עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ושבוע טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לימודים (להריץ את תוכנת הויזואל סטודיו ו-SQL SERVER) מינימום 2GIB זיכרון צורב DVD ומעבד טוב (נראה לי שINTEL DUAL CORE עדיף מאטום ומסלרון) תקציב: 2000-2600 בקשר לכרטיס מסך... אני רוצה משהו שמסוגל להריץ COD5 ו- PES10 מי שמכיר, נראה לכם שהכרטיס הסטנדרטי הזה: Intel GMA 4500M מסוגל לעשות משהו עם המשחקים האלו? תודה רבה מאוד !!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  3. בניתי מפרט ב RSM ואשמח לשמוע את דעתכם עליו תרגישו חופשי לרדת על הבחירות שלי, להחליף יצרנים ולתקן איפה שצריך או אפשר עם חריגות תקציב קלות ישנם מספר סעיפים שהתפשרתי עליהם בגלל תקציב ואני לא בטוח שעשיתי טוב: מעבד תלת ליבתי במקום 4 ליבות זיכרונות - כרגע שמתי 2G בגלל שהמחירים של 4G פשוט בשמיים מקלדת ועכבר גנרים אני לא מבין בכלל במארזים וספקים אבל אני רוצה משהוא יחסיט שקט האם יש צורך בקירור נפרד או שגרסת BOX כוללת קירור? כרטיס מסך לקחתי 4850 - האם כרטיס מסך משולב יוזיל את התקציב משמעותית כך שכרטיס מסך טוב יושלם בהמשך? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪693 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יח…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד לשימוש אינטרנט,קצת אופיס,מסנג'ר,הורדות. גודל 13אינץ חשבתי על נייד של דל,אבל אין בעיה לשמוע על עוד חברות חובה 4 ג'יגה זיכרון,וכמה שיותר מהיר,ודיסק קשיח 7200 כמה שיותר גדול. זמן סוללה לא צריך להיות בשמיים. לגבי משקל,עדיף כמה שיותר קל אם זה מסתדר עם שאר הבקשות שלי.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. להלן ארבעה מחשבים אשר בדקתי אודות והמליצו עליהם כאן בפורום/מקומות אחרים. אשמח לשמוע את מה דעתכם, מה הכי מומלץ. דרשיותיי: עבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכד'. מוזיקה, סרטים (HD). באופן אקראי: 1) Gigabyte W576V 2) Lenovo G550 NTDK3IV 3) Dell vostro 1014 4) Dell Inspirion 1545 תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  7. שבוע טוב וחג שמח אני מחפש לקנות מחשב חדש והמליצו לי על הפורום פה. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 שקל , אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים,סרטים HD, ושיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש(יש מצב שבעתיד יתחבר לטלויזיה LCD 32 FULL HD) בעניין הרוזולוציה אני לא מבין כל כך אני רק יודע שאני אצטרך מסך 22-23 אינץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22-23 או SAMSUNG או LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן ד…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by aa aa aa,

קניתי מחשב acer aspire 5735z ובתוכו היה מובנה מערכת הפעלה vista פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו xp pro sp2 אחרי שהתקנתי את כל הדריברים כולל המתאם תצוגה ועם כל זה עדיין כשאני מעביר את המחשב למצב המתנה או מצב שינה המערכת לא חוזרת לעצמה וצריך לכבות ולהדליק מחדש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. Started by devilh,

במחשב שלי ההארד דיסק דפוק(התקנה של Windows לא מזהה אפילו את קיומו) אני רוצה לקנות אחד חדש, רק שאני לא מוצא. כרגע ההארד דיסק הוא: 30GB IDE 4200RPM 2.5Inch עליתי בצ'אט מול התמיכה של HP והם אמרו לי שהנתונים המקסימליים של ההארדיסק שאפשר לשים במחשב הם: 60.0GB ATA-100 EIDE hard disk drive - 4,200 RPM, 2.5-inch form factor, 9.5mm height הכי קרוב לזה שמצאתי בחנויות בארץ, זה 5400RPM 60GB או 4200RPM 80GB אבל אחד שיתאים באופן מוחלט לא מצאתי. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות הארדיסק שיתאים, או אולי פרט מידע יעיל לנושא?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by avihu1,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by pesahy,

אשר כולל : מעבד לוח אם עם יציאה של HDMI מארז ספק כוח ( או כרטיס מסך - הכי חשוב שת\היה יציאת HDMI) לא חייב אם קיים בלוח אם. זיכרון 2G אשר יכול להכיל עד 6 SATA לפחות , אם יש יותר יציאות SATA הרי זה משובח בתקציב 2000 אפשר לחרוג עוד 100 - 150 שח. השימושים אך ורק צפייה של תכני HD.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים חדשים בעיקר, בין היתר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA 4, Call of duty 5, BATTLEFIELD 3 BAD COMPANY, GUILD WARS. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280 על 1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) רק צורב רגיל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- …

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. ברצוני עצה לגבי סוג מחשב נייד שיכול להתאים לאיכויות גרפיות גבוהות, צפייה בסרטים HD, עבודות משרדיות והורדות מוזיקה וסרטים באיכות טובה תקציב: 6000ש''ח + -. אנא חזרו אליי בהקדם האפשרי!!!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. Started by YoTaMi,

1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by ThE-WIz,

שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את כל המדריכים שפורסמו וזה עזר לי להתמצא בכל הנושא של המחשבים הנישאים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שימושים: מוזיקה, מולטימדיה (לא משחקים), אינטרנט, סרטים. טווח מחיר: עד 800 דולר דרישות: צורב DVD, דיסק קשיח גדול מינימום 320GB, מסך טוב, שהסוללה תסחוב. חשוב: כמה שיותר יציאות USB התסכלתי על IdeaPad Y550 עם המפרט הבא: Processor Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.20GHz 800MHz 2MBL2) Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 32 Bit Operating system language Genuine Windows Windows 7 Home Premium 32bit with Service Pack1 US English, excludes Recover Media Bluetooth Bluetooth System Graphics nVidia Geforce GT 240M graphi…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב נייד hp dv5 עם מעבד של amd ליבה כפולה.. עכשיו לפעמים שאני מדליק את המחשב אני רואה שה cpu על 03%-06% מאמץ. ופעמים אחרות שאני מדליק אותו הוא על 52%-87% מאמץ.. בשני המקרים אני נמצא בשולחן עבודה ששום תוכנה ושום דבר לא פתוח ככה שיש פה משהו מוזר לא? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

למה אין אף מפרט עם XEON? יתרונות: שני מעבדים על לוח האם, מלא זיכרון, זיכרון עם ECC. יש סיבה שלא? זה בגלל שאף אחד פה לא התעסק עם זה? למה בעצם?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרט, סרטים, מוזיקה, משחקים, המרת פורמטים של סרטים/מוזיקה, עבודה עם תוכנות סאונד כבדות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. קיובייס והתקני וי-אס-טי, total video converter 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן: מסך רצוי 22" מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורבים או כונני דיסקים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shahar07,

מחשב נייד, שיהיה מהיר, גודל מסך בסביבות ה 15

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by SenDeR,

אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by nirmeller1,

שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים