ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה. באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום). ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה. האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה? הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים? תודה רבה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה חברת מחשבים היא הכי טובה לדעתכם שיש לה מחשבים אמינים מהירים וחזקים?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, חבר מבקש עזרה בתמחור נייד שהוא רוצה למכור. זה המפרט: דגם Toshiba A200-1GS מעבד T5300 1.73Ghz כפול-ליבה צ'יפסט 945P כרטיס מסך GeForce Go 9300 זיכרון 4GB ב-2 סטיקים מסך 1280 על 800 סוללה 6 תאים בלוטוס מצלמה של 1.3MP כרטיס רשת Intel 4965 בתקן Draft-N דיסק קשיח 120GB מפרט מלא כאן: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A200-1GS/130767/DISC_MODEL/0/ACTION/PRINT_WITH_BACK/ המחשב בן שנתיים בערך והוא תקין וגם הסוללה תקינה, אבל האחריות הסתיימה. כמה הייתם מבקשים עליו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
חייב להיות מעבד AMD Athlon 64 Venice אפילו אל תחשבו להציע אינטל מהם סבלתי מספיק מחשב חזק עם קייס טוב וכרטיס מסך שגם כעבור שלוש שנים אני לא אתבייש להגיד את השם שלו כונן קשיח 160GB את הכונני תקליטורים ופלופי לא צריך לכלול, אני לוקח ממחשב אחר RAM של 1GB בתזמונים טובים ומהירות סבירה המחשב בעיקר למטרות גיימינג
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם וגמר חתימה טובה אני מתחיל ללמוד השנה בבן גוריון מדעי המחשב אז אני זקוק ללפטופ בעיקרות אני יכול ליטות את התקציב עד 4000 מקסימום עדיפות ל 3500 מקסימום המחשב יהיה מועד לתכנות ועבודות... מהמלצות שמעתי שעדיף להשתמש בלפטופ 15.6 אינצ'... עדיף שיהיה משקל כמה שיותר נמוך *תקציב 2000-3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), תכנות קימפולים... * גודל המסך?אני נוטה לכיוון 15.6 * משקל רצוי?2.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמובן עדיף כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות? עדיפות+ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משה…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. תקציב: 5500, 500+- ש"ח לכל כיוון 2. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא מאומצת ולא כפלטפורמת משחקים (ישומי אופיס, מוזיקה, סרטים, אינטרנט ותוכנות design למינהן - סטודנט להנדסת חשמל) 3. מסך 15.4" רחב 4. משקל לא מהווה שיקול, אז גם 3.2 ק"ג לא מהווים בעיה 5. דיסק קשיח מינימאלי 80 גיגה (גם ככה יש כונן חיצוני) 6. זכרון - 2 גיגה, עדיף בסטיק אחד, גם 2x1gb מתקבל 7. נייד מבית טוב - אפשרות להרחבת אחריות 8. מעבד, בעדיפות עליונה Core2 עם חיבה עזה לT7200 והלאה (אלה שיש להם 4mb cache) 9. צורב DVD - סטנדרטי 10. כניסות ויציאות - סטנדרטי 11. כרטיס מסך - אין צורך במשהו fancy, לא משמש למשחקים - אך כן עלול להריץ VISTA בשנים הקרובות... (לא מכיר את עולם המאיצים הגרפיים לניידים) תודה רבה למסייעים.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט ללא מסך ב2000 ש'ח כולל הרכבה בבקשה לא לחרוג המפרט מיועד לדודה שלי היא לא גיימרית או משהו היא משתמשת בעיקר באינטרנט עבודות מוזיקה וכו
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להייתיעץ עם מישהו שקצת יותר מבין ממני איזה מחשב יותר כדאי בכל מקרה הביאו לי שתי הצעות מחיר לשתי סוגי מחשבים עם מפרט של המחשב זה המחשב הראשון: http://srv2.jpg.co.il/10/54aecdff86126.jpg זה המחשב השני(שתי התמונות יוצרות מחשב אחד): http://srv1.jpg.co.il/8/54aece6d0dd05.jpg http://srv2.jpg.co.il/2/54aece24c686a.jpg ההצעה הראשונה יצאה בערך 9000 שח וההצעה השניה יצאה בסביבות ה6000 שח רציתי לדעת אם באמת אני צריך את ההצעה הראשונה או שההצעה השניה מספיקה או אם אפשר להישאר עם ההצעה השניה ורק לשפר בה כמה דברים חשוב לציין שאני צריך מחשב חזק שיחיזיק תוכנות של Adobe מחשב שיריץ במיוחד את תוכנת after effects למי שמכיר אבל גם שלא יהיה יותר מידי יקר…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני יודע שזו אולי השאלה הכי חשובה אבל אני לא יודע לומר מה התקציב בדיוק. למען האמת אני רוצה לשאול כמה יעלה המחשב שאני רוצה ולפי זה אדע איך אני ממשיך. מכיוון שאני לא יכול להשקיע כרגע בטכנולוגיה הכי עדכנית, הייתי רוצה לשאול כמה יעלה לי לבנות מחשב שיריץ את The Witcher 3 ב- 1080p ו- 60FPS. אני יודע שזה משחק שהוא יחסית "כבד" גרפית אבל בכל זאת הוא כבר בן 5 שנים, ובכוונה ציינתי 1080 ולא 2K או 4K, כך שלפחות לפי ההיגיון שלי אני חושב שלא חייב מחשב מהטופ בשביל זה, תקנו אותי אם אני טועה. (ואני מניח, מן הסתם, שמחשב כזה יריץ באותה רמה, לפחות, גם את GTA V ואת SKYRIM, נכון?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, ע…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤811 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤139 כמות:2 מארז: [..] TAGAN CS188AF w/o PSU ¤190 ספק כוח: [..] HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ¤276 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 מחיר סופי: ¤3000 זה המפרט שהציעו לי, אם מישהו יוכל לאשר לי שהמפרט טוב או לחילופין מפרט אחר באותו סכום אני אודה לכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
סוף סוף!!! אחרי שחיכיתי יותר מדי זמן לטעמי ונתקעתי בלי מחשב אפילו תקופה מסויימת - הייסורים הגיעו לקיצם. המחשב מיועד לאפליקציות כבדות (ריבוי Virtual Machines וריבוי סביבות פיתוח) ולOC (לא מטורף - 3ghz ככה ). כמובן שגם קצת משחקים מהצד אשמח לקבל הערות \ הארות על המפרט ופרגונים גם לא יזיקו מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 866 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1844 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 381 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז אני בתהליכים של בניית מחשב וזה המפרט שאני חושב עליו - http://imgur.com/ZbKLKpz אני אשמח לחוות דעת אם אתם ממליצים לשנות משהו וכו'
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למחשב בעיקר למשחקים עם התקציב של 3000-3500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רב ושנה טובה לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, בתקציב שלא יעלה על 4K. עיקר השימושים - WIN7, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים לא כבדים ומתוחכמים מדי, וכן תוכנות גראפיות לא כבדות כמו CS4. גודל המסך צריך להיות 15.6". אני מעדיף מחשב בעל כרטיס מסך, ובכל זאת אשמח לשמוע ממביני עניין על ההבדלים במחשבים עם יעוד כזה בין כאלו עם כרטיס מסך לבין כאלו עם intel GMA מכל סוג שהוא (שיכול להוזיל עלויות, אך גם להוריד ביצועים). חשוב שהמחשב יהיה מהיר וחזק יחסית, ויוכל להריץ מספר יישומים במקביל מבלי להתחמם או להתעייף יותר מדי מהר. זמן הסוללה פחות קריטי, אוכל להתפשר עלשעתיים-שלוש שעות עבודה. גם המשקל פחות קריטי. כרגע אני מתלבט בין כמה דגמים, ואשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם מכל בחינה ש…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ראשית המון תודה, כבור בתחום אין לכם מושג איזה עזרה זה. זקוק למארז שיתאים פחות או יותר לכל תוכנות הגרפיקה והאדריכלות להלן הפירוט: Adobe: Photoshop Illustrator After effects Premiere InDesign Lightroom תוכנות נוספות: Maya Sketchup AutoCad Vray יש לי אפשרות לרכוש בארצות הברית, האם שם זה זול יותר? מה המפרט שכדאי לי על מנת שיהיה רלוונטי לשנים הקרובות בתקציב של עד שח 6000? האם בתקציב של בסביבות 1500 $ יש לי משהוא מתאים באתר הנמצא בלינק להלן? תודה https://www.woot.com/category/computers/desktops?ref=w_cnt_cdet_pc_2
-
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני לא מבין כלום בכל העניין הזה ואני באמת צריך עזרה על מנת לבנות מחשב לצרכים שלי. העיסוק המרכזי במחשב הוא המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ וגלישה באינטרנט(תוך צפייה בסרטונים וכד'). לא משחקים על המחשב שום משחק אחר ובאמת שפוטושופ ומנג'ר הם התוכנות ה"כבדות" היחידות. אני צריך בבקשה מפרט(או מחשב כבר מוכן, עם המלצות שלכם/קווים מנחים כדי שאוכל לדעת איזה מחשב יתאים לי) למחשב, בסביבות ה1300 ש"ח, עם חריגה של 200 ש"ח בלבד. אני חייב לציין שאני רוצה שהמנג'ר יעבוד חלק והכי טוב שאפשר תוך הצגת כל הגרפיקה ושבאופן כללי המחשב יהיה מהיר ושקט. בנוסף, אני כותב מהמחשב של אחותי ורציתי לדעת מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא עולה כיום: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows …
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אח שלי סטודנט והוא רוצה לקנות נייד לצרכיו הלימודיים, שימוש בישומי אופיס, גלישה באינטרנט וכן הוא רוצה לראות במחשב סרטים וסדרות באופן חלק. הציעו לו את לנובו S300 ורציתי לשאול אתכם אם כדאי לו לקנות את המחשב הזה עבור הצרכים שלו.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה ללפטופ לחבר שלי, שימושים עיקריים: - windows 7 - פיתוח בסביבת visual studio 2010 - הרצת sql server express - הרצת IIS 7.5 - כמובן אופיס, אינטרנט מסך 15.6 - הוא לא מתכוון להתנייד יותר מידי. התוכנות שציינתי דורשות למיטב ידיעתי בעיקר זיכרון ומעבד. אשמח לדגמים מעניינים. ושאלה קטנה שלא קשורה, יש סיבה מדוע אין דגמים של 14.1" עם מעבד חזק (core i7 או i5) ? בכלל נראה כאילו הדגמים שמתחת ל- 15.6 נכחדים... תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-