עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם מודם סלולארי מובנה, וכמעט שהתיאשתי. הדרישות שלי מעבר למודם הם: מעבד 8600 ומעלה, מסך 14 וזכרון ddr3. בתחילה הלכתי על הלנובו מסדרה t400 אבל עד לרגע זה לא מצאתי לרכוש דגם שיש בו מודם סלולארי מובנה ולא רק הכנה. התרוצצתי בשביל זה המון, ונאדה. במסגרת החיפושים מצאתי אולי תחליף ראוי, ורציתי לשמוע את חוות דעתכם. מדבור בdell e6400 עם מפרט שעונה על הדרישות מלבד הזכרון שהוא ddr2. המפרט המלא כאן. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p87.htm שאלותי: 1. האם ddr3 כה משמעותי? ללא קשר לצרכים האישיים שלי, מעניין אותי לדעת אם יש פער משמעותי ביניהם. 2. האם מישהו התנסה עם המודם המובנה שהמשווק הספציפי מציע? מישהו יודע לומר עליו משהו. ראו כאן…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למטרות גיימינג כבד, והוא מעוניין לקנות אותו דווקא מאייבורי מחשבים (שיקולי מיקום וכדומה). המפרט הכי טוב שהצלחתי להרכיב לו בתקציב הנ"ל (עדיף לא לחרוג) הוא: Amd Phenom 2 9550 לוח אם Gigabyte דגם GA-MA790X-UD4P 4 GB זיכרון קינגסטון 800 MHZ. Radeon HD 4870 Vapor-X 1024MB GDDR5 HD WD 500GB ספק כוח HEC 500 WATT מארז Thermaltake WingRS 201 סה"כ מחיר למפרט הנ"ל: 3,500 ש"ח. יש לכם הצעות לשינויים שלא ייקרו משמעותית את מחיר המחשב? ויש לי התלבטות נוספת לגבי הזכרון. האם כדאי לקחת לוח אם שתומך ב-DDR3? ואם כן איזה? נ.ב אל תציעו חנויות אחרות הוא סגור על סניף מסוים של אייבורי.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  3. יש לי מחשב של HP מדגם DV3660, במהדורת ה"ברונזה".. לאחרונה הגיע לידי מחשב "חדיש" יותר DV3, מדגם EJ2090 (אם אני זוכר נכון את הקידומת של האותיות) מדובר באותו מחשב פחות או יותר.. מעבד זהה, קשיח זהה, הפרש של 1GB זיכרון, וכ.מסך G105 במקום 9300 שמתי לב שהאיכות שהורגלתי אליה - ירדה מאוד, המקשים לא נוחים למגע, בתחתית המחשב הפלסטיקה לא "יושבת" בצורה אחידה, והתחושה הכללית טובה פחות לדוג' - אין חיבור מודם יותר, יש רק חיבור אוזניות יחיד.. וכו' אשמח לקבל הסבר עבור התופעה..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by ReL_1,

שלום , יום שני אבי טס לאירופה ולאחר מכן לסין והוא יכול להביא לפטופ. לשם כך אבקש המלצתכם, להלן הדרישות: 1. סטודנט (מקליד הרבה וצריך מקלדת+מסך נוחים) 2. צריך מסך 14 - 15 אינץ' גג 3. סוללה שתחזיק זמן עבודה סביר לאוניברסיטה 4. שלא יהיה מהסוג הכי כבד, עדיפות לדגם "רזה". 5. משחקים פחות קריטי 6. מוכן להתפשר על כונן קשיח (לא חייב 320GB או משהו כזה... גם באזור ה100-200 זה בסדר) אשמח לעזרתכם..! תודה וסופ"ש נעים לכולנו ;D

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. שלום לכם, בדיון קודם קיבלתי המלצה למחשב חזק ללא הגבלת מחיר אמיתי ראו להלן: אני טס לארה"ב בקרוב (עבודה) וחשבתי לצאת למסע קניות לפי המפרט - כמובן רק לחלקים שהם זולים משמעותית שם ומשקלם סביר (מזוודות כבר יהיו מלאות במשחקים לילדים וכל מיני לאשה וכו'). מה דעתכם, מה כדאי להביא משם? וכמו כן האם לשנות משהו במפרט עקב הנסיעה או הזמן שעבר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  6. הנה המפרט: Intel Core i5 – 750 מעבד (כולל קירור) Intel P55-WB 1333FSB לוח אם 4196MB DDR3 1333Mhz 500GB SATA2 7200 דיסק קשיח של WD GeForce 250GTs 1GB כרטיס מסך DVDRW x22 Samsung/LG כונן דיסקים True Power ספק (לא פורט לי כמה וואט הוא מספק) מארז HuntKey A502 מקלדת+עכבר 3360 ש"ח *אני לא הרכבתי את המפרט,קיבלתי אותו כהצעת מחיר מחנות. *אשמח לשמוע חוות דעת,שיפורים וכ'ו. תודה

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  7. שלום, בקרוב חבר שלי טס לארה"ב ואני מתלבט עד מאוד איזה מחשב אני רוצה שהוא יקנה בשבילי. ראשית, ברצוני לציין שאני אמנם לא גיימר מטורף, אבל ממש אשמח שמידי פעם משחק טוב יעלה על המחשב. מדובר כמובן על מחשב נייד. המפרט של 2 הדגמים: HP dv6 dv6t Quad Edition Processor Type: i7-720Qm ProcessHor Speed: 1.6 GHz Memory (RAM): 4 gb ddr3 Hard Drive Capacity: 500 GB Display: 15.6 hd hp led brightview display 1366x768 Graphics card: Nvidia GeForce GT 230M הדגם השני (Asus): Asus - Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor Features 2 processing cores, 1066MHz system bus, 3MB L2 cache and 2.53GHz processor speed per core. 2 high-performance processing cores 4GB DDR2 memory . 16" LED-backlit LC…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן אני אתן פה 2 מפרטים ואני רוצה שתגידו לי כמה אמור לצאת כל הסיפור במידה ואני משלם רק על הרכיבים (אני מרכיב). אז ככה: מעבד - Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache קירור מעבד - הוצע לי "Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler" אך אשמח להצעות אחרות, אני רוצה קירור יותר רציני, ומה דעתכם על קירור מים? בנוסף יש קירור פאסיבי אבל שוב, כל מע' הקירור של המחשב נראית לי חלשה משהו... לוח אם - Intel P55 Express Based Main Board זיכרון - הבנתי שיש רק 2 סלוטים על הלוח אם ואני רוצה מינימום 6גיגה אז 3072x2 DDR3 1333MHz ממשק פיירוייר 400 - Texas Instruments IEEE-1394A Firewire-400 (1 x Rear) כ. מסך - ATI Radeon HD4350 512-MB Dual Monitor + TV - Silent (Passiv…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by nitzant,

שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by amru,

מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? תודה, אמרו

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by ShaY-MoR,

האם משתלם לי לקנות? זה המפרט T6600 2.2Ghz 800Mhz 4098MB DDR3 1066Mhz WIDE 15.6" WXGA LED nVidia N10M-GE1 512M דיסק קשיח 500 GB Win 7 HOME כעקרון אני צריך מחשב שגם יספק לי אפשרות ללמוד מחוץ לבית אבל גם לא יחסוך ממני הנאה של משחקים עם גרפיקה (fifa. pro, COD) וגם משחקים שצורכים יותר יכולת עיבוד (football manager) ואפשרות לפתוח כמה תוכנות במקביל, עם מוסיקה וסרטים לפעמים, לצורך עבודה נוחה ונעימה, מבלי שהמחשב יתקע. התקציב שלי זה 3500, המחשב הזה יספק לי את הצרכים? יש לכם המלצה למחשב אחר במחיר הזה? איך הכרטיס מסך הזה ביחס ל4500HD המובנה של אינטל? תודה, שי

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by talisman,

הבנתי שההבדלים הטכניים ביניהם הם לא גדולים, ובכל זאת אני אשמח לשמוע על המלצות לדגמים ספציפיים.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  13. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. Started by Zippy,

אשמח לקבל הצעות וחוות דעת לגבי המפרט הבא, כאמור לשימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, מוסיקה וכו'. חשוב שיהיה שקט, שישמש אותי בשנים הבאות, ללא OC כאמור. ללא צורך במסך ועכבר. מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪516 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪516 זיכרון: [..] PATRIOT VIPER II 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - SECTOR5 : PVV34G1333LLK ₪679 מארז: [..] ANTEC SONATA III w/o PSU ₪350 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 VS4121BLK ₪372 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 330W BRONZE - RETAIL ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪269 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2923 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אל פסק: ADV…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחשב ראשון. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח ואם אפשר אז גם פחות 2. מטרת המחשב היא גיימינג כבד( crysis, battlefield 2 bad company 2, cod 6, border lands ועוד) ואני רוצה להצליח לשחק ברזולוציה גבוהה והמשך יהיה בין 20-22 אינץ' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אני לא מתכנן אוברקלוק למחשב 5. אני רוצה הרכבה בחנות 6. אני רוצה שהמחשב שלי היה שקט מאוד(8 בסולם של 1-10) 7. אני גר ליד הכנרת ומעדיף חנויות קרובות(משהו שקרוב לטבריה) 8. אני רוצה שלמחשב יהיה 500 gb כונן קשיח וכ-4gb זיכרון 9. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב כמו להוסיף כרטיס מסך חזק ושדרוג מעבד. 10. חשבו לי שיהיה חיבור dvi או hdmi ושיהיה מארז שיכול לשמור שהמחשב לא יתחמם מדי. 11. אני מעדיף גם שיהיה חיבור 5.1 למקרה שאני ארצה לקנות …

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  17. יש ברשותי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט? אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי? לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  18. ראשית אציין שכבר ביקרתי כאן וקיבלתי ייעוץ על מרבית מרכיבי המחשב שיהיה מבוסס מעבד i5, לוח וזיכרונות תואמים, מארז אנטק 182/3, כרטיס מסך כרגע יהיה ברמת אנטרי ,משהו כמו 4550 פאסיבי (אולי יורחב בעתיד). כרגע כונן קשיח אחד, נפח 1 טרה. זיכרונות 4 גיגה. כרטיס טלויזיה. שימושים- רב תכליתי, משחקים לא מהכבדים ביותר, לא מתכנן כרגע oc. נותרו פריטים אחרונים לגביהם מבקש יעוץ. שקט העבודה הינו מרכיב חשוב ביותר אצלי. מבקש המלצה על ספק כוח, 500-550 וואט, שקט ביותר, בדילמה בין seasonic, enermax, corsair או משהו אחר. יכול להיות שמספיק לי פחות וואט, אך אני רוצה קצת מרווח בהספק, להרחבות בעתיד, וגם, כי כאשר ספק הכוח לא מנוצל ברמות הגבוהות שלו הוא יעבוד שקט יותר.(בחישוב באתר מיוחד לכך יצא לי כ- 420…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by thony,

שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. התקציב שלי זה עד 3000-3500 אני צריך מחשב שיריץ תוכנות כבדות וגראפיות כמו labview ו autodesk inventor הכרטיס מסך צריך לתמוך בתלת מימד אני צריך במחשב כונן DVD(לא צורב) אני צריך 160GB זה הדרישות שאני צריך מעבד AMD 64 6GB RAM כונן DVD (בלי צורב) כרטיס מסך שמריץ תוכנות תלת מימדיות כבדות (cad workstation-capable graphics card) זה האתרים של התוכנות עם הדרישות http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?id=13727144&siteID=123112 http://www.ni.com/labview/requirements אני גר באיזור המרכז אז אם אתם יכולים תביאו חנות באיזור

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום רב, רציתי לקבל מכם חוות דעת לגביי המפרט הבא: מעבד : 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 1366 לוח אם : X58 PRO-E 7.1 1 GLAN MSI כרטיס מסך :GeForce 220GT 1G Gigabyte דיסק קשיח : 500GB SATA2 16MB WD זכרון : Value Geil 3X1GB DDR3 1333MHz ספק כוח : FAN 12cm LiterPower 600W Thermatke זה מחשב שאייבורי הציעו לי. אני צריך אותו בעיקר להרצת שרתים וירטואלים עם VMWare, בנוסף גם שיתאים למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מדי - אני לא גיימר אבל אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיחזיק משחקים רגילים. זהו בעיקרון. מה אתם חושבים? אני קצת מתלבט לגביי הלוח של MSI, אני לא לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE ביחד עם לוח אם של MSI. אני גם לא יודע עד כמה MSI נחשבים טובים מבחינת לוח אם. מחכה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! חיפשתי מחשב לצרכים ביתיים+. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' (שנה ב') ומעוניין במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, קצת סרטים וקצת מטל"ב. המליצו לי על ה DELL Vostro 1015 וראיתי שמחירו הוא החל מ- 2900. האם הוא עונה על הצרכים? יש למישהו נסיון איתו? חסרונות/יתרונות? כרגע אין לי מחשב, והמחשב אמור להיות המחשב היחיד בבית - האם הוא מספיק? אני מתלבט האם לקנות נייד או נייח. חשבתי לקנות מעבד E5300 או E7500. האם המעבד של הDELL שהוא T5870 2.0GHz מקביל להם? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:09:39 בס"דדרך אגב, ראיתי שכתבו שהרזולוציה שלו לא משהו. במה זה בא לידי ביטוי? זה משפיע על משהו בשימושים שלי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:20:51 בס"דומה לגבי…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. תקציב : 3500 ש"ח , אין בעיה להשתמש בכולו. שימושים צפויים לפי דרגת עדיפות : 1. מחשב פיתוח ושרת SQL. 2. צפייה בסרטים FULL HD. 3.לא גיימר רציני אבל מגניב אם אוכל לשחק במשחק חדש אחד או שניים (עדיפות נמוכה). אין צורך במסך - ברשותי LG FLATRON w2261v 22'' Widescreen LCD Monitor אין צורך בציוד היקפי, כולל: מקלדת, עכבר, רמקולים. אין צורך במערכת הפעלה. מעוניין לשמור על אופק שדרוג למעבד וכן לזיכרון. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by אמתי,

אם יש לי סוללת 12 תאים אם הספק של 8800 וסוללת 6 תאםי עם אותו הספק יש הבדל בינהם ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.