עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפלצתי שיאפשר עריכת וידאו רק NVIDIA ומעבד של אינטל

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by EliranB,

מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MD,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 7K , אני לא מחפש מכונת משחקים אלא מחשב שישרת סטודנט ממוצע לאורך זמן! אם אתם יכולים לעזור לי אשמח... ראיתי שנכנסו ניידים עם מעבד AMD שמתומכרים משמעותית יותר נמוך מאלו של אינטל... אז מה בעצם הקאטצ'? בתודה מראש מאור.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by BloodFist,

אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by omrihacli,

איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה משחקים תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, מחפש נייד שיהיה קל(~2 קילו, עדיף פחות). מסך של 13-14 אינץ מספיק, אבל שלא יהיה מסך רחב( ולא שימושי לרובנו). המחשב ישמש לגלישה ועריכת טקסט. מישהו המליץ על Apple MacBook, למרות שיש לו מסך רחב. מה אתם אומרים? הוא יחסית זול משום מה. תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. אוקיי בואו נתחיל בזה שאני מרוד בררן, אני מחפש מפשט טוב שיהיה גם אחריות ושירות טובים בנוסף גם מחיר טוב, אוקיי הדבר הגדול זה המחיר עד 7K אם אפשר פחות מצויין. המפרט הבסיסי בגדול זה שיהיה מעבד לא פחות מ2GHz . זיכרון 2G ומעלה. כרטיס מסך מעל 128M ושייתן ביצועים טובי למשחקים לא ממש חשוב אחסון אבל שיהיה סביר. זמן סוללה סביר יש עדיפות גבוהה למסך (רחב כמובן) 12 13 14 מקסימום. !!!!! לא HP !!!!! ואם אפשר גם תוספת של HDMI או DVI המחשב ישמש למולטימדיה (סרטים ומשחקים) ועבודה שוטפת בסביבת וינדוס. אוקיי זה בגדול המפרט, שלא תחשבו שאני עצלן אני חיפשתי הרבה אבל אין שום חנות שמציגה דגמים טובים לפחות בצפון. מצא חן בעיני האסוס M51Sn-X2 פוג'יטסו סימנס Xi 2428 אבל יש להם מסך 15 גדול. ראיתי את הLG…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  8. שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by yanivs20,

שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

דיסק קשיח גדול 1gb זיכרון מעבד t5xxx כמה שיותר קל וקטן זה בעיקרון הדרישות השימושים של המחשב יהיו המהרת רזולוציות של תמונות ומיילים בעיקרון

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by gerdamen,

שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שישמש ל-95% עבודה משרדית ו-5% צפיה בסרטים. התקציב המועדף היא סביב 4K, אין בעיה להגיע גם ל-5K אם צריך: חייב שיהיה בו כרטיס מסך התומך ב-WIDI, זו הדרישה העיקרית. גודל המסך - 17 יהיה מעולה. אם לא, אז לפחות 15.6 משקל רצוי - לא כל כך משנה אם נדרש זמן סוללה - לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לחשמל יציאות - USB3, eSATA, HDMI בלוטות' - כן כונן HDD - גודל 300 מינימלי, עדיף 500 צורב משולב - לא משנה, תמיד אפשר להוסיף חיצוני כונן Bluray - אין צורך יש לי העדפה למחשבי לנובו אם יש. אם לא, אני מחבב גם את דל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מחפש מחשב נייד לפחות "15 וממש חשוב לי שהוא ירוץ עם XP ולא עם ויסטה. כלומר שכבר החברה שאני קונה ממנה יתנו לי את המחשב עם XP. בדקתי בבאג, איבורי ועוד כמה חנויות והם פשוט לא מוכרים מחשבים עם משהו חוץ מויסטה. אז ככה שאני גם צריך מקום שיימכור את המחשב עם XP (כלומר רשת או חנות שאכן עושה שנמוכים). המחשב יהיה לצרכי לימודים בלבד כלומר - אופיס ואינטרנט. וממש שום אפליקציה נוספת. תקציב עד 3200 ש"ח ואם אפשר לרדת אז בכיף. הציעו לי את TOSHIBA a300-20c ב-3100 שקל עם XP. האם זה משתלם? אם לא אז איזה דגם כן משתלם וגם יכול להריץ XP? אם תוכלו לעזור לי עוד היום אני אשמח כי מחר אני כבר הולך לקנות את המחשב.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by huber,

שלום חברים. בארגון שלנו רוכשים ניידי דל, מסידרת ה Latitude and XPS. למרות שזמן הסוללה שם סביר בהחלט (3-6 שעות, תלוי), אני זקוק לנייד עם זמן סוללה ארוך מהרגיל. מישהו מכיר נייד שכזה, רצוי של DELL או HP אבל לא חייב?

15. Started by oudyeh,

אני אקנה בחו"ל- מה שיוזיל משמעותית את העניין כרגע אני חושב על אחד מהמקבוקים- למישהו יש עוד איזשהי הצעה למפרט דומה? למישהו יש מושג אם היציאת DVI במקבוק היא DVI-D או לא? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תודה לעוזרים

17. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שלום אני מחפש נייד קטן יחסית והוא אמור להחליף מחשב משרדי נייח. הוא צריך לעבוד כל היום במשרד ובערב בבית. 13.3 זה כי אני רוצה שהוא יהיה נייד לחלוטין. במשרד הוא יהיה מחובר לתחנת עגינה עם מסך ומקלדת/עכבר מסודרים. הדרישות: 1. כפי שאמרתי- אין תקציב. אני מניח שמחשב מסוג כזה אמור להיות חזק מהרגיל ולכן גם יקר יותר. כמובן שאני מעדיף זוול ככל האפשר למחשב כזה. 2. שימושים- עבודה משרדית "כבדה", כמה חלונות אקספלורר פתוחים בו זמנית , ועבודה רציפה ללא כבוי. 3. אני כן ארצה BLUETOOTH וחבור HDMI 4. מערכת הפעלה- אם זה יוזיל את המחשב אז אפשר ללא. 5. כמובן שאחריות כמה שיותר ארוכה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by mzlbat,

היי כמו שבכותרת אני מחפש נייד קטן - תקציב עד 8000 שקלים לא להמליץ על מסך יותר גדול כי יש לי גם Dell Latitude E6500 T9600 Quadro NVS 160M עם מסך 15.4 ( אגב אחלה נייד ) ו HP עם מסך 15.6 עם מעבד איי5 שנתתי למישהו בחצי מחיר ( כי לא סובל עם מסך 15.6 ) ומסך 13.3 זה קטן בשבילי , אז בבקשה רק מסך 14 ואיך ה VAIO והאם המקלדת נוחה , כי יש לה מקשים שונים כאלה לא כמו במקלדת רגילה עריכה וגם לא מאק כי יש כמה תוכנות שאני עובד עליהן שלא עובדות על מאק

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש נייד על מעבד C2D, מסך בגודל של מקסימום 13 אינץ' ולפחות ג'יגה אחד זיכרון. בנתיים ממה שראיתי הכי זול שעונה על כל הדרישות הוא: MacBook 13" 2GHz White [Z0DT] ¤7,498 13.3-inch widescreen display 1280 x 800 resolution 2.0GHz Intel Core 2 Duo -----> עם 4 מגה קאש לא 2 מגה. 1GB memory (2x512MB SODIMMs) 80GB 5400-rpm Serial ATA hard drive2 6x Slot-load SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) העובדה שהוא מק פחות רלוונטית כי במקרה הכי גרוע אני אתקין עליו אקס פי ואפסיד איזה 10 ג'יגה, אבל אני לא חושב שתהייה בעייה עם זה שהוא מק תודה מראש לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום! אבא שלי נוסע לחו"ל עם כדי לעשות מצגות וצריך נייד עם מסך כמה שיותר גדול. ראיתי בZAP ניידים עם 20" אבל במחירים אסטרונומיים ודרגה אחת מתחת זה כבר 17". לא אכפת לי לקנות מחשב חלש וכבד - רק שיהיה לו מסך גדול ועם רזולוציה מרשימה (לפחות 1650, עדיף 1920x1200). אני חייב לקנות בארץ. למישהו יש המלצה? נצל"ש: ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם VISTA ושמעתי שיש בעייה להחליף להם מערכת הפעלה. אני חייב שהמחשב הזה יריץ Win2003 כדי שאני אוכל להתקין עליו SQL Server 2005. זה בעייה להתקין על מחשבים ניידים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.

24. Started by rockerr,

חשבתי על אסוס 1000 HE בגלל הסוללה אבל היה לי את לנובו S10 E בעבר ולא הייתי מרוצה(חלש מדי)ומן הסתם הם פחות או יותר באותה רמה... לא עומדים במולטי טסקינג של כמה טאבים פתוחים ונגן מוזיקה... אז החלטתי לחפש נייד עם מעבד נורמלי,(Dual core ומעלה) רק שהדבר הכי חשוב לי בו ,שיהיה עם סוללה חזקה,שתחיזק מעל 5 שעות לפחות ולא מצאתי כזה לצערי... אולי לכם יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. הציר של הנייד הארכיאולוגי שיש לי (ThinkPad R60e) נשבר, ואני חושב שהגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולקנות נייד חדש. אני חובב גדול של הTrackPoint, ולא אוהב את עכברי המשטח למיניהם, כך שהבחירה שלי מצטמצמת. בנוסף להמלצות, הייתי רוצה להבין: * לאיזה יצרנים פרט ללנובו יש דגם רלוונטי (ראיתי במדור הביקורות שלטושיבה יש דגם עם עכבר כזה, אבל הביקורת לא משבחת את העכבר והמחיר מעל הרף) * מה ההבדל בין המחשבים מסדרת Edge של לנובו למחשבים דומים מסדרה L או T שלהם, מעבר למחיר? כשמשווים מפרטים הם נראים כמעט זהים (למשל E530 מול L530 וT530) מלא תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים