עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mark32,

שלום, אני משתמש חדש פה, ואני כמו רבים מעוניין בלקנות מחשב, אחרי שביליתי זמן מסויים בלקרוא קצת בפורום ובכללי הצלחתי להרכיב מפרט בTMS, Gigabyte GA-Z97M-DS3H 549₪ Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray 1255₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 329₪ Arctic Cooling Freezer i11 154₪ בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led 899₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail 1899₪ באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש 729₪ סה"כ: 5814₪ אני לא צריך כונן קשיח וזה גם התקציב המקסימלי שלי. אשמח אם תמליצו או תתקנו אותי לגבי חלקים מסויימים, תודה מראש.

2. אחרי בירורים ארוכים שיניתי את הדרישות באופן סופי. סליחה חבר'ה. השינוי ערוך בתוכן השאלה וגם בהודעה האחרונה. קודם כל, כל הכבוד לכולכם על העזרה והתמיכה לאנשים שצריכים את העזרה גם אני עזרתי בפורום הזה לפני 10-8 שנים~ ואני רוצה לציין שאתם עושים עבודת קודש - חוסכים להמון אנשים שאין להם את הזמן את הכסף. אז ככה לעניין למי שיוכל לעזור אני צריך מחשב נייד * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 (אפשרי להתפשר לטובת מסכים אחרים אם המחשב יהיה שווה את זה) * משקל רצוי? (תמיד כמה שיותר קל אבל זה לא אישו) * זמן סוללה- חשוב לפחות 4 שעות זמן סוללה, מעדיף 8+ * יציאות - חשוב שיהיו יציאות כמו USB,יציאות שמע - כל השאר תוספת ואשמח אם יהיו אבל…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. הוא יותר טוב מה4500?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  4. חבר צריך מחשב ב-3.5 k שיכלול את ה- : מעבד לוח אם ספק מארז זכרונות צורב dvd דיסק קשיח וכ.מסך אם תוכלו להציע ואז נזרום משם........ ;D

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אהלן, אני רוצה מחשב ביתי (לא לפטופ) ב3500 שקל, כשזה המקסימום, למטרות משחקי מחשב... לא צריך לקנות מסך לא אכפת לי שיהיה רועש חלק חשוב, שיהיה לו לפחות 500 ג'יגה בכוננים לא מתכוון לעשות לו OC יש עוד פרטים חשובים שצריך להוסיף? ואם אפשר, שתבנו את זה מהאתר KSP בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by shalito,

מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (מעבר לאופיס, גלישה באינטרנט וכו') - משחקים וקצת חישובים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EU4 כרגע. אם יהיו משחקים נוספים הם בטח יהיו די דומים, אז אני מניח שהדרישות לא יהיו שונות בהרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''17 …

8. 1. מה התקציב? 4000-4500 [תלוי מה תציעו]. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ מעבד AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? .. לא .. העיקר שיעבוד טוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מה הבעיה לפרוץ? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמממ בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום. אל תביאו לי 2 ליבות. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? רק שלא יחפור כמו טרקטור. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינ…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by Melike Pk,

מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤586 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ¤333 כ…

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  10. בניתי באתר של IQPC, ששמעתי עליהם המון דברים טובים, ואולי גם אקנה שם, אלא אם כן מישהו יהיה ממש נחמד ויעביר לי את אותו המפרט לTMS, שגם עליהם יש המון שמועות (טובות כמובן ;D ) אז המפרט: אין לי צורך בHDD כי יש לי שניים חדשים 500GB כל אחד. אשמח להמלצות לשיפורים בעיקר, אם יש צורך, או אפילו אם הגזמתי אז להוריד מחיר. בעיקרון תקציב עד 6K ללא חריגה, המחשב מיועד למשחקים כבדים, בFULL HD, 1920x1080 וגם צפייה בסרטים כמובן באיכות FULL HD. ציוד הקפי + מסך יש לי, כולל הכל. חשוב לי במיוחד: מארז גדול (פול), כ.מסך חזק, SSD מקסימום 64GB כי זה רק למערכת הפעלה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  11. שלום. אני מחפש מפרט מחשב לחבר לשימוש ביתי ומשחקים. המפרט חייב להיות מהחנות http://tms.co.il . התקציב הוא 5000 ש"ח ללא חריגה (מתאפשרת חריגה קטנה אם זה הכרחי). יש צורך בציוד הקפי. לא יקר, אך גם לא הכי פשוט. העיצוב לא חשוב בכלל, כך שלא צריך מארז מהיקרים ביותר רק בגלל הצורה. השקט חשוב לו. כמה שאפשר מבלי לחרוג מהתקציב. כמו כן, יש צורך במסך טוב. יש אפשרות ל-OC. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤339 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤201 ז…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  13. אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב, ללא ציוד היקפי, לעריכת וידאו ואודיו. אני עובד עם תוכנות CUBASE-AUDIO, ו ADOBE PREMIERE-VIDEO. התכנון בגדול הוא על מערכת עם וינדוס7 64ביט, כונן SSD קטן למערכת הפעלה+תוכנות (אלא אם כן זה מקפיץ אץ המחיר הרבה מעבר לתקציב. שימושים: עריכת אודיו (אני לא מציין מה בדיוק, מכיוון שהמפרט הנוכחי שלי מתמודד עם זה מצויין, וכל מחשב שתציעו פה יהיה רק שדרוג לקיים) עריכת וידאו, על חבילת התוכנות של ADOBE CS4/5.5. ספציפית עם פרמייר, עריכת וידאו מרובת ערוצים ב-HD. תכלס אם כבר שאלתם, כדי להיות מסוגל לעשות כזה דבר- http://www.youtube.com/user/PomplamooseMusic דברים שחייבים להיות: 8GB RAM, כרטיס FIREWIRE- רצוי של טקסס אינסטרומנטס, דיסק קשיח רגיל (שניים במידה וSSD …

14. כפי שמתבקש מהכותרת. מעוניין לרכוש נייד חזק למשחקים - תקציב עד 3000 (עד 25% סטיה מהתקציב). תודה למסייעים

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  15. שלום, קיבלתי אפשרות לבחור בין שני הדגמים (שוב - תקציב לא רלוונטי) Lenovo 3000 N100 - עם מעבד T5200 1.6GHz עם 1GB זיכרון. מותקן Vista Thinkpad R60e - - עם מעבד T2300 1.66GHz עם 1GB זיכרון. מותקן XP שימושים ביתיים סטנדרטיים. פרט למסך (ב- N100 רחב ויותר יפה - מבריק) לא מבין מה ההבדלים. האם יש המלצה במה לבחור - מה מהיר יותר, נוח יותר וכו' ? תודה רבה !!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  17. שלום לכולם, הנושא אמנם ישן אבל השאלות חדשות ולא מצאתי להן תשובה בפורום: אני צריך את המחשב לאופיס ואינטרנט. לא מתכוון לראות סרטים אבל אולי סרטונים כן וחשוב לי שלא ייתקע אם אני עושה כמה דברים בו זמנית. 1. האם עם נטבוק כזה ניתן להוריד מוזיקה עם אי-מיול או טורנט או שזה תוקע אותו לגמרי? 2. על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי במחיר הנ"ל עם 1 ג'יגה זיכרון? 3. כמה יעלה לי לשדרג אותו ל-2 ג'יגה בעצמי ומה התוספת אם יעשו זאת בחנות (או אם זה יבוא built-in)? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  19. מחיר עד 2000 דולר, תביאו גם כאלו שעולים 3000 דולר יהיה אפשר לקמבן משהו בEBAY... מה שאני צריך שיהיה בו: א) כרטיס מסך מעולה (מיועד להריץ גם משחקים כבדים מאוד) ב) מודם ADSL מובנה ג) BLUETOOTH וזהו אני מוכר את שלי ויקנה בכסף הזה לפטופ, תודה רבה רבה רבה עריכה: היחיד שעולה לי בראש זה ACER FERRARI 4005WLMI :-\

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by ceel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להייתיעץ עם מישהו שקצת יותר מבין ממני איזה מחשב יותר כדאי בכל מקרה הביאו לי שתי הצעות מחיר לשתי סוגי מחשבים עם מפרט של המחשב זה המחשב הראשון: http://srv2.jpg.co.il/10/54aecdff86126.jpg זה המחשב השני(שתי התמונות יוצרות מחשב אחד): http://srv1.jpg.co.il/8/54aece6d0dd05.jpg http://srv2.jpg.co.il/2/54aece24c686a.jpg ההצעה הראשונה יצאה בערך 9000 שח וההצעה השניה יצאה בסביבות ה6000 שח רציתי לדעת אם באמת אני צריך את ההצעה הראשונה או שההצעה השניה מספיקה או אם אפשר להישאר עם ההצעה השניה ורק לשפר בה כמה דברים חשוב לציין שאני צריך מחשב חזק שיחיזיק תוכנות של Adobe מחשב שיריץ במיוחד את תוכנת after effects למי שמכיר אבל גם שלא יהיה יותר מידי יקר…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by Arielucker27,

אהלן אנשים, מפרט של מחשב שהזמנתי מ-TMS אשמח לחוות דעת מכם. ויש לי שאלה קטנה, לגבי הכרטיס מסך הוא מספיק חזק למשחקים כמו BF4 - COD GHOSTS - NFSW RIVALS ובכללי הוא נחשב כרטיס מסך חזק? ושאלה אחרונה אני לחוץ לגבי הספק הוא יחזיק את המערכת בצורה טובה + מרווח ביטחון? מקווה שתענו על הכל,תודה לעוזרים. *אנשים שמבינים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪492 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח קצת לעזרה. התקציב שלי בסביבות 3000 ש"ח מטרות המחשב: בעיקר תכנות, אינטרנט וכל הנובע מזה... בנוסף גם משחקים אבל לא ברמה בכבדה (לא צריך שהגדרות הגרפיקה של כל משחק יהיו על מקסימום). בנוסף המחשב ישאר בעיקר בבית עם מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים חיצוניים לכן כל אלה לא ממש משנים גודל מסך: לא כזה חשוב, לפי הבנתי הסטנדרט זה 15.6 ולכן זה גם הכי זול רזולוציית מסך: גם כן לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: לא חשוב יהיה בבית רוב הזמן האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אני מאמין ש500 ג'יגה מספיקים לי אך יותר התקבל בברכה. כונן HDD מספיק לי, אין צורך בSSD אם הוא מייקר את המחשב כונן א…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by ril2,

מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך ומדפסת שתשמש בתור פקס לגלישה באינטרנט עד 4000 צריך גם עכבר ומקלדת ..הכל מהתחלה.. מה טוב שיהיה בתוך המארז...איזה מפרט.. תודה

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  25. שלום הנני מבקש חוות דעת על המחשב הבא למטרת משחקים, ברצוני לדעת מה רמת החוויה שתיהיה לי ממנו על משחקים וברמה כללית לינק: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZVGNFW465J האם הזיכרון כרטיס מסך שלו זה משותף,שלו או איך זה הולך בדיוק,אשמח להסבר לגבי העניין. בנוסף לקבל חוויה כללית על המחשב, על הסדרה, שירות, אחריות וכו'.... כל מידע יועיל לי השאלה הכללית שרציתי לדעת בלי כל קשר לשאלה הראשונה שלי היא: מה הדרישות של נייד שאני צריך לחווית גלישה של 2.5MB , ברמה הטובה שאפשר, והאם במהירות גבוהה יותר, כמו למשל 5MB , החוויה תשתנה, כלומר הנתונים של המחשב יהיו חלשים מדי על מנת להנות מהחוויה כמו במהירות נמוכה יותר?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים