ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
חדשה כאן, וזו הפעם הראשונה. ניסיתי לחפש במפרטים המומלצים אך לא מצאתי את הדרישה. בטוחני שהיו כאלו דיונים בעבר, אשמח לקבל קישור, או לחילופין כל המלצה למפרט תתקבל בברכה. הדרישה. אני עובדת בפיתוח אתרים ומערכות. אי לכך, המחשב האישי שלי משמש גם כעין "מיני שרת". המחשב צריך לכלול גם SQL SERVER, שהוא ג"כ שרת בפני עצמו שרת IIS פעיל התוכנות גם הן מאוד כבדות VISUAL STUDIO MSSQL כמו"כ פוטושופ, עם 2-3 קבצים כבדים פתוחים העניין הוא שבו זמנית יכולות להיות פתוחות 3-4 תוכנות מאוד כבדות, ואני מעוניינת שהרצת האפליקציה תהיה המהירה ביותר. פרטים נוספים - המדובר על מחשב בלבד לא כולל אביזרים נלווים של מסך מדפסת וכד' - המדובר על מחשב בלבד לא כולל התקנה של מערכות ההפעלה, שעם זה אתמודד לאחר ש"האפליק…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב: מטרות המחשב - אוטוקאד, אופיס, ,אינטרנט האם אתם צריכים ציוד הקפי - מסך 22" LCD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia האם מתוכנן OC? לא. מעוניין שהמחשב יעבוד מצויין לפחות 3 שנים, בלי לחשוב על שידרוגים כלשהם. בנוגע למעבד - אין לי מושג אם מספיק 2 ליבות או כדאי 4 ליבות, אודה באם תוכלו גם להסביר איזה מעבד כדאי. (אם אפשר מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז מה טוב, לא חובה להגיע לתקציב זה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימוש של הורדות מהאינטרנט מישחקים צפיה בסרטים וצריבות אני רוצה מפרט בתקציב כזה בלי מסך אם אתם חושבים שזה יותר מידי אני ישמח גם לשמוע דעה על התקציב המדובר אני ישמח אם תוכלו לעזור לי עוד משהו חשוב אני מיתלבט בין מעבד כפול ליבה של אintel או מעבד חזק של AMD אני גם צריך איזה חנות מומלצות אפילו שאני ממש מעדיף את ksp ביגלל השירות המצויין שלהם אבל הבעיה היחידה שאני חיפשתי אצלהם את ההארד דיסק המומלץMaxtor DiamondMax 10 ולא הצלחתי למצוא אותו בנפח של 250 השאלה אם יש שוני בנפחים או שכל הסידרה אי באותה איכות
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש, לגלישה באינטרנט, צריבה, ועבודות משרדיות אני צריך מחשב קומפלט כולל מסך רגיל, צורב, מקלדת עכבר רמקולים פשוטים, ו hd נוסף שישמש לגיבויים ( לא ממש הבנתי מה הוא ביקש פה, אולי hd חיצוני? או שהוא התכוון ל עוד אחד רגיל ולגבות מאחד לשני???) שעדיף שיהיה אינטל... להתפשר על כל מה שאפשר בשביל שיהיה יותר מהיר, כרטיס מסך פשוט 5200 יספיק... תודה
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כמה זה חשוב להתקין את הדרייברים האלה? לדוגמא, אם אני לא אתקין את הדרייברים של הchipset איך זה הולך להשפיע על הנייד שלי? ואני יכול להתקין את הדרייברים של ויסטה במקום? (אני מתכוון להתקין גירסת 64ביט של 7)
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים ושימושים סטנדרטים דגם ראשון Acer מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400 יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא: 5810T Acer בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה מבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע על המחשב השאלה מה אתם אומרים מה יותר טוב מה ההבדלים בינהם יאללה תנקס מחכה לעצות...
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתכננת רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח ללא חריגות . * מטרות המחשב - אינטרנט,אופיס * גודל המסך - לא עקרוני , יש העדפה ל- 15 אינטש ומעלה * משקל רצוי - לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, המחשב יהיה מחובר מרבית הזמן לשקע , אך בשביל להשאיר אוציות פתוחות זמן סוללה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא * בלוטות/WIFI - חובה, חיבור לרשת אלחוטית * גודל מינימלי של כונן קשיח - 150 גיגה ומעלה * צורב DVD - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - אמינה עם אחריות מקיפה וארוכה *מצלמה מובנית - חובה זהו תודה מראש לעוזרים ! נ.ב קונים בארץ
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בגלל שאני איש צבא כל יציאה שלי הדברים משתנים אם אני לא קונה את המחשב אז עובר חודש ואז אני לא יודע עם זה המפרט הטוב שאפשר להוציא בכסף שאני מקציב לכן יש פה מפרט שמחר אני רוצה להזמין שאחד החבר'ה בנה לי אני רוצה אישור שלכם כדי להריץ את הקנייה , תודה מראש .... מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 א…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי כאן בהמלצות על אתרים כמו http://www.ronlightoutlet.co.il , שם יש ניידים מחודשים. רציתי לדעת אם כל העסק בכלל משתלם- למישהו יצא לקנות שם? הנייד מתפקד בסדר לאורך זמן? האם יש שריטות כלשהן על הנייד? האם זמן הסוללה קצר יותר מדגם חדש לגמרי, או שחלק מתהליך ה"חידוש" הוא שמחליפים גם סוללה? האם חצי שנה או שנת אחריות בודדת זה מספיק? אם יש עוד מידע שלא חשבתי על לנסח אותו כשאלה, אתם מוזמנים לנסח כתשובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה בכל מקום נרתעים מלתת מפרטים מומלצים למחשבים ניידים אבל בכל זאת אני אנסה. אני לא בקיא בכל ההבדלים בין הטכנולוגיות השונות ובנוסף אני מתקשה לבחור בחברה מסויימת של מחשב נייד אך השימושים העיקריים של המחשב הם: 1. אינטרנט 2. עיבוד תמלילים 3. מוזיקה/ צפייה בסרטים חשוב לי כמובן כ.רשת אלחוטי אך זה קיים היום כסטנדרט בכל מחשב, לדעתי לפחות 512 מגה, הארדיסק 60 או 80 אך לא חובה מומלץ 3 כניסות USB כרטיס מסך/ קול ממש לא חשוב לי. משקל בסביבות 2.5-3 קילו זמן סוללה כמה שיותר ארוך תודה,
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה: AMD 5000 ש"ח ,לא לשנות את המארז ,שיהיה מחשב שקט,מינימום 120 GB,כרטיס 6600GT ,בלי מערכת הפעלה ובלי מסך: (חוץ מזה אני אשמח לשינויים,ואשמח שתכתבו בצד כמה מגה הרץ המחשב,וכמה עולה כל שינוי...) זה המפרט של יניר: תכולת סל הקניות ערוך Thermaltake SOPRANO BLACK +Dual 12mm FAN +400W TT PSU 657.80 ¤ מארז+ספק AMD Athlon 64bit 3000+ 512KB 1800Mhz S939, Tray + TT TR2 FAN 846.45 ¤ מעבד+מאוורר GA-K8NF-9 S939 4DualDDR SATA 3PCI PCI-E S+L+1394 616.40 ¤ לוח אם GEIL 1GB (2x512MB) DDR 400Mhz Value Series CL2.5 - KIT 736.00 ¤ זיכרון W.D. WD2000JS 200GB 7200RPM 8MB Buffer SATA-II 634.80 ¤ כונן קשיח NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 322.00 ¤ צורב…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי חברים, אני אמנם בחו"ל אבל אני צריך מחשב חדש ואני ממש מתלבט בין 3 מחשבים, השימוש העיקרי זה עבודה רגילה בלי עיבוד גרפי רציני, לפעמים חיתוך בסיסי של סרטון או עיבוד בסיסי של תמונה... אין לי צורך במקדלת/עכבר/אנטי-וירוס, אבל אני כן אצטרך יכולת WIFI (אפשרי להוסיף כסטיק חיצוני). * שני הזולים נראים אותו דבר אבל רשום שיש להם CPU SPEED שונה * האם הפער ביניהם ליקר מצדיק הכפלה של המחיר? * דולר קנדי זה בערך 2.5 שח אם זה מעניין או משפיע https://www.newegg.ca/Product/Productcompare?CompareItemList=83-230-578%2C9SIAN47BTC9352%2C9SIAN47BTC9351
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... זה המפרט הסופי שלי..(אני מקווה מאוד) קצת למשחקים מידי פעם ,כמו שציינתי גיימר קליל לא הכי משנה לי שהמשחק יראה הכי טוב...העיקר שהוא יעלה כמו שצריך. בעיקר לשימוש כללי... אני גם מפתח ב PHP אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להתחשב בו כי זה לא כ"כ מעמיס על המערכת. לא מתכנן OC. לא מעוניין להחליף את המסך שבמפרט. אם יש המלצות סופיות לשינויים אחרונים לפני הזמנה או סתם לשמוע מה דעתכם. רק מהחנות IQPC בבקשה... מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤476 לוח אם: ASUS M2N-E ¤522 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1611 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קש…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
תקציב - 4000-5000 ש"ח ייעוד - משחקים כבדים (FLIGHT SIMULATOR, BATTLEFIELD2) ציוד היקפי אינו כלול במחיר (הכוונה בעיקר למסך) בקשר לכרטיס מסך, לא מבין כלכך, אשמח להמלצות זיכרון של לפחות 2 ג'יגה מעבד - אינטל קירור - צריך\לא צריך? אני פשוט לא מבין בזה כנ"ל לגבי ספק כח. תודה על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש אותי לבידור וכעזר לעבודה בתחום פיתוח תוכנה (לא כבדה מדי...), ניהול פרוייקטים, תכנות ורשת. משחקים - אולי בעתיד, לכן זה לא ממש רלוונטי כרגע. כרגע בבעלותי מסך 24, DVD Drive, כונן קשיח WD Black Series 1TB SATA והם יחוברו אל החדש. יש לי צורך במארז בגודל רגיל (בלי תאורה כחולה וכל העניין הזה...) + ספק כח (שקט), לוח אם, זכרונות, מעבד עם אמצעי קירור שקט (חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט). אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיס מסך וכרטיס קול שאינם On Board. נתון לשיקולכם. כמו כן אני מקליט לפעמים קטעי גיטרה ובס על המחשב. אין לי מושג עד כמה כרטיס קול חיצוני/יקר יותר יעשה הבדל בתחום הזה. אפשר להשאיר את העניין הזה כתוספת אופציונלית ואשמח גם שם לעיצות. ה…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1400 [/td][td] 1400 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E [/td][td] 1 [/td][td] 990 [/td][td] 990 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td] 1 […
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי בתוכנית בערוץ דיסקברי על כך שמערכת הקירור במחשבים ניידים היא מערכת הקירור מבוססת מים. ז"א : שהובלת החום בתוך המחשב הנייד מתבצעץ ע"י צינוריות אטומות המכילות לחות אותו לחות בתוך הצינורית מוליכה את החום לכיוון המאורר שמקרר אותן וחוזר חלילה. וכך בעצם מוסת החום בתוך המחשב הנייד. (כמו הרדיטור ברכב) כאשר סיפרתי תאוריה זאת לאנשים סביבי לא היה אחד שאישר כי שמע על כך וטענו שהמאוור מזרים [/b] אוויר בתוך הנייד וכך מקרר אותו. אשמח לתגובות בנושא
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב עם מסך (עדיף 19 אינץ' שטוח) שאפשר יהיה לחברו לטלויזיה כדי לראות סרטים. מעבר לכך, נדרש לעבודה משרדית מינימלית. פלוס צורב DVD, עכבר, מקלדת. לא נדרש יותר מ 160G דיסק תקציב - 2000 ש"ח תודה.
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
WAASSSUUUPPP? im in the USA now and im going to buy this sweet little puppy is it worth it or not? what do you think? ;D Inspiron 1520, Intel Core 2 Duo T7100, 1.8GHz, 800Mhz, 2M L2 Cache Midnight Blue Color with Microsatin Finish 2GB, DDR2, 667MHz 2 Dimm 15.4 inch Wide Screen WXGA LCDTrueLife for Inspiron 1520 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT 160G 5400RPM SATA Hard Drive Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, English DELL RESOURCE DVD,BACK-UP INSP 1520 Integrated 10/100 Network Cardand Modem, for Inspiron 313-8X DVD+/-RW Dual Layer Drive Integrated High Definition Audio 2.0 Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card Integrated 2.0M Pixel Webcam Creative E…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש כללי באיזור ה-3.5K, שמתי עין על ה-Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLGWIV שמגיע בהמון דגמים שקצת מסבכים את העיניין. הדגם הספציפי הזה מגיע עם ה-i3 380M ו-4GB DDR3. יצא לי לא פעם לשמוע שהאיכות בניה שלו לא רעה בכלל וזמן הסוללה שלו עומד על איזור השעתיים וקצת. יש הצעות טובות יותר? משהו חלופי שאפשר להסתכל עליו או שזאת הבחירה הכי טובה לתקציב? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-