עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by lader,

שלום לכולם! אני בעל מחשב בן 5 שנים. ייעודו של המחשב החדש הוא בעיקר למשחקים ובעצם בשביל זה אני קונה אחד חדש, אני גיימר כבד ששום משחק כבר לא פועל אצלו. המחשב בתקציב 4500 ללא ציוד היקפי. ראיתי שפורסם פה מפרט בתקציב שאני רוצה בשתי אפשרויות כאשר באחד השקיעו במעבד ובשני בכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם המפרטים האלה טובים ומה כדאי יותר מבין השניים? האם יש משהו שרצוי לשפר שם? http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by ElPelado,

שלום לכם. פעם ראשונה שלי בפורום יש לי שאלה על מחשב (כמובן, אם לא לא הייתי פה). פעם, לפני כמה שנים, אני הייתי די בעיניינים והייתי יודע לפי הפירוט, אם מחשב טוב או לא טוב. אבל מאז עברו כמה שנים ואני כבר לא ממש יודע מה טוב ומה לא. ובגלל שמחפשים מחשב משפחתי ונתנו לי הצעה, אז באתי לשאול אתכם. מה שמחפשים זה מחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס... שימושים כאלה. לא מחשקחים מיוחדים או תכנות גרפיות. זה בעיקר להורים שלי, לי יש לפטופ משלי, ואחותי הקטנה, שמחשקת כל הזמן באתרי אינטרנט, תקבל את המחשב שיש לנו עכשיו, שדי גוסס אבא שלי רצה ללכת לאייבורי אבל אמרתי לו ששמעתי הרבה דברים לא טובים עליהם, ואחר כך חיפשתי בפורומים ובאמת מצאתי דוגמאות כדי לשכנע אותו, ולשמחתי הצלחתי. אז הלכתי לחנות ש…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  4. שלום ! חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט אבל מכיוון שיש אנשים שמבינים יותר ממני אז הנה הבקשה ... זכרונות,HD ומסך LCD (חשוב מאוד !!! - אין לו מקום למשהו אחר..) אז ככה יש לו כבר R9700P ומעבד וכל הציוד ההקפי והוא רוצה שהחלקים יתאימו למשחקים (עד כמה שאפשר ...) המסך לא ממש חשוב לו 15 או 17 LCD אבל שגם הוא יתאים למשחקים עד כמה שאפשר .. התקציב הוא 2600 אולי חריגה (אבל לא רצינית) . תודה מראש ..

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. שלום אני צריך מפרט למחשב לעבודה בגרפיקה עיבוד וידאו וכו'. פרטים חשובים: מסך 19": עדיפות לסמסונג מעבד: עדיפות לאינטל. זכרון: 2GB עדיפות לאייבורי... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by irina20,

היי אני מעוניינת לשדרג מחשב צריכה בבקשה את עזרתכם תקציב רצוי 2500K עדיף ללא חריגה שמוש עיקרי : אופיס, תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בעיקר FIFA ו HEROESE לא מעוניינת בOC אין צורך בציוד היקפי יש ברשותי מסך בגודל 22 באיכות HD כרטיס מסך ATI HD 6850 ספק גם כן יש לא זוכרת דגם חשבתי על המפרט : מעבד intel core i53550 3.3ghz s1155 6mb או Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-2 4 דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 או Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, מחפש המלצות למחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל (ורצוי גם דק). גודל מסך עדיף שיהיה 13-14 אינץ'. שימושים עיקריים יהיו אינטרנט, מוסיקה וסרטים, ועבודה על תוכנות אופיס. לא יהיה מיועד למשחקים. תקציב עד 4000 ש"ח. אשמח לעזרה. המון תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  8. שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. שלום לכלום אשמח לקבל הצעות למפרט למחשב שיריץ את התוכנות הבאות: solidwork,matlab,mastercam ,edrawings, ועוד כמה תוכנות בסגנון .השימוש הוא ביתי ללמידה אני הולך בכיוון ה2000 ש"ח +- אני צריך שהתוכנות יעבדו כמו שצריך מבלי שהמחשב יתקע הנה קישור לדרישות של SOLIDWORKS http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html תודה מראש לעונים .

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  11. Started by Gal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FC , AC , BF , COD ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. Started by Graver88,

אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. Started by ltv,

בס"ד מה עדיף:השאלה האם עדיף מסך 15 שהוא לא wide screen או 14 שהוא כן, אם עיקר השימוש בנייד הוא סרטים? מצד אחד מסך רחב עם יכולות של dvd, שלט, וכו, ומצד שני מסך 15 שהוא גדול יותר אבל לא רחב? תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לשדרוג המיפרט הקיים למטרות משחקים. העניין הוא כזה, בדר'כ אני לא משחק במשחקים של השנה הנוכחית, אלא משחקים של שנה שעברה ודרומה או במילים אחרות מה שנמכר בסטים מתחת ל-10$. אבל כן חשוב לי שהמשחקים האלו ירוצו בלי שום פשרות מצדי. כמו כן, אני שמח לקבל (במידה ואפשרי) שקט משידרוגים לשנתיים - שלוש הקרובות בתנאים שציינתי למעלה. זהו המיפרט הנוכחי: AMD 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H OCZ Golden Edition 1GBX2 DDR 2 800 MHz Kingston Value Ram 2GB DDR 2 667Mhz MSI 4850 512MB DDR 3 Seasonic M-12II 520W Benq 19' 1440x900 Western Digital WD Blue WD800JD 80GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 הסכום כפי שציינתי הוא 2.5K להתקמצן איתו. עוד פרט חשוב: את הרכי…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  15. שלום לכל המשתמשים היקרים, בניתי מפרט למחשב שאני רוצה לרכוש בתקציב של כ-13,500 ש"ח. ובכן את המפרט בדקתי פעמים רבות ונתנתי לאנשים לשפר אותו. לבסוף אחרי שהוא כבר עבר בערך חמש שידרוגים והוא ממש איך שאומרים מנצל כל שקל הוא באמת נראה מפרט מקצועי. אך יש כמה דברים שאני לא כ"כ בטוח בהם, למשל הספק כוח לפי דעתי יקר מידי, לפי דעתי במחיר הזה צריך מעבד יותר טוב (E6700). קיצר הנה המפרט: אשמח מאוד אם תציעו לי מה לשפר ולהפוך את המפרט הזה לעוד יותר טוב. לכל ה"חובבנים" והלא מבינים בבקשה לא לנסות להיות גאונים כי חבל להרוס. תודה מראש, אלי.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  16. היי, אמא שלי מעוניינת לקנות מחשב חדש לאחי הקטן...בן 10. הוא משחק בדרך כלל משחקים כמוני... CS:S, קרייסיס ביושוק וכו'. אני משתמש כרגע ב 8600GT שעושה את העבודה נאמנה (עם אוברקלוק נחמד), אמא שלי הציעה לקנות לאחי מחשב חדש..מוכנה להשקיע גג 2500 שקל, אני אישית חושב על להמתין שהמעבדים החדשים יגיעו..הבנתי שתהיה ירידת מחירים למעבדים, האם אני טועה? אני רוצה פשוט להחליף חלקים בין המחשב שלו לשלי כי הוא לא יצטרך יותר מה 8600GT, ובמחשב הנ"ל רציתי להביא 9600GT, בשביל להעביר אליי. מה אתם אומרים, להמתין לירידת מחירים במעבדים כגון Q6600/ E6XX0, או שעדיף כבר לקנות וזהו? תודה!

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  17. טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by ShOw-Time,

אני צריך בבקשה המלצה על מחשב נייד לצרכים דיי בסיסים אבל עם חיי סוללה טובים ומסך טוב שימושים של אינטרנט מזויקה סרטים לא משהו מיוחד,שיעשה את העבודה ויהיה אמין... המליצו לי על שניי הדגמים הבאים Toshiba Satellite M645-נראה מצויין רק עם סוללה קצת חלשה,ואני יכול להשיג אותו במחיר טוב Acer Aspire Timeline X 4820TG-גם לפי הביקורות נראה סה"כ בסדר גמור חוץ מזה הייית רוצה עוד כמה המלצות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by kovar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב DUNGEON SIEGE, GTA זה מה שעולה לי כרגע, אבל אני יודע שארצה לשחק במשחקים חזקים, אין לי כלכך שמות כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות בתקציב זה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by rotemC,

בתור התחלה אני רוצה לציין שאני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אני כותב פה ברשותי מחשב PC גדול ישן וצולע, עם 4 גיגה של DDR2, מעבד AMD מ2009 וכו'. מכיוון שהוא משמש את המשפחה בעיקר לגלישה באינטרנט, אחסון תמונות ומעט קבצי אופיס מדי פעם, היה נראה לי הגיוני להתקין עליו chrome os בגלל שהיא לרוב צורכת פחות משאבים, ככה שהמחשב יוכל לרוץ מהר יותר... בגלל שאני לגמרי מבין בתחום רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה נראה לכם הגיוני תודה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by SoOmSoOm,

אהלן, השימוש העיקרי של המחשב זה יותר בתיכנות, אינטרנט, מוסיקה וסרטים. המחשב יריץ לינוקס. הכנתי מפרט למחשב שיחזיק לי לשנים טובות (ליותר מ4 שנים) אשמח לדעת מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע במפרט הזה או שיש מקומות לשיפור אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, לכן בחרתי במעבד שמגיע עם מאורר של אינטל. יש לי עוד אהרדיסק מכני בנפח של טרה שישמש אותי לאחסון הקבצים, וההארדיסק של הSSD ישמש לאחסון המערכת הפעלה והתוכנות. חשוב לציין שגם אני רוצה מחשב שקט, האם המאוררים שבחרתי מספיק שקטים? תקציב: באיזור 2500 ניתן לחרוג עד 200 שקל. אשמח להצעות ושיפורים. תודה!

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by nirrub,

היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by Lahad,

אהלן חשבתי ללכת על דבר כזה GeForce 7900 GTX / GEFORCE 7950 GTX 2 GB RAM INTEL D2 300GB זה פחות או יותר מה שחשבתי =\ הייתי רוצה המלצות ובנית מפרט קצת יותר יענו עם דגמים והכל מלא ,תודה רבה

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  25. אהלן , קניתי לפני שבועיים מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו . אני יודע מה חלקכם יגידו - מעבד ישן וכו' , לא קניתי מעבד יותר טוב מפני שלא היה לי עוד תקציב , ולטעמי שאר המרכיבים במפרט "מחפים" עליו , מה גם שהמעבד לא כזה גרוע... גם עשיתי בדיקה בתוכנה 3DMARK SCORE VANTAGE ואשמח אם תגידו לי מה המצב שלי - http://img370.imageshack.us/img370/5734/weeeyy9.jpg ואלו נותוני המחשב שלי - מעבד : CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHS 8MB CACH S775 1066MHZ לוח אם : GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך : ASUS HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 זיכרון :2x2GB Corsair XMS3 DHX DDR3 1333MHz דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק כח…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים