עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט הבא אמור לעלות לי 2500 בזיג זאג בלי הרכבה: AMD Venice 939 3000+ gigabyte k8n51gmf(6100 O/B) floppy WD 80GB SATA Compucase 6a19 liteon CD-RW Twinmos 512 MB 400Mhz ובאייבורי רכיבים באותה רמה(אולי לא בדיוק אותה חברה) אמורים לעלות איזה 400-300 פחות כולל הרכבה למה זה ככה לעזאזל? ולמה אומרים לי לא לקנות משם אם זה כזה זול? בעעע ???

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by Eyal-Style,

?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. שלום פירמטתי מחשב ישן של VAIO היום ממש ישן ניראה לי שנת 2003 בערך מדגם VGN FS 115M ועכשיו מקשי ה FN לא עובדים וגם שני מקשי S1 ו S2 (קיצורי דרך) וגם המחשב לא מזוהה בתור "מחשב של VAIO" טגם לא מצליח לעשות BIOS UPDATE כי הוא רושם "CANNOT READ HE SYSTEM INFORMAION" חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום אז אנ י צריך את הדריבר \ תוכנה שתעשה אותו מחשב של VAIO ושיעבדו לי המקשים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  4. אז ככה.. אבא שלי מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה.. הוא קיבל מפרט מחבר שלו ורציתי לדעת אם החלקים נורמליים וזה שווה את המחיר? :s05: אז הנה המפרט: מחשב נייד HP דגם המחשב : PAVILON 7020 מעבד intel 2310T 1.46G זכרון ddr2 1024M דיסק קשיח 120G כונן DVD RW כלול כרטיס מסך UP TO 128m מערכת הפעלה Windows Vista כרטיס קול כלול כרטיס רשת 10/100 + אלחוטי כרטיס מודם 56K מסך 768*1024 WIDE 15.4 מקלדת מקורית עכבר TUACH PED סה"כ לתשלום : 975$ האם המחיר בסדר? האם המפרט בסדר? דרך אגב.. העתקתי את מה שהיה רשום על הדף... אבא שלי אמר לי שהוא מוכן להשקיע במחשב עד 1500 דולר.. אז אם יש הצעות אחרות או תוספות.. אז תשתפו אותי בבקשה.. בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב -שימוש תדיר בעריכת תמונות -בעיקר פוטושופ גרסאות חדשות, שימוש בסיסי-אינטרנט ואופיס.אין שימוש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. אין צורך במסך (או ציוד היקפי אחר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. - כמה תעלה הרכבה בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3652 מבצע עד להודעה חדשה - כל הרוכש מערכת מחשב - הרכבה ומשלוח חינם! המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט טוב לא טוב יש מה לשפר ? אם יש מה לשפר תגידו רק אל תביאו לי חלקים פחות טובים ותגידו שהם משתלמים יותר זה לא מעניין

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by darthvaderl,

אוקיי אנשים. לפניי שאני רץ לקנות את המחשב שאני רוצה,הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט,מה אפשר לשפר ואיפה אפשר לקנות ביתר זול. המחשב שאני רוצה יהיה לשימוש גיימינג כבד,לא צריך OVERCLOCK,אני אשתמש במסך 32 אינץ' 1080P FULL HD. אז אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המחשב הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪400 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Micron Rendition 2G…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by rata,

1. מה התקציב המירבי? 1600שח -ועד 2000שח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200 רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד בעיקר להרצת פורטנייט (יוטיוב, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חובה , 240 GB יספיקו) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. היי, מעוניינת לקנות מחשב לאחותי בת ה-12 שישמש אותה בעיקר ליישומי אופיס, אינטרנט - גלישה ומסרים, מוזיקה, קצת צפייה בסרטים (לא צריך רזולוציה מעבר לכרטיס מסך שטנדרטי לדעתי) ובעתיד אולי תרצה לעבוד קצת יותר על פוטושופ וכו'. שיהיה עם XP, עדיף גרסת הפרו (ידועים לי ההבדלים) ויהיה מחשב שיהיה טוב לשלוש-ארבע שנים, עם אופציות לשדרוג. לדעתי 160GB התחלתיים הם מעל ומעבר. חשבתי על 1.5GB זיכרון RAM, לדעתי זה מספיק ודי אפילו לשלוש שנים, בתקווה שהויסטה לא תהיפך למערכת ההפעלה "של כולם" ואז נצטרך להתקינה. בכל מקרה - לא ויסטה. האם תמליצו, לטווח הארוך, להשקיע בכפול ליבה ? לא רוצה שהמחשב יקרטע אבל אל נראה לי שצריך יותר מדי בשביל הצרכים שלה. המקס' שהיא תשחק בו זה הסימס, וגם זה כבר לא. ם הוא דורש…

• 16 תגובות
    • 870 צפיות
  10. 0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ'ל והדבר העיקרי שחשוב לי הוא איכות בנייה ונוחות שימוש,וכמובן חומרה מעודכנת יחיסית לטווח מחירים זה? מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב והאם הוא אמין ואיכותי,או להפך לתת לי המלצה על מחשב עד 3500 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. Started by yotam.m,

מחפש נייד לשימוש כללי באיזור ה-3.5K, שמתי עין על ה-Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLGWIV שמגיע בהמון דגמים שקצת מסבכים את העיניין. הדגם הספציפי הזה מגיע עם ה-i3 380M ו-4GB DDR3. יצא לי לא פעם לשמוע שהאיכות בניה שלו לא רעה בכלל וזמן הסוללה שלו עומד על איזור השעתיים וקצת. יש הצעות טובות יותר? משהו חלופי שאפשר להסתכל עליו או שזאת הבחירה הכי טובה לתקציב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by xpsdn1,

המחשב שהמליצו לי של סמסונג נמחק מהאתר ולכן אבקש שוב המלחצות באזור הסכום 3000+- אפשר לחרוג קצת מהסכום.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכ…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. Started by it4chi,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בסכום מקסימלי של 3,600 ש"ח. אין צורך ב: כרטיס מסך, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן 1.44 . יש עדיפות למערכת AMD64. הוא אינו מעוניין ב-overclocking. חבר שלי ראה את המחשב הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PTIntelCherry והוא מעוניין לדעת אם שווה לקנות אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה משרדית, קל movie maker, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  16. שלום, עבור תוכנות soild, 3dmax, photoshop, illustraitor אני צריך שהסוליד יעבוד טוב (סטודנט), עובד עליו בערך פעם פעמיים בשבוע כולל רינדורים, פוטושופ, אילוסטרייטור ו3DMAX קצת פחות רזולוצית מסך 800*1280 אין צורך במשחקים, אין צורך במסך, יש צורך במקלדת, עכבר ורמקולים, רמת שקט: 7 לא מתוכנן OC איזור רמת גן אפשר לעלות במחיר באיזה 300 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by Flamester,

שלום לכולם.אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי לבקש עזרה מהמומחים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי/המרת סרטים/אינטרנט ולעיתים רחוקות למשחקים. הרכבתי בעזרת חבר מפרט,אני מניח שהוא לא הכי טוב בעולם,אבל זה מה שיצא.אני אשמח לקבל המלצות ואו מפרט חדש לגמרי. המערכת חייבת להיות מבוססת על מעבד amd 2 ג'יגה זיכרון מסך LCD (עדיפות גבוהה מאוד למסך 19 אינצ') מעבד - Amd Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 לוח אם - Asus A8N5X (יש לי העדפה ללוחות של gigabyte of DFI אם ניתן במסגרת המחיר) זכרונות - (Samsung DDR 512MB 400Mhz (X4 כרטיס מסך - Gigabyte GeForce 7600 GS 256MB PCI-E מסך - Nu Tech W921A *לא הכנסתי למפרט מארז כי אני לא יודע איזה טוב.אני אצטרך מארז בעל ספק של 400 וואט …

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  18. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 לוח אם: Asus P5E Deluxe כמות: 1 - מחיר: ¤1229 מארז: Compucase HEC 6919 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤266 ספק כוח: Compucase HEC ZEPHYR 650W 4x12V Retail Black כמות: 1 - מחיר: ¤595 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 2 - מחיר: ¤995 סה"כ: ¤5673 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5560 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://…

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by Uvi1980,

שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב שולחני: 1. צפייה ישירה 2. גלישה באינטרנט. 3. עבודה משרדית לא כולל מקלדת עכבר מסך דרישות מיוחדות: 1. יציאת HDMI 2.ספק כוח טוב 3.צורב : iXtream Burner Max מהדגמים הבאים: iHAS124B iHAS224B iHAS324B iHAS424B iHAS524B iHAS624B תודה מראש, יובל

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by alkob,

ה התקציב המקסימאליג4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד אפשר לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון איכות המחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות שיהיה לי שימוש בהם בתור סטודנט אוטוקאד, ווטארקאד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע סטודנט אז צריך לשימוש של לימוד התוכנה, לא מאמין שאעשה בזמן הקרוב פרוייקטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. עכשיו...זה בקשה של חבר שלי... הוא מחפש...מה שכתוב בנ"ל... כרטיס מסך...משהו בAGP זיכרון 1024 צורב..(הרגיל X16 דואל לייר..) ספק (לדעתי בין 450-550 איכותי.!) הבעיה זה...שאבא שלו מביא לו הכל מסין....אז אם אתם יודעים כמה בערך כל דבר עולה שם??. תביאו הצעות...(תקציב אין..אבל לא להגזים..!!)...ושההצעות יהיו שאם אין את זה אז משהו חלופי... רשימות של דברים...הלמעלה הכי עדיף...והלמטה הכי פחות... בתודה...ירון

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  22. ככה אני מוכר לאחותי את המחשב הבא ב2000 ש"ח amd 3000+a -an8ultrabit 6600gt wd 160g twinmos 1gx2 צורב nec כולל מערכת הפעלה XP basic כולל מסך benq 17 8ms ואל פסק מה אתם חושבים פראייר או גנב אני אקח תכסף לא יודע כמה אני אוסיף אבל[glow=red,2,300]צריך מחשב למשחקים כולל מסך מערכת הפעלה ואל פסק בקשר למסך כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ואם אפשר widescreenאז למה לא. אלה אם הוא לא טוב למשחקים או משהוא אחר. תגידו לי אתם. אפשר מ KSP או SKYPC

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by Hydr0,

מה קורה ? מצטער על זה שפתחתי דיונים אבל עכשיו זה סופי לגמרי! בסוף אני לא צריך מסך למחשב כי דוד שלי קונה חודש הבא מחשב עם מסך מסוים ויש מבצע או לא יודע לא ממש הבנתי אבל הוא מקבל מסך חינם. לא זוכר דגם. אז התקציב שיש לי למחשב הוא 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה. אפילו ב-200 שקל אבל לא יותר מזה כי כל מה שחורג על חשבוני :\ המחשב למשחקים בעיקר.. אגב, אני קונה מ- TMS ואני לא רוצה שיעשו לי שום OC שלא יווצר מצב שהמחשב מתחמם ואני אצטרך לקנות קירור חדש. ולא צריך מקלדת עכבר ורמקולים. העיקר שיהיה בלוח אם כרטיס רשת מובנה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הראשון שלי בחרתי שלוש אופציות לרכישה, ואשמח לשמוע מכם חוות דעת או הצעה לאופציה נוספת.. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מיועד לניידות, כך שישקול כמה שפחות ושהסוללה תחזיק די זמן בנוסף, והכי חשוב לי, שהמסך יהיה נוח לעבודה באופיס תחת השמש, ככל האפשר. איך אפשר לדעת אילו מסכים עם ציפוי מבריק ואילו- לא?? ההתלבטות כרגע היא בין אלו: הדגם הראשון הוא HP Pavilion dv3660ej NG758EA השני LG E310 M.C2B5E 2.16GHz והשלישי Toshiba Satellite U400-218 אני כבר ממש ממש רוצה לקנות..אודה לתשובתכם

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by Aviv.H,

זה הראשון : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=752651 זה השני : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=769436 תודה לעונים ולעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים