עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Radiant,

אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי והכונן היות ונדמה לי שזה מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 1 tera samsung drive שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! וגם - האם יש סיבה לחכות ל…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by satan,

חבר שלי קונה מחשב והתקציב הוא 5000+- תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by R9800P2,

איזה מפרט הכי טוב ב 4800 בלי כלום ואני לא רוצה אינטל!!!!!!!!!!!! מפרט ב4800 לא יותר הכי הרבה 4900 בלי מסך בלי כלום רק המחשב ותינו לי מפרט מי פנדה

5. Started by אלעדיקו,

שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 מ-RSM (שאני חייב לציין כל הכבוד להם. הזמנתי יום שבת, היום קיבלתי בבוקר. ) התקנתי את הכרטיס מסך והכל , מופיע לי במנהל התקנים הכרטיס, התקנתי את הדרייבר הכל עובד כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו: אני יודע שיש מין מסך של NVIDIA כמו המסך של ATI CCC (Catalyst control center) אך משום מה כשהתקנתי את הדרייבר לא הופיע שום דבר חוץ מהדרייבר (כנראה שזה מה שיש בדיסק.) הגרסה על הדיסק היא: E1.47 (יש גרסה חדשה יותר? לעדכן?) והשאלה השניה היא, הכרטיס מסך מרגיש טיפ'לה חופשי - איך מחזקים אותו שלא יזוז בכלל ? תודה רבה לעוזרים.

6. Started by alons126,

שלום חברס' קניתי את הנייד הראשון שלי לפני חצי שנה נייד HP Pavilion מסידרה DV5 עכשיו ליפני כשבוע קראתי פה בפורום שהשירות לקוחות של HP הוא שירות לא משהו ובפורום אחר שמעתי שברוב המחשבים שלה יש מפרט ישן יחסית ליצרניות האחרות... אז רציתי לשאול: 1)זה נכון לגבי שירות הלקוחות של HP והמפרטים שלה?? 2)איזה יצרנית מחשבים היא הטובה ביותר מבחינת שירות לקוחות, המפרט המוצרים שלה, מחירים וכו' תוכלו לתת לי דירוג מהטוב לגרוע?(הכוונה ל-HP, DEEL, ASUS, ACER, LG, TOSHIBA, LENOVO ועד שאני לא אמרתי חוץ מ-APPLE) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by Eliran Ben shitrit,

8. Started by aviatan7,

שלום,אשמח לקבל חוות דעת על מפקט המחשב הזה ,אני רוצה לקנות את המחשב עוד היום מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 2.3GHz לוח אם DFI p45 מקורי לגיימרים זיכרון Extreme Performance 4G DDR3 Dual Channel OCZ 1333 מגה ארצ CL9 או *אם להחליף את הראם ל OCZ DDR2 4GB 1066 MHz 5CL דיסק קשיח 500GB SATA 7200rpm של WD צורב DVD-RW x22 SATA מארז ATX איכותי לגיימרים סילבר סטון כרטיס מסך GeForce GTS 250 1GB DDR3 מחברת GameWorld כרטיס קול 8 ערוצים כרטיס רשת 10/100/1000 ספק כוח 500W של סיסוניק מקלדת ועכבר אופטי מתנה ( לא רשום איזה) סה''כ-3,000 מסך-SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE FULL HD מחיר-1125 (מחיר מהאינטרנט) אצל אלמוג יותר זול... Screen Size 22" Wide Resolution 1920 x 1200 Brightness 300 cd/…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  9. שלום לכולם, הסתובבתי באתר קצת וראיתי כמה שאלות בסיסיות שתמיד שואלים אז הנה התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - בסביבות 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות קצת לחסוך, לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב? – בעיקר תוכנות כבדות כגון Visual Studio וPhotoShop, מטרת המחשב היא להחזיק לפחות 4 שנים, עם gaming מינימאלי ביותר - והכי חשוב! אמינות המחשב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. – מטרת המחשב בעיקר אמינות, Visual Studio וPhotoShop, אולי משחקים יחסית בסיסיים כגון SimCity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – SimCity, …

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  10. היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אני צריך דעה מקצועית לפרט הבא (לא כולל מסך ומערכת קירור, המחיר בערך 12,000): לוח אם - ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI מארז - GIGABYTE 3D Aurora (לא ה- 570) כרטיס מסך - ASUS 8800gtx דיסק קשיח - Seagate 320gb, 7200rpm, SATA 2, 16Mb buffer מעבד - INTEL Core 2 Dou E6600 2400 MHz ?זכרונות - CORSAIR 2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4? ?ספק כוח - ENERMAX Liberty ELT620AWT 620W? תודה

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר באינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by DarkSight,

יש לה כבר הארד דיסק ויש לה צורב וגם מסך, מקלדת ועכבר עכשיו מה שחסר זה : זיכרונות מאבד לוח אם מארז ספק כוח ויש לה תקציב של 2000 שקל והשימוש היחידי שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס ואני מרכיב לה אז אל תכללו הרכבה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by aviel_b,

שלום לכולם, משום מה בכל מקום נרתעים מלתת מפרטים מומלצים למחשבים ניידים אבל בכל זאת אני אנסה. אני לא בקיא בכל ההבדלים בין הטכנולוגיות השונות ובנוסף אני מתקשה לבחור בחברה מסויימת של מחשב נייד אך השימושים העיקריים של המחשב הם: 1. אינטרנט 2. עיבוד תמלילים 3. מוזיקה/ צפייה בסרטים חשוב לי כמובן כ.רשת אלחוטי אך זה קיים היום כסטנדרט בכל מחשב, לדעתי לפחות 512 מגה, הארדיסק 60 או 80 אך לא חובה מומלץ 3 כניסות USB כרטיס מסך/ קול ממש לא חשוב לי. משקל בסביבות 2.5-3 קילו זמן סוללה כמה שיותר ארוך תודה,

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by din656,

כותרת... תודה מראש! http://www.fastup.co.il/v.php?file=35282213.jpg

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  16. יש מצב למצוא ככה משהו טוב? באותה הזדמנות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אז אשמח לשמוע כמה המלצות לגבי ספק שילך טוב עם כרטיס מסך, כנראה 9800 PRO אז קיצר אני צריך כמה המלצות לגבי ספק כוח חזק וטוב..

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by geigera,

שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. צהריים טובים, כאן עוד סטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד. אני מקווה לעבוד עם המחשב במשך שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע בו סכום גבוה בהנחה שהוא מוצדק ומתאים לדרישותיי. לשמחתי אין לי בעיה שיביאו לי פיזית מחשב מארה"ב, כך שאם יש דגם מתאים יותר שם או שהעניין יחסוך סכום נאה (יש לקחת בחשבון תשלום מס בארץ) אבל לא יבוא על חשבון האחריות, אין לי בעיה ללכת בדרך זו. תכונות חובה: WIN7, אחריות מקיפה ביותר לזמן מירבי, מותג עם מוניטין טוב בהקשר של אמינות, מחשב שיוכל להריץ הרבה תוכנות במקביל בצורה חלקה לגמרי - אופיס/גלישה כבדה באינטרנט/קומפיילרים של תכנות/סקייפ/דיגסבי/בבילון. מצלמה ומיקרופון מובנים. תכונת בונוס: כרטיס מסך שיוכל להריץ יפה את סטארקראפט 2 שבא עלינו לטובה ב 2010. אני לא גיימר ואין לי …

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by a_beilis,

המחשב ישמש כמחשב ביתי לצורך משרדי. המטרה היא לקנות מחשב שיחזיק מספר שנים טובות. אני מאמין שi3 עם 8GB זיכרון יספיק אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח עם חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אינטרנט, מסמכים וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב מאוד. המחשב יושב בפינת עבודה שבסלון כך שהרעש פחות מפריע, כמובן בגבול הס…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום יש לי msi ex400 וכשאני עובד עליו על שולחן מזכוכית לאחר כמה דקות הוא פשוט קופא ורק כיבוי והדלקה מחדש מוציא אותו מהמצב הזה יש למשהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  21. אח שלי מתחתן, והחלטתי שאני קונה לו מחשב מתנה לחתונה. המחשב יהיה דלוק קבוע 24 שעות, יריץ קבוע פלאש גט בהורדות, יתחבר לטלויזיה חיצונית למטרת צפייה בסרטי בלו ריי, וחוץ מזה שימוש קבוע במספר תוכנות במקביל. הרכבתי משהו ראשוני, אשמח להמלצות- 535 מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 375 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W 933 מעבד Intel Core i5-750 Tray 549 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 642 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum 432 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB 506 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5570 OC 1024MB DDR3 PCIe 232 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. אז ככה, השימושים שלי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים, צפיה בHD ויישומי אופיס למינהם. רוב השימוש כרגע הוא בבית, אבל אני מאמין שלנסיעות מדי פעם אני אקח אותו ככה שהמשקל זה לא הכי הכי חשוב. יש סיכוי לא רע שחבר חוזר מארה"ב עוד שבוע, על איזה מחשב אתם ממליצים בארה"ב עד 500$-600$ יש אפשרות שהאחריות תחזיק גם בארץ, יש אחריות בינלאומית ל 3 שנים לאיזשהי חברה? ואם בסופו של דבר אני אקנה בארץ מה מומלץ עד 3,500ש"ח. כמובן שבארץ האחריות מאוד חשובה לי. בתודה, עומר.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by johnny_hm,

שלום חברים !!!!!! אחרי תקופה שלא הייתי פעיל פה חזרתי אני צריך את עזרתכם, אני מתכוון לרכוש נייד בקרוב אך המבחר רחב מדי, כיוון שהניסיון שלי די דל בתחום של הניידים אני מבקש את עזרתכם. בעצם מה שאני שואל על איזה חברה אני יכול לסמוך, חשובה לי גם האיכות ולא הכמות. dell? hp? ומה דעתכם על asus שהיא חברה יחסית לא מוכרת לי בתחום הניידים אני מדבר על הניידים בגודל של 14 - 15 אינץ 'ולא הנוטבוקים הקטנים יותר. אז אני רוצה למצא את הנייד הטוב ביותר עד זה התקציב.3.5k על מה הייתם ממליצים לי? תודה וסופ"ש נעים.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים