עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד : Athlon 64 3200 939 Venice גוף קירור : Zalman CNPS7700 Cu לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe זיכרון : 2 Samsugn 512MB DDR400 x כ.מסך : ASUS Extreme N6600 TD PCIe 256MB מארז : Thermaltake Tsunami VA3000SNA ס.כוח : Thermaltake 430W W00069 דיסק : WD 160G SATA II כונן: DVD סטנדרטי כונן DVD + צורב של Pioneer

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  2. אז ככה, השימושים שלי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים, צפיה בHD ויישומי אופיס למינהם. רוב השימוש כרגע הוא בבית, אבל אני מאמין שלנסיעות מדי פעם אני אקח אותו ככה שהמשקל זה לא הכי הכי חשוב. יש סיכוי לא רע שחבר חוזר מארה"ב עוד שבוע, על איזה מחשב אתם ממליצים בארה"ב עד 500$-600$ יש אפשרות שהאחריות תחזיק גם בארץ, יש אחריות בינלאומית ל 3 שנים לאיזשהי חברה? ואם בסופו של דבר אני אקנה בארץ מה מומלץ עד 3,500ש"ח. כמובן שבארץ האחריות מאוד חשובה לי. בתודה, עומר.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. עוד איזה דרכים אתם נכנסים לביוס שלכם מהנייד חוץ מdel.f1,f2,f10 כי אני לא מצליח יש לי מחשב נייד של חברת TOSHIBA

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. היי, מעוניינת לקנות מחשב לאחותי בת ה-12 שישמש אותה בעיקר ליישומי אופיס, אינטרנט - גלישה ומסרים, מוזיקה, קצת צפייה בסרטים (לא צריך רזולוציה מעבר לכרטיס מסך שטנדרטי לדעתי) ובעתיד אולי תרצה לעבוד קצת יותר על פוטושופ וכו'. שיהיה עם XP, עדיף גרסת הפרו (ידועים לי ההבדלים) ויהיה מחשב שיהיה טוב לשלוש-ארבע שנים, עם אופציות לשדרוג. לדעתי 160GB התחלתיים הם מעל ומעבר. חשבתי על 1.5GB זיכרון RAM, לדעתי זה מספיק ודי אפילו לשלוש שנים, בתקווה שהויסטה לא תהיפך למערכת ההפעלה "של כולם" ואז נצטרך להתקינה. בכל מקרה - לא ויסטה. האם תמליצו, לטווח הארוך, להשקיע בכפול ליבה ? לא רוצה שהמחשב יקרטע אבל אל נראה לי שצריך יותר מדי בשביל הצרכים שלה. המקס' שהיא תשחק בו זה הסימס, וגם זה כבר לא. ם הוא דורש…

• 16 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח עד 2000 ש''ח (אפשרי חריגה קלה אם נדרש) לשימוש כללי רב תכליתי וללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה , פחות למשחקי מחשב יותר לגלישה באינטרנט, ללימודים לילדה וכו'. יש לי פה 2 מפרטים נחמדים שראיתי בIVORY האחד עם מעבד חזק יותר i5 ועם כרטיס מסך מובנה, והשני עם כרטיס מסך יותר טוב אבל עם מעבד חלש יותר i3 מחשב מס' 1 מחשב מס' 2 בנוסף אני ממלא את הטבלה למי שרוצה פרטים יותר מורחב של מה שאני מחפש. המון תודות לעוזרים ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 2000 ש''ח אבל אפשרי חריגה של 200 ש''ח אם זה כדאי/מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD…

6. Started by ady,

שלום לכולם. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט. קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. המחשב עומד להיות בסלו אז השקט חשוב. ישמש גם למישחקים וגם לצפיה בטלויזיה. מעבד: ‏Intel Core i5 750 935 ש"ח קירור חלופי למעבד: ‏Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 570 ש"ח זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333Mhz x 2 520 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5770 1024MB PCIe 850 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס טלוויזיה הכולל DVB-T לקליטת עידן+ ומגיע עם שלט רחוק (ללא IR Blaster המשמש להעברת ערוצים בממיר הוט/יס) Gigabyte GT-P8000 (ללא קידוד חומרה ל-MPEG2): 235 ש"ח (חיוני רק אם מעוניינים בהקלטות משידור…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by Yotii,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי לצורכי לימודים, גלישה, סרטים וגם משחק אחד או שניים (לא משהו כבד). התקציב שלי הוא 2000+- ( אפשרות חריגה של 200 ש"ח) עדיף ללא מערכת הפעלה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. את המחשב הקודם שלי רכשתי לאחר המלצה בפורום הזה לפני 11 שנים בדיוק, ועכשיו אני חוזר להמלצה נוספת ומקווה שהמחשב החדש יספיק לשנים רבות גם כן. המחשב לא מיועד לגיימינג, ככה שהצרכים שלי יחסית בסיסיים. עם זאת, אני מעוניין לרכוש מחשב איכותי וחזק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן שלם בסביבות בסביבות ה-3,000, אם כי מוכן לחרוג עבור מוצר איכותי. אני צריך גם מסך, מקלדת ועכבר, ככה שברור שזה עשוי להקפיץ את המחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב. הצרכים העיקריים הם אינטרנט, צפייה בסדרות וס…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by Rom Weiss,

שלום לכולם, מחפש כרגע לקנות מחשב ללא כרטיס מסך וללא מסך. התקציב 4000 שח הכי הרבה. אני מתעסק בעיקר עם תוכנות ולכן מחפש i7 , 500 GB SSD וכו'. כרגע בדילמה על הלוח אם. אשמח לקבל הצעות ללוחות מומלצים שתומכים SATA 3 בתקציב עד 600 ש"ח ללוח אם. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לכרטיס זיכרון 16 GB בתקציב עד 450 שח תודה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. חשוב שיהיו שני מפרטים: אחד אינטל ואחד AMD היות וזה בשביל חברה שלי והיא זו שתחליט בסופו של דבר. OC-אין על מה לדבר. מה שצריך להיות במפרט זה הכל חוץ ממסך,צורב,מקלדת ועכבר. שיהיה גם למשחקים ויתאים לעבודת גרפיקה(לא משהו מקצועי למרות שחברה שלי מתחילה ללמוד את זה באוניברסיטה,אחרי הכל לא עובעים שם עם יותר מידי,נראה לי פוטושופ ופריהנד). אני חשבתי על משהו כזה מה אתם אומרים? INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original *2 ASUS P4P800 (865PE) - ATX SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Simbadda Master I LU - Silver - …

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by HairyAss,

אהלן, אני צריך מפרט לשימוש ביתי, שכולל Office, אינטרנט, סרטים ואולי משחקים קלים. הרכבתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪370 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 40…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by ronmar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

המחשב שלי נקנה לפני שנה וחצי וסתם רציתי לדעת אם יש לכם מושג כמה הוא בערך שווה כיום: CPU: Intel i5 760 2.8GHz (Quad Core) Motherboard: Intel DH55PJ Ram: 3GB DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 - Kingston 1GB - Transcend 2GB GPU: Gigabyte GT440 1GB DDR3 OC Version Case: Thermaltake Soprano VG7000BWS PSU: Qori 200XA (Generic) 500W HDD: Hitaci Deskstar 500GB Sata II

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. אני מחפשת להחליף את המחשב הנייד שלי, אני משתמשת בו כל יום כל היום לצורכי עבודה, גם בנסיעות וסתם בעבודה מבית קפה. עד כה יש שני דגמים שקוסמים לי: Lenovo ThinkPad T430s 2356-LNG ו- Toshiba Portege R930-18W הפרמטרים שחשובים לי הם עמידות, ביצועים ממש טובים (אני מסתכלת רק על דגמים עם SSD), נוחות נשיאה. הפרמטרים שפחות חשובים לי הם עיצוב ואיכויות גראפיות. אשמח לחוות דעתכם על הדגמים האלו או כל המלצה אחרת!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by almog4615,

שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הנייד הזה??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מפרט שיהיה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה 1400 ש''ח אני מחפש מחשב לאחי שהוא בן 32 כמובן שהמחשב לצורך אינטרנט חשוב שWIN7 אולטימייט יפעל בצורה טובה ולא איטית!!!! התקציב: 1400 חריגה: ללא... אבל עם יהיה 50 ש''ח חריגה לצורך משהו יותר טוב זה בסדר.... שימושים עקריים: אינטרנט,קצת אופיס . מאיזה חנות: לא משנה רק שתהיה אמינה וזולה ותיהיה בראשון לציון!!! תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  19. עברה שנה וחצי מאז קניתי את המחשב עם המפרט הבא: מעבד- AMD 3700 זכרון- 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600GT בעוד שנה וחצי אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים בהשקעה של 3,500 ש"ח. מה כדאי לשדרג, כדי להריץ משחקים בצורה חלקה עד לקניית המחשב החדש?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7300G…

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנות סטטיסטיות ושליפות כמו: R, SAS and SQL SERVER - מדיה (המחשב יחובר לטלויזיה בסלון, לצפיה בסדרות/סרטים) FHD (המחשב יחובר למסך טלוויזיה '48 אז לא נדרש 4K) - אני משחק רק league of legends (עדיף הגדרות גבוהות, אך אוכל להסתדר עם בינוניות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא צריך כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ₪ למחשב ועוד 700 ₪ למסך, אי אפשר לקחת מאחד כדי להוסיף לשני.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות חריגה, יכול להיות בעשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית וגיימינג כמה שיותר כבד (כמה שאפר להשיג בסכום כזה).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins creed 3 וכו׳. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  24. שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט- שימושים כלליים (גלישה, הרבה מאוד הורדות, סרטים, מוזיקה) ואולי כדאי להשאיר את אופצית המשחקים הקלים פתוחה- לא יודעת איזה משחקים. אולי GTA? או שזה לא נחשב למשחק קל? (נראה לי אפשרי במסגרת התקציב להשאיר את האופציה הזאת פתוחה, מאחר ואני לא צריכה מסך).עד היום היתה לי מערכת מבוססת AMD, עד שהלוח מת. אני לא יודעת אם כדאי להשאר עם AMD או לעבור לאינטל. לא ממש אכפת לי. בלי OC, אין לי צורך בצורב DVD או מערכת הפעלה. זכרון 2GB (לא גינרי) והארדיסק הייתי מעדיפה של WD ולא של סמסונג- 500GB אין צורך במקלדת/עכבר. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא- ATI RADEON 9550. אתם חושבים שזה מספיק למשחקים קלים, או שצריך להחליפו? לא אכפת לי להחליפו, כל עוד זה לא חורג מהתקציב. דבר…

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  25. מחפש מחשב שמיעוד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינרטנט, כולל מסך,מקלדת עכברורמוקלים (או רמקולים מבונים במסך) עד 2500-3000 שח תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.