עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ceh,

להרצה של משחקים בינוניים על FULLHD כולל ציוד הקיפי - מקלדת עכבר מסך ורמקולים, ללא OC, לא חשוב שקט. מגבלות: כוח עיבוד CPU חשוב יותר מכוח GPU חובה 6GB RAM כל החלקים חייבים להיבחר מהחנות SKYPC חובה 2 הארדיסקים פנימיים של 500 עריכה: של WD עד 6000 ש"ח עריכה: חובה מסך 24 אינצ' חובה רמקולים 5.1 אשמח להמלצות לרדת במחיר ! תודה מראש למגיבים ! ---------------------------------------------------- עריכה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by tamir6066,

היי,אני רוצה לקנות נטבוק ונתקלתי בשני המעבדים הבאים,מה ההבדל בינהם?כמה ליבות יש למעבדים מסוג כזה או דומה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  4. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... מטרת המחשב עבור סרטים,אופיס אינטנרנט ומשחקים בסגנון call of duty modern warfare 2 ברשותי מסך 19' אין צורך גם בצורב וציוד היקפי כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ברמה סבירה(אפשר לישון בלילה שהוא דולק ) בניתי לי מפרט ויש לי מספר התלבטויות: א) לגבי המארז אני מתלבט בין הAntec Three Hundred לCOOLMASTER CM590 מה יותר מומלץ מבניהם והאם הם שקטים ברמה סבירה? ב)כרטיס מסךPowerColor ATI Radeon 4850האם שווה להוסיף עוד טיפה ולקחת את הnVIDIA GeForce GTS 250 ? ג) אני לא בטוח שהזיכרון שלקחתי -A-Data 2GB Single Stick (אני אישית לא מכיר את החברה) יספיק לי או כדאי להוסיף 300 ש"ח עבור A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by Idan-h,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9221 בקצרה: T6600 4GB DDR 800MHZ 500GB Hard Drive Geforce GT 130M 1GB NO OS שנתיים אחריות היה היום 7% על מחשבי LG (בלאק פריידי), יצא 3897 ש"ח. אני יודע שעדיף לשאול לפני שקונים, אבל אשמח לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי אני צריך מפרט מחשב לבן דוד שלי שיהיה למשחקים הוא לא צריך ציוד היקפי מסך יהיה לו את שלי שזה 22" אם אפשר שהחנויות יהיו קרובות לאשקלון כגון IQPC או KSP או אם יש עוד חנות שאני לא יודע עליה לא משנה אם המפרט יהיה מבוסס INTEL או AMD ושכחתי משהו אחד יש לו כ.מסך של 9600GT האם כדאי להשתמש בו או לקנות חדש?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by therapy,

היי אני מחפש מפרט למחשב עריכת ווידאו +מסך ללא עכבר ומקלדת .אין צורך בכרטיס וידאו אך יש צורך בפייר וייר . בלי עזרים לגיימרים. תודה .

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. היי ראיתי את המחשב הזה באולסייל ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22950459&af=2054 בעקרון אני מחפש מחשב נייד בסביבות מחיר של 3000 שקל שישמש כמחשב נוסף בבית לגלישה בתקשורת אלחוטית עם נתב לינקסיס WRT160N. אני רוצה מסך ללא השתקפויות. תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים (יש לי מסך T260HD - 26") 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? לא 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש חשוב - אך רצוי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ? לא 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ESATA חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל [br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 20:04:19 בניתי לעצמי בKSP במחיר של 4390 ש"חמעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Box 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E 745…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בכללי באמת הכל מהכל עם דגש לסרטים וסדרות ואח"כ למשחקים. יש לי מסך LG L204W (Digital) עם רזולוציה 1680 על 1050 בנוסף בעתיד המחשב הזה יתחבר גם לטלוזיה Samsung 37 FULL HD 530B אז אני אשמח שיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? בלי אוברקלוק אלא אם אתה חושבים שכדי לעשות לאחד הרכיבים כי זה שווה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? באזור השרון, אני מניח שRSM מקווה שזה מה שצריך כדי לקבל את התשובה האופטימלית למפרט שלי. כרגע יש לי מחשב בן 7-8 שנים פנטיום 4 2.6 עם גיגה וחצי ז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שלום לכולם, תתחדשו על הממשק החדש והתכלכל, בטח כבר לא כל כך חדש, אבל יפה קיבלתי הצעה למחשב (עם מעבד i7 920 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1G-3) הכולל אחד משני לוחות האם הבאים: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3265 או MSI X-58 PRO-E http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=1804 נאמר לי שהלוח של MSI תומך בהרחבת זיכרון עתידית, אבל מעבר לכך אין לי מידע נוסף. אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם באיזה מהם כדאי לי לבחור. תודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by kuBBia,

שלום אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט הנ"ל שהוצע לי למחשב שמיועד לשימוש משרדי (אינטרנט + אופיס) תקציב 2000-2500 לוח ראשי Intel RaisinCity עם Chipset Intel G41 מעבד Intel E5300 Core 2 Duo 2.60GHz, זיכרון קיט 2GB זיכרון למחשב שולחני, DDR2 800MHz 2x1GB, תוצרת Kingston דיסק קשיח SATA-II WD 320GB, מטמון 16MB, סלד 7200RPM, דגם WD3200AAKS צורב אופטיDVDRW פנימי, Dual Layer 22x תוצרת LG מארז שקט קטן מידות HEC 6T10, שחור, עם 2 חיבורי USB קדמי, ספק Truepower שקט 300W HEC מערכת הפעלה Windows XP Home 1959 ₪

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2400-2500 בלי לחרוג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים,אולי סרטים HD יש לי מסך 19 רחב, נראה לי רזולוציה 1440-900? 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אני לא צריך צורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?4 לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה. כולל הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? בבקשה רק מKSP פתח-תקווה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?לא תודה מר…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. מה התקציב המקסימלי?3900 מה הם מטרות/שימושי המחשב?גיימינג , וקצת גראפיקה (פוטושופ ואאוטוקאד) גיימינג : GTA IV . CRYSIS ועוד משחקים דומים ושיריץ על הכי גבוה צריך מפרט מלא , 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד בעתיד לא לשים קירור כרגע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (: 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? לאמשנה ,מזמין מהאינטרנט 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא שיהיה 1TB הארדיסק ו4GB ראם ושהמחשב יהיה מבוסס AMD אע כן ות…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  17. המפרט ללא ציוד היקפי. בעיקר לשימוש משרדי וסרטים, אבל גם לעריכת תמונות, משחקים לעיתים רחוקות. איך המפרט הבא? האם הוא יתן תמורה טובה למחיר? AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ₪423 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1133 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 750GB 16MB 7200rpm Sata2 WD7500AAKS , יחידות 1 ₪374 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=780 Sapphire ATI Radeon 4670 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=543 Asus DRW-20B1LT x20 White / Black Lig…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. שלום, בעקבות שרשור בפורום אחר (מארזים וספקים) אני מבקש עזרה בהמלצה על מפרט למחשב משרדי שקט במיוחד. הייתי שמח גם אם מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה את המחשב מורכב לפני שקונים אותו בשביל לוודא שהוא באמת שקט - יש לי כמה ניסיונות רעים עם מוכרים שאמרו שהמחשב הולך להיות שקט אבל בסוף הוא לא היה כה שקט. הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא יודע איך לבחור קומבינציה של ספק כוח\מעבד\לוח אם שיחדיו יגרמו לכך שהספק כוח יפעל בשקט. מנסיון שלי המאווררים של המארז עצמו ושל המעבד לא מאוד מרעישים וניתן בקלות להחליף אותם לשקטים חדשים, כך שהבעיה המרכזית שלי היא המאוורר של ספק הכוח. אני גם יודע מנסיון שאותו ספק כוח ממש יכול להרעיש בצורה שונה כשהוא מחובר למחשבים שונים, ולכן אני צריך המלצה למפרט…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. אז ככה - אני קונה מחשב מתקציב שיש לי מהאוניברסיטה, התקציב גבוה אך לא להתפרע יותר מדי 8 מקסימום. האוניברסיטה עובדת עם חברה שנקראת ש.מ.מ ואין להם מגוון גדול מאד של ציוד חסרים להם קצת דברים, הנה ההצעה: מעבד intel core i7 920 box 1366 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD7 - תומך ב USB 3.0 SEAGATE 1TB 7.2K 33M SATAII כרטיס מסך ASUS 5770 1GB GDDR5 צורב בלו ריי LG BD-WRITER GGW-H20L --- לא היה את הדגם החדש של הצורב, אני גם לא בטוח שיש אותו עדיין בארץ בכלל, אבל לא שווה לחכות בשביל הדגם החדש או משהו נכון? זכרונות KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X 3 --- במקור רציתי זכרונות CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ 2GBX3 triple channel... האם זה קריטי שהזכרונות שהם מציעים לי אינם עובדים בצורה של תלת ערוצי כמו ה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני בשלבי הרכבת מחשב, הזמנתי כבר את כל החלקים, אך חסרים לי רק קירור למעבד וזיכרונות. התקציב שלי לשני מוצרים אלו הוא עד 680 ש"ח. זה המפרט, אנא עיזרו לי למצוא קירור למעבד וזיכרונות (4G 1333/1600) להשלמת הפאזל. מה מומלץ במסגרת התקציב שציינתי? מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Western Digital WD5000AAKS כרטיס גרפי Connect 3D ATI RADEON HD4870 1GB GDDR5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח CoolMaster eXtreme Power Plus 500W תודה לכם

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום לכולם אי צריך המלצה למיפרט רק למחשב(הקופסא ) בלי ציוד נילווה ובלי כרטיס מסך - יש כברPCIE HD4670 מהמחשב הקודם אני ניסיתי להרכיב גם בעצמי אך השאלה שלי היא האם מומלץ לקחת QUAD כמו Q8300 או לקחת מעבד פנטיום 6300? האם במישחקים של היום המעבד E6300 הוא צוואר בקבוק או לא? יש לי היתלבטות: האם לנצל את כל התקציב הזה בלי כרטיס מסך וככה לקחת מיפרט חזק יותר ולהיתשמש בכרטיס הקיים ובעתיד לשדרג לכרטיס תומך DX11 או לקחת מיפרט בסיסי עם E6300 וDDR2 וכרטיס מסך GTS 250 שניכנס לתקציב? ודבר נוסף ראיתי שיצא מעבד חדש האטלון X3 435 שהוא עולה כמו הE6300 - האם עדיף ללכת על מיפרט שמבוסס עליו? כי מי שאני בונה לו מעדיף אינטל ולא רוצה AMD ולכן לא יודע מה להציע לו החלקים שצריך הם: מעבד לוחM זיכרון H…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by aviadpinis,

שלום הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מתאים לגיימרים לא לגיימרים רצינים אבל שיהיה אפשר לעשים אליו משחקים טובים? גם רציתי לדעת לגבי המחשב עצמו אם הוא חזק או מהיר ועד כמה טוב המעבד שלו אם אפשר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  24. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מסך וציוד נלווה אז אני צריך מחשב נטו. המחשב שאני רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבדה ממש. אני רוצה שכל משחקי הספורט למינהם (פרו,פיפא,נ.ב.א וכו' וכו' מהחדישים) יעלו לי על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לי (שיעבוד חלק), וגם ש - GTA IV יעבוד אצלי חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה, משהו ברמת בינוני ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. שלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים בסיסיים מהאחרונים שיצאו א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - ציינתי כבר למעלה, פרו 10, פיפא 10, nba2k10 וכו' .. פחות או יותר משחקים ברמה כזאת …

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  25. טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים