עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shshmul,

מפאת אילוצים שונים ,אני מחפש מחשב נייד בלבד,שיהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים עם מסך 17 , יש חיה כזו? אשמח מאד לקבל הצעות תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. * מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ob,

שלום לכולם ! אני מחפש נייד לסטודנט לאדריכלות נוף . להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? AutoCad , AutoDesk , Photoshop * גודל המסך?להמלצתכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[/? SSD אם זה אפשרי , או להמלצתכם . * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב? טווח מחירים - 2500-3500 ש"ח תודה !

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  4. Started by Salwaby,

עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by borisp,

אני מחפש נייד שניתן יהיה להשמתמש בו כמחשב עיקרי ויחיד בבית (כלומר אני צריך חיבור קווי לאינטרנט), ושניתן יהיה להריץ עליו תוכנות גרפיות לצרכי עיצוב. התקציב הוא 3000-4000, ובמקרים מיוחדים ניתן יהיה להתגמש בכמה מאות בודדות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by avihy,

אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה

7. Started by mudale222,

תקציב עד 4K. SSD 256 חובה. מסך - בין 12.5-14 אינטש. מעבד כמה שיותר חזק. זהו בעיקרון, תנו קישור לחנויות ספציפיות שיש להם את המחשב, זה יהיה מבורך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by optimizeR,

שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בהתחלה רציתי הכל, מחשב חזק , 13-15 אינ'ץ, שיריץ משחקים וסרטים עם איכות תמונה טובה ובלי השתקפות באור יום עם חיי סוללה ארוכים של יותר מ4 שעות. הבנתי שאין כזה דבר. מכיוון שאתנייד איתו ללימודים בקרוב, חיי סוללה ומסך שניתן לעבוד איתו באור חזק הם פרמטרים שיותר חשובים לי. לכן אני מוכן להתפשר על הביצועים.( חוץ מזה שזה גם יוריד את המחיר שזה לא רע) אשמח לשמוע הצעות. חשבתי על ה: DELL INSPIRON N5010 i3-350M 15.6 אבל נראה לי שהמסך לא יעבוד טוב באור(אני חושב שהוא לא מט) ובגלל שזה מחשב די חזק הבטריה לא תספיק להרבה זמן. תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

12. Started by neo690,

משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5'. מחיר: עד 2500 מסך מגע + מקלדת נשלפת ז"א המסך הופך לטאבלט שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Moor,

שלום. אני סטודנט מחפש נייד לשימושים די כלליים: סרטים, office, אינטרנט... התקציב גמיש אך אשמח לא לעבור את ה-3K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך, עדיפות לכמה שיותר קל (יודע שעם המסך זה קצת בעייתי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם יש המלצה למסך יותר קטן במחיר משלתם, אז אשמח אם תצרפו גם אותו.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by TRISOMY,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות רגילה * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-2 קילו יהיה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה. אם אפשר אז גם HDMI.* Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין אני יודע שהתקציב מאוד מוגבל, אבל זה מה שחברה שלי יכולה להרשות לעצמ…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. שלום, אני מחפש נייד לסטודנטית לשימושי אופיס/אינטרנט/מוזיקה/סרטים בתקציב של עד 5000 ש"ח, עם חשיבות שהנייד יהיה יחסית קומפקטי וקל לכן העדיפות היא ל- 13.3 או 14.1. יש לי כמה מועמדים ושאלות מועמד הראשון הוא LG שבסה"כ יש לו אחלה מפרט מלבד 2 חסרונות של מעבד ויציאת SVIDEO. האפשרות השניה שאני חושב עליה היא DELL XPS M1330 (בלי כרטיס מסך למשחקים) אבל המחיר קצת מחוץ לתחום, מה שמעצבן אותי זה שבדקתי באתר האמריקאי של דל את אותו מחשב ואפילו שדירגתי לו את ההארדיסק ל-250 ג'יגה וסוללה 6 תאים ויצא לי שם 2000 שקל יותר זול מהכי זול בזאפ.. (1028$) כמובן שיש את בעיית האחריות, ומה שאני רוצה לדעת זה אם אני מביא מארה"ב דרך האתר הרשמי של דל שנה אחריות זה תופס למשהו בארץ? אחריות בינלאומית או משהו? א…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי, השימושים הם בעיקר אינטרנת ואופיס, יהיה נחמד אם המסך יהיה גדול והרמקולים טובים יחסית... המון תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by Gritzman,

שלום, יש לי קרוב משפחה שיביא לי את המחשב מניו יורק מטרות המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. גודל מסך 14.1 , ומשקל נמוך. כונן קשיח שיהיה לפחות 160 צורב DVD ,רצוי מצלמה אך לא חובה. חשוב שתיהיה אחריות בין לאומית. מחיפוש בפורום ראיתי שמומלץ הדגם של דל E6400 , ושאחריות בין לאומית תעלה 100$ באתר שלהם זה יוצא 1000$ שזה מעל התקציב. אני מניח שיש אתרים אחרים שמשם יהיה יותר זול להזמין, אז אשמח אם תכתבו אותם. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Itay_86,

מממ דרישות? שיריץ תוכנות אופיס למינהם כמו שצריך, שיהיה לפחות 160 ג"ב מקום אחסון (יש לי עוד 160 ג"ב בכונן נייד), שכן יהיה אפשרי להריץ סרטים או מוזיקות כמו שצריך, כמובן חיבור WIFI ומצלמה מובנית (אני יודע שזה כבר די סטנדרט היום). מעוניין במחשב עם מסך קטן מ15.4, שיהיה יותר קל לסחוב איתי גם בגדול כללי וגם במשקל. תודה מראש חברה:-)

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. שלום, אני מחפש נייד בעיקר לצפייה בסרטים (DVD וגם 720\1080p) ומוזיקה, אך גם למשחקים ותוכנות כמו AfterEffects ופוטושופ. כמו כן, שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. חיי סוללה לא רלוונטים לי. השימוש העיקרי שלו יהיה בצבא (בין מארבים... ) ולכן עדיף שיהיה גם עמיד ובעל ביטוח ארוך. שמתי עין על ה1520 עם הרחבה ל2 גיגה זכרון, ומסך 1440x900 - מסתכם ב6.5 (notebookclub). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. היי, המחשב ישמש אותי לעבודה יום-יומית מבחינת תוכנות וכד'... מה שאני בעיקר עושה זה לגלוש באינטרנט , לצפות בסרטים ולשמוע מוסיקה. בסרטים אני צופה על-גבי LCD (עם כבל RGB רגיל שיתחבר ללפטופ) אך חשוב לי יציאת סאונד אופטית מהלפטופ לצורך חיבור לרסיבר 5.1 כאשר אני צופה בסרט בבית עם ה LCD. בנוסף חשוב שיהיה של DELL עד 5,000 ש"ח תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Nerax,

מחפש נייד לעבודה, קל משקל לנשיאה ברכבת. בדגש על משקל אבל בלי מחיר מפוצץ. עדיף עם חיי סוללה ארוכים וRAM של 8GB או יותר. עם ביצועים מספיקים ככה שהדבר הכי כבד שירוץ עליו זה MATLAB אבל בזריזות. מסך 15.6 או יותר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shaib,

שלום, אני מחפש נייד פשוט לשימוש גלישה, צפיה בסרטים וכמובן גיימינג. דגש אישי זה שהכרטיס מסך והמעבד יהיו יחיסית חזקים בכדי שיוכלו להריץ משחקים ברמה טובה, ולגבי המעבד שפשוט יהיה אפשר לעבוד עם מספר דברים בו זמנית (כמובן במידת האפשר והתקציב)

23. Started by b3ta0,

תקציב 2500שח או פחות אני מחפש נייד, מסך בין 10" ל 15.6" (טווח רחב אני יודע, אבל אני רוצה לראות את האפשרויות) חשוב שהמשקל יהיה מקסימום 3 קילו, עדיף פחות. אני מניח שעם דור המעבדים הקודם של אינטל, ולא Haswell. לסטודנטית, לעבודות Office, גלישה באינטרנט וצפייה קלה בסרטים. אם אפשר להתפשר על גודל המסך אך עם מעבד חזק יותר (אם בכלל צריך לצרכים שלי) אז עדיף, אבל אני רוצה לראות את כל האפשרויות. חיפשתי של Asus אך כולם יקרים מדי. איך זה: http://msi.com/product/nb/CR61-0M.html#?div=Specification (דגם i3 כי ה i5 כבר כמעט 3000 שח פה) ואפשרויות נוספות, תודה.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  24. הי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה של אשתי, לא אני ולא היא מתמצאים בנושא ולכן נשמח לכל עזרה. אשתי מלאה את השאלון: תקציב עד 3500 עם חריגות קלות מאוד. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ומעט מאוד צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - חשוב שלא יהיה מסך קטן, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - קל, 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - USB3, HDMI * Bluetooth - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - רצוי 1 TB, עדיף חלק SSD אם אפשר אבל לא חובה. * כונן אופטי - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי * האם בתק…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by HTL,

התקציב שלי לא גבוה נע בן 2500-3000 זמן סוללה טיפה חשוב כל השאר לא. רק רציתי לדעת אם יש מחשב טוב שיכול להתמודד עם עריכת סרטים בתקציב הזה או שאני צריך להמשיך לחסוך...אני ממש לא מבין בשוק הניידים ואודה מראש על כל עצה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.