ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
טי.אם.אס שירותי מחשוב - רח' דבורה 9, קרית מוצקין טל רב קווי 04-8707585, טל ארצי 1700-508-506, פקס 04-8707045 שעות פעילות : ימים א-ה 09:30-19:30, ימי ו' וערבי חג 09:30-14:00 סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤902 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן ANTEC P182 3x120MM Black ¤726 1 יצרן Corsair 550VX 41A @ 12V ¤457 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤379 1 יצרן Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! ¤995 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤135 1 יצרן Assembly and Tests, New Computer above 3000nis ¤5 1 יצרן …
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש התקציב ינוע בין 12K-15 ישנן 2 אפשרויות,הראשונה לבחור חנות אחת אמינה ודרכה לבצע את הקניה והאפשרות השניה לקנות את הרכיבים מחנויות שונות לפי מחירם הזול ביותר. ישנן יתרונות וחסרונות לכל אפשרות ( ולא אכנס אליהן עכשיו ) והשאלה שלי פשוטה,בהנחה שהתקציב שאני מוכן להשקיע גבוה במיוחד האם אני יכול לצפות להנחה ( ואני לא מתכוון להנחת מזומן ) מחנות שאני מתכוון לבצע דרכה את כל הקניה + הרכבה של המחשב,האם זה נהוג בכלל ( בגלל התקציב הגבוה ) ? או שגישת החנות תהיה שהמחירים הנקובים במחירון שלהם הם סופים ? מבדיקות ראשוניות שעשיתי בכפוף לתקציב שציינתי מצאתי הבדל של 1000+ ש"ח ואפילו סביב ה - 2000 ש"ח בין 2 שיטות הקניה. אשמח לשמוע תגובות בעיקר מאנשים שמתמצאים בסוגיה מניסיו…
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עזרתי לחבר לבנות מפרט מחשב (שמובא כן בהמשך) מרביתו לקוח ממפרטים שמציאים בחברות אם שינויים לכאן ולכן לצורך התאמה לתקציב. המחשב צריך לשרת עבודה גרפית בסיסית (פוטושופ ופרמייר). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט והאם הרכיבים יעבדו חלק ומתאימים אחד שלני (תושבת על הקירור למעבד וכו') וכמובן אשמח להמלצות לשינויים. [table] [tr] [td] כמות [/td] [td] חלק [/td] [td] דגם[/td] [/tr] [tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] מעבד[/t][/t] Intel Core i5-2500 3.30 [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] לוח אם[/t] Intel DH67CL [table][tr] [td] (2 יח') [/td][/tr][/table] זכרונות[/t] Kingston KHX1333C9D3B1K2/8G [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] קירור מעבד[/t] [table][…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, האם יש למישהו מושג מתי המחשב הזה אמור להגיע לארץ ומה יהיה בקירוב תג המחיר שלו? אוף טופיק - למה אין מחשבים של Gateway בארץ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחיר עד 2000 דולר, תביאו גם כאלו שעולים 3000 דולר יהיה אפשר לקמבן משהו בEBAY... מה שאני צריך שיהיה בו: א) כרטיס מסך מעולה (מיועד להריץ גם משחקים כבדים מאוד) ב) מודם ADSL מובנה ג) BLUETOOTH וזהו אני מוכר את שלי ויקנה בכסף הזה לפטופ, תודה רבה רבה רבה עריכה: היחיד שעולה לי בראש זה ACER FERRARI 4005WLMI :-\
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה מהיר, יחסית שקט, למטרות לימודים ועבודה משרדית, ולשימוש בתוכנות עריכת וידיאו וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, פרימייר, אילוסטרייטור...). אין לי בדיוק תקציב מוגדר אז אני משתדל גם לחסוך כמה שניתן וגם תוך כדי להגיע למפרט יעיל וטוב שיספק לי את הדרישות. יש לציין שאני לא צריך שהמחשב יגיע לביצועים בשמיים לטובת הגרפיקה. אני מניח שכיום השימוש שלי בעריכה וגרפיקה הוא 10% מכלל השימוש במחשב ואני בשאיפה ללמוד ולהגיע ל30%-40% שימוש בעזרת המפרט שהרכבתי. אשמח אם תוכלו להשלים למפרט הבא ספק כוח מתאים, אין צורך בציוד היקפי, וגם להעביר ביקורת על המפרט שהרכבתי. זו פעם ראשונה שאני מנסה להרכיב משהו כזה אז אין לי עוד מושג ממש אם זה טוב או לא, אולי אפילו יש פאקים בין החיבור של החלקים אז…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא ועל התאימות בין כל הרכבים . השימוש הינו לעריכה/יצירה של מוסיקה (בלי משחקים כלל!). כמו כן, חיבור שני מסכים DVI . CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX ANTEC P180 ALUMINIUM MIDITOWER NO PSU BLACK ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK X2 ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS W.D WD5000KS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER W.D WD1500AHFD 150GB SATA 10000RPM 16MB BUFFER ENERMAX E620AWT LIBERTY 620W ACTIVE PFC SATA CABLE MANAGEMENT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E ¤ סה…
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX EyeFinity Radimax agusta חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 עריכה: FAIL שחכתי לתת קישור... תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לתיק מעתפת למחשב נייד 13.3. תקציב עד 200- שיהיה קשיח יחסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך משהו לא ממש חזק , משהו לסרטים אי סי קיו , אינטרנט , מוזיקה..משהו חמוד.. כולל ציוד הקפי מסך שטוח תקציב לא משנה לי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אפילו בשקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
מעבדי אינטל - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E- זכרונות DDR II 667Mhz 2*1GB Kingston כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזים HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) ספקי כוח FSP 400W TruePower 12cm Fan Power Supply ש"ח total price 4080
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום כל הכבוד על העזרה!! אז ככה . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premiere pro CS5 Pinnacle Studio 12 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא ופרו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית ואינטרנט? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פשוטות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי לא צריך. רק מחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש,ההשקעה שעל הכוונת היא 3000 ש''ח ללא ציוד הקפי. למטרות עריכה גרפית בפוטושופ\לייטרום + פרמייר(עריכת וידאו), ואפשרות לשחק משחקים בכיף, אני לא גיימר כבד אבל רוצה להנות גם מזה... נעזרתי בחבר , שאגב עובד בחנות מחשבים מוכרת,הוא הציע לי שתי אפשריות , אני סומך עליו ועל הידע שלו אך רציתי לברר אם יש הצעות נוספות, והאם מחירים אלו בם טובים. אם למישהו יש אלטרנטיבות אשמח לשמוע ואשמח אם יהיה הסבר קטן לבור שכמותי בנושא. אלה המפרטים: " המפרטים שאמרתי שאני אציע לך, לעריכת וידאו+קצת משחקים הנה האופציות מפרט 1, קצת חזק יותר לעריכת וידאו, אבל פחות במשחקים- מעבד: Intel Core i5-760 זכרון: kingston hyperX DDR3 1600mhz 4GB דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA2 (לפי מה …
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/u2xvhwtb * יש לי ספק כוח HEC-500TE-2WX שהוא עם 500W והוא רק בן שנתיים אז אני חושב שהוא יספיק , ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 גם בן שנתיים אני חושב שהוא גם יספיק , השימושים שלי בסך הכל הם פיפא 2013 פרו אבולושין 2013 ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט ומהיר ולא יתקע , אם יש לכם מפרט יותר טוב תציעו לי , אפשר לחרוג ככה שהמחשב יצא בסך הכל שלו במחיר של 2000 שקל , תודה רבה לעוזרים !!
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי בכלל amd??? בבקשה עשו לי הצעת מחיר למחשב אני צריך שיוכל להריץ עליו הרבה תוכנות וחלונות פתוחים ולא פתאום יתקע לי וללא מסך תודה רבה.. לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ בקשר למפרט ב4K ללא מסך שימושים : משחקים, סרטים, תיכנות(די הרבה) וכל השאר אני יודע... צריך: מעבד לוח אמא הארד דיסק 120 SATA זיכרון 512 מינימום (די ברור) צורב DVD כרטיס מסך לא משהו רציני נראה לי R9600 אולי PRO אם יש מקום מארז+ספק זהו..אם יתווסף אני יודיע.... אני די סגור על מפרט כבר בראש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...אני חושב A64 יתאים כאן עריכה: זה בערך מה שחשבתי עם קיצוצים פה ושם: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W 265 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 589 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח 1 Sapphire 9600SE 128MB 504 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 …
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איזה מחשב נייד - מומלץ לפי הדרישות הנל?: * מטרות המחשב? הכל * גודל המסך? 13 אינצ * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שניפ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה להדגיש שהדבר החשוב לי ביותר הוא מולטיטסקינג - שהמחשב יוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ובמהירות 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כ- 3200 שקל עם אפשרויות חריגה קלות (נניח מזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש כללי - בעיקר אינטרנט ואופיס, הקלטה מהטלוויזיה, ומשחקים פעם ב... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- רק כרטיס טלוויזיה שיתאים למערכת הפעלה XP SP3 וטלוויזיה YES (ייתכן שבעתיד אני אעבור למערכת הפע…
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חומרה נוכחית מארז - thermaltake element g מעבד - i7 860 + קירור - scythe mugen 2 לוח - gigabyte UD 2 + זכרונות Gskill sniper 8gb כרטיס מסך - GTX 570 שנישרף ספק כח - Seasonic SS-620GB S12II-620Bronze אני מעוניין לקנות מחשב חדש והתרשמתי מהמפרט הבא - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר ספק כח זכרונות וגוף קירור מהמפרט הישן ולקנות רק מעבד לוח כרטיס מסך ssd והארד דיסק מהמפרט החדש אשמח לתשובות מקצועיות אגב הספק כח והמארז בני 3 שנים והזיכרונות בני שנתיים מחשב שמור !
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K ללא חריגה ! אפילו פחות אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים כרגע כגון : LEAGUE OF LEGENDS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת , עכבר , רמקולים , ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בניית מפרט ב2500 ש"ח לשימושים כלליים אינטרנט אופיס וכו, וגם שיריץ ויסטה כמו שצריך (אם זה אפשרי עם כרטיס OnBoard אז עדיף) תודה
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-