ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מתכון לקנות נייד .מתלבט בין שני הניידים הנ"ל מה דעתכם? dv9750ej HP:HP יצרן Pavilion DV9750EJ דגם מעבד Intel Core Duo T7500 מעבד 2.2 GHz מהירות 2 MB רמה 2 זכרון מטמון זיכרון 2048MB(2x1024MB) נפח 667MHZ מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 250 GB גודל דיסק 5400 סל"ד SATA מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה Yes Secure Digital Type I/II PCMCIA מסך WXGA סוג 17" גודל 1440X900 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K 100/100 LAN משולב אתרנט כרטיס רשת Yes Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Nvidia GeForce 8400 כרטיס מסך …
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בקרוב אני טס ואני מחפש לעצמי משהו רק לגלישה תקציב עד אלף שקל, לא מחפש משהו מאסיבי, שרק ישרת אותי בתקופה הזו ומצידי שיזרק אחרכך הוא חייב להכיל יציאת HDMI\DVI ויציאת אודיאו
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
הקטע שאני צריך מחשב שכולל מסך וכל החרא הזה......................... זה מה שמעצבן.... אתם אומרים לחכות קצת שירדו המחירים ויצאו דברים חדשים? בערך בין 8000-9000
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן ופשוט מאוד. הוא עושה רעש והוא ניהיה ממש איטי. העלתי תמונה של לוח האם שלו. המעבד שלו הוא pentium dual core cpu e5300 2.6ghz וזיכרון הראם שלו הוא 2 ג'יגה. אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש, כל מה שאני צריך בסך הכל זה אינטרנט לא יותר מזה. השאלה שלי אם אני אקנה מאווררים חדשים ואוסיף זיכרון, האם המחשב יסתדר? האם בכלל יש עדיין זיכרון שמתאים ללוח האם הזה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה המפרט המומלץ למחשב שישמש למשחקים אבל לא צריך כרטיס מסך יוצא דופן אלא אחד נחמד וטוב איזה מעבד מומלץ ? I5 I7 I3? תקציב בין 3000-4000 והאם זה כולל ווינדוס מתקדם ותוכנת אופיס? יש לי מסך מחשב 32 אינץ מצוין
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. נייהיתי סטודנט פתאום, והבנתי שאני צריך איזה מחשב נייד, וטבעתי בכל ההיצע שיש בשוק.. אני מחפש מחשב בסיבות ה3000-4000 שקלים, עדיף לא לחרוג, חשוב לי שהמסך יהיה מט (המבריקים משגעים אותי..) אני רוצה לעבוד עם המחשב בשיעור ולכתוב איתו בכיתה, (שימושים משרדיים...) חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה, ושהסוללה תחזיק איזה 4 שעות... אני בעתיד יצתרך לעבוד גם עם תוכנות כמו MATLAB, פוטושופ, אם הוא יהיה מסוגל להריץ SOLID WORKS זה יהיה נחמד, אבל לא חובה.. כמובן שלגלוש באינטרנט, אבל אני לא מאמין שזה יהיה אתגר בשביל מחשב כלשהו... אשמח לעזרה תודה, און.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את המחשב ליישומים שונים, אבל בעיקר למשחקים, רציתי את תגובתכם לגבי המפרט שבניתי: (לא נראה לי שאני אשקיע בOC) AMD 3800+ X2 ? KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra - Abit לוח-אם זכרון 2GB (מחולק ל-2) 667MHZ מחברה סבירה Powercolor כרטיס מסך ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SONY 1.44 ?LG DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe 470W Silent THERMALTAKE ספק כח ?L1900R 19'' LCD 2ms DVI *Contrast: 3000:1? LG מסך LCD ומארז בשווי 300-400 שח כל זה ב6000 ש"ח סביר או שיש מקום לשינוי \ שיפור? תודה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שם המוצר מחשב נייד Lenovo Legion Y520 80WK00BDIV תמונה מק"ט: 1756566 אחריות: שנה -לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח תמיכה טלפונית: שירות HELP DESK החזר כספי: עד 14 יום מהקניה יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7700HQ 2.8Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 128GB SSD + 1000GB 5400RPM צורב DVD RW: ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1920x1080…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך להחליף למחשב הנייד שלי מאוורר למעבד השאלה שלי היא האם אני צריך את אותו מאוורר בדיוק או שאפשר כל מאוורר שהיה באותו גודל? חברת המחשב ACER.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחר הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431275.0 והנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431216.0 (שימושים יש בנושא הזה) החלטתי להרכיב מחשב חדש לפי ההצעות שלכם... נראה לי שיצא לי מעולה... (העלתי בכרטיס מסך והמעבד... והפחתתי בצורב,בדיסק הקשיח, וקצת בספק[500W אבל של חברה זולה]) מסך 19 אינץ' AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤…
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה אני רוצה לשדרג אותו ולהביא לאחי לשדרג ממש שיהיה כמו חדש הכל מצויין משחקים חדשים שירוצו וכו' הנה המפרט http://danlabs.net/cpu/ חשבתי לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון אולי או שלדעתכם גם צריך כרטיס מסך? אני רוצה מחיר ממש מינאמלי אבל שהמחשב יריץ משחקים חדשים... התקציב הוא עד 2500 אבל אשמח לקבל בפחות זה ממש מקסימלי
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש באתר לכן תסלחו לי אם אני יעשה שגיאות פה ושם אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וגם שיהיה כזה שישרת אותי ב4 - 5 השנים הקרובות אני מתכוון מבחינת האפשרויות לשידרוג לטווח הרחוק, אז ככה התקציב שלי הוא 5,000 המפרט צריך להכיל את כל הרכיבים שיש במארז בלבד, מסך יש לי 22 אינץ' של חברת NEON לא יודע פרטים נוספים אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב דיוידי במפרט אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות אחרות השקט של המחשב חשוב לי בצורה די קריטית התיעצתי עם מספר אנשים והבנתי שהקירור של המחשב משמעותי ביותר ככה שגם זה מאוד חשוב לי אין לי מושג מה זה בכלל אוברקלוק אני לא מתמצא בזה אני גר במגדל העמק ( בצפון ) ויש לי העדפה ל"נועה מחש…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם מעבד דור שישי של אינטל בדקתי כבר אפשרויות מאילו שהגיעו לחנויות מה אתה חושבים על הנייד דגם: Dell Inspiron 5559 IN-RD09-9210 ? יש בו מה שאני מחפש, מסך 15.6 על רזולוציה יחסית גבוהה ומעבד i7 חזק. לא מאוד יקר יחסית לאחרים, ו 3 שנים אחריות. מה שחבל לי שהמסך הוא מבריק (לא מגע), אך אעבוד איתו בעיקר בתוך הבית ולא בחוץ... אני לא מחפש מחשב שהופך לטאבלט או משהו בסגנון. אשמח לחוות דעת עליו / עוד אפשרויות דומות במפרט. וגם, האם ניתן להחליף את כונן ה DVD, בדיסק SSD? אם כן, האם אני צריך איזה מתאם בנוסף לכונן עצמו? אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב נייד, ישמש ללימודים, מוזיקה ואינטרנט. תקציב 3000-3500 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. במהלך שימוש שגרתי בלפטופ Asus TP300L גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לעבוד. (דגם ספציפי הוא TP300LA-DW205H) 2. טכנאי מחשבים הסתכל על המחשב ועדכן אותי שיחידת ה IO תקולה (יותר נכון ספציפית המנגנון המכני של כפתור ההדלקה), וצריך להחליף אותה. אציין כי מדובר בחלק נפרד מלוח האם. 3. לדברי הטכנאי (חנות ידועה באיזור שלי) אין ספק שיכול להביא את החלק הזה. חיפוש באינטרנט לא העלה שום דבר. 4. המחשב עדיין באחריות והיא לא נפגעה עקב פעולת הטכנאי (בחינה ויזואלית בלבד), בוודאות. האם אתם : א) ממליצים לי להשתמש באחריות שחלה על המחשב? הוא בן פחות משנה. אני חושש ממצב שבו פשוט לא יתקנו את המחשב ויביאו לי משהו refubrished ועם בעיות, כמו שקרה לאחי עם מחשב תוצרת Dell. …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device מוכר אותו שלם או בחלקים למי שרוצה הכרטיס מסך נקנה ליפני שנה וחצי ~ שנתיים , הספק נשרף ונקנה גם ליפני איזה שנה וחצי . אני מנקה אותו פעם בשלוש חודשים כך שהוא שמור , את הקבלות איבדתי בעת שרפה שפרצה בחדרי , יש לי עדין…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך ביצועי כרטיס מסך זה ? מה המקביל שלו (פחות או יותר) ב-nvidea וב-ati ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Office 2010 (Excel,Visio,Word) - תדיר BitTorrent/Usenet/Jdownloader - תדיר Civilization 5 - מזדמן אולי גם Visual Studio... פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים 1680/1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רק Civ5 * לאילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-