עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט הוא לאבא שלי כך שלא דרושה יכולת גרפית חזקה, אבל מנגד אבא שלי מחליף מחשב כל 5 שנים בערך כך שחשוב שהמעבד יהיה חזק ככל הניתן בדרישות התקציב עם זיכרון גדול ככל הניתן. כמו כן ישנה עדיפות למחשב מוכן ולא מורכב, עם עדיפות מחנויות אייבורי, קיי אס פי, נועה מחשבים או מרדנית מצטער על כל ההגבלות...

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
    • 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד מנסיונו האם כדאי לי לקנות מחשב נייד של HP(דגם: G60-535DX) , שלא נמכר, לא נתמך ולא קיים בישראל. האם הייתם לוקחים סיכון ורוכשים מחשב כאמור? למשל, אם אצטרך להחליף חלק מסויים, לא יהיה אותו בארץ כי המחשב/סדרה לא קיימים. מה אתם חושבים? יכול להיות שאני אתקל בחלקים שאין בארץ? אני צפוי לבעיות בנושא? תודה פרטי המחשב: לינק לאתר HP : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01860416&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN לינק

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by cptnbuffy,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם צריך ולא הרבה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מודרניים מהי הרזולוציה הטבעית -1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. שלום לכולם קיבלתי מפרט למחשב עריכת מוסיקה . 1. חוות דעת על המפרט 2.מחפש מארז יותר טוב 3.צריך להוסיף כרטיס מסך 4.חוות דעת על הלוח אם ומה ההמלצה שלכם ללוח אם: GIGABYTE K8N800KT או ABIT Fatal1ty AN8 או DFI LanParty UT NF4 SLI-DR EXPERT 5.האם זה כל מה שאני צריך לאולפן ביתי? 6.לכל המעונינים אשמח לקבל הצעות מחיר ל bolixo@yahoo.com מעבד: AMD Athlon 64 4200 939 Dual Core BOX לוח אם: AMD סוקט DFI LanParty UT NF4 SLI-DR EXPERT 939 מארז : CoolerMaster Cavalier 2 CAV-T02 Black ספק כח: Cooler Master PSU 450W Real Power RS-450-ACLY קירור מעבד: ZALMAN CNPS7000-Cu for P4 Socket 478, AMD Sempron/AMD64 Socket 754, 939, 940 זיכרון: OCZ DDR2 Dual Channel Kit 2Gb 2x1Gb 533MHz PC2-4200 …

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by kobibo,

כולל מסך LCD קצת למשחקים

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by nme86,

אהלן אני צריך עזרה בבחירת שרת לאיחסון אתר אינטרנט... עכשיו הקטע הוא שיש כבר רשת עבודה ואני רוצה לחבר לרשת הזאת מחשב\שרת שבו אני יאחסן את האתר ואנשים יוכלו להיכנס אליו...ככל הנראה מערכת ההפעלה תהייה ווינדואס ושני דברים נוספים הם ש-אני משתמש ב easy php (אלא אם יש משהו יותר טוב בשביל זה שאני לא יודע עליו) על מנת להפעיל את האתר (אתר PHP) ושני זה שרוחב הפס ברשת הוא 1MB upload ו- 1MB download אם יש לכם איזה מפרט לשרת טוב שיוכל לעמוד בעומס של נניח 40 אנשים בו זמנית אני אשמח אם תעזרו לי אני צריך הצעה בסביבות ה7000-8000 שקל תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  7. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של חברה בשם MSI מאייבורי ובינתיים עלו כמה שאלות. במחשב יש לי וורד ואני אמור לספק לו קוד מוצר. איפה הוא אמור להמצא? כל פעם שאני מאתחל את המחשב אז מופיע מסך שחור שכתוב עליו nvidia boot agent. איך נפטרים ממנו? מה ההגדרות המומלצות לנייד? זאת אומרת, מבחינת הגדרות צריכת החשמל וכולי. האם יש אפשרות שהמחשב לא יכנס למצב שינה שאני לא עובד עליו (הסיבה היא שאני רוצה להשאיר כמה הורדות ברקע בזמן שאני עושה משהו אחר אבל המחשב הולך לישון ואיתו גם הקישוריות לאינטרנט). הדרך היחידה להפעיל אינטרנט אלחוטי במחשב נייד הוא דרך המתאם (תהרגו אותי אבל אני תמיד שוכח את השם של הדבר הקטן הזה שהולך ל-USB ומקשר את המחשב לרשת האלחוטית) או שאולי יש משהו פנימי במחשב הנייד שלא מצריך …

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by Yanai_Gaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף לX32 כרטיס רשת אלחוטי ומצאתי ב-Ebay כרטיסים פנימיים ב-10 דולר (בדקתי אם קיימים הכבלי אנטנה ככה שאני מסודר) עכשיו, בגלל שהם כרטיסים ישנים ולא בתקן N תיהיה לי מהירות גלישה נמוכה יותר? ועוד דבר, ראיתי ב-KSP כרטיס רשת USB קטנצ'יק בתקן N, יש סיבה כלשהי שהוא לא יעבוד על הלפטופ המיושן הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב שאמור לשמש אותי לעיצוב וגרפיקה (בעיקר גרפיקה וקטורית) המפרט הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB כ. מסך gForce 7300 512 SATA 250 לצערי, המחשב חלש! מגמגם, ומתנהל באיטיות . (התקנתי מערכות הפעלה שונות כולל הסרה של שירותים לא חיוניים וכדומה). שאלתי היא, האם תאורטית המפרט המוצג אמור להספיק למטרות עיצוב ועריכה גרפית? ואם לא, במה הייתם ממליצים לשדרג אותו שיהיה מספיק חזק? תודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- עריכת סרטים ומשחקים קלים [ SIMS לדוגמא] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Primire , after effects, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by חדפון,

זה הלינק (אולי יהיה יותר נוח לקריאה): http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_148&products_id=1292&osCsid=9b231f8a203bdc4cc6b760136113c76e אני עובד על AVID, עם חומרי HD, HDV ו-DV, על סרטים באורך מלא. המחיר הוא 6730 ש"ח. התקציב שלי הוא בערך זה, פלוס מינוס 1000 ש"ח. לא מעוניין ב-OC, וזה צריך להיות שקט כמובן. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by kfir bit,

הי, מחפש לקנות לבן שלי בן 10 מחשב למשחקים. הייתי מעדיף מארז קטן מיני, אבל לא יודע אם זה חסרון מבחינת הרכיבים השונים שצריך במארז כזה וכמה זה פוגע במחיר ובביצועים. אם זה לא משפיע, אז עדיף קטן ברמה אחת פחות ממארז רגיל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ₪ עם חריגה קטנה במידת צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU ] CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP ] Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ] CD Burner: SONY 52 x 32 x 52 (kit) ] Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ ] Memory: 2x 256MB 400 DDR [] Hard drive: 60GB ] Floppy: any flopy כרטיס מסך יש אבל אני כבר יודע שהוא יחזיק מעמד רק עוד 5 חודשים, אז תתיחסו לשאלה שלי מבחינת לוח אם, זיכרונות והשאר חוץ מכרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש הכל מעוניין לשדרג בעיקר מעבד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי אבל בעיקר שלא יהיה טרקטור. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מאזור חיפה, ללא העדפה לחנות מסוימת אבל אם מכירים חנות דרכה אפשר לצמצם מחיר על ידי מסירת המעבד המשומש אז מה רע. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…

16. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  17. Started by MetalB,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה מה עדיף לקנות מעבד amd 2800+ עם כרטיס מסך ?xfx 6800 128MB של pine או להשקיע במעבד amd athlon64 3000 עם כרטיס מסך radeon 9800pro של MSI תודה מראש

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  18. שלום! 1. בנוגע לתקציב. הגובה המירבי הוא 3500 ש"ח במזומן ללא חריגה מעלה. 2. ייעוד המחשב: הכי חשוב שיוכל להריץ משחקים בעלי גרפיקה כבדה טוב, אך לא להגזים יותר מידי בכרטיס מסך על-מנת שלא יפגע בשאר תקציב מפרט המחשב. באופן פחות חשוב יהיה ייעודו ל-גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה. 3. המפרט צריך לכלול מחשב בלבד ללא מסך, ללא מקלדת, (כן עכבר אבל הפשוט של מיקרוסופט), ללא מדפסת, ללא רמקולים ולא ציוד היקפי אחר. 4. משהו ספציפי שאני רוצה במחשב זה צורב DVD טוב (ושיהיה הכונן היחידי במחשב). 5. נושא העיצוב והקירור לא חשוב במיוחד רצוי מארז יפה (אך שלא יפגע בתקציב המפרט) 6. מערכת הפעלה XP PRO SP2 לא חוקית 7. אין צרכים מיוחדים תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by ShowstoppeR,

אהלן אני בקרוב קונה מחשב חדש. התקציב הוא 6500-7000. חשבתי על מפרט כזה: Compucase 6919 Black Super Midi Tower 426 ש"ח AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1,495 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 830 ש"ח OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 992 ש"ח Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 2,161 ש"ח HEC ACE580 580W 20/24PIN 498 ש"ח LG 52X32X52 Black Oem 193 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 67 ש"ח סה"כ 6,662 ש"ח אם יש לכם הצעות/רעיונות לרכיבים יותר משתלמים או כדאיים אני ישמח לשמוע

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by 123Mike,

אני רוצה לקנות מחשב גימינג טוב(עד 4000 ש״ח) ורציתי לדעת אם שווה לקחת כרטיס מסך gtx1060 או לקנות אחד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. איזה מחשב עדיף? המטרות הן לסטודנט בטכניון, כלומר להרצת מטלב, קימפול בC/C++, עבודה ב office וכו'. זה מחשב אחד : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-4-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-ad367.html וזה השני : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-e8400-ad494.html מה עדיף למטרות הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  22. Started by zivco,

שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. אשמח לחוות דעת על המחשב

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימוד במחיר של בערך 4000 ש"ח. מנסיון של אנשים אחרים למדתי שמאוד חשוב שיהיה משקל נמוך , פחות מ-2 ק"ג עדיף כי מסתובבים עם זה כל היום באוניברסיטה ומחשב כבד זה לא סימפטי. דבר שני שחשוב זה כמובן ביצועים אבל במגבלת התקציב. 2GB זיכרון זה מינימום. הסתכלתי קצת על ה-wind ועל ה-aspire והם נראים לי אופציות לא רעות והייתי רוצה לשמוע קצת חוות דעת מאנשים קנו אותם. הבנתי שמה שנמכר כרגע זה עם סוללה 3 תאים . מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת עם סוללה של 6 תאים? המון תודה מראש לכל מי שיעזור.. רפי

• 9 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.