עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב UMPC אבל המטרה שלו בגדול היא להחליף פונקציונליות שהפלאפון שלי מבצע היום והיא ניווטים ברכב ואינטרנט בדרכים. לכן אני מחפש מחשב UMPC קומפקטי חשבתי על 9 אינץ שיהיה לו מודם סלולרי ו GPS או שיהיה אפשר בצורה נוחה וקומפקטית אפשרות לחבר לו כאלו. המחיר לא משנה. מישהו יכול להמליץ לי?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by SARITD,

שלום וברכה, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש של דל ווסטרו, מעבד i3 ו-8 ראם. (עבור גלישה והפעלת וידאו ומוזיקה) מצאתי 2 דגמים https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 https://ksp.co.il/?uin=110771&select=.268..271..132.&txt_search= אני מתלבטת בכמה דברים: 1. האם הווסטרו מKSP הוא גרסה יותר חדשה מהשני? 2. הבנתי שמתאים לי מעבד U האם כדאי לקחת את המחשב עם המעבד G אם המחשב בו שהוא נמצא בו יותר חדיש. 3. והאם אפשר להתקין ווינדוס על מחשב עם לינוקס ישר מהתקן חיצוני מבלי לפרמט את המחשב קודם בכללי יש הבדלים גדולים בינהם ששווה להשקיע על אחד מהם יותר? אשמח לתשובתכם תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by viki23,

האם אתם מכירים את הדגם? ומה אומרים על המחשב?אםהוא טוב? והחברה עצמה.. ןהאם כדאי להוסיף 199 שח על אחריות לעוד שנה. סה"כ 3 שנים. http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi= 9DAD1A905A46441DA862FC3214&popupMode=1 תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jenok,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shahar0592,

תנו ביקורת על זה (אני חושב שהספק לא מחזיק) מעבד Intel Core i7-975 Extreme Edition Box ₪5363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601975 לוח אם Asus P6T6 WS Revolution ₪2067 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31325 כונן קשיח Seagate ST32000641AS Barracuda XT 3.5" 2000GB SATA3 64GB ₪1688 כמות:6 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST32000641AS זיכרון G.Skill DDR3 8192MB (4096MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪2378 כמות:3 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9D-8GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5970 2048MB DDR5 PCIe ₪3365 כמות:6 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5970G2 צורב Blu-Ray משולב צורב Philips SPD7000BD DVD ₪3292…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. די, נמאס לי להתלבט ולחכות. אני רוצה מחשב חדש! תנו מפרט מתאים לאוברקלוק ול"משחקים כבדים" מבוסס AMD ללא מסך ,כולל DVD וצורב. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by mostyanir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אחרי בערך 3 שנים עם אותו מחשב, בא לי להשתדרג. אבא שלי במקרה בארה"ב והבנתי ששם זול יותר אז אשמח להצעות. אני רוצה מחשב להקלטות, אני אקליט גיטרה (וכלים אחרים ובעתיד גם קול), ישירות לכרטיס קול ( Line 6) ואערוך עם קיוביס ודומיה. אני צריך כמעט הכול פרט לכרטיס קול, לא צריך צורב, וכונני דיסקים למיניהם. חומרה פשוטה שאפשר להביא מחו"ל, בחלקים ולא בנוי (אני אבנה בעצמי), ככה שגם מארז לא צריך, נקנה בארץ. קול העמדה על טעות או עזרה תתקבל בברכה אין שם של חנות, אני בכלל לא מכיר את האזור (פיניקס למי שמכיר.)

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  10. זה לא המקום להודעות מכירה. לשם כך יש את ה-TRADE ZONE שלנו: http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  11. Started by none77,

שלום תקציב 5000-5500 * מטרות המחשב? אוטוקאד דו מימד * גודל המסך?בסביבות 17" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi או משהו סביר אחר לחיבור למסך * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ssd 250GB ללא כונן רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. חפרתי ברשת וקראתי ביקורות. ומצאתי שני מחשבים מעניינים asus 1201n זמן סוללה של 4.5 שעות מעבד Atom 330 1.66GH מעבד גראפי Nvidia ion le 2 גיגה ראם עם אופציה להרחבה עד 8 גיגה HDMI + VGA מנגד עומד Acer Aspire AS1410 זמן סוללה 6 שעות מעבד Core to Solo SU3500 1.4GH מעבד גראפי Intel 4500 MHD 2 גיגה ראם עם אופציה עד 4 גיגה HDMI + VGA מודם סלולרי מובנה ויצאת SPDIF אני הולכת להתקין לינוקס על המחשב ולעבוד די הרבה עם וירטואל בוקס ואפקטים פועלים. לאייסר יש מעבד עם ליבה אחת ו3 מגה קאש. ומנגד לאסוס יש 2 ליבות ויכולת לעבד 4 טרדים ביחד אבל רק 1 מגה קאש. לאייסר ישכרטיס גרפי של אינטל ולאסוס יש את האנוידיה ION החלש יותר מה עדיף? האם יש סוללות גדולות יותר למחשבים הנ"ל ענבר.

13. שלום, אשתדל כמה שיותר להיצמד לחוקים בנושא הראשי, אם יהיו חסרים פרטים אני מתנצל מראש ואשמח אם יעירו לי על כך. אני מחפש מחשב בשביל אמא שלי, היא מתקשה מאוד בסחיבת חפצים כבדים והיא נמצאת כל הזמן בתנועה ממקום למקום במסגרת העבודה שלה. השנה היא אפילו תטוס בתדירות יחסית גבוהה. לכן הוחלט שנחפש לה מחשב נייד עם עדיפות עליונה ביותר למחשבי אולטרבוק עם משקל מקסימלי של עד 1.5 ק"ג. למחשב יש שימושים פשוטים: אינטרנט, סרטים באיכות FHD, והרבה מאוד פאוורפויינט. היא בנוסף מעבירה המון מצגות בתחום הרפואה אז היא גם מחברת את המחשב הנייד הנוכחי למקרנים ומציגה מצגות מאוד מורכבות. אני יודע שלמחשבי אולטרה בוק אין יציאת DVI, אז לא חובה לחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד איתו עם מקרנים. בגלל זה יש כיום את אכס…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  14. שלום, מחפש מחשב אולטרה נייד - עד 1.5 ק"ג עדיפות מירבית למשקל המחשב מיועד לשימושי אופיס למיניהם, עבודת פוטושופ מאוד בסיסית, וחיבור למסך גדול יותר (לצפייה בסרטים וכו') ראיתי את LENOVO think pad x200 (דגם קצת ישן) אבל עונה על הדרישות (למרות שאין לו חיבור DVI אלא רק VGA, שזה קצת חסרון בחיבור למסך גדול יותר) קיצר אשמח להמלצות (כאמור המשקל הוא הפקטור החשוב ביותר והמסך יכול להיות גם קטן יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by Avivo,

אהלן אני מחפש מחשב בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס (אולי טיפה סרטים) דגש על ניידות וזמני בטריה הדגמים שאני מתלבט ביניהם זה בעיקר EEE ו-HP 2140 איזה מחשב נייד יתן לי את השילוב הכי טוב של ניידות\זמן בטריה? (יכול להיות דגמים שלא ציינתי) יש מחשבים בסגנון אולי עם כונן CD מובנה? המחיר מאוד גמיש ואפשר לדרוס אותו בגסות- אבל הייתי שמח לא להוציא יותר (צויין בגלל חוקי הפורום) תודה מראש אביב

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by ymss69,

טוב אז ככה, בכיתה י' החלטתי שנמאס לי ממחברות והחלטתי שאני עובר לנייד מהלך הזוי בתקופה ההיא, אחרי מחשבות רבות ואין ספור ביקורות רכשתי את הX40 של IBM, בתקופה ההיא הוא עלה סכום הזוי של קרוב ל12 אלף שקל, מעבד מסדרת M של אינטל, גיגה זכרון ודיסק קשיח של 40 גיגה, טחנת עגינה נפרד שבדיעבד אני יודע שהייתה מיותרת, המחשב שירת אותי 6 שנים, עד לא מזמן שהדיסק קשיח התקלקל ומאז אין לי כלכך רצון לתקן אותו כי הסוללות 3 תאים ו9 תאים כבר לא שורדות יותר משעה ביחד. עובד כבר שלוש שנים בתחום מכירות המחשבים, מכיר את התחום לעומק אבל ייעוץ תמיד עוזר. לאחר ההקדמה היפה, אני מתכוון להתחיל ללמוד באוקטובר, ויהיה לי גם קורס קודם החל מאוגוסט ככה שאני יצטרך מחשב בחודשיים הקרובים, חשבתי להתחיל מעכשיו כדי לבד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש את המבצע הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119leumi רציתי לדעת אם זה משתלם או אם אפשר למצוא משהו כזה ביותר זול.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום, אני בודק אופציות למחשב נייד קל עבור חברה שלי ללימודים, מדובר על 13.3 או 12.1 בלבד הדבר החשוב ביותר הוא המשקל, ורצוי מאוד שהוא יהיה מתחת ל-1.7 קילו, כמה שפחות יותר טוב בהתחלה חשבתי שהאסוס 1201N יהיה מומעד טוב, אבל נראה לי שהוא לא מספיק חזק, ועם חלונות7 הוא לא יציג ביצועים סבירים לעבודה ממושכת בגלל המעבד החלש, ורק 2 ג'יגה זיכרון, אני ישמח לדעת מאנשים שרכשו אותו איך הביצועים בחלונות 7 והם מרגישים שהוא "כבד" בעבודה ממושכת. בכל אופן, אחרי שחרשתי קצת על הפורום והרשת מצאתי כמה מועמדים שנראים לי: Dell Vostro 3300 עם שדרוג ל4 ג'יגה זיכרון, 3 שנים אחריות, מעבד יחסית טוב, סדרה עסקית איכותית.. החסרונות: משקל (מעדיף קל יותר למרות שהוא דיי קל), חסר HDMI בגלל שזה עסקי וזה קצ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Motix,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מירבי 6,000 (אקנה באילת ואקבל הנחה 1000 ש"ח - כלומר 5,000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לאולפן ביתי, צפייה בתכני 4k, hd, 3d משחקים (בינוני, לא גיימינג רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני צריך מסך שיתמוך בhd כמובן, שיהיה קעור מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד כי זה לאולפן וכל רעש יפריע לאקוסטיקה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  20. היי, סוףסוף מתכננים מחשב חדש לאולפן!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5גג. או בעצם 4, פשוט הכרטיס מסך מחוץ למחפרט (מתכנן רכישה של משומש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? FL STUDIO ABLETONE ADOBE PHOTOSHOP PREMIER ואולי קצת גיימינג דגש על עריכת סרטים ממצלמה מקצועית ב- 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי. למרות שחייב אבל זה יבוא בסיבוב הבא כי כרגע המחשב הוא בעדיפות ראשונה מאחר והלך הלפטופ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני חושב שכרטי…

21. Started by StormT,

יש לי הצעה למחשב אופטימלי לכל מני עבודות. יש הצעת לשיפור? AMD 64 X2 3800+ s939 BOX DFI LanParty UT NF4 Ultra D OCZ Premier cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6800GS 256mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 500W ATX2.0

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by vid170,

זהו מפרט לחבר, חשוב לו שיהיה אמין ויש לו מסך.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by dee,

לאחר ששני המחשבים האחרונים (ב-4 שנים האחרונות) הוזמנו ע"פ המפרט שקיבלתי בעזרתכם והתוצאות היו מעולות, אני שב וחוזר בפעם השלישית (גלידה ? ). מחפש המלצה למפרט מהיר ככל שניתן למחשב שיריץ תוכנות אופיס, שימוש אינטרנט סטנדרטים ו...זהו. אין צורך בציוד היקפי. כרטיס מסך צריך להיות כזה עם יציאת DVI. שוב, תודה רבה על הנכונות לעזור !

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tals79,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב NAS - לשימוש סטרימר (אולי בעתיד יוסב למחשב ליד הטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). NAS כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. (אין העדפה לדגמים - המחשב ישב במחסן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (במידה והמחשב יעבור לסלון) 6. הא…

25. Started by ido_g,

הסתכלתי על הפורום שלכם... ואמרתי זה המקום לברר... תראו אני חסכתי כסף כבר הרבה זמן לקניית מחשב, וגם אני מקבל סוג של מענק מהעבודה של ההורים שלי לקנות מחשב.... (ככה שיש לי סכום די נכבד ...).... חשבתי על כול מיני רכיבים לשים במחשב הזה, אבל אני לא מכיר שמות ספציפים ודגמים... אני אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי פירוט של רכיבים שלדעתכם הם הכי טובים כיום (-רכיבים כמו: מעבדים, מארזים, יחידות קירור, כרטיסים למיני....).......

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.