ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש נייד. הדגם/החברה לא משנים לי . חשוב לי שבמפרט שלו יהיה: מסך 13.3 . (לא חשוב המשקל- עדיפות לבלי צורב). מעבד כפול ליבה עם לפחות 2.0GHZ ומעלה. זכרון - 4 GB. בלוטות'. דיסק קשיח של לפחות 320 GB. HDMI הרכיבים הנ"ל חשוב לי שיהיו במחשב. מעבר לכך -מערכת הפעלה, סוג המעבד וכו'- לא ממש חשוב לי. לא הצלחתי למצוא לבד מחשב שיכלול את כל הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה. וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק. זה המחשב שלי: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר קירור איכותי וטוב שבאמת יפתור את הבעיה הזאת? האם בכלל יש מכשיר שבאמת ימנע מהחשב שלי להיכבה עקב חימום יתר? אני מפחד שהוא פשוט יהרס לי, הוא פשוט מתרסק באמצע שאני משחק בוא. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6mbkw3t8/1 סך הכל אני רוצה לדעת אם המחשב הזה תואם להכל ולא יהיו בעיות אל תפחדו מהתקציב,סך הכל נטו על המחשב עצמו הולך בסביבות ה 8,500 שקלים יש הרבה דברים מסביב האם הקירורים שקטים?
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש לשימוש ביתי, הפעלת תוכנות אופיס, גלישה באניטרנט, דגש חשוב אני מוריד המון מהאי מיול ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל בו זמנית להוריד קבצים ולהפעיל את שאר התוכנות, חשוב לי גם הארד דיסק של לפחות 160 וכרטיס מסך עם t.v. out (מעבר לא לזה לא עקרוני כי אני לא משחק בכלל במחשב) התקציב שלי די מוגבל, אשמח לקבל מפרטים וגם המלצות על חנויות באזור גוש דן (כי ממש לא בא לי לקנות מאיבורי או מ ksp). תודה לכל העושים במלאכה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי הכינו לי מפרט למחשב לשימוש משרדי רק לאינטרנט ומייל לא יותר מזה מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪644 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪347 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪211 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪217 כמות:2 מארז כולל ספק Antec NSK6580B Black 430W ₪521 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2256₪
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב ניקנה ליפני 3 וחצי חודשים בארצות הברית חדש וכמעט ולא נעשה בו שימוש. מחשב מסוג [h=1]Dell Inspiron 15z Ultrabook[/h][TABLE=width: 605] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: value]15.6 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Resolution[/TD] [TD=class: value]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Max Screen Resolution[/TD] [TD=class: value]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel Core i5[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: value]6 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] […
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות לפטופ, הוא מוזיקאי והוא נמצא הרבה בדרכים וגם בקרוב בחו"ל. הוא מעוניין להשקיע X כסף. אבל בזמנו הפנוי הוא גם נורא אוהב משחקים וכו' כנראה הולך לעבור עם קיובייס וכאלה בכל אופן, השאלה היא כזאת, I7 עם כרטיס מסף פחות חזק (יותר כוח מעבד, פחות כוח משחק), או I5 עם כרטיס מסך יותר טוב? במילים אחרות, כמה כבד זה עיבוד מוזיקלי והקלטות עם התוכנות השונות זה למעבד? אני מניח שלא כמו עיבוד ווידאו וכו' תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, נשרף הכרטיס מסך ואין הגיון להשקיע עכשיו 1000 שקל במחשב האנטיקה שלי, אז הוחלט על קניית מחשב חדש. הייתי רוצה מפרט למחשב שיחזיק משחקים ללא בעיה למשך כמה שנים טובות ברזולציה של 1280 שימושים נוספים לא מיוחדים (סרטים, אינטרנט..) ללא ציוד היקפי כלל העיקר שיפעיל משחקים ללא בעיה. יש העדפה ל INTEL ו GeForce. חוץ מזה, הכל אפשרי תודה ! בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר גם מארז שנראה טוב (צריך רק צורב DVD , תודה)
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה מעבד E8500 3.16 gh לוח אם asus p45 p5qc זיכרון 4g 800m gell כרטיס מסך ati hd 4850 512 mb msi ספק 500 ואט ezcool מסך 22 אינץ LG סהכ 5000 עכשיו כמה שאלות האים יהיה לי צוואר בקבוק איזה משחקים הוא יריץ לי ועל איזה רזולוציה וכמה fps ואת crysis warhead איך הוא יריץ לי ועל כמה fps תודה לעוזרים !!! :)
-
- 11 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410. נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number. זה מספיק לדעתכם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב חזק לצורך עיבוד נתונים. נכון להיום יש לי מחשב: AMD Ryzen Threadripper 3970X TRX40 AORUS PRO WIFI DDR4 256GB (8 Slots) NVIDIA GeForce GT 730 Intel(R) I211 Gigabit Network Connection ועוד 3 דיסקים: NVMe SSD SATA SSD SATA HDD הבעייה הנוכחית שאני מעבד כמויות אדירות של דטא, ואני מצליח להגיע לקצה היכולת של המחשב עצמו... למי שמכיר, עובד עם ספריית polars, שרצה על Rust, כל הקוד רץ ב-Lazy evaluation, ועדיין... בסופו של דבר יש פיקים שלא מאפשרים לי להגדיל RAM או CPU בלחיצת כפתור (סטייל Cloud) אז מה שאני צריך זה מפרט חדש למחשב, אני מאמין שאתם בעלי ידע רחב יותר ממני, אז אשמח להעזר בכם... בגדול אני רוצה להמנע מ-4 צווארי בקבוק פונטציאלים: CPU, RAM, DISK, NETWO…
-
- 3 תגובות
- 8.9k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. אין לי העדפה ל-AMD או INTEL, כיום יש לי AMD. כן יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהי…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר בתחום הוידאו, משתמש בתוכנות אדובי (פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל). אני משתמש כרגע במחשב נייד של דל, עם מעבד i7-quad 2.1, זיכרון 8GB-ram וכרטיס מסך NVIDIA GT630M. ברצוני לקנות מחשב נייח נוסף שישמש לעריכה "נטו" (בלי אינטרנט ותוכנות נוספות) ולהרגיש שיפור משמעותי בביצועים ביחס למחשב הנייד. התחלתי את המסע עם תקציב שנע בין 6000 ל6500 ש"ח מתוך הרשימת המחשבים המומלצים, בחרתי את המחשב שבקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 המחשב הזה מעט יקר ביחס לציפייה שלי. שאלותי ביחס אליו הן: 1. האם קניית המחשב הנ"ל עם זיכרון (16GB (2X8 יספיק לצרכי, והאם זה יוזיל את המחשב משמעותית? 2. האם יש עוד תחומים שאני יכול לחסוך בהם מבלי להרגיש ירידה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב פשוט וטוב.. שיתאים למחשקים ויפעל על LOW. כמו GTA IV מחשב בלי מסך עכבר מקדלת ורמקולים.. רק מארז שיהיה 2 גיגה זיכרון ומעבד CORE 2 DOU ושיהיה מחנות KSP www.ksp.co.il תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב, בלי לרדת ברמת ביצועים באחוז גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 90% מהזמן עבודה באוטוקאד 2010 2D ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). המחשב לשם פרנסה, שימוש כבד באוטוקאד בדו מימד בלבד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא בטוח לגבי הרזולוציה של המסך, ASUS 22 אינץ' * באיזה סו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך נראה לכם המפרט הבא .? יעבדו בו משחקים כגון DOOM3 GTA VICE CITY FIFA 2005 וכו' , ואפשר אתר לבדיקת טמפרטורות של המחשב? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ושיהיה מעבד של אינטל בגלל הכפול ליבה הזול 805d או כל מעבד אחר של אינטל שהוא כפול ליבה וחשוב שישאר הכרטיס מסך,הספק,המארז והדיסק הקשיח וזכרונות מgeil זהו תודה AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח למפרט למחשב נייח ששימושו העיקרי הוא משחקי רשת וצפייה בסרטים. (כרגע מדובר רק במשחקים כמו Lineage 2, diablo 3, heroes of newerth ) אני מתכוון להתקין עליו XP ואני מעוניין במחשב שקט, אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס ניראה שעומד לשבוק חיים, או לפחות, הוא מוציא צלילים זוועתיים(זה קורה גם דרך אוזניות ולכן אנו חושבים שהבעיה בכרטיס ולא תוכנתית). מבירור קצר זה כרטיס הקול שיש במחשב: Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [b2 נדמה לי שזה כרטיס מובנה בלוח. יש אפשרות להחליף כרטיס מובנה בלוח? שאלה נוספת לגבי כרטיס רשת אלחוטי. גם הוא כניראה הולך לעולם שכולו טוב. כרגע יש במחשב הזה את הכרטיס הזה: Intel PRO/Wireless 2200BG זה כרטיס שהוא אפילו לא מתקן n, אלא g. ראיתי שאפשר לקנות אותו באיביי בבערך 20-30 שקלים, אבל חשבתי אם כבר לשדרג, אז אולי לתקן n. אני לא מחפש משהו מדהים, כי ממילא המחשב הזה ישן מאוד, אבל בוודאי שכרטיס מדגם n יהיה טוב יותר מדגם g. יש למישהו כאן אולי המלצה לכרטיס רשת אלחוט…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, מזל טוב לאח שלי על הגיעו לגיל מצוות. עכשיו צריך להרכיב לו מחשב חדש וטוב. חשוב שיהיה טוב למשחקים ואינטרנט וכל מה שהוא עושה. וגם, למרות שזה סותר את הצורך למשחקים, רצוי מסך LCD. כמו שנאמר התקציב הוא בין 4000 ל5000. הבנתי שמעבד כפול ליבה זה העתיד ואם מעוניינים לשדרג את המחשב בעתיד זו בהחלט הדרך.. אם כן זה גם חשוב.. ראיתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/17/ והוא מצא חן בעיני כמו כן המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/4/ אז אני צריך משהו באמצע ועם מסך LCD. ולא צריך רמקולים... בתודה מראש מוטי אגב, האם מעבד כפול ליבה באמת כזה משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש נייד כבר די הרבה זמן ונתקעתי על הסדרה של HP עקרונית רק בגלל העיצוב של הנייד הדרישות שלי: Core 2 Duo 1GB 667Mhz לפחות Radeon או Geforce עם 256mb לפחות 15.4" מצאתי את ההצעה הבאה: HP dv6160ea 1.66Ghz 1GB מעבד intel® core™ 2 duo processor t5500 1.66 ghz , זיכרון מטמון של 2 mb ברמה 2, מהירות אפיק 667 mhz RAM: 1,024 mb ddr2 667 mhz nvidia® geforce™ go 7400 עם זיכרון וידאו מסוג turbocache™ בגודל 256mb (זיכרון 128 mb המיועד לווידאו) 5300 ש"ח >>>> משתלם?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. השימוש העיקרי זה משחקים אבל אני מניח שמחשב שמריץ משחקים יכול להריץ כל דבר אחר בקלות (גלישה וכו'). אם יש לכם מפרט מומלץ , אודה לכם על צירוף מידע אודות מקום בו ניתן לקנות את המחשב. * אין לי שום כוונה לעשות overclock. * מסך 17 או 19 * מארז איכותי עם ספק שקט תודה רבה לעוזרים! אבי
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. בעיה צצה לי היום ורציתי לדעת אולי אפשר לקבל פה מענה לבעיה במקום ישר לחשוב על ללכת למעבדה. הבעיה היא כזאת - עד אתמול הTV OUT עבד בסדר גמור, היום לקחתי את המחשב לחבר ורציתי להתחבר לפלסמה שלו, כדי לראות קצת פריסון ברייק (אחלה פרק דרך אגב.. מי שלא ראה אז שיראה ;D ) והכל שחור לבן על המסך :'( הבעיה היא שזה ממשיך ?#@#@$ גם עכשיו שאני בבית חיברתי את המחשב לשני מסכים שונים וזה ככה. ניסיתי להעביר לסוג אות שונה וזה גם לא עוזר. זהו נדפק לי הTV OUT? יש מצב שזה בכבל? אני משתמש בכבל ישן שסופק לי בזמנו עם GF 6600. תודה לכולם. מקווה שהבעיה תפתר במהרה. יאלה מכבי!!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שניהם חזקים, ניתן לומר שה551JK חזק יותר בכמה דברים אבל ההבדל במחירים הוא 1200-1300 ש"ח השאלה האם כדאי להשקיע את ההפרש ולרכוש את ה551JK? תאכלס מה שאני שואל זה מה אתם הייתם עושים? שניהם מתאימים לרצונות שלי. רק רציתי לוודא האם יש לN56JK כונן אופטי בשביל להחליף אותו לSSD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-