עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by עוקץ ורץ,

1.5 קילו בערך, עם כוננים פנימיים, מעבד כפול ליבה, וסוללה שמחזיקה 6 שעות. יש חיה כזו ? * כמו שאתם מבינים - מחיר זו לא פונקציה.

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by מומחה קטן,

מה התקציב המקסימאלי?3.5K לחסוך לא לחרוג מהתקציב אלא במעט אם יש סיבה טובה. הייתי בכיוון של 2.5K שימושי המחשב -אינטרנט והקלדות מייל בדרכים לא צריך מערכת הפעלה. יש לי רשיון לWIN10 אבל אם קיים אז קיים האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 128 SSD, משקל נמוך,מסך איכותי, מקלדת נוחה, מוכן להתפשר גם על 4גיגה זיכרון עניין אותי ZENBOOK ו SURFACE ,YOGA 520Sבתור כיוון

3. שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד בסביבות 2500 ש"ח (אם זה הכרחי אני יכול עד 2800 ש"ח אבל אני מעדיף שלא ) חשוב שיהיה יחסית קל וקטן (עדיפות למחשב אולטרא נייד ) שיהיה בעל רמקולים אייכותיים ואם אפשר גם עוצמתיים ;D אני לא מחפש מחשב חזק מדי , או משהו רק שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה , ומעט משחקים (לא כבדים כלל ) עדיף שיוכל להריץ ויסטה בצורה נורמלית עדיפות למחשב עם משטח מגע בעל מולטיטאצ' ובלוטוט' .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אני מחפש נייד קל משקל אך חזק לעבודה משרדית, עבודה בסביבת אופיס 2007. 2 גיגה זכרון מעבד 2 גיגה ~ הרדיסק של 160 על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by sagi fridman,

תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…

6. מחפש נייד קל משקל לעבודה כנייד בתקציב 4000 ~ 5000 סוללה חזקה , אולי קירור פסיבי לחיסכון בסוללה. עמיד. דרושה תמיכה בWIFI. עם אחריות 3 שנים. לא צריך מערכת הפעלה ( ובוודאי לא VISTA ).

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות , עבודה מאומצת , המחשב צריך להיות פועל בעבודה לפחות 10 שעות ביום, פתיחת הרבה טאבים , עבודה משרדית , עריכת מצגות בפוואר פוינט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב נועד לשימוש בעסק ( פרנסה ) אין תוכנות משמעותיות מלבד אופיס או ווינדוס מובי מייקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -…

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הי, אני מחפש מחשב נייד קל, כלומר עד 2 KG (כולל סוללה), עם זמן סוללה יחסית ארוך, לצרכי Office ומידי פעם לראות איזה סרט. מבחינת ביצועים, עדיפות ליחס מחיר-ביצועים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by mano4now,

הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  12. תכלסאנירוצהמחשבשיריץאתדיאבלו3חלק,ושיהיהשווהאתהמחיר.בעדיפותHPאוLenovo,אבלאנישמחלהמלצותמעבר.נראהשהכרטיסמסךהיחסיתחדששלאינטל,ה3000HD,הכימתאים.אמת?גםמאודחשובשהמשקליהיהגג2קילו.בליחריגה.נראהשרובהניידיםהמתאימיםהםב13.3אינצ',מהשעובדליכמינימוםלגודלמסך.מעבדdualcoreלפחות.מעדיףעםhdmi.מסךלד.מחיראזור3או3.5הכיטוב.אםמישהויכוללהמליץעלניידתואםשהואמכיראישיתאנימאודאשמחלשמוע!אנימתכנןלקנותבעודשבועייםכנראהמאייבורימודיעיןלידי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אנחנו צריכים בבית עוד מחשב כדי שיהיה פחות לחץ של אנשים על מחשב אחד אז הוחלט שיהיה לפטופ כי אין מקום לPC נוסף (אנחנו רגילים בבית לPC..) אז לכן אין לי הגבלה בקטע של גודל המסך, שיהיה מצידי גם לפטופ 20" אם יש חיה כזאת חח שימושים: הורדות, סרטים, מוזיקה, אינטרנט (יוטיוב-מלא טאבים של יוטיוב!!), עד כה זה די השימושים הסטנדרטיים.. הדבר היחידי המיוחד יותר זה לצרכי הקלטה - יש אופציה בעתיד להשתמש בו לצורך הקלטה (של גיטרה באמצעות כרטיס קול חיצוני, אם זה משנה..) 3 יציאות USB לפחות וכמו שציינתי בכותרת - כונן קשיח של 500GB לפחות, ורזולוצית מסך 1920X1080 משך זמן הסוללה (אם זאת ההגדרה המתאימה) לא כל כך קריטי לי מכיוון שרוב זמן השימוש במחשב ייעשה באותו חדר, ככה שרוב הזמן אחבר אותו לחשמל…

• 37 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. שלום אני מחפש נייד. הדגם/החברה לא משנים לי . חשוב לי שבמפרט שלו יהיה: מסך 13.3 . (לא חשוב המשקל- עדיפות לבלי צורב). מעבד כפול ליבה עם לפחות 2.0GHZ ומעלה. זכרון - 4 GB. בלוטות'. דיסק קשיח של לפחות 320 GB. HDMI הרכיבים הנ"ל חשוב לי שיהיו במחשב. מעבר לכך -מערכת הפעלה, סוג המעבד וכו'- לא ממש חשוב לי. לא הצלחתי למצוא לבד מחשב שיכלול את כל הנ"ל. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. הי חברים יש לי נייח ואני שוקל להחליפו בנייד "אולטימטיבי" שיעשה "הכל". רוב השימוש הוא לימודים ואינטרנט, אך אני חוטא מידי פעם במשחקים "כבדים" (call of duty ודומיו). * גודל המסך? חושב שעד ה "14, שיהיה נוח לסחוב ללימודים וכו'. * רזולוציית המסך? גבוהה עבור המשחקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם זה לא מוגזם לבקש... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן רצוי Windows 8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות * תקציב: מניח שבאיזור ה 5K-6K... מקווה ואכן יש דבר שכזה. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by purple-hey,

שלום, מנסה לעזור לקרוב משפחה שזקוק לנייד חדש. דרישות המחשב: יצרן: HP או DELL מעבד מסדרת ה - I, אין חשיבות כרגע בין אם זה ה3, 5 או 7.כנ"ל לגבי מהירות המעבד.(אני אבחר לפי שאר הפרמטרים של המחשב) זכרון 4GB DDR3 רצוי בשני סלוטים ניפרדים. בנוסף רצוי אופציה להרחבה ל-8. זכרון HD - 500 GB ב 7200 RPM גודל מסך : 15.4\15.6 תקשורת : 10/100/1000 + 802.11 B/G/N, ה-N תנאי הכרחי כ.מסך: NVIDIA מסדרת ה9 וצפונה(NVIDIA תנאי הכרחי) סאונד : אין דרישה ספציפית, השאיפה לסאונד טוב, רצוי סאב מובנה. מחיר: פתוח, בסביבות ה5. שאר הדברים סטנדרטיים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, אני מחפש נייד לאבא שלי, שעיקר השימוש בו זה העברת קבצי מדיה באיכות FULL HD לטלוויזיה וגלישה באינטרנט. חשוב נורא שאיכות הודיאו (ואם אפשר, אז גם האודיאו) יהיה טוב. רצוי שמהסך יהיה בסביבות ה15' ואני מאמין שהוא לא יתנייד הרבה. תקציב: מומלץ לא לחרוג מ4K. תודה ענקית לעוזרים, הוא מחפש כבר הרבה זמן נייד להזרים מדיה לטלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  20. שלום, אני מתעסק המון בהקלטות ועריכת מוזיקה. אני מעוניין לקנות נייד שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להתמודד עם תוכנות עריכת מוזיקה כבדות מאוד.. אני לא זקוק לכרטיס מסך טוב - ולהפך אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה כמה שפחות טוב, גם כדי להוזיל במחיר וגם כדי שלא יכביד על המחשב. אני זקוק כמובן לכרטיס קול מאוד חזק וגם למעבד מאוד חזק שיוכל להתמודד עם התוכנות הכבדות. התקציב שלי למחשב הוא 5000-4000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. ששששששששלום, מה שלומכם? אז ככה אני צלם ואני מחפש מחשב שיתאים לצרכים שלי: מסך טוב, מעל 14 אינצ' זכרון ראם לפחות 3-4 גיגה DDR3 מעבד טוב ממ דיסק כשיח רצוי גדול אבל אם אין בדגם שהמלצתם אז לא נורא, צורב DVD טוב קורא כרטיסים (CF\SD) וזהו נראה לי. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ אך אם עדיף בחול (EBAY) זאת לא בעיה. אם עדיף MAC אשמח לשמוע על המלצות, אני לא סגור על חברה כלשהי. אודה להמלצותכם, מוש.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. * מטרות המחשב: משחקים בד"כ לא הכי חדשים + עבודות די גדולות של כתיבה * גודל המסך: 14-15 * משקל רצוי:עדיף שיהיה לא כבד מדי אבל לא הכי רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן * בלוטות:לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:אני לא הכי מבין בזה,סומך עליכם

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. רוב הזמן המחשב ישאר בבית, ורק פעם ב... הוא יסתובב בתיק. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס בלבד, אין חשיבות לסרטים / משחקים וכו'. מצאתי את המחשב הזה:Lenovo ThinkPade Edge NUE89IV עם מעבד AMD http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2303 מה שמושך אותי בו במיוחד זה שהוא כולל מערכת הפעלה, ואחריות מורחבת לשלוש שנים. בנוסף, הוא לא כבד מדי, ובעל מסך לא קטן מדי (12"). מישהו מכיר את המחשב, יצא לו לעבוד עם המחשב הזה? מה היתרונות והחסרונות שלו? האם יש חלופות טובות יותר? בתודה מראש....

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח

היי חברה, אממ אז אחרי שנים שלא ביקרתי כאן (ממש בספק אם מישהו זוכר ) החלטתי לקפוץ לראות מה הולך עם הקהילה, ועל הדרך להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד חדש שאני מעוניין לקנות (כבר הזדקנתי, ואני לא ממש שולט בחומר המעודכן.) :s05: התקציב שלי הוא 5000 ש"ח הצרכים העקריים שלי הם: תכנות, עבודה עם צד שרת ומסדי נתונים עריכת תמונה,עריכה גראפית קלה מחשב חזק שיוכל להחזיק שלושה דפדפנים פתוחים + סביבת פיתוח + קליינט מייל (של מוזילה כמובן ) + כל האפליקציות הנחוצות למערכת נקייה ונוחה (חומת אש כבדה במיוחד,אנטיוירוס קליל) וכמובן קצת רוק&רול לאווירה. אממ בקשר לצרכים גראפים, אני בהחלט ישמח אם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד [= שדווקא כן יריץ לי איזה משחק טוב מדי פעם. למשקל אין…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.