עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לקחתי על עצמי פרויקט לבחור לחבר מחשב נייד כמתנת שחרור. התקציב גבוה (ואף יכול לחצות את ה10K אבל מעדיפים להישאר בגבול הטעם הטוב). המטרה העיקרית של המחשב היא עבודה אינטנסיבית שוטפת, החל בגלישה באינטרנט ועד ניגון וידאו HD ועריכת סרטים. כמו-כן, המחשב עתיד להיות בשימוש כמה שנים טובות, ועדיף לחשוב קדימה. מראש ויתרתי על מחשבים מבוססי T9500 של אינטל בגלל המחיר, שכן ההבדלים בביצועים בינו לבין הT9300 הוא קטן אולם במחיר מדובר בשמים וארץ. מבחינת זיכרון, 3 ג'יגה זה הסטנדרט, עם עדיפות ל-4. הארדיסק, עדיף כמה שיותר גדול, 320GB יהיה סבבה. כרטיס מסך, מינימום 128 מגה, לא מחייב בביצועים מטורפים. מסך, אני יודע שהוא מעדיף "17 אבל הם מאוד לא חסכוניים בחשמל ויקרים. אם ישנן הצעות טובות אני אשמח לק…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by eh50,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB V-Data 2 420 840 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2170 2170 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 240 240 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Spire כמות מחיר סה"כ Spire RockeTeer I…

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by RatedR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז זה יהיה מצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כלשהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כעיקרון AVA, LEAGUE OF LEGENDS, SKYFORGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  4. Started by orirafael,

היי, נשמח לעזרה בבניית מחשב נייח למתכנת. דרישות: מעבד i5 או i7 של אינטל לוח אם שתומך ב-PCI Express 3.0 16 ג'יגה זיכרון DDR3 או DDR4 כרטיס מסך של NVIDIA (הכי בסיסי שיש אבל חייב להיות NVIDIA כדי שיתמוך ב-CUDA) 256-512 ג'יגה SSD מסך 24 אינץ אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בצורב או DVD אם חייבים אז אפשר לחרוג בתקציב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  5. שלום לכם אני מעונין לקנות מחשב נייד לעריכה וידאו על תוכנת - avid xpress pro5.2 במידה ואני קונה את המומלצים שלהם אני צריך להיפרד מ 12-14 K ואין לי הם דורשים - לדוגמא : Dell Precision M65 או nw8240 (הנה הלינק לאתר התוכנה והדישות http://www.avid.com/products/xpresspro/specs.asp ) אשמח לקבל את עצתכם לגבי מפרט דומה וזול יותר המפרט שאני מחפש צריך לכלול מעבד Pentium M 1.8 Ghz - או יותר טוב או Pentium D 1.7 Ghz - או יותר טוב זיכרון 2gb ram כרטיס מסך NVIDIA QuadroFX 1500M NVIDIA Quadro FX 350M NVIDIA Quadro FX Go1400 NVIDIA force 256 או יותר כרטיס FW מובנה 80-100gb 7200RPM SATA מסך - 15.4 או 14.2 os - xp sp2 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Forza Milan,

מעבד: INTEL P-4 LGA775 3.8GHZ 570 800MHZ 1MB כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 256MB זיכרון: 512MB DUAL DDR 533MHz אפשר המלצה לדיסק קשיח 200-160GB? ד"א, המעבד הוא לא מעבד מפלצתי?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by yanivgold,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, וצפיה בסרטים באיכות HD * תקציב?עד 2000 שח * גודל המסך? 15.6 - חשוב לי שהמסך יהיה איכותי! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 350 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא האם פוג'יטסו מדגם AH-531-10 יענה על הצרכים שלי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5934

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  8. יש לי שני הצעות של מפרטים, בבקשה תעזרו לי להחליט מה משניהם..בעיקר תשימו לב להבדלים בין הזיכרונות.. מפרט 1 מארז P182SE 120mm X3, Mirror finish מעבד: Q9550 לוח: GA-EP45T-DS3R Dual Channel DDR3 1800/1600/1033/1066 זיכרון A-DATA 4Gb KIT (2G X2) 1600 gaming CL-9-9-9-24 דיסק: 500גיגה *2 SATA II 32Mb buf כרטיס מסך Geforce GTX 260 MAXCORE 896MB OC DUAL DVI HDMI Retail OVERCLOCKED אופטי: DVDRW X22 SATA תקשורת: מובנה 1000\100\10Lan ספק כוח: 650W CMPSU-650TX קירור: ZALMAN 9500 LED System Integration EDITION סה"כ 7616 ¤ מפרט 2 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE http…

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by M.I.21,

מחשב נייד HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA אני צריך חוות דעת על המחשב הזה אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית גרפיקה פוטושופ CS5 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  11. אז ככה...המחשב הוא לבחורה בת 22 בתקציב 3000 שאוהבת לעיתים לשחק במשחקים איכותיים ולראות סרטים באיכות . לכן בניתי מפרט ורציתי חוות דעת לגביו כי מחר יש לה יומולדת וזה יעזור לי מאוד. תודה רבה - אם למישהו יש משהו להוסיף או משהו חסר במפרט אני אודה לו מאוד אם הוא יעזור. מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box קירור: ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 לוח אם: Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET זיכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB IDE כרטיס מסך: GigaByte ATI Radeon 4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling Retail כונן אופטי: צורב Samsung SHS222 x 22 IDE - Pata Black מארז: מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming ספק כוח: ThermalTake TR2 Q…

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? וואלה תלוי בצורך אם יהיה צורך אין בעיה להשתמש בכולו, לא יהיה אכפת לי להישאר עם כמה שקלים בכיס גם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל נגיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרי HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA CALL OF DUTY GTA וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות …

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום... מחפש חוות דעת ממי שמכיר לפני רכישה של DELL INSPIRON דגם 6400 - IN-RD09-2116 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5928&catcode=237&AdCat=&parentid=0 מתחממם / בטריה / תצוגה וכו'... תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. שלום לכולם. מתישהו בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך שיישמש בעיקר לגיימינג, לא מתכוון לדברים הכי כבדים בעולם עכשיו אבל פשוט רוצה שייריץ כל מה שיצא עכשיו חלק ויחזיק לפחות עוד כמה שנים כמחשב שנחשב טוב. אני יודע שדברים יכולים להשתנות בחודש, ולכן זה לא מפרט סופי אלא רק הערכה. בכל אופן, הרכבתי לעצמי כאן את המפרט הזה: אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי: *האם הספק יחזיק את כל המערכת הזאת, או שמומלץ לשדרג ? (ואם כן לאיזה) *עד כמה המחשב יהיה שקט מ-1 עד-10 (יותר גבוהה=יותר שקט) ומה יש לשנות על מנת שיהיה שקט יותר במידה והוא רועש. *חוות דעת כללית על המפרט, ואיכות הרכיבית ובמיוחד המסך. תודה מראש, וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני מתעניין במחשב נייד חדש. אחד הדברים שחשובים לי זה שיהיה מסך מבריק. (אני יודע שיש הרבה שלא סובלים את זה אבל אני אוהב את זה...) ככל הידוע לי מסכים מבריקים יש רק ל HP ול LG. אינני רוצה מחשב HP מה שנשאר זה LG . אשמח מאד לדעת מה דעתכם על טיב המחשבים שלהם (מכל הבחינות: איכות חומרים, הרכבה, עמידות, התחממות/הנדסת מחשב) וכמו כן מה רמת השרות של היבואן... ??? בתודה רבה מראש נ.ב. לא שמתי לב שיש פרום משנה על ניידים - אנא העבירו שאלה זאת לשם

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by Yanai_Gaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  17. מה חשוב לי: 1.דיסק קשיח הכי מהיר שאפשר (לא SSD יקרים מידיי), שזה כנראה F3 של סמסונג או דגם עם SATA 3 של WD. 2.כרטיס מסך עדיף של NVIDIA,עוד מעט יוצא 580GTX אז אני אחכה אבל בכ"ז תביאו. 3.מעבד i7 לא I5 + קירור ל-OC , כנראה 950. 4.זכרונות מהירים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by assos,

קיבלתי הצעת מחיר למחשב לסטודנט בבקשה מבקש את דעתכם והמפרט הוא: p4 atx 400w +usb front prescott מארז 213 שקל intel avalon d915gavl+vga+lan לוח אם 566 שקל intel p4 2.66ghz [506] 64bit 1 mb 53 מעבד 708 שקל kingston 512mb ddr 400 mhz זיכרון פנימי 263 שקל w.d 80gb 7200rpm s-ata דיסק קשיח 329 שקל 1.44 כונן 37 שקל quantum מקלדת 108 מקשים 28 שקל mag b716 lcd 17 8ms מסך דק 1320 quantum עכבר אופטי 22 שקל 400W רמקולים 21 שקל 1410HP מדפסת משולבת 500 שקל סה"כ לתשלום כולל מע"מ 4890 שקל בבקשה תעזרו לי אני לא מבין כלום תודה רבה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  20. אני לא פתחתי את האשכול הזה כדי לשאול עד כמה המחשב הזה טוב, אני רק רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני, אם הכל יפעל כמו שצריך, אם הספק כוח יחזיק את המחשב ודברים כאלה. אמא שלי קונה לי את המחשב הזה השבוע כנראה ברביעי-חמישי ואני לא רוצה שיהיו בעיות אחרי זה. אממ אז הנה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/untitled-34.jpg המסך הוא רחב! תגובות בקשר למפרט עצמו גם יועילו, המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קרייסיס COD4 וכאלה בסך הכל וסרטים [סרטים לא הרבה] מוזיקה אינטרנט.. אה ואם יש לי מסך 17 אינץ' CRT עכשיו ואני יעבור למסך שהראיתי למעלה בתמונה, הגובה שלהם יהיה דומה? תודה תודה זה חשוב מאוד!! עידן.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by Efi Katzav,

שלום חברים, מעוניין לשדרג לחלקים הללו: I7 9700 + מאורר לוח אסוס או אחר עם שבבים Z390 DDR 4 16G x2 כ.מ GTX 1050 ואולי יותר חזר יש המלצות על דילר/חנות/ מישהו עם מחיר אטרקטיבי ? מודה מראש לכל המסייעים הוספה: חברים, אני מבקש ייעוץ איפה לקנות, ולא ייעוץ מה לקנות.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Ninja,

היי,שלשום הלוח של ה HTPC שלי שבק חיים. המפרט שלו היה : A64 3200@ 2600MHZ MSI K8N Neo 2 Samsung UCCC 512X2 @ 520Mhz 73GT המחשב מחובר ל LCD 32 ושימש להרצת סרטי HD בלבד,עשה את זה לא רע. עכשיו אני לא מצליח להשיג לוח אז חשבתי כבר להשקיע על מחשב זול,לתת לו OC ולהגיע לתוצאות טובות בתקציב נמוך. במפרט אני צריך ככה : מעבד שידוע כאובר-קלוקר טוב זכרון שיודע לתת באסים גבוהים לוח שיידע להתמודד עם שתי הדרישות הקודמות בלי ליפול - יציבות חשובה לי מאוד מארז לא משהו מי יודע מה - אבל חשוב השקט ספק לא ג'נרי כרטיס מסך שיתאים לתכני HD מה אני לא צריך: הארד דיסק כונן CD\DVD\RW Floopy תודה רבה לממליצים,אני מקווה שנוכל להוציא את הטוב ביותר מהתקציב הנ"ל!

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  23. שלום, שמי הוא משה. פתחתי דיון כי אני צריך מעבד ולוח אם לגיימינג, עד 2000 ש"ח, אם אפשר לחסוך נהדר. המפרט שלי: מעבד - Phenom II X4 970 Black Edition 3.5Ghz(המהרתי ל4.0). לוח אם - GIGABYTE GA-770TA-UD3ז כרונות - G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 כרטיס מסך - Gigabyte GTX660 WINDFORCE OC 2GB ספק כוח - Antec EARTHWATTS 500W שני כוננים קשיחים, סה"כ 820 גיגה. מארז - ANTEC 300. קירור - 3 מאווררים של המארז וAractic Freezer Xtreme rev.2 תודה על כל עזרה אפשרית.

24. Started by bjnhv,

מישהו יודע ויכול להשוות בין שני הכטיסים לניידים האלו מבחינת ביצועים? חיפשתי הרבה בכל מיני פורומים בארץ וקצת בחו"ל ולא מצאתי השוואה רצינית

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. Started by tal147,

1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אני לא יודע אם אני מגדיר את עצמי גיגמינג אבל אני רוצה תוצאות גבוהות ככל האפשר בתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 12 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים