עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shlomi32,

מחשב עם הכל חוץ מרמקולים... עם מסך נורמלי.... כ.מסך טוב בערך... 512 זיכרון אם אפשר תודה...

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by shlooki,

יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  3. חשוב שיהיה H.D בנפח 500GB לפחות. מעבד סופר חזק (I5 עדיפות). זיכרון 4GB לפחות (אם ניתן DDR3) WIN7. כרטיס מסך HD. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית (DELL או כל ברנד אחר עם אחריות בינלאומית..) תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  4. מחשב נייד לעבודת אופיס, אינטרנט, צפייה ישירה (משחקים פשוטים). תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  5. אהלן חבר'ה, ככה, אז הכותרת דיי מציינת את המטרה. אגיד עליי שאני כן גיימר כבד, למרות שהיום אני משחק בעיקר SC2, שלא דורש מחשב חדש, אני כן משחק במשחקים כבדים. אציין בנוסף שאני כן מבין בחומרת מחשבים, ובמפרטים בכללי, אך יש תחומים שלא התעדכנתי בהם לאחרונה. אציין מס' סעיפים לפני שאני מתחיל את הנוהל מפרט הרגיל כאן: 1. יש לי כ-4 הארד דיסקים + SSD אחד, ז"א = לא צריך בכלל הארד-דיסק. 2. אני מעוניין לכלול במפרט את ה Sandy Bridge i7-2600. פה מתלבט על נושא הK או לא. - כבר יש את הi7-2600 למכירה בפנדס ב1445. לרוץ לקנות? - ניתן גם להרכיב לי מפרט ללא מעבד אם הנושא בעייתי, כי אני די סגור על הדגם, ומעבד אין בעיה להביא. 3. כפי שצוין בכותרת לא צריך אף אלמנט של ציוד הקפי (מסך, מקלדת,…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by mosl,

מעוניין שדרוג מחשב , יש ברשותי הארד דיסק כ"מ מארז וספק , אני רוצה להחליק מעבד ולוח אם עם זכרון , חשבתי על i5 3330 4gb 1600 בזכרון ולהוסיף SSD 120 ועכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב SATA 3 USB 3 שתלהיה לו יציאה SDIP עדיפות לאופציה לשני כרטיסי מסך לא חובה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  7. שלום כולם אני זקוק למפרט חזק ביותר לשרת, השרת שמאור להחזיק די הרבה שרתי משחק למשחקים כמו et cs dod solat mu וכ'ו גם כן psybnc webhost ושרת רדיו גדול במיוחד אז אני זקוק למפרט כפי שאתם רואים עצבני וקטלני! הסכום הוא 15000 שקל או 3000$ אין צורך במסך מקלדת ועכבר ! דגש על הראד דיסק גדול במיוחד אפשר גם שני הארדיסקים מהירים שיתנו לי 500 גיגה וגם שהיה מהיר במיוחד וזמן גישה היה קצר במיוחד. גם כן אני זקוק ל 2 גיגה של ecc ddr של חברה מוכרת ושהיו מהירים לוח אם עם תמיכה של 2 גיגה ecc ddr ו2 כרטיסי רשת ומעבד כפול אני זקוק גם לשני לכרטיסי רשת 2 מהירים שיעמדו בקצב תעבורה גבווה של חוות שרתים בבקשה ללא חרוג מהתקציב כי זה התקציב ואם אפשר לינק לחנות ממנה אתם מביאים תמפרט עריכה: המעבד צר…

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by Red Sparowes,

מטרת המחשב הוא למשחקים ניצול מלא של התקציב ולא מעבר תכנון לשדרוג בעתיד אבל לא בזמן הקרוב ללא עדיפות על חברה מסוימת נטו ביצועים\איכות ליחס העלות מצריך גם מסך

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by Rating,

מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] INTEL WARRENSBURG : P55WG ₪669 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪535 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1438 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪297 ספק כוח: [..] HEC WIN POWER 550 : WIN-550UB - RETAIL ₪369 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪234 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לא מבצע OC. מסך 19". בעיקר לגיימינג.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  10. אני צריך מפרט של מחשב לאנטרנט ועבודה משרדית כולל מסך, מקלדת ועכבר עד 5000. תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 7.5 עד 8 אבל חריגה עד 8500 אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש למשחקים וכמובן שגם לגלישה באינטרנט וסרטים וכל השאר כרגע עם מחשב ישן ולכן אין לי דוגמאות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אני אקנה בנפרד וגם את כל השאר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר להתחשב זה טוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by Yanai_Gaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. סליחה שלא רשמתי את כל הפרטים מתהתחלה. אז ככה : רק מחשב(רק הקופסה) ללא ציוד הקיפי וללא מסך. מחשב למשחקים, סרטים(יותר) , הורדות, אינטרנט. לא מתוכנן OC. וצריך מארז יפה ואם אפשר גם כמה שיותר שקט. (שמעתי שANTEC טובים אבל אני לא ממש יודע..) ושיהיה כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה. התקציב די גמיש , אבל לא יותר מידי. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. אם נכנס בתקציב אז תוסיפו גם צורב DVD(אני יכול לחרוג ב100 שקל+-), חוץ מזה לא צריך ציוד היקפי. ואני הולך לחבר את המחשב לראוטר, אז צריך להוסיף כ.רשת או שזה בא מובנה? תודה!

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לבנות מחשב למשחקים וכל מה שמסביב..., בלי מסך וציוד היקפי, בלי הארד דיסק (יש לי 120) ובלי כוננים. אני רוצה להביא תמחשב מKSP כי הם ליד הבית שלי... חשבתי על מפרט, אבל אני לא בטוח על כמה חלקים: מעבד: (לא יודע מה לבחור) 1400 שקל Q6600 או E6850 , מה עדיף? לוח אם: 570 שקל gigabyte P35-DS3L יש לוחות יותר טובות מאלה במחיר עד 600 שקל בערך פלוס מינוס? זיכרון: 600 שקל 2 סטיקים של 2 ג'יגה (זה נראה לי יותר עדיף על 4 סטיקים של 1 ג'יגה... לא?) DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:1500 או 2000 שקל אני לא יודע מה לקחת:512 8800GT או 8800GTS 512 מארז וספק: (לא רוצה להשקיע פה, מארז נגיד עד 400 שקל וספק לא יודע כמה חח) א…

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by nirzx,

מה זה? האם כדאי להוסיף? 802.11A/B/G/N Wireless Card בלי להוסיף Intel 6200 Wireless Advanced Card זה30 דולר Intel 6300 Wireless Advanced Card זה 45 דולר תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 3.5-3.7 אלף שקל, השימושים הם אינטרנט, אופיס, ודברים קלילים כאלה, לא משחקים. שיפעיל גם סרטים 720P לפחות, למרות שנראה לי שכל נייד היום מסוגל לעשות את זה (לא הנוטבוקים). צריך להיות לו רמקולים איכותיים, ואם יש מצלמה מובנית זה יהיה נחמד מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. שלום רב לכל באי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש, אשר ישמש אותי במשך היום לעבודות משרדיות, (אטולוק, WORD, וכו') המחשב לא התנייד הרבה במשך היום, עד כאן הבקשות צעונות למדי. הבעיה מתחילה, כשבזמן הקרוב אני יצרך לשתמש בו גם ב"שטח", איפה שאין חיבור קבוע לחשמל. ולכן הבקשה היחידה שלי היא שהמחשב יוכל לעבוד ללא חיבור לחשמל כמה שיותר זמן. אני מוכן להתפשר על ביצועים, אם עוד קיימים מעבדי סלרון פשוטים, אם אפשר להכניס מסך LED חסכוני בחשמל וכו'. ושאלה באופן כללי, מה הזמן המרבי שאני יכול לסחוט מחשב נייד בתקציב הזה? והאם יש טעם לרכוש עוד סוללה? התקציב, כאמור, 3,000 ש"ח, עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  20. תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  21. שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  22. לפחות 160GB הארדיסק ו ג'יגה זיכרון 3 יציאות USB מסך 13-14 אני בכוונה לא מביאה תקציב, כי אולי אני אקנה בחו"ל, אולי יד שניה... תביאו משהו בסביבות ה4-6 אלף...

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  23. צריך המלצה לנייד, אני יודע שעדיף נייח אבל אין מה לעשות חייב נייד קודם כל ביצועים אחר כך מחיר, כל התוכנות הולכות להיות פעילות בו זמנית כלומר אני צריך שיהיה אפשר לעבור בין התוכנות ולעבוד על כולם באופן שוטף יום יום. תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by rotemC,

בתור התחלה אני רוצה לציין שאני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אני כותב פה ברשותי מחשב PC גדול ישן וצולע, עם 4 גיגה של DDR2, מעבד AMD מ2009 וכו'. מכיוון שהוא משמש את המשפחה בעיקר לגלישה באינטרנט, אחסון תמונות ומעט קבצי אופיס מדי פעם, היה נראה לי הגיוני להתקין עליו chrome os בגלל שהיא לרוב צורכת פחות משאבים, ככה שהמחשב יוכל לרוץ מהר יותר... בגלל שאני לגמרי מבין בתחום רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה נראה לכם הגיוני תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. היי, בן דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב-5550ש"ח. המפרט לא כולל מסך, כונן דיסקים ולא שום ציוד היקפי. המפרט שאני בניתי הוא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 קירור למארז: THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL כמות: 2 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Value CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤535 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤391 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail כמו…

• 9 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים