עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב נייד LENOVO, שכבר לא באחריות, והגיע עם VISTA. ה-HD שלו נדפק וקניתי HD חדש. יש לי את המספר הסידורי של ה VISTA על המחשב. איך אני מתקין את מערכת ההפעלה מחדש ? תודה, עידו

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  2. אני זקוק למפרט טכני למחשב נייד שיהיה טוב במשחקים אך גם יהיה נוח לעבודה בגרפיקה ובעבודות כתובות. עם חיבורים כגון: USB 2.0 PS 2 וכו'. תקציב: 6000 ש"ח גג. עם זיכרון רום נכבד.וגם שיראה טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by darq,

. מה התקציב המקסימאלי? : 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : ב100 שקל, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים,עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב משחקי התלת מימד הנוכחים. :כולל GTA5 שיצא בקרוב. אני מודע שלא ממש אפשר לדעת מה הדרישות, אבל בכל זאת. -מהי הרזולוציה הטבעית : כרגע : 1680x1050 22 אינטש. אבל מתכנן בעתיד לקנות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : …

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by CZSDF,

מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שלום לכולם, אני די סגור ב99% על המפרט הזה, רק שהוא חורג קצת מהתקציב שלי(שהיה במקור 3000). אני מעוניין לשנמך אותו קצת או להחליף חברות של רכיבים כדי להוזיל אותו. אשמח לעזרתכם.(אל תבזבזו אנרגיה וזמן בלהציע לי מפרט חדש לגמרי - זה לא יעזור לי כי אני כמעט סגור על המפרט הזה) המפרט הוא: Component Model inc tax DVDRW DVRW NEC 7200S X 20 SATA BLACK 110.91465 Hard Drive 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 285.68925 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT X2 392.1225 MotherBoard ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 402.20565 Processor INTEL E8200 2.66GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 816.73515 Case Case Briza 6097 181.4967 Power Supply JSP-Tech PS-1000 500w 184.85775 Graphics card Gi…

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש, אזדקק לעזרתכם בבניית מפרט איכותי למחשב. שידרוג הוא חלק מהחלקים ולא כל המפרט, מה שאני צריך: לוח אם מעבד קירור איכותי למעבד שיעמוד בביצועים גבוהים בזמן משחק זיכרונות מעולים. יש לי ספק כוח 520 OCZ, מאז שקניתי לפני כמה שנים. לא יודע אם זה יחזיק מעמד ויתאים ללוח אדם חדש שקיים כיום, וכרטיס מסך 480GTX, אם אני לא טועה. ובגדול לא חסר כונני קשיחים - SATA 1 קיים. דעתכם חשובה לי. ואז למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ספציפי: משחקים, עבודה משרדית ותכני HD (…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח על פי הקווים המנחים הבאים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות, כלי תוכנה "כבדים" (MATLAB - ידרש להריץ סימולציות ארוכות), תכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14 או 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - עדיפות לרזולוציה גבוהה, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. יש לי בערך 1800 שקל והחלטתי לבזבז אותם על מחשב חדש אני צריך מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות, כל זה ב1800 שקל גג 2000. מה שחשוב לי במארז זה שיהיה שקט ועם USB מקדימה. כרטיס מסך כבר יש לי (HD4850)

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by The Ball,

שלום חבר'ה, לפני יומיים נעלם לי מהסימונים למטה התוכנה של ה touchpad. חיפשתי ב msconfig כדי להחזיר אבל משום מה לא מצאתי... בעיקרון ה touchpad עובד, אבל אפשרויות הגלילה לא. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה מחדש? המערכת הפעלה היא xp. אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  11. טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by Asakura,

מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. אוהבים את משפחת ה-Yoga? הכירו את הדגם הקומפקטי ביותר שנוצר בה עד היום מתקפת הניידים המעודכנים של לנובו ב-CES 2016 ממשיכה, הפעם עם ה-Yoga 900S החדש – דגם היברידי שנמצא איפשהו בין משפחת ה-Yoga 900 למשפחת ה-Yoga 700, ומתהדר במשקל של קילוגרם בדיוק לצד דקיקות שוברת שיאים בתחום הניידים ההיברידיים – כ-12.8 מילימטרים בלבד. ראוי לציין כי לנובו מתייחסת אך ורק לניידים היברידיים 'דמויי Yoga' עם ציר שיכול לבצע סיבוב של 360 מעלות כשהיא מדברת על שיאי הדקיקות – בשוק כן תוכלו למצוא מחשבים ניידים סטנדרטיים דקים יותר, וגם מחשבים היברידיים שבהם ניתן לפרק את המקלדת ורכיב המסך/טאבלט, אך אלו הן תת-קטגוריות שונות במקצת, בלקסיקון של היצרנית. ה-900S שומר על 'ציר שעון' נאה ועל …

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אז ביקשתי מ Kirill TMS.co.il שיבנו לי מפרט במחיר של 3500 גג'. זה המפרט. http://www.tms.co.il/preview/spec/hk8y91xg יש מקום לשיפור ? אני רוצה כמה שיותר ביצועים. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪63[/T…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. שלום קניתי לאחרונה מחשב ניד שמתפקד כמחשב שולחני עד היום היה לי מחשב ניח שאת היציאת קול שלו חיברתי כבל אופטי ועכשיו אין לי יציאה אופטית אז רציתי לדעת איזה חיבור הכי כדאי ולגבי החיבורים שיש לי זה חיבור אנלוגי וחיבור hdmi כולל העברת אודיו ורציתי לדעת איך אפשר לחבר יצאה הכי אכותית שאפשר

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  16. קיבלתי הצעת מחיר על הנייד הנ"ל, מה דעתכם: GIGABYTE W536M CPU: Core 2 Duo 2.0 GHZ T5800 800MHz FSB Chipset: Intel Crestline GM965+ICH8M Mem: 2GB DDR2 800MHz Up To 4GB GPU: Intel X3100 Monitor: 15.4" HDD: 250GB SATA DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type 2, Headphone output, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB2 Ports, S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card Reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Wireless 54Mbps HD Audio 6 Cell Lithium Battery מחיר 4K ש"ח עגול.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by gadi01,

יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE GTX 1070 xtreme ganing אני מתלבת המון בנוגע למסך המושלם לכרטיס מסך שלא יהיה אובר ... ושלא יהיה פשוט מידי אני רוצה שיהיה מושלם תקציב של 1700 גג ... לא יודע אם זה חשוב אבל גם מעבד טוב יחסית, i7 6700

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by asaf83,

שלום לכם הציעו לי מפרט מחשב ואני לא יודע אם זה טוב....אם משהו ברכיבים לא משהו או שהמחיר יקר תגידו לי ולמה אני צריך מחשב טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות,אני לא גיימר אלא מוריד מידי פעם משחקים ומשחק אבל לא באובססיביות המחשב בעיקר לאינטרנט,תוכנות,עריכה וצפיה במולטימדיה טוב...זה המפרט: לוח אם: GIGABYTE 8IPE1000G מעבד: INTEL PENTIUM IV-2.8GHZ 800 PRESCOTT 1MB כ.מסך: GE FORCE 5 FX5200 128mbDDR + TV OUT הרד דיסק: HDISK 80 GB 7200 כונן דיסקטים: 1.44 זיכרון: 256 MB DDR PC400 של מקרון(2 יחידות כאלו-כלומר סה"כ 512 מגה) מארז: MIDITOWER ATX P4 צורב: CD-R 52*32*52 IDE של LG סה"כ: 3250 אחרי הנחה מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  19. רציתי לקנות מחשב חדש אבל החלטתי שזה לא זמן מתאים מכל מיני סיבות אז יש לי שאלה על המחשב הישן מאוד שלי, אם אני "אשדרג" לכרטיס מסך 9600GT ויוסיף 2 ג'יגה DDR 1 400MHZ, המחשב באמת ישתדרג או שבגלל המעבד / לוח אם ההשקעה לא תעזור ביכלל? ואם הספק יחזיק את ה 9600GT? כמובן שאני לא מתכוון להפעיל ביכלל את BF3... זה בשביל משחקים קטנים כמו פיפא וכמה משחקי רשת כמו DRAGON NEST, MICROVOLTS, COUNTER STRIKE GO המפרט שלי עכשיו הוא P4 3.2GHZ (ליבה אחת כמובן) כ.מסך 6600GT 128MB 1GB DDR1 400MHZ לוח אם ASUS P5GD1 ספק RAIDMAX 420W תודה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. מבקש את הצעותיכם למפרט בתקציב של עד 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר אלחוטיים ורצוי מאוד גם שלט IR) ולא כולל מסך. המחשב ישמש לכל מגוון היישומים. כלומר סרטים (כולל FHD), משחקים (כבדים יותר וכבדים פחות), סימולציות הנדסיות ב-MATLAB ופה ושם גם עריכת וידאו חובבנית. מבחינת חשיבות: 1) מחיר כמובן 2) שקט (מיועד לעבוד בחדר שינה) 3) יכולת עיבוד 4) כרטיס מסך (יחובר לטלויזיה ''42 FHD) 5) כרטיס וידאו 6) שלט IR 7) מארז HTPC (רצוי אך ממש לא הכרחי) 8) תמיכה ב-Wifi (בנוסף לחיבור RJ-45 סטנדרטי) הערות: 1) כרגע לא מתוכנן OC פשוט כי אין לי מושג וחצי מושג איך לעשות את זה. 2) יש לי HD חיצוני 500M של MAXTOR בחיבור USB2 ואחד נוסף של 200M של WD (לא יודע איזה דגם...) בחיבור IDE שאני מתכנן להמשי…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  22. מעוניינת לרכוש מחשב נייח לאחיינים שלי. עדיפות למחשב מיני. האם ניתן לרכוש מחשב מיני ללא SSD ולהתקין אותו אח"כ? (שימוש ב-SSD ממחשב קיים). מנסה לתזמן את הרכישה לבלאק פריידי או לסייבר מאנדיי. אם עדיף להזמין מאמזון - אשמח שתציינו זו. תודה מראש על עצתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - 1700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD של 250 …

23. החל מסוף אוגוסט אני אהיה במשלחת של ארבעה חודשים בארה"ב (אני לא יודע איפה אשתכן אבל אני בטוח שתהיה לי נגישות לחנויות אלקטרוניקה ולדואר). מפאת הזמן הארוך שאשהה שם (והדולר הנמוך) חשבתי לקנות לאפטופ, ולאחר חיפושים רבים באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הנ"ל: APLLE MACBOOK ו DELL XPS M1330 השימושים שלי יהיו : OFFICE, אינטרנט, סרטים (HD וDVD רגיל) להקרנה על טלוויזית LCD, ומשחקים (לא כבדים במיוחד) ועריכת ווידאו פשוטה. פרמטרים חשובים : האחריות ומימושה בארץ. זמן סוללה. תאימות ל OFFICE. משקל. גודל. מחיר (בהתאם לתועלת ולמפרט). מפרט מומלץ. ועוד דברים שאני אזכר בהם מאוחר יותר. תודה מראש לעוזרים! רועי

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  24. שלום רב. אשמח למפרט שיהיה ניתן להפיק את המקסימום מהתקציב הנ"ל 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים ותכני FULL HD יהיה מחובר למסך CRT ולמסך LG FULLHD 37 אינץ ברזולוציה של 1980X1020 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?ללא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?קל האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאיפה עדיף KSP או RSM איזור כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?עדיפות ליצי…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה מחשב מהיר שלא יעשה בעיות ומעולה לגיימינג שיריץ כל משחק אפשרי חלק ואני רוצה גם שיראו את המשחק ברזולוציה והאיכות הכי גבוה שניתן!! תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים