ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני מחפשת מחשב רק לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית לא יותר מזה... אין לי מושג במחשבים ..אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני אשמח.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם(2-2.5ק"ג) מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום! אני מתחילה שנה ראשונה של לימודי אדריכלות ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד. את המחשב אני כנראה ארכוש בארצות הברית. חשוב לי כמובן שהכרטיס הגראפי יהיה טוב, שלא יהיה כבד מידי, גודל מסך 15 אני חושבת. 1. אילו המלצות יש? 2. מה בנוגע לניידים של אפל? תודה רבה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצורך לימודים בעיקר, לומדת מדעי המחשב--> יש צורך בהרצה מהירה של תוכנות כבדות * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ארוך ככל הניתן 4-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי :) אני מאיירת ומעצבת בתחילת דרכה, מחפשת מחשב נייח חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 (חריגה קטנה תתאפשר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות עיצוב ועריכה שונות (תוכנות אדובי כמו: Photoshop, Illustrator, After effects, Animate, Premiere, ורצוי גם Blender וUnity בעתיד.) שימוש משרדי, צפייה בסדרות וסרטים, (ורצוי גם גיימינג, משחקיי rpg למינהם: RD2, Witcher , Baldur's gate' וכו'. לא משחקת כל יום ולא גיימרית מטורפת, לא מחפשת 8000 פריימים לשנייה, בינתיים יש נייד שמשחקת בו אז זה לא מאוד קריטי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?…
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייח לעריכת וידאו, סטילס ותוכנות מוזיקה (כמו אבלטון, קיובייס...ולכן חשוב שגם יהיה שקט) אני מתכננת ללכת ללמוד את זה ולא יודעת אם גם אלמד תלת מימד. התקציב שלי הוא 8000 (עם מערכת הפעלה בעדיפות ל10 פרו) יש אפשרות לחריגה בתקציב עד 1000שח (הכוונה עד 9000). אשמח לקבל מפרט מכיוון שאני כבר ממש מבובלת מכל המידע באינטרנט. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, טוב, אז זו פעם ראשונה שאני מבקשת עזרה לגביי מפרטים ככה שישי לי כמה שאלות ואם אני שוכחת לציין פרטים רלוונטים נא להגיד לי . (ונא להיות סבלניים איתי!! ) אז ככה, אני רוצה מחשב נייח,השימוש העיקרי יהיה גלישה, הורדה וצפייה בסרטים והורדת שירים. כלומר, אני צריכה מחשב פשוט יחסית, אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק מעמד. חוץ מזה אני צריכה גם מסך, והבנתי ש עדיף מסך דק. בגדול התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח. קיבלתי מפרט אחד מחנות די מוכרת (מותר לפרסם את השם?) המפרט הראשון הוא: DUAL-CORE E2220 מעבד אינטר מקורי INTEL PENTIUM DUAL-CORE 2.4GHz 800MHz לוח אם: NEWBURY LAKE 1066MHZ זיכרון ראשי: 1024MB DDR677MHZ דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: INTEL G…
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חג שמח אני לקראת רכישה של מחשב חדש, אני סטודנטית, ואני מחפשת מחשב נייד שיהיה הטוב ביותר עבורי, התוכנה הכבדה ביותר שאני ישים עליו תיהיה SPSS, התקציב עד 2000 ש"ח (לא מעוניית במחודשים כלל) אשמח ממש להמלצות שלכם ! תודה למסייעים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה והתואר אינו דורש שימוש בתוכנות מתקדמות, אלא באופיס בלבד. אני מחפשת מחשב טוב ואמין בטווח של 3500 שקלים. מצאתי שניים שאני מתלבטת, מקווה שתעזרו לי להחליט. ובנוסף אשמח להמלצות אחרות. מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWLY - צבע זהב http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&changeSnif&uin=35596&select=.268..271..214. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 500S I7 מסך 14" צבע שחור https://www.payngo.co.il/computers-all/computing-gaming/laptops/ip-500s-14-i7-6500u-8gb-500gb-8gbssd-n16s-gt-2gb-14-fhd-2cell-win10-black-1y.html
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עובדת על macbook pro 15 ואני מחפשת מסך נוסף בגדלים של 22-24 אינץ'. כמובן שהמסך צריך להיות איכותי מבחינת הצבעים וזוויות הראיה והכניסות והיציאות שלו. אז אני ממש אשמח להמלצות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב לסלון שישמש עוד לצפיה והקלטה של שידורי טלויזיה וגלישה באינטרנט עם אופציה לשיתוף קבצים מאוד חשוב לי שתהיה אופציה להקליט ולצפות בתוכן אחר בו זמנית ושיהיה תמיכה לכל החיבורים הדרושים כולל HDMI מה דעתכם על המדיה סנטר היא מומלצת לצרכים שלי ומה עלות התוכנה והאם הא קלה להתקנה ותפעול בתודה אלמוג
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי אני מחפשת לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \ Zbrush וכו , לא מיועד לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya , Zbrush , tvPaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב נייד, ישמש ללימודים, מוזיקה ואינטרנט. תקציב 3000-3500 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לגיימינג. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. משחקת בעיקר Warzone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בעיקרון אני משחקת עם קונטרולר אבל אשמח למקלדת ועכבר סבירים במידה וארצה לשחק איתם. המחשב יחובר למסך ASUS VG249Q. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אב…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לייעוץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אבל אפשר לחרוג נגיד ב500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל תכנות. שיריץ בקלות VS, הרבה חלונות במקביל, כרום עם הרבה טאבים וכו', ופוטושופ. אם יש אופציה שזה יהיה גם קצת לגיימינג (נגיד, שיריץ טוב משחקים מלפני שנתיים) אז מעולה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. הא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
:s05: ??? הצילו! מבטיחה בקבוק בירה מיוחדת למי שימצא את המפרט ל: גרפיקה (לא תלת מימד אך עם קבצים כבדים), ריבוי חלונות (הרבה תוכנות וחלונות פתוחים בו זמנית), משחקים קלים, ומוזיקה באיכות טובה מאוד (כולל רמקולים מעולים). אפשרי גם הצעה לנייד - אך עם מסך גדול ולא כבד. תודה! אה, וגם אם אפשר המלצה על חנות...
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיפות למעבד של אינטל. בנוסף, מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode תודה מראש על העזרה (:
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לאחר סריקה של המחשבים המוכנים שמוצעים באתרים, מצאתי בעיקר מפרטים קצת תמוהים, אז אני פונה לעזרת המומחים הלא משוחדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף, אפשר חריגה קלה אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, לא תחרותי, רק להגיע ל-60 FPS במשחקי AAA כמו Assassin's Creed Valhalla. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש 2 כוננים קשיחים חיצוניים אז לא צריך הרבה אחסו…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-