עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברי הפורום. 3500 -3700 ש"ח. (כולל הרכבה) ללא כ.מסך. ללא כונן אופטי. מבוסס e8400 או כדאי אולי Q6600 ? קירור טוב ל-OC - רוצה להגיע ל-3.5-4Ghz חשוב שיהיה שקט בגבול התקציב. *רצוי להרכיב בסקיי פי סי. *אשמח לקבל כמה שיותר מפרטים. תודה מראש לכל המגיבים וממליצים.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 BOX , יחידות 1 ¤825 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=4 Gigabyte GA-P31-DS3L, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=796 Corsair DDR2 2048MB 1GBX2 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤265 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=837 Western Digital WD5000AAKSSATA II -500GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY, יחידות 1 ¤365 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=65 Sapphire ATI RADEON HD4850 512MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤895 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=684 Corsair VX Series 450W PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=206 RAIDMAX O2 PURE Fan 23…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הי, לפני חודש וחצי פרסמתי פוסט שבו ביקשתי המלצה למחשב נייד שנועד לפרזנטציות של משחק מחשב תלת מימדי חדש. נאמר לי בזמנו לחכות חודש וחצי ולראות אם יהיה משהו אטרקטיבי. התקציב היה ועומד על בערך 9000 שקל.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352487.0) עברו חודש וחצי ואני לא יודע אם משהו התעדכן בצורה קיצונית אבל נפלה עליי הזדמנות לקנות בארה"ב. אני יודע שזאת קנייה לא פשוטה כי יש את עניין האחריות ואני גם יודע ששם יש דגמים שאין כאן. האם קנייה בארה"ב מומלצת? האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ואפילו על מקום שמומלץ לקנות בו בניו יורק? הדרישות שלי כאמור הן כרטיס גראפי חזק ככל האפשר מסך קטן ככל האפשר וכמובן איכות גבוהה. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by doldol360,

למשחקים כבדים בעיקר, יש עדיפות למחשב שקט ויפה, יש מצב לOC בעתיד למעבד ואולי לעוד כמה חלקים

5. Started by Useful Idiot,

שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ישמש לפרנסה, יריץ תוכנה משרדית ראשית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קטן, 19-21 אינץ' אם לא פחות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - שימוש משרדי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by ag43,

מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתחיל בשעה טובה ללמוד בסמסטר הקרוב לימודי מדעי המחשב באונברסיטת בן גוריון. לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד, לצערי אין לי שום נסיון במחשבים ניידים, ולכן קשה לי להגדיר את העדפות שלי ואשמח לקבל עצות מחברי הפורום בנושא. מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי מדעי המחשב - VISUAL STUDIO, צפייה בסרטים, VMWARE, פוטושופ (לא ברמה של מעצב גרפי, סתם בתור תחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו שיהיה נוח ללימודים. * רזולוציית המסך? גבוהה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד כי אני ממש רגיל, אבל לא חובה אם זה בא על חשבון גודל\מחיר. * משקל רצוי? משהו שיהיה …

• 21 תגובות
    • 13.5k צפיות
  9. Started by Kurt,

התיכנון הוא מדיה סנטר + קונסולה שתשב בסלון ותחובר לטלויזיה FHD של 60 אינץ' (מבחינת שימושים: 80-20 לטובת הגיימינג) . מה שחשוב: אסתטיקה - אין לי בעיה עם מארז בגודל רגיל רק צריך שישכב (סירקולציה בהתאם) ושיראה טוב (משהו מינימליסטי עם חזית אחידה בסגנון של R4 לבן זה האידאל) ביצועים - מעדיף שלא להתפשר בהגדרות, אבל בגבול ההיגיון, בכל זאת אני יושב לפחות 2 מטר מהטלויזיה שקט - 10, אני רוצה דממה של בית קברות, אין לי בעיה שחלק נכבד מהתקציב ילך על אקוסטיקה נטו, זאת שריטה אישית שלי. כמובן שיצא רעש מהמחשב במאמץ של 100% וכל עוד הסאונד מהמשחק גובר עליו, זה סביר. בכל סיטואציה אחרת אני לא רוצה לשמוע כלום, שלא יהיה אפשר לדעת אם המחשב דלוק בכלל או לא. אני חושב שהדגשתי את זה מספיק. אין לי צורך …

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. (מפרט למטה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לשמוע על אופציות להוריד במחיר בהתאם לשימושים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב פיתוח תוכנה, הרצת מכונה וירטואלית אחת לכל היותר בכל רגע נתון עם לינוקס. שימוש בתוכנות שזוללות זיכרון פנימי כמו eclipse, visual studio באופן תדירבעתיד אוסיף כרטיס מסך לגיימינג של battlefield 4 אך אסתפק גם בגרפיקה על רמה אמצעית ומטה אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי בלי קשר לגיימינג ולמצב של שידרוג שיאפשר גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 על 1050. בעתיד אשדרג למסך באזור ה 26 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by NinfoSho,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by dan_l2,

שלום חברים, החברה מחפשת מחשב לתחילת הלימודים. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ולגלישה... המחשבה שלי היא לכיוון אולטרה בוק, 13.3 , שיהיה קליל עם סוללה טובה. בנוסף, אם יש אפשרות לבחירת צבעים היא מאוד תשמח המחשב יקנה בארה"ב, אין העדפה מסוימת... Amazon, Newegg , יש אפשרות לחנות פיזית אם יש צורך... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 , עדיפות למאט * רזולוציית המסך? 1366X768 יספיק לדעתי, יש אפשרות ליוצר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בקשות מיוחדות * משקל רצוי? העדפה לקל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שיל…

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש עבור עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שבאיזור ה-5K ~ כולל הציוד יהיה בסדר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה הכרחי, להשתמש בכל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות. יש לי פה צורך בקימפולים וכדומה, אבל מדיי פעם יש לי צורך בצפיה בתכני HD. אין צורך בכרטיס עבור משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה / תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by amobi,

מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים ברגע שתצא הסדרה החדשה של מעבדי אינטל עם תושבת X99. אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים. תודה רבה מראש, מעבד- Intel i7 5820k LGA 2011-3 Six core 3.3GHz 15mb cache קירור למעבד - Corsair Hydro SeriesH110 280mm Etreme Performence Liquid Coller לוח אם - ASrock X99 Extreme4 LGA 2011-3 זכרונות - G-Skill F4 16GB (4x4GB) DDR4 2400Mhz CL-15-15-15-35 1.2V דיסק קשיח - Sandisk 240G-G25 240GB Extreme Pro SATA3 דיסק קשיח - Western Digital 1TB Caviar Black מארז מחשב - Corsair Obsidian Series 900D super tower כרטיסי מסך וספקי כוח יש לי כבר: כרטיס מסך 1- Sapphire Toxic R9 280X 3GB GDDR5 כרטיס מסך 2- Sapphire Toxic R9 280X 3GB GDDR5 כרטיס מ…

• 21 תגובות
    • 17k צפיות
  17. Started by tomllic,

אהלן, אחרי הרבה זמן בלי מחשב שמתאים לגיימינג ולאור העובדה שהמחשב הנוכחי יפסיק לעבוד בקרוב, אני מחפש מחשב לגיימינג, גיימינג ועוד גיימינג. בעיקר משחקי כדורגל ומשחקי FPS. חשוב לי שאם כבר אני קונה מחשב חדש אז שאני אוכל להריץ את כל מה שיוצא היום בהגדרות האולטרא וללא קירטועים. דרישה נוספת היא שהתקציב אמור לכלול מערכת הפעלה, אני אסתדר עם חלונות 7. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 21 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. * מטרות המחשב? שימושי סטודנט רגילים, תכנות בסיסי וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? צפוי להתנייד עם המחשב רבות, כך שכמה שפחות יותר טוב.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן! מעל 4 שעות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 500 GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות של לפחות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * דרישות נוספות - חשוב שתהיה אפשרות לאבטח את המחשב פיזית/ לעגנו למניעת גניבתו. התקציב בכוונה גמיש. אמנם הדרישות לא בשמיים אך חשוב לי שגם בעוד 5 שנים המחשב יהיה טוב ולא לקנות מחשב שיגביל …

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. חברה אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על המפרט הבא, המחשב משומש לגיימיניג ואינטרנט והורדת סרטים מהאינטרנט, ללא צורך באוברקלוק, התקציב כרגע הוא 4700 שזה כולל מסך ואני רוצה שהוא יהיה של DELL 24, אין צורך בציוד הקפי ולא בהתקנת מערכת הפעלה, אין תכנון לשידרוג עתידי. אשמח לחוות דעת מהירה כי אני רוצה לקנות אותו בתחילת שבוע הבא, תודה מראש. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray - 888₪ מאוורר למעבד: 43₪ - Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: 239₪ - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! ספק כוח + מארז: 485₪ - בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש זיכרונות: 340₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניי…

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by omer2007,

היי, דרוש מפרט המשתמש בעיקר לעבודות תיכנות חשוב שמחשב יוכל לעמוד בעומס של המון דברים פתוחים ופועלים במקביל. אם אפשר לשלב כרטיס מסך נחמד, זה יהיה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי?7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by N1_Dawg,

אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אפשר לנצל את כל התקציב, אך כמובן שכמה שפחות מחיר, ככה יותר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- שיוכל להריץ כל משחק שיצא בכמה שנים הקרובות על גרפיקה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק מחשב שיצא בזמן הקרוב-The Witcher 3, Crysis 3, לדוגמא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן יש לי מחשב נייד ישן יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת, יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי מצאתי את http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307 כדי שיהיה לי וייפי ואת http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678 שיהיה לי USB מספר שאלות בנושא: 1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי? 2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל... 3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי? תודה רבה חברים!!!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Adun,

שלום, אני מתלבט בין שני מפרטים למחשב זהים בסכ"ה, אבל אחד מעט יותר טוב מהשני. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, איכות, אם יש צוואר בקבוק, התגשות חומרה, המלצות וכו'. מודה מראש מפרט ראשון: http://i61.tinypic.com/e81uzn.jpg מפרט שני: http://i57.tinypic.com/2s1pu1x.jpg

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים