ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לוח אם P67A-GD55(B3) של חברת MSI. ברצוני להרכיב על גביו מחשב חדש, בהוצאה של עד 3 אלף ש''ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. כאשר לא דרוש ציוד היקפי כלל ולא דרושים כוננים קשיחים. לוח האם אינו ניתן להחלפה/שינוי כלשהו, ויש לעבוד איתו. אני מעוניין שהמחשב יהיה למשחקים, ועדיף 8GB זיכרון RAM. לנושא שקט וצריכת חשמל וכו' - עדיף שקט, אבל לא צריך להתאבד על הנושא. כרגע יש לי מסך שהרזולוציה שלו היא 1280X1024, אבל אני מתכנן רכישת מסך 21' בהמשך (לא להוסיף למפרט). לא מתוכנן שום OC. מעדיף שהחלקים יהיו מ KSP (העדפה אישית שלי, בהתאם למקום מגורים. לא מעוניין להתחיל להתעסק עם שליחויות בדואר וכו' במידה ותהיה לי תקלה). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך בקשה חוות דעת למחשב נייד הזה לצורך שימוש של סטודנט למשך כמה שנים וכרגע בזמן הזה לשימוש קבוע ביתי וגם קצת משחקים DELL Inspiron N5110 מעבד: Intel Core i5-2430M 2.4Ghz. זיכרון: 6GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח:750GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי: nVidia GeForce GT525M 1GB כרטיס קול:SRS Premium Sound 2.1 . כונן אופטי: צורב פנימי 16X DVD+/-RW. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + BlueTooth 3.0. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0 MP widescreen HD webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים. חיבורים חיבור HDMI 2 חיבורי USB 3.0. 1 חיבור USB 2.0 1 חיבור USB 2.0 משותף עם חיבור eSata קורא כרטיסים 8 ב-1. (SD, SDHC, SDXC, MS, MS-Pro,…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה מחשב נייח עם מארז שאני אוכל לשים אותו על השולחן . שיהיה קטן . מה אתם ממליצים ? עד 2000 ש"ח ? מחשב לOFFICE אינטרנט , עבודות של PHOTOSHOP וYOUTUBE .
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות HTPC מבוסס המעבד החדש של אינטל i5 ופורם-פקטור של MicroXT. רכיבים שכבר יש לי: המעבד דיסק קשיח פנימי 3.5" של 1TB. 1. רכיבים שאני צריך לקנות וזקוק להמלצתכם: 2. מארז (וספק) - חשוב שיהיה קטן ונחבא אל הכלים. מארזים שמצאו חן בעיני: Antec Minuet II, או Thermaltake SD200 3. זיכרונות (2-4 GB) 4. לוח אם - כאמור בגודל MicroXT 5. כונן אופטי - Read only מספיק. 6. שלט שיעבוד עם xbmc מותקן על windows 7. סה"כ תקציב לרכיבים החסרים - כ -1500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שאפשר וצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וקלים ואינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 / BFBC2 / GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות / אולטרה (לא חובה אם פילטרים בכל משחק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח בעזרתכם ואני מבסוט מאוד, חברה שלי מחפשת מחשב נייד בכ-4500ש"ח ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי לעזור לה למצוא, אני פשוט לא מבין בזה כלום. אשמח לעזרתכם להצעות. 1. תקציב משוער - 4500 (אם יש צורך משמעותי בעיינכם אפשר גם לעלות) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא כבדים ברמת SIMS , סרטים HD, פיתוח (Visual studio לדוגמה) וכ'ו... 3. גודל המסך - 14 - 15 אינצ' 4. רזולוציית מסך - לא עקרוני 5. דרישות מיוחדות לאמצעי קלט - אין 6. משקל רצוי - עדיף שיהיה כמה שיותר קל כמובן, אך אם זה בא על חשבון איכות אז עדיף איכות. 7. לא נדרש זמן סוללה ארוך 8. יש צורך בחיבור HDMI 9. bluetooth לא מעניין 10. גודל דיסק קשיח - בערך חצי טרה, אם אפש…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום שלום =) הכנתי לאחרונה מפרט, למחשב חדש(שימוש ביתי/שרת) להלן המפרט: לוח אם TYAN Tiger K8W (S2875) - 1787nis מעבד(ים) AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis מאיץ גרפי Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP - 1083nis סה"כ: 5930 שקל כרגע, מה שחסר זה: זיכרונות(דרוש 1G ECC REG - לא יעבוד בלי), הארדיסק(80G SATA), מארז(אחד שנראה טוב) וספק כוח. אני כנראה משיג זיכרון ב-170 דולר, לא סגור יום טוב ותודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לשימוש לאינטרנט, משחקים, סרטים וכו' עכשיו ראיתי את המחשב Dell Inspiron 17R ב- 4000 ש"ח, משתלם לקנות אותו ? זה המפרט שלו: מעבד: Intel® Core i7-3517U Processor, 1.9GHz - up to 3.0 GHz, 3MB Cache זיכרון: 8GB DDR3 1600Mhz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח: 1TB (5400 Rpm) תצוגה: 17.3 FHD (1080p) WLED with Truelife (1920x1080) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ HD 8730M 2GB מערכת הפעלה: Windows 8 64Bit (Heb) משקל: Starting weight of 6.02 lbs (2.73 kg) with 6-cell/65 WHr battery סוללה: 6-cell 65WHr Li-Ion Battery אחריות: 3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688 קישור למוצר: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=3&glis…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא מבין מה זה זה אובר קלוק? ומה זה עושה ולמה אפשר לעשות OC תודה מראש אדיר
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה: לוח אם: Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 דיסק קשיח: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest Evo ספק כח: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB הרכבה של המחשב כל זה ב-5600 ש"ח איך המפרט? והאם המחיר מצדיק את המפרט?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח קצת לעזרה. התקציב שלי בסביבות 3000 ש"ח מטרות המחשב: בעיקר תכנות, אינטרנט וכל הנובע מזה... בנוסף גם משחקים אבל לא ברמה בכבדה (לא צריך שהגדרות הגרפיקה של כל משחק יהיו על מקסימום). בנוסף המחשב ישאר בעיקר בבית עם מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים חיצוניים לכן כל אלה לא ממש משנים גודל מסך: לא כזה חשוב, לפי הבנתי הסטנדרט זה 15.6 ולכן זה גם הכי זול רזולוציית מסך: גם כן לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: לא חשוב יהיה בבית רוב הזמן האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אני מאמין ש500 ג'יגה מספיקים לי אך יותר התקבל בברכה. כונן HDD מספיק לי, אין צורך בSSD אם הוא מייקר את המחשב כונן א…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך ומדפסת שתשמש בתור פקס לגלישה באינטרנט עד 4000 צריך גם עכבר ומקלדת ..הכל מהתחלה.. מה טוב שיהיה בתוך המארז...איזה מפרט.. תודה
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. אני עוד לא ממש יודע מה הדרישות מהמחשב בתואר (בהיבט המעבד, רזולוציה וכו') אבל אני מניח שיש פה אנשים שידעו, ובנוסף אני מניח שאלה דרישות די סטנדרטיות מכל מחשב של סטודנט.. מה שכן אני הולך לסחוב אותו עליי אז אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קל, ובנוסף שיהיה לו חיבור לכבל רשת כי אין לי חיבור לWIFI. חוץ מזה אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? כאמור, לימודים (תכנות?) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון אני מעדיף 13.3 (אני מניח שהם יותר קלים), אבל אם יש מחשב יוצא דופן שמתאים לדרישות והוא גם קל אבל 15.6 זאת גם יכולה להיות אופציה. עדיפות למסך מאט. אין צורך במסך מגע. * רזולוציית המסך? FHD אנ…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אז ככה, שלום לכם. אני מעוניין במפרט חזק למשחקים, מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים, [CrySIS, CallOfDuty4, ASGrid ודומיהם, וכמו-כן, תוכנות גרפיקה ועריכה: Photoshop, Dreamweaver (במקביל) ודומיהם] האם זה אפשרי להוציא QuadCore, 4GB DDRII 800MHz ו- PX8800GT בתקציב הזה? בכל מקרה, נשאיר את העבודה למקצוענים! תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחשב שישמש בעיקר לגלישה אולי קצת אופיס בלי ציוד עקפי השמח לחנות באזור הקריות מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DR24NSB מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה אנשים אמרו לי שהקירור Scythe Mugen 3 Rev.B יכול לגעת בגופי הקירור הארוכים של ה-G.Skill Ripjaws-X כי הוא די נמוך וגם דיברתי עם מישהו מהפורום הזה שהזכרונות נוגעים לו במוגן בשני הסלוטים הראשונים. ראיתי סרטונים של התקנות של הקירור Noctua NH-D14 וראיתי שהוא די גבוה, וטוב יותר (בתוספת של 120 ש"ח). עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. ה- Noctua NH-D14 נושא עליו שני מאווררים והוא קירור די גדול ומסיבי, אבל עצם זה שיש עליו שני מאווררים אני מתאר לעצמי שהוא מרעיש כנראה יותר מהמוגן, האם זה נכון והאם רמת הרעש היא בהרבה יותר גבוהה משל המוגן? 2. הוספת ה-120 ש"ח האלה בין הנוגטואה למוגן היא שווה את הכסף? אני מתכנן לעשות OC בעתיד ואני רוצה קירור טוב ואני רואה עליו המון …
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד עד 1300 שח, הטוב ביותר- יהיה אשר יהיה. נקודות למחשבה- מעוניין לערוך מצגות על המחשב .מעדיף מעבד טוב או זיכרון על פני מסך איכותי או גדול וכד'. תודה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-