ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
-
היי לכל המומחים, צריך את עזרתכם להחליט בין שתי מחשבים במחיר דומה: ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18776 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14281 איזה מומלץ יותר למטרת גיימינג לא כבד, בחינת ביצועים וכ'ו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב חדש של דל. המחשב עולה אבל לאחר דקה או שנים הוא נתקע ללא כל סיבה ולא מגיב - לא נותן לי להכנס לאינטרנט אקפלורר ואפילו נתקע בתפריט ההתחל. הדרך היחיד היא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש עד שהוא יתקע שוב לאחר דקה. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זה לא עזר. לפעמים המסך מבהיר את תמונת הרגע גם. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, יש לימשאלה בקשר למפרט שפרסמתם: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134965§ion=293&target=רב%20תכליתי אני רוצה לקנות מחשב וזה נראה כמו מחשב מדהים שיספיק לשנים הבאות, אבל אני לא מוצא בשום מקום מחירים כמו שפרסמתם פה.. למשל המעבד intel core i7 2600k, רשום 1350 שח.. לא מצאתי באינטרנט כולל בזאפ, ksp, ועוד כמה חנויות את המחיר הזה.. זה לא יורד מ1400. אז אם תוכלו להמליץ לי פה על חנות טובה וזולה יותר אני אשמח. עוד שאלה: בקשר לכונן קשיח 2 , כונן הssd, מה הוא בעצם נותן לי במחשב? האם הוא חשוב וכדאי או שאותו מפרט בלעדיו עדיין מספיק טוב? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה שתרכיבו את המפרט הטוב ביותר לדעתכם שמטרתו בעיקר משחקים כבדים בסכום הנ"ל. שימו לב - יש להכליל מסך בתוך המפרט אנא השתמשו בכל התקציב ואל תבאו בגישה של חיסכון. תודה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אין לי תקציב אבל אני רוצה שתבנו לי אותו,אני רוצה שמחשב יהיה לא חזק מידי ולא חלש מידי(עקב התקציב הלא מוגדר) ,מחשב שיעיף לי משחקים כמו דום 3 החדש ופיר,זכרון על זה אין פשרות ג'יגה לפחות(אני לא כלכך מבין בטכנלוגיות DDR DDR2 וכ'ו),מעבד של AMD הסדרה של הליבה הכפולה ושיהיה חזק,לוח אם שיהיה מבוסס על מהירות וביצועים נטו ולעתיד שיהיה לאוברקלוקינג,כרטיס קול איכותי,כי אני שומע מוזיקה,רואה סרטים ומשחק משחקים דיסק קשיח ענק ואני מדבר ענק איזה 250 ג'יגה(שיהיה בסטה 2,אני לא יודע אם זה יותר איכותי מהשאר) צורב DVD בעל הטכנולוגיה של בלו לייר וכו' כרטיס מסך מהסדרות הבינוניות ואם יש 256 זכרון שלו אז בכיף..כל זה ושאר הדברים אם שכחתי,יהיו בלי מסך תשתדלו לבנות לי מחשב סבבה כזה שיספיק ל…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שולם אנשים חבר שלי מחפש מחשב טוב כולל מסך עם עדיפות לכמה שיותר גדול ועדיף WIDE אם יתאפשר ומחשב ממוצע לא יותר מידי טוב אלה אחד שיעבדו עליו משחקים וירוץ כמו שצריך עם אפשרות לויסטה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עבור שימוש רגיל - אינטרנט, אופיס, פוטושופ, סרטי HD, יציאת HDMI, משקל לא חשוב, מסך - סביבות 15' תקציב - כ 6000 ש"ח נראה לי שDELL הכי רציניים ואמינים ואני מתלבט בין עשרות הדגמים שלהם מישהו יודע מה ההבדל בי: Dell Vostro Dell Studio Dell Latitude הכי התלהבתי מ Dell Studio XPS 16, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חברה שוקל אולי לרכוש מחשב חדש. הסתכלתי טיפה וראיתי שהמחירים יחסית עלו, מה הסיבה? בנוסף, ראיתי שדור 15 של אינטל נקרא בשם שונה וממש יקר יחסית לדורות קודמים. יש בו משהו מיוחד? בנוגע ל-AMD - מה החסרונות של מחשב המבוסס על AMD?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים. רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office. כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי. התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך. למישהו יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני בקנדה, אז קונה ב newegg.ca למשל.. תקציב עד 2000$ קנדי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות די כבד, קצת משחקים ישנים (minecraft) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. לא חייב להיות חרישי, אבל צריך משהו לא רועש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה מספיק גדול להכניס כרטיס מסך חזק יותר בעתיד. לא משנה עם או בלי אורות. 7…
-
- 0 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5461 יתרונות, חסרונות? האם מישהו מימש את אחריות על טושיבה ואיך המעבדות שלהם? כל מידע יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט ואני צריך חוות דעה על המפרט הבא: תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black + FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤311 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 כמות: 2 - מחיר: ¤129 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤414 כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤564 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤162 סה"כ: ¤3196 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/uq9453d6[…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON XP 2400 לוח-אם: ASUS A7N8X DELUXE NVIDIA nForce 2 כרטיס מסך: Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB זיכרון: Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz האם עלולה להיווצר איזושהי אי-התאמה בין המעבד/לוח-אם/זיכרון (בגלל מהירויות עבודה שונות או משהו אחר)? המחשב ישמש רק לעבודות גרפיקה (לא למשחקים).
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לפיתוח. במחשב תרוץ מערכת שדורשת לא מעט משאבים (בעיקר זיכרון) והרבה קריאות מהדיסק ולכן צריך מעבד יחסית חזק והרבה זיכרון. בנוסף המחשב ישמש לאינטרנט, צפייה בסרטים ושימושים רגילים כמו אופיס. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להתקין עליו PES... לא קריטי). הרכיבים ההכרחיים מבחינתי הם: הרדיסק גדול ומארז קטן (מחשב שלישי... אין מקום...) ושקט (אם לא מוסיף הרבה לעלויות) אגב, למחשב הזה יחובר מסך samsung 2253BW או t220 (עדיין מתלבט). ושורה תחתונה התקציב -- >> 1800 (מקסימום) אני פונה אליכם כי אני צריך חוות דעת מקצועית (מה שלא מצאתי בחנויות! באף חנות!). אם אפשר, תתייחסו במפרט אתם מציעים לאפשרויות שדרוג עתידיות של המעבד. תו…
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב הוא המחיר, אין צורך במחשב יותר מידי חזק, ולכן אם נצליח להרכיב מפרט בפחות מה טוב... הכל כלול במחשב! - מסך, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר וכמובן המחשב עצמו. הכל במסגרת הנורמל, לא יוקרתי ומפואר- אבל גם לא באייכות ירודה. כעקרון המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מארז Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤404 1 זיכרון Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz ¤122 2 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II 8MB ¤269 1 כרטיס מסך Palit Nvidia Geforce 8400GS 512MB Retail ¤285 1 כונן אופטי LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤1391 כמו שבטח שמתם לב, אין כאן מעבד ולוח אם... אותם אני משאיר באחריותכם אני חשבתי על משהו בסגנון 1000 שקל למסך, עוד 900 למעבד + לו…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצורכי שימוש משרדי ועבודה עם גרפיקה תלת מימד קלה ורינדורים מדי פעם. אנא הביעו דעתכם זה יעזור לי להגיע להחלטה . Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 מסך Dell UltraSharp 2209wa 22" E-IPS Panel, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1126 Windows 7 Home Premium OEM 32 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1303 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חזק לצורך עיבוד גרפי ברזולוציות גבוהות. העבודה תהיה עם פוטושופ ועוד תוכנות אחרות. הדגש במפרט הוא על מעבד חזק, כרטיס מסך חזק ומערכת קירור טובה ושקטה ( רמת שקט: 8-10) המחשב יהיה במקום עבודה אז צריך גם ווינדוס 7 64-ביט ואופיס 2010. התקציב נע בין 8000 ל- 10000 ש״ח
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, בעבר עזרתם לי עם מפרט מצוין שמשמש אותי, עכשיו אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך טלוויזיה בגודל 40 אינץ' full HD עם שדרוג עתידי ל 50 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש בארץ מחשבים אולטרה-ניידים במחירים שפויים? הכי זול שראיתי זה הeee, ואני לא בטוח שאפשר להשיג אותו בארץ. ועל הumpc ובכלל אין מה לדבר, עולים מעל 4 אלף בקלות. אני מחפש משהו קל, עם wifi, מסך בגודל נורמאלי, כדאי אחד עם מקלדת, אבל לא איזה פוקט-פיסי. יש חיה כזאת? או שצריך לחכות עוד כמה שנים להורדת מחירים?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש נייד עיסקי לבן אדם מבוגר, לכן חשוב מסך 15" שימושים מצגות/אופיס/אי-מייל/אינטרנט/סקייפ (לא משחקים) חשבתי על לנובו SL500 שהומלץ כאן, אבל ראיתי את HP Pavilion dv5-1130ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819745.html מה דעתכם עליו (בפני עצמו ולעומת SL500)? כמה זמן מחזיקה הבטרייה שלו? היתרון הגדול שלו על הלנובו הוא משקל קל יותר (בנוסף גם דיסק יותר גדול ועוד 1GB RAM - אבל זה פחות חשוב) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-