ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה גרפית עם תוכנות כגון פוטושופ, AVID ו-AUTOCAD. כמובן לשימוש גם ביישומי אופיס ולגלישה באינטרנט. חשוב גם עמדת עגינה (docking station). מסגרת התקציב היא עד כ-7500 שקלים לערך. אם קיימים בשוק מחשבים זולים מתקציב זה אשמח לשמוע חוות דעתכם. תנקס...
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לעבודה יומיומית וגם קצת משחקים כך שאני מעדיף כ.מסך סביר לפחות (לפחות ברמה של geforce7400 go) אני צריך לפחות 1GB זיכרון, כ.מסך סביר, מעבד כפול ליבה, והארד דיסק בנפח נורמלי. אני מוכן להקריב משקל וקצת ניידות. תקציב בערך 7000 ש"ח. תודה עוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נייד חדש, הצרכים שלי הם כאלו: 1- תקציב: עד 5 אלף 2- ניידות: בית-משרד, לא מעבר 3- צרכים: אופיס אנטרנט ומוסיקה. 5- מסך" בסיביבות ה 14-15? (פחות מ 17 אבל גדול מ 13) אין לי אפילו כיוון, אשמח לעזרה וטיפים. תודה רבה! * הסתכלתי על Gigabyte W567M Intel® T5800 והוא נראה עם מפרט מכובד במחיר סביר ואחריות ל שנתיים. חשבתי גם על הט'ינקפאדים של לאוונו אבל בשביל להאריך להם אחריות מ 1 ל 3 צריך לשלם עוד 900 ש"ח ואז כבר המפרט שלהם ירוד ביחס למחיר. נוסף על כך ב Gigabyte W567M Intel® T5800 יש מסך "גלוסי" השאלה עם בעבודה במשרד זה יפריע לי? בקיצור, אני מחפש מחשב בסגנון הזה... שמעתי על כך שלמודלים שונים אמינות שונה מנסיון, מה הייתם אומרים על הנייד הזה? ובכלל אילו מודלים היית…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. אני רוצה לקנות בבלאק פריידי אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש ברובו כמחשב נייח כך שזמן סוללה ומשקל חשובים פחות. הצרכים הם לאינטרנטופיס + סביבות עבודה כגון visual studio, eclipse ועוד.... מסך לפחות 15". כ.מסך לא חשוב. תקציב- 5500. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עד 3,000 ש"ח: * מטרת המחשב היא 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים ומוסיקה. * גודל המסך הרצוי הוא 15.6" (לא מבריק). * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - אשמח ל-3 שעות עבודה לפחות. לא יודע מה הסטנדרט. * צריך להיות HDMI ו-בלוטות'. * כונן HDD של לפחות 500 מגה בזול. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף במהירות 7200. * עדיף צורב DVD. אם זה מוריד את ההיצע, יש בהחלט נכונות לשקול צורב חיצוני. * כונן Bluray לא נחוץ. * צריכים להיכנס בתקציב רישיון למערכת הפעלה. * יש לי באופן אישי חיבה למחשבי דל ולנובו, אבל זה ממש לא מחייב. תודה רבה למגיבים, אשמח לספק עוד מידע אם צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אותו בעיקר לגלישה באינטרנט ולאופיס, וחשוב מאוד שהוא יהיה קל. בינתיים אני חושב שאני אקח את זה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 יש משהו יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חדש לאבי, הוא ישתמש בו בעיקר לעבודה; תוכנות לניהול עסקים וגלישה באינטרנט אני מחפש משהו קצת יותר חזק ממה שהוא באמת צריך SSD חובה, לפחות 256 ג'יגה אך עדיף 512 ג'יגה, או SSD של 256 ג'יגה + HDD נוסף תקציב: איזור ה 6000 שח, אפשר פחות אם עונה על כל הדרישות. כרטיס מסך הכי פחות חשוב כי הוא לא ישמש בכלל למשחקים. רזולוציה 1080P יספיק, אם גבוהה יותר (2K?) אפשרי אם עומד בתקציב / אם יש דגם מסויים שעומד על כל הדרישות ויש אותו רק עם רזולוציה גבוהה מ 1080P. גודל המסך 15 אינץ. מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת - אין צורך חיבורים: לפחות אחד TYPE-C, השאר USB 3 או USB 2, שיהיה גם אפשרות חיבור למודם/ראוטר לא משנה כמה דק או לא דק / כבד…
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אני מחפש קניה למחשב נייד שיעבוד הכי טוב ובצורה רציפה הכי שאפשר עם מערכת ההפעלה של מקינטוש (לא קניה של MAC אלא נייד רגיל) מטרות המחשב העיקריות הן תכנות. אני אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייד אמין, עם מעבד חזק מאד, 4GB חובה, וכרטיס מסך חיצוני שיתמוך באקסלריישן של CS4. חשוב מאד שהמסך יהיה הכי איכותי שאפשר (רצוי LED) עם שטח תצוגה מסביר פנים. אשמח להמלצות, תודה ! :hi: :hi:
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות מחשב לעסק שכבר נפתח (חנות בגדים) הצורך שלי זה אינטרנט ומלאי בחנות ושלא יהיה ישן מידיי אין לי בעיה גם עם יד שניה רק שההבנה שלי בניידים מעט נמוכה הייתי מעוניין שתיעצו לי ....... על סוגים מסויימים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן! מחפש נייד לעריכת פוטושופ. דרישות: מעבד Core2Duo עם 4mb cache, מהירות 2.2-2.4. 4GB זיכרון ומערכת הפעלה שתומכת 64 ביט. אני צריך כרטיס מסך חלש מאד!!! אני לא רוצה להוציא תקציב/משקל/אנרגית סוללות על כרטיס מסך חזק מדי ומיותר. מסך גדול, 17+, מהירות תגובה ממש, אבל ממש לא חשובה, מה שכן חשוב זה דיוק צבעים ללא פשרה וזווית צפיה רחבה. אחסון: לפחות 250 ג'יגה. BIOS שמאפשר overclocking. משקל ומימדים לא ממש שיקול. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום מחפש נייד שיהיה מספיק חזק לפרמייר. מסך 14" עדיף ssd משקל נמוך ככל הניתן תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה הולך חברים? אני מחפש נייד חדש לעריכות סרטים (Sony Vegas) וגראפיקה עד 3000 שקל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל, במידה וזה ממש יועיל אז בטח! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכות סרטים וגראפיקה - SONY VEGAS, תוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך :) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…
-
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! עקב עומס בלימודים, החלטתי שאני חייב מחשב נייד שיסתובב איתי כדי שאני לא אאלץ לחזור כל פעם הבייתה כדי להמשיך לעבוד. אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין, עם ביצועים טובים כמובן, שיסחוב את תוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, עריכה דו-מימדית בעיקר) בטווח מחיר של 5500 ש"ח. חשוב לי שההארד דיסק יכיל לפחות 160GB, צורב DVD חובה, גודל מסך לפחות 15", אם מתאפשר יותר (ועדיין ברזולוצייה גבוהה) בטווח המחיר הזה אני אשמח, יציאת ו-S-VIDEO, וכמה שיותר כניסות USB. הבנתי של-Dell יש מגוון ניידים שיכולים לעניין אותי אבל אני מאבד את עצמי בתוך המבחר, אשמח אם תוכלו להנחות אותי. יש המלצות ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב עבור אח שלי, ישמש לחיבור למסך LCD בגודל 40 אינץ' ומדי פעם צפייה בסרטים כאשר הוא בעבודה. * גודל המסך? 12 עד 14 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, מקסימום 3 ק"ג אם יש מחשב שיספק זמן סוללה ארוך במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה של לפחות שעתיים, רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן, יש צורך בחיבור HDMI אלא אם ניתן להשתמש ביציאה אחרת דיגיטלית או במתאם לצורך העברת וידאו + אודיו. * בלוטות? לא ממש חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה לפחות. * צורב DVD? רצוי, אך ניתן להתפשר על צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך באחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בטווח המחיר של 600-700 דולר. חבר שלי יביא לי אותו מארה"ב בתקופה הקרובה. הדרישות שלי הן שהוא יהיה מבוסס על פלטפורמה של אינטל, אמינות גבוהה, זמן סוללה חשוב מאוד כאן, רשת אלחוטית כמובן. כרטיס מסך לא משנה כי הוא לא יהיה בשימוש לגרפיקה ומשחקים, דיסק קשיח רצוי כמה שיותר גדול אך זאת במסגרת התקציב,זכרון לפחות גיגה. בעקרון המחשב ישמש אותי לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט בעיקר, אין לי מושג בתחום הזה של הניידים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מצאתי מחשב נייד של טושיבה ב NewEGG.com לינק 1. איך המעבד שלו? האם חזק/אמין? 2. האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב יותר לקנייה בארה"ב בסביבות אותו תקציב. רצוי שיהיה עם מסך 15.4, עם XP PRO, כרטיס רשת אלחוטי ורצוי גם יצאת s-video. המחשב לא ישמש למשחקים אך כן לצפיית סרטים, בעיקר לעבודה עם וורד ותוכנות גרפיקה כבדות וגלישה בנט... תודה מראש, יוני.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד (למתנה) בתקציב 4K השימוש הוא ביתי: אינטרנט, סרטים, מוסיקה צריך שהמחשב יראה טוב (לא כמו ה-ibm thinkpad ) מסך - עדיף רחב וגדול יחסית 1GB זכרון סוללה רגילה בלוטות' - ייתרון אבל לא חובה דיסק קשיח - לפחות 60GB (אני לא יודע מה הגדלים המקובלים בניידים היום) צורב DVD - כדאי אין העדפה לחברה כלשהי או אחריות בינלאומית אם אפשר בתקציב, שיוכל להריץ ויסטה בלי להישתעל תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הנייד שקניתי לפני 6 שנים. מחפש משהו עם נתונים סטנדרטיים להיום. גודל מסך 15.6, כונן SSD, צורב DVD (כן, אני יודע...), יציאות סטנדרטיות, סוללה איכותית ושלא יהיה כבד מדי. האחריות כאן חשובה. שתהיה ל 3 שנים מחברה עם שירות לקוחות מוכח. זה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח... חריגה של 100-200 שקל תבוא בחשבון במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים: עבודה משרדית, עריכת תמונות (לא בפוטושופ), גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש של ת'ארדים בפורום החלטתי לפתוח נושא כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בדיוק.. אני מחפש נייד לשימוש בטכניון, שאני אקנה לו מצלמה כלשהי ויקליט את השיעורים (אם זה אפשרי מבחינה חוקית). בנוסף אני אשתמש בו לכתיבה, ולעבודה במשך מספר שעות, ולכן אני מעדיף ציפוי מט, וכמובן חיי סוללה שאני מקווה שיספיקו לי ליום לימודים (אני לא יודע אם יש שקעי חשמל בכיתות..). גודל מסך טוב נראה לי 13-15" ואין לי העדפה ספציפית.. הארד דיסק אני מעדיף כמה שיותר גדול (לצילום השיעורים ושמירת הקבצים או לפחות מלק מהם), ומעבד כזה שיוכל לסחוב הקלטה בזמן אמת ברזולוציה נורמלית ואולי כמה סרטי HD וקצת משחקים. תקציב: 3000+-, אם זה ממש חשוב אז 3500, עדיף לכיוון ה-3K.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-