עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? בעיקר לימודים שיריץ סרטים באיכות נורמאלית ומישחקים ברמה של super meat boy פחות או יותר ושיחזיק 4 שנים לפחות * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל אך לא ככ קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB זה נראה לי סביר עדיפות לאחריות ל3 שנים בנתיים שמתי עין על dell vostoro 2520 שעולה לי עם מע"מ 2.2K או ThinkPade Edge E530 3259B13 של לנובו שעולה בסביבות ה 2.5K שווה או יש המלצות למשהו אחר?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שום דבר במפרט הזה לא צריך להיות טוב או משהו, פשוט שיחזיק אופיסXP, חיבור אינטרנט מהיר וכמה משחקים ישנים... תודה מראש slim_shady.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Asakura,

מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. Started by se7en,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. חשוב שיהיה כפול ליבה. לא למשחקים.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by hq4ever,

Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache Tray GA-8S655TX ULTRA Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer Warranty 36 months CDRW Gigabyte 52/32/52 Retail DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE טובים, עובדים טוב אחד עם השני ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by avivlevy,

טוב זה לאימה שלי, אז אני גיי בטוח שכל מפרט מתאים לה, כי היא תיהיה רק באינטנת(1.4G+'256MB+'20G+...) הראתי כל מיני ניידים ב3K~ אבל היא לא רוצה עבים וכבדים מידי. אבל היא רוצה גם שהמחשב יהיה דק ויפה, כמו הניידים של LG.....(היא רוהצ גם שהוא יהיה קל, אבל ניידים קלים עולים הרבה....) כמו שהבנתם התקציב הוא מינימום (מינימום זה יכל להיות 6K אבל באמת שיעלה מינימום ושיהיה יפה)

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by AmirNadav,

שלום לכם. בן דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים וכו'. המליצו לו על המחשב הבא (מהחנות אייבורי): מעבד Intel Core Duo T2050 1.6GHz זיכרון 512 DDR דיסק קשיח 80GB 5400RPM צורב DVD Dual Layer כ.רשט אלחוטי Intel WI-FI 802. l b/g כ.מסך ATi Radeon Express 200M מסך קריסטלי רחב 14.1" WXGA מערכת הפעלה Windows XP Home Edition מחיר- 4890 ש"ח. מה דעתכם? אמיר.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  10. אני הבעלים הגאה של הX40 אולי הכי שמור שיש בארץ, בעל 1 גיגה זכרון אחריות ל3 שנים , טחנת עגינה ומה לא.. אני מחזיק בו שנתיים (נקנה ב12 וחצי אלף) ואני שוקל להחליף אותו למחשב זהה אך בעל מספר תכונות שממש חסרות לי- הראשונה שבהם היא יציאה לטלוויזיה!! ממש חשובה לי (מרגיז מאוד בלי), השנייה היא מחשב שלא צריך טחנת עגינה (מרגיז להיסחב עם זה לפעמים) ואם אפשר אז מחשב שמתחמם פחות!!!!!!!!!! השימוש העיקר של המחשב הוא אינטרנט,צפייה בתמונות ובסרטים וגם ללימודים (היה בעבר יהיה בעתיד) עכשיו לא צריך לא עריכת וידיאו/מוזיקה, לא משחקים ולא כלום!! בשביל זה יש לי את המחשב הביתי!! זה רק מחשב קל!! קטן!! דק!!! בטריה שמחזיקה מינימום 5 שעות (לא חובה המקורית, מוכן לקנות נוספת כמו שעשיתי בX40), לא מתחמם מה…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by חיים משה נחמן,

משהו פה מעוניין לבצע רכישה של משטחי קרור קבוצתי? במידה שיהיה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  12. :בסיס של 939 ל-amd מארז: midi tower atx + fan "500 watt" לוח אם: mb-gigabyte -ga-k8nf-9 מעבד: amd atlon 64 bit 3000 +box י"ח קירור: cooler for AMD ball ciring AMD זכרון: 256mbx2 ddr 400 mhz pc3200 pqi כרטיס מסך: leadtek geforce 6600 gtx pci-x מסך: lg flatron 17" f 700 b 0.24 כרטיס קול: sound card ac 97 o\b 6.1 chanels דיסק קשיח: wastern digital 120.0 gb 7200 r.p.m כונן דיסקטים: fdd 1.44 mb sony כונן דיסקים: cd-rom: dvd-rw lg\sony מודם: net card lntel 10\100\1000 o\b מקלדת: keyboard - atx multimedia עכבר: mouse oem - optical רמקולים: speakers oem 400 watt סה"כ- 5365 ש"ח

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. ב"ה אני צריך מחשב חזק לצורכי גרפיקה ובהמשך גם לעריכת תלת מימד (3dmax) התקציב בעיקרון גמיש עוד קצת כלפי מעלה אם יהיה צורך בכך. אם יש אפשרות שהמחשב יכיל גם מסך איכותי מה טוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  14. יש לי נייד hp dv32150. קיבלתי בקנייה שידרוג "חינם" לחלונות 7 ואכן שידרגתי והכל טוב ויפה אבל... בהגדרות צריכת החשמל הכל עובד (לפחות נראה שעובד) למעט כך שהמחשב לא נכנס למצב שינה אחרי הזמן שהקצבתי לו... לצורך העניין גם לא אחרי הרבה יותר זמן, פשוט לא נכנס למצב שינה. הוא כן נכנס למצב שינה כשאני סוגר את המסך וכמובן שהוא כן עבר לשינה לפני השדרוג. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …

16. שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב של (gigabyte (566n וראיתי דגמים חדשים שבאים עם דיסק קשיח של 320G. ראיתי דגמיםפ של Hp שבהם יש שנים של 160. אז מישהו יודע האם זה שניים של 160 או שזה אחד? נ.ב מחשב של gigabyte מדגם זה תומך עד 250g אז זה קצת מסבך את העניין.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by Gal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FC , AC , BF , COD ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. Started by the_alex_shooter,

אז ככה שלום, אני חדש פעם ראשונה מגיב כאן אני קונה מחשב למטרות הכל: גיימינג בינוני -כבד לשנה הראשונה.. יש לי כרטיס טלויזיה וצורב DVD שאני מעביר לחדש וכן ציוד היקפי ומסך 19". אז ככה נתנו לי הצעת מחיר למחשב.. ויש לציין שאני לא יכול לעבור את ה 4500 ( כמובן אפשר ב כמה עשרות שקלים) ואני מעדיף כשמה שיותר קרוב ל4400. Intel E6300 Gigabyte S3-945P Patriot 512 X 2 -DDR2 667MHZ Sapphire Radeon X1950PRO 256MB WD 250GB 16MB -SATAII Enermax 420W MCS-P מארז. אז ככה כל זה יוצא 4540 ! ההצעה הראשונית הייתה עם ספק של 470W שהעלה את המחיר במאה ל4640 !(!). אז יש מצב אתם עוזרים לי לעזור על כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם והם: זיכרונות, ספק כח ומארז. דבר ראשון החברה לא מוכרת לי בכלל,…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by eliil1,

שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום, יש לי את המפרט בחתימה. קיניתי לפני שבוע את ה-GTX670 כדי לשחק Battlefield 3 ב-60 FPS. בפועל אני מקבל בין 25 ל- 40 FPS. אני מניח שזה בגלל המעבד שלי... (אלא אם יש לכם רעיון אחר) האם יהיה מספיק לשדרג ל Core2Quad Q9550 2.83Ghz או שאני חייב לקנות איזה i5 מהדור החדש ולוח מתאים, וזיכרון? קחו בחשבון שלשדרג את המעבד בלבד זה 500 שח בערך. ולהחליף הכל זה 2000 ש"ח בערך... האם יש פתרון אחר שאתם מכירים להשגת 60FPS במשחק הנל? תודה. נ.ב - רזולוציה 1680x1050 והגדרות HIGH.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. לאחר ששאלתי שאלה כללית, הנה דרישות ספציפיות יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי הפעם. אין לי הרבה מושג אז זה מה שהצלחתי לגבש נטבוק מיועד לנסיעה לכן קל וקטן (10-12 אינץ')- ישמש להעלאת סרטים דרך מצלמת וידאו (חיבור פייר וייר), גלישה אלחוטית ושיחות וידאו, וכתיבה ללימודים RAM מינימום 2 ג'יגה רזולוציה גבוהה למולטימדיה לפחות 2 USB ורצוי מאוד קורא כרטיסי זיכרון ו- fire wire bluetooth, כניסה של כבל רשת, חיבור ממש טוב לווי פיי סוללה לזמן ממושך. מצלמה ומיקרופון חשוב מאוד שיהיו טובים תקציב- עד 3500 חשוב שהיצרן יהיה אמין (מעדיפה דל אבל מוכנה לשמוע הצעות נוספות) http://ireland.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&cs=ildhs1&s=dhs סדרה 10 (בל…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by bigben99,

היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות 6,500-7,000 ש"ח (בלי מע"מ) עם מסך "15.1 (לפחות) עם 512Mb זיכרון. כרטיס המסך יכול להיות semi-מעפן. הבעיה היחידה שלי היא שאבא (שחלק מאוד נכבד מהכסף בא ממנו) מתעקש לקנות את המחשב בארץ. על מה אתם ממליצים? תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by alonmizrahi,

המחשב הוא עד שאני ישתחרר, בעוד כ-שנתיים ושמונה ואז כבר אני אקנה מחשב מטורף... ולא מיועד מי יודע מה למשחקים אבל במקרה שארצה תיהיה לי האפשרות... כמו כן להפעלת תוכנות מרובות. התקציב גמיש, יכול לעלות ולרדת לפי שיקולכם, אם אני צריך מחשב פחות או יותר טוב. *ללא מסך. כולל מקלדת ועכבר. *שיקול האם לקחת AMD קיים. *הייתי מעדיף כונן גדול, אולי 500/320 שיחזיק המון שעות עבודה (המחשב לא הולך להיות כבוי הרבה) *לא מעוניין באוברקלוק. *עדיף שיהיה שקט (אפשר להוסיף קירור) *כונן דיסקטים, ללא CD וללא צורב כלשהו. *ספק שיחזיק את המערכת, אני לא חושב שצריך משהו פנומינלי. *מארז סביר, לא משהו פלצני. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by bodeg,

התחדשתי בDELL PRECISION M6500 מארה"ב יש המלצה על מקום בו אני יכול לצרוב אותיות עבריות על המקלדת - רצוי באזור המרכז תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.