עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DorZki,

שלום, יש בבעלותי מחשב נייד Dell Studio 1555 והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לשדרג לו את הכרטיס מסך, בעיקרון ניתן לקנות את המחשב מ-Dell או עם Intel 4500 GMA או עם כרטיס מסך של Readon. בזמנו (לפני חצי שנה), לא הייתי בטוח שאני אצטרך את הכרטיס מסך Readon ועכשיו מסתבר שאני כן צריך אותו, רציתי לדעת איך אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך, אולי מישהו כאן יודע כמה זה אמור לעלות? איפה אני יכול לבצע דבר כזה? וכל מידע נוסף יתקבל בשמחה D: תודה רבה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by r0ckY,

אהלן, תגידו אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה, כיצד הוא יסתדר עם עבודה באופיס ואינטרנט במקביל (כמובן שאני אשדרג ל2GB זכרון)

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד LENOVO, שכבר לא באחריות, והגיע עם VISTA. ה-HD שלו נדפק וקניתי HD חדש. יש לי את המספר הסידורי של ה VISTA על המחשב. איך אני מתקין את מערכת ההפעלה מחדש ? תודה, עידו

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אני זקוק למפרט טכני למחשב נייד שיהיה טוב במשחקים אך גם יהיה נוח לעבודה בגרפיקה ובעבודות כתובות. עם חיבורים כגון: USB 2.0 PS 2 וכו'. תקציב: 6000 ש"ח גג. עם זיכרון רום נכבד.וגם שיראה טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  5. שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? הס…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  6. הקטע שאני צריך מחשב שכולל מסך וכל החרא הזה......................... זה מה שמעצבן.... אתם אומרים לחכות קצת שירדו המחירים ויצאו דברים חדשים? בערך בין 8000-9000

7. Started by Popopo12345,

שלום לכם, המסך של הנייד שלי asus נשבר אני רוצה לתקן אותו. יש כל מיני מעבדות במרכז אבל אני חושש ליפול בפח כי יש מלא רמאים . בבקשה יש לכם המלצה למעבדת תיקונים טובה שאתם מכירים באזור המרכז כמובן . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אהלן, אני רוצה מחשב קטן וקל (13'' ועד 2 קילו) ראיתי את הXPS M1330 והוא ממש מצא חן בעיניי הבעיה שאני לא כל כך יודע לגבי האחריות בארץ. השימושים שלי הם: לימודים, אינטרנט וכו' וידיאו (כולל HD מה שמצריך יציאת HDMI ויכולת לנגן בFULL HD) קצת משחקים. מה שאני כן רוצה שיהיה זה: 2-3GB 200GB+ כרטיס מסך סביר (8400?) ואחריות בין לאומית - שזה ממש חושב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב ישן ופשוט מאוד. הוא עושה רעש והוא ניהיה ממש איטי. העלתי תמונה של לוח האם שלו. המעבד שלו הוא pentium dual core cpu e5300 2.6ghz וזיכרון הראם שלו הוא 2 ג'יגה. אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש, כל מה שאני צריך בסך הכל זה אינטרנט לא יותר מזה. השאלה שלי אם אני אקנה מאווררים חדשים ואוסיף זיכרון, האם המחשב יסתדר? האם בכלל יש עדיין זיכרון שמתאים ללוח האם הזה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. שבת שלום אני צריך את המחשב ליישומים שונים, אבל בעיקר למשחקים, רציתי את תגובתכם לגבי המפרט שבניתי: (לא נראה לי שאני אשקיע בOC) AMD 3800+ X2 ? KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra - Abit לוח-אם זכרון 2GB (מחולק ל-2) 667MHZ מחברה סבירה Powercolor כרטיס מסך ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SONY 1.44 ?LG DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe 470W Silent THERMALTAKE ספק כח ?L1900R 19'' LCD 2ms DVI *Contrast: 3000:1? LG מסך LCD ומארז בשווי 300-400 שח כל זה ב6000 ש"ח סביר או שיש מקום לשינוי \ שיפור? תודה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. אז ביקשתי מ Kirill TMS.co.il שיבנו לי מפרט במחיר של 3500 גג'. זה המפרט. http://www.tms.co.il/preview/spec/hk8y91xg יש מקום לשיפור ? אני רוצה כמה שיותר ביצועים. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪63[/T…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by eity,

שלום אני מתחיל עכשיו תואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב ואני מתלבט בין כמה דגמים שכל אחד מהם בסביבות 4000 שקל המחשב הוא לגלישה וקצת גיימינג כגון מנג'ר ו 2K13 אני פתוח להצעות גם לדגמים אחרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8482 http://www.ivory.co.il/Toshiba_Satellite_L755-1LJ.html http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8539

15. Started by rIp,

1. התקציב הוא 5000 ש"ח כמו שמוזכר בכותרת. 2. המטרה של המחשב, דבר ראשון שיהיה מהיר ואני אחד שמעמיס על המחשב הרבה דברים, אז שיהיה עמיד בפני הרבה תוכנות,משחקים והכל. אני רוצה מחשב שיוכל להעלות כמה משחקים כבדים בלי שישפיע על המהירות או על התפקוד של המחשב. אני גם לא מבין יותר מדי במפרטי מחשב אז סלחו לי על הדיבור הקצת חסר ידע. 3. יש לי כבר את כל הציוד ההיקפי אז הוא לא כלול במחיר של המחשב. 4. יש במחשב הישן שלי כונן של LG 52x אפשר לעשות בו שימוש או שעדיף כבר לקנות חדש? 5. אין לי העדפה לחלק או משהו מסוים במחשב. 6. אין דרישה למחשב שקט במיוחד, אבל אם המפרט של המחשב יצטרך קירור מיוחד אז תציינו גם אותו. 7. המערכת ההתקנה תותקן על ידיד חבר או משהו, לא צריך להשקיע גם בזה כסף. 8.…

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by qaqa,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת פיתוח. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - פיתוח קוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק לאחסון, רק SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וו…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by Schaap,

* מטרות המחשב? תחנת עבודה ניידת ליישומי cad וesri, כולל תלת-מימד. דרוש בעיקר כח עבודה חזק, ופחות (אבל גם) יכולת גרפית. המטרה היא תחנת עבודה ניידת הנוספת לתחנות הקיימות (שם מתבצעת עיקר העבודה הכבדה), ובנוסף אפשרות לקחת את העבודה ולהראות/להדגים מחוץ למשרד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15. מאט (או לפחות אנטי-מבריק) * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB2.0, USB3.0, עדיף גם HDMI * Bluetooth? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 SSD או 500 ומעלה 7200RPM * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by cool_man,

אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by yoahe,

אני מחפש מפרט ב 3500 כולל מסך ומעבד חזק וכרטיס גרפי חזק מה אני יכול לרכוש ובאיזה חנות מומלץ לי ובאיזה מפרט?

22. Started by albain,

שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  23. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב לאבא שלי , כיום הוא עם thinkpad T61. לי יש thinkpad T410i 2518-MVG ואבא שלי רוצה בדיוק כזה , השאלה שלי היא : אני קניתי את המחשב כבר לפני חצי שנה , האם יש היום טינקפד עם מפרט יותר טוב במחיר כזה? זה המפרט של מה שלי יש : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7701 צאו מנקודת הנחה שיש לי כבר סטיק ספייר של 2GB כך שהמחשב שאתם ממליצים עליו יכול להגיע עם 2GB כל עוד זה בסטיק אחד. הדרישה הכי חשובה זה רק thinpad אמיתי , זאת אומרת בלי thinkpad edge , SL למינם (הבדל של שמיים וארץ). אשמח לקבל עזרה וטיפים שניה לפני שאנו קונים את המחשב. תודה רבה. עריכה : אפשר הסבר מה ההבדלים בין T410i לבין הסדרה L420? תודה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by spz12,

ביקשתי מחבר שיעזור לי לבנות מפרט של 4.5 אלף ושל 5 אלף (תלוי כמה אני אמשוך את אבא שלי). המטרות של המחשב שיוכל להחזיק כמה תוכנות באותו זמן (אימיול + ביטורנט + דפדפנים + תוכנות מסרים + מוסיקה + ...). בנוסף לזה חשוב לי מוסיקה וסרטים. בסוף יהיה נחמד גם לשחק במשחקים, אבל משחקים זאת לא המטרה העיקרית. את המחשב החדש אני קונה מKSP הנה המפרט של ה4.5: הנה המפרט של ה5: הצעות? שינויים? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  25. היי, קבלתי שתי הצעות על מחשב נייח - סביבות 2,000 ש"ח לילד בכיתה ד' שלומד ומשחק המון מיינקראפט. אשמח לדעת אם וכמה זה מתאים. מצורפת בקישור גם הדרישה למשחק.. תודה https://help.minecraft.net/hc/en-us/articles/360035131371-Minecraft-Java-Edition-system-requirements-

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.