עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Paz660,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office , טורנט , דפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בשני מסכים מחוברים ובחרתי באפשרות Landscape 1. 1680X1050 2 . 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לבית לשימושים רגילים הכוללים הרבה אינטרנט ויישומי Office, קצת סרטים, קצת משחקים לילד בן 5 וקצת עריכת וידאו, ובעתיד אני ארצה להריץ Windows Vista בלי שיהיה למחשב קשה מדי! חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יצרוך יותר מידי חשמל מכיוון שהוא הולך להיות דלוק באופן קבוע. בתקציב צריך להיכנס מסך (19"), מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1) קראתי קצת בפורום והתבלבתי לגמרי... מה לדעתכם המפרט שאני צריך לרכוש? באיזה חנויות כדאי לרכוש ומאילו להתרחק? אם לא הכל נכנס בתקציב, על מה כדאי להתפשר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. שלום למומחים.. בניתי מערכת תקציבית לשימוש ביתי מינימלי גלישה בעיקר ולא יותר מזה.. אין לי עניין בשידרוג בעתיד .. 2300 זה התקציב גג... אני לא ככ בטוח לגבי לוח האם האם הוא טוב מספיק מבחינת אמינות ? והאם הסטוק שבא עם המעבד רועש במיוחד או סביר? תודה ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪49 ₪49 1 שליח עד הבית מבוטח 4 ימי עסקים מרגע אישור תשלום. ₪486 ₪486 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪106 ₪106 1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪168 ₪168 1 מארז ללא ספק CoolerMaster El…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Gigabyte GA-8I848E-L Intel 848P Motherboard (800 Mhz,AGPx8, DDR400, Intel LAN,5.1 Sound,USB 2) Memory DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard 3000 .... אין באפשרולתי לשלם יותךר על כרטיס מסך .... כל השאר יקרים מאוד וכן האם שווה יותר מעבד amd וגם מה אתם אומרים על הלוח אם<? עדיף abit? אשמח לשמוע דעתכםםםם

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  5. בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by yarin5220,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם רק לעבודות אופיס וגלישה ! אחסון תמונות ושירים .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  7. אולי שימוש משני ביותר משחקים (לכן לא צריך כרטיס מסך יותר מבינוני מינוס). ראיתי הצעה באייבורי, אבל לא בדקתי אותה לעומק, אם תוכלו להציע לי מה לשנות, להוסיף וכו', אשמח. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6800/E6700 !! לוח אם אינטל מקורי DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCK (לא VIA CHIPSET) שדרוג ללוח MSI/ג'יגבייט רק 45 ש"ח ניתן לרכישה גם עם לוח ASUS 965/975 כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים)/7.1 (8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WesternDigital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורב SON…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by lordtiki,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות Office רגילות, הרבה אינטרנט ותכני HD - מחשב ביתי פשוט שירוץ טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן …

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by haimcoen,

בס"ד שלום. אמא שלי ביקשה ממני לבדוק לגבי מחשב אשמח אם תוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום-מרכז 9. מתי מתוכ…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ור…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  11. בס"ד 1. התקציב במוזמן 5000K במדיוק.. אני יודע שזה הרבה אבל בכל זאת זה התקציב, אם אפשר להתשדל שזה יגיע כמה שיותר קרוב למחיר 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, הורדות, 3. ציוד הקפי: מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר (אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. אם אפשר שני כוננים של די וי די-אפשר שיהיו גם צורבים. 6. שיהיה קירור נחמד ושקט במחשב 7. שיורכב באותה חברה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי בלי מטרה למשחקים. הארדיסק מארז וספק ישלי חסר לי רק הליבה..לוח מעבד וזכרון, אשמח להמלצות ,אשמח ללוח עם יציאות מגוונות כמובן כ. מסך מובנה. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by benr,

חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. Started by roksan,

1. תקציב: 1500 - 1800 ש"ח 2. מטרות: SPSS ( סטטיסטיקה ), סרטים וסדרות ( יחובר לטלויזיה ), אופיס, אינטרנט ומשחקים לילדים קטנים 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים כ. צריך מחשב קומפלט 6. לא קריטי מאוד השקט כיוון והמחשב יהיה בסלון - 7 7. לא יבוצע OC 8. אין צורך במ"ה. יש צורך בהרכבת המחשב 9. RSM מתאים כיוון שגרים בכפ"ס 10. עדיפות רבה ל - INTEL. כמו כן הטלוויזיה היום היא מקרן אחורי 50" ולכן כרטיס המסך צריך לתמוך ב - Svideo ואין צורך ב - HDMI. רק לזכור שמדובר על סרטים וסדרות לצפיה בטלוויזיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. אני הולך להזמין מחר כנראה את המפרט הבא מKSP מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2200+ copper fan 790 1 790 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 1 690 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Samsung 390 1 390 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9100 TV,DVI 128MB 590 1 590 צורבים? Price Units Total Lite-on 52 x 24 x 52 (box) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 230 1 230 סך הכל 3070 אינני מבין בOC אבל מתכנןן להתעניין בעתיד לא היה בחנות זיכרןנת של WINBOND (זה כזה הבדל?) (בKSP??) בעיקרון יש לי עוד 300-400 שח שאני יכול להוסיף אבל רק אם זה ממש הכרחי!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IKatz1989,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אממ כמו שאפשר להבין מהכותרת אני רוצה מחשב ביתי למשחקים כבדים מאוד ב 4500 ובבקשה להגיע ל 4500 +- בלי לחרוג מהמחיר יותר מידי .. עכשיו אני מאוד מתלבט בין המעבד E8400 ל Q6600 כי המחשב צריך להיות לטווח הארוך אני לא יחליף מחשב לא בשנה הקרובה או בנשתיים הקרובות אז אני צריך משהו מעולה למשחקים וגם שיחזיק חזק לעתיד... כמובן שבעתיד אין שום בעיה לשדרג פה ושם אם צריך למשל עוד זיכרון אחד אבל בשנה וחצי הקרובה לא... אממ תנסו להוציא את המקסימום שאפשר ... המארז איך שהוא נראה לא ממש משנה לי העיקר שיקרר כי את המחשב אני שם מתחת לשולחן.. לא צמוד לקיר או משהו אבל עדין למטה... ושוב שיריץ משחקים כבודים על רזולוציה טובה וגבוהה והכי חשוב שירוצו חלק... אז בבקשה אני יודה למי שיעשה מפרט ב 4500 המחשב ל…

• 57 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. כמו שאולי חלקכם יודעים, עברתי לניו יורק. אני רוצה לקנות בחודש הקרוב מחשב הביתה, שהשימוש הכי כבד שלו יהיה משחקים. אני לא פריק של פריימים לשניה, אבל אני רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ גם משחקים חדשים באיכות סבירה. מבחינתי, הביצועים של ה-Ti4400 שהיה לי במחשב בישראל מספיקים, אבל מאחר ואי אפשר כבר להשיג אותו היום, נראה לי ש-R9600P או XT יהיה יותר ממספיק בשבילי. אני רוצה יותר מחצי ג'יגה זכרון ואני רוצה דיסק קשיח של 80 ג'יגה או יותר. מסך CRT בגודל 17" ובאיכות טובה יספיק לי. מאחר ולא התעסקתי עם חומרה כבר כמה חודשים טובים ואני לא מכיר את המעבדים החדשים, אני אפילו לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD (ואם כן אז XP או 64? ו-754 או 939?) או Intel, אני אשאיר את הבחירה הזאת לכם. הגבלת ה…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by gutte,

ראיתי פה באתר את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 אני רוצה משהו דומה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ושבסך הכל כולל מקלדת ועכבר יעלה בסביבות ה-3000, לא יותר המחשב כמובן לא צריך לכלול מסך ואם אפשר אז כרטיס מסך יותר רציני-שיריץ FIFA 2005 ו-NBA 2005 ומשחקים בסגנון חלק מקווה שזה אפשרי להרכיב מחשב כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או ‏gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - ‏2x2GB Corsair XMS3 DHX‎ cl9 1333 או במקרה של i7 - ‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג אלא אם כן יש שדרוג עם יחס עלות / תועלת גבוהה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הכבד ביותר יהייה פיתוח תוכנה (עבודה עם מכונות וירטואליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונני אחסון ישנים 3.5" שאני מעוניין להעביר למחשב החדש (אפשרי גם ב-NAS) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.