עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by spiritus asper,

יש נקודות מיוחדות שכדאי להזהר מהן כאשר קונים מחשב ביד שניה? כי אני עובר על מודעות ורואה לפעמים מחירים שנראים לי מעט לא הגיוניים, אז אולי יש משהו שכדאי לי להזהר ממנו? (lenovo R61 בפרט..)

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  2. אח שלי צריך מחשב לא למשחקי מחשב, מה שנקרא הכי טוב שאפשר ב-1500 שקל. הוא פשוט רוצה לגלוש באינטרנט.. ולהשתמש בתוכנות כמו ווינדוס ו-אופיס. בלי שום שדרוגים ובלי שום אוברקלוקינג... פשוט מחשב יציב ב-1500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  3. Started by nitzant,

שלום לכולם, קראתי ביקורת באינטרנט (נדמה לי netbooklive.net) לגבי המסך של 1005HA שקשה לעבוד איתו בשמש או באור מלא - האומנם? מה אתם אומרים על ה-1005HA מול HP mini110 (מכל הבחינות, לא רק מסך) אגב, הם ממליצים שם גם על נטבוק של טושיבה שלא ראיתי שמוכרים בארץ. תודה גמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by shkaf,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1

5. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Tray ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe ¤392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28266 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤116 …

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך 13.3" אני מתלבט בין שני הדגמים: DELL VOSTRO 1320 http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE120&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לבין HP DV3660 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3386 כמו כן, אשמח להמלצה איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב. תודה, ארז

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  7. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור אז ככה יש לו כבר lcd 19 אינץ' צריך רק מעבד, צורב, כ. מסך, לוח אם, זיכרון, מארז, הארד דיסק. מיועד למשחקים בלבד ללא OC, עדיפות שיהיה שקט. תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. שלום לכולם מפרט שקיבלתי ומבקש חוות דעת ו\או המלצה למפרט חליפי תקציב 1500 ללא מסך INTEL E5200 2.5GHZ 2MB- מעבד CASE Bussines Plus 480WATT מארז - INTEL Pearl Creek DG31PR VGA + L1G 1333Mhz לוח אם - DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT זיכרון - 250GB 8MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA דיסק קשיח - DVRW SONY 7240S X24 SATA צורב- OPTICAL MOUSE PS2 עכבר - KEYBOARD MULTI PS2 HEBREW מקלדת- Intel GMA 3100 O/B LAN Intel 1000 O/B תודה .

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  9. שלום, אני חדשה כאן בפורום אז דבר ראשון שלום! אני מתחילה ללמוד בקרוב ואני מחפשת מחשב שיתאים לי ללימודים, מעט עריכת תמונות וגיימינג קל- אני מעוניינת פשוט במחשב אמין שיחזיק כמה שנים. תודה רבה לכם!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים קצת פוטושופ וגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי למחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by kuBBia,

אני מחפש נייד בשביל בת דודה שלי בשביל לימודים, אני מניח שרוב השימוש שלה יהיה אופיס וגלישה באינטרנט. אני ממש לא מבין בניידים אבל הבנתי שזה תקציב ממש נמוך אז רציתי לקבל עצות למפרט וחשבתי אולי ללכת על משומש אבל אני לא יודע אם זה רעיון טוב אז אשמח לעצות והצעות... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  12. אני צריך מחשב 15.4" שישקול כמה שפחות.. במחיר שבכותרת.. שימושים : אינטרנט, OFFICE, ושיריץ פוטושופ.. דרישות : חיבור HDMI , עדיף שיהיה התקן bluetooth , מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה (זה הכי חשוב).. אמרו לי אני ה Pavilion אבל אני לא יודע איזה דגם, כי יש שם מלא.. ואני צריך שתיהיה תמיכה מלאה ב - XP , וכמובן שיראה טוב.... כי למשל ראיתי אתמול את ה - Vostro בחנות הזה של ה -15.4" והוא נראה מכוער ומגושם.. ויש לי שאלה, יש סיכוי שיהיה מחשב 15" ומעלה שישקול 2 קילו ? ודרך אגב: קניתי לאחותי את ה - XPS שהמלצתם והיא מרוצה עד השמיים, תודה רבה!!! עכשיו זה מחשב לאבא שלי.. תודה רבה רדה, מתן.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  13. הי , מחשב נייד ברשותי : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=855183 lenovo g580 ideal pad I3 - 3110M RAM : 4 GB Intel HD Graphics 4000 יעבוד כרטיס זיכרון הזה : http://www.amazon.com/gp/product/B006YG8X9Y?dpID=51C6-EDu6gL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_23 http://www.amazon.com/gp/product/B008LTBJFM?dpID=21aIIWeO1mL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_4 וגם כל SSD - של סמסונג או סאנדיסק או קינגסטון של גודל 2.5' ועובי 7.0 MM יתאימו לי לחיבור בתוך המחשב נייד בפנים LENOVO G580 ? ומה הבדל בין sandisk ssd pro/extreame/ultra ? מה הכי ט…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Semyon171,

שלום, אני צריך מפרט מחשב ב 3500 ש''ח למטרות משחקים,עבודה משרדית,גלישה באינטרנט. עם מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC תודה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  15. עזרתי לחבר לבנות מפרט מחשב (שמובא כן בהמשך) מרביתו לקוח ממפרטים שמציאים בחברות אם שינויים לכאן ולכן לצורך התאמה לתקציב. המחשב צריך לשרת עבודה גרפית בסיסית (פוטושופ ופרמייר). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט והאם הרכיבים יעבדו חלק ומתאימים אחד שלני (תושבת על הקירור למעבד וכו') וכמובן אשמח להמלצות לשינויים. [table] [tr] [td] כמות [/td] [td] חלק [/td] [td] דגם[/td] [/tr] [tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] מעבד[/t][/t] Intel Core i5-2500 3.30 [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] לוח אם[/t] Intel DH67CL [table][tr] [td] (2 יח') [/td][/tr][/table] זכרונות[/t] Kingston KHX1333C9D3B1K2/8G [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] קירור מעבד[/t] [table][…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by Odedb52,

שלום לכם... אני עומד לשדרג את המחשב בעוד כמה זמן (תודה לאל...!!! ), מכוון שהכרטיס כבר עושה בעיות... משחקים לא עולים וכו'... יש לי עכשיו מעבד אינטל פ. 4 2.53Ghz... northwood. לוח אם של אסוס P4S8X אם אני לא טועה... כ. מסך... :'( :'( :'( GeForce MX 440 64Mb. זכרון 256... :s05: :-[ אני רוצה לשדרג במקס' 1200¤ אבל תציעו מה כדאי... או לקנות כ. מסך בתקציב הזה או לקנות כרטיס + זכרון. או כרטיס + מארז... ( ריידמקס סקורפיו, כרגע יש - E-Star ) אני יודע שכולם יגידו את האופציה הראשונה / השניה... אז תציעו לי הצעות כי הדגש על כרטיס מסך טוב... אני מעדיף ג'יפורס אבל אם יש דברים יותר טובים במחיר שייתנו ביצועים טובים יותר, רק תגידו .

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  17. יש שני מיפרטי AMD באותו מחיר, מה עדיף למטרת מישחקים? מעבדי ?AMD Athlon XP 3000+(512k 333) לוחות אם ABIT NF7-S כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם ABIT KV8 sata,GBL כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600 TV,DVI 256MB כל השאר אותו דבר.

18. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 לוח אם: Asus P5E Deluxe כמות: 1 - מחיר: ¤1229 מארז: Compucase HEC 6919 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤266 ספק כוח: Compucase HEC ZEPHYR 650W 4x12V Retail Black כמות: 1 - מחיר: ¤595 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 2 - מחיר: ¤995 סה"כ: ¤5673 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5560 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://…

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  19. הציעו לי את המחשב ThinkPad T61P עם אותו מפרט בדיוק למעט הבדל אחד - כרטיס המסך. בהצעה היקרה יותר הציעו לי Nvidia Quadro FX570M 256MB ובזולה יותר - nVidia NVS 140M 256MB. מה ההבדל בין כרטיסי המסך? האם שווה לשלם כמה מאות ש"ח יותר עבור ה-FX570M? אציין שהמחשב ישמש לתוכנות תלת-מימד, אוטוקד, עיבוד תמונה וכד'. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Uvi1980,

שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב שולחני: 1. צפייה ישירה 2. גלישה באינטרנט. 3. עבודה משרדית לא כולל מקלדת עכבר מסך דרישות מיוחדות: 1. יציאת HDMI 2.ספק כוח טוב 3.צורב : iXtream Burner Max מהדגמים הבאים: iHAS124B iHAS224B iHAS324B iHAS424B iHAS524B iHAS624B תודה מראש, יובל

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Anael,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by asaf050,

שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  24. שכנים שלי ביקשו ממני לעזור להם למצוא מחשב לעצמם ולביתם בת ה- 10. הדברים שהם יעשו עם המחשב: גלישה, ראיית סרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים - בסגנון של OFFICE , FLASH וכדומה. הדבר היחיד שהם מבקשים זה תמיכה במערכת קולנוע ביתית שיוכלו לשמוע מוסיקה מהמחשב. (כבל) את המחשב שמתאים להם כבר לא מייצרים ;D , מה שקיים היום יותר טוב ממה שהם צריכים. להזכירכם, המשחקים היחידים שהמחשה יטפל בהם זה משחקים שבת 10 משחקת. כל מיני משחקי פלאש, או משחקים שממש לא ינצלו אפילו את המחשב הכי גרוע בשוק כיום. אני צריך מחשב מורכב עם עכבר, מקלדת, רמקולים (הכל סטנדרטי וזול) ומסך (רגיל, לא שטוח, לא דק, בערך 19 אינצ'). שיהיה רק צורב DVD (אם אני לא טועה הוא צורב וקורא CD ו DVD, נכון?) אחריות של לפחות שנה. אם צר…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לימודים-הנדסת מערכות מידע. ושימושים כלליים כגון אינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' +- * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, בחורה צריכה לסחוב את זה כל יום בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב. זמן ארוך לדעתי הוא יותר מ4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר כך יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה במטרה לחסוך במשקל. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אם יש פרטים…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים