ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
-
יש לה כבר הארד דיסק ויש לה צורב וגם מסך, מקלדת ועכבר עכשיו מה שחסר זה : זיכרונות מאבד לוח אם מארז ספק כוח ויש לה תקציב של 2000 שקל והשימוש היחידי שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס ואני מרכיב לה אז אל תכללו הרכבה
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בניתי באתר של IQPC, ששמעתי עליהם המון דברים טובים, ואולי גם אקנה שם, אלא אם כן מישהו יהיה ממש נחמד ויעביר לי את אותו המפרט לTMS, שגם עליהם יש המון שמועות (טובות כמובן ;D ) אז המפרט: אין לי צורך בHDD כי יש לי שניים חדשים 500GB כל אחד. אשמח להמלצות לשיפורים בעיקר, אם יש צורך, או אפילו אם הגזמתי אז להוריד מחיר. בעיקרון תקציב עד 6K ללא חריגה, המחשב מיועד למשחקים כבדים, בFULL HD, 1920x1080 וגם צפייה בסרטים כמובן באיכות FULL HD. ציוד הקפי + מסך יש לי, כולל הכל. חשוב לי במיוחד: מארז גדול (פול), כ.מסך חזק, SSD מקסימום 64GB כי זה רק למערכת הפעלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי צריך מחשב למוזיקה אינטרנט סרטים וטיפ טיפה למשחקים... התקציב שלו הוא עד 3000 לא כולל מסך הוא יכול להסתדר עם כ.מסך חרא כמו G-FORCE 4 כי הוא משחק לרוב משחקי הרפתקאות אז כל מפרט יתקבל בברכה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחשב עבור חבר שמעוניין לקנות מ KSP המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בדגש על מארז וספק איכותיים רצוי שלא יהיה רועש ותהיה אפשרות לשדרוג עתידי של כרטיס מסך ומעבד בעיקרון הבחור מעוניין לקנות תוך חודש(בהנחה שירידת המחירים של המעבדים תגיע לארץ עד אז) תודה מראש על העזרה Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB 595 שח ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio 590 שח DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 140 שח DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 140 שח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 285 שח ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 455 שח DRW-2…
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט. המחשב הוא בעיקר ללימודים, כלומר שימוש שגרתי אינטנסיבי. שהכל ירוץ חלק ולא ארגיש שכבד למחשב להריץ המון חלונות ביחד (אקסל, וורד, אאטלוק וכו'). שימוש שני הוא בשביל סרטי HD. בגלל הסרטים ובגלל השימוש הממושך בקריאת טקסט (אני קורא המון טקסטים ללימודים על המסך) אני צריך מסך באיכות גבוהה, זה חלק חשוב. אם נשאר כסף אז שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים, לא אכפת לי אם לא ברמה הכי טובה, מספיק שהם ירוצו. - לא מתוכנן OC - חשוב לי קירור של המעבד בעיקר. - צריך גם ציוד היקפי (עדיף מקלדת טובה.. אני רגיל למקלדת של יבמ Thinkpad R51). התקציב הוא: 3500-4000 שח כולל מסך. המון תודה, שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בתגובה לשאלות : 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 - ואפשר עד 6000 למקלדת אלחוטית 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תיכנות, גלישה, משחקים בFHD, סרטי FHD, פוטושופ. יש לי 2 מסכים 19" LG ו 37" FHD פנסוניק (חיבור HDMI) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רק מקלדת אלחוטית. - מחוץ לתקציב מישהו יכול להמליץ על דגם איכותי (גיימינג - חשוב זמן תגובה, לחיצה על כמה כפתורים במקביל, טווח של 5-7 מטר) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? נציין מה צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש התקציב ינוע בין 12K-15 ישנן 2 אפשרויות,הראשונה לבחור חנות אחת אמינה ודרכה לבצע את הקניה והאפשרות השניה לקנות את הרכיבים מחנויות שונות לפי מחירם הזול ביותר. ישנן יתרונות וחסרונות לכל אפשרות ( ולא אכנס אליהן עכשיו ) והשאלה שלי פשוטה,בהנחה שהתקציב שאני מוכן להשקיע גבוה במיוחד האם אני יכול לצפות להנחה ( ואני לא מתכוון להנחת מזומן ) מחנות שאני מתכוון לבצע דרכה את כל הקניה + הרכבה של המחשב,האם זה נהוג בכלל ( בגלל התקציב הגבוה ) ? או שגישת החנות תהיה שהמחירים הנקובים במחירון שלהם הם סופים ? מבדיקות ראשוניות שעשיתי בכפוף לתקציב שציינתי מצאתי הבדל של 1000+ ש"ח ואפילו סביב ה - 2000 ש"ח בין 2 שיטות הקניה. אשמח לשמוע תגובות בעיקר מאנשים שמתמצאים בסוגיה מניסיו…
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים, אין צורך בציוד היקפי... אני רואה שהרבה פה ממליצים על מעבד ה-i5, אותי הוא לא מרשים, לכן אבקש רק מעבד i7 או המקביל שלו מamd.בנוסף אני פאנבוי נלהב של נוידיה,עדיפות לכרטיס שלה. תקציב 6000, אופציה לחריגה קטנה. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?8000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כבר בעל מסך של Dell U2713HM 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לתיק מעתפת למחשב נייד 13.3. תקציב עד 200- שיהיה קשיח יחסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לשדרג מחשב שעובד כרגע עם athlon 1700 לצרכי גרפיקה לצורך העניין, אני רוצה לשדרג רק לוח מעבד זכרונות, כ.מסך רק אם ישאר עודף הבעיה - יש לי שני דיסקים IDE וכ.מסך רדאון 9100 AGP כמה שאלות: 1. איזה מעבד כדאי לקחת שייתן ביצועים סבירים לתוכנות גרפיות? 2. האם כ.מסך OB יהיה מספיק לדעתכם? 3. אני מניח שצריך גם ספק חדש... תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
Intel Core i5 8600K 3.6Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray Arctic Freezer 33 eSports Edition Red CPU Cooler Asus ROG STRIX Z370-H GAMING LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY White 16GB DDR4 3466MHz CL19 Asus GTX 1060 ROG Strix 6GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E …
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו שמע או יש לו קישור לנייד החדש של דל שעומד להגיע? הנייד ששמעתי שעומד להחליף את הDELL 1535 . DELL 1537. למישהו יש קישור למפרט? מה יהיה ההבדל במעבדים וכו'? תודה!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 600 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כדי לעשות את …
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המערכת הבאה ומה שחסר לי זה ספק כוח ומארז המערכת: A64 3000+ Gigabyte k8nf-9 a-dara 512mb 400ddr X2 Gigabyte X800XL Igloo light for a64 maxtor 80gb sata samsung 710T מקסימום 580 שקל שניהם ותנסו בבקשה לא compucase כי המארזים שלהם נראים כמו לא יודע מה חשבתי על Raidmax Scorpio 868 +420watt ב-410 שקל נדמה לי, נראה טוב מה אתם אומרים? אגב איך המפרט? תודה רבה בנוסף רציתי לשאול אם כדאי לי לקחת זכרונות של digma כי אין להם a-data ?
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
עברה שנה וחצי מאז קניתי את המחשב עם המפרט הבא: מעבד- AMD 3700 זכרון- 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600GT בעוד שנה וחצי אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים בהשקעה של 3,500 ש"ח. מה כדאי לשדרג, כדי להריץ משחקים בצורה חלקה עד לקניית המחשב החדש?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כרגע לקנות מחשב חדש בסביבות 3500-3800 שקל בעיקר למשחקים. אני צריך הכל חוץ מכרטיס מסך שאני משאיר 4850 ATI בנוסף למחשב אני צריך גם מסך 20 או 22 אינץ לא מתכנן OC, לא צריך USB3, עדיף מעבד של אינטל
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז עמדתי לקנות מחשב ש CHEVY הציע לי בפוסט אחר אבל היו לי התפתחויות מאז ואני יכול להגיע לרמת 6 אלף שקל לנייד. שימושים: - אינטרנט אופיס משחקים ( גיימינג בינוני) צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה - 8 גיגה ראם או יותר - מומלץ ואפילו רצוי - הוא גם ישמש ללימודים (הנדסת תוכנה) ועבודה אם זה משנה משהו עריכה: המחשב צריך להיות DELL או LENOVO HP. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נייד שישמש אותי בלימודים וכן לשימוש משני גרפיקה ואולי קצת עריכת וידאו (פרמייר, סטודיו וכו'), לכן אני מעונין שיהיה לו כרטיס תלת מימדי קצת יותר טוב מהמובנה הבסיסי, וכן אני מעונין בשטח דיסק של לפחות 160. אני רוצה אחריות מקיפה לשלוש שנים, וכן אני רוצה שהחברה שתספק את האחריות תהיה אמינה וטובה (שלא יעשו בעיות ברגע שיתגלו תקלות במחשב). בקיצור, על אילו חברות ודגמים אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעוניין במחשב עבור NAS. אפשר להציע גם מוצרים יעודיים, למרות שאני נוטה למחשב "פתוח" שיאפשר לדוגמה להריץ client לסנכרון עם שירותי ענן שונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת - לדעתי לא נדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS + סנכרון נתונים לשירותי אחסון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נדרש מחשב נקי בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-