ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1: sony vaio sr 290 t9600 radeon 3470 320 7200 9 cell battery 4 gb 800 2: hp Dv 3500t t9400 4g 9300m gs 512 400 5400 6 cell +4 cell 3: dell xps m1330 t9500 4gb 667MHZ 8400M Gs 128 320 7200 9 cell המחירים הם לא אופציה בניהם רק רוצה ללכת על המחשב הכי משתלם מה שחשוב : זמן סוללה ארוך ביצועים טובים לתוכנות עיצוב וגרפיות חשוב גם אחריות בארץ ויש הבדל משמעותי בין 5400 לבין 7200? תודה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות וחיפושים מרובים החלטתי ללכת על המחשב הזה: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=641 לפני שאני קונה אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הנייד. מה דעתכם על החברה? איך השרות שלהם בארץ? כמה זמן תחזיק לי הסוללה? יש כאן מישהו שברשותו הנייד הספציפי הזה? מה הם החסרונות שלו? יש דברים שלא שמתי לב אליהם? ורק אוסיף שהשימוש שלי יהיה לאוטוקאד, תוכנות תלת מימד, פוטושופ, אינטרנט, הורדות וסרטים תודה רבה לכם אנשי מחשבים גאונים יקרים.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* אה... ועוד משהו קטן - האם יש סקירה מסודרת על המחשב הספציפי הזה? גם עברית וגם אנגלית
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. אני מחפש לקנות מחשב / מארז רגיל (לא מחשב נייד) לצרכי משרד בסיסיים בלבד (אינטרנט + אופיס). חשוב לי מאוד שהמארז עצמו יהיה סופר שקט (!!), אני מאוד רגיש לרעש וממש לא בא לי לשמוע את המחשב עצמו. היום יש לי מחשב נייד thinkpad R51 , מחשב מעולה ומאוד שקט. יש לי מישהו רעיון + המלצות לאופציות רכישה? המון תודה, גלעד
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
זה המפרט מגיבור.נט http://www.gibornet.co.il/ ANTEC SONATA-III 500W 805.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 815.00 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1558.00 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2092.00 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 439.00 ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249.00 THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 266.00 הרכבת מחשב חדש 120.00 ¤ סה''כ 6979.00 כמה דברים שאני לא סגור עליהם: לא סגור על הלוח אם, האם לקחת משהו יותר זול ולחסוך 200 ש"ח? לא סגור על הקיר…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב שהוא כבר איטי. בא עם הרדיסק רגיל HDD ורק 4 גיגה RAM. יפרסם את המפרט. התקציב שלו למחשב חדש מאוד נמוך עד 1700 שקל ולכן הצעתי לו לשדרג את המחשב שלו במקום לקנות חדש. הבעייה היא שהוא רוצה גם ווידוס 11 ולמיטב הבנתי צריך בשביל גם TPM 2.0. זה אומר למיטב הבנתי שצריך או להחליף לוח אם לאחד תומך או להחליף מעבד לאחד שבא עם TPM מובנה וישמח להמלצות ולדעת אם זה בכלל רעיון טוב. החבר שלי משתמש בוא רק לתוכנות(אופיס זום וכאלה) וגם כמה משחקים מאוד ישנים שלמיטב הבנתי רצים היום כבר על כל נמחשב gta 4,starcraft 2,wolfenstein 2. מפרט: הרדיסק 1TB HDD זיכרון 4GB DD3 nvideo GeForece GT 730 gigabyte p55a-ud3 intel core i5…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני טס ואני מחפש לעצמי משהו רק לגלישה תקציב עד אלף שקל, לא מחפש משהו מאסיבי, שרק ישרת אותי בתקופה הזו ומצידי שיזרק אחרכך הוא חייב להכיל יציאת HDMI\DVI ויציאת אודיאו
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ערב טוב. אבקש המלצות בנוגע למפרט מחשב עד 2000 ש"ח. המחשב לא ישמש בתור מכונת משחקים מפלצתית, לא יבוצע עליו OC, בגדול הוא ישמש לתיכנות, גלישה, עיבוד תמונה. המפרט צריך לכלול רק מארז, מעבד, לוח אם, כונן קשיח וזיכרון. כיום אני משתמש בAMD 700 384 מ"ב זיכרון 133 20 ג"ב 7200 של IBM TNTRiva 2 64 MB. נא לציין האם ידועה בעיה בהעברת כרטיס המסך ללוח האם החדש (מתחים וכאלה). תודה רבה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר לימודים שיריץ סרטים באיכות נורמאלית ומישחקים ברמה של super meat boy פחות או יותר ושיחזיק 4 שנים לפחות * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל אך לא ככ קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB זה נראה לי סביר עדיפות לאחריות ל3 שנים בנתיים שמתי עין על dell vostoro 2520 שעולה לי עם מע"מ 2.2K או ThinkPade Edge E530 3259B13 של לנובו שעולה בסביבות ה 2.5K שווה או יש המלצות למשהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה....חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד והוא רוצה שזה יריץ לו משחקים כדבים פחות או יותר... אז אמרתי לו שזה לא שווה מסיבות ברורות (מחיר, ביצועים וכו') ושעדיף לו נייח עם "LCD19 וכל זה.... עכשיו...אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה ואם לדעתכם זה כן משתלם ואפשרי אז תציעו לי מה אפשר לדרישות האלה: מטרות המחשב-משחקים, צפיה בסרטים, מוזיקה. הארד דיסק בסביבות ה80GB ככה... כרטיס מסך שיכול לתמוך במשחקים וסרטים את השאר אני כבר משאיר לכם בהנחה כללית שהוא צריך להריץ משחקים וסרטים. חברה אני אישית נוטה ללנובו/IBM אבל מה אני מבין... המחיר הוא למחשב מיד שניה! אז קחו בחשבון....וזה רק אם משתלם בכלל לקנות מחשב נייד במקום נייח...
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 4000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA אחרונים למיניהם + תכנות ( לא משהו מסיבי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנם מספר רכיבים שאין צורך לכלול במפרט אך איני בטוח אם ניתן להשתמש בהם שוב או האם שווה לשדרג אותם , מה שבטוח את ה-1070 אני לא הולך לשדרג והוא הולך למכונה החדשה, אפשר לראות את כל הרכיבים שכבר יש לי בלינק שאוסיף למטה. 5.…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את ההצעה הבאה, צורב ודיסק נוסף אני ארכיב לבד. ויש לי מהמחשב הישן כרטיס Gainward 7600GT . מעבד AMD® Athlon™ II 4X 640 AM2 3.0GHz 64Bit לוח אם GIGABYTE AMD ™ 880G זכרון 4GB/1333MHZ DDR3 כרטיס מסך מובנה ATI Radeon HD4200 graphics 256MB דיסק קשיח W.D / SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB Buffer SATA2 מארז case JSP-TECH K110A EZCool ב 1969 ש"ח השימוש הוא בעיקר אינטרנט, סרטים ועיבוד תמונה. מה דעתכם? עדכון לפי דרישת המנהל ================ תקציב: בין 2000-3000 חריגה: אפשרי אך עם עדיפות לחסוך. שימושים: סרטים, אינטרנט, עריכת צילומים, ועיבוד גראפי קל. תוכנות: וינדוס 7, פוטושופ, combinez . משחקים: כרגע לא מיועד למשחקים. ציוד היקפי: אין …
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בעיקרון הבנתי שאני צריך מחשב חזק, זאת אומרת, 8RAM עם מערכת הפעלה של 64ביט ומעבד חזק כדי שיחזיק תוכנות. אני לא הטיפוש שמשחק במשחקים. אז כרטיס מסך לא מעניין אותי. אפילו אם הוא מובנה בלוחאם אז גם זורם כל עוד אני יכול לראות במחשב סדרות ושיט. תזרימו לי מפרטים טובים עד 3K שזה הגבול יעני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך אז לחסוך. הרי אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף ועוד כל מה שנלווה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה עד 3500 כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם סאונד ובעתיד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן וא…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש תופעה כזו שאנשים מעלים וידאו באינטרנט של פתיחת מחשב חדש ושמתי לב שיש מחשבים מאותה חברה שמגיעים באריזה שחורה ויפה עם ידית וחלק מהם מגיעים רק בקופסא מקרטון חום פשוטה בלי ידית. האם זה אומר משהו לגבי המקור / האמינות / השרידות / בקרת איכות של המוצר ? שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים ,כלומר בכל מסך משהו שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שימושים: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, office לשיעורי בית, משחקי פלאש ו-sims2 על שלל הרחבותיו (כפי שאני מכיר את אחותי, גם sims3 כשייצא). יותר חשוב לה ש-sims ירוץ נורמלי ובלי תקיעות וזמני טעינה ארוכים מאשר הגדרות גרפיות גבוהות. בכל מקרה היא לא תשחק על מסך יותר גדול מ-''19 אם זה משנה משו. ציוד היקפי: אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי פרט לרמקולים. לא צריך רמקולים מקצועיים או לאודיופילים, העיקר שישמיעו צליל נורמלי. יש גם כרטיס רשת אלחוטי ששוכב לו בקופסה, אז לא צריך להוסיף למפרט. לא מתוכנן OC ולא צריך מארז מצועצע או שקט (כל עוד זה לא מרעיש כמו טנק זה בסדר, שיהיה בגבולות סבירים). -אין העדפה לחברה או מותג כלשהו.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר של ksp ובחרתי את המפרט הבא: ברצוני לקבל חוות דעת עליו. המחשב מיועד לשמש משפחה. לא מתכוונים להריץ עליו משחקים כבדים ולא בטוח שאינטרנט. המחשב אמור להיות רלוונטי לארבע חמש שנים הקרובות. אשמח לדעת האם הגזמתי במפרט כי האמת שרציתי להגיע לגג 4000 כולל מסך. באיזה חלקים ניתן לחסוך ולהחליף לקצת פחות טובים או לאותה רמה במחיר זול יותר. מעבד אינטל: Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 PLUS לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX1…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לקנות מחשב נייד לעריכה וידאו על תוכנת - avid xpress pro5.2 במידה ואני קונה את המומלצים שלהם אני צריך להיפרד מ 12-14 K ואין לי הם דורשים - לדוגמא : Dell Precision M65 או nw8240 (הנה הלינק לאתר התוכנה והדישות http://www.avid.com/products/xpresspro/specs.asp ) אשמח לקבל את עצתכם לגבי מפרט דומה וזול יותר המפרט שאני מחפש צריך לכלול מעבד Pentium M 1.8 Ghz - או יותר טוב או Pentium D 1.7 Ghz - או יותר טוב זיכרון 2gb ram כרטיס מסך NVIDIA QuadroFX 1500M NVIDIA Quadro FX 350M NVIDIA Quadro FX Go1400 NVIDIA force 256 או יותר כרטיס FW מובנה 80-100gb 7200RPM SATA מסך - 15.4 או 14.2 os - xp sp2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD ,משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך LCD עוד לא נקנה אבל כנראה FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - למשחקים הכי כבדים וחדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות במיוחד 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המפרט מיועד לעבודה כללית, גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים (אני לא גיימר כבר אבל אוהב לשחק פה ושם) התקציב הוא עד 4000 ש"ח ללא חריגות.. לא צריך מסך ומערכת הפעלה. צריך צורב די וי די. האם קיים כזה מפרט?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? וואלה תלוי בצורך אם יהיה צורך אין בעיה להשתמש בכולו, לא יהיה אכפת לי להישאר עם כמה שקלים בכיס גם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל נגיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרי HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA CALL OF DUTY GTA וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות …
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב לאינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ולצפייה ב- HD. המחשב נמצא בחדר השינה ופועל גם בלילה לכן חשוב לי שיהיה שקט. מעדיף שיחזיק להרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לכל חוות דעת - שינויים/דברים מיותרים ודעתכם על הרכיבים ועל רכיבי הקירור. בתודה, בוריס. מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung HD153WI Eco Green 3.5" 1500GB SATA2 32MB ₪439 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD153WI כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-