ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BLOPS2, Far Cry 3 וכדומה -מסך: שוקל לקנות DELL 2713hm, כרגע יש לי T260HD של samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מארז בבקשה לא לשנות, כ. מסך hd7970 dual-x 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה. באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום). ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה. האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה? הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים? תודה רבה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נחשב נייד, על המפרט שיכול עזור לי לעבוד בעיקר עם משקל כבד של תמונות ועריכה עם פוטושופ. אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם! אח שלי רוצה לקנות את החבילה הזאת ראו פירוט מתחת ותמונה, המחיר של המפרט הוא : 2699 ש"ח אח שלי צריך את המחשב לעבדות בתלת מימיד וגם בשביל תכנות ובניית אתרים הוא מוכן להוציע עד 3500 ש"ח עבור מחשב (ללא מסך) האם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להמליץ עליו בבקשה ? חשוב שיהיה למחשב קירור טוב, כרטיס מסך טוב ומעבד Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB כמובן שגם 2 GB RAM אם אתם רואים משהו במפרט הזה שלא נראה לכם נכון או מיותר או כול דבר אחר בבקשה תגידו לי, ואם אתם יכולים להריכיב לי מפרט יותר טוב? אני ממש אודה לכם! המפרט *מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית (אני לא יודע מה השם של המארז, אבל בתמונוה הוא לא נראה ממש טוב. *לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35…
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב עם מסך (עדיף 19 אינץ' שטוח) שאפשר יהיה לחברו לטלויזיה כדי לראות סרטים. מעבר לכך, נדרש לעבודה משרדית מינימלית. פלוס צורב DVD, עכבר, מקלדת. לא נדרש יותר מ 160G דיסק תקציב - 2000 ש"ח תודה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב מדיה סנטר לצפייה בסדרות דרך האינטרנט התנקתי מהכבלים וצפיה בסרטי DVD , divax שמיעת מוסיקה וכו... השאלה איזה מערכת כדאי לקנות איזה רכבים שיעלו את הסרטים בכבוד של יתקע כל שניה המערכת בעתיד תחובר למסך LCD (כרגע יש לך מסך CRT ] תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חבר החליט לבקש עזרה בבניית מחשב, לכן רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לבניית המפרט עבורו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מותר חריגה של עד גג 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות בעיקר. הוא שואף בעתיד גם לתכנת ב3D אז גם זה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מודרני כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא. לא הצלחתי למצוא ב- 15 העמודים האחרונים בפורום מחשב עם אותן הדרישות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אבל עדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל יחסית. הולך להתנייד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה מהיר. אם SSD אז החל מ- 256GB, אם היברידי אז החל מ- 500GB. * כונן אופטי? אפשרי, אבל לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בי…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אבל האמת , מה זה המחיר הזה ? https://www.tms.co.il/sff-pc/4kediting
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אנשים. לפניי שאני רץ לקנות את המחשב שאני רוצה,הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט,מה אפשר לשפר ואיפה אפשר לקנות ביתר זול. המחשב שאני רוצה יהיה לשימוש גיימינג כבד,לא צריך OVERCLOCK,אני אשתמש במסך 32 אינץ' 1080P FULL HD. אז אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המחשב הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪400 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Micron Rendition 2G…
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך משהו לא ממש חזק , משהו לסרטים אי סי קיו , אינטרנט , מוזיקה..משהו חמוד.. כולל ציוד הקפי מסך שטוח תקציב לא משנה לי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
החלטתי לקנות משחב חדש והרכבתי אותו לפי תקציב די סמלי של 4200 מקסימום ונראה לי שהמפרט הזה הוא המירב שאני יוכל לקבל אז בבקשה: הרכבתי המפרט משתי חנויות: KSP מעבד AMD 64 3000-930 WD- 80GB 310 כונן דיסקטים-38 צורב NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 -240 מארז HEC Compucase CI-6A21 400W-395 הרכבה-190 סה"כ-2103 ש"ח PC DISCOUNT-חנות חדשה בהרצליה זכרון Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3X2=530 לוח אם לוח אם GAK8N Gigabyte =469 כרטיס גרפי ATI Radeon X800GTO 256MB Gigabyte =985 סה"כ 1984 ש"ח ובסך סך סך הכל 4090 ש"ח ועכשיו כמה הערות: א. המחשב לא לאובר קלוק בכלל ב. המחשב למשחקים ולא צריך ציוד הקפי ג. יש פרט מעניין שבPC DISCOUNT יש AMD 64 3200 ב990 ש"ח האם כדאי לשדרג? ד. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקי…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה שווה המחשב והציוד שלי כיום... אשמח אם מישהו יצליח לתמחר את המחשב בצורה הוגנת... כולל הפחתת בלאי ופרק זמן שימוש.. כמובן שהציוד שמור מאוד אבל לא נקנה אתמול יש לציין שהמסך ממש משמ יוקרתי... בספק אם אמכור אותו בכלל וכבר לא מציירים דגם טוב כמו זה.. זהו המפרט AMD Athlon64 3500+ newcastle Socket 939 Thermaltake Big Typhoon CPU Cooling Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600GT PCIe 128MB W.D 250GB (16MB) SATA2 W.D 200GB (8MB) SATA NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 & HEC 475W Creative SB Live! 5.1 Logitech Speakers X-530 5.1 Sony Headphones MDR-P180 Logitech MX510 Mouse steelpad QcK M…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש להרכיב מחשב לילדה בת 8. שמושים עיקריים - מוסיקה, סרטים, אינטרנט (משחקי רשת), אופיס, אחסון תמונות קליל (הארדיסק של 1T יספיק...) ועיבוד קליל (פיקאסה, MOVIE MAKER וכו'..), אני מאמין שגם משחקים קלילים יגיעו מתי שהוא... צריך מערכת הפעלה. אין צורך במסך, רמקולים, עכבר וכו', יש צורך בצורב DVD תקציב - עד 2000 ש"ח. אנחנו מאיזור השרון אם זה רלוונטי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
סוף סוף!!! אחרי שחיכיתי יותר מדי זמן לטעמי ונתקעתי בלי מחשב אפילו תקופה מסויימת - הייסורים הגיעו לקיצם. המחשב מיועד לאפליקציות כבדות (ריבוי Virtual Machines וריבוי סביבות פיתוח) ולOC (לא מטורף - 3ghz ככה ). כמובן שגם קצת משחקים מהצד אשמח לקבל הערות \ הארות על המפרט ופרגונים גם לא יזיקו מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 866 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1844 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, איך המפרט הבא למשחקים (בשאיפה ל-GTA IV, אפילו בהגדרות הנמוכות...), ללא ציוד היקפי וללא OC? ושאלה נוספת, האם כדאי להוסיף עד זכרון מעבר ל-2GB בהנחה שהמחשב יריץ XP? תודה מראש מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤75 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNY כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤621 כמות:1…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי חבר'ה המחשב שלי כבן זקן, 4 וחצי שנים בערך ועושה לי בעיות כמו רכב בן 25 שנה. כול בוקר אני צריך לתקן משהו אחר, המאוורר של הכרטיס מסך דפוק ועושה רעש כמו טרקטור, ההיט-סינק מאבד קשר עם המעבד בגלל שנשבר שם החלק על הלוח אם שאמור להחזיק אותו, וכול מיני מסכים כחולים, ארטיפקטים וטל מוסרים למינהם... העניין הוא שיש לי כבר בערך חצי מהחלקים למחשב הבא יש לי: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 לכן אני צריך בעצם רק מעבד (4 ליבות) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , לא צריך SLi) זכרונות ( 4 גי'גה) מארז (יפה וגדול! כמה שיותר גדול, יש לי את ה TT LANMOTO שהוא נחשב ללא קטן אבל הוא ממש דחוס אצלי... בעיקר בגלל הכרטיס מסך והארדיסקי…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לעבודה בתלת מימד, בעיקר בתוכנה 3D Studio Max 9 במסגרת תקציב על 7000 ש"ח גג. אני משתמש בזוג מסכי CRT 17 אינטצ'. למי שתוהה מדוע אינני עובר ל- LCD רחב התשובה פשוטה: כדי להגיע לשטח העבודה של זוג מסכי 17 במסך LCD יחיד ובאיכות תצוגה סבירה, נדרשת ממני הוצאה כספית גבוהה מאוד שאיננה משתלמת לי כלכלית ואיכותית. בתהליך הרינדור כמעט את כל כולה של העבודה עושה המעבד, בזמן שאת תהליך העבודה השוטפת בתוכנה מריץ הכרטיס מסך. התוכנה יודעת להשתמש בריבוי ליבות, בטכנולוגית 64Bit ובנפחי ראם גבוהים. אשמח לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, אני מעוניין לקנות את המחשב ולהתחיל לעבוד.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה ללפטופ 15 אינצ' שישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים בתוך הבית. משקל וזמן סוללה פחות קריטי. כך שהדגש הוא על מסך איכותי. שימוש משני הוא עבודה משרדית, מיילים ולעבודות בית ספר (כיתה ה'). הלפטופ לא מיועד למשחקים. הקנייה מתכוננת באילת בשבועייםשלושה הקרובים. תודה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא מפחד לקנות AMD אבל מה שאתם יכולים ב 4000 תבנו מחשב חדש מה שאתם חושבים AMD או אינטל מה שאתם חושבים שיהיה הכי טוב !! המחשב להכול !משחקים ............הכול !רק לא להגזים בכרטיס מסך ! ולאלוח של EPOX כי בחנות שהוא אוצה לקנות הוא לא עובד עם EPOX !
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרטים למשפחה שלי. האחד מחשב ביתי לשימושי אינטרנט, מסמכים, וכדומה, בתקציב 1700 שח בערך. צריך לכלול מחשב בלבד (ללא ציוד היקפי) מחשב שני אותו דבר רק עם עבודה חובבנית בפוטושופ ותמונות. אולי העדפה לI5 בכ3000 שח ללא ציוד היקפי. יש עדיפות לפנדה כי יש באזור שלי (בנימינה), אם לא אז TMS או מישהי אמין ששולח בדואר תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-