עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by FatalElement,

השתנה לי התקציב מ6000 לכן אני רוצה שיהיה גם amd 3800 כפול ליבה וגם 7800gt ותעשו את השאר כי לי היה בנוי מפרט בתקציב אחר אז תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום חבר שלי החליט שהוא רוצה לקנות מחשב.. הסכום הוא 5K הבן אדם במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ומשחקי MMRPG (כמו MU מייפל סטורי.. והכל השיט הזה)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום המפרט הבאה מ-IQPC,אשמח לתגובות ושינויים אם צריך.דיסק קשיח,צורב וציוד הקפי כבר יש.תודה מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤350 לוח אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 ¤296 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤709 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE CI-6A21 ATX MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF ¤317 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤2031 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il [br]פורסם בתאריך: 30.10.2007 בשעה 21:55:16 מישהו ??

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by Reignman,

שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Rbel,

היי רציתי לדעת מאנשים שמבינים מה דעתכם על המפרט הזה בשבילי ??? -מה שחשוב לי הוא: התקציב הוא עד 3K, מחשב זריז שלא נתקע בהרצת תוכנות רבות במקביל לרוב יופעל 24/7 לשימוש ללימודים, משחקים כבדים וסרטים כנראה ללא OC בזמן הקרוב אם בכלל אבל שדרוג והחלפת רכיבים בעוד מס שנים חשוב!- מארז טוב עם קירור וסינון טובים להגנה מירבית על המעבד מאחר ויש המון אבק ושיער באיזור שבו הוא הולך להיות-מפחדת שיסתם...ואם אפשר אז גם שקט וזהו מקווה שלא שכחתי משהו-המפרט: פריט תיאור מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) …

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. זה המפרט שאני קונה ואני מעוניין להוסיף לו גם כרטיס מסך 8800GT. השימוש הוא יותר למשחקים. האם מחשב כזה יחזיר להרבה זמן ומשחקים חדשים יחסית? או שעדיף לעבור לאינטל שאני לא ממש מתלהב מהם. אגב - מארז וכל השאר יש לי כבר תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 612 צפיות
  8. גיסי עובד בחברה ידועה ואמר שיוכל לסדר לי מחיר טוב למחשב נייד כך שגם אם יש חריגה קטנה בתקציב קחו בחשבון שלי יעלה זול יותר מהמוצהר. השימוש במחשב כמו בכותרת ואשתדל לציין את הפרטים החשובים לי במפרט לפי סדר חשיבות מהראשון לאחרון: 1.הפלטפורמה החדשה montevina 8100 ומעלה. 2.מסך 15.4 (17 אפשרי אבל עדיף שלא בגלל המשקל )וסוללה חזקה. 3.משקל בין 2.0 עד 3.0 ק"ג ולא יותר. 4.אפשרות לחיבור לטלוויזיה,קריאת טביעת אצבע, כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי איזו חברה יש ניידים עם אמינות טובה מנסיון, וכמובן לא פחות חשוב שירות טוב .לא משנה לי אם זה סידרה עסקית או ביתית. תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו, והחליטה לקנות נייד. 5k זה המחיר הגבוה ביותר שהיא מכונה לשלם לשם כך. הנייד מיועד לאינטרנט,הכנת עבודות, ומעט סרטים ומשחקים (פשוטים כמובן) חובה אבל שיכלול כרטיס wifi. תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. אני כרגע בתאילנד ויש פה מבחר של מחשבים מפוצצים במחירים זולים 30-50 אחוז מהארץ... הבעייה היא שכל דגם של מחשב שיש שם שאני רושם בגוגל את הדגם כדי לחפש ביקורת זה מוצא לי רק אתרים שקשורים לתאילנד איכשהו שזה קצת מחשיד... אני ירשום פה כמה דגמים שראיתי ואם מישהו יכול להאיר לי אור על הנושא זה יעזור מאוד אני צריך לקבל החלטה אם לקנות פה בזמן הקרוב! HP Pavilion dv6-6149tx dv4-3000tx dv6-6109tx DELL Inspiron N5110 - U560227TH ASUS N43SL-V2G-VX173D Samsung RF409-S03TH

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. המפרט זה : מעבד : Q6600 8 MB לוח אם INTEL BLKDG35EX-G35 EVACOVE G-35 1333MHZ זיכרון 2048 1066 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך FX9500 1024 DVI HDTV fryhx euk ןמאקך ALC888S כרטיס רשת 1000/100/10 82566DC גיגבייט דיסק קשיח 750 GB סאטה 2 32 מגה צורב DVD X20 המחיר זה 2499 השאלה היא כזאתי : 1. האם המחיר מתאים למחשב והאם המחשב מספיק לגיימר ממוצע שרוצה להריץ משחקים חדשים 2. בקשר לגיימר האם זה יריץ את קרייסיס 2 החדש ? 3. אם המחיר לא מתאים או המחיר לא מתאים אם אפשר להתאים לי מחשב במחיר הזה מהאתר www.zed.co.il

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 5,000-6,000 ש"ח. המחשב בעיקר למטרות של גרפיקה בתוכנת SOLIDWORKS וגם משחקים, ז"א מסך גדול 17'' חשוב שיהיו בו רמקולים טובים ולפחות 400 GB. יש למישהו המלצה בשבילי? ??? תודה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. הזמנתי מחשב ואני עדיין יכול לעשות שינויים! אני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה זמן... שיתאים לגרפיקה 2d מקור פרנסתי ומשחקים מדי פעם... יש לי מסך 22 רזולוציה מקסימלית של 16xx 1200 משהו כזה הזמנתי מחשב מבוסס i5 עם 4 גיגה זכרון 2000 mhz הפצצתי בכרטיס מסך Hd 5850 אחד הסיבות שבחרתי אותו שאם אני חושב על העתיד אז הוא תומך dx 11 העניין הוא שאני אוצה לעבוד עם תוכנות ה adobe master collection על windows 7 אני רוצה שירוץ לי פשוט חלק וכמה שיותר מהר.. שהפוטושופ יפתח מהר ושיש לי 4 תוכנות פתוחות flash, photoshop, illustrator וכדומה אני רוצה שיעבוד חלק.. במסגרת תקציבי בסיביביות ה 6k (מגרד) השאלה שלי היא עד כמה קריטי לעבור ל i7 למען המטרות? גיימינג ברזולוציה המדוברת והחלקות בעבודה .. כאדי לעבור…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by avipeso1,

שלום רב לכולם ! אני מחפש לקנות מחשב למשחקים הכי כבדים שיש היום בשוק לתקציב של 5500 שקל אני ראיתי פה המון המלצות על מפרטים ואני כבר התבלבלתי ממה שאני רואה אני צריך עזרה תודה רבה לכם .

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. לא כולל מסך וציוד הקפי ושיהיה עם צורב דיוידי וג'יגה זיכרון תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by bar72,

שלום, המפרט הקיים אצלי כיום הוא: זכרון: 2*1024 800mhz של מושקין (זה מה שזיג זג בזמנו המליצו) HD: 250 WD (ממש אין צורך ביותר) כ. מסך: gigabyte 4850 (ZL) 512MB לוח: gigabyte GA-EP43 DS3L מעבד: core2 duo E8400 Thermaltake TR2 RX 450w מסך 17" ASUS מריץ XP כשקניתי אותו חשבתי שהוא יחזיק משחקים חדשים, אבל בפועל קשה לשכנע משחקים (אפילו MASS EFFECT) לרוץ עליו היטב עם הגדרות גבוהות. אני מעוניין להשקיע כ- 1000 ש"ח בשדרוגו, אך לא יודע היכן. המטרה: שמשחקים ירוצו יותר טוב. האם הפתרון הוא החלפת כרטיס מסך? או אולי הגדלת זיכרון? על מה תמליצו? אני לא כ"כ מבין בנושא ושאמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Fixxxer,

אני מתלבט בין לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=113 לבין: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 כאשר אני משדרג את המעבד ל Core2 Dou T5500, ככה ששנייהם יוצאים באותו המחיר. אני לא כל כך מצליחל מצוא BenchMarks בין שני המעבדים, ואני לא יודע מה עדיף לי. עוד לעניין, אני בכל מקרה משדרג את הזיכרון ל1 ג'גה ראם ואת הדיסק הקשיח ל120 ג'יגה. אני גם יודע שאחד מגיע בלי ווינדוס, וזה ממש לא מפריע לי. אתם יכולים להמליץ לי מי מהשניים עדיף, בהתחשב בזה ששנייהם בדיוק באותו המחיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by galper,

שלום, האם המפרט שאתם מציעים ב-6,000 ש"ח ללא מסך מסוגל לשחק את כל המשחקים שיש כיום בשוק ברמה גבוהה? שאלה שנייה, יותר בעייתית, אתם יכולים להעריך אם יש לי לפחות שנתיים שקטות לפני שיוציאו משחקים שהמפרט הזה לא יכול להפעיל? תודה!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by mirileh,

אני רוצה לקנות לבית מחשב נייח אמין שיחזיק מעמד הרבה זמן. בגלל שהתקציב שלי נמוך, חשבתי לחפש תחנת עבודה מחודשת (אם זה רעיון לא טוב, בבקשה ספרו לי למה!). מכירים מקום (שעושה עבודה שיטתית ונקייה) שמוכר תחנות עבודה מחודשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yuvalkosh,

היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. MidiTower ATX Model HEC CI-6C28 / Huntkey V403---מארז Silent rear fan 12cm. In front 2 x USB, audio. Black or Silver-Black Chassis Dimensions (WxHxD) 190 x 410 x 450 mm Huntkey V-Power - power supply 550W---ספק כוח 14cm silent fans, 6-pin for power graphics card connector Intel® Core™ i3-2100, LGA1155 Package 3.1GHz--מעבד Dual Core with Hyper-Threading 2/4 Engine, 32nm, 65W, 3MB Cache L3 Intel Extended Memory 64 Technology, Intel Virtualization Technology VT-x Enhanced Intel SpeedStep®. Integrated Dual Channels of DDR3 1333MHz memory controller Integrated Intel® Graphics Media Accelerator HD2000 850MHz (max 1.1GHz) Intel Buffalo Flat DP67BA----לוח אם Intel P67 Express …

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by רון אלקבץ,

שלום אני מעניין לרכוש מחשב פשוט לאופיס, זום ואינטרנט. תקציב עד 1300 ש"ח. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box לוח אם Asus PRIME B450M-K AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב Transcend 4GB 2666Mhz DDR4 CL19 X2 Transcend 110S TS256GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - נפח 256GB מארזים: [url=https://ksp.co.il/?uin=42361]מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מחיר החבילה: 1278 שקל מה אתם חושבים על הספק שמגיע עם המארז? האם יהיו איתו בעיות בעתיד?

24. שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה גרפית עם תוכנות כגון פוטושופ, AVID ו-AUTOCAD. כמובן לשימוש גם ביישומי אופיס ולגלישה באינטרנט. חשוב גם עמדת עגינה (docking station). מסגרת התקציב היא עד כ-7500 שקלים לערך. אם קיימים בשוק מחשבים זולים מתקציב זה אשמח לשמוע חוות דעתכם. תנקס...

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by embedded,

אני בעליו הגאה של E6400 ומכיוון שאני בעיקר מתכנת על מחשב הגיע הזמן לקנות מסך נורמלי כי יצאו לי העיניים מה14.1". למישהו יש את השילוב הזה? אם כן אשמח לשמוע קצת חוות דעת עליו. אין בעיה לקבל רזולוציה מקסימלית עם כרטיס המסך המובנה 4500MHD נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.