ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הי. אני במהלך רכישת מחשב חדש ומחפש כרגע מסך זו אבל איכותי. התקציב הוא בסביבות 800-1000, הגודל הוא לפחות סביב 24", רזולוציה לפחות 1080P, חיבורי HDMI או DP ורצוי גם USB. היעוד הוא בעיקר צפיה בסרטים/סדרות אבל גם משחקים. כרגע הכיוון הוא DELL U2414/P2417H או משהו דומה. הייתי שמח לקבל המלצות נוספות..
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה לא שייך ממש לשום פורום אז החלטתי לשאול כאן: קרוב משפחה שלי נוסע לשנתיים לארה"ב. לרגל האירוע הוחלט לקנות לו מחשב נייד בארץ (ולא נתווכח כרגע אם כדאי לקנות בארץ או בארה"ב). האיש אינו בעל ידע טכני ולכן הוא יצטרך שיהיו לו אחריות ושירות גם שם, מה שמוביל אותי לכיוון מחשב של IBM כי אני יודע שהם נותנים אחריות בינ"ל (האם גם אחרים נותנים ?) ויש להם שם של אמינים. מצד שני, אני יודע שלאחרונה נמכרה חטיבת הניידים של IBM לחברת LENOVO הסינית, כך שאני לא בדיוק יודע מה מצבם כרגע. האם הם עדיין נותנים אחריות בינ"ל ואם כן אז מה היא שווה ? במקרה תקלה מי יתקן את המחשב, IBM או LENOVO או איזה סיני אלמוני ? אשמח לדעת על חברות אחרות שנותנות אחריות בינ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
תקציב עד 3900 1. מארז 4 USB ידית לבן + 2 מאוורים 2. 512 DDR-2 667 MHZ 3. כונן דיסקטי 1.44 4 . כרטיס רשת על הלוח 1G 5. מעבד AMD ATHLON 3200 64 AM 2 6. צורב DVD LG H10 *16 7. דיסק קשיח WD 80G 8MB SATA2 8. לוח אם MSI K9NGM2FID AM26150 9. כ.קול 8 ערוצים על הלוח 10. מקלדץ מולטימדיה 11. עכבר אופטי 5 לחצמים 12. מסך LG "19 LCD 8MS 1917S 13. רמקולים 14. מדפסת LEXMARK משולבת X1270 רציתי לשאול האם המחשב הנ"ל אוכל לשחק בצורה טובה לדוגמא משחקים כמו פיפא או NBA כמובן 2007 החדשים ולעבוד טוב ובלי תקיעות למרות שאין כרטיס מסך ורק 512MB DDR2 677MHZ אבל יש הלוח MSI 6150 ואיך הלוח אם של MSI??? או שעדיף לקחת לוח אחר אם כרטיס מסך סביר נגיד תקציב 350 ש"ח או לעלות 1G 2*512MB DDR2 667MHZ ואת ה…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברה... אני רוצה לקנות מחשב, וממזמן לא התעניינתי בשוק אני משתגע () מכל הדברים החדשים שהשתנו מאז שפעם אחרונה התעדכנתי... INTEL VS AMD, DDR VS DDR2, סוגי חברות שונות... כרטיסי מסך אני לא מבין בגרוווש..... בקיצור אני מעריך שהתקציב הוא בערך 7K. אבל אני לא סגור על זה, אם זה כולל מסך LCD 19 או לא... ככה שזה נותן אפשרות לשני מפרטים שונים מאוד... מה שבטוח אני צריך\לא צריך: 1) ציוד הקיפי: מקלדת אורגונמית של מיקרוסופט (החדשה) כל השאר אין צורך. 2) רמקולים איזה קריאיטיב 2.1 הכי זול.. אה כן.. למה המחשב.. אז ככה חושב לי לעשות השקעה משתלמת.. ז"א למעבד ולוח אם וזכרונות בטכנולוגיות יותר טובות, בכדי שבעתיד יהיה אפשר לשדרג ולעשות אוברקלוק יותר בקלות ויעילות...…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אין לי עדיין תקציב מוגדר, בגלל שאני עדיין בשלב של בירור מצב השוק ביחס לצרכים שלי שאני צריך מהמחשב. המחשב הנוכחי שלי: Intel Pentium 3Ghz Abit AI7 Radeon 9800 Pro 512MB ram 80GB Maxtor Hard drive LG F700P "17 CRT screen SB Audigy soundcard Logitech Z-540 5.1 speakers המחשב הזה (למעט הרמקולים) הולך לחדר הפנימי של הבית לשימוש משרדי כללי ולמשחקים של אחותי ואבא שלי (מחליף מחשב ישן שעוד לא החלטנו מה נעשה בו). השימושים העיקריים שלי במחשב: עבודה משרדית (סרטים, אינטרנט, אימייל, אייסיקיו, עיבוד תמלילים וכו') בנוסף עבודה לא כבדה מדי עם פוטושופ. אני שומע הרבה מאד מוזיקה, זה אחד הדברים הכי חשובים בשבילי במחשב כרגע. משחקים: PES, קצת שוטרים קצת אסטרטגיה וקצת מכוניות. אני לא יכול להריץ את…
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהיכנשהוא אבל שיהיה הרבה במחיר זול, אם יש רעיונות תציעו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. משום מה בזמן מנוחה המעבד שלי עובד על 65 מעלות! איך זה הגיוני? וכשאני מפעיל OCCT בשביל להריץ בדיקה של המקסימום זה אחרי דקה אומר לי שהמעבד חם מדי.. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתכננת רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח ללא חריגות . * מטרות המחשב - אינטרנט,אופיס * גודל המסך - לא עקרוני , יש העדפה ל- 15 אינטש ומעלה * משקל רצוי - לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, המחשב יהיה מחובר מרבית הזמן לשקע , אך בשביל להשאיר אוציות פתוחות זמן סוללה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא * בלוטות/WIFI - חובה, חיבור לרשת אלחוטית * גודל מינימלי של כונן קשיח - 150 גיגה ומעלה * צורב DVD - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - אמינה עם אחריות מקיפה וארוכה *מצלמה מובנית - חובה זהו תודה מראש לעוזרים ! נ.ב קונים בארץ
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם מחשב עם מעבד celeron 2.4 יהיה טוב למשחקים? (בתקציב מאוד מוגבל).
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי די גמיש האמת, בואו נגיד סביב ה4000/4500, עדיף לחסוך אבל גם אם תנצלו הכל לא אסון. מיועד לגיימינג קל(פוטבול מנג'ר ודברים בסגנון), וחשוב מאד שהגלישה תהיה מהירה מאד בלי תקיעות. עדיף שיהיה שקט, לא צריך להיות על זה הקפדה מיוחדת. דרישות מינימום: כונן ssd, כרטיס מסך דומה לgtx1050 או טוב יותר, מעבדi5 דור שביעי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה חזק ביותר למשחקים ושיהיה שווה את הכסף. כולל מסך. אין צורך בציוד היקפי, שלא יהיה רועש מידי... מבקש להכניס ASUS 8800GTS 512MB TOP ושלא יהיו חריגות רציניות
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות והתייעצויות הגעתי למפרט, ואני אשמח לשמוע את דעתכם (האם הוא טוב? כדאי לשפר משהו? וכו' - במידה וכדאי לשפר משהו, אפשר להגדיל מעט את התקציב). המחשב יריץ מעט מאוד משחקים (בהגדרות לא גבוהות), ומיועד לשימוש כללי (גלישה, אופיס וכו') וגם פוטושופ. השקט לא קריטי, אבל ניסיתי להגיע למפרט שקט יחסית. לקחתי ספק חזק ואיכותי בשביל להיות בטוח שהוא יחזיק שדרוג עתידי של כרטיס מסך, וכן הוספת זיכרון ודיסקים קשיחים (וכן בגלל שהוא יחסית שקט). המפרט: מארז: אני אשתמש במארז קיים Compucase 6A19 צורב: אני אשתמש בצורב קיים של NEC (כשהוא יחליט למות אחליף אותו). כרטיס מסך: אני אשתמש בכרטיס הקיים, 9600GT (גרסה עם OC). בנוסף, אקנה: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמי…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למשחקים כבדים עם ציוד היקפי איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוף בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv, crysis3, mafia2,hitman5 ויש עוד הרבה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד. אני סטודנטית לאדריכלות, שנה שלישית וצריכה מחשב חזק לעבודה על אוטוקאד, פוטושופ, סקצ'אפ, רוויט, ריינו, כולל רינדורים וכו'. מתלבטת בין xps 15 עם כ.מסך Geforce GT 640M ומעבד i7-3632QM לבין Latitude E6530 LT-RD33-6808 עם כ.מסךQuadro NVS 5200M ומעבד i7-3720QM . והאם יש בעיות קריטיות עם windows 8 בעבודה על התוכנות הנ"ל? תודה! שירן
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לגיימינג בעיקר, גם מסך (22") התקציב שלי הוא 4000-4500 כלומר יש חריגה כזו אבל לא יותר מ 4500!! הדרישות שלי שיהיה מעבד INTEL (נראה לי עדיף 4 ליבות לא?) דיסק קשיח מספיק לי חצי טרה בייט כרטיס מסך שיהיה של NVIDIA מארז שיהיה שקט ויתן קירור מספיק טוב! זהו נראה לי? עכשיו עוד דבר, מה אני עושה עם הוינדוס שמעו יש לי דיסק של וינדוס ויש לי את המדבקה שמוכיחה שזה מקורי ועליה הסיריאל אני נותן את זה למוכר את הדיסק והמדבקה? והוא יתקין לי הכל חוקי וזה?? אבל חשוב להדגיש שהוינדוס הנ"ל כבר מותקן על המחשב שלי פה? אז מה עושים? זה אפשרי תעזרו לי כי אני זוכר שככה עשיתי במחשב הזה שאז קניתי אותו העברתי את המדבקה חח היא עברה כמה וכמה מחשבים כבר.. והם לא עשו לי בעיות
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-