ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף!!! אחרי שחיכיתי יותר מדי זמן לטעמי ונתקעתי בלי מחשב אפילו תקופה מסויימת - הייסורים הגיעו לקיצם. המחשב מיועד לאפליקציות כבדות (ריבוי Virtual Machines וריבוי סביבות פיתוח) ולOC (לא מטורף - 3ghz ככה ). כמובן שגם קצת משחקים מהצד אשמח לקבל הערות \ הארות על המפרט ופרגונים גם לא יזיקו מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 866 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1844 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אז אני בתהליכים של בניית מחשב וזה המפרט שאני חושב עליו - http://imgur.com/ZbKLKpz אני אשמח לחוות דעת אם אתם ממליצים לשנות משהו וכו'
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שישמש בעיקר לצרכי לימודים. הוא צריך להריץ תוכנות כמו visual studio, eclipse ו sql server. בנוסף כמובן שישמש גם לאינטרנט ועבודה עם אופיס. אין צורך בהרצת משחקים כבדים או בעבודות של עיבוד תמונה. אני אמור לסחוב אותו כל יום ללימודים, אז צריך שהוא יהיה קל יחסית ונייד. מצד שני אני לא רוצה מסך קטן מדי. כרגע אני מתמקד במחשבים עם מסך 14 אינץ', זה נראה לי הגודל הכי מתאים. עדיף מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד 3-4 שעות. התקציב הוא באיזור ה 6K. המועמד המוביל כרגע הוא הדל לטיטוד 6410. יש לי כמה התלבטויות לגביו. דבר ראשון לגבי הכרטיס מסך. כאמור אין לי צורך בכרטיס למשחקים, אבל ראיתי שהדגם עם הכרטיס מסך החזק יותר (3100) מגיע עם מסך ברזולוציה יותר טובה. ההפרש במחיר לא גדול. השאלה ע…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי גירסא בעברית שעובדת על המחשב שלי הנייח. ניסיתי להעלות אותה על הנייד וכאשר הוא מסיים להעתיק את הקבצים יוצא מסך כחול של ERROR למשהו יש מושג למה? איך אפשר להתקין XP בכל מקרה?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה תוך כדי נסיעה ברכבת. אמור להצליח להריץ סימולציות MATLAB. בנוסף, חשוב לי אפשרות ל-touchscreen, בעיקר עבור סרטוט עם עט סטיילוס. תודה רבה מראש על העזרה. נעזרתי בחברי הפורום גם ברכישות הקודמות שלי, ולא התאכזבתי. פרטים יותר מלאים: * מטרות המחשב? תכנות, הרצת סימולציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך קטן (סדר גודל של 15 אינצ') * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חובה touchscree…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש שני דגמים שאני מאוד מתלבט בניהם בנוסף גם עלה לי טיפה התקציב ל3500, אם זה פותח אפשרות לדברים קצת יותר טובים. עוד שאלה: הראו לי בבאג מחשב של סמסונג עם מעבד Amd, האם כדאי ללכת על משהו כזה או להישאר עם intel? האופציות שלי הן: (אם יש הצעות חדשות עם התקציב החדש אשמח לשמוע, אם לא מה עדיף מבניהם) vostro 3450 - http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20saleout/saleout-3450-2350m.htm lenovo e330 - http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13033 - מה אתם אומרים על העסקה הזאת - מעבד 4 ליבות של AMD? הנה הדרישות שלי שוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, טיפה פוטושופ. * גודל המסך? מעדיף קטן מ15 אבל לא…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים, חשובה לי אחריות ארוכה ככל הניתן (עדיפות ל3), 4 ג'יגה זיכרון, מעבד i3 מהדור החדש, עכשיו אחרי מספר בדיקות הבנתי שמחשב מאוד מומלץ זה המחשב הזה: ASUS K53E-SX569V http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonl... עכשיו מבדיקה באתר וואלה ראיתי עוד כמה מחשבים נחמדים ורציתי לדעת איך הם בהשוואה למחשב הזה: 1. SAMSUNG 300V3A-A04IL http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK300V3AO413 2.ASUS X54HY http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INX54HY האם יש לכם המלצה למחשב אחר בסביבות התקציב הזה? (כ2800 ש"ח)תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מחיר - 4000 ש"ח מטרות שימוש - משחקים עדכניים (כבדים),אינטרנט,סרטים,לימודים. גודל מסך - לא משנה בין 15-17 משקל - לא משנה חיבורים - שיהיה לפחות 3 usb ואם אפשר אז hdmi בלוטות' wifi כונן cd\dvd+צורב כונן קשיח - 500G לפחות רמקולים מובנים זמן חיים - שהמחשב יחזיק כמה שיותר איזה שנתיים לפחות זמן סוללה - הבנתי שמחשבים ניידים לא חזקים בזה אבל כמה שיותר מן הסתם יותר טוב. אם התקציב ביחס לפרטים לא הגיוני תגידו לי אני רוצה לדעת גם את זה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 begin_of_the_skype_highlighting2600-2800end_of_the_skype_highlighting האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד…
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חדש בפורום הידע שלי במפרטים מוגבל מאוד, ולכן אני זקוק לעצה בקשר למפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤1023 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤445 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤611 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 ¤269 מחיר סופי: ¤4639 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il השאלה שלי היא האם הלוח, הזכרונות, כרטיס המסך ובכלל כל המרכיבים שבחרתי מתאימים למעבד? שוב אציין שהידע שלי מוגבל, ואני לא סגור ע…
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
על פניו נושא ההודעה נשמע פשוט. חיבור לפטופ לטלויזיה חדשה ואיכותית מאוד. פה התחילו הבעיות. הטלויזיה מקבלת כניסות hdmi בלבד (כלומר אין לה כניסת vga) הלפטופ המדובר הוא ה gigabyte w468n שיש לו רק svideo או vga. חיבור דרך ה svideo לטלויזיה הוא אפשרי, אבל האיכות זוועתית. אני אשמח לקבל הצעות לדרך חיבור אפשרית (למרות שכבר ביררתי קצת והבנתי שזה לא פשוט). במידה ואין, אני אתחיל לחפש לי לפטופ אחר, וכנראה אמכור את הנוכחי. אשמח לקבל הצעות למחשב איכותי עם כמה דגשים: 4 GB זיכרון יציאת hdmi כמובן מסך 14" HD 250 GB ומעלה כרטיס מסך, רצוי לא משולב, אבל לא משהו לגיימרים. רמת כניסה +. תקציב - 5000 - 6000 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובתקווה שפרסמתי פוסט בפורום הנכון (מאמין שכן '__').. אז ככה. הלפטופ שלי (ACER ASPIRE 5715Z) עבד בצורה שוטפת וטובה עד אתמול. יש לי 2 GB זיכרון מעבד DUAL CORE T2390 כרטיס גרפי INTEL X3100 הארד דיסק 160GB וכמובן כונן אופטי (צורב DVD). לעניינינו. על המחשב הייתה מותקנת לתקופה ארוכה מערכת ההפעלה WIN7 לאחר תקופה של ניסיון עם מקינטוש עברתי אליו גם בלפטופ שלי ועבד מדהים. החלטתי מסיבות של תאימות עם תוכנות שכרגע אני ממש עובד איתם לחזור לווינדוס 7. פירמטתי את ההארד ומחקתי אותו ויצרתי חדש בפורמט FAT32 כרגע אני יודע שהוא INACTIVE הבעיה שאני לא יודע איך לשנות אותו ובכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: "NO BOOTBLE DEVICE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY" כמו כן, …
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את ההצעה הבאה, צורב ודיסק נוסף אני ארכיב לבד. ויש לי מהמחשב הישן כרטיס Gainward 7600GT . מעבד AMD® Athlon™ II 4X 640 AM2 3.0GHz 64Bit לוח אם GIGABYTE AMD ™ 880G זכרון 4GB/1333MHZ DDR3 כרטיס מסך מובנה ATI Radeon HD4200 graphics 256MB דיסק קשיח W.D / SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB Buffer SATA2 מארז case JSP-TECH K110A EZCool ב 1969 ש"ח השימוש הוא בעיקר אינטרנט, סרטים ועיבוד תמונה. מה דעתכם? עדכון לפי דרישת המנהל ================ תקציב: בין 2000-3000 חריגה: אפשרי אך עם עדיפות לחסוך. שימושים: סרטים, אינטרנט, עריכת צילומים, ועיבוד גראפי קל. תוכנות: וינדוס 7, פוטושופ, combinez . משחקים: כרגע לא מיועד למשחקים. ציוד היקפי: אין …
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אחד המחשבים הישנים שלי שבק חיים. מכיוון שהלוח אם הישן היה סוקט 478 עלי להחליף את כל הרכיבים בכותרת. הרכיבים החדשים ייכנסו לבינתיים למחשב אחר (קצת פחות ישן) ועוד כחצי שנה שנה כאשר מחשב זה ישודרג ברצוני להשתמש בהם על מנת לבנות HTPC. כך שהשימושים לכרגע הם אינטרנט, סרטים ( גם 1080p על LCD 40 אינטצ'), ומשחקים ודגש גדול על שקט. אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אבל אשמח מאוד אם ירוצו בו משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הגבוהות ביותר. אני זקוק למאורר על למעבד איך אין צורך לאחד נפרד, מה שמגיע באריזה מספיק כרגע אלא אם כן ניתן להשיג בדיוק באותו המחיר מעבד + מאורר נפרד. על הרכיבים להיות שקטים ככל האפשר וחסכוניים בחשמל מכיוון שכפי שאמרתי עליהם להיכנס בעתיד למארדז HTPC קטן ושקט. רצוי לא לנצל…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5000 ש"ח כמו שמוזכר בכותרת. 2. המטרה של המחשב, דבר ראשון שיהיה מהיר ואני אחד שמעמיס על המחשב הרבה דברים, אז שיהיה עמיד בפני הרבה תוכנות,משחקים והכל. אני רוצה מחשב שיוכל להעלות כמה משחקים כבדים בלי שישפיע על המהירות או על התפקוד של המחשב. אני גם לא מבין יותר מדי במפרטי מחשב אז סלחו לי על הדיבור הקצת חסר ידע. 3. יש לי כבר את כל הציוד ההיקפי אז הוא לא כלול במחיר של המחשב. 4. יש במחשב הישן שלי כונן של LG 52x אפשר לעשות בו שימוש או שעדיף כבר לקנות חדש? 5. אין לי העדפה לחלק או משהו מסוים במחשב. 6. אין דרישה למחשב שקט במיוחד, אבל אם המפרט של המחשב יצטרך קירור מיוחד אז תציינו גם אותו. 7. המערכת ההתקנה תותקן על ידיד חבר או משהו, לא צריך להשקיע גם בזה כסף. 8.…
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייד מיועד לעבודה מקצועית של גרפיקה ועריכת וידיאו, במשרד וגם בבית לכן העדיפות לנייד. התוכנות המדוברות הן: Adobe: Premiere, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Gopro studio. קיימות עוד כמה תוכנות אך הדרישות הן פחות או יותר זהות. היות והמחשב אמור לשרת אותי כמה שנים, אין לי בעיה לקנות מערכת יחסית חזקה, או לחילופין מערכת שאפשר להוסיף או לשנות כמה רכיבים(כמו לוח אם שתואם לכמה מעבדים). שאלה עקרונית - האם לצרכים האלו כדאי ללכת על I7 או שכדאי על i5 ברמה הגבוהה? מטרות המחשב? עריכת וידיאו + גרפיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" - האם מומלץ מאט או מבריק לעבודה זו? * רזולוציית המסך? אם ישנה אפשרות מעל FHD 1920X1080 אז מע…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יהיה קל ,דק ועם חיי סוללה טובים(כלומר נייד מאוד) ומצד שני חזק מספיק על מנת להתמודד עם מספר תוכנות במקביל, שחלקן יהיו כבדות (למשל פוטושופ). התקציב שלי הוא בערך עד 6000₪. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שימוש: סרטים +אינטרנט רוצה שיהיה אחריות 3 שנים. מסך 15 אינץ', דרייברים בXP. כרגע אני נוטה לDell Vostro A860 T5670 X3100 המחיר ברוב החנויות נע סביב 3100 ש"ח. מישהו מכיר? מרוצה? הצעות אחרות? תודה על העזרה ובבקשה למהר.. אני רוצה לקנות אותו מהר קצת נתונים: Vostro A840 מעבד Intel Core 2 Duo T5470 מהירות 1.60GHz/800MHz FSB זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון 2048MB/DDR2 800MHz FSB קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 160GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo מסך סוג (WXGA HD (1366X786 גודל "14.1 Intel Graphic Media Accelerator X3100 תקשורת מודם 56K Yes כרטיס רשת 10Base-T/100Base-TX Bluetooth Yes Wireless 802.11b/g Yes יציאות Express Card Yes RJ-45 Yes S-Video…
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חוות דעת אחרונה וחביבה למחשב www.tms.co.il מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤125 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤400 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤376 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤177 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 קירור למארז Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM ¤39 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מח…
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-