ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
המחשב צריך לכלול את המסך 2007wfp dell מקלדת ועכבר עדיפות ל g5 או mx518 ומקלדת פשוטה ומחשב שיהיה טוב עם מארז איכותי ושקט צריך להיות מוכן לשדרוגים עתידיים משמע ddr3 ופרניאן ובנוסף צריך לשים ויסטה מקורית שזה איזה 700 שקלים מקווה שתצליחו להסתדר סומך עליכם בנוסף ספק כח טוב בין 8000 ל 9000 ולא כל כך אפשרי חריגה דוד קונה ולא אני אולי 500 שקל גג חריגה אבל לנסות למנוע תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוקר את הנושא כבר שבועיים וקרוב לייאוש עד שמצאתי את הפאביליון המושלם הזה של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63140ej מסתבר שהמקלדת שלו לא נוחה להקלדה בצורה אכזרית לפי ביקורות באמאזון * מטרות המחשב? מחשב לכמה שנים הקרובות שיקום מהשולחן לעיתים רחוקות וישמש לכל המטרות, עריכת וידאו קלה, קצת תכנות לא ביג דיל, גיימינג לא רציני שמסתכם בWOW וGTA IV, לא חייב הגדרות הכי גבוהות, הבנתי ש HD 5470 זה אחלה, וסרטים כמובן * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יעבור את ה2.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אצפה לחיבורים השיגרתיים למחיר (ביניהם HDMI) * בלו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט. המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צ'ט קולי הכולל וידאו, שימוש בסיסי פלוס באופיס ותוספות קלות. ( מעט הורדות מהאינטרנט, תוכנה מקצועית אחת או שתיים - לא כבדות ). כמו כן, אני מעוניין שאורך החיים של המחשב לא יהיה קצר מדי, כלומר מחשב מבוסס סלרון או פנטיום 4 לא בא בחשבון, אני מעוניין במשהו מודרני עם ליבה כפולה. המחשב גם צריך להריץ ויסטה כמו שצריך, וגם אופיס 2007. התקציב הוא 2.5-3k כולל מסך דק, נניח 19 אינץ', עם זמן תגובה של לא יותר מ - 6ms וניגודיות של לפחות 1:800. משהו כזה פלוס מינוס. תודה רבה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לסייע. מתכוון לרכוש בחלקים ולהרכיב בעצמי בעוד מספר שבועות אבקר בארצות הברית כך שאת החלקים היקרים אוכל לקנות שם.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++, משחקים (מכוון לכרטיס מסך 2060 RTX לפחות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לכל גולשי הפורום שלום. אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..) הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו! אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים. הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני. מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כב…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש עדיפות לכ.מסך לא מובנה מאחר ויש ילדה שמשחקת קצת פיפא/SIMS וכו' ואני לא רוצה שחלילה תהיה תקיעה או איטיות (אחרת מה הטעם במחשב חדש?) 2GB מעל ומעבר מארז וספק - מן הסתם איכותיים יחסית, לא Corsair אבל גם לא ספק מדבקה ללא HD עם דגש על זול! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, בטח נשאלתם מאות פעמים אבל אני לא יודעת לחפש את התשובה: אני מחפשת מחשב ביתי , ללא תוכנות מיוחדות, שלא אצטרך להחליף כל 3 שנים בממוצע. מהיר. תקציב - 2000-3000 ש"ח. אם אפשר ללא כונן גדול. מה הייתם מציעים לי?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה בבניית מחשב. המחשב עבור בת דודה. שימושים - בעיקר אינטרנט ותוכנות בסיסיות - אופיס וכו'. אך- גם קצת פוטושופ. אם אפשר הצעה למחשב עם מסך והצעה לאחד בלי. עדיף מחשב מאייבורי (יש סידור איתם..) באמת המון תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש כי יש לי כבר חלק מהחלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי לילדים ולעבודה, קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray Intel® SSD 545s Series (512GB, 2.5") מ…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה דרך האינטרנט אבל מידי פעם הייתי שמח להריץ איזה משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בסגנון Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב המיושן (2007) התחיל לצבור אבק ולעשות הרבה בעיות, החלטתי לגרוט אותו ולקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי, עריכת וידאו קלה ומשחקים מיושנים וקלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)DELL 23," FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב עבור אמא שלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט, אופיס, אולי משחקי פלאש) ובנוסף ייתכן חיבור בעתיד לטלויזיית HD. המטרה שלי היא שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי שאצטרך לטפל בו כל חדשיים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000, לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי בסיסי. ייתכן חיבור לטלויזיית HD בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב ביתי (1500-2000) ומסך (עד 1500). המחשב הינו לצרכים בסיסיים, בעיקר אינטרנט ואופיס ומדי פעם סרטים לרבות HD. עם זאת, ישנם מספר יציאות שאני מעוניין בהם- HDMI, ESATA , אני יודע שהתקציב אינו גדול, אבל בראייה כוללת הייתי מעדיף מערכת זולה אמנם אך כזו שתאפשר שדרוג עתידי. גם בעניין המארז הייתי מעדיף משהו איכותי שאפשר מידי פעם לפתוח בלי לקבל ניוון שרירים קריר. הארד דיסק - נראה לי ש320 יספיקו. לגבי המסך- כאן אני רוצה מוצר איכותי, ולצערי הידע שלי די מצומצם (כך אין לי ממש ידיעה מה ההבדל בזמן התגובה, ניגודיות וכו') ועדיין הייתי מעדיף רמקולים מובנים (לא חובה) FULL HD ואיכות צפייה טובה וכמובן חיבור HDMI/ DVI. גודל מועדף 22" עד 24". חריגה אין צורך בציוד…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה! אני מעוניין להרכיב מחשב לאיש מבוגר שלא זקוק לכרטיס מסך חזק וגם לא במחשב הטוב ביותר שקיים בשוק. מה שכן חשוב שהחלקים והשירות יהיו טובים ,כי הוא לא מתמצא וסתם ישחטו אותו על כל תקלה פשוטה. האם ניתן למצוא חנות מסודרת באזור ירושלים שתספק את הדרישה ? אם לא , מהיכן להזמין ועל איזה מפרט אתם ממליצים
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 23 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התבקשתי להרכיב עבור אדם מבוגר שעובד בעיקר עם תוכנות אופיס (אבל מידי פעם הנכדים משחקים לו על המחשב - משחקי אונליין קלים) אין צורך בציוד היקפי - המחשב מחליף מחשב ישן (עם מסך 24 גנרי) אין משמעות לגודל ורצוי שקט אבל לא קריטי. כן נדרשת מערכת הפעלה ותכלס אם אתם יכולים להמליץ על שירות שיעביר לו את התכנים מהמחשב הישן לחדש - בכלל מעולה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
תקציב: בסביבות 3500-4000 ש"ח, אם יהיה שיפור משמעותי אפשר קצת יותר. התקציב לא כולל מסך. המחשב ישמש לשימושים בייתים רגילים (אינטרנט, אופיס...) וכן להרצת משחקים. שיהיה קרור סביר. לא מתוכנן OC. עדיפות ל INTEL, אני זוכר בעבר שהיו הרבה דיבורים על הקונרו, אבל אם אתם חושבים של AMD עדיפות משמעותית אז מילא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למחשב יורכב ווינדוס 7 , ללא OC . שימוש ביתי , לעתים עריכת וידאו מפרט 1 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&comp=33 Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golde…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? [ksp.co.il] מעבדי אינטל: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII כרטיסי מסך: Point Of View 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול: 7.1 Channel Audio צורבים: Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדות: Codegen Multimedia Keyboard (Heb / Eng) Silver/Black עכברים: Logitech Logitech® S90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים: CREATIVE SBS A30, 2.0 …
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מחשב שישמש כמחשב ביתי עם שימושים משרדיים בעיקר ומעבר לזה להפעלת תוכנות לניתוח/עיבודי מידע (שיישבו ב-"וירטואל בוקס" ולא על המשתמש הראשי). בנוסף בעיקר שימושים של גלישה באינטרנט עם הרבה מאוד טאבים פתוחים במקביל, סרטים וגיימינג קל. התקציב הוא 2600 ש"ח, כאשר אם שווה לחרוג טיפה או להשקיע קצת פחות אפשרי. לא נדרש ציוד היקפי וכונן אופטי. חשוב לי שיהיה כונן SSD נוסף לדיסק הקשיח וכן 16GB זכרון מסוג DDR4. השקט חשוב אבל לא בקיצוניות. לא מתוכנן אוברקלוק ולא נדרשים תוכנות. המפרט שאני חשבתי עליו (מ-startpc, אשמח גם לחוות דעת על החנות) - עבד: 559 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte …
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף באזור ה2.5-3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים(לחבר בHDMI לטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אודה על עזרה בבחירת מיפרט. התלבטות בסיסית בין מחשב מבוסס core i3 (לאחר ירידת המחירים לאחרונה) לבין AMD . מעוניין במערכת שקטה ויכולת התרחבות בהמשך (לכן לוח שתומך ב- DDR3 למשל). מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לשימוש ביתי לבת 10 (משחקים קלים, OFFICE, גלישה). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE + OFFICE תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-