ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בקיצור אני רוצה לקנות מחשב חדש , עם המחשב הנוכחי אני לא יכול לעשות כלום (יש לי אותו כבר 5 שנים בערך אם לא יותר)... הביאו לי הצעה , רציתי לדעת מה אתם חושבים התקציב מוגבל , בסביבות 4-5 אלף שקל למחשב .. זאת ההצעה שהביאו לי : לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 4200 AM2 יחידת קירור OEM זיכרון CORSAIR 2Gb KIT XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 דיסק קשיח 1 Western Digital 320G 16MB 320AAKS כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1300 512M FANLESS צורב PIONEER DVR-112DBK מארז A-TOP FILTERED CASE כרטיס קול OB כרטיס רשת OB PSU ENERMAX EG365AX , 350W , ACTIVE PFC מאוררים ZALMAN F3 (120MM) QUIET FAN מה אתם אומרים ? זה יוצא 5,000 עם מע"מ.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז ככה, אין צורך ב: עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב. נועד למשחקים\משחקים כבדים (שירוצו חלק, ממש לסחוט את ה3000 ש"ח שיצא מחשב הכי חזק בסכום הזה). העדפה לNVIDIA ו-AMD. תקציב: 3000 ש"ח ללא חריגות. שקט\לא שקט לא משנה לי, העיקר שלא יתחמם. תודה ואם אפשר להגיד לי גם חנות שאפשר לקנות (וידוע לכם שהיא טובה).
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולםםםםםםםםםםםם אני חדש פה... אני קונה מחשב חדש ויש לי איזה בעיה.... חלק אומרים לי שעדיף לי לקחת את ה- Intel p4 2.8 1 mega HT וחלק אומרים לי לקחת את ה Intel p4 2.8 1/2 mega HT אשמח מאוד עם תעזרוי לי בהקדם ההאפשרי כל מה שאני קונה : לוח אם - Asus p4p intel 865 כרסיט מסך - ATI Randorm 9600 128 DDR זכרונות - 2x256 DDR 400 of Kingstof עכשיו אתם תבחרו בשבילי את המעבד...
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך שתעזרו לי עם איזה מפרט.. מחר אני הולך לראות מחירים באיזה חברה יותר זולה.. תגידו מה אפשר להחליף ואם אפשר גם למה.. המחשב הוא יהיה לגיימינג לסרטים וכו'.. כדי לי לקנות גם מקררים? תודה גברים.. רק תשובות ענייניות בבקשה אני לא רוצה לעבור ת4500 ש''ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1257 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ₪710 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪767 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ₪316 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪190 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪475 כרטיס קול: CREATIVE SB …
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני זקוק למחשב נייד קל ודק ככל שניתן, רצוי 13.3" ושלא יחרוג מ-2 קילו (עדיף כמה שפחות). חשוב מעבד i5 ובעיקר מאיץ גרפי שידע להתמודד היטב עם וידיאו 1080p. משחקים לא רלוונטיים. רצוי חיי סוללה של 3 שעות לפחות. עדיפות נוספת - מיקום חיבורים נוח, משום שהמחשב ישמש כמחשב ראשי במשרד כך שאצטרך כל בוקר לחבר אליו את הכבלים השונים. Dell Vostro v130 נראה מעולה עבורי מבחינת מימדים, מעבד וחיבורים, אבל אני חושש שמאיץ GMA HD לא יסחב לי את הוידיאו. מה דעתם? יש לכם המלצות? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום מקריאה בפורום הועלו כמה הצעות של מפרטים לי אישית איני יודע מה יותר משתלם ודרוש להלן מספר מפרטים מפרט 1 מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 797 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מסכים ViewSonic 19" LCD VP930 - זמין במלאי ¤ 1729 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מ…
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברה , יש לי מחשב לינבו 500N , המחשה התחיל להתחמם ונתקע הרבה , משום שהוא עדיין באחריות שלחתי אותו למעבדה שלשום , היום התקשרו אלי ואמרו שהיו הרבה חורים סתומים שפתחו אותם , והחליפו גם את כונן הסידי ( בגלל רעשים) . לטענתם המחשב נתקע בגלל בעית תוכנה ( למרות שעשיתי ריקברי הרבה פעמים והבעיה לא נפתרה) . רציתי לשאול אם במקרה וארצה לעשות פורמט לכל המחשב, האם אני יכול לפרמט גם את מחיצת הריקברי דרך פורמט רגיל? כך שהדיסק קשיח יהיה נקי לגמרי! במידה שכן האם אני יכול להתקין שוב את הריקברי ?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להחליף לאבא שלי את המחשב ואני אשמח אם תעזרו לייעץ לי מה לקנות (אני כבר לא בקיא בתחום, צה"ל :-X) המחשב ישמש כמעט אך ורק לאינטרנט/אופיס לכן הוא לא צריך להיות חזק ולפיכך גם ראוי שהוא יהיה זול. אין תקציב גג, אנחנו רוצים מחשב עם חלקים טובים ואמינים. לא צריך מסך, לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך CDROM, לא צריך ציוד היקפי, צריך קופסא חדשה. צריך שבתוך המארז יהיה לוח אם, מעבד, זכרון, כונן קשיח, כרטיס רשת כרטיס קול וכרטיס מסך. אני חושב שכרטיס קול ורשת OB יכולים להיות רעיון טוב, כרטיס מסך כעקרון אני מעדיף לא OB. לי במחשב יש כרטיס רשת GIGABIT ONBOARD, יכול להיות נחמד אם גם המחשב שלו יהיה מוכן לטכנולוגיה הזאת. הכרטיס קול יכול להיות מאוד בסיסי. חשוב לי יציאות USB מק…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חדשה כאן, וזו הפעם הראשונה. ניסיתי לחפש במפרטים המומלצים אך לא מצאתי את הדרישה. בטוחני שהיו כאלו דיונים בעבר, אשמח לקבל קישור, או לחילופין כל המלצה למפרט תתקבל בברכה. הדרישה. אני עובדת בפיתוח אתרים ומערכות. אי לכך, המחשב האישי שלי משמש גם כעין "מיני שרת". המחשב צריך לכלול גם SQL SERVER, שהוא ג"כ שרת בפני עצמו שרת IIS פעיל התוכנות גם הן מאוד כבדות VISUAL STUDIO MSSQL כמו"כ פוטושופ, עם 2-3 קבצים כבדים פתוחים העניין הוא שבו זמנית יכולות להיות פתוחות 3-4 תוכנות מאוד כבדות, ואני מעוניינת שהרצת האפליקציה תהיה המהירה ביותר. פרטים נוספים - המדובר על מחשב בלבד לא כולל אביזרים נלווים של מסך מדפסת וכד' - המדובר על מחשב בלבד לא כולל התקנה של מערכות ההפעלה, שעם זה אתמודד לאחר ש"האפליק…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? ב-5K רכיבי המערכת: שם הפריט מק"ט כמות INTEL Core 2 Quad 2.66GHz Q9450 + AC Freezer 7 Pro Q9450FReezer 1 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 GA-P35C-DS3 1 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 F2-8000CL5D-4GBPQ 1 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB PCIe TT-98GTXPLUS-512D3E 1 THERMALTAKE BigTyp 120 VX CL-P0310 1 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive WD3200KS 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SHS223F 1 THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN VB1000BWS 1 Thermaltake TR2 500W ATX2.0 PFC 12CM W0093R 1 …
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מתי כדאי לכבות אותו? מתי כדאי לשים אותו במצב שינה? מתי מומלץ לכבות את הWIFI? כל כמה זמן להוציא את המחשב מהמטען ולפרוק סוללה? כל טיפ יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא פחות או יותר 3,000 ש"ח. השימושים שלי הם כאלה - עריכת וידאו קלה ( תוכנת Premier כמובן לא מהגרסות הכי חדשות ) תכנות כמו WORD ובקיצור OFFICE ללימודים צפייה בסרטים האזנה למוזיקה ( אזניות ) זה הכל... האם לדעתכם המחשב הזה יתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11867 אם לא, אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
משהו בטווח המחירים הזה.. עדיף להשאר בסביבות ה5500, חשבתי על המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=115022399270859&db=^catalog.txt〈=heb ולקחת זכורונות מNOA : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 וכרטיס מסך: 7900GT -> PX7900GT-Extreme-TDH - Geforce PX7900GT Extreme-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) SLI Support - bundled game מפלונטר ב1891. או 1800XT 512MB ב2050 מנועה.. מה שמעלה לי קצת את הסכום.. *השאלה אם זה שווה כל העסק הזה, ואם הספק יחזיק ואם אתם בכלל ממליצים לי על ה18XT *ואם שווה לקחת את המעבד הזה כיום או לקחת מעבד אחר על חשבון ריכבים אחרים, * ומה זה הלוח אם של ג'יגה בייט עם ה RH בסוף, כי …
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
Intel Core I7 2600K Box P8P67-M PT-D3G8-13 x2 Vertex 2 60GB+WD 1TB Cougar RS 400 80PLUS Logitech MK320 האם לדעתכם הCOUGAR יחזיק כ.מסך מסדרת HD5XXX? על זה יש לי הצעת מחיר 4445 ש"ח (כולל קירור למעבד, ומארז שעדיין לא בחרתי בסך 550ש"ח ביחד(כלול ב4445)) אם יש לכם המלצה לקירור למעבד לOC ומארז שקט אנא המליצו מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000-4500 [תלוי מה תציעו]. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ מעבד AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? .. לא .. העיקר שיעבוד טוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מה הבעיה לפרוץ? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמממ בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום. אל תביאו לי 2 ליבות. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? רק שלא יחפור כמו טרקטור. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינ…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי כולם! חבר טוב שלי ביקש שאני אבנה לו מפרט ב7.5k-8k למשחקים. זה כולל ציוד הקיפי- לא כולל רמקולים. שימו לב שהוא משחק בעיקר מרוצים, ויש לו את הציוד בשביל זה, ככה שהוא צריך מקלדת ועכבר סטנדרטיים. רעש- לא בעיה. מארז- שלא יהיה כאב בעיניים, הca6a19 יהיה בסדר. מסך- 17". אלה הם כל הדרישות, אני חשבתי על משהו: e6300 ga-s3(965p) 2gb 667mhz (4-4-4-x) 8800gts tr2-470W wd320GB-ks c6a19 Bigy tiphoont thingy כל זה יוצא 7.5 בזיגזג (אני יודע שהם קצת יקרים...) וזה לא כולל מסך (אאווץץץ...) יהיה OC מתון, איך אני מכניס lcd 17" וצורב לתוך המפרט הזה בלי לעבור 8K? :nixweiss: תודה לכם, naorai
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שבו אוכל להשתמש בעיקר לתכנות ולהרצת תוכנות שטוחנות את ה-CPU (בעיקר אלגוריתמי למידה למיניהם). אני גם כנראה אצטרך הרד-דיסק יחסית גדול ורצוי מהיר, אבל זה לא העיקר. בנוסף אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, גם כאשר הוא עובד בעומס לאורך זמן. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן, קיר דרום-מערבי. מעבר לזה אני רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים ברמת 720p או אפילו 1080p על מסך "22 (של דל, אם זה משנה) ולהנות מכל ה-eye candies של ה-Aero של Win 7. משחקים אצלי זה מקסימום סוליטייר, אבל אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה נכה לגמרי. הוצע לי מפרט כלשהו ב-TMS, עליו עשיתי וריאציות. הערה לגבי כל המפרטים הבאים: הכוונה היא לקנות לוח אם Gigabyte P55A-UD3 ולא P55 כפי שנכתב במפרטים (תוספת של 35 שקלים), אלא שבאתר של TM…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי לפתוח כאן הודעה כי אמרו שזה האתר הכי טוב בנושא אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שנע בין הסכומים 4-5 אלף שקל כמובן שאם יש חריגה סמלית מה5000 זה גם בסדר (עד כיוון ה5500) המחשב מיועד לשמש בעיקר למשחקי מחשב אינטרנט וכדומה המליצו לי על 2 מפרטים ובאתי לכאן בשביל שתוכלו להמליץ לי על עוד מפרט ו/או להגיב על המפרטים שהמליצו לי ולתת את הדעת ואולי אפילו לשפר או לסדר לי אותם בצורה טובה יותר מפרט ראשון: http://img337.imageshack.us/i/14474748.jpg/ הבנתי שבמפרט הזה קיימת בעיה מבחינת מתחים וכו' אשמח לעזרה כאן לאחר מכן חבר אחר בנה לי מפרט http://img403.imageshack.us/i/71249076.jpg/ אני חייב לציין שאין צורך במערכת הפעלה מכיוון שיש לי כבר דיסק כזה החבר שבנה ל…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים משהו כזה בתקציב של 2500 ש"ח: * מטרות המחשב? גלישה,יוטיוב, קצת קומפיילרים. באופן כללי אני תמיד פותח 8 טאבים ביחד+ויוטיוב, אבל קשה לי להעריך כמה RAM צריך לזה. * גודל המסך? 11.6~ * משקל רצוי? עד 1.5 ורצוי פחות. המשקל זה הכי חשוב, אחרי שהמחשב עובד.. * זמן סוללה טוב (5+ שעות) מה דעתכם על (סתם שמות שעלו לי): lenovo x121e - מקצת ביקורות באנגלית נשמע שהכל טוב בו, חוץ מהעיצוב והמשטח לעכבר. איך המעבד שלו [e-450 AMD] נחשב? (לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ספציפית) דגמים יותר זולים שרציתי לדעת אם הם בכלל מתאימים. Asus 1225B - ממש זול,זמן סוללה בעייתי להבנתי. asus 1015cx - לא ברור לי שהוא ישרוד את השימושים שלי.…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
* תקציב - 3000-3700 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, לימודים , קצת משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13 , לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אם יהיה מגע עוד יותר מעולה! * משקל רצוי? - לא יותר מ 1.5 המחשב יגרר על הגב בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך …
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2600 עם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית סטנדרטית כמו אינטרנט ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 13 , Call Of Duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין, כנראה 1680X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצות, אני מחפש מחשב חזק שלא יגביל אותי, לעבודה עם תוכנות פיתוח למיניהן, הרצה של VMs וכו. הרבה זיכרון (16 או יותר, נראה לי עדיף כבר שיהיה 32) דיסק מהיר מסך מט גדול ואיכותי במיוחד, כך שאפשר לעבוד גם בשמש (17 זה מעולה) מקלדת מלאה ונעימה להקלדה בלי דפיקויות מוזרות ואם אפשר גם לשפר במשקל (פחות חשוב משאר הפרמטרים) אין צורך בצורב, אבל שיהיו הרבה חיבורי USB ושטויות אחרות תודה רבה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-