ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. נייהיתי סטודנט פתאום, והבנתי שאני צריך איזה מחשב נייד, וטבעתי בכל ההיצע שיש בשוק.. אני מחפש מחשב בסיבות ה3000-4000 שקלים, עדיף לא לחרוג, חשוב לי שהמסך יהיה מט (המבריקים משגעים אותי..) אני רוצה לעבוד עם המחשב בשיעור ולכתוב איתו בכיתה, (שימושים משרדיים...) חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה, ושהסוללה תחזיק איזה 4 שעות... אני בעתיד יצתרך לעבוד גם עם תוכנות כמו MATLAB, פוטושופ, אם הוא יהיה מסוגל להריץ SOLID WORKS זה יהיה נחמד, אבל לא חובה.. כמובן שלגלוש באינטרנט, אבל אני לא מאמין שזה יהיה אתגר בשביל מחשב כלשהו... אשמח לעזרה תודה, און.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 4000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA אחרונים למיניהם + תכנות ( לא משהו מסיבי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנם מספר רכיבים שאין צורך לכלול במפרט אך איני בטוח אם ניתן להשתמש בהם שוב או האם שווה לשדרג אותם , מה שבטוח את ה-1070 אני לא הולך לשדרג והוא הולך למכונה החדשה, אפשר לראות את כל הרכיבים שכבר יש לי בלינק שאוסיף למטה. 5.…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה אני רוצה לשדרג אותו ולהביא לאחי לשדרג ממש שיהיה כמו חדש הכל מצויין משחקים חדשים שירוצו וכו' הנה המפרט http://danlabs.net/cpu/ חשבתי לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון אולי או שלדעתכם גם צריך כרטיס מסך? אני רוצה מחיר ממש מינאמלי אבל שהמחשב יריץ משחקים חדשים... התקציב הוא עד 2500 אבל אשמח לקבל בפחות זה ממש מקסימלי
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. תקציב - מקסימום 5000 ש"ח 2.מטרות - משחקים כבדים (אם אפשר שיהיה ניתן לשחק במשחקים חדשים שיוצאים בשנתיים שלוש הקרובים) ואינטרנט 3. ציוד הקפי - אין צורך בציוד היקפי. 4. ציוד שלא צריך - יש לי צורב DVD ישן בן 5, האם ניתן להשתמש בו או שעדיף לרכוש חדש? 5. עדיפות לחברה - בכרטיסי מסך nvidia, בשאר הרכיבים אני אוהב את gigabyte אבל אפשר גם חברות אחרות. 6.חשיבות קירור ועיצוב - הקירור חשוב. אין חשיבות לעיצוב. 7.מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה - אין צורך. אם העלות של ההרכבה היא זניחה אז זה יהיה נחמד. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - לא 9. האם חשוב שקט -חשוב מאד, מעוניין במחשב שקט 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות וב…
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת מי שמבין בנושא. 1. יש לנו צורך במחשב נייח שיוכל להריץ סוליד קל [בלי יותר מידי חלקים בפרויקט - משטח שמכופפים לזווית 90 מעלות, ומסמנים חורי הברגה] כיום השימוש בדגם מאוווד מיושן של קוואדרו ומחשב נייד מיושן עוד יותר. מצאתי באזור המרכז בחנות פלונטר - P620 ב800 שח וכנראה זה יהיה הכרטיס. הבא בתור זה P2000 במחיר קרוב ל2000 שכנראה לא נוכל להוציא [ולא בטוח שיש צורך]. אשמח לבניית מפרט מסביב לכרטיס הזה בעוד כ-3K. אם ממש יועיל מבחינת ביצועים, אפשר עוד 3.5K. זה מה שניסחתי כרגע, מניח שהרבה כאן זה overkill - קישור להצעת המחיר https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=284734 פירוט …
-
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
- 2 followers
-
-
הנה זה : Antec High Performance 1088 AMG AMD Athlon 64 3000+ 512K / L2 Cache s939 WINCHESTER ZALMAN CNPS7000-ALCU MSI K8N Neo4 Platinum nForce4Ultra - Retail GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" / 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Samsung 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver Retail …
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 2800 שקל לא כולל מסך.. אממ הוא אמור להיות למשחקים... אז תבנו כמה שאפשר יותר טוב למשחקים... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח למפרט שיהיה ניתן להפיק את המקסימום מהתקציב הנ"ל 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים ותכני FULL HD יהיה מחובר למסך CRT ולמסך LG FULLHD 37 אינץ ברזולוציה של 1980X1020 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?ללא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?קל האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאיפה עדיף KSP או RSM איזור כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?עדיפות ליצי…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
P4 2.4C GIGABYTE GA-DDR400,800FSB,INTEL LAN,SATA MAXTOR 80 GB (8MB) SATA 256MB*2 GF 4 TI 4200 128MB DVI CD * 52 TEAC 1.44 MIDI TOWER ATX P4 MS INTERNET+MS MOUSE OPTICAL 4000 ש"ח לא כולל מסך איך המחשב?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. הוא רוצה לקנות מחשב קומפלט היום/מחר. 2. כבר בניתי/בניתם לו מפרט מ-KSP ה- AMD2500 הסטנדרתי בסביבות ה- 3K 3. היום הוא נתקל במפרט הזה שנראה לו משתלם... - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1273161 בוואלה במחיר 3168 כולל משלוח, ללא מסך (נגיד עוד 750 ש"ח) 4. שימושים שלו למחשב בעיקר וורד/אינטרנט/משחקים ללא מפותחים כמו פיפא, סוליטר, הירוס 2 וכד' 5. מה אתם אומרים לו ולעוד 200 הרוכשים שכבר הזמינו ?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מחפש מפרט שלא כולל כונן קשיח (יש SSD ועוד כוננים מכניים שאעביר מהמחשב הישן) צורב לא נחוץ גם (במקרה הגרוע זה עוד 100 ש"ח) ושאלה נוספת לפני שממשיכים, שווה לחכות לivy bridge? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, Assassins Creed etc.) -מהי הרזול…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד באיביי, על פניו זה נראה יותר זול (גם בהנחה שאני מוסיף 15.5% מע"מ כזה מגיע במשלוח). כעיקרון אני צריך את המחשב בעיקר לאופיס ובעיקר לקבצי אקסל כבדים. אני מתכוון כמובן גם להשתמש בו לאינטרנט ולהורדות (אימיול וכו') ולצפייה בסרטים. חשבתי על זיכרון של 1G ומעבד של 1.6 ומעלה. אני מעוניין במחשב של סוני בעיקר בגלל העיצוב (קצת קטנוני, אבל בשביל זה אני פה להתייעץ) ומצאתי משהו לדוגמא. אם אתם חושבים שאני צריך לתת דגש על עוד דברים חשובים לפני שקונים, אז אני אשמח לשמוע. כמו כן, אם לא כדאי סוני אלא משהו אחר, אז תציינו זאת. דבר אחרון, יש לי בבית מחשב שולחני עם מעבד של AMD ואני מרוצה, עד כמה הם פחות טובים בניידים והאם זה באמת משמעותי למשתמש הממוצע. משחקים ו…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים, צהריים טובים, קיבלתי מאיש מחשבים את ההצעה האה למחשב לצורכי עבודה על פוטושופ: פירוט בקישור: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328896-3328896-4191693-5046059.html [table] [tr] [td]סוג מעבד [/td] [td]מעבד Intel® Core™ i3-550 (3.20 GHz, מטמון כולל של 4 MB) [/td][/tr] [tr] [td]מערכת הפעלה מותקנת [/td] [td]FreeDOS [/td][/tr] [tr] [td]ערכת שבבים [/td] [td]Intel® H57 Express [/td][/tr] [tr] [td]גורם צורה [/td] [td]מחשב Minitower [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td][td]זיכרון[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון סטנדרטי [/td] [td]DDR3 SDRAM של 2 GB [/td][/tr] [tr] [td]חריצי זיכרון [/td] [td]4 רכיבי DIMM [/td][/tr][/tab…
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למשחב שנועד לסטודנט (למחשבים) וחשוב לי לשמוע את דעתכם עליה. בכל מקרה, המחשב צריך לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות והוא לא מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה 3900 ש"ח. נ.ב. תודה ל bose על הפעם הקודמת...
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, לצערי דרכתי בטעות על הנוטבוק שלי וגיליתי מסך עובד אך סדוק לחלוטין עם פגיעה מאסיבית בפיקסלים. מדובר בנייד מסדרת הeee של asus אשר עלה לי בזמנו כ1600 שחור. האחריות מזמן עברה, לא שזה משנה במקרה שלי, אך שביררתי כמה יעלה להחליף מסך דרך רונלייט(היבואן הרשמי), דרשו 700 שחור על החלפה. מבדיקה קצרה ברשת עולה שדרך מעבדות פרטיות עלות החלפה של המסך נעה בין 600 ל700 שח. סיפור קצת יקר לטעמי, כאשר מוצאים בחול מסכים לנייד הזה ב200 -300 שח, ללא הרכבה כמובן. כדאי לי לעשות? לרכוש מסך מחול ולבקש הרכבה בארץ מה, או לשלם ליבואן סכום מופרז? סליחה על הכתיבה הלוקה, אני נאלץ להשתמש בגלקסי. שלי עד שהמחשב יתוקן בדרך זו או אחרת
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. אם נכנס בתקציב אז תוסיפו גם צורב DVD(אני יכול לחרוג ב100 שקל+-), חוץ מזה לא צריך ציוד היקפי. ואני הולך לחבר את המחשב לראוטר, אז צריך להוסיף כ.רשת או שזה בא מובנה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות מחשב למשחקים וכל מה שמסביב..., בלי מסך וציוד היקפי, בלי הארד דיסק (יש לי 120) ובלי כוננים. אני רוצה להביא תמחשב מKSP כי הם ליד הבית שלי... חשבתי על מפרט, אבל אני לא בטוח על כמה חלקים: מעבד: (לא יודע מה לבחור) 1400 שקל Q6600 או E6850 , מה עדיף? לוח אם: 570 שקל gigabyte P35-DS3L יש לוחות יותר טובות מאלה במחיר עד 600 שקל בערך פלוס מינוס? זיכרון: 600 שקל 2 סטיקים של 2 ג'יגה (זה נראה לי יותר עדיף על 4 סטיקים של 1 ג'יגה... לא?) DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:1500 או 2000 שקל אני לא יודע מה לקחת:512 8800GT או 8800GTS 512 מארז וספק: (לא רוצה להשקיע פה, מארז נגיד עד 400 שקל וספק לא יודע כמה חח) א…
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקשר למפרט של מחשב שולחני שברצוני לקנות זה יותר מחשב לגיימר בנייתי מפרט וברצוני לקבל דעה עכשיו חסר לי רק מערכת קירור סכום כללי עד 4500 ש"ח מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בגדול אין הרבה מה לפרט, אני מחפש מחשב סלוני בתקציב של 2000 ש"ח אפשר לחרוג עוד מקסימום 300-400 ש"ח שימושים - אינטרנט וסרטים HD , משחקים ממש בקטנה לא מתוכנן oc מתכוון לחבר אותי למסך lcd 42 FULL HD יש עדיפות לקנות מ skypc דרוש מקלדת ועכבר אלחוטיים + כרטיס רשת אלחוטי pci ראיתי שכולם ממליצים על מערכת מבוססת amd מעניין אותי למה והאם זה יהיה יותר טוב מהמפרט שהיכנתי או שיש הצעות לשיפורים מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה המפרט הכי זול שאפשר להשיג ? ללא מסך או ציוד היקפי. לשימוש לגלישה ברשת ובדיקת אימיילים. הייתי רוצה אם אפשר ב600 שח' אבל אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי, אז מה הכי זול שאפשר? אני יודע שהכי מומלץ במחירים האלה זה יד שניה אבל יש בעיתיות ביד שניה עם מחשבים...
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש דנדש למשחקים, אני רוצה להשקיע בו 5000. יש לי ספק של THERMALTAKE 400W וצורב DVD. זאת אומרת שאני צריך מעבד,לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כ. מסך, וכמובן מארז, אבל לגביו אין דיון, , אני מעוניין בSILVERSTONE LC17S. את המארז הנ"ל יש רק בחנויות SKYPC, ונועה מחשבים, ובSKY PC הוא עולה 600 לעומת 735 בנועה, וSKY גם יותר קרובים אליי (אני מהוד השרון) אז... אז יאללה חברים, SHOOT! :2gunsfiring: תודה רבה! נ.ב חשוב לי שהלוח אם יהייה טוב גם לעתיד, זאת אומרת עם PCIE2 וכל מיני חיבורים, שאני לא אתקע עוד חצי שנה אם אני אקנה מכשיר שתומך רק בFIREWIRE החדש או משהו... שוב תודה!
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-