ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי נייד עם מסך WLED. איך מנקים אותו? באותה שיטה שמנקים מסך LCD? תודה..
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש באתר לכן תסלחו לי אם אני יעשה שגיאות פה ושם אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וגם שיהיה כזה שישרת אותי ב4 - 5 השנים הקרובות אני מתכוון מבחינת האפשרויות לשידרוג לטווח הרחוק, אז ככה התקציב שלי הוא 5,000 המפרט צריך להכיל את כל הרכיבים שיש במארז בלבד, מסך יש לי 22 אינץ' של חברת NEON לא יודע פרטים נוספים אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב דיוידי במפרט אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות אחרות השקט של המחשב חשוב לי בצורה די קריטית התיעצתי עם מספר אנשים והבנתי שהקירור של המחשב משמעותי ביותר ככה שגם זה מאוד חשוב לי אין לי מושג מה זה בכלל אוברקלוק אני לא מתמצא בזה אני גר במגדל העמק ( בצפון ) ויש לי העדפה ל"נועה מחש…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
מפרט למחשב עם כל החלקים למשחקים סרטים איטנרנט וכל מה שעושים בחיי היום יום לא משהו מיוחד אבל שיעבדו משחקים טובים המחשב לא מיודע לOC או משהו אחר אלא רק להנות ממנו!! מחשב קומפלט בסכון של עד 5 אלף ש'קל אם אפשר לתת שתי הצעות גם אינטל גם AMD ומסך שטוח
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי.. אז אמ.. מפרט לחבר. עד 5000 שח, לא הרבה יותר. מחנויות חיפאיות, KSP, פנדה, נועה, מרדנית וכו'. כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת. הדרישות הן סרטים בעיקר, מסמכים, אינטרנט, וקצת גימינג קל מפעם לפעם. אם יש אפשרות לשני גיגה זכרון- (מפרט תומך ויסטה)- עדיף. תודה!
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לגרפיקאית שמריצה פוטושופ, אילוסטריטור, פרמיאר, איןדזיגן, אפטר אפפקט, שתריץ בסוף וידאו וגרפיקה רגילה, נבנה המפרט הבא כשחשוב לנו להבין שלא פיספסנו משהו מהותי (הלךפה של רכיב אחד שיכול לשדרג את המהירות והיעילות של המחשב): ZT-A30600H-10M-PC - ZOTAC - קישור לדף המוצר GeForce RTX3060 12GB OC - With New PC Only - Twin Edge Series MZ-V7S1T0BW-PC - Samsung - קישור לדף המוצר 1024GB (1TB) SSD 970 EVO Plus M.2 NVMe (M2) - With New PC Only KF432C16…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי לאחרונה לרכוש את המחשב שמופיע בכותרת ב- 3750 ש"ח השימושים יהיו שימושים משרדיים לצורכי עבודה שום דבר מעבר לכך האם אני מקבל תמורה עבור כספי? האם מחשב זה אמין ?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות לא כבדות במיוחד לא ישמש למשחקים ולא יעבור OC הדבר היחידי שאני יודע שאני רוצה שיהיה במחשב הזה ..זה המעבד E6300 וכל השאר באחריותכם בלבד הייתי מעדיף לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD כמו הלוח הזה ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? מה דעתכם עליו? אז יאללה בואו נתחיל לעבוד מעבד - E6300 לוח אם+כרטיס מסך - ? זיכרון - ? מארז+ספק כח - ? דיסק קשיח - ? צורב DVD - ? כונן דיסקטים - ? מסך דק 17 - ?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לכול חברי הפורום שלום,מעוניין ברכישת נייד שיתן לי חווית נייח,בדקתי והשוותי בין הביצועים של המעבדים וכרטיסי המסך הניידים אך אני עדיין אשמח לייעוץ מכמה מביני עניין בנושא! בתודה מראש אני מזמין את הנייד מחול באוגוסט ומביא אותו לארץ דרך חברי משפחה אז עלויות ייבוא אינן בעיה תקציב:סביבות 1000£~ מוכן להתגמש במידה ומדובר בתוספת ביצועים משמעותית בסביבות ה300£ מטרת המחשב:גיימינג,הנייח שלי מפגר ב10 שנים ברמת החומרה ואשמח משהו שלא מריץ סורס על 20 fps לא מעניין אותי העיצוב בדקתי מחשבים של גיגהבייט שנראים מאוד דיסקרטיים ואין לי בעיה כול עוד הם מאוד משתלמים. אשמח לנייד 17 בfhd,ראיתי ssd + hdd בטווח המחירים הזה אך זה גם לא ממש דרישה מצידי,מה שכן אני רוצה ש…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בזמן האחרון הסמן של הכתיבה(ההוא שדומה לאות ו') קופץ כל איזה 3 שניות של כתיבה מהתיבה (לדוגמא תיבת הטקסט של גוגל), ואני צריך ללחוץ שוב על תיבת הטקסט כדי להמשיך לכתוב-מה שגורם לאי נוחות בכתיבת טקסט. האם זוהי בעיה מוכרת ?,ואיך אני פותר את הבעיה? דרך אגב יש לי ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
היי חברים, הביעו דעתכם על מפרט לעבודה משרדית בלבד: מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 800mhz לוח אם GA 8I945 GZME-RH כרטיס מסך מובנה זיכרון Kingston 2X512mb ddr2 533mhz כונן קשיח Western Digital 160GB Sata II כונן אופטי LG DVD-RW מארז ATX סטנדרטי המחיר הכולל הוא 2550 שקל
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט טוב לתקציב שנע בין 1800-2200. - המחשב הוא במיוחד לילד בן 6, ככה שלא צריך משהו ממש חזק. - המחשב גם לשימוש באינטרנט, וורד. - חשוב שזה צריך לכלול מערכת הפעלה. - מסך כבר יש, אז אין צורך (15 אינץ). אם אפשר בבקשה מפרטים מהאתר הבא: http://pandas.co.il היום אנחנו הולכים לקנות את המחשב ככה שזה די דחוף תודה.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם. הפרטים הם: תקציב - 5500 ש"ח מטרות - משחקים, סרטים ב-Full HD OC - לא מתוכנן ציוד היקפי - ללא רצוי מ-KSP כי הם החנות הטובה היחידה שאני מכיר בירושלים. אם יש עוד, המליצו לי. המפרט: רציתי לדעת: * האם החלקים ששמתי מתאימים אחד לשני? לוח אם למארז וכו'. * האם בסה"כ המפרט טוב ומנצל את התקציב באופן מקסימלי? יש איזשהו חלק שכדאי להחליף? או אולי את המארז? * האם יש איזשהו מעבד או כרטיס מסך שכדאי לחכות לו? אפילו אם זה חודש-חודשיים של המתנה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם מחשבים של DELL ואחריות. באמאזון רשום רק שיש אחריות BBY 1YR שמחיפוש קצר ברשת התברר כאחריות של BEST BUY, כשאני ביררתי עם התמיכה של DELL בארץ הם אמרו שהם מכבדים רק אחריות EMEA. איך אני יכול לברר אם האחריות של BEST BUY היא גם EMEA? מישהו התנסה עם זה בעבר? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כמו שנרשם למעלה - בעיקר אינטרנט, מוזיקה ועבודה משרדית+עבודה גרפית קלה ואפשרות למשחקים (אם כי לא יהיה שימוש יומיומי, בטח לא במשחקים כבדים). התקציב הוא עד 2500, רצוי פחות, אך אפשר גם מעט יותר אם כדאי. זה המפרט שהרכבתי בינתיים: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 413 413 1 מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box IE5200 366 366 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L 39273 314 314 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB WDC1115 309 309 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES 996640 375 375 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB DDR3 PCIe LV452 144 144 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 19…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי מה המצב חברה? אז ככה...אבא שלי מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב,הוא לא ישתמש בו הרבה (סתם אופיס ותוכנות קטנות) וככה עוד חצי שנה שאני מתגייס אני מקבל אותו. אז אני יודע שהעסק יקר מאוד,ואני מדבר על מחשב נייד שמסוגל להעלות משחקים ברמה בסיסית.כי אחרת למה לו לקנות מחשב ניד זול שלא יהיה לי בו שימוש אחר כך? ועכשיו הקטע הכי לא אפשרי,כעקרון אבא שלי ביקש שיהיה כמה דגמים,3500,4000,5500 ש"ח, שהוא יוכל אחר כך לבחור. כעקרון זה אמור ללכת לפי 3 דגמים הזול והמשתלם ביותר,הבינוני והמתפשר,והיקר יותר בעל הביצועים. אבל אני יכול למשוך איכשהוא גם עד ה6000+-. כמובן שישר קפצתי על כמה אפשרויות,אבל אף אחת מהם לא היתישבה בדרישות במחיר כזה,חוץ מהDELL INSPIRON 6000 שכולל ב6000 שקל 256DRR ניתן לשדרוג עד …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. תקציב: 8000 ₪ 2. שימוש: עבודה משרדית – שימוש רב בsolidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: חשוב 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. איזור קנייה: איזור פרדס חנה חדרה 9. מועד קנייה: רצוי כמה שיותר מהר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, usb, sd card reader 11. דרישות נוספות: רצוי שיוכל לתחבר ל- Docking station 12. הערות כלליות: חשוב שיהיה חזק ומהיר עבור השימוש בסוליד, ועם אמינות לשנים קדימה תודה מראש, עידו
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000-5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:כל המשחקים הכבדים החדשים,תכני HD,תכנות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.VISUAL STUDIO 2008,MATLAB,MRDS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכ…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory [ ¤ 730.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail [ ¤ 195.02 ] 1 מחיר- ¤ 5158 המחשב מיועד בעיקר למשחקים. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-