ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מסך: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1369 מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪738 זיכרון: OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV3GK אחריות: לכל החיים. מחיר: ₪482 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪981 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪148 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU אחריות: על שלמות המארז הראשונית. מחיר: ₪284 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימינג חזק, מעבד INTEL ולוח אם של ASUS ללא ציוד הקפי. בעל תקציב של 3000 ש"ח. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה רק מארז,עכבר,מקלדת עד 2000 ש"ח המארז שיהיה בשביל משחקים , סרטים ופשוט מחשב מהיר . אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להביא מחשב כ"כ טוב אבל עדיין... את המקסימום שבמחיר , אזור קריות - חיפה .
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה הדרישות שלי מהמחשב הם שיהיה בשקט בצורה נורמאלית-ז"א לא סופר שקט אבל גם לא רועש תמיכה בתקנים עתידיים כגון USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s. לא מתוכנן OC ואני מעדיף שהרכבת המחשב תעשה בחנות ושהיה אפשר לישלוח את המחשב לבית כונן 1 טרה כרגע יש לי מסך SyncMaster 2253sw- ושיחזיק לכמה שנים טובות במפרטים שביקשתי שימו גם רמקולים כי שלי מתחילים לעשות בעיות תודה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב פטירתו של המחשב שלי (בן 5 שנים בערך) אני נאלץ לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג (המשחקים האחרונים על הגדרות הכי גבוהות כי אני אוהב להינות מהגרפיקה, במיוחד במשחקי מירוצים טובים או סימולטורי חלל) וצפייה של סרטים בHD של 1080P. יש צורך שלמחשב תהיה יציאת HDMI בשביל לחבר לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם משיכה של 100-200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג ולפעמים פוטושופ אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כלום 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב במרמה בסיסית, בעיקר לאינטרנט קצת(קצת!) למשחקים וגרפיקה (photoshop),אבל בעיקרון מחשב מינמליסטי. כמה המחירים בשוק ירדו עוד 4 חודשים +-? גיד אני בונה מפרט ב3K+-(כולל מסך) כמה לדעתכם יעלה לי אותו מפרט בעוד 4 חודשיים בערך. (פחות 200 שקל או 1K..?) בבקשה מי שיכל לענות לתשובה רצינית שיענה ובלי כל מיני דעות מיותרות. כי הסיפור יותר מורכב... תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon™ II X2 245 BOX GA-MA78GM-UD2H גיגבייט OCZ 2G VALUE Seagate 500 G Samsung SHS-223FBLK GZ-X6 + PSU 370W שלוש שנות אחריות על הספק סה"כ 1570 ש"ח הזמנתי אבל עצרתי את ההזמנה, מתלבט האם להוסיף מאוורר נוסף (יש אחד 120 מאחור)
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לקנות מחשב NETBOOK עיקר הפעילות שלי במחשב היא:אינטרנט-גלישה והורדה של שירים\סרטים אופיס-כתיבת מסמכים והדפסתם,אקסל, תמונות דואר אלקטרוני outlook2007 בגדול זהו. אני מחפש מחשב ממש ממש חזק במסגרת הNETBOOK מעבד CORE2DUO חשוב לי מעבד הכי חזק בשוק לנטבוק 1.66GHZ ומעלה זיכרון 2 ג'יגה ומעלה עם אפשרות הרחבה עד 4 ג'יגה דיסק קשיח 160 G צורב מסך 10.2 ומעלה מקלדת כפתורים גדולים ונוחים סוללה 5 שעות עבודה לפחות משקל לא הכי חשוב כי זה "נייד מיני" אבל שלא יהיה 4 ק"ג מערכת הפעלה WIN7 64BIT חיבורים וקישוריות-פרוטוקול אינטרנט 802.11N בלוטות USB בין 2 כניסות ל-3 עד מחיר לכיוון ה3800,אבל אני מדגיש שאני רוצה מחשב "נייד מיני" NETBOOK לא מחשב נייד רגיל המטרה שלי שהוא יהיה ממש ממש…
-
- 50 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מקלדת ועכבר אלחוטיים בלבד 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לי כבר WIN 7,צריך הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המח…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב משחקים בינוניים-כבדים - 2400ש"ח, למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. מסך נוכחי - LCD 19", בדרך ל-22".
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגות. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'). אין צורך בציוד היקפי למעט רמקולים. יש צורך בהרכבה ובהתקנה של ווינדוס. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪457 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים התחדשתי בנייד דל vostro 1015 כמה זמן צריך להטעין אותו פעם ראשונה? אפשר לעבוד איתו תוך כדי הטענה ראשונה? האם כיבוי של מחשב נייד מתבצע באותה דרך כמו מחשב רגיל ז"א - התחל - כיבוי או פשוט סוגרים את המארז והוא נכבה ?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עבר בדיוק שנה ושבועיים לכן אין לי אחריות דרך אגב אזהרה לקונים בארה"ב קניתי בJ&R בניו יורק וביקשתי אחריות מורחבת ל3 שנים הביאו לי פוליסת אחריות של REPAIR MASTER ל3 שנים ומתברר שזה חרטא אני מתקשר אליהם וכל פעם מסבנים אותי שאני לא רשום במחשב אני נרשם וחוזר חלילה. קיצור תיזהרו קיצור לעניין המחשב עובד אבל המסך נהרס, רואים ממש חלש מה אפשר לעשות איפה מתקנים? כמה זה יעלה? ועדיף שיהיה זול אני סטודנט
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי: מסך 22" וציוד הקפי מעוניין בחוות דעת על מפרט זה: (נבנה ב ksp) ------------------------------------ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 630 Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 285 GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 440 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 Gigabyte 3D Mars Aluminum Full Tower Black 470 Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) 190 total:3870 NIS תקציב מקסימלי: 4K+- שימושים: תכני HD , משחקים אין צורך באפקטים מלאים , מעט אופיס , לא עריכת וידאו , לא לעבודה דוגמאות למשחקים: force unleashed , COD mf2 , רזו…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה סוג של זיכרון צריך IBM T41 ? מה הכי הרבה זיכרון שהוא יכול לקלוט ? (ניסיתי להבין מהאתר של IBM - ללא הצלחה)
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בסיסי של מוזיקה, אינטרנט וסרטים באיכות FullHD שיעבוד חלק. בנוסף אני גם צריך מסך בגודל 22-24" ויש לי לכל זה רק 3000 שקל. זקוק להמלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3819724,00.html
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני נמצא באוקריאנה ושם המחירים כמו בארה"ב. אני לא מעודכן בחידושיים האחרונים (כלומר לפני 5 שנים ידעתי מה הכי טוב וכ'ו) היום אני לא יודע. אני צריך נייד למשחקים, אינטרנט, וסרטים. מחפש מחשב למשחקים בנוניים ומעלה, למשל שיוכל להריץ את GTA VI. שיהיה לו קליטה לאינטרנט טובה מאוד, ומסך עם איכות מצוינת, הבנתי שיש HD? אז עדיף.. ושלא יתקע כל פעם שאני פותח איזה יישום ושירוץ חלק.. חברה אמינה וטובה, ושהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. גודל המסך:17 עדיפות, או 15 המשקל: לא משנה זמן סוללה: לפחות שעתיים צורב: לאו דווקא של DVD עדיפות: כפתורים נגישים לווליום. 3 חיבורי USB לפחות.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי הביא לי להתקין לו XP על המחשב הנ"ל. המסך הכחול הראשוני של ההתקנה עולה אבל קצת אחרי שהוא רושם משמאל למטה WINDOWS START הוא מקפיץ את המסך הכחול הזה: ניסיתי להחליף את הדיסק לדיסק אחר וזה גם לא עוזר עכשיו, נירא לי שההרדיסק תקין כי הוא מריץ ויסטה עכשיו, ולא נירא שיש בעיות גם בדקתי את הזיכרונות בMEMTEST ואין תקלות. אז אני פתוח להצעות ואשמח לעזרה. תודה מראשCM
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לסדר לחבר שלי שפירמט את הלפטופ IBM שלו. הוא איבד את דיסק ההתקנות. מישהו יודע איך לשחזר איזה דרייברים צריך ומאיפה להשיג אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ניתן לחרוג טיפה 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים , שירים, גלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שירים,סרטים, גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה…
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-