עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by mordydd91,

שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לאמא שלי. מטרת המחשב: עבודה משרדית פשוטה, בעיקר גלישה באינטרנט, מעט מאד WORD ו- PowerPoint. גודל המסך: לא בטוח, אבל צריך מסך גדול. משהו כמו 15 אינץ' ומעלה. זמן סוללה: לא נדרש זמן סוללה ארוך. ככל הנראה יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. יציאות: רצוי שתהיה יציאת HDMI, אך לא חובה. כוננים: צורב DVD מערכת הפעלה: בתקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. המקלדת חייבת לכלול עברית. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by eyal1506,

אני לא אמלא את השאלון אבל בגדול: (מיועד למשחקים), 1TB הארד דיסק, יש לי מסך ברזולוציית FHD, רוצה 8 GB זיכרון ומארז וספק איכותיים בלי אורות. כמו כן אולי עדיף לקחת לוח נחמד לשיפורים עתידיים לדוגמה SLI והרחבת זיכרון. מה שאני הצלחתי לעשות זה: (אני מקווה שהספק הזה יחזיק את המערכת) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skil…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. קניתי מחשב נייד וקיבלתי אותו עם ויסטה.איך אני מפרמט ומתקין בו XP? בצורה רגילה? כמו לפרמט את XP ולהתקין XP מחדש?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by mor_anter,

לדוד שלי הוא מתעסק עם תוכנות כבדות מאווד וגם תוכנות גרפיות יש לו כבר מסך וציוד הקפי אז רק מחשב עם מעבד חזק מאוד לא לאוברקלוק אלא לביצועים טובים וגם כרטיס מסך שהיה חזק מאווד אז תפציצו בהצעות(שהיה מחנות אמינה) אפשרות לחרוג טיפה ברוך השם לא חסר לו כסף טפו טפו טפו!!!

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by itay13,

יש לי x61 של lenovo עם מערכת הפעלה vista וזיכרון של 1 ג'יגה, המחשב קצת איטי לפעמים כאשר עובדים עם תוכנות כבדות יחסית וכן בהדלקה וכיבוי שלו. אם אני אוסיף זיכרון, האם זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית? אם לא האם יש לכם רעיון אחר? כמו כן אם אני רוצה להרחיב בעוד שני ג'יגה (סה"כ 3), סלוט אחד יהיה עם 1 ג'יגה והשני עם 2, האם זה בסדר או שהזכרונות בשני הסלוטים צריכים להיות זהים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  10. טוב אז זה ההתחלה של המפרט מ ksp בבקשה בבקשה תעזרו לי אם תבנו לי משו טוב אני ילך מחר לחנות .. Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Twinmos*2 כרטיסי מסך? Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB וכונן 1.44 3980 אני צריך שתמליצו על מארז עם מערכת קירור טובה ועל ספק ומסך טוב LCD צורב DVD לא צריך יש לי פה של NEC

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by {oblivion},

שלום אני זקוקה למחשב נייד, ישמש ללימודים, מוזיקה ואינטרנט. תקציב 3000-3500 שח תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by harelfar2,

אחרי כמה שנים טובות, המחשב הקודם שלי מתחיל לקרטע בטירוף, (גם לאחר פירמוט) ולכן צריך להשתדרג למשהו טוב יותר... השימושים המרכזיים הם תכנות ללימודי מדעי המחשב (לא גרפיקה), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הדבר המרכזי החשוב לי הוא זיכרון הRAM, שבמידת האפשר בתקציב יהיה 8 ג'יגה. *לא* חשובים לי רוב הדברים כגון, זמן סוללה, מראה המחשב, משקל המחשב, רזולוצית מסך וכד'... כן חשובה- יציאת HDMI. גודל המסך- עדיפות גדולה ל15.6, אבל גם מוכן להתפשר תמורת מחיר נמוך יותר, מבלי לפגוע בביצועים. עדיפות ל lenovo או DELL, אבל אם אתם אומרים שחברה אחרת תהיה יותר טובה אז אני אשמח לשמוע.. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  13. חשוב שתהיה אחריות , לכן כרגע אני די ממוקד ב ASUS אבל הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... האם הלפטופ הזה משתלם ? (או שיש עוד אופציות אחרות ?) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  14. שלום אם למישהו יש הערות מה להחליף\לשנות זה מאוד יעזור התקציב גמיש אבל עדיף באזור ה 5K ומחנויות עם אחריות נורמלית(זמן ואיכות) לא צריך כ.קול ,מסך ומע" רמקולים . צריך מקלדת\עכבר אלחוטי וגם צורב DVD זה מפרט חלקי : [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by ban898,

אז ככה התקציב שלי זה 4 וחצי אלך ש"ח ורציתי מחשב חדש כי שלי ממש ישן ועושה רעשים המון בעיות אז בניתי לי מפרט ביינתים אבל אני לא יודע אם הוא מספיק טוב או שאולי יש חלקים שהם יותר טובים או אולי שווה לי להוסיף קצת לעוד קירור בקיצור באתי לקבל ייעוץ מה להוסיף להוריד וכו' המטרה של המחשב היא גיימינג ותודה מראשש לכל העוזריםם זה משהרכבתי באתר של אייבורי : [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Thermaltake V9 Blacx VM400M1W2Z מארז Thermaltake דגם V9 BLACX VM400M1W2Z כולל שלושה מאווררים וחלון צד מק"ט: VM400M1W2Z[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]550 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: …

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. כותרת,אפשר גם בלי זכרונות..

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  17. לכול חברי הפורום שלום,מעוניין ברכישת נייד שיתן לי חווית נייח,בדקתי והשוותי בין הביצועים של המעבדים וכרטיסי המסך הניידים אך אני עדיין אשמח לייעוץ מכמה מביני עניין בנושא! בתודה מראש אני מזמין את הנייד מחול באוגוסט ומביא אותו לארץ דרך חברי משפחה אז עלויות ייבוא אינן בעיה תקציב:סביבות 1000£~ מוכן להתגמש במידה ומדובר בתוספת ביצועים משמעותית בסביבות ה300£ מטרת המחשב:גיימינג,הנייח שלי מפגר ב10 שנים ברמת החומרה ואשמח משהו שלא מריץ סורס על 20 fps לא מעניין אותי העיצוב בדקתי מחשבים של גיגהבייט שנראים מאוד דיסקרטיים ואין לי בעיה כול עוד הם מאוד משתלמים. אשמח לנייד 17 בfhd,ראיתי ssd + hdd בטווח המחירים הזה אך זה גם לא ממש דרישה מצידי,מה שכן אני רוצה ש…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by ambc,

שלום לעוזרים הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים קלים כמו FIFA חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. אין צורך בציוד הקפי מבחינת תקציב, אני די גמיש, נראה לי שבתקציב הנ"ל אוכל להרכיב מחשב ראוי ! יכול להיות שאוכל להשיג מעבד של אינטל במחיר מוזל, אנא התחשבו גם בנתון זה. גם מערכת הפעלה אינה מהווה בעיה תודה על המפרטים !

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by shahar0592,

שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה להעזר בכם לבניית מפרט למחשב ל 70% גרפיקה (פריהנד / פוטושופ.. תוכנות דו מימד, בעבודה על מספר תוכנות בו זמנית) ן- 30% אינטרנט ואופיס, אם אפשר עם אופציה לעריכת ווידאו בפרמייר בעתיד (לא חובה), לא לשימוש למשחקים או תלת מימד בכלל. לאחר שיטוט של מספר ימים במספר אתרים ובעיקר כאן הגעתי למפרט חלקי , אבל התחלתי להתבלבל לגמרי מעודף אינפורמציה... ועקב התקציב המוגבל אני לא בטוחה איפה עדיף לצמצם... כאמור העלות עד 4000 שח ללא ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Do E6300 (S775) 1.8 GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64 bit Box 3Y warranty גוף קירור למעבד (האם אני זקוקה לאחד??) Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA לוח אם נאמר לי שלוח מבוסס על ציפ של אינטל 945 אי…

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אני מתעניין לגבי רכישת מחשב נייד לעריכת וידאו, התקציב עד 12-13 אלף ש"ח בניתי לעצמי באתר של HP את המפרט הבא, דעתכם חשובה לי, האם בסכום הזה אוכל למצוא משהו יותר טוב? חברה יותר טובה? תודה. HDX18t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor T9900 (3.06 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) Memory 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) - For 1GB Nvidia GeForce GT 130M Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 1GB Nvidia GeForce GT 130M - For DDR3 Memory Display 18.4" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1920x1080p) Primary opt…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. היי אני לומד הנדסת מחשבים ודרוש לי מחשב נייד חזק שיכול להריץ תוכנות כבדות יחסית. מחפש משהו בטווח המחירים 3500-4500 שח. כמובן שלא אתנגד ליציאת HD (חשוב מסך מעל 14 אינץ). חשבתי ללכת על דגמי HP או ACER אבל פתוח להצעות. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים ואמינים.. תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  23. שלום. ביקשתי מחבר שלי שירכיב לי מפרט למחשב בסביבות ה-10,000 שקלים, והנה המפרט שהוא הרכיב לי: מעבד Intel Core i7-860 Box ₪1504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I7860 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1145 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 2000MHz CL 8-8-8-24 Dominator-GT ₪2271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C6G2000C8 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5970 2048MB DDR5 PCIe ₪3381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5970G2 צורב Sony Op…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לאינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ולצפייה ב- HD. המחשב נמצא בחדר השינה ופועל גם בלילה לכן חשוב לי שיהיה שקט. מעדיף שיחזיק להרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לכל חוות דעת - שינויים/דברים מיותרים ודעתכם על הרכיבים ועל רכיבי הקירור. בתודה, בוריס. מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung HD153WI Eco Green 3.5" 1500GB SATA2 32MB ₪439 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD153WI כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by idoleff,

שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת חשמל, ומחפש מחשב לתקופת הלימודים. המחשב אמור להחזיק לכמה שנים, כשחשוב שתהיה אחריות בארץ (אין בעיה להזמין מחול אם האחריות בינלאומית), ומומלץ מאוד שהאחריות היא בבית הלקוח (בלי צורך לשלוח למעבדה ו"לבזבז" זמן). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים (גם בחיבור לטלוויזיה, תכנות בשביל התואר) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו. עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיוכל להחזיק כמה שעות טובות (קשה לי להגדיר כמה בדיוק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אפשרי, לא חושב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. מומלץ כונן של…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.