ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט למחשב חדש. התקציב הוא עד 6500 שקל אבל זה כולל מסך אז נגיד שהתקציב למחשב הוא בערך 5000 שקל נטו!בלי מקלדת והשטויות מסביב! אני כבר הרכבתי משו אבל אני מחפש עוד המלצות מאחרים! אני גם רוצה שהמעבד יהיה של AMD 3200 VENICE CORE וזיכרון 1 ג'יגה! כל השאר לשיכולכם חחח...תודה!
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
דרושה תחנת עגינה לHP ELITEBOOK 8460 הגעתי למסקנה שאני צריך תחנה כי אני רוצה לעבוד עם מסך חיצוני+מקלדת+עכבר אלחוטי... לא נוח לחבר גם מסך גם עכבר גם מקלדת וגם חשמל בכל פעם... יש תחנה תחליפית? (המקורית עולה הון!) תודה.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בתגובה לשאלות : 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 - ואפשר עד 6000 למקלדת אלחוטית 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תיכנות, גלישה, משחקים בFHD, סרטי FHD, פוטושופ. יש לי 2 מסכים 19" LG ו 37" FHD פנסוניק (חיבור HDMI) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רק מקלדת אלחוטית. - מחוץ לתקציב מישהו יכול להמליץ על דגם איכותי (גיימינג - חשוב זמן תגובה, לחיצה על כמה כפתורים במקביל, טווח של 5-7 מטר) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? נציין מה צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הוא הלך לחברת מחשבים אצלנו ונתנו לו את המפרט הבא הוא ביקש ממני שאני יבדוק לו אותו אז אם בבקשה תוכלו לבדוק אתזה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 830 830 לוחות אם למעבדי AMD ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) 1 550 550 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X550 PCI-E 256MB +TV, DVI 1 495 495 כרטיסי קול כמות מחיר סה"כ PCI Sound Card 5.1 1 70 70 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 345 345 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 50 50 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר ס…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב למטרות ביתיות פשוטות כגון אימיול, אינטרנט, משחקים ברמה פשוטה עד בינונית, צפייה בסרטים. כולל ציוד היקפי עד 4000 ש"ח. מסך "19 מרובע כולל רמקולים, לא יקר אך תמורה טוב למחיר. מה לגבי לוחות כלולות מסך מובנה איכותי? האם כדאי למטרות הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים, ב-2006 נעזרתי בפורום פה כדי לקנות לי מחשב. המחשב הוכיח את עצמו והוא מזדקן בכבוד אך הגיע הזמן לשידרוג רציני (כבר מ-2009 המחשב שלי לא מריץ שום משחק חדש). להלן הדרישות: מחיר- 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. שימוש- אינטרנט, סרטים ומשחקים (כמו דיאבלו 3 ברזולוציה FHD). oc - לא מתוכנן. שקט- חשוב אך לא קריטי (מחשב לא יופעל בלילה). החלקים הדרושים הם- מעבד, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם (ואולי ספק כח). כיום יש לי ספק כח FSP 380W בן 6. האם הוא מספיק בשביל מערכת כזו? מערכת לדוגמא שהרכבתי ב-tms (עם ספק במקרה שצריך): [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]M685O1GD5HD[/td][td]MSI 6850 1GB GDDR5 Retail[/td][td] 1 [/td][td] ₪655 [/td][/tr][t…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מעבד, לוח, HD, מארז+ספק, זכרונות או שאתם ממליצים לחכות איזה חודש לירידת מכירים בגלל גל הטכנולוגיה החדש? (PCI EXPRESS ו DDR2)
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, למכ אני לא מוצא בתקציב של 5100 מחשב של אחת החברות שציינתי בכותרת, עם הטנדרבולט? וגם הרוב עם 8 ג'יגה ואני צריך 16. האם יהיה לי הבדל משמעותי בין i7 דור 8 לבין בi 5 דור 8 אם אני עובד על תכונות עריכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
קודם כל, מה הסיפור של ניידים של טושיבה? ראיתי אנשים משתמשים בהם והם נראים לי די עמידים. לפני כמה ימים ראיתי בספריה בחורה עם נייד טושיבה ענתיקה(פנטיום 1 !) עם מסך מקרובי, שמריץ חלונות 95 וורוד 7(לה זה מספיק, כי לא צריך באמת יותר מהגרסה הזאת של וורד). יש איתם אילו שהן בעיות ידועות? בבאג יש עכשיו אחד ב3600 דגם: L30-134 המעבד, וזה צריך להספיק לי בהחלט, הוא celeron(Yonah) processor 410a 1.5ghz הזכרון 512MB DDR2 ודיסק קשיח של 60GB. הכרטיס מסך הוא raedeon 200M. על פניו, המפרט נראה די טוב, אני לא מבין גדול בניידים, והמחיר לא כ"כ יקר בהשוואה למחירים של ניידים אחרים שנמכרים במחירים דומים(וגבוהים יותר) עם 256MB ודיסק של 40 GB. אין לי כרגע כוונה לקנות lenovo מהסיבה, שאני לא מעוניין ל…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד בתיכון ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד כי זה הרבה יותר נוח לי במקום לכתוב במחברות וכול' ומכאן חשוב לי שזו תיהיה מקלדת נוחה והכל כי עם ניידים נושא המקלדות מהווה חלק גדול, לכן יש צורך שזה יהיה נוח. אוקי אז אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו בתקציב שלי לגבי התקציב, זה 2500, אפשר לחרוג מעט! * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס, עריכה גרפית (זו תיהיה אופציה לשימוש בפוטושופ,אך אין צורך במשהו מיוחד בשביל זה, כי בעיקר, הנייד יהיה ללימודים) * גודל המסך? 15 ומשהו אינץ אני יודע שזה הסטנדרט, אז סביב זה, רק שלא יצא גדול מידי כל המחשב.. * משקל רצוי? משקל שאפשר לסחוב אותו בלי למתוח שרירים אחרי הבית ספר כל פעם, עד 2 ק"ג אם אפשרי פחות אז פחות!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מה…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה המפרט מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB אני עובד עם ויסטה 64 ביט עובד עם החבילה של אדובי CS4 אני חושב שצריך לשפר את המעבד, והכרטיס מסך כי נראה לי כל השאר סבבה תקנו אותי אם אני טועה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי ומשתלם. כמו שאמרתי מטרת המחשב הוא למשחקים, לא מצפה שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר על ULTRA GRAPHIC אבל שיריץ את החדשים על קצב פריימים סביר ובישנים יותר יראה אמינות ויציבות. חשוב מאוד שלא יהיו mouse lags כתוצאה מכרטיס המסך. הבנתי שזאת בעיה דיי נפוצה בכרטיסים של ATI והניחוש שלי הוא בגלל שהם מתחממים יותר מדי, אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אבל אני אעדיף כרטיס של NVIDIA במצב של שני כרטיסים שווי כוח של שתי החברות, אם הכרטיסים של ATI משתלמים יותר וטובים יותר אז אעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדי או לחילופין אבקש להוסיף קירור מתאים. ציוד הקפי: המסך הנוכחי שלי הוא בערך הכי גרוע שיכול להיות, ואני ממש מתגעגע ל-CRT הישן שלי שהיה הרבה יותר טוב למשחק…
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה יש לי סאונד בלפטופ, אבל ברגע שאני מדליק את הכפתור של הרשת האלחוטית - הקל נעלם יש רעיונות מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
DELL XPS 17 L702X המחשב בן חודשיים עם אחריות מורחבת לשנה , נמכר עקב חוסר מיצוי, תמיד יושב על משטח קירור, שמור בקנאות. Intel® QuadCore i7-2670QM Processor 6MB Cache, 4x2.20 GHz, TurboBoost up to 3.10 Ghz 1000GB 5,400rpm Hard Drive, 17.3 FHD 3D WLED TL (1920x1080) 1080p Display with 2.0 Mega Pixel Integrated Camera with single digital mic (H.264)3D Capable 3GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M with NVIDIA 3D Vision Active Shutter Glasses, 12GB DDR3 (1333Mhz) RAM, AUDIO CARD JBL 2.1 Designed& Certified Speakers Waves MaxxAudio 3, Windows 7 Home Premium (English, 64Bit), Primary 9-cell 90 Whr Lithium Ion battery
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הלך הלוח אם asus p8p67 מחפש מחליף לא יותר נחות ממה שהיה היה מורכב i7 דור שני נראה לי 2600 צריך רק לוח אם מעבד וזכרון כל שאר הדברים יעברו מהמחשב הישן כמו ssd 860 Evo כרטיס בסיסי 710 gt ספק של Thermaltake ומארז בתקציב מינימלי שלא יהיה נחות ממה שהיה תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מחיר - 4000 ש"ח מטרות שימוש - משחקים עדכניים (כבדים),אינטרנט,סרטים,לימודים. גודל מסך - לא משנה בין 15-17 משקל - לא משנה חיבורים - שיהיה לפחות 3 usb ואם אפשר אז hdmi בלוטות' wifi כונן cd\dvd+צורב כונן קשיח - 500G לפחות רמקולים מובנים זמן חיים - שהמחשב יחזיק כמה שיותר איזה שנתיים לפחות זמן סוללה - הבנתי שמחשבים ניידים לא חזקים בזה אבל כמה שיותר מן הסתם יותר טוב. אם התקציב ביחס לפרטים לא הגיוני תגידו לי אני רוצה לדעת גם את זה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רצוי כרטיס מסך של GEFORCE,אם תהיה יציאה HDMI זה מצויין רצוי שיהיה 3GB זיכרון RAM ,מעבד CORE 2 DOU 2GHZ ככה,שיהיה לוח אם סבבה...כרטיס רקשת אלחוטי טוב ובלותטוס מה מטרת שימוש המחשב? המחשב הנייח שלי כבר גוסס 5 שנים כבר...השימוש העיקרי של המחשב זה לבית אבל אני מעדיף לקנות נייד כי במכללה יש WIFI לכולם לכן אני יכול לקחת אותו לשם מקלדת מלאה אם משחקים פשוטים כאלו כמו NBA 2K יעבדו זה אחלה יש את המחשב שלCOMPAQ אבל אמרו לי לא להתקרב לCOMPAQ
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, Photoshop, AfterEffects אני משלם בלי מע"מ ומעוניין להוציא 6000 ש"ח ככה שמחשב באיזור ה7000 זה מצויין. לגבי המפרט שלי - אני שוקל במקום ההארדיסק של 1 טרה לשים כונן פלאש למערכת הפעלה ולתוכנות, למארז אין מאוורר גדול בצד אבל יש לו למעלה 2 - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו למשהו אחר לגמרי. תודה רבה!! דורון דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-