עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  2. וגם האם אני ארגיש שיפור בביצועים? (היות והמעבד גם ככה די חלש) תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by Ancient1,

חנות טובה , או שזה לא משנה כי הכל מגיע ליבואן ? איפה הכי זול בד"כ ? יש עוד דברים ששכחתי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by abarbotel,

היי אני הולך לקנות מחשב עם מעבד i5 אני צריך המלצות ללוחות אם והבדלים בינהם המחשב ישמש בעיקר לעריכת וידאו , קצת למשחקים ברמה בינונית , שימוש משרדי גלישה וצפייה בסרטים, בעתיד כנראה אחבר אותו שיהיה מרכז מדייה אני רוצה גם אופצייה לחבר לו שלט אם אפשר בבקשה המלצה ללוחות ולציין מה ההבדלים בינהם ומשהו אחרון אם אפשר הצעות לכרטיסי מסך, לא משהו מטורף אבל גם שלא יהיה לי כרטיס מובנה כי למיטב הבנתי המובנים הם חלשים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו

6. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע או אפילו היום 1) תקציב : 4000 2) מטרות המחשב למשחקים כבדים שאני ישחק על רזולוציה מקסימלית..לראות סרטים HD המסך שיש לי כרגע הוא 226BW של סמסונג והרזולוציה שאני איתו 1680X1050. 3) אין צורך בציוד היקפי 4)לא צריך כונן דיסקטים..לא צריך צורב 6)השקט ממש לא חשוב ..המחשב לא יהיה בחדר שאני ישן שם או משהו 7) כרגע לא מתוכנן אוברקלוק 8) לא צריך מערכת הפעלה 9) בעיקרון אני מעדיף לקנות מסקייפיסי יש לי ניסיון די טוב איתם ואני גר בראשון אז באיזור הזה 10) אין שום בקשה מיוחדת או חיבור מיוחד שאני צריך דבר שני עשיתי פה מפרט לפי כל מיני המלצות בפורום אז אם אפשר גם דעה עליו מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:שיעורי בית, משחקים לא כבדים, סרטים מהאינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.אופיס, סרטים, מוזיקה, פייסבוק, סימס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בעיקר משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים ושיעורי בית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.רזולוציה של מסך 22. למשל ה- 2209 שהומלץ פה בעבר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22. ראיתי המלצה על 2209 של דל. רמקולים. מקלדת ועכבר יש לי (אלחוטי מיקרוסופט 30…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  8. תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מעוניין להרכיב מחשב לצרכי HTPC, הורדות וגלישה בלבד. לא משחקים וכדומה. המחשב יחובר לטלוויזיה la40b550. המפרט: SPIRE PowerCube - Mini ITX - Home Theater PC + 300W PSU http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11002 332 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6388{23}47 790 ש"ח ZOTAC Mini ITX 775 Geforce 9300 + WIFI + HDMI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_888&products_id=10659 780 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 1,905 ש"ח יש לי כבר 4GB זכרון (2 צ'יפים של 2GB), כונן קשיח Samsung HD103UJ 1TB וכונן DVD. מספר שאלות: אי…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by Iko89,

* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by imprezaSTiWRx,

עריכה : בהתחלה חשבתי לשדרג ת'מחשב אבל שיניתי את דעתי והחלטתי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות מחשב חדש בתקציב של 5500 ש''ח,אני מתכוון לקנות ת'מחשב למשחקים כבדים החדשים התחלתי במפרט של מעבד סדרת i5 עם לוח אם של Asus P7P55D אז אני רוצה שתמליצו לי על שאר הדברים (כרטיס מסך,ספק כוח,דיסק קשיח,זכרונות) פשוט לבנות מפרט על המעבד הזה או אם יש לכם הצעות להחליף,ראיתי בחוקים שאם יש צורך בOC אני לא ממש מבין בזה אם יש הסבר מלא אשמח,וישלי מסך של LG W2261V Full HD. המחשב שיש לי: מעבד Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2199 MHz לוח אם MSI P965 Neo2 (MS-7235 v2) זיכרון פנימי 1GB דיסק קשיח 300 GB כרטיס מסך 9600GT ספק כוח EZcool 450W המפרט שאני בונה : Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 B…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aarrek,

שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by WitheNoise,

שלום נשלחתי לארגן מחשב חדש לדודה לא יותר מ4500 כולל המסך וההרכבה. משחקים בעיקר, מעט עבודה על office יש צורך במסך חדש, ואין שום העדפה לחברה אין שום צורך במחשב שקט במיוחד ואין שום צורך מיוחד (שאני יודע) לא מתוכנן OC מערכת הפעלה כבר יש, והמשחקים בעיקר רשת (מישהו אמר WOW) תודה הגעתי למשהו כזה : מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪618 …

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by bigbosf,

בשעה טובה התחדשתי בנייד רציתי לשאול לגבי שימוש מועיל - אז ככה - בעקרון הנייד אצלי בחדר - אני משתמש בו בדרך כלל במיטה - לעבוד עם חשמל - או עם הבטריה? או שאפשר גם וגם ? נניח לעבוד על הבטריה ואז שנשאר חצי בטריה לחבר לחשמל? בגמר שימוש לכבות לגמרי או לשים על מצב שינה? מה ההבדל בין שינה - למצב שינה? יש לי את שתי האופציות מופיעות האם יש סכנה לעבוד כאשר הנייד מונח על הברכיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by larry_lurex,

שלום, קניתי לאמי נייד ומסתבר שהוא עם מסך מבריק (לא מאט) וזה מציק לה. יש משהו שאפשר לעשות עם זה? (בלי להחליף את המחשב...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נראה לי שאפשר גם להכליל את השאלה האם שיא הטכנולוגיה כיום, שאפשר להרכיב מחשב כזה ב20 אלף שקל נגיד, יריצו טוב משחקים גם בעוד 4 שנים? אם נקנה היום מחשב ב10 אלף ובעוד 4 שנים בעוד 10 אלף, האם נקבל אותה תוצאה מבחינת ביצועים? אני לא מבין גדול בחומרה אבל לפי מה שנראה לי, ההתקדמות היום היא לא מטאורית כמו שהיה אפשר להגיד לפני כמה שנים זה נראה כאילו החומרה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מתאמצת המון בשביל להוסיף אחוזים בודדים בביצועים ורואה שהכף נוטה לכיוון זה עם ה5-6 יותר FPS במשחק או העוד 5% במהירות. קשה לומר שיש באופק איזו טכנולוגיה מהפכנית מעבר לפינה. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by or_kudai,

מנהלים למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by asi11,

מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by p1tbull,

לאחר שחרשתי כאן את הפורום וקיבלתי מכם הרבה עצות, החלטתי שאני מוכן ומחר אני הולך לקנות את המחשב. רציתי לשאול אתכם אם יש דברים שאני צריך לדעת? בגדול אני הולך לשבת מול סוכן מכירות, לראות מה יש לו להציע (וכמובן שיש לי בראש מה אני באמת רוצה...ויש הבנה בסיסית ברוב הנושאים). ואיך בכלל לוודא שכל החלקים שמביאים לי מקוריים וחדשים מהקופסא? אני קונה בת"א, קודם אלך לשמוע הצעות מ KSP אח"כ מאייבורי, ואז אחליט איפה יותר משתלם - ממליצים על עוד חנות באזור?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום, זה המפרט הונכחי של המחשב שלי: מעבד - Intel Core 2 Duo e6400 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 זכרונות - TwinMos TwisTer 2GB(1X2) 800MHz כרטיס מסך - ATI Sapphire Redeon x1950xt דיסק קשיח - ‎WD2500KS‎ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק - ‏‏Hec 450TD-TF 450W מארז - HJA-291 MIDI, 18cm Fan Silver אני מתכנן בשנה - שנה וחצי הקרובות כנראה לקנות מחשב חדש, אז השאלה שלי אם בנתיים זה כדאי לשדרג כרטיס מסך. מה שחשבתי לעשות זה לקנות REDEON ‏HD 4730 , ואם חייב מעבד מהר יותר בשבילו(אני מניח אני לא בטוח) אז אני יקנה קיררר ב-100 שקל ויעשה Overclock(לפי מה שהבנתי את המעבד שלי אפשר להעיץ הרבה עם אוברקלוק קטן יחסית). תקציב לכרטיס מסך + קירור(אם צריך) 600 ש"ח אם למישהו יש הצעות אחרות בתקציב הזה…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.