ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
"התקציב 4~5. כי םא אני אומר תשובה היום , מחר יש לי מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד לגיימרים. ל=א לתכנות ובנייה ועסקים! ואיזה דרישות צריך? כגון: כרטיס מסך,כרטיס קול,זכרון,מהירות,כמה מאווררים,כמה מעבדים וכו'. תודה רבה חבר'ה! [: שחכתי להזכיר - > אין צורך בציוד הקפי! ( מסך , רמקולים, אוזניות , מיק מצלמה וכו' . ) " הוא לא מתכנן OC
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני לומד הנדסת מחשבים ודרוש לי מחשב נייד חזק שיכול להריץ תוכנות כבדות יחסית. מחפש משהו בטווח המחירים 3500-4500 שח. כמובן שלא אתנגד ליציאת HD (חשוב מסך מעל 14 אינץ). חשבתי ללכת על דגמי HP או ACER אבל פתוח להצעות. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים ואמינים.. תודה לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים למחשב למשחקים, לא כולל מסך או מה שמסביב, רק את המחשב עצמו. שכל אחד מהם יכלול צורב DVD. ד"א- מה ההפרש בביצועים כיום בין אינטל ל-AMD? כבר יותר משנה לא התעניינתי בנושא... תודה
-
- 18 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב HTPC שישמש אותי גם למשחקים מסוימים אין צורך בכרטיס TV בנתיים. בניתי מפרט ותהיתי מה דעתכם עליו INTEL DUAL CORE E2140 GIGABYTE GA-P31-DS3L KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ (1024X2) W.D WD2500AAKS 250GB Sapphire HD3650 512MB Enermax Liberty 400W SilverStone SST-LC17S סה"כ יוצא כ2150 ש"ח דרך אגב,אני מתכנן OC לאזור ה2.5 לפחות,ככה שאני אקנה קירור בעתיד האם הייתם משנים משהו? והאם יש ספק כוח זול שקט וטוב יותר שאתם ממליצים עליו? לקחתי את הLiberty כי הוא מודולרי וזה יהיה ממש נוח אם יהיה סדר במארז,אבל אם יהיה אחד זול יותר ויציב אני אשמח תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי למישהו יש ניסיון עם הנידים של MSI ? הם מגיעים באיבורי במחירים אטרקטיבים ושנתיים אחריות ככה שזה די מרגיע. החברה גם גדולה ומוכרת בעולם בעיקר בזכות לוחות האם שלהם.... האם לרכוש? תודה, בן
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה... מעבד : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד : Scythe Ninja Plus + ZALMAN ZM-STG1 לוח אם : ASUS P5B Deluxe זיכרונות : G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 כ. מסך : LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E הארד דיסק : Maxtor 250 GB 7200 RPM SATA2 16mb - RoHS - MaxLine 3 family - NCQ צורב : Sony DWG-120AB2 ספק : Enermax Liberty 400W מארז : Gigabyte 3D Aurora 570 בציפיה שלא יעלה מעבר ל700. מסך : LG L1970HR כל זה יוצא לי 8550. מה דעתכם על המפרט ? אני לא משקיע בכרטיס מסך כי אני מחכה שיצאו כרטיסים תומכי DX10, ואז אני אפציץ, אני מניח שנכון לעכשיו הוא בסדר לא ?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן, רק היום שמעתי על האתר הזה מקווה מאוד שבזכותכם אצליח למצוא את המחשב האולטימטיבי בשבילי, רקע כללי קצר, המחשב הנייד שלי כבר בן ארבע, הוא עובד "סבבה" אבל נתקע מידי פעם, אם זה האינטרנט או המחשב עצמו (אין תגובה), נדיר שהוא מצריך ריסט, אם זאת החלטתי שאני רוצה להתחדש במשהו יותר עדכני, נכנסתי לכמה אתרים של רשתות מוכרים ולא מצאתי משהו טוב, אני אלך לפי הרשימה בחוקים בפורום: -תקציב מקסימלי 4.5 -כן, רצוי לחסוך אבל המטרה מקדשת את האמצעים, -חריגה מהתקציב, ראיתי ניידים בחמש אבל תמיד היה סעיף שביאס אותי, -לגבי השימוש זה קצת מגוון, קודם כל אגיד מראש - לא גיימינג, אני גולש הרבה באינטרנט, רואה סרטים/סדרות און…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי אני צריכה מפרטים לשני מחשבים, אחד לשימוש ביתי קליל (מוסיקה, אינטרנט ומשחקים ממש בקטנה ), והשני יותר למשחקים אבל לא כבדים מדי (סטייל סימס). יש לי כרטיס מסך 9500 gt שאני מתכננת לשים במחשב השני (של המשחקים). בעיקרון מעדיפה לחלק את התקציב 1300 לראשון ו-1900 לשני (החלוקה ביניהם גמישה). אין לי צורך בציוד היקפי. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הנתון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לכם המלצות למעבדת תיקונים טובה שמתעסקת גם בניידים בתל אביב ניסיתי אני וחבר שלי לתקן מחשב שהמסך שלו התנתק בזוויות מסויימות כשפתחנו מצאנו שאחד החוטים שמובילים למסך היה קרוע לחלוטין ואחד כניראה נימחץ והפעיל וכיבה את המסך כששחקנו איתו אחרי כמה הפעלות וכיבויים של מסך תוך כדי ששחקנו עם החוט הפגוע כיבינו את המחשב שפעל היטב פרט למסך אבל בהפעלה הבאה הוא פשוט לא עלה ושמנו לב שהנורית של הדיסק קשיח שבדרך כלל מהבהבת כשהוא עולה כבוייה ... אם יש לכם רעיונות לפתרונות / המלצות למעבדת תיקונים אשמח לשמוע =]
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכננת לקנות מחשב בתקציב של 5000 ש"ח [עם כמה שפחות חריגה], היעוד - משחקים וגרפיקה בעיקר. הייתי שמחה לעצות לגבי הכל, אם ניתן לשפר משהו, אבל ספציפית יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להסתפק בספק של 400W או פחות למערכת הזאת? 2. האם המעבד מגיע עם מאוורר משלו [באמת שאין לי מושג], ואם כן האם מומלץ להוסיף\להחליף למשהו יותר יעיל? 3. אני לא בטוחה לגבי לוח האם שבחרתי, אשמח לשמוע הערות בנוגע אליו או הצעות למשהו אחר. 4. אין לי שמץ של מושג של הבנה במארזים, אשמח לעצות גם בנוגע לזה. מפרט: סה"כ מחיר כמות מעבדי אינטל? 1180 1180 1 Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 790 790 1 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII …
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל חוות דעת על המחשב הבא, בעיקרון הוא לילדה ( עבודות בית ספר ומשחקים לא כבדים ): מחשב נייד LENOVO מדגם U510 עם מסך " 15.6, מעבד Core i5 , דיסק קשיח 750GB + 24GB SSD, זיכרון 6GB, ב-2199 ₪ בלבד במקום 3490 ₪. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם בעיקרון זר לי הנושא של זכרון ה SSD.... מחשב נייד LENOVO דגם U510 מעבד: Intel i5-3317M מסך: 15.6" HD LED display (16:9 widescreen) (1366x768) זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB 5400RPM + 24GB SSD DRIVE מערכת הפעלה: Windows 8 קישוריות: 802.11b/g/n WLAN(8) and Bluetooth®( DVD±RW drive כולל מצלמת רשת HD משקל: 2.5 ק"ג מידות: 15.0 x 9.8 x 0.8" סדרה: IDEAPAD מספר סדרה: 20191 כ…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס מוזיקה וסרטים) * גודל המסך?"15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 ג'יגה אולי 750? * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 בעברית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה חברת עם אמינות אין תקציב מוגדר, פשוט מחשב נייד שיתאים לדרישות ירוץ חלק ולא יתקע ובמחיר המינימלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים, הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם. Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב: סרטים,אינטרנט. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: HD , מעדיף FHD אבל לא נראה לי שיכנס בתקציב. * משקל רצוי: עד 3 ק"ג. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500GB ,עם עדיפות ל 7200 RPM אם יכנס בתקציב. * כונן אופטי: עדיף עם. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כולל מערכת הפעלה, מתקין באופן עצמאי. מעדיף שיהיה מינימום 4 GB RAM תקציב של 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
משמש למשחקים/סרטים/עבודה, רץ כבר שנתיים, מתחיל להרגיש גמגומים במשחקים היותר חדשים. אני לא בטוח אם שווה להשקיע בשדרוג או לגרור עוד שנה ולקנות מחשב חדש, אבל אולי שווה להחליף מינימום כרטיס מסך. המפרט: GIGABYTE GA-EP43-DS3L – לוח אם Corsair CMPSU-550VXEU 550W - ספק PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe - כרטיס מסך Intel Core 2 Quad Q9550 Box - מעבד OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum RC - זיכרון תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, למי מהחברות יש אחריות בינלאומית כך שאני יכול לקנות מחשב בארה"ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כרטיס מסך של מחשב (למשל 8400)תואם בביצועיו לכרטיס מסך של נייד באותה מידה?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים, יש לי מחשב יחסית חדש (שנתיים), והייתי מעוניין לשפר אותו, יש לי בערך 500 שקל, המפרט שלי הוא: מעבד: intel core 2 duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9400GT 512MB SPARKLE אשמח לכול הצעה והצעה, בתודה מראש, נ.ב. אפשר לחרוג מהתקציב אם חייבים!
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד ב-3000 שקל בערך, שהעבודה הקשה ביותר שיעשה תהיה להפעיל פוטושופ, אולי במקביל לתוכנה/ות נוספות (דרימוויבר, מוזיקה, דפדפן...). חשוב לי בעיקר שיהיה בסביבות ה-2.5 קילו (מחשב שולחני יש לי, נייד אני צריך בגלל שאני נייד. הייתי אומר קילו וחצי אם היה בתקציב), כונן של 250GB ו-2GB של זיכרון פנימי (לפחות. CS4 דורש 1, ובשולחני אני עם 2GB ואין לי בעיה). יש לי דיסק מקורי של XP PRO 64 BIT. הייתי מוותר על מערכת הפעלה ומתקין את זאת שיש לי, אלא שלא תמיד ניתן להשיג התקנים ל-XP. מה גם שזאת 64 BIT ואני לא ממש יודע עם איזה נייד זה הולך, ואם כדאי לי. אולי עדיף לי לקנות אחד עם VISTA? מצאתי אחד שנראה לי הגיוני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatC…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב7500 למשחקים. ללא מסך ,רמקולים ועכבר.. חבר שלי בנה לי מפרט תגידו מה אתם חושבים ואם יש מקום לשינוי.. ואני לא יודע מה כדי AMD או Intel... (רק אמרו לי שיותר טוב AMD למשחקים)
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בעיקרון, אני רוצה נייד שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לפחות.. (משחקים כמו למשל battlefield 2142) התקציב תלוי גם אם אפשר תשלומים.. תשלומים של מקסימום 1000 בחודש.. (אז תקציב יכול להיות אפילו 10 אלף שקל) אני רוצה גם בטריה חזקה(לא חובה אבל רוצה).. מסך לפחות 15 ואפילו יותר.. משקל לא ממש משנה לי.. אבל שלא יהיה משהו מטורף... דיסק קשיח לפחות 80 GB.. צורב DVD. ואחריות.. וגם שהמחשב לא ילך לי אחרי שנה או משהו P: תודה לעונים! ד"א תציעו גם דברים שפחות מ10 אלף.. אני לא חייב את הטופ שבטופ.. תודה עריכה: אני צריך עוד הצעה.. הפעם עם כרטיס מסך לא הכי חזק.. שיוכל לפחות להריץ סרטים ומולטימדיה וכו'.. וגם חזק כזה.. הרבה משימות וכו'.. ואם אתם ממליצים בכיוון הזה אז התקציב יהיה…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד המטרות גלישה WORD EXEL והרצת סרטים FULL HD במחשב ועל פלאזמה 42 תקציב: עד 3000(אם אין ברירה חריגה עד כ- 200 ש"ח), מאחר וגם תשתמש בו ילדה עדיף מחשב עמיד ברמת גימור * מטרות המחשב? כללי ווידאו HD, חיבור לפלאזמה / LCD מדי פעם * גודל המסך? 15.6 (כי אני מעדיף מקלדת מלאה אם ניתן) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אך בבית יעבוד על חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה השאר בשמחה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB ומעלה * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אך מעדיף 3 שנים אם ניתן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא יודע אבל אם צריך כ…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-