ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מעבד, לוח אם, זוכרונות, בלוק קירור מים מותאם למעבד התקציב עד 2500 שימושים OC, מולטי טסקינג, גימינג תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי כאן בהמלצות על אתרים כמו http://www.ronlightoutlet.co.il , שם יש ניידים מחודשים. רציתי לדעת אם כל העסק בכלל משתלם- למישהו יצא לקנות שם? הנייד מתפקד בסדר לאורך זמן? האם יש שריטות כלשהן על הנייד? האם זמן הסוללה קצר יותר מדגם חדש לגמרי, או שחלק מתהליך ה"חידוש" הוא שמחליפים גם סוללה? האם חצי שנה או שנת אחריות בודדת זה מספיק? אם יש עוד מידע שלא חשבתי על לנסח אותו כשאלה, אתם מוזמנים לנסח כתשובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לה כבר הארד דיסק ויש לה צורב וגם מסך, מקלדת ועכבר עכשיו מה שחסר זה : זיכרונות מאבד לוח אם מארז ספק כוח ויש לה תקציב של 2000 שקל והשימוש היחידי שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס ואני מרכיב לה אז אל תכללו הרכבה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אין צורך בצורב,כרטיס מסך כמה שיותר טוב למשחקים במסגרת התקציב כמובן. זיכרון - 512MB תודה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
היי. אני די חדש בכל הקטע הזה של מחשבים (לא נגעתי במחשב שלי משהו כמו 7 שנים)... החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח, לא כל כך התלהבתי מה2 הצעות שיש באתר מינואר ואני בטוח שזה שמיואר היו לא מעט שינויים. חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי עם מפרט רציני למחשב חדש (אם אפשר אז לפרט על הרכיבים כי כמו שאמרתי אני די חדש בנושא). תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! הציעו לי מפרט למשחקים ב5700. המפרט : amd 3200+, לוח אם k8n f9 של גיגבייט, זיכרון 512 של A DATA , כרטיס מסך 6600GT של גיגבייט, מסך של LG 700P , מארז raidmax עם ספק 400W , צורב DVD NEC 3520A, מקלדת, עכבר ורמקולים. ממה אתם אומרים על המחיר ומה ניתן לשפר בטווח של 300 ש"ח תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני ממש רוצה את הדעה שלכם.... התקציב הוא רק לחלקים הנחוצים! (לא כולל כרטיס מסך) אני הולך לקנות: מעבד - Q6600 G0 מתוכנן OC ל-3.6\3.5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1119 900 קירור - OCZ Vendetta 2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 250 מארז + ספק - Tempest ו - PCP&C 610W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1264 950 כרטיסי מסך - שני 4850 במערך CF כבר יש!.... לוח אם - DFI P45-T2RS PLUS מביא אותו ב-640 מסך - SAMSUNG 2253LW http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1289 1290 זיכרון - G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 מביא אותו ב-408 שקל.... אז... מה אתם אומרים? איפה אפשר לשפר?... כדאי לקנות E8400?... ועד כמה O…
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, חבר מבקש עזרה בתמחור נייד שהוא רוצה למכור. זה המפרט: דגם Toshiba A200-1GS מעבד T5300 1.73Ghz כפול-ליבה צ'יפסט 945P כרטיס מסך GeForce Go 9300 זיכרון 4GB ב-2 סטיקים מסך 1280 על 800 סוללה 6 תאים בלוטוס מצלמה של 1.3MP כרטיס רשת Intel 4965 בתקן Draft-N דיסק קשיח 120GB מפרט מלא כאן: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A200-1GS/130767/DISC_MODEL/0/ACTION/PRINT_WITH_BACK/ המחשב בן שנתיים בערך והוא תקין וגם הסוללה תקינה, אבל האחריות הסתיימה. כמה הייתם מבקשים עליו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
מעבד Core i5 2500k 3.3 GHz 6MB GPU core Tray לוח אם Gigabyte P67A-UD4-B3 Core i3/i5/i7 DDR3 2133 זכרונות DDR3 2133Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition + Turbulance II dual Channel אני בונה מפרט למחשב גיימר וגם לעיבודי פוטושופ (מעבר לצרכים משרדיים בסיסיים). כרטיס מסך לא צירפתי בכוונה כי זה פחות מעניין אותי כרגע. אשמח להכוונה, הארות, הערות. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קל ונוח שהעכבר יהיה נוח ושמהקלדת תהיה קריאה (לא עם אותיות צהובות שאי אפשר לקרוא בחושך (S-12)) חשבתי על 1201PN asus אבל היא לא אוהבת את העכבר , אז אני צריך המלצה לדגמים נוספים תודה!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא. לא הצלחתי למצוא ב- 15 העמודים האחרונים בפורום מחשב עם אותן הדרישות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אבל עדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל יחסית. הולך להתנייד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה מהיר. אם SSD אז החל מ- 256GB, אם היברידי אז החל מ- 500GB. * כונן אופטי? אפשרי, אבל לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בי…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל ציוד היקפי שהוא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Satellite U500 $1032.00 DELL Studio XPS 13 $1,099 ThinkPad T400 $1,129.00 Latitude E6400 Colors 1200$ מה הכי משתלם וכדאי מבחינת ביצועים - עלות? תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאד לא מבין בכל הקטע של המחשבים ואיך להרכיב מחשב חדש...אני רק מבין פה ושם. אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני שמעתי שAMD יותר זולים מאינטל לדברים שאני צריך אני צריל כעקרון מחשב למשחקים פשוטים יחסית... ( אני הסתדרתי מצויין עד עכשיו עם מעבד 2.8 של אינטל ( לא D לא CELERON ולא DUAL CORE הפשוט הרגיל ) וכרטיס מסך של RADEON 9250 והפעלתי עליו משחקים שאני אוהב...ואם יש משחק שאני ממש רוצה אז אני משחק לרוב בקונוסולה הביתית שלי בכל מקרה. אז אני לא מחפש מחשב לגיימרים רצניים אלא משהו שאפשר לומר מחשב גיימרים LITE אני לרוב משחק במשחקי MMO ואסטרטגיה, ושאר העבודה שלי על המחשב מסתכמת במוזיקה וצפיית סרטים והורדה. בכל מקרה אז הבנתי שAMD איכשהו מתאימים לתקציב שיש לי עכשיו…
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
so im about to buy my second rig from KSP and this is the rig CPU: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray CPU FAN: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 M.Board: GIGABYTE P55M-UD2 Memory: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE HD 5770 1GB HDD: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB Optical Writer: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Power Supply: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) Case: CoolerMaster CM 690 II Plus Black well this is it im pretty locked on everything but plz do leave comment and ideas for improvements thanks in advance yours Grasec BTWmy top budget is around 4.4-5k so yeah dont…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: עד 6,000 אלף ש"ח, לנצל את כולו במידה וזה משתלם עבורי, ניתן לחרוג ב-100 200 ש"ח רק אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשובה: המחשב אמור לשמש למש…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
hiii, i am going to buy an hp laptop and i really dont know much about computers i am thinking about one of this models of HP I will order it from the hp website, where i can customize it like i want http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&landing=notebooks&a1=See%20all&v1=series&jumpID=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/lateralnav_all_customizable_laptop_mini_netbook_series if someone can please help me with browsing it. I need it mainly for university, music, movies, pictures and maybe 1-2 games The dv6z is with amd and the dm4t is with intel thank you!! Zvi p.s i need a very quick answer because i got untill tomorrow to…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על אחד מ-2 הניידים הבאים: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=607 או http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=575 השאלה שלי היא האם שווה ללכת על מעבד חזק יותר או כ.מסך טוב יותר? (ז"א האם יש הבדל משמעותי בין כרטיסי המסך של שני המחשבים?) ובכללי אני אשמח לשמוע מה חוות דעתכם על המחשבים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד ,המחשב עצמו חייב להיות בהטענה כל הזמן אחרת הוא יכבה\לא ידלק. אם הכבל של המטען מתנתק מהחשמל או מהמחשב ,המחשב נכבה באותה שניה... הבעיה היא מן הסתם במטען או בבטריה ואני רוצה לדעת אם זה בעיה שכיחה ואיפה לדעתכם הבעיה נמצאת במטען או בבטריה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות וחיפושים מרובים החלטתי ללכת על המחשב הזה: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=641 לפני שאני קונה אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הנייד. מה דעתכם על החברה? איך השרות שלהם בארץ? כמה זמן תחזיק לי הסוללה? יש כאן מישהו שברשותו הנייד הספציפי הזה? מה הם החסרונות שלו? יש דברים שלא שמתי לב אליהם? ורק אוסיף שהשימוש שלי יהיה לאוטוקאד, תוכנות תלת מימד, פוטושופ, אינטרנט, הורדות וסרטים תודה רבה לכם אנשי מחשבים גאונים יקרים.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* אה... ועוד משהו קטן - האם יש סקירה מסודרת על המחשב הספציפי הזה? גם עברית וגם אנגלית
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למשחקים\אוברקלוק מסך לא דק. כרטיס קול Onboard. בלי עכבר בלי מקלדת בלי רמקולים. לא משנה amd או אינטל, מה שעדיף. האם כדאי את ה PC4000 (500mhz) ? המפרט הוא בשביל חבר. ד"א, הציעו לו כבר מפרט, מה אתם חושבים עליו?: [glow=red,2,300] CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD65, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com Lan, USB 2.0) Memory: DDR-RAM 1GB (or 512) 3200 Samsung Hard Disk: Western Digital 80GB (or 40) 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: Radeon 9800 Pro/XT | Radeon x800 Floppy: לא משנה CD-Rom: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Keyboard/Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mo…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-