ותוכנות לא כבדות במיוחד של תיכנות, למשל visual c++ וכו' חשבתי על Dell n5110 i7-2630QM אשמח לקבל המלצות לדגמים דומים של חברות אחרות...עם אותה כמו זיכרון או 6 ג'יגה ואותו מעבד אגב, חשבתי לקנות אותו בבאג אבל מהניסיון שלי הם מוכרים בכמה אחוזים טובים יותר מכל חנות אחרת... אשמח לקבל גם המלצות על חנות לקנות ממנה... תודה רבה ושבת שלום תקציב 4500 הגג של הגג, קנייה בארץ * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.7 מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) hdmi יהיה נחמד.. לחבר לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כו…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, הורדת מוזיקה וסרטים,אופייס, וגם קצת משחקים * גודל המסך? לא קריטי האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? העדפה לרזולציה גבוה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי 8 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD או שילוב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ זה טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, השאלה שלי קצת שונה מהשאלות שיש כאן בפורום מכיוון שכבר בחרתי את המחשב שאני מעוניין לקנות, אני רק צריך עצה או הכוונה מאיפה הכי טוב לקנות אותו אז ככה, המחשב שאני מעוניין לקנות הוא DELL LATITUDE 7450 עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי, מעבד i5 וssd של לפחות 256. אשמח להכוונה מהיכן לרכוש או שאולי מישהו מכיר איזה דגם שיוצא בקרוב עם הנתונים האלה אבל המעבד החדש.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
תקציב:3000 האם יש אפשרות לחריגה? 500 מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית, אחר (נא לפרט):office ,internet תוכנות לימוד ,סרטים מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה שתיתן שירות טוב האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: זה ללימודים אז לא מעל 500 gb האם לתת דגש למשקל המחשב: יומי האם לתת דגש לזמן סוללה: זמן סוללה חשוב מאוד שיחזיק 5 שעות בערך גודל צג רצוי: 14-15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים:צפת באזור הצפון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: לא תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז ככה זה בשביל חבר בלי מסך וציוד הקפי רק זיכרון,מעבד,לוח אם,מארז,כרטיס מסך תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא בKSP. מיועד ל SQL Server ו-וירטואליזציה. אוברקלוק מינימאלי או בכלל לא. Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Box 3090 Asus P9X79 PRO s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E 1790 3 * 2x8GB G.Skill Ripjaws-X Dual Channel DDR1333 CL9-9-9-24 2985 Asus GT210 Silent 512MB DDR3 DVI HDMI PCI-E 185 CoolerMaster Elite 335U Black ATX Case (No PSU) 200 Antec High Current Gamer 750W Active PFC 13.5cm PSU HCG-750 (Retail) 580 הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 8840 רכיבים קיימים: הארד דיסק 500GB, שני SSD של 40+80GB. שאלות/נקודות פתוחות: האם הספק כוח חזק מדי/מספיק? למה להחליף? (לא לשכוח שאני מוסיף דיסקים קיימים) לא שמתי קירור למעבד, לא ב…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
התקציב: 7 אלף שימוש המחשב: בעיקר לתלת-מימד אבל גם למשחקים, עריכת מוזיקה. אני משתש בתוכנות מאיה, זיבראש, cubase גם פוטושופ. זה הפרט שהרכבתי, אני עדיין לא סגור על החלקים ולכן אני מבקש שתגידו לי אם המפרט טוב. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ₪1480 NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler, יחידות 1 ₪260 GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58, יחידות 1 ₪1540 G.Skill DDR3 12GB Tri Channel 1333MHZ 12GBNQ CL9 , יחידות 1 ₪1390 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK, יחידות 1 ₪490 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 VAPOR-X PCI-E, יחידות 1 ₪960 ANTEC SOLO BLACK SILVER, יחידות 1 ₪380 Antec EarthWatts EA500 500W Retail, יחיד…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקבל קצת אינפורמצייה והמלצות לגבי מספר פריטים למחשב - ספק כוח - OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM. איך הוא? והאם לא עדיף לקחת ספק בעל עוצמה דומה של חברת ENERMAX ? אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, חשוב לי שיהיה שקט מאד אמין ואיכותי, המליצו לי על "Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-120mm" ואמרו לי שהוא שקט מאד משום שהוא מבוסס על מייסבים כדוריים, מה דעתכם עליו? אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD (כנראה מסוג אטלון) בעיקר עבור משחקים כבדים, סימולטורים, אקשן, אסטרטגייה.... המליצו לי על כרטיס מסך "GIGABYTE X800XL 256MB PCI-E" מה דעתכם? הבנתי שהוא שקט מאד בגלל גוף הקירור הפאסיבי שלו, האם הקירור הזה מספיק טוב גם לימים החמים של הקיץ והחמסינים שלנו כשאין מזגן בבית? על א…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-