עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב לאחותי כאשר אני יקנה אותו בניו יורק. המחשב ישמש לתוכנות + אינטרנט. 1 מה דעתכם לגבי גודל מסך ? אחותי הולכת לקחת את המחשב הזה איתה אז ייעצתי לה לקחת 13.3" - מה אתם חושבים ? 2 לאיזה ניידים יש אחריות עולמית ? 3 חברה מסויימת ? 4 באיזה תקציב אפשר לקנות משהו טוב ? (בעיקרון יש לי תקציב די גדול אבל אני מחפש משהו טוב מינימלי ולא משהו ב-1200$) תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Velo,

משמש למשחקים/סרטים/עבודה, רץ כבר שנתיים, מתחיל להרגיש גמגומים במשחקים היותר חדשים. אני לא בטוח אם שווה להשקיע בשדרוג או לגרור עוד שנה ולקנות מחשב חדש, אבל אולי שווה להחליף מינימום כרטיס מסך. המפרט: GIGABYTE GA-EP43-DS3L – לוח אם Corsair CMPSU-550VXEU 550W - ספק PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe - כרטיס מסך Intel Core 2 Quad Q9550 Box - מעבד OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum RC - זיכרון תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  3. שלום, עומד בפני אתגר של לנסות לבנות מחשב שהוא תחת הקטגוריה של "הכל מהכל", מחד, אני רוצה שזה יהיה המחשב העיקרי שלי שנדרש לתמוך בין השאר בצפיית סרטים בHD, משחקים שעשויים להיות כבדים וכמובן למטרות תכנות. ומאידך, אני רוצה חיי סוללה וניודות שיאפשרו לי שימוש ועבודה נוחה גם בחדרי הרצאות וכיתות מחשב. וכמובן יש גם את הסוגיה התקציבית, אני מקווה שקיים מחשב שעונה על הדרישות באופן הכי טוב בסביבות ה-4000 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת בתקציב אם מדובר בהבדל משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לדעתי 14.1' זאת הפשרה בין מחשב עיקרי לסטודנטיאלי, אבל גם 15.4' עוד בקטגוריית הגודל הסביר. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך)…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. אני לא פתחתי את האשכול הזה כדי לשאול עד כמה המחשב הזה טוב, אני רק רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני, אם הכל יפעל כמו שצריך, אם הספק כוח יחזיק את המחשב ודברים כאלה. אמא שלי קונה לי את המחשב הזה השבוע כנראה ברביעי-חמישי ואני לא רוצה שיהיו בעיות אחרי זה. אממ אז הנה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/untitled-34.jpg המסך הוא רחב! תגובות בקשר למפרט עצמו גם יועילו, המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קרייסיס COD4 וכאלה בסך הכל וסרטים [סרטים לא הרבה] מוזיקה אינטרנט.. אה ואם יש לי מסך 17 אינץ' CRT עכשיו ואני יעבור למסך שהראיתי למעלה בתמונה, הגובה שלהם יהיה דומה? תודה תודה זה חשוב מאוד!! עידן.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 7500האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים, סרטים ולתכנות. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שום תוכנה מיוחדת, אבל יריץ גם Windows וגם Linux אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישנו מסך קיים 19 אינץ' ברזולוציה 1280x1024, יש צורך במסך נוסף שישב לצידו (ועל כן רצוי [אך לא חובה] מסך עם רזולוציה בגובה 1024). מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 זה סבבה. לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל אם זה משנה אז בעיקר אסטרטגיה? לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Ninja,

היי,שלשום הלוח של ה HTPC שלי שבק חיים. המפרט שלו היה : A64 3200@ 2600MHZ MSI K8N Neo 2 Samsung UCCC 512X2 @ 520Mhz 73GT המחשב מחובר ל LCD 32 ושימש להרצת סרטי HD בלבד,עשה את זה לא רע. עכשיו אני לא מצליח להשיג לוח אז חשבתי כבר להשקיע על מחשב זול,לתת לו OC ולהגיע לתוצאות טובות בתקציב נמוך. במפרט אני צריך ככה : מעבד שידוע כאובר-קלוקר טוב זכרון שיודע לתת באסים גבוהים לוח שיידע להתמודד עם שתי הדרישות הקודמות בלי ליפול - יציבות חשובה לי מאוד מארז לא משהו מי יודע מה - אבל חשוב השקט ספק לא ג'נרי כרטיס מסך שיתאים לתכני HD מה אני לא צריך: הארד דיסק כונן CD\DVD\RW Floopy תודה רבה לממליצים,אני מקווה שנוכל להוציא את הטוב ביותר מהתקציב הנ"ל!

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by sahargt,

דוד שלי רוצה לקנות מחשב אז הרכבתי את המפרט הזה מפנדה אבל יש לי בעייה דוד שלי גר במרכז ואם היה בעייה במחשב אני צריך לנסוע לצפון אז יש לי שתיי שאלות 1 איזה חנות טובה יש במרכז ואתם ממלצים 2 מה דעתכם על המפרט PHILIPS 19 109B 1,350 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128D Bulk 710 ש"ח Seagate 120GB 8MB 7200RPM SATA 570 ש"ח MICRON 256 PC 3200 460 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 825 ש"ח סה"כ 5,131 ש"ח

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by rockerr,

חשבתי על אסוס 1000 HE בגלל הסוללה אבל היה לי את לנובו S10 E בעבר ולא הייתי מרוצה(חלש מדי)ומן הסתם הם פחות או יותר באותה רמה... לא עומדים במולטי טסקינג של כמה טאבים פתוחים ונגן מוזיקה... אז החלטתי לחפש נייד עם מעבד נורמלי,(Dual core ומעלה) רק שהדבר הכי חשוב לי בו ,שיהיה עם סוללה חזקה,שתחיזק מעל 5 שעות לפחות ולא מצאתי כזה לצערי... אולי לכם יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by lisly,

תנו לי במחיר הזה מה שהכי מהיר בשביל משחקים ויפעל טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. שלום , אני מחפש מחשב למשחקים ( לא גיימר כבד ) ותיכנות Matlab Visual Studio וכדומה אני כרגע משתמש במסך 17 אינץ , בעתיד הקרוב מתכנן החלפה ל 22 רזו - 1680 מתכנן oc קל תקציב עד 3500 דעתכם על המפרט שהרכבתי : מעבד: AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 720 (2.8GHz) BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪814 לוח אם: BIOSTAR TA790GX3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪463 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪745 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪364 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪132 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400C…

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שלום. מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, YOUTUBE, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל התוכנות חוץ מגרפיקה כבדה) ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. (אפשרי לחיבורים בחריגת תקציב ראשונה 500 אחרונה 1000) * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. מחשב במקסימום ביצועים כוללים במסגרת התקציב. עם הדגש על איכות מסך זיכרון ומעבד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום לכם. אני לא מוצא אפשרות להתקנת דרייברים ל XP על הנייד הזה. אולי תוכלו לעזור לי למצוא? האם יכול להיות שאי אפשר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by vermise,

תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&amp…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. Started by vipersh,

שלום לכולם, אתחיל מזה שאומר שקראתי את הסטיקי לגביי רכישת לפטופ בארה"ב אבל הוא לא ענה לי על כל השאלות, אני מעוניין לקנות את ה - DELL Studio XPS 13 מ - BestBuy באתר שלהם ראיתי שהוא עולה נכון להיום 900$, אבל הבנתי מאנשים שדיברתי איתם שהמחיר הרשום באתר הוא רק עבור רכישה דרך האתר ולא מחיר עבור הגעה פיזית לחנות (שהוא גבוה יותר). 1) רציתי לדעת האם מה שאמרו לי נכון? הבנתי שבנוסף למחיר המוצהר יש גם מע"מ בארה"ב, אבל אני יודע שבארצות אחרות אתה מבקש, מהחנות ממנה רכשת, טופס זיכוי ממע"מ ובשדה התעופה אפשר לקבל החזר מע"מ. 2) האם בארה"ב בכלל ועל לפטופים בארה"ב בפרט זה תופס? 3) המע"מ שצריך לשלם במכס עם ההגעה לארץ, נגזר מאיזה מחיר? המחיר של הלפטופ בחשבונית הקנייה מארה"ב או המחיר של הלפטופ …

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by satan,

חבר שלי קונה מחשב והתקציב הוא 5000+- תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by Mark32,

שלום, אני משתמש חדש פה, ואני כמו רבים מעוניין בלקנות מחשב, אחרי שביליתי זמן מסויים בלקרוא קצת בפורום ובכללי הצלחתי להרכיב מפרט בTMS, Gigabyte GA-Z97M-DS3H 549₪ Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray 1255₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 329₪ Arctic Cooling Freezer i11 154₪ בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led 899₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail 1899₪ באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש 729₪ סה"כ: 5814₪ אני לא צריך כונן קשיח וזה גם התקציב המקסימלי שלי. אשמח אם תמליצו או תתקנו אותי לגבי חלקים מסויימים, תודה מראש.

20. Started by Hazily,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 …

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  21. טוב אז השילוש יגיע שבוע הבא מחו"ל אם אין לכם הערות או המלצות יותר טובות : AMD Athlon 64 3500+ Processor Socket 939 MSI K8N Neo2 Platinum Corsair CMX512-3200C2 512MB XMS3200 CL2 DDR HT SPDR 32MX8 DRAMS X2 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום לכל באי הפורום, אני צריכה דחוף מפרט למחשב מולטימדיה, שישמש לסרטים אינטרנט וקצת עבודה ביתית... אם אפשר המלצה למסך טוב 22 אינץ... תודה תודה תודה!!!! :-*

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by ofirco786,

אחרי סקר שוק מקיף לא הצלחתי להגיע להסכמה מה מבין המכשירים הכי עדיף. הייעוד הוא לימודים וגרפיקה. (תוכנות שירטוט) הדגמים שבדקתי הם: 1. Sony VAIO T Series SVT1412ACXS 2. HP ENVY TouchSmart 4t 3. ASUS VIVOBOOK 4. LENOVO YOGA 13 5. DELL XPS 14 המפרט שראיתי אצל רובם הוא: I5 3317 מסך טאצ' לפחות 4GB זיכרון. עדיפות לזיכרון SSD windows 8 אם קיימים עוד דגמים זהים אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by anthonyparker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - OFFICE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/U…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  25. אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים