ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש שאני אמצא לו מפרט לילד. הילד מסתובב הרבה באינטרנט, לומד לבנות אתר, ומשחק קצת. בניתי לו משהו, אבל יצא 4034 בלוג'יק. איך אפשר להוזיל / צריך בכלל להוזיל (הוא על זה רוצה להוסיף מסך LCD למחשב הזה ולעוד מחשב)? שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W 362.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ Intel Pentium D 2.80GHz 2X2M Cache 915 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 895.00 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 375.00 ¤ Logitech Value PS2 Black Keyboard 59.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577.00 ¤ Samsung 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ Logitech Wheel OEM Bl…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב ניקנה ליפני 3 וחצי חודשים בארצות הברית חדש וכמעט ולא נעשה בו שימוש. מחשב מסוג [h=1]Dell Inspiron 15z Ultrabook[/h][TABLE=width: 605] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: value]15.6 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Resolution[/TD] [TD=class: value]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Max Screen Resolution[/TD] [TD=class: value]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel Core i5[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: value]6 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] […
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! :] הלכתי לחנות מסויימת כדיי לבדוק מחירים והם ראו את המארז שהציעו לי (פה) ואמרו שזה לא הכי כדאי, כי ספק כוח מובנה לא תמיד הכי טוב וכדאי יותר מ-350W, כי החלקים במפרט צורכים הרבה חשמל. (הספק לא כדאי). האם זה נכון? המארז הוא: Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case. (המפרט: http://img144.imageshack.us/img144/1580/mifrat6cx.jpg). עכשיו בקשר למאוורר, Igoolo. הוא לא פשוט מידיי? הוא מספיק? לא ייעשה רעש ויקרר טוב? (טוב מאוד?). אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט אני סקרן ואני רוצה לדעת כי אני אוטוטו קונה את המחשב. תודה רבה! :]
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום הניידים ויש לי שאלה בקשר למערכת ההפעלה של ה ASUS EEE PC1000H. אני רוצה לפרמט את ה XP שבא איתו בעברית ולהתקין XP באנגלית חוקי שיש לי מהמחשב השולחני. השאלה היא בסיסית והיא: אם אני יתקין את ה XP מהמחשב השולחני על המחשב הנייד, האם אני יראה את המודול של ה WIFI והמודל של ה BLUETOOTH אחרי ההתקנה? כלומר האם אנ יוכל להפעיל אותם לאחר ההתקנה במחשב הנייד למרות שבמחשב השולחני אין לי את החומרה הזו ובהתאם גם אין לי פיצ'ר של הפעלה שלהם ב CONTROL PANEL? האם ה XP שיש לי כרגע על המחשב הנייד וזה שעל המחשב הבייתי, הם גרסאות שונות? אני לא מתכוון בין HOME לבין PRO אלא, האם יש נניח XP PRO שמיועד למחשב בייתי ויש XP PRO שמיועד למחשב הנייד? אחרת איך מופיע לי פה ה WIFI ו ה BLUET…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם תוכניות הנדסיות (קבצי PDF בדרך כלל), תכנות קל ב Matlab, לעיתים נדירות תוכנות שרטוט הנדסיות (Autocad), אקסל, עבודה במס' תוכנות במקביל באופן יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קבצי PDF גדולים באופן כבד, קבצי אקסל לא כבדים באופן תדיר, תוכנות שרטוט ו Matlab באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג. -אילו משחקים…
-
אני מחפש מחשב די חזק (אני עובד עם תוכנות תיב"מ כמו SOLIDWORKS שדורשות זכרון ויכולות עיבוד יחסית גבוהות) אמור להוות מחשב עיקרי ל3 השנים הקרובות. מסך - בין 14 ל15 אינץ', לא יותר מעבד - חשבתי על i7 6700HQ - מה דעתכם עליו? שמתי לב שיש יותר בהרבה דגמים והBENCHMARKS שלו נראים טובים זכרון - 16, אך אפשר גם 8 עם אפשרות לשדרוג בעתיד כונן SSD של 128 ג'יגה לפחות כונן קשיח של 500 גי'גה לפחות וזהו בעיקר.. אשמח להצעות (: התקציב - בסביבות ה4500
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
INTEL CERNTO 1.5GHZ מחשב נייד עם מסך 15 סימנס CDRW\DVD כרטיס מסך נראה לי גיפאה MX400 4USB סוללה ומטען ו40 גיגה כל זה ב 4000K
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
(מוכנה לחרוג קצת מהתקציב, בתנאי שיש תמורה לכסף כמובן ) מטרות המחשב? סטודנטית להנדסת מערכות מידע - הרצת תוכנות (גם כבדות), אימולטורים וכדומה, מצגות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ14 אינץ', רצוי מט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI אך לא חובה * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב SSD+HDD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי מה המצב חברה? אז ככה...אבא שלי מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב,הוא לא ישתמש בו הרבה (סתם אופיס ותוכנות קטנות) וככה עוד חצי שנה שאני מתגייס אני מקבל אותו. אז אני יודע שהעסק יקר מאוד,ואני מדבר על מחשב נייד שמסוגל להעלות משחקים ברמה בסיסית.כי אחרת למה לו לקנות מחשב ניד זול שלא יהיה לי בו שימוש אחר כך? ועכשיו הקטע הכי לא אפשרי,כעקרון אבא שלי ביקש שיהיה כמה דגמים,3500,4000,5500 ש"ח, שהוא יוכל אחר כך לבחור. כעקרון זה אמור ללכת לפי 3 דגמים הזול והמשתלם ביותר,הבינוני והמתפשר,והיקר יותר בעל הביצועים. אבל אני יכול למשוך איכשהוא גם עד ה6000+-. כמובן שישר קפצתי על כמה אפשרויות,אבל אף אחת מהם לא היתישבה בדרישות במחיר כזה,חוץ מהDELL INSPIRON 6000 שכולל ב6000 שקל 256DRR ניתן לשדרוג עד …
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
רוצה חוות דעת על המפרט הזה יותר למשחקים שיהיה לכמה שנים... אולי הכרטיס מסך להחליף?..יש לי מסך 17 רגיל.. http://www.upit.ws/uploads/436892351f8d3.JPG
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לכם המלצות למעבדת תיקונים טובה שמתעסקת גם בניידים בתל אביב ניסיתי אני וחבר שלי לתקן מחשב שהמסך שלו התנתק בזוויות מסויימות כשפתחנו מצאנו שאחד החוטים שמובילים למסך היה קרוע לחלוטין ואחד כניראה נימחץ והפעיל וכיבה את המסך כששחקנו איתו אחרי כמה הפעלות וכיבויים של מסך תוך כדי ששחקנו עם החוט הפגוע כיבינו את המחשב שפעל היטב פרט למסך אבל בהפעלה הבאה הוא פשוט לא עלה ושמנו לב שהנורית של הדיסק קשיח שבדרך כלל מהבהבת כשהוא עולה כבוייה ... אם יש לכם רעיונות לפתרונות / המלצות למעבדת תיקונים אשמח לשמוע =]
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום מאחר ואני תקוע עם מחשב שהוא לא שיא הטכנולוגיה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים בעיקרו, התקציב כ-4500ש"ח, ללא מסך, אין סיכוי שאני עושה אוברקלוק. עזרו לי בפורום אחר להרכיב את המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 CPU OEM 2.0GHz L2-512K FSB-1600MHz, Socket 754 (retail) ש"ח 920 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 ש"ח 603 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 6 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 8 Channel Sound ש"ח 570 Raidmax 822WBP COBRA 420W Silver Original ש"ח 375 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM ש"ח 584 XFX nVIDIA GeForce 6600GT AGP 128mb ש"ח 1100 כונן Mitsumi Floppy 1.44 50 ש"ח 50 …
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום!! אני זקוק למפרט מחשב לעבודה עם קבצים גדולים בפוטושופ, ועבודה עם 2 מסכים - תחת סביבת עבודה של מע' הפעלה של לינוקס. תודה מראש על העזרה....
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב, הסוללה בנייד שלי שבקה חיים בלי חיבור ישיר לחשמל המחשב נכבה. אני לא יודע איזו סוללה אני צריך לקנות וכמובן אפשר גם תואם. אני מצרף צילום של הסוללה אני כמובן אשמח לתחליפי ואם יש קישור לאיי ביי גם יעזור. המון תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שאני רוצה לקנות, הראשון : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10563 לבין זה: Acer Aspire AS6930G - 644G50MN עם מעבד של T6400, אני יותר נוטה לכיוון האייסר, אבל השאלה המציקה לי היא אם המעבד של אייסר (T6400) הינו מעבד טוב, המחשב מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667, 500 ג'יגה הארדיסק במהירות 5400 וכרטיס מסך סביר של 9600GT עם 1 ג'יגה זיכרון, שיריץ את הרוב אשמח לתשובות ועצות ואפילו לחוות דעת למי שיש את המעבד... תודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא צריך לשחק משחקים מהשלוש שנים האחרונות (רק שר הטבעות Battle for Middle Earth אחד ושניים ו Return of the King - האחרון יצא לפני למעלה משלוש שנים). בעיקר אני צריך לנגן סרטי HD כמו גם אינטרנט, OFFICE ו PHOTOSHOP קל. אבל המחשב צריך לטוס בפעילות שוטפת ולהיות עם פוטנציאל שדרוג סביר (לכרטיס גרפי טוב יותר ואולי כרטיס טלויזיה בעתיד). באמת חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חודש הבא אני בLA ואני צריך מחשב חדש. אחד חזק שיחזיק שוב ל 5-7 שנים בדקתי באתר של INTEL והוא שלח אותי לחנות הזולה ביותר בארה"ב (micro center) מי שלא מכיר. התכנון הוא לקנות מעבד כרטיס מסך זיכרון. השאר בגלל האחריות אקנה בארץ. לפי התכנון הייתי אמור לקנות את ה I7 Core 8086k אבל הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים. האם שווה לחכות? שאלה נוספת היא המעבד המטרה היא משחקים,גרפיקה (פוטושופ) האם שווה ללכת דווקה על ה ntel Core™ i9-7940X ? בקצר לכרטיס אני רוצה דווקה את המקורי של NIVADIA (מה לעשות ככה אני אוהב את המקור) בגלל שאני יהיה שם יחסית מוקדם והכרטיסים המקוריים היו זמינים הייתם ממליצים לי לקנות? כ…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב של עד 3500 שקל (ללא חריגה למעלה) לשימוש ביתי משרדי פשוט, נדרש שהיה חזק ואמין (על תמליצו לי על כל מיני מחשבים ברמה צבאית רק שהיה עמיד בפני ילדים) ושלא ידרוש שדרוג בעתיד הקרוב. המליצו לי על "15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3317U http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9667 הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו והאם יש מחשבים משתלמים יותר במחיר. בנוסף מה ההבדל בין סדרת Inspiron ל Vostro של DELL? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים קלילים * גודל המסך? 15" או 17" * משקל רצוי? כמובן שקל יותר זה טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך : זמן ממוצע+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שתהיה יציאת HDMI * בלוטות?: לא חובה * גו…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך להמליץ לחבר על מחשב נייד, כאשר צמצמנו את הבחירה לשני הדגמים האלו: LENOVO SL500 HP 4510S על מי מהם הייתם הולכים?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, מזמן לא הרכבתי לי מחשב כך שממש לא עוקב אחרי החידושים בתחום אבל אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות,עריכת תמונות (פוטושופ) עם קצת צפייה בסרטים. לא משחק עם המחשב כך שלא ממש צריך מחשב לגיימרים. חשוב לי מאוד השקט של המחשב,מתכנן לרכוש מארז של ANTEC P183 וצריך המלצה על ספק איכותי ושקט. לא זקוק לאביזרים חיצוניים כגון מסך,מקלדת וכו". התקציב להוא בשביל החומרה הנוספת לא כולל המארז. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודת תכנות,אופיס,אינטרנט,VISUAL STUDIO …
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להצעות למחשב נייד שיוכל להתמודד עם עריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור) בצורה חלקה, תקציב בסביבות 4K, המחשב יירכש באילת תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי (אילוסטריטור ופוטושופ) ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום חברה,צריך עזרה במפרט עד 5000 ש"ח למשחקים. לא כולל דיסק קשיח,כרטיס קול,סידי רומ\צורב מקלדת עכבר...כל זה יש לי כבר. מה שאני צריך בעצם זה מארז,כרטיס מסך,לוח אם,מעבד,ספק כוח וזיכרון. זיכרון אני מעדיף שיהיה לי מינימום ג'יגה...וכרטיס מסך אני רוצהצ שיהיה מצויין...כרטיס מסך אני מוכן לבזבז עד 1700 גג. תודה לכל העוזרים חברה!
-
- 15 תגובות
- 859 צפיות
-