עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום הילד הגדול בן 15 אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי--- כרייסז --לומד תכנות--- ג'בה ועוד קיבלתי הצעה לקנות מעבד i7 920 אקסטרים סוקת 1366 לוח אם ex58udr3 של ג'יגהבייט כרטיס מסך hd 5850 ati זיכרון טריפל 3x2=6 של ocz ספק 650 w סי סוניק ----או אנטק דיסק קשיח--של סמסונג 1 t בקיצור 1000 ג'יגה והאם יש הבדל בין f-1 ל- f-3 מארז-- ???????????. אשמח לעצה להמלצה כמה זה צריך לעלות המון תןדה

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC ....

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הינו 4000 ללא חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך, ם אם אלו שיפורם שישפיעו על הביצועים אז כמובן שבכל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג אך אני מקציב לזה 100 שקלים גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים כבדים, סרטי היידפנישן, הורדות ומשחקי רשת. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא הבנתי בדיוק את השאלה, אך המחשב הולך לעבוד הרבה תחת שימוש של משחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. מישהוא מישתמש במחשב הנ"ל ASUS1101HA צריך חוות דעת עלו קצת דחוף הולך ליקנות היום שימושים בעיקר אינטרנט תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. שלום. שלום. ברצוני לרכוש מחשב לסלון שיהיה HTPC ברוב זמנו, וכאשר הוא לא בשימוש שיהיה מסוגל לערוך ולעשות RENDERING לסרטי 1080P ב VEGAS/PERMIER. המחשב יחובר ישירות ל LCD בחיבור HDMI בלי רסיבר. התקציב הוא 3500ש"ח (כולל סט מקלדת ועכבר) והמgrfu, שבניתי הם אלו: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪804 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. 1. תקציב מקסימלי: 4500 (ללא מסך, ללא ציוד הקפי) -לנצל את כל התקציב -חריגה מותרת רק באם הדבר ישפיע על שיפור (עוד 500) 2.שימושיי המחשב: משחקים חדישים ביותר-סרטי HD א. GTA החדש ואם יש משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אז לפי הגבוה יותרר. ב. לא מבין את השאלה אז מניח שגם לא רלוונטי לגביי. ג. * 1920X1080 - full hd - W2353V - LG * GTA, DIRT 2 , חדישים ביותר *הכי גבוהות שיינתנו במשחק 3.לא, יש לי הכול 4.אין צורך ב: כונן דיסקטים, כרטיסי טלוויזיה, כרטיס קול שאינו מובנה(אין צורך באלו) *אך יש צורך בצורב dvd ואם אפשר להוסיף למפרט צורב blu-ray לשם הסקרנות שלי(שלא יכלל כחלק מהתקציב של המפרט) 5. יש לי : -מעבד: intel i5-750 שאלה, לקנות tray עם מאוורר שאתם תציעו לי או box? -כרטיס מסך: מתלבט …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. http://www.extremepc.co.il/product.aspx?p_id=7377 המחיר לדעתי מצויין והכל מתאים לדרישות שלי הדבר היחיד שיש לי ספק לגביו זה המעבד השאלה שלי היא האם המעבד הנ"ל יצליח להתמודד עם ווינדואס 7 - לא גרסת סטארטר נ.ב HD יעשה בעיות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Shbd,

טוב, אחרי כמה שנים טובות, המחשב שנקנה בהמלצת חברי הפורום כאן כבר די גוסס והגיע הזמן להתחדש. ובכן, שימושי המחשב החדש יהיו בעיקר תכני HD, קידוד תכני וידאו, עריכת וידאו (VEGAS), פוטושופ, ובמסגרת התקציב הזה, משחקים זה לא מן הנמנע. המחשב יעבוד כל הזמן עם המון דברים במקביל ולכן הדרישה העיקרית שלי היא מעבד חזק ו-4GB זיכרון, ואם גם אפשר לדחוף כרטיס מסך יותר מטוב, אז מצויין. *אין צורך בהארד דיסקים וכל ציוד היקפי כלשהו. *דרישה חשובה נוספת- מארז פשוט עם סירקולוציה טובה (עייפתי מלנקות כל הזמן ובנוסף היופי לא מעניין אותי). *חשוב גם שהמחשב יהיה שקט מאוד (!). *לא מתוכנן OC. המלצות גם לחנויות טובות ואמינות במרכז, יתקבלו בברכה. יום טוב ותודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. משחקים לא כבדים במיוחד, ללא OC, מסך 19" שישודרג ל22" בקרוב. לא הייתי סגור על הלוח אם והכרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לשפר לי אותם אם אפשר. תודה רבה!! מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L ₪362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950020 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪241 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28686 צו…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  11. היי , אני צריך בבקשה עזרה לגביי הרכבת מפרט מחשב . הסכום ינוע בסביבות ה-4000 ש"ח. יש מס' רכיבים שהחלטתי שבטוח יהיו כחלק מן הפרט והם: #מעבד: i5 - 750 שאלה- האם לקנות tray ולהוסיף קרור שונה למעבד הזה? #כרטיס מסך: אני מתלבט בין 3 כרטיסים, כולם מבית ati 1- 5870 2- 5850 3- 4870x2 אלא אם כן תציעו לי כרטיס מסך מבית nvidia שלטענתכם יהיה טוב יותר מבין השלושה אשמח לתגובה בהקדם האפשרי. בתודה - חן

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by omer_xd,

שלום רב, בירצוני לדעת כמה יעלה לי מחשב עם כזה מיפרט טכני: מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz פתרונות קירות למארזאודה אם תגידו לי אם דבר כזה הוא נחוץ) 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm גוף קירור למעבד: NOCTUA NH-U12P SE2 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3 זכרונות: 2GB DDR3 1333MHz זכרונות2: 2GB DDR3 1333MHz כונן קשיח: Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB כונן אופטי: DVD-RW - SATA כרטי מסך: מבוסס Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI מארז: ANTEC NINE HUNDRED II (אשמח אם תציעו לי משהו יותר זול) ספק כוח: CORSAIR 650W TX

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. בדקתי באחריות של לנובו לפי הסריאל שלי וכתוב שאני עדיין באחריות, אך לא ברור לי אם היא בינלאומית. המחשב נרכש בחו"ל אבל לא זוכר אם הקפדתי על אחריות בינלאומית. הנה מה שכתוב: This product has a three year limited warranty and is entitled to EZServ/Depot service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. למי אפשר לפנות לבירור העניין?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  14. מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין? תודה, אמרו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תקציב:2000 ש"ח לא חובה לנצל את כל התקציב, לא לחרוג. שימושים: אופיס, אינטרנט, מוסיקה , מטלב וכו'. לא צריך: מסך, עכבר, כונן FLOPPY, כ. מסך. ציוד היקפי נצרך: לא צריך OC: לא יהיה שימוש בOC. שקט: חשוב שהמפרט יהיה שקט 10 מתוך 10. מערכת הפעלה: אין צורך במערכת הפעלה. חנות: לא מכיר, חשבתי מאיבורי, KSP שדרוג: לא מתוכנן שדרוג של כ. מסך. זכרון: לא יודע לגבי שדרוג שלו. מעבד: לא יודע לגבי שדרוג שלו.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Despair,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו אך גם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית - משחקים סבירים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו ח…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Zomgnome,

Vista 32 (עומד לשדרג ל7 למען האמת, כנראה בכמה ימים הקרובים). 2G RAM, לא יודע תוצרת. DDR3. E6750 (2.60GHZ) Core 2 Duo . Geforce 8800GTS (מהישנים, לא ה512 "החדשים"!). לוח-אם ASUS P5K ספק אני לא יודע ואין לי איך לבדוק ממש מצטער, אבל הוא בסביבות ה440 לדעתי בכוח ולא עושה בעיות. שימוש עיקרי: משחקים. רוצה לשדרג: כ.מ (ואולי גם מעבד לפי מה שתגידו). OC: כן אני כנראה יעשה OC בינוני-כבד לכרטיס מסך. הגדרות הכי גבוההות - גבוההות בינוניות, רזולוציה 1680 על 1050 בדרך כלל בלי AA , כול סוגי המשחקים (מOBLIVION או WOW לCRYSIS). תקציב: 1500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג ולחסוך, אבל אפשרי לחרוג. אין לי שום חשיבות לשקט או לא שקט. אני חושב על להחליף כרטיס מסך, על מה אפשר להמליץ? אולי גם מעבד אם אתם חושבי…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שבוע טוב לכולם, מעוניין לבצע שידרוג למחשב בעקבות לוח אם שכנראה סיים את תפקידו. התקציב שברשותי לשדרוג הוא 2000 ש"ח איתם אני רוצה לקנות לוח אם, ספק, זיכרון, כרטיס מסך, צורב DVD וHD נוסף על החלקים להתאים למעבד אינטל שאת הדגם המדוייק שלו אני לא יודע. מקווה שתוכלו לעזור לי לפי פרטי הלוח אם הקודם ומהפרטים הרשומים על המעבד לוח אם קודם: abit SG-95, פרטי מעבד: Intel pentium D 925 SL9KA COSTA RICA 3.00GHZ/4M/800/05A 3704A196 ( מקווה שזה עובר :s05: ) בסך הכל כפי שאתם רואים נדרש כמעט מחשב שלם למעט המעבד, מארז וכל הציוד ההיקפי. המחשב אמור לשמש לצורכי גלישה באינטרנט, הורדת קבצי מדיה (מרובה), עבודה במסגרת אופיס והפעלת משחקים ברמה בינונית. תודה מראש לממליצים ושיהיה שבוע טוב לכולנו

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by Shay_a,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מיני נייד 10-11 אינץ' ואשמח לקבל המלצה למחשב טוב. התקציב בסביבות 2000-2200 ש"ח. חשוב שיהיה של לא סתם חברה, משהו מומלץ ואמין. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by idanmev,

היי, ברצוני לקנות מחשב נייד ואשמח אם תוכלו להעריך מהי עלות המפרט: HP 15.6" Intel Pentium T4200 2.0GHz Laptop Base Features Approximate Battery Life Dependent On Usage Hard Drive Speed/Capacity 320 GB LED Backlit Display No Optical Drive 8X DVD±R/RW LightScribe SuperMulti with Double Layer Processor Speed 2.0 GHz Processor Type Intel Pentium Processor T4200 RAM 3GB DDR2 (Exp. To 4GB) Screen Size 15.6" Graphics Discrete Video Memory No Expandable Video Memory No Graphics Chipset Intel Graphics Media Accelerator 4500M Integrated Video Memory Yes Native Screen Resolution 1366 x 768 Upgradable Video System No Video Memory 1309 MB המחיר המוצע עליו הוא 470$, …

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שלום חברים. אני יוצר מוסיקה אלקטרוית והגיע הזמן להחליף מחשב למשהו הרבה יותר עמיד שיוכל לסחוב את הפרוייקטים שלי. אני מחפש מחשב חזק מאוד ללא ציוד היקפי כגון:עכבר,מקלדת,מסך,CDROM,דיסק קשיח,כרטיס קול,רמקולים. התוכנות שאני משתמש בהם הם:קיובייס,ABLETON ועוד הרבה VSTi. אם אפשר גם על מנת לעשות השוואה. תציגו גם מחשב נייד אל מול המפרט שתציעו שיהיה שווה לו בעוצמה כי עדיין לא החלטתי האם זה הולך להיות מחשב נייד או רגיל. תודה!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. שלום חברים! מחפש מפרט ל-2 מחשבים בתקציב של -5500-5000 ש"ח לשניהם מהחנות של KSP בירושלים סניף הר חוצבים. המחשבים יכולים להיות זהים - זה לא משנה לי... אלא אם כן זה משתנה בהתאם לגודל המסך - ברשותי מסך 17" ולמחשב השני אני רוצה מסך 22-23 המחשבים מיועדים למשחקים קלים, לאינטרנט, סרטים ולאופיס. יש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (22-23 אינטש), מקלדת, עכבר ורמקולים למחשב אחד בלבד - למחשב השני כבר יש לי הכל - כולל מסך 17" לא קריטי שיהיה שקט מערכת הפעלה XP לשניהם כולל הרכבה לשניהם חשוב שלא אצטרך לשדרג שוב את המחשבים ב-3 השנים הקרובות לפחות. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים