ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם סופסוף קיבלתי את הנייד החדש שלי אסוס UL50VT אני רוצה לחרוט עליו עברית מישהו מכיר חנות טובה ואמינה שעושה את זה או שצריך לסוע לחולון ל PCGRAPH חזי
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים והם: 1. T7250 2. T6600 אני רוצה לדעת עליהם מספר דברים איזה מהם יותר חזק ? מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם ? על איזה אתם ממליצים ? ( המחשב משמש להרצת תוכנות כבדות מאוד) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות DELL4300 ועד היום הבנתי-חשבתי כי המודל מגיע עם מסך לד. היום להפתעתי נאמר לי מ2 מקורות שונים שזה לא מגיע עם מסך "לד" בעוד שמקור שלישי טוען שכן. NOTEBOOKCLUB אומרים שהספק שלהם הוא המפיץ של DELL למגזר הפרטי CMS וזה מסך לדים. מפיץ אחר שקונה מאותו מקור קיבל מCMS הודעה שזה לא מסך לדלם אמיתי.... באומניטק גם אמרו לי שזה לא מסך לד... אז מה קורה פה?? שאלה נוספת האם מישהו יודע לומר האם המקבוק פרו- ניידי אפל- מצויידים במסך לדים אמיתי? כצלם חשובה לי מאוד איכות המסך תודה הדרי
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
-
-
התקציב דחוק, כי מדובר בחיילת שאין לה ממש מעבר. הסוללה חשובה, 6 תאים זה תנאי די הכרחי. אם יש משהו שנותן שנתיים אחריות זה עדיף. במעבדים והצגים הם זהים למדי. אין חשיבות למערכת הפעלה. עריכה: כרגע הנטייה היא לכיוון של Lenovo IdeaPad S10e. חיסרון - רזולוצית מסך לא סטנדרטית. עריכה 2: התקציב עלה ל1,800 ש"ח, מודל שנוטים לכיוונו: X130-L.A7B1E של LG.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם קיימים היום מחשבים ניידים עם כרטיס שתומך ב directx 11 , ואם לא האם יש צפי לזמן ההגעה ? . אודה לכם אם תצרפו לינקים תודה מראש למשיבים .
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק שישמש אותי לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט(ברמה טובה), צפייה בסרטים וכו'.. אשמח להמלצות תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות בקרוב (מאוד) מחשב חדש. אני עם הBarton 2500+ כבר 6 שנים, לפחות, אז מן הסתם שאני מתכנן לקנות מחשב שיחזיק לי זמן רב. את עיקר ההשקעה אני מתכנן לשים על לוח האם, המעבד והזכרונות. אם במורד הדרך אני אראה צורך אני אשדרג את כרטיס המסך. זה המפרט שיש לי כרגע (KSP) : מעבד : Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 לוח אם : P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 1595 1 1595 זכרון פנימי ( 6GB - טריפל צ'אנל - 1600 ) : 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 כרטיס מסך : HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 כונן קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 530 1 530 צורב דיוידי : DVD±RW GH22LS50 x22 B…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז קודם כל התקציב שלי למחשב החדש הוא 4800 ש"ח ללא חריגה. השימושים העיקריים הם גיימינג אבל אני לא רוצה שהמעבד יהיה גרוע ורק השקעה על כרטיס המסך. המסך שיהיה צפוי הוא 22 אינץ' כרגע יש לי 19 אינץ אבל אני יחליף אותו במהרה. השקט איננו קריטי רק שלא רועש מידי (7/10). אני לא מתכנן OC. אני צריך צורב. אני רק מבקש שהמעבד יהיה של אינטל. אשמח לתגובות על המפרט שכתבתי לפני שאתם ישר מפרסמים מפרט משלכם, אשמח לדעת אם הוא טוב או לא.. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים קיבלתי מספר הצעות מ- TMS (אני תושב הקריות) לגבי מחשב בסיסי לטובת אופיס, משחקי אינטרנט, סרטים מהאינטרנט (לא HD) וסימס. אני לא צריך OC. שקט - 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא ציוד היקפי. קיבלתי הצעות על מערכות מורכבות מראש שמוזילות את המחשב לעומת מורכבות לפי מפרט מסויים. אני מתלבט אם זה מספיק טוב או שכדאי להשקיע עוד. מחשב 1: AMD Office Desktop מעבד: AMD Dual Core 240 2.8Ghz - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2P - כמות: 1 - ₪0 מארז: Foxconn TLA436 Black/Silve Case - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Raidmax 400W (by Delta) 25A @ 12V MAX Tested - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 2גיגה זיכרון DDR2 מהירות 800מגה הרץ תוצרת Samsung או Transcend או A-Data - כמות: 1 - ₪110 כרטיס מסך: כר…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אין העדפה לאינטל או AMD, למען מהירות קומפילציה - עדיף שהמעבד יהיה QUAD אבל מוכן להתפשר אם ההבדל משמעותי במחיר (המטרה לקחת את המעבד הכי משתלם, לא הכי מהיר) זכרון של 3 גיגה מספיק דיסק קשיח מספיק 160 גיגה (כמה שיותר מהיר) אין צורך בכרטיס מסך חיצוני (עדיך אונבורד) אין צורך במסך המטרה היא מחיר נמוך ביותר מבלי להתפשר יותר מדי על הביצועים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. Lenovo IdeaPad U330 2267-58U Notebook PC - Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, 3GB DDR3, 320GB HDD, DVDRW, 13.3" WXGA, Windows XP Professional/Vista Business http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5396993&CatId=2508 זה המחשב המדובר , אני רוצה לקנות אבל אין לו יציאה של HDMI מה שאומר שאני לא יכול לחבר לטלוויזיה ולראות ב HD. יש דרך לעקוף את זה ? במקום לחבר ישירות לטלוויזיה אני יכול להעתיק את הסרט על USB ואז את הUSB ל TV ולראות ב HD ? אם לא אז יש איזשהוא פיתרון ? ולגבי הכרטיס מסך שהוא : Intel Graphics Media Accelerator X4500 הכרטיס הזה הוא טוב ? אני לא איזה גיימר מטורף אבל אני אשמח להינות מכמה משחקים. האם אני יכול לשחק למשל G…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב רכישת מחשב חדש, אני מוכר את המחשב הנוכחי שלי. אז הפעם אני צריך את עזרתכם בביצעו הפעולה ההופכית - אני מספק את המפרט ואתם מעריכים בכמה אני אמור למכור אותו (אגב, אני מקווה שזה הפורום המתאים - אם לא, תעבירו אותו למקומו המתאים) המפרט שלי הוא : Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) SAMSUNG SP60A3H ATA Device (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) DIMM2: Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) עם מארז רגיל …
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רגיל לקנות את מוצרי המחשב שלי בחנות "פנדה", אבל נראה שהמבחר שלהם של מחשבים ניידים הוא אמנם מגוון אבל לא מאוד גדול (כלומר, מעט דגמים מכל יצרן). מישהו יכול להמליץ על חנות בעלת מבחר גדול יותר של מחשבים ניידים במחירים הגיוניים? אשמח לשמוע גם על חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לישראל. ספציפית - אני מתעניין בעיקר במחשבי DELL. האם יש מקום בארץ שבו אפשר באמת לבחור מבין כל הדגמים שהם מציעים למכירה? אם מישהו יוכל להמליץ בנוסף על דגם DELL קונקרטי שהוא ראה או ניסה והתרשם ממנו לטובה, אשמח לשמוע תודה!
-
- 24 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שימושים עקריים: > עבודה משרדית (תוכנות אופיס, פדאור) > גלישה באינטרנט (כולל משחקי רשת לילדים) > משחקים לילדים עד גיל 10 (לא רק ברשת) שקט : 8/10 (המחשב נמצא בחדר של הילדה בת ה-5) ציוד הקפי: < צורב DVD < צריך מערכת הפעלה < אין צורך במסך (יש LG W2253 )פ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3748578,00.html (הייתי שמח אם אפשר יהיה לחבר את המסך דרך חיבור DVI) * המחשב נמצא על הריצפה כך שהגישה לכפתורים והכניסות במארז צריכים להיות למעלה. * לא מתוכנן OC אזור מגורים : פתח תקווה. כמעט רשמית המחשב של אחי שבק חיים, וזאת הזדמנות לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן . תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר למשחב שמופיע אצלי בחתימה קניתי אותו לפני שנתים-שלוש ולא ממש התעדכנתי בחידושים בחומרה. מה הוא שווה היום? איפה יש מקום לשיפור? תודה. הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box @ 3.2Ghz ASUS M2N-E Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E @ Core: 800Mhz Memory: 1Ghz LG GSA-H44N X18 DVD NZXT Trinity Enermax Liberty 400W Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd Dell 2007WFP
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוש של מעבד-לוח-זכרונות למשחקים (אפשרי שילוש זול לאוברקלוק אם יש הצעה כדאית). התקציב: 2,000 ש"ח עם עדיפות ל100 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים לא ידעתי אם הנושא מתאים לכאן או לפורום windows מכיון שהוא משלב את שניהם אז ככה - המחשב הוא vostro 1015 מערכת הפעלה windows 7 במנהל ההתקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב בהתקנים אחרים על התקן מערכת בסיסי ניסיתי windows update לא מוצא דרייבר , ניסיתי באתר של דל - אבל אני לא יודע תחת מה לחפש - כאילו סוג התקן יש למישהו מושג לאיזה דרייבר הוא מתכוון? צירפתי קובץ מצורף בכל מקרה באתר של דל יש המון קבצים להורדה - יש דברים שם לא רלוונטיים כמו דברים שכבר מותקנים , מודם , כרטיס רשת וכו' יש כמה קבצים שהייתי רוצה התייחסות - יש דרייבר שנקרא vostro 1015 system bios אחד שנקרא chipset - intel driver ויש כרטיס מסך וקול וכו מה יכול להיות הקובץ החסר? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה אני מתחדש בפלאזמה 50 אינץ FHD חדשה. אני מעוניין במפרט מחשב לשימוש של צפיה בלבד (הן סרטי HD, והן בעזרת DTT), ורצוי שיעלה כמה שפחות. המפרט שאני חושב עליו הוא: מעבד: Intel E5300 300 ש"ח. לוח אם: לא יודע (צריך שיהיה עם יציאת HDMI ויכול להריץ 1080p) ראיתי במפרטים את gigabyte gs-73pvm-s2h האם הוא מספיק טוב? שמעתי גם על לוחות עם X4500 האם הם יותר טובים? ואם כן איזה לוח מומלץ? 330 ש"ח. זיכרון: 2 GB. 200 ש"ח. כונן קשיח: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS 430 ש"ח. כונן: DVD. 100 ש"ח. מארז: מתלבט בין ANTEC nsk2480 - מחיר 520 ש"ח. JSP-T280D - מחיר 280 ש"ח. לא כל כך מבין מה ההבדלים. גופי קירור: לא יודע מה חסר. סה"כ בינתיים: 1880 ש"ח.…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
(לכל מי שעזר לי ביומיים האחרונים) אם כבר אני החלטתי לחכות עם המחשב, זה לא אמור שההורים שלי צריכים לחכות 1. מה התקציב המקסימלי? - תקציב עומד על גג 2500 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משרדי - גלישה באינטרנט, אופיס על כל תוכנותיו. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס 2007 על ווינדוס 7, בנוסף רק גלישה באינטרנט וצפייה במצגות וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך במסך או רמקולים או כל תוספת אחרת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש לי כרגע את HDD ה"ישן" של ההורים שלי 320GB של SEAGATE שאני מניח יהיה בשימוש למערכת ההפעלה.…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון מה שחשוב זה שהמחשב יהיה מהיר וגם יעבוד מהר עם תוכנות עריכה בסגנון פינאקל סטודיו 14 שני מפרטים אחד של אינטל אחד של AMD השאלה זה עד כמה האינטל שווה תהשקעה במחיר ומה כדאי לשנות מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-