עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by naor82,

1. ,תקציב מקסימלי 3500 2.מטרות/שימושי המחשב:עבודה משרדית, תכני HD, משחקים תכנים שצריכים להיות במחשב: א)פרו 10 ב) visual studio ג)win 7 3. רמקולים עם sub, מקלדת ועכבר אלחויטם 4. רכיבים שלא צריכים במחשב מסך,צורב,כונך קשיח,כונן 1.44 5. כרגע חשבתי על המפרט הבא: מעבד :Q8500 QORE2DUO לוח אם : ASUS P5Q זכרון: OCZ PLTINUM 2*2GB ב.מסך: GIGABYTE GTZ 250 קירור: עדין לא ידוע וכמובן +עכבר +מקלדת +אל ספק +הרכבה +מארז ואז גילתי שאני חורג מן התקציב בכ: 1000 ש"ח 6. רמת השקט החשובה היא 5 7. הבנתי שאוברלוק זה אפשרות שדרוג המחשב בעתיד אז אני חושב שזה יחסית חשוב שאני אולי יוכל לשדרג את הכרטיס מסך אבל אם זה לא זה אז לא נראה לי שזה חשוב 8. אין צורך במערכת הפעלה אני ישיג כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amma,

שלום, המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו. השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga) מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון) הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי. מה שאני רוצה ממחשב: 1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה 2. יציאת hdmi 3. מקל…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by rooy,

שלום מחשפ מחשב נייד קטן (12.1"~) וקל (לכיוון הק"ג) עבור יישומי אופיס, פוטושופ, Autocad, Sketchup תקציב גמיש תודה !!! זה דחוף

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. היי חבריםם, כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניינת במחשב וחשבתי להקים קבוצת רכישה למחשב. במידה והנכם מעונינים במחשב זה אשמח באם תכניסו את הפרטים באתר. http://pgroup.weebly.com/ חג שמח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by levomerin,

מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים. גודל המסך - עדיפות ל-12''. משקל רצוי - לא משנה. זמן סוללה - מינימום 5 שעות. אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד USB. אין צורך בבלוטות. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 GB. צורב DVD - רצוי, לא בעדיפות עליונה. לא נדרשת אחריות בינלאומית ואין עדיפות לחברה מסוימת. תודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 620 AM3 (2.6GHz) - BOX ₪564 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪587 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪337 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ₪41 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD322HJ ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪3105 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il למשחקים חדשים אני רוצה שהמחשב ישאר לי לכמה שנים טובות... אם…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  7. שלום, להלן 2 מפרטים למחשב בתקציב שרשום למעלה אשמח לקבל חוות דעת. המחשב לצורכי משחקים, לצפייה בסרטים, לעבודות גרפיות (דו ותלת מימד) ומחשב "כל-בו" שיריץ הרבה תוכנות במקביל. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להריץ באיכות גבוהה עם מסך 19' או 22' את המשחקים הכי חדשים. משתמש בתוכנות פלאש, פוטושופ ו cinema4d. השקט חשוב במידה 6 מ-1 עד 10. נכון לעכשיו עובד עם מסך 19' ברזולוציה 1280x1024 אבל מתוכנן שידרוג למסך 22'. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪603 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. יש לי מסף 22 אינץ מחשב רק למשחקים בבקשה אני צריך לשלוח בקשה עוד שעה בבקשה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by CriticalHit,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודות באופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וטיפה משחקים ( לא כבדים ). חשבתי אולי יהיה כדאי להביא מחשב נייד במקום הנייח, אבל בתחום הניידים הידע שלי שואף לאפס :-\ אז אני מפנה את השאלה אל החבר'ה פה בפורום, על מה כדאי לי ללכת, נייד או נייח? איזה מחשב יהיה יותר אמין ויחזיק יותר זמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by redead,

מגיע לכ80 מעלות!! המאורר עובד.. אין לי ממש ניסיון עם לפטופים , אני יודע שבמקרה כזה בנייח שלי הייתי מפרק את המעבד ומחליף משחה טרמית.. זה גם מה שעליי לנסות כאן? כמה זה מסובך/שונה בלפטופ מבמחשב נייח? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב לעריכת תמונות וסרטים - Photoshop, 3D Studio Max, Flash וכו. המפרט צריך לכלול מסך וכונן קשיח של לפחות 500GB.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. היי אנשים, רוצים לקנות מחשב לילד בן 8, כמובן במחשבה על גיימינג, וחשבתי להמליץ על המפרט הבא מקיי.אס.פי: AMD Athlon II 245 2.9ghz Arctic Cooling Alpine 64 Pro Cooler Gigabyte M61PME-S2P Kingston 2gb DDR-II 800mhz Hitachi 500gb SATA-II Asus Radeon HD4770 512mb LG DVDRW GH22ns Black Hec Compcase 63RA Seasonic 500W SS-500ET Power Supply Microsoft digital media keyboard 3000 Logitech SBF90 Black Mouse Creative SBS 245 speakers LG W2043T 20.1inch סה"כ כול הרכבה: 3197 ש"ח זה שידרוג של חבילה שלהם שהתחילה ב-1260 ש"ח, בגדול אני מרוצה ממה שיצא למרות שהייתי מעדיף לוח אם חדיש יותר, אין לכך באמת יתרון. כמו כן הייתי מעדיף מסך עם רזולציה 1680x1050 במקום זה, אבל לא נראה לי…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Roni_H,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by ilans68,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב לשימוש כללי לבית (אינטרנט בעיקר, קצת משחקי רשת לילדים, שימוש באופיס, דאטה-בייס למוזיקה ותמונות משפחתיות שמועברות בסטרימר לסלון). קיבלתי את מפרט המחשב המצ"ב כהצעה (עלות כ 2100 שקל לא כולל התקנה). מה דעתכם? תודה! אילן - מעבד - אינטל e6300 + מאוורר מעבד אינטל מקורי ( GHz2.8 ) - לוח אם - אינטל QuadCore \ CoreDuoII - דיסק קשיח - 1000 גיגה WesternDigital SATAII - זיכרון פנימי - 2 גיגה DDRII 800mhz *3 שנים אחריות - כונן צורב LG / Samsung X24 - DVD - מארז איכותי מעוצב מאלומיניום (לא פח) מבית ג'יגהבייט כולל איורור שקט במיוחד - ספק כח – 500W כולל יציאות SATA - כרטיס קול - אינטל 5.1 ערוצים (אפשרות חיבור לקולנוע ביתי) - כרטיס מסך – Nvidia 9400 1giga…

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  19. המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני סטודנט להנדסה חשמל, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא כמו שרשמתי, אם יש צורך ממשי ניתן לחרוג קצת. אני רוצה לקנות את המחשב בארה"ב כך שאם אפשר לקנות מחשב מחברה שנותנת אחריות גם בארץ. אם אתם לא מכירים מחשב ספציפי ואתם יודעים מי נותן גם אחריות בארץ זה גם מאוד שימושי. הצרכים הם הצרכים של סטודנט להנדסה, כלומר קצת תיכנות ותוכנות לא מורכבות מידי. המחשב לא אמור להחליף מחשב שולחני. גודל המסך הוא הגודל שאתם חושבים לנכון. אני מתכוון ללכת איתו ללימודים אז שלא יהיה כבד מידי לכן נראה לי בסביבות 13-14 אינץ זה נראה לי הכיוון תקנו אותי אם אני טועה. אם אפשר שלמחשב יהיה יציאה של הוידאו (כלומר vga/dvi/hdmi) לא כל כך משנה אבל שתיהיה לו אפשרות לחיבור למסך בבית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. אני משתמש ב-VMWare כדי ליצור סביבות מחשוב יותר יציבות, בכך שאני מקצה אספקטים שונים של פעילות ל"מחשבים" שונים. לפירוט: כאן. התוצאה היא שיש במחשב המון מכונות וירטואליות, בד"כ שלש ארבע פתוחות בו זמנית, כ"א תופסת כ-15GB של שטח דיסק, וה"טחינה" רבה. כדי לא להחזיק יותר מדי פתוחות בזכרון אני הרבה פעמים סוגר ופותח מכונות, ואני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך הקפוא ובמנורת הדיסק הדולקת כשהדיסקים טוחנים. זה גורם לי לחשוב שבמחשב החדש שאני קונה אני צריך לשים דגש על I/O ולא על מהירות מעבד: הרבה זיכרון, ודיסקים מהירים ב-RAID. המפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 - לוח האם הכי טוב של החברה הכי טובה, בארכיטקטורה היותר חזקה (1366) שאחד הדברים המאפיינים אותה זה מהירות זיכרון יות…

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo z60m בעל זיכרון 512MB ומהירות של 533MHz.. אני שוקל להוסיף עוד זיכרון למחשב כי הוא איטי מאוד וזה כבר מתחיל להתיש, התעניינתי בזאפ על המחירים והופתעתי מאוד לטובה מה שהגביר לי את החשק לשדרג.. עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. להוסיף עוד סטיק של 512. ואז יהיה לי DUAL (או שלא.. וזאת בעצם השאלה, כי במפרט באתר של לנובו לא מצויין אם זה אפשרי או לא.. אפשר לבדוק את זה בCPU-Z או איפשהו?) 2. להוסיף עוד סטיק של 1GB - עכשיו בזאפ אני רואה שהמחיר של 667MHz זול יותר מ533, זה לא משנה אם אני אקנה את הגדול יותר, נכון? כי זה פשוט יעבוד כ533, נכון או לא? 3. לא סביר שאני אעשה את זה אבל אם יש אפשרות לDUAL אז 2 סטיקים של 1GB, למרות שזה נראה לי מיותר כי גם ככה שאר המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום שלום תגידו- איך המפרט הזה? לגיימינג לא רציני מדי.... ציטוט: פורסם במקור על ידי Razor100 בבקשה : מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪1…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.