עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mrbahur,

המחשב המיושן (2007) התחיל לצבור אבק ולעשות הרבה בעיות, החלטתי לגרוט אותו ולקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי, עריכת וידאו קלה ומשחקים מיושנים וקלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)DELL 23," FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Rust,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב עבור אמא שלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט, אופיס, אולי משחקי פלאש) ובנוסף ייתכן חיבור בעתיד לטלויזיית HD. המטרה שלי היא שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי שאצטרך לטפל בו כל חדשיים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000, לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי בסיסי. ייתכן חיבור לטלויזיית HD בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shriki_1,

טוב שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב ביתי (1500-2000) ומסך (עד 1500). המחשב הינו לצרכים בסיסיים, בעיקר אינטרנט ואופיס ומדי פעם סרטים לרבות HD. עם זאת, ישנם מספר יציאות שאני מעוניין בהם- HDMI, ESATA , אני יודע שהתקציב אינו גדול, אבל בראייה כוללת הייתי מעדיף מערכת זולה אמנם אך כזו שתאפשר שדרוג עתידי. גם בעניין המארז הייתי מעדיף משהו איכותי שאפשר מידי פעם לפתוח בלי לקבל ניוון שרירים קריר. הארד דיסק - נראה לי ש320 יספיקו. לגבי המסך- כאן אני רוצה מוצר איכותי, ולצערי הידע שלי די מצומצם (כך אין לי ממש ידיעה מה ההבדל בזמן התגובה, ניגודיות וכו') ועדיין הייתי מעדיף רמקולים מובנים (לא חובה) FULL HD ואיכות צפייה טובה וכמובן חיבור HDMI/ DVI. גודל מועדף 22" עד 24". חריגה אין צורך בציוד…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. שלום ותודה על העזרה! אני מעוניין להרכיב מחשב לאיש מבוגר שלא זקוק לכרטיס מסך חזק וגם לא במחשב הטוב ביותר שקיים בשוק. מה שכן חשוב שהחלקים והשירות יהיו טובים ,כי הוא לא מתמצא וסתם ישחטו אותו על כל תקלה פשוטה. האם ניתן למצוא חנות מסודרת באזור ירושלים שתספק את הדרישה ? אם לא , מהיכן להזמין ועל איזה מפרט אתם ממליצים

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 23 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התבקשתי להרכיב עבור אדם מבוגר שעובד בעיקר עם תוכנות אופיס (אבל מידי פעם הנכדים משחקים לו על המחשב - משחקי אונליין קלים) אין צורך בציוד היקפי - המחשב מחליף מחשב ישן (עם מסך 24 גנרי) אין משמעות לגודל ורצוי שקט אבל לא קריטי. כן נדרשת מערכת הפעלה ותכלס אם אתם יכולים להמליץ על שירות שיעביר לו את התכנים מהמחשב הישן לחדש - בכלל מעולה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. תקציב: בסביבות 3500-4000 ש"ח, אם יהיה שיפור משמעותי אפשר קצת יותר. התקציב לא כולל מסך. המחשב ישמש לשימושים בייתים רגילים (אינטרנט, אופיס...) וכן להרצת משחקים. שיהיה קרור סביר. לא מתוכנן OC. עדיפות ל INTEL, אני זוכר בעבר שהיו הרבה דיבורים על הקונרו, אבל אם אתם חושבים של AMD עדיפות משמעותית אז מילא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …

9. שלום למחשב יורכב ווינדוס 7 , ללא OC . שימוש ביתי , לעתים עריכת וידאו מפרט 1 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&comp=33 Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golde…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by dood50,

מה דעתכם על המפרט הבא? [ksp.co.il] מעבדי אינטל: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII כרטיסי מסך: Point Of View 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול: 7.1 Channel Audio צורבים: Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדות: Codegen Multimedia Keyboard (Heb / Eng) Silver/Black עכברים: Logitech Logitech® S90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים: CREATIVE SBS A30, 2.0 …

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by curdi1,

שלום לכם, אני צריך מחשב שישמש כמחשב ביתי עם שימושים משרדיים בעיקר ומעבר לזה להפעלת תוכנות לניתוח/עיבודי מידע (שיישבו ב-"וירטואל בוקס" ולא על המשתמש הראשי). בנוסף בעיקר שימושים של גלישה באינטרנט עם הרבה מאוד טאבים פתוחים במקביל, סרטים וגיימינג קל. התקציב הוא 2600 ש"ח, כאשר אם שווה לחרוג טיפה או להשקיע קצת פחות אפשרי. לא נדרש ציוד היקפי וכונן אופטי. חשוב לי שיהיה כונן SSD נוסף לדיסק הקשיח וכן 16GB זכרון מסוג DDR4. השקט חשוב אבל לא בקיצוניות. לא מתוכנן אוברקלוק ולא נדרשים תוכנות. המפרט שאני חשבתי עליו (מ-startpc, אשמח גם לחוות דעת על החנות) - עבד: 559 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte …

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by amobi,

מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by rshacham,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף באזור ה2.5-3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים(לחבר בHDMI לטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אודה על עזרה בבחירת מיפרט. התלבטות בסיסית בין מחשב מבוסס core i3 (לאחר ירידת המחירים לאחרונה) לבין AMD . מעוניין במערכת שקטה ויכולת התרחבות בהמשך (לכן לוח שתומך ב- DDR3 למשל). מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לשימוש ביתי לבת 10 (משחקים קלים, OFFICE, גלישה). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE + OFFICE תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

18. Started by maorwtf,

תקציב 5500 אפשר לחרוג מקסימום 500... 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD 17" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD ולא פלופי אבל אני רוצה צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, אל תכללו מאווררים וכו', אבל תבחרו מארז טוב ויפה עם ספק טוב, מאוררים וכל מה שמסביב אני אבחר בעצמי 7. WIN XP באנגלית + הרכבת מחשב + התקנת מע' הפעלה תודה מראש (:

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  19. אני רוצה מחשב 15.6", רזולוציה גבוהה, נוח (שלא תתחמם המקלדת בזמן העבודה), אין חשיבות לסוללה (יהיה ליד חיבור לחשמל כל הזמן), לא משנה גם המשקל, העדפה לחברה עם שירות טוב פה בארץ. מצאה חן בעיני הביקורת על ה-ASUS פה באתר, ולמרות התקציב הגבוה, גם הוא נראה לי שיספיק לצרכים של סבתא שלי. יש סיבה לקנות יותר יקר למרות התקציב הגבוה? http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e זאת. אני עכשיו עובר עליה שוב, הרזולוציה קטנה קצת. יש רזולוציה יותר גדולה עם גודל נקודה סביר או שגודל הנקודה הזה נחשב "נורמלי"?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. מחשב לשימוש ביתי הרבה הורדות ומשחקים פה ושם. כוללהרכבה ושיכלול צורב דיוידי. אין אפשרות לחריגה. תודה מראש

21. Started by CyberBot,

עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tsah1982,

שלום אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל לא כולל ציוד היקפי. זה המפרט שבניתי אבל אני לא יודע אם זה טוב/לא טוב אולי צריך לשנות משהו או להוסיף. תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤409 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤242 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: COMPUCASE 6A19B +HEC 300AR-TF ¤283 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1998 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by aribrukman007,

אני מחפש מחשב, שיוכל להריץ תוכנות דיי כבדות, ומשחקים קלים (GTA ודברים כאלה, לא יותר מזה) לאחר הרבה עיונים בפורום, והרבה התלבטויות, הגעתי למפרט הבא... רציתי לדעת את דעתכם ואם יש מקום לשיפור, אז אתם מוזמנים לעשות זאת תודה רבה לכל המגיבים! (המפרט הורכב בIQPC ) מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤403 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-S3G ¤317 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL ¤312 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤252 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤194 מארז: NZXT ALPHA w/o PSU ¤259 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי …

24. המחשב כמו שציינתי לא למשחקים, הוא אמור לתפקד כמחשב ביתי, אני מניח שלא יותר מגלישה, קצת תוכנות, עריכת מסמכים וכו'. AMD ATHLON 64 2800+ BOX 790 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 495 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 380 ¤ 1 POINT OF VIEW FX5200 128MB 300 ¤ 1 LG 52X32X52 170 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: 3110 ש"ח. המפרט מנו עה. מה אתם אומרים? רציתי שהכל יהיה עם 3 שנים אחריות, וכמעט אין ג'יפורס 5200 או 9550 עם 3 שנים אז לקחתי את זה של החברה הקצת לא מוכרת הזאת. יש מה לחשוש? לגבי המארז + ספק. יש אפשרות אתם חושבים לקחת את המארז עם הHEC 300W במקום? זה יוריד את החריגה ויהיה אפשר אולי לקחת את הK8NS Pro למרות שלא בטוח שצריך את כל הפיצ'רים שהוא מציע.

25. Started by g1000000009,

ראיתי את המפרט הבא: https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/4 עדיף לחסוך טיפה אבל חשוב שיהיה גם כונן SSD (ושאלה: האם המשתמש במחשב צריך לדעת להשתמש בSSD? כלומר ברגע שהמקום בו נגמר אז הוא צריך לדעת לשמור בכונן D? או שזה שומר בכונן D אוטומטית לאחר שנגמר כל המקום בSSD?) מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים כבדים.. צריך גם מסך נחמד חוץ מהתקציב של המחשב ורמקולים סטריאו + סאב שיתנו צליל טוב אבל לא יותר מ500 שח וגם כמה יעלה חלונות 7 בעברית? עדיף לי לקנות בTMS כי כבר קניתי ויצאתי מרוצה סך הכל וגם אשמח אם יהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד אם זה לא ממש מייקר (האפשרות לשדרוג) ואם אפשר לעזור קצת להחליט על איזה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים