ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
אני מתחילה ללמוד אנימציה והחלטתי לקנות מחשב נייד. שמעתי על asus ux32vd שהוא נייד מצוין אבל האם הוא מתאים לעריכת וידאו פרימייר ופוטושופ? כמו כן איזה כרטיס מסך הוא הכי מומלץ לעבודות גרפיקה ועריכה?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש לי מארז בבית שאפשר להתקין שם את המערכת אפשר חוות דעת על המחשב, והאם יש בעייה כלשהי שצריך לתקן (כגון ספק)? מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר וסרטים לא צריך ציוד הקפי מסך וכונן לא מתוכנן OC הרכבתי את המפרט הזה מה אתם אומרים? מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX מחיר: ¤1315 לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 מחיר: ¤725 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK…
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך להחליף למחשב הנייד שלי מאוורר למעבד השאלה שלי היא האם אני צריך את אותו מאוורר בדיוק או שאפשר כל מאוורר שהיה באותו גודל? חברת המחשב ACER.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לגבי רכישת לנובו S12 ורציתי לדעת האם יש כאן מישהו שעבד עם מיני לפטו עם מעבד ATOM והריץ עליו סביבת פיתוח, לדוגמא Eclipse ואולי יכול להגיד אם המחשב "סוחב" או לא? תודה
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא לOC, לא למשחקים, רק לעבודה עם מערכת 64 ביט - פוטושופ,לייטרום ורצוי מעבד שתומך בוירטואליזציה. מעוניין ברכיבים שנותנים תמורה טובה לכסף - כלומר לא להוסיף עוד 50% במחיר בשביל 5% ביצועים. זכרון - לפחות 4. דיסק לפחות טרה קירור טוב ושקט, לוח אם שתומך בFirewire חשוב. ללא מסך. יש לי מסך 24". ולא ציוד היקפי. תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניייד כבר די הרבה זמן, לא חזק במיוחד, בעיקר לפיתוח-אתרים. רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה הזו (אני לא רוצה מערכת הפעלה על המחשב), מואללה שופס. יש שם רכיבים שלא מתאימים אחד לשני, רכיבים זולים לדעתכם או דברים כאלה? תודה רבה וחג שמח, דן כספי. Dell Latitude מעבד סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 725 BUS SPEED: 400 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel 910GML Integrated Up to 64MB זכרון נפח: 256 MB אפשרות להרחבה עד: 1280 MB כוננים כונן: COMBO CDRW+DVD ד.קשיח נפח איחסון: 40 GB נתוני שמע כרטיס קול: AC97 רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלו…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים ולמעט עריכת תמונות ווידיאו. אני חושב על לעשות OC קטן, אבל לא משהו משמעותי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. כלומר קירור שהקירור למעבד יהיה שקט, שהספק יהיה שקט, שההרדיסק יהיה שקט והמארז ישמור על השקט. אני לא צריך ציוד הקפי/מסך. תודה!
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
צריך לוח עם כ.מסך מובנה, זכרון, מעבד,מארז+ספק. בעקרון בשביל משחקים. 2500 זה הגבול! אין יותר. אפילו שקל לא.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
מחשב לא לגיימרים יחד עם זה חשוב שיוכל לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה (כמה אקספלוררים + כרומואים +OUTLOOK ) בבת אחת משלוחים להרבה אנשים בפייסבוק פוטו שופ תוכנות להקלטת VOICE ולעריכת וידאו או VOICE בסיסי .(לא קריטי כרגע יכול לקבל שדרוג בעתיד ) מחשב שפתוח רוב היום ברצף . מה המפרט המומלץ? רמי
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
*מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על ה dell xps m1330 במחינת תמיכה,תקלות,בצועים וזמן סוללה ועוד.. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בנוגע ל-3 דברים: 1.הלוח-אם 2.ספק 3.כרטיס מסך לגבי הלוח-האם אני רוצה לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות שיעשה עבודה טובה ולא יעלה יותר מ-400 שקל... לגבי הספק אני יודע שחברת Enermax יותר טובה מ-Thernaltake אבל המחירים שלה יותר מדי גבהוים אז רציתי לדעת אם באמת ההבדל כזה גדול שכדי לי לקנת ספק Enermax או שזה בדר לקנות ספק Thermaltake וגם רציתי לדעת אם כדי 400W או 500W למחשב חדש... לגבי הכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה כדי לי לקנות Nvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT ואם כדי לי לקנות של 512MB או של 256MB DDR3 טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל... גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל... מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים…
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם אמנם הודעה ראשונה שלי אבל כבר הספקתי לקרוא פה מלא הודעות זה אחלה אתר אני די מבולבל לגבי מה לקנות אבל החלטתי כרגע ללכת על AMD בגלל תקציב מצומצם 3000 שח בלי מסך - מארז לא מעניין אותי היופי - אבל שיהיה יעיל ושקט - למטרות גלישה מאסיבית עם הרבה תוכנות פועלות אופיס אימיול שפועל 24 שעות סרטים מישחקים ממוצעים אומנן מזמן לא שיחקתי (P3 730 320MB VOODO 3 ועים לוח אם מאעפן שמולחמים עליו קאבלים מיפלצתייים אחרי שנישרף לפני יותר משנתיים ומאז סוס עבודה הרבה לא מאמימים לי שפשוט הלחמתי אותו ...טוב היסחפות אני פשוט מיתגאה בו ) שיהיה כרטיס מסך ממוצע ולא יקר עד 400 450 רק על תתחילו עם כל הדעות שלכם לגבי חנויות מסוימות לא בא לי לשמוע כבר מזמן למדתי שבחינם לא מקבלים כלום וכ…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשימוש פשוט: מוזיקה אינטרנט סרטים ומשחק כמו סימס שלא יתקע המחשב כשפותחים 10 חלונות של אקספלורר או שאני אשמע שירים וארצה לשחק בסימס לדוגמה שלא יקרטע הגרפיקה במשחק פחות חשובה. פשוט שהכל ירוץ חלק יש לי עד 3000 שקל כולל מע' הפעלה. עדיין לא הבנתי עם סלרון יחזיק את המבוקש או שלא אשמח עם תתנו לי הצאע טובה לצרכים שלי
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל. 3000 שקל בלי שום ציוד הקפי. תודה מראש אור.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 Abit AB9 PRO 800 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1220 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC AD-5170 18x DVD+/-RW Double Layer WHITE/BLACK 180 ¤ 1 GIGABYTE Poseidon 450 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 ¤ 1 סה"כ 6080 - למזומן הנחה של עוד 3 אחוז... האם המפרט הבא תותח אוברקלוק? או שיש מה לשפר במסגרת התקציב...? אני מעדיף את גרסת ה640MB לעתיד טוב יותר ו לגבי מה שחסר.. ספק ודיסק קשיח.. את זה יש לי: enermax noisetaker 370W W.D 120GB sata2
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD סה"כ מחיר בערך לכל המוצרים:1250₪ מארז, ספק ומסך נתונים לבחירתכם אך אשמח מאוד אם…
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
INTEL CERNTO 1.5GHZ מחשב נייד עם מסך 15 סימנס CDRW\DVD כרטיס מסך נראה לי גיפאה MX400 4USB סוללה ומטען ו40 גיגה כל זה ב 4000K
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בוקר טוב. ברצוני לקנות מחשב חדש. אין לי יותר מדי מושג במה עדיף, ואיך, ולכן אני סומך עליכם. אני יוצר מוזיקה ועובד עם קיובייס. אז בבקשה לקחת את זה בחשבון. אני צריך את המחשב ליצירת מוזיקה, משחקים כבדים, וצפיית סרטים. חובה שיהיה לפחות 300 ג'יגה זיכרון במחשב. ולפחות 2.0 זיכרון אם לא יותר. יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. תודה רבה. יוני שנקר
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם, * מטרת המחשב : סרטים , אינטרנט , משחקים ישנים : half life ,heroes וכדומה * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB אבל כמובן שיותר זה יותר טוב * צורב DVD? רצוי אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה? לא קריטי אבל שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל את WIN 7 תודה רבה לכם foty123
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ב 3 ימים מהיום אני הולך אדמה בהונג קונג אני רוצה לקנות בתקציב בינוני גבוה מחשב נייד או מחשב לוח ללימודים גבוהים (אוניברסיטה) ולמשחקים! budget around 700-1300 (maybe more if justified) אני צריך הצעות לULTRABOOK (עם מסך מגע) וחלונות 8 או tablet pc + חלונות 8 אין לי מושג אילו דגמים נחשבים טוב ואין לי זמן לחקור מאז אני בנסיעה. אנא עזרו לי ולתת לי הצעות בהקדם האפשרי. תודת חבר 'ה!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-