עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  2. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

4. אני פותח נושא שוב אבל בצורה מסודרת יותר... מחפש מחשב נייד לסרטים 1080P משחקים COF המשחקים האחרונים לעבודה VISUAL STODIO ופגישות עבודה אז המחשב חייב להראות טוב לא מפריע לי שהיה ענק אבל רשמי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים 1080P * גודל המסך? 15 או 17 לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה תמיד רצוי ארוך אבל ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן Bluray? לא מעניין * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL L…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  5. שלום רב. ידידה שלי מעצבת תכשיטים ובתים. היא מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותה. כרגע היא עובדת על לפטופ בן שנתיים שלפעמים קורס לה כאשר היא מרנדרת ובעיקרון כבר עשה את שלו. מאחר ואת עבודת העיצוב היא עושה בבית, המלצתי לה שתעבור למחשב נייח (שיכול לתת לה תמורה גבוהה יותר במחיר נמוך יותר ממחשב נישא). השימושים העיקריים שלה הן בתוכנות בסגנון פוטושופ ואוטוקאד, אבל מאחר והיא משתמשת גם בתוכנות בסגנון 3DMAX ו-REVIT (אין לי מושג מה זו התוכנה הזו) ומעוניינת לרנדר את העבודות שלה היא צריכה יותר ממחשב משרדי רגיל. מהמפרטים שמוצעים לא הצלחתי להבין מה הכי יתאים לה ולכן אני שואל כאן. בעיקרון היא מעוניינת שהרינדורים שלה יהיו מהירים ויותר חשוב מזה שהמחשב לא יקרוס באמצע. התקציב שלה הוא בסביבות ה…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום דרישות מינימום: פנטיום 4 64 ביט 3.2 גיגה הרץ ו- lga 775 ותומך ht או amd 64bit 3500 ו רצוי מדרבורד של גיגה בייט תומך sata2 תומך ddr2 דיסק קשיח 120 גיגה כרטיס מסך גיפור 6200 לפחות ולפחות 512 ram בלי מיקלדת עכבר ומסך

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלום, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ומשחקים (קלים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תמונות ואוטוקאד). * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב כי יש בדר"כ מקור חשמל ליד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - שיתאים למסך של דל 2312HM * בלוטות? נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - עדיף 1T 7200 RMP אבל ניתן להתפשר בגודל ובמהירות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. עדיף מחשב בלי מערכת הפעלה לשם חיסכון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל. המחשב שקנה קרוב משפחתי בחו"ל הינו D…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  8. ככה יש ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA יש לי שני המחיצות: (C (System ו- D כונן ריק-רגיל, שניהם בפורמט NTFS כונן C יש 44.8GB כונן D יש 25.2GB אני רוצה לאחד את כונן D ל- C ז"א שיהיה ביחד בזמן עבודה בויסטה (לא מבוט) 70GB מבלי שזה יהרוס את המערכת, זה אפשרי? ד"א אני עובד עם Acronis,

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  9. הייתי רוצה לפטופ סטנדרטי לחלוטין עם טיפה יותר כוח עיבוד וזכרונות גדולים יותר, התקציב הוא 5000 ש"ח. הייתי רוצה להיות מסוגל לעבור לרזולוציה 1680X1050 או קרוב לזה, כמו כן הייתי רוצה לפחות 120GB וסוללה שתחזיק אותי לפחות ל-3 שעות וקישוריות לבלוטות' ו - wi-fi סטנדרטיות. הייתי רוצה משהו שיוכל להחזיק את ווינדוס 7 ומשהו טיפה כבד כמו משחקים או סרטים באותו העת. האם אני מבקש יותר מדי עבור התקציב שלי?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by משה30,

שלום לכולם: ברצוני לקנות מחשב חדש נייח. למטרות הבאות גלישה באינרנט שימוש בדוא"ל ובקבצים אודיו ובצ הורדת סרטים ומוסיקה מהאינטרט תקציבי הוא עד 4500ש"ח כולל מע"מ . אני זקוק לכל המפרט חוץ ממצלמה ומדפסת כולל מסך,זכרון פנימי,דיסק קשיח,צורב, מעבד ,מארז, כרטיס מסך, כרטיס קול ,די בי די, מערכת הפעלה,מארז. מסך למשל לא יותר מ17" ומעבד לא יותר מ2.8 גיגה ודיסק קשיח לא יותר מ80גיגה. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות אמינה וטובה באזור גבעתיים ר"ג ששם אוכל לקבל מוצרים ושרות אמינים תודה.

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  11. ללא מסך מקלדת ועכבר חשוב לי השקט במחשב מארז גדול חשוב וספק איכותי כרטיס מסך יש לי כבר HD 4350 מתכנן להוסיף אותו משחקים אני משחק ברמה בינונית לא משתגע אם אפשר אז כרטיס מסך טוב וזול ככה אני לא אצטרך להתעסק עם החומרה של המחשב חנות מעודפת זיג זג מחשבים קרוב אליי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php

12. שלום, אשמח לקבל חוו"ד לגבי המפרט ובמיוחד לגבי העובדה שה- ssd רק 24gb. המחשב מיועד לשימוש בייתי + סטודנטיאלי (ניידות חשובה ביותר), ללא עריכות מקצועיות למיניהן (בעתיד אולי פוטושופ ברמה החובבנית בלבד). אמינות מוצר חשובה בהחלט, המטרה היא לקנות מחשב שישמש לפרק זמן יחסית ארוך ולא להחליפו בעוד כשנתיים-שלוש. פירוט מפרט:[table] [tr] [td]U32VD-i5 - 24GB SSD + 320GB[/td] [td][/td] [td]₪ 5400[/td] [td]חדש חדש !![/td] [td]מחשב אלגנטי לניידות מקסימלית. דק וקל במיוחד, 2 כוננים קשיחים!! בעל מעבד ליבה כפולה מהדור החדש (דור 2) כולל מקלדת דוחה אבק, מערכת שמע באיכות גבוהה מבית B&O .בעל תו תקן של Energy Star המבטיח מוצר חסכוני בחשמל. מגיע עם תיק מתנה! [/td] [td]Intel® Core™ i…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by 3rr0r,

אהלן חברה אפתח ואומר שאני כותב מהפלאפון לכן העריכה פה תיהיה קצת נוקשה. בכל מקרה דרוש מחשב גיימיניג עד 4K ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח(יש ברשותי WD 1TB data 3) 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוךךך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ה רזולוציות אמורות להיות 720p וגם1680x1050 -לא…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב בן 7 שנים. מעבד HP I5-3470 3.2GHz 4GB זיכרון כרטיס מסך ישן לא מצליח לזהות איזה דגם. מתלבט באם לשדרג או לקנות מחשב חדש לילד. כיום משחק פורטניט ( לא במחשב לא הצלחתי להתקן) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים(פורטניט, עבודה משרדית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי מקלדת ועכבר גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by BMItay,

מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI זיכרון G.Skill PC-6400 1GBX2 NQ CL5-5-5-15 דיסק קשיח Samsung HD252HJ 250GB SATA II 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B DVD ספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מארז SilverStone SST-LC17S יש מקום לשיפורים? ואיך הדיסק קשיח?יותר טוב מה WD 250AAKS?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  16. אז ככה אני מתכוון לקנות מחשב והתקציב שעומד לרשותי הוא 6000 שקל למחשב בלבד בלי ציוד הקפי. אני רוצה לקנות מחשב בעל מעבד כפול ליבה, ומטרת המחשב היא כאמור למשחקים אך גם לעבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות כמו MAYA. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by UC,

http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 תודה

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל חווד על מפרט המחשב הבא, שמיועד לצרכי שימוש בייתי, לצורכי גלישה באינטרט, הורדת סרטים/מוזיקה, שימוש בתוכנת שירטוט אוטוקד. מעבד: אינטל Core 2 Quad Q8400 לוח אם: ח Asus דגם P5G41C-M LX או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-COMBO (מה עדיף?) זכרון פנימי: Ceon/Kingston 2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer 7200RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8400GS 512MB (האם אין בעיה כרטיס מסך כזה עם לוח ASUS?) צורב: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 (מה עדיף?) ספק כח: IN-WIN Power Man 450W Real או Seasonic SS-500ET 500W (מה עדיף?) סה"כ כ 1750 ש"ח תודה,

19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר, כלומר אופיס, גלישה באינטרנט אולי מידי פעם סרטים, MESSENGER וכדומה. חשבתי על לנובו SL500 מה דעתכם עליו? ראיתי אותו בKSP ב3450 שקל הינה המפרט: l‎ ‎NRJP3IV‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo processor T5870, 2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA TFT LED Backlight (1280x800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 8X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel WiFi Link 5100 AGN‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Card Reader‎ ‎7-1 Multi Media Card Reader (SD/SD HC/xD/xD Type H/MMC/MS/MS PRO)‎ ‎ Ports‎ ‎IEEE 13…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום. קיבלתי הצעה מחבר לקנות ממנו מחשב נייד חדש וסגור באריזה של HP מעוניין להשקיע עד 5000ש"ח למטרות גלישה וסרטים. לפטופ HP דגם folio 13-1000en מעבד 2467M Intel Core i-5 מהירות 1.6GHZ מטמון 3M זיכרון 4GB , 1033MHZ DDR3 לוח אם: Intel HM65 Express מסך LED (מבריק) 13.3 כרטיס גרפי Intel HD 3000 128GB הארד דיסק מצלמת אינטרנט HD יציאות: HDMI, USB3, RJ45, כולל Windows 7 Bluetooth 3.0 סוללת 6 תאים * אני רוצה לקנות ממנו, השאלה איזה מחיר יהיה כדאי לי תודה רבה לעוזרים ולמבינים

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. היי, חיברתי את המחשב הנייד (1330EJ) לטלויזיה שהיא FHD תוצרת SANSUI (sakura) נשמע כמו שם של מכונית חח. בכל מקרה, רשום על הטלויזיה HD FULL חיברתי את זה למחשב ועדיין הרזולוציה לא עוברת את ה 1366*768... אני משתמש בדרייברים האחרונים של ATI למובייל. יש הגבלה כלשהי למסך במקרה?? כשחיברתי תמחשב השולחני בבית לא זכור לי שהיתה לי הגבלה לרזולוציית עבודה ובקלות הגעתי ל 1600*1200 עוד עם כבל VGA. יש לציין הפעם אני עם כבל HDMI - HDMI בלבד. מהיציאה לכניסה בטלויזיה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by redti,

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  23. שלום אני צריך מחשב ממש ממש חזק למשחקים ושהוא יהיה ממש שקט ...(המליצו לי על מארז סונטה 3...) תודה לכולם. אה ורציתי לדעת מה זה מחשב 64 או 32 ומה כדאי יותר ומה קובע אם זה 64 או 32?? אה והכדאי לי לחכות כמה כמה חודשים לפני שאני קונה או שעכשיו זה זמן טוב (אולי עוד כמה זמן יוצא משהו ששווה לחכות לו....)

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by sasha segal,

צריך מחשב גיימינג עד 4000 חריגה עד 500 שקל, צריך להחזיק הרבה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ורצוי כמה שיותר, סטודנט תפרן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חובבנית (פריימיר, אפטר אפקט, פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים