עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שמי שלומי ואני בונה מחשב לעבודה גרפית ברמה גבוהה... למעשה עשיתי סקר מאוד נרחב בנושא אך לאחרונה התחלתי להתבלבל ונתקעתי. אני מבקש את העזרה מכל מישהו שיש לו ידע בנושא ויכול לעזור המחשב נבנה למטרה אחת והיא עבודה גרפית. התוכנות שאני עובד עימם הן: פוטושופ, ילוסטריטר, אין-דיזיין, פרימייר פרו, פרי-הנד וכדומה... האם מחשבים שנבנים לאוברקלוק וגיימרים ברמה גבוהה מתאימים?.. איזה סוג של חלקים אני צריך?.. מה הסכום הכולל המשוער?.. ואיפה משיגים אותם?.. בתודה מראש שלומי...

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי נייד עם מסך WLED. איך מנקים אותו? באותה שיטה שמנקים מסך LCD? תודה..

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by qaqa,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת פיתוח. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - פיתוח קוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק לאחסון, רק SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וו…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by blank,

לוח אם: DFI LANPARTY UT Ultra-D מעבד: AMD ATHLON 64 3000 BOX 939PIN זכרונות: G.skill Dual Channel Kit 184-Pin 512MB(256MB x 2) DDR PC3200, Model F1-3200PHU2-512ZX דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200RPM SATA כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB PCI-EXPRESS צריך להחליף או לשנות משהו? מה אתם אומרים בכללי? תודה.

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by yossigo,

ה-T42 הישן נשבר (פיזית) והוחלף כבר בחדש כי הגיע הזמן, אבל נשארו הרבה חלקי חילוף במצב תקין לגמרי. למי אפשר למכור? בטוח שיש טכנאים/מעבדות שיש להם שימוש לחלפים.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. שלום! אז ככה חייב לבנות מפרט ב 1500 שקל עברתי פה על הודעות על המלצות דיברתי עם חברים וזה האידיאל שהגעתי אליו " זיכרון : TWINMOS 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 150 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤ 297 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤ 450 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS EXTREME 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 237 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤ 251 מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300AR-TF ¤ 233 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1618 " אז ככה כמו ששמתם לב כבר עברתי ב100+ את הרף.. וזה לא כולל הרכבה ... אז הייתי שמח אם מישהו היה יכול עלזור לי אולי לראות איפה אפשר עוד לקצץ (בהנחה ש…

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני צריך מפרט לחבר מחנות בחיפה (KSP , NOA) איפה שיותר זול ומשתלם 4000שח רק קופסה לא צריך שום דבר אחר שהיה כמה שיותר חזק למשחקים עד כמה שאפשר תודה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by InFecT[0]r,

יש לי מחשב: AMD 2500 Barton :מעבד ga-7S748 :לוח 5900 XT :כרטיס מסך 512 DDR 333 :זיכרונות מארז: Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window ספק : Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply וחשבתי לשדרג את הלוח והמעבד והכרטיס מסך ל....: לוח : DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D מעבד : AMD Athlon 64 3200 (939-pin)Venice כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB מומלץ המערכת הזאתי? ועל הדרך יש לי שאלה קטנה : Venice מה ההדבל בין הליבה הזאת לליבה הרגילה של 64?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  9. שלום, ראיתי שממליצים כאן על HP Mini 110-1100EJ כנייד בתחום 2000. אבל מסך 10" נשמע קצת קטן. יש משהו יותר מומלץ עם מסך קצת יותר גדול? הקומפקטיות לא בראש רשימת הדרישות. נוחות עבודה בעדיפות קצת יותר גבוהה. אפשרות לחריגה קטנה אם זה מחוייב.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  10. שלום לכל העוזרים, אני מחפש מפרט שלא כולל כונן קשיח (יש SSD ועוד כוננים מכניים שאעביר מהמחשב הישן) צורב לא נחוץ גם (במקרה הגרוע זה עוד 100 ש"ח) ושאלה נוספת לפני שממשיכים, שווה לחכות לivy bridge? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, Assassins Creed etc.) -מהי הרזול…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  11. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  12. הנייד שלי מקרטע רצחח אני רוצה להגדיל זיכרון ואולי גם להחליף הארדיסק יש לי פוג'יטסו אמילו 1.8 512 זיכרון פנימי להגדיל ל2 בערך אם יש למישו המלצה למעבדה עם מחירים נורמלייים והכי חשוב אמינות ושירות תודה מראש אלכס

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  13. היי, קיבלתי הצעה למחשב נייד Dell M4300 שהוא אכן יד שנייה, אבל הוא נקנה לפני כחצי שנה, היה בקושי בשימוש וכמובן שיש עליו עדיין אחריות. 3200 שקל. שווה?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  14. חסר לוח כפי שאתם רואים - זה חלק שאני מעדיף שאתם תשימו, פרט לזה אם יש הערות או הצעות לשינויים - בבקשה, זה יתקבל בברכה אגב רשמתי תקציב 3.5 והשארתי מעט מאוד ללוח- אל תתייחסו למספרים כברזל, לוח עד 500 בערך, אין צורך ב-OC או דברים כאלה, שיהיה לוח בסיסי וטוב תודה מראש

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  15. קיבלתי מחיר מסויים על המפרט הבא ואני צריך קודם כל את חוות דעתכם עליו, ודבר שני, כמה הייתם משלמים עליו? ראוי לציין שאני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, תוכנות מסרים, מיילים וכד' ולעריכת קליפים קצרים בפרמייר (לא דורש הרבה משאבים בכלל) בעיקרון כשיהיה המחשב החדש אני מאמין שאני יתקין עליו פה ושם משחקים, אבל אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק למשחקים... המפרט: מעבד Intel Pentium 4 3.4Ghz DualCore 775 64Bit 4MB לוח אם Gigabyte 8I945PL-G DDR2 775 PCI-X SATA2 זיכרון DualDDR2 533Mhz 1GB = 512MB X 2 מארז ATX מקצועי FOXCONN למערכות מקצועיות כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך Asus GeForce 7300 uptp 512MB PCIX DVI TV ובנוסף לכל זה, אני צריך המלצה לצורב DVD נורמלי תודה!

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by xtract1,

אז ככה..אחרי ירידת המחירים אני רוצה לראות מה אפשר לבנות... אני מעדיף ללכת על AMD 3800X2 בסקוט AM2 כמובן.. אין צורך בכ.מסך ביותר מ400-500..משהו פשוט יחסית... HD 80 מספיק..ואם אפשר אז 1 ג"ב זיכרון... מארז הכי חשוב שיהיה מקורר היטב וספק שיחזיק הכל...

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by erid,

מבקש המלצה לנייח עוסק עם:תלת מימד (לא מקצועי מדיי- סקצאפ... וויריי) עריכת וידיו וגרפיקה ותוכנות שרטוט אשמח לשמוע על מחשב מעולה הכי שיש אבל לא מחיר מטורף. (עד 7-8) ביצועים טובים מהירות שיא... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. Started by adiomri,

זקוק למחשב למטרות משרדיות ואינטרנט. האם המחשב הנ"ל שווה את הכסף שדורשים עליו? אני כמובן אוסיף לו צורב. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEZED1999 האם בכסף הזה יש משהו שווה יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by omri24,

זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by Yanai_Gaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by דיוגנס,

היי, לצערי דרכתי בטעות על הנוטבוק שלי וגיליתי מסך עובד אך סדוק לחלוטין עם פגיעה מאסיבית בפיקסלים. מדובר בנייד מסדרת הeee של asus אשר עלה לי בזמנו כ1600 שחור. האחריות מזמן עברה, לא שזה משנה במקרה שלי, אך שביררתי כמה יעלה להחליף מסך דרך רונלייט(היבואן הרשמי), דרשו 700 שחור על החלפה. מבדיקה קצרה ברשת עולה שדרך מעבדות פרטיות עלות החלפה של המסך נעה בין 600 ל700 שח. סיפור קצת יקר לטעמי, כאשר מוצאים בחול מסכים לנייד הזה ב200 -300 שח, ללא הרכבה כמובן. כדאי לי לעשות? לרכוש מסך מחול ולבקש הרכבה בארץ מה, או לשלם ליבואן סכום מופרז? סליחה על הכתיבה הלוקה, אני נאלץ להשתמש בגלקסי. שלי עד שהמחשב יתוקן בדרך זו או אחרת

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by Vissor,

מה אומר העם? ??? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21789&cf=zap

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by adam2008,

שלום.... יש לי נייד toshiba satellite a200-10w וכבר מאתמול אני מנסה לפרמט אותו ויש לי בעיה מוזרה א. נתחיל בזה שאני די חדש בשימוש עם ניידים ואני מנסה לפרמט בדיוק כמו שפרמטתי מחשב שולחני (עם הדיסק של וינדווס) משום מה כשאני מנסה עם הנייד הוא מגיע למסך הכחול הוא טוען את כול הקבצים ואז כשרשום setup is starting windows הוא נתקע כלומר לא מגיע למסך ההתקנה יותר מזה עכשו שאני מנסה להעלות את וינדווס רגיל או אפילו ב safe mode הוא לא מעלה אותו ונתקע כרגע אני לא יודע מה לעשות אז כול עצה תועיל ואלי אני בכלל עושה משהו לא נכון כמו שאמרתי לא יצא לי להתעסק הרבה עם נידיים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by אבשה,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן (הוא לא חייב להיות מהקטנטנים ביותר). המחשב ישמש לWord ולOffice וגם אינטרנט אבל שום דבר כבד. כמו שראיתם ^^^^ התקציב עומד על עד 2000שח' אני מבקש לא לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אני לא יוכל לענות בכמה הימים הקרובים אז זה לא אומר שעזבתי את זה.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,

• 1 תגובה
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים