ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מעצבן אותי והחלטתי שאקנה מחשב חדש ואחבר את כרטיס המסך הישן בנתיים עד שתצא הסדרה החדשה של הכרטיסים, חשבתי על משהו כזה: https://www.tms.co.il/31677 מה אתם חושבים? המלצות כלשהן?
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב למשחקים באיזור ה-1700 שקל, ללא מסך וכונן אופטי. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוח אם ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value x2 כ. מסך Gigabyte 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הארד דיסק Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II + מארז וספק כח (שקר כלשהו). סה"כ 1800 שקל בערך. מה דעתכם? מה כדאי לשנות? עד כמה שווה לקנות כרטיס מסך כזה כשיש כבר שני דורות קדימה? אולי בכלל עדיף מפרט מבוסס AMD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי חבר שקונה מחשב חדש, יש לו באיזור ה5000 ש"ח להוציא, למרות שהמחיר גמיש. הדרישות הן מחשב שיהיה נוח לעבוד עליו הרבה זמן, לראות סרטים ומוזיקה, עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול וממש חשוב 15.4" ומשקל סביר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעבד 3500 AMD AM2 חד ליבה לוח עם ציפסט ATI RS485 תומך DDR800 ובמעבדים כפולי ליבה ... X300 OB זיכרון Twinmos 667 512MB ( הבנתי שהחברה הזאת לא משהו ??? מלא בעיות איתם ) כונן קשיח 160SATA2 WD צורב DVD LG H12 שחור מארז+ספק 250W REAL שחור .. מחיר 1900 ש"ח הסמפרון 3000 היה אמור לעלות לי 1600 - 1700 ש"ח .
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד בארהב או בקנדה בארהב תקציב עד 1000$ ובקנדה התקציב הוא עד 1200$ קנדי אך אין ברשותי כרטיס אשראי אמריקאי או קנדיי לכן אני די בבעיה גם רכישה בPayPal הינה בעייתי משום שמהגבלה היא 800 דולר. לכן אני צריך חנות ולא אתר אינטרנט (ושיכבד כרטיס אשראי בין לאומי ) ולדרישות: מחשב 14 אינץ ( 15.4 יכול לבוא בחשבון אך בעדיפות שניה בגלל המשקל). שמטרותיו העיקריות הם עבודה,אינטרנט מיילים אופיס סרטים מוזיקה. כעקרון אני לא צריך כרטיס מסך אך זאת יכולה להיות אופציה טובה... אני מעדיף מחשב קל ומחשב עם חיי סוללה ארוכים. תודה רבה לכל המגיבים יורן
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה, אין צורך ב: עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב. נועד למשחקים\משחקים כבדים (שירוצו חלק, ממש לסחוט את ה3000 ש"ח שיצא מחשב הכי חזק בסכום הזה). העדפה לNVIDIA ו-AMD. תקציב: 3000 ש"ח ללא חריגות. שקט\לא שקט לא משנה לי, העיקר שלא יתחמם. תודה ואם אפשר להגיד לי גם חנות שאפשר לקנות (וידוע לכם שהיא טובה).
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים פשוטים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים לא באיכות גבוהה וכתיבת מסמכי אופיס. חשוב שהמארז יהיה קטן, שיהיה DVD, יציאת VGA ולפחות שישה USB. הוא מיועד לדודתי שלא מבינה במחשבים כך שלאחריות יש יתרון. אני יכול לרכוש את המחשב הזה (פירוט למטה) ב-1400 ש"ח. הוא קטן. המעבד אמנם בן שנתיים אך זה כנראה לא משנה כל כך, נכון? מה דעתכם? האם הוא סביר? לא מצאתי עוד מחשב ברמה דומה בכזה מחיר. אשמח לשמוע חוות דעת (גם חיוביות). לחילופין אשמח להצעות טובות יותר אם יש. מחשב מיני נייח Champion MINI CH4200 i3 4GB מעבד: Intel® CORE I3 3240 3.3GHZ זיכרון: 4GB, דיסק קשיח: 500GB מאיץ גראפי Intel® HD Graphics VGA + HDMI אחריות: שנה אחריות במעבדות חיון בפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/77 לפי מה שהמליצו לי .. יש משהו יותר טוב במחיר הזה אם כן תציעו ואשמח לדעת למה...
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרכיב מחשב , אשמח שתגידו את דעתכם למפרט הבא : אציין שחשוב לי שרכיבים במחשב, שאי אפשר לשדרג בעתיד יהיו טובים ומומלצים (מעבד, לוח אם וכו) אני מעוניין במחשב חזק יחסית ( גיימניג) לא ברמה מטורפת.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (מחיר אילת ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תוכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכל המגיבים תקציב לבנית מחשב 3.5K לנצל את התקציב עד הסוף לא ניתן לחרוג חשבתי לבנות מחשב כזה למשחקים כגון BATTLEFIELD4 וחדשים אחרים ברמה גרפית גבוהה אין צורך בציוד היקפי למעט אכבר חדש אין כרגע עדיפות לדגם שקט לא כל כך חשוב רמה 5 לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך בהרכבה ויש מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 BIT ULTIMATE קניה תהיה באיזור אילת כך ניתן לנצל את מלוא התקציב קניה תבוצעה בסוף שבוע או תחילת שבוע הבאה חשוב שיהיה SATA 3 +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מסויים של מחשב נייד ולא מצליח למצוא את מה שאני רוצה. חשבתי להרכיב מחשב במיוחד בשביבלי אבל גיליתי שזו בעיה. אני זוכר שפעם, לפני די הרבה שנים, מכרו בארץ מחשבים ניידים בהתאמה אישית. אני זוכר שהיו barebones של msi ועוד חברות ועליהם ניתן היה להעמיס איזה רכיבים שרצית והיית מקבל את המחשב מורכב מהחנות. גם באתרים של החברות הגדולות כמו sony או dell יש אפשרות להרכיב מחשב בעצמך (להחליט איזה דיסק, מעבד וזיכרון יהיה בפנים וכמו כן להחליט על מערכת ההפעלה). הצרה היא שבאתרים מחו"ל מחיר המשלוח הופך את כל העניין ללא כדאי. חיפושים בגוגל לא העלו שום חנות או חברה בארץ שמאפשרת לקנות כזה מחשב נייד. האם למישהו ידוע אם אפשר להרכיב כזה מחשב בארץ (הכוונה להרכיב בחנות, לא שאני אקנה …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב 4000 שקל. עשיתי חקירה עמוקה בשוק... הגעתי למסקנה שבחו"ל הכי זול. אבל... אני לא יודע איך זה עובד השיטה בלהזמין. יש מיסים, משלוח ועוד כמה שטיות עם משהו יודע מה מחיר המיסים או איפה אפשר לברר בקשר לזה הודה לו מאוד עם יש אתר אמין וזול בחול שאפשר להזמין דרכו הודה לו עם ירשום את הלינק.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אחותי קבלה מתנה מדלק לקבל את lenovo netbook s10 שלדעתי יש לו חרא נתונים או לקנות ב500 שקל את lenovo g550 15.6 מה יותר שווה לקחת? אחרי הכל זה סוג של מתנה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחבש חדש בחלקים. תעזרו לי בבקשה לבחור חומרה. אני צריך אותו למשחקים וקידוד. מחשב צריך להיות די חזק אם אופציה ל overclocking מעבד: Intel Q6600 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 500Gb 32mb כרטיס מסח: Nvidia 8800GT כבר יש לי את הלקים. אלהם צריך לבחור 1. Motheboard - p35 עד 1000ש"ח 2.מערז - Thermaltake עד 600 ש"ח כולל ספק 500W 3. זיכרון DDR2 800Mhz 2Gb 2x1 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שיתחבר ל סוני 29 שלי דרך SVIDEO להקרנת סרטים DIVX אני אחבר לו עכבר אלחוטי ורמקולים 2+1 עם חיבור קבוע לרשת ו ADSL אני לא רוצה לעבוד עליו, רק סרטים ומוזיקה מישהו מכיר מועמדים מתאימים? ראיתי שיש הצעות נחמדות של מחשבי Barebone
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, כמובן שאני לא אומר להתפשר לגמרי ולהציע לי במקום מארז אקווריום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה מולטי-טאסקינג של דברים שונים, וגיימינג קל מאוד (אני לא משחק בכלל במחשב, אבל אולי ארצה איזה משחק קל פה ושם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע שום דבר מיוחד, אבל בעתיד סביר מאוד להניח שיצוץ משהו, אני לא מדבר על עריכה גראפית שתדרוש מחשב על, אבל בהחלט אפשרי איזור התכנות וכל היוצא בזאת. -אילו משחקים …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב בייתי שיתמוך ב 4-6 מסכים ,למטרת צפייה בגרפים המחשב לא יהיה מיועד למשחקים!! אשמח לעזרה תודה רבה שי כרגע יש לי מחשב עם עם לוח אם P35-DS3L ,האם בלוח כזה אני יכול לעבוד עם שני כרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לSTARCRAFT 2 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על DOOM 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-