ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 זכרון 4G (2x2G) 1066Mgz לא זוכר איזה חברה.. כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Scythe Ninja 2 סה"כ מחיר 3000 שקל (אני לא יכול להשקיע יותר ממחיר זה) אין לי תקציב נותנים לי את המפרט הזה במחיר עלות. המחשב יהיה בעיקר בשביל אינטרנט,הורדות,משחקים ולפעמים המרות סרטים.. יש לי כמה שאלות: 1.האם הספק יחיזיק את המפרט הבא ואפילו ייתן לי לעשות אוברקלוקינג בעתיד ? 2. האם הקירור נינג'ה 2 הוא טוב ויקרר טוב את ה Q6600 3.איך הלוח אם ? 4.האם צריך להוסיף למארז מאווררים א…
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צריך לידידה מפרט למחשב עד 5000 ש"ח (גיימר).. לא כולל מסך. אבל כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (גיימינג כמובן) לא מתוכנן OC אין צורך בקירור מיוחד
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הי מחפש מחשב עד 2500 שח למען גלישה+ סרטים+ גיימינג קל אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ומארז תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קיבלתי היום במישלוח את המחשב הנייד הראשון שלי. רציתי לדעת כמה זמן יהיה עלי להטעין את הסוללה בפעם הראשונה? האם אני חייב להפעיל את המחשב בכדי שהסוללה תיטען או שהוא יכול להיות במצב כבוי? כמה זמן הסוללה מחזיקה ללא חשמל? (6 תאים) רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, האם יהיה כדאי להוציא את הסוללה ולהשתמש בא רק במיקרים בהם אני רוצה לנייד את המחשב? אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך שעות רבות זה גורם נזק?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שכנים שלי ביקשו ממני לעזור להם למצוא מחשב לעצמם ולביתם בת ה- 10. הדברים שהם יעשו עם המחשב: גלישה, ראיית סרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים - בסגנון של OFFICE , FLASH וכדומה. הדבר היחיד שהם מבקשים זה תמיכה במערכת קולנוע ביתית שיוכלו לשמוע מוסיקה מהמחשב. (כבל) את המחשב שמתאים להם כבר לא מייצרים ;D , מה שקיים היום יותר טוב ממה שהם צריכים. להזכירכם, המשחקים היחידים שהמחשה יטפל בהם זה משחקים שבת 10 משחקת. כל מיני משחקי פלאש, או משחקים שממש לא ינצלו אפילו את המחשב הכי גרוע בשוק כיום. אני צריך מחשב מורכב עם עכבר, מקלדת, רמקולים (הכל סטנדרטי וזול) ומסך (רגיל, לא שטוח, לא דק, בערך 19 אינצ'). שיהיה רק צורב DVD (אם אני לא טועה הוא צורב וקורא CD ו DVD, נכון?) אחריות של לפחות שנה. אם צר…
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע על המחשב LG E500 סטיק של A-DATE 1GB DDR2 667MHZ. אני רוצה להוסיף למחשב עוד סטיק. מערכת ההפעלה שלי היא XP , והמחשב משמש אותי בעיקר ללימודים (סטודנט). שתי שאלות: 1) עדיף להוסיף עוד 1GB או עוד 2GB- האם יהיה הבדל משמעותי? 2) במידה ואני והולך על 1GB - מה עדיף KINGSTONE או G SKILL (שניהם עולים 110 ש"ח) או שאולי חברה אחרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדיות אופיס וכו' ולסרטים מידי פעם וכאלה.. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 פחות או יותר * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים זהו בכללי המחשב הוא למנהלת חשבונות שמשתמשת בעיקר באופיס ודברים בסיסים כמו אינטרנט וכו' ושיריץ סרטים ללא בעיות.. התקציב 2500 אם אפשרות לחריגה ל2700 אם יש צורך משמעותי בכך.. תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
כולל מסך. משהו בסיסי שיריץ משחקים ברמה סבירה עד טובה
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ בקשר למפרט ב4K ללא מסך שימושים : משחקים, סרטים, תיכנות(די הרבה) וכל השאר אני יודע... צריך: מעבד לוח אמא הארד דיסק 120 SATA זיכרון 512 מינימום (די ברור) צורב DVD כרטיס מסך לא משהו רציני נראה לי R9600 אולי PRO אם יש מקום מארז+ספק זהו..אם יתווסף אני יודיע.... אני די סגור על מפרט כבר בראש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...אני חושב A64 יתאים כאן עריכה: זה בערך מה שחשבתי עם קיצוצים פה ושם: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W 265 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 589 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח 1 Sapphire 9600SE 128MB 504 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 …
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב Lenovo FLEX 15 Premium I7-512-16GB אני רוצה לעבוד על פרימייר בעריכת וידאו על קבצי 4k. הכרטיס מסך NVIDIA GeForce MX230 2GB אני יודעת שהכרטיס לא ברמה שאני יכולה לצפות ב 4k אבל השאלה האם זה יעורר בעיות/יתקע/יוריד איכות או שרק איכות הצפייה שלי תהיה באיכות נמוכה? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם על המפרט שהרכבתי ב-TMS. המחשב נועד לגיימינג כבד. בניתי את המפרט כהכנה ל-SLI כי אני מתכנן שנה הבאה לחבר מספר מסכים. המפרט יצא טיפה יקר לטעמי (תקציב של 8K) ואני מניח שטיפה התפרעתי אשמח לשמוע על הצעות להוזלה בלי לפגוע בביצועים (שמירה על יכולת חיבור כרטיס נוסף בSLI). בנוסף יש לי כמה שאלות... כמה שיפור בביצועים מקבלים מכונן SSD? האם זה באמת שווה את המחיר? אם אני ארד מה-SLI אני מניח שהמחיר יהיה יותר קרוב ל 6K. איזה מפרט הייתם מציעים במקרה זה? האם אני יכול לחבר מסך אחד לכרטיס הגרפי ואת השני ללוח אם או ששניהם חייבים להיות מחוברים לכרטיס? בנוסף מילאתי את השאלון אם יש לכם הצעות למפרטים נוספים. זה המפרט מTMS: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . …
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
תראו אני לא בידיוק יודעה לאיזה פורום זה קשור אז סליכה כי אני חדש פה. בכל אופן תראו אני רוצה לקנות מחשב ב10 אלף שקל תתאימו לי את הטוב ביותר במחיר הזה סליכה תורידו מצאתי פורום מתאים.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי אחרי קצת מחקר ועצות את המפרט הבא: http://oi52.tinypic.com/14w83ti.jpg המפרט אמור להיות לגיימינג (לא יותר מדי), עריכת תמונות (2D) וצפייה בסרטים בעיקרון אני רוצה שיהיה איכותי, שיהיה כיף לעבוד (או.. לשחק ) במפרט חסרים כמה דברים קטנים כמו ציוד היקפי ומארז שאותם אני אקנה בחנות ולכן הוא מעוגל ל5.5K השאלה היא אם המפרט עצמו עובד טוב, אם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני וכו' ואם יש משהו שהייתם משפרים\משנים מע' הפעלה תהיה windows7 (כבר יש), לא מתכונן OC. המחשב אמור להיות לטווח הרחוק, אז לא אכפת לי להוסיף כמה שקלים עכשיו כדי שהוא יתאים גם לתוכנות\משחקים של עוד 5 שנים ו..זהו. תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 4000 שח למטרות סרטים ומשחקים כמו NFS ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=17586 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
קונרו 2 ג'יגה זיכרון מסך - עדיפות ל lg מקלדת איכותית כרטיס מסך high end בתג מחיר סביב 2000 ש"ח עדיפות לפנדה שאלה לגבי הקירור של אינטל : האם הוא רועש? יש צורך להחליפו? תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חוות דעת על מחשב שאני אולי יקנה בקרוב... אלה המטרות שלו.. מטרות עיקריות : 1- מוזיקה (רק לשמוע לא לערוך או משהו כזה) -----> שזה אומר שאני גם צריך רמקולים 2-תוכנות כבדות (פוטושופ 3DSMAX 9 ועוד....) 3-לראות סרטים המחשב שלי הוא לאאאאאא למשחקים בעיקר... אני בקושי ישחק בו... אין לי זמן חח אבל אני בכל זאת רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים משהו כמו WORMS החדש ומשחקים כאלה לא משהו מוגזם.... זה מה שהרכבתי (אני לא מבין סתם לפי מה שנראה פה עשיתי) מ SKYPC: (מקסימום 4500) מעבד AMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache 866.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G 463.00 ¤ זכרון למחשב (שתיים) SUPER TALENT 1G 667MHZ 1100.00 ¤ דיסק קשיח Western Digi…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור כמעט חדש שהיה בשימוש חודשיים ואפילו בלי אבק ויש לי את כל החלקים שלו והאפילו הדבק שלו בקופסה המקורית אני לא משתמש בו בגלל שהוא לא מתאים לכרטיס הנוכחי שלי כמה אפשר לדרוש לגוף קירור כזה? Arctic Accelero XTREME Plus II VGA Cooler
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 1.8 בגג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-