עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by vipersh,

שלום לכולם, אתחיל מזה שאומר שקראתי את הסטיקי לגביי רכישת לפטופ בארה"ב אבל הוא לא ענה לי על כל השאלות, אני מעוניין לקנות את ה - DELL Studio XPS 13 מ - BestBuy באתר שלהם ראיתי שהוא עולה נכון להיום 900$, אבל הבנתי מאנשים שדיברתי איתם שהמחיר הרשום באתר הוא רק עבור רכישה דרך האתר ולא מחיר עבור הגעה פיזית לחנות (שהוא גבוה יותר). 1) רציתי לדעת האם מה שאמרו לי נכון? הבנתי שבנוסף למחיר המוצהר יש גם מע"מ בארה"ב, אבל אני יודע שבארצות אחרות אתה מבקש, מהחנות ממנה רכשת, טופס זיכוי ממע"מ ובשדה התעופה אפשר לקבל החזר מע"מ. 2) האם בארה"ב בכלל ועל לפטופים בארה"ב בפרט זה תופס? 3) המע"מ שצריך לשלם במכס עם ההגעה לארץ, נגזר מאיזה מחיר? המחיר של הלפטופ בחשבונית הקנייה מארה"ב או המחיר של הלפטופ …

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  3. Started by oferl31,

היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by GALAI30,

אני צריך מחשב חדש ויש לי כבר NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (ASUStek Computer Inc) ו 447GB KINGSTON SUV400S37480G (SSD)

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by din264,

שלום השימושים שלי הם אינטרנט לסקייפ לרב וקצת אופיס ההתלבטות שלי היא בין מסך 13.3 לבין מסך 14 מחפש מחפש בתקציב שציינתי שיהיה כמה שיותר איכותי ואמין 3 שנות אחריות הנא הציעו מספר דגמים בתקציב הזה אני לא צריך למשחקים את המחשב ואני יבדוק איזה הכי יתאים

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Hazily,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 …

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  7. מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (כולל HD) גלישה באינטרנט וקצת משחקים (פיפא וכאלה). המחשב יהיה בסלון בתוך ארונית בעומק 45 ס"מ רוחב 60 וגובה 50.(צריך להוסיף כבלים מאחור.) נושא הרעש לא כל כך חשוב כי ישב בארונית אבל חשוב נושא הקירור (לפעמים יעבוד 4-5 שעות כשהארונית סגורה עם איוורור מינימאלי ולאחר מכן יאוורר). אני לא רוצה לשלם הרבה אבל חשוב שהמחשב יתמוך בפורמטיהשידור השונים . לא צריך מקלדת וכאלה ןלא מסך. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  8. טוב אז השילוש יגיע שבוע הבא מחו"ל אם אין לכם הערות או המלצות יותר טובות : AMD Athlon 64 3500+ Processor Socket 939 MSI K8N Neo2 Platinum Corsair CMX512-3200C2 512MB XMS3200 CL2 DDR HT SPDR 32MX8 DRAMS X2 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. הרכבתי את המפרט המצורף, ואני צריך חוות דעת. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) אני לא צריך כונן קשיח, כרטיס מסך (יש לי TNT2 - הוא יתאים?) וכרטיס קול ראיתי במפרטים המומלצים את הלוח Gigabyte GA-7VM400M. מה ההבדל בינו ללוח שאני בחרתי? ובקשר למארז, יש המלצות למארז זול יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  10. אוקיי חברה יש פה הרבה מפרטים ודיבורים, עכשיו בואו נדבר תכלס. אני גיימר ממוצע, בעל סכום כסף ממוצע, שרוצה לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להינות ממשחקים חדשים (CRYSIS, NFS, BIOSHOCK וכל מה שעתיד לצאת). אז בואו נחשוב ביחד על מפרט מנצח לגיימר ממוצע שעוד הרבה אחרים יוכלו להעזר בו. אז לסיכום: תקציב 5000 ש"ח ללא, אני חוזר, ללא OC ללא דיסק קשיח, ללא צורב, ללא מסך, ללא ציוד הקיפי מכל סוג שהוא. מן הסתם שיהיה שקט. אם צריך קירור למעבד / לכרטיס מסך אשמח אם תציינו למה. מארז סקסי ושקט (לא איכפת לי אם הספק כלול או ספק בנפרד). אני יוצא מנקודת הנחה כמובן שכולכם תגידו Q6600, 880GT, זיכרון 2GB. מה שאני לא יודע מה לקחת זה איזה לוח אם למשל. יהיה נחמד אם יתמוך ב-SLI ו-DDR3, אבל לא חובה אם ז…

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  11. המסך שאני אקנה יהיה DELL 2209WA המחשב הוא לעסק אינטרנט אופיס ותוכנות..

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלוםם.. אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם. [יש לי גם XBOX] אני דיי סגור על הציוד היקפי, אשמח אם תוכלו לשנות את דעתי לטובה: עכבר: RAZER DAV2 מקלדת: RAZER LYCOSA פאד: QCK MINI רמקולים: תייעצו לי משו בקטנה כזה ..[2.1] בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט נאה ככה תודה רבה :]

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. שלום לכולם! הציעו לי מפרט למשחקים ב5700. המפרט : amd 3200+, לוח אם k8n f9 של גיגבייט, זיכרון 512 של A DATA , כרטיס מסך 6600GT של גיגבייט, מסך של LG 700P , מארז raidmax עם ספק 400W , צורב DVD NEC 3520A, מקלדת, עכבר ורמקולים. ממה אתם אומרים על המחיר ומה ניתן לשפר בטווח של 300 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by roi777,

שלום, צריך מחשב קטן כ 10.5" לשימוש באופיס לסטודנטית להוראה עד 1000 ש"ח. אם יש בתקציב הזה אפשרות להכניס מסך שמתפרק והופך לסוג של טאבלט אז כדאי אבל לא חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח (עד 1300) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העד…

16. היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד שישמש סטודנט לאדריכלות, גם ביום יום (סרטים, אינטרנט אופיס וכו') וגם שימוש בתוכנות לדו ותלת מימד לצורכי הלימודים. מסך בגודל של 14-15 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  18. לאחרונה ראיתי בתוכנית בערוץ דיסקברי על כך שמערכת הקירור במחשבים ניידים היא מערכת הקירור מבוססת מים. ז"א : שהובלת החום בתוך המחשב הנייד מתבצעץ ע"י צינוריות אטומות המכילות לחות אותו לחות בתוך הצינורית מוליכה את החום לכיוון המאורר שמקרר אותן וחוזר חלילה. וכך בעצם מוסת החום בתוך המחשב הנייד. (כמו הרדיטור ברכב) כאשר סיפרתי תאוריה זאת לאנשים סביבי לא היה אחד שאישר כי שמע על כך וטענו שהמאוור מזרים [/b] אוויר בתוך הנייד וכך מקרר אותו. אשמח לתגובות בנושא

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. מעוניין במפרט מחשב עם מסך (עדיף 19 אינץ' שטוח) שאפשר יהיה לחברו לטלויזיה כדי לראות סרטים. מעבר לכך, נדרש לעבודה משרדית מינימלית. פלוס צורב DVD, עכבר, מקלדת. לא נדרש יותר מ 160G דיסק תקציב - 2000 ש"ח תודה.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by idan_1995,

חשוב שיהיה במפרט : מעבד : Intel Core 2 Quad כרטיס מסך : GTX 285 זיכרון ראם :4 ג'יגה

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  21. יש לו מחשב DELL inspiron 1545 המחשב קיבל מכה והמסך נשבר (עדיין רואים אבל יש את השבר באמצע, וזה נראה כאילו יורד לו דם) מה יהיה לו הכי זול להביא את המסך מ ebay ? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=dell+inspiron+1545+screen אשמח לדעת אם מישהו קנה ממקום מסויים או יכול להמליץ לי על אחד מהסוחרים ב EBEY והאם יש בעיה עם מכס או דברים אחרים שכדאי לדעת לפני? אשמח גם לאיזה שהיא המלצה על מעבדה באיזור רמת גן ת"א שיוכלו להתקין את המסך. במידה ויש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה מראש וערב טוב

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  22. הוא הלך לחברת מחשבים אצלנו ונתנו לו את המפרט הבא הוא ביקש ממני שאני יבדוק לו אותו אז אם בבקשה תוכלו לבדוק אתזה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 830 830 לוחות אם למעבדי AMD ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) 1 550 550 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X550 PCI-E 256MB +TV, DVI 1 495 495 כרטיסי קול כמות מחיר סה"כ PCI Sound Card 5.1 1 70 70 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 345 345 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 50 50 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר ס…

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  23. מעבד : Athlon 64 3200 939 Venice גוף קירור : Zalman CNPS7700 Cu לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe זיכרון : 2 Samsugn 512MB DDR400 x כ.מסך : ASUS Extreme N6600 TD PCIe 256MB מארז : Thermaltake Tsunami VA3000SNA ס.כוח : Thermaltake 430W W00069 דיסק : WD 160G SATA II כונן: DVD סטנדרטי כונן DVD + צורב של Pioneer

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  24. שלום, אני שוקל לרכוש מחשב נייד ו"הזדמן" לי לרכוש את המחשב הנוכחי של Acer דגם Aspire AS5750-2414G50MN בתג מחיר של 2800 שקלים ורציתי לשאול האם המחשב טוב - הדגם הספציפי הזה והאם שווה את מחירו? המחשב בעיקר ישומש לשימוש כללי ולעיתים (אני סטודנט ויש מחשב שולחני בדירה אז הנייד ישומש בעיקר לנסיעות וחזרה הביתה/עבודה על שיעורים כשאני לא בדירה) המפרט של המחשב מצורף בתור קובץ PDF, אם זה בעייה אני אעתיק את כולו לפה.. אשמח לסיוע, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. עוד איזה דרכים אתם נכנסים לביוס שלכם מהנייד חוץ מdel.f1,f2,f10 כי אני לא מצליח יש לי מחשב נייד של חברת TOSHIBA

• 4 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים