ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
טוב אז זה ההתחלה של המפרט מ ksp בבקשה בבקשה תעזרו לי אם תבנו לי משו טוב אני ילך מחר לחנות .. Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Twinmos*2 כרטיסי מסך? Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB וכונן 1.44 3980 אני צריך שתמליצו על מארז עם מערכת קירור טובה ועל ספק ומסך טוב LCD צורב DVD לא צריך יש לי פה של NEC
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט עם הפרטים הנ"ל כולל מקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים וללא תוספות מיוחדות, והכל ב8000ש"ח. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לדעת אם המפרט הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=50 מתאים גם למשחקים קלים (לא אסטרטגיות כבדות או 3D כבדים) וסרטים (קצת DVD וקצת MPEG) וכו'. כמו כן, אם ניתן לקנות מחשב יותר פשוט בשביל עיסוקים כאלה? תודה
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
* יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה. * מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי * משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג * נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן * תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי * רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות * שיראה טוב.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה אומרים על זה...? Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 2250 K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 850 DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 500 Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E 3200 MAXTOR 160GB 7200/133 (8MB) DiamondMax 10 460 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 Power Supply HEC 425W (True Watts) 330 סה"כ 8305 ולחברה שלי מחשב יותר ל ICQ ומסנגר וכל השטיות של הבנות כמות מחיר סה"כ P-4 2,66 Ghz S-775 1M Cache 64Bit 690 AS8 (865PE), s775 570 DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 500 סה"כ 1760 כרטיס מסך וצורב ומערז הכל מימני מה אומרים על כל זה?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב שלי: לוח אם AGP מעבד 2.6HT 512MB 400MHZ 80GB SATA אני רוצה לשדרג כרטיס מסך(ואז אני צריך ספק אז גם כבר מארז) מארז ,ספק ,הארד דיסק של 200GB SATA או יותר תקציב 2400 2500 שקל ככה כמובן הכרטיס מיועד למשחקים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה-ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לשפר אותו. מכיוון שבחנויות מציעים מחשבים ביותר מ-1500 ש"ח אני חושב שכדאי שאחליף רק את לוח האם, מעבד וזיכרון. בדקתי בזאפ וראיתי שהמעבד, לוח אם והזכרון עולים בסביבות 300 שקל כ"א. והתוצאות הן של הדגמים החדשים, מה שאומר שבעתיד אוכל לשדרג (ואני יודע שלא אשדרג כי אני לא משתמש רציני). מה אתם אומרים? הנה הכתבה מוואיינט שכתוב שם שאפשר לקנות מחשב ב-1000 שקל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3383614,00.html. שאלותיי: איך אני יודע שבלוח אם שאקנה יהיה משולב בו תמיכה מובנית ברשת מקומית, צליל היקפי, וכרטיס גרפי? את הדיסק קשיח אני יכול להעביר ממה שיש אצלי עכשיו. כך באמת אפשר להגיע לסכום של סביבות 1000 שקל מבלי להוריד משמעותית מהאיכות כמו שנכתב …
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהנתונים שלו יהיו חזקים. השימוש בעיקר הוא יום יומי ומשחקים כבדים בסוף שבוע (GTA V והמשחקים שיצאו ויצאו השנה) אני צריך מפרט שיספק את הדרישות שלי ויצליח לספק אותי לעתיד מבלי לשדרג אחרי זמן קצר. אז מהנסיון ה"קטן" שלי בחומרה , בניתי מפרט ואשמח ליעוצכם בפאן של החלקים בעיקר אם יש הצעות יותר טובות. *הגדרתי לעצמי תקציב של 8000 ש"ח ואני לא חושב שיותר מיזה נחוץ אבל לא מוכן להתפשר על איכות. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 4790K 4.0Ghz - GMR XTREME מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus G…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם. בניתי מפרט למחשב שאני מעוניין לרכוש , המחשב נרכש בחו"ל ככה שהמחירים לא ממש ריאלים לארץ , אשמח לקבל עצות לשיפור , בעיקרון אין תקציב ממש למחשב העיקר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ושיהיה חיסכוני , אבל תקציב זה לא ממש הבעיה.(אם אין ברירה..) המחשב עצמו נעשה בו שימוש כגון : אינטרנט , עריכת סרטים(לא משהו ממש מקצועי) , עריכת מוזיקה (נדיר) , משחקים פעם בשנה אולי משהו נדיר שיוצא וגם זה לא בטוח. יש לציין שהמחשב הנ"ל לא מתוכנן לו OC לפחות לא בעתיד הקרוב. המפרט להלן: Intel Core 2 Duo Processor E6600 2.4GHz 1066MHz 4MB LGA775 CPU, Retail - $221.50 Western Digital WD2500KS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - $68.20 Asus P5B Deluxe Core 2 Duo/ P965/ SATA2/ A&2GbE/ ATX Mother…
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה...המחשב הוא לבחורה בת 22 בתקציב 3000 שאוהבת לעיתים לשחק במשחקים איכותיים ולראות סרטים באיכות . לכן בניתי מפרט ורציתי חוות דעת לגביו כי מחר יש לה יומולדת וזה יעזור לי מאוד. תודה רבה - אם למישהו יש משהו להוסיף או משהו חסר במפרט אני אודה לו מאוד אם הוא יעזור. מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box קירור: ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 לוח אם: Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET זיכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB IDE כרטיס מסך: GigaByte ATI Radeon 4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling Retail כונן אופטי: צורב Samsung SHS222 x 22 IDE - Pata Black מארז: מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming ספק כוח: ThermalTake TR2 Q…
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כ 5 שנים טובות, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן והמיושן. לצורך מאורע חגיגי זה (שבא יחד עם יום ההולדת שלי), מוקצבים כ 4,000 ש"ח עם חריגה קלה. אפשר לחסוך קצת, אבל מבחינתי גם אפשר לנצל הכל. השימושים העיקריים הם לצרכים משרדיים + מוזיקה + סרטים (HD כמובן) + תכנות (C++, JAVA וכו'...) על אף שהדרישות אינן "כבדות", אני רוצה מחשב שיהיה חזק וחדש דיו כדי שיחזיק את 5 השנים הבאות. מערכות הפעלה מתוכננות - וידנווס 7 + לינוקס אובונטו (הכל בבית, לא צריך לרכוש) כמה נקודות חשובות: א - מחשב מבוסס על מעבד אינטל. ב - שקט מוחלט! (10). דממה טוטאלית עד כדי מוות ג - אלגנטיות המארז (ללא צורך בלדים זוהרים, אבל חיצונית שייראה יפה). ד - אין לי צורך ב OC. ה - אין צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בבחירת שרת לאיחסון אתר אינטרנט... עכשיו הקטע הוא שיש כבר רשת עבודה ואני רוצה לחבר לרשת הזאת מחשב\שרת שבו אני יאחסן את האתר ואנשים יוכלו להיכנס אליו...ככל הנראה מערכת ההפעלה תהייה ווינדואס ושני דברים נוספים הם ש-אני משתמש ב easy php (אלא אם יש משהו יותר טוב בשביל זה שאני לא יודע עליו) על מנת להפעיל את האתר (אתר PHP) ושני זה שרוחב הפס ברשת הוא 1MB upload ו- 1MB download אם יש לכם איזה מפרט לשרת טוב שיוכל לעמוד בעומס של נניח 40 אנשים בו זמנית אני אשמח אם תעזרו לי אני צריך הצעה בסביבות ה7000-8000 שקל תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, פתחתי כמה דיון בגיימר/תפוז על מפרמט שאני רוצה לקנות בגיימר עשו לי את המפמטים הבאים: idithron.co.il/idan/computer.html כתוב בהתחלה מי עשה אותם בתפוז אמרו לי מה לשפר ובלה בלה לא עזר כולכך בבקשה תעזרו לי למצוא את המפרמט הכי מטעים בתקציב של 4000ש"ח
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, לשימוש ביתי. אין צורך בציוד נלווה אין צורך גם במסך שימשים עיקרים: אינטרנט, סרטים מוסיקה וכו'.. בעיקרון מדובר במחשב לבן אדם בגיל 50+ אז לא צריך להשקיע בכרטיס מסך אז עדיף כרטיס מסך בינוני שתיהיה את האופציה אם הוא ירצה להפעיל משחק פשוט. תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי.. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב5000 שח וביקש ממני שאני יכין לו מפרט. אז בניתי משו אבל אני רוצה תעזרה שלכם..אז בבקשה תבנו לי מפרט ב5000 שח ללא מסך וציוד הקיפי! ורצוי מארז יפה , ורק שתכלול גם בניית מחשב. המחשב מיעוד בעיקר למשחקים ומוזיקה!.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, * מטרת המחשב : סרטים , אינטרנט , משחקים ישנים : half life ,heroes וכדומה * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB אבל כמובן שיותר זה יותר טוב * צורב DVD? רצוי אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה? לא קריטי אבל שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל את WIN 7 תודה רבה לכם foty123
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה חשוב לי: 1.דיסק קשיח הכי מהיר שאפשר (לא SSD יקרים מידיי), שזה כנראה F3 של סמסונג או דגם עם SATA 3 של WD. 2.כרטיס מסך עדיף של NVIDIA,עוד מעט יוצא 580GTX אז אני אחכה אבל בכ"ז תביאו. 3.מעבד i7 לא I5 + קירור ל-OC , כנראה 950. 4.זכרונות מהירים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הדרישות: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית שעובדת עם אופיס, רואה סרטים באיכות גבוהה, גולשת ושומעת מוזיקה. לא מעבר. * גודל המסך? רצוי 13" * משקל רצוי? רצוי עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות לעבודה הנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשרי בתקציב אז כן. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הסיפור: המחשב הנוכחי שלה שבק חיים בלי סיבה והדחיפות למחשב היא גבוהה מאוד. השימוש כמו שראיתם הוא דיי בסי…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב סטנדרטי שלא יעלה על 2000 ש"ח כולל הכל. השימושים הם אינטרנט ואופיס בעיקר עדיף חנות באזור ב"ש - (אייבורי וקיי.אס.פי רק אם אין ברירה) אפשר גם IQPC באשדוד רצוי שיהיה שקט - יותר חשוב שישאר במסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב ישן בטירוף, אז הוא החליט שצריך להחליף אותו כבר (הוא רוצה לשחק CRYSIS, גם אם זה הגדרות מינימום) אז ככה, אבא שלו מוכן להשקיע במחשב לא יותר מ1700 ש"ח, הוא מאמין שזה כל הכסף שצריך להשקיע במחשב (הוא קונה כל שנה מחשב חדש). אז הצרכים של חבר שלי זה הרוב משחקים, עבודות טקסט וזהו. לא דרוש ציוד היקפי, ומפני שהתקציב דל כלכך, אמרתי לו שיקח את הכונן הקשיח ואת הצורב מהמחשב הישן שלו ויעביר לחדש, אז אין צורק גם בכונן קשיח או צורב. החריגה המקסימלית היא 50 ש"ח (בעעע ) בינתיים בניתי לו משהו כזה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box מחיר: 509 ¤ לוח אם: Gigabyte M52S-S3P AM2 מחיר: 371 ¤ זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 מחיר: 360 ¤ מארז…
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להתיעץ לגבי מפרט מחשב. לא סגור לגבי תקציב. מה שמענין אותי שמצד אחד אני רוצה מחשב עם רכיבי מחשב טובים ושאני יוכל להנות ממנו לאורך זמן לכל שימוש ואין לי בעיה להשקיע אבל מצד שני לא להשקיע סתם כסף מעבר למידה מסוימת שהתוספת בביצועים תהיה קטנה וכמעט בלתי מורגשת. או במילים אחרות אני רוצה מחשב שהמדד של performence per cost יהיה כמה שיותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למספר מערכות מחשב ואשמח לקבל המלצות לשינויים לפני שאני מזמין סופית (כל המחירים כוללים הרכבה): מפרט ראשון- מחשב לעבודה משרדית, הדגש העליון הוא על עלות נמוכה אבל להשאיר מחשב שמיש ליישומי אופיס אינטרנט וכד' מעבד AMD X2 4000 לוח אם ASUS M2A-VM זכרון kingston 1GB 667Mhz דיסק קשיח seagate 160GB SATA 8MB צורב LG-H44N (B) BLACK מארז JSP TECH N-880B 400W מחיר- 1633 ש"ח מפרט שני- מחשב לעבודה משרדית ולימודים, יחס עלות תועלת מיטבי מעבד AMD X2 4000 לוח אם ASUS M2A-VM זכרון kingston 2GB 667Mhz דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA RAID EDITION צורב ASUS DRW2014L1T מארז JSP TECH N-880B 400W מחיר- 1903 ש"ח מפרט שלישי- כמעט זהה לשני, רק בחירה שונה של המארז מעבד AMD X2 …
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-