ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על זה: intel pentium 4 3.0 ghz lga775 -630 asus p5ld2 945p chipset lga775 kingston ddrII 533 256 mb gigabyte nvidia pci-E geforce 6600 128MB gvnx128d Hd - WD 80 GB sata 8mb 7200 rpm אהה אני צריך גם דעות על חנויות מחשבים טובות וזולות? המליצו לי על פנדה
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני זקוק להמלצה למחשב נייד אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש ב-Word ואולי עוד כמה תוכנות בסיסיות, לא משהו מטורף. הדרישות העיקריות מהמחשב הן, לפי סדר העדיפויות הבא: 1. משקל וגודל - שיהיה כמה שיותר קל וכמה שיותר דק. 2. אמינות טובה ואחריות רצינית מחברה רצינית. 3. כוח עיבוד - שלא יהיה עגלה. אני מעוניין להריץ עליו Windows Vista (אבל לא מעניין אותי Aero) אז אולי כדאי להתמקד בזיכרון Ram גדול. לגבי גודל המסך - אני חושב שמסך 14 יהיה הטוב ביותר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט גיימינג למחשב חדש, אשמח אם תוכלו לתקן, להעיר, לחסוך לי כמה שאפשר (רוצה ביצועים טובים אבל לחסוך איפה שזה לא משמעותי) תקציב של בערך 8K אבל שוב לחסוך איפה שאפשר. מתכוון לעשות OC אני עורך את המפרט דרך KSP. אני רוצה מארז של FRACTAL DESIGN ולצערי אין שם. מאיפה אוכל להזמין אחד? חוץ מזה מספר שאלות - 1. האם הקירור טוב\מספיק? עדיף קירור מים? 2. זיכרון ראם, מהירות מספיקה? עדיף זיכרון של GSILK? 3. לוח אם מוגזם? 4. אני זקוק גם למסך(לפחוץ 24") ורמקולים, לא התחום שלי, הצעות? תודה רבה! המפרט מצורף בקובץ. יצא סך הכל 8200 שקל
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב נייד שאני יכול להשתמש בו במגורים בצבא לצרכי תכנות (בעיקר android), סרטים, אינטרנט, ועיבוד גרפי (photoshop,maya,zbrush). אני מוכן לשים בסביבות 4000 שקל, אבל אם אפשר את אותן דרישות שיש לי בפחות כסף, אז עדיף כמובן אם צריך להוסיף עוד טיפה כדי שהוא יוכל גם להריץ משחקים בצורה סבירה זה יכול להיות נחמד. אם נדרש כרטיס מסך יעודי, אני מעדיף nvidia כי אני מכיר יותר את התכנות אליהם (CUDA). גודל מסך: נראה לי 15" זה סביר. ניידות ואורך חיי סוללה פחות קריטי לי. זה אמור לשבת על השולחן או בארון בחדר שלי. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט כמו דג. כרגע יש לי מחשב נייד שעושה קליקים מעצמו כל הזמן, וגם המאוורר שלו לא ממש שקט. חייב לא להיות את זה. אני אשמח לראות כמה דגמים ומחירים שמומל…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מחשב של dell אשר יש בוא כניסה מתחת לסוללה לsim card רציתי לדעת האם יש אפשרות לגלוש באינטרנט כמו בטלפון ע"י קניית sim וחבילת גלישה ואם כן איך אני עושה זאת תודה erano1
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
טוב, אז הצלחתי לארגן כמה רכיבים מחו"ל וזה מה שיש לי עכשיו (או יותר נכון לעוד שבוע): CPU - A64 +3200 Socket 939 90nm Memory - OCZ Platinum Series Dual Channel 2X512 PC3200 HD - WD Raptor 74GB 10,000 RPM Video - Sapphire 9800 128MB AGP הכוונה לבנות מחשב עם OC סביר של כ - 25-40% אז מה חסר לי להפוך את זה למחשב: 1. מארז - מחפש המלצה למארז איכותי *שקט* 2. ספק כח טוב - איזה הספק אני צריך? יתכן ואשדרג ל - 6800 או מה שיהיה אז בעוד שנה + 3. לוח אם Socket 939 טוב עם יכולות OC טובות 4. כונן DVD 4. צורב DVD Dual Layer תודה!
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מפרט מתאים עבור מחשב נייח לעיבוד גרפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?9000, 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים ניידים, התקציב שלי הוא 3500 שקל בערך, בעקרון המחשב הוא לאחי הקטן בעיקר לאינטרנט, משחקים וכאלה, לא צריך להסחף למשחקים עם דרישות גבהות מידי סה'כ פיפיא במקרה הטוב או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש מחשבים שמתאמים לדרישות הללו במחיר הזה, ואם כן אשמח להצעות מאיפה לקנות איזה מה מו מי . או שאולי בכלל עדיף לי לקנות מחשב נייח?;D ;D תודה רבה :yelclap: מצטער, הוספתי
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום ברשותי מפרט ישן שברצוני להפוך למדיה סנטר וצריך קצת עזרה ברשותי מעבד amd 3000+ 939 abit an8 ultra 2x1024 ddr400 c3 kingstone ati radeon x800gto maxtor 160g עכשיו יש לי כבר יס מקס ככה שאני לא צריך את היכולת הקלטה וברשותי עותק של ויסטה אולטימט ככה שאני לא צריך יכולת הקלטה מה שאני רוצה זה שאני יוכל לראות סרטים,שירים סדרות וכדומה שנמצאים מכל המחשבים בבית אז מה אני צריך לקנות באמת בעלות המינמלית שכוללת מארז ספק שלט וכרטיס רשת ועכבר ומקלדת אלחוטית אם שכחתי משהו אז תגידו ואיך זה הולך פשוט מתקין את את הויסטה מחבר לטלוויזה והכל פועל ושאלה נוספת האם המדיה פלייר מוסיפה אוטמית את התרגום לסרט או שצריך לעשות משהו בשביל זה [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 15:56:53 ראיתי את המארז …
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, התלבטות בין שתי קונפיגורציות אפשריות לנובו E15 בקונפיגורציה של i7' דיסק 512 SSD בתוספת דיסק 1T אבל 5400 RPM זיכרון 16G לבין לנובו E15 בקונפיגורציה של i7 דיסק 256 SSD בתוספת דיסק של 1T SSD זיכרון 8G *מניח שניתן יהיה לשדרג את ה8, אם לא במעמד הקניה אז אח"כ. ההבדל - גודל הדיסק גדול יותר בראשון, הדיסק השני הוא hdd... הזכרון גדול יותר בראשון
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אני רוצה להפוך את המחשב שלי למכונת משחקים בגלל זה אני צריך לוח טוב לאוברקלוקינג בתקציב של עד 850 ש"ח וכרטיס radeon בעד 1700 ש"ח אני צריך את כל זה למשחקים טובים תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מבקש לדעת האם המפרט של מחשב זה מספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, פריהנד ופלאש.. מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN מחירו של מחשב זה הוא 4,500 ש"ח.. (אשמח להערות לגבי שיפור באיבזר מסויים הנחשב לאיטי/ישן יחסית) מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6600, 2.2GHz, 800MHz, 2MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64 bit מסך: 16´´ Toshiba TruBrite HD Display, 16:9 רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 230M, 1024MB DDR3 תמיכה ב-TurboCache כונן: DVD super Multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.b/g, Bluetooth 2.1 סוללה: Lithium-Ion, זמן עבודה מרבי של שעתיים ו-50 דקות מימדים: 384x259x36.5~41.0 מ"מ (ע x א x ג) …
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים רשת ומשחקים כבדים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA IV, COD4, COD6, AC2, CRYSIS וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך low profile חזק ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל* Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. ת…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
במקור תכננתי לקנות מחשב ב4000 ש"ח, עם מעבד E8400, קירור סוס, זכרון 2GB, לוח אם Abit IP35-E, כ"מ HD4850וכו'. אבל לאחר כמה תובנות הבנתי שאני לא רוצה לקנות מחשב ב4000 ש"ח פשוט כי חבל לי. שוטטתי לי בFoxPc ומצאתי מערכות מחשבים מומלצות. הן מאוד מוזלות וממש טובות. http://foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=1&ParentID=0 בתחילה חשבתי לקנות את המערכת הזו רק ב2900 ש"ח!!: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אבל גיליתי שבעוד 450 ש"ח אני יכול להחליף את הE7200 בE8400 ( ;D) עם AC 7 PRO, לקבל במקום 2GB זכרון 4GB, צורב יותר מהיר, ו.. ו.. זהו.. (;D) את המפרט אפשר למצוא כאן: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עריכה: ביררתי של איזה חברה הזכרונות: G.Skill אז מה…
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש פיתרון ללהיות מסוגל להשתמש בOCULUS RIFT. יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 15 SERIES 5000 שיכול להריץ את האוקולוס מלבד הכרטיס הגרפי שלא מספיק מהיר. כלומר המעבד, הזיכרון וכל השאר מספיקים. אז דבר ראשון האם ניתן לשדרג את כרטיס המסך של הDELL הזה? גם קצת חבל כי יש לי עליו 16GB זיכרון. אם לא ניתן לשדרג את הכרטיס מסך, אחד המחשבים המומלצים של OCULUS הוא המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/A80CJ-DS51-Oculus-Ready-Console-GeForce-VR-ready/dp/B06VXT72F1/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1500319421&sr=8-3&keywords=Oculus+Ready אומרים שהוא מחשב מעולה ומשתלם במחיר מלבד ההרד דיסק שלו שהוא ממש גרוע. אבל אחריי שמחליפים את ההרד דיסק לSSD אומרים שהוא …
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של דל לטטויוד 1101. רציתי לשאול אם על הלוח אם יש אפשרות לשנות את החיבורים של ה סידירום?. כרגע הוינדוז לא עולה. אני לא מצליח לפרמט את המחשב בעקבות זאת. ניסיתי לפרמט דרך ה USB אבל לא הצלחתי. חבר הציע לי לבדוק אם אולי משהוא במגעים של הCD אולי תקול, אז שאלתי היא האם יש עוד מקום להכניס את הכבלים שלו? (אני מדבר על חיבור נוסף על הלוח אם) תודה
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשבים ניידים בתקציב 5000 שח , אין בעיה של גלישה בתקציב יש לי כונן SSD שאני מתכנן להעביר לנייד החדש, מסך 15.6,זכרון לפחות 4gb שימושים עיקריים: אינטרנט סרטים- סרטי HD (שידור מהמחשב לטלויזיה ) תוכנות - VS,matlab. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחשב בעל עיצוב חדשני,ובמשקל -2.7 ק"ג בלבד! (מותנה באבזור) 3 שנות אחריות ע"י ניופאן מעבד Intel Core 2 Duo כונן קשיח מהיר SATA בנפח ענק של 160GB רשת אלחוטית Bluetooth + wi-fi זכרון מורחב בנפח 2GB,עם אפשרות להרחבה עד 4GB כולל מצלמה איכותית 2MP,רמקולים מובנים,ומיקרופון סוללה בעלת 6 תאים,לזמן עבודה ארוך יותר עד 24 תשלומים ללא ריבית! (לציין בדף ההזמנה את מס' התשלומים) המחשב אינו כולל מערכת הפעלה המחשב מגיע בצבע שחור בלבד פרטי המוצר דיסק קשיח 160GB SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 מהירות המעבד 1.66Ghz מעבד Intel ® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz מעבד גרפי Intel® GMA X3100 סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג TFT LCD "15.4…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-