ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים ומה דעתכם עליו? המפרט: מארז - הכולל 2 יציאות USB קידמיות לוח אם - GIGABYTE INTEL 945GZ תומך במערכת ההפעלה VISTA! מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך - INTEL 950 משולב למשחקי תלת מימד מורכבים כ.קול - INTEL 7.1 ערוצים כ.רשת - 10/100/1000 לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט! ד.קשיח - 160GB SATA 2 כונן -צורב CDRW X52 מסך - LG LCD 17 L1740BQC סדרת העיצובים!!! מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי רמקולים כולל מגבר בעוצמה של 400W מצלמת אינטרנט הכוללת מיקרופון לשיחות וידאו מה דעתכם? הכרטיס מסך טוב למשחקים והמפרט בכלל?! נ.ב: זה יוצא כל המפרט (כולל המסך) 3,780 ש"ח. זה זול?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חברה אני חדש פה ואני צריך עזרה.. תקשיבו אני לא ממש מבין במחשבים ובכל המושגים האלה אבל אני צריך לבנות מחשב עד 2700 משהו כזה.. עדיף 2500 המחשב הוא במיוחד לגיימינג, הרוב ל CS אבל גם למשחקים יותר מתקדמים, אבל שלא יהיה רק לגיימינג שיהיה גם מחשב חזק שיסחוב הרבה זמן ויוכל להפעיל הרבה דברים ביחד. לא משנה לי מאיזה חנות רק שיהיה איזה סניף בראשון. אני גם לא ממש מבין ב OVERCLOCK וכל הדברים האלה.. אז עדיף שתתנו לי מפרט פשוט טוב לגיימינג וזהו תודה לעוזרים! שמעתי שיש בפורום הזה הרבה שמבינים במחשבים.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים , אשמח להמלצה למחשב נייח למטרת גיימינג בסכום של עד 5000 ש"ח, אין צורך במסך... תודה ותבורכו.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי למישהו יש ניסיון עם הנידים של MSI ? הם מגיעים באיבורי במחירים אטרקטיבים ושנתיים אחריות ככה שזה די מרגיע. החברה גם גדולה ומוכרת בעולם בעיקר בזכות לוחות האם שלהם.... האם לרכוש? תודה, בן
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למסחר ועבודה על בסיסי נתונים (Database), אני עושה הרבה העברת נתונים בין תוכנות (בעזרת DDE) והרבה עבודה על בסיס נתונים MSSQL Database אין משחקים בכלל. תקציב - כ 3000 עד 5000 ש"ח, עדיף לחסוך, אבל אני לא באמת חושב שזה יקרה, לא לעבור את המקסימלי שני מסכים מחוברים למחשב (יש לי) אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, מסך) שקט חשוב לא מתוכנן בכלל אוברקלוק בשל אופי העבודה, אני חושב שצריך להשקיע במעבד, זכרון ודיסק SSD ולכן בחרתי - מעבד - Intel i7 4790 3.6G זכרון - G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz דיסק SSD - Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כל השאר לקחתי משהו …
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לקנות מחשב חדש נייח. למטרות הבאות גלישה באינרנט שימוש בדוא"ל ובקבצים אודיו ובצ הורדת סרטים ומוסיקה מהאינטרט תקציבי הוא עד 4500ש"ח כולל מע"מ . אני זקוק לכל המפרט חוץ ממצלמה ומדפסת כולל מסך,זכרון פנימי,דיסק קשיח,צורב, מעבד ,מארז, כרטיס מסך, כרטיס קול ,די בי די, מערכת הפעלה,מארז. מסך למשל לא יותר מ17" ומעבד לא יותר מ2.8 גיגה ודיסק קשיח לא יותר מ80גיגה. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות אמינה וטובה באזור גבעתיים ר"ג ששם אוכל לקבל מוצרים ושרות אמינים תודה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המליצו לי על הדגם הנ"ל של סמסונג עבור ביתי שהולכת ללמוד באוניברסיטה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשוב לי השקט במחשב מארז גדול חשוב וספק איכותי כרטיס מסך יש לי כבר HD 4350 מתכנן להוסיף אותו משחקים אני משחק ברמה בינונית לא משתגע אם אפשר אז כרטיס מסך טוב וזול ככה אני לא אצטרך להתעסק עם החומרה של המחשב חנות מעודפת זיג זג מחשבים קרוב אליי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן חברה אפתח ואומר שאני כותב מהפלאפון לכן העריכה פה תיהיה קצת נוקשה. בכל מקרה דרוש מחשב גיימיניג עד 4K ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח(יש ברשותי WD 1TB data 3) 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוךךך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ה רזולוציות אמורות להיות 720p וגם1680x1050 -לא…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למשחב שנועד לסטודנט (למחשבים) וחשוב לי לשמוע את דעתכם עליה. בכל מקרה, המחשב צריך לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות והוא לא מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה 3900 ש"ח. נ.ב. תודה ל bose על הפעם הקודמת...
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה על מחשב נייד לצרכים דיי בסיסים אבל עם חיי סוללה טובים ומסך טוב שימושים של אינטרנט מזויקה סרטים לא משהו מיוחד,שיעשה את העבודה ויהיה אמין... המליצו לי על שניי הדגמים הבאים Toshiba Satellite M645-נראה מצויין רק עם סוללה קצת חלשה,ואני יכול להשיג אותו במחיר טוב Acer Aspire Timeline X 4820TG-גם לפי הביקורות נראה סה"כ בסדר גמור חוץ מזה הייית רוצה עוד כמה המלצות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי את המחשב מדגם זה, (6186) קיבלתי אותו הרגע ואני מאוד מרוצה. אבל שמתי לב שרשום לי מצד ימין למעלה HP Pavilion dv6000 ולא 6186... ככה זה לכולם או שקיבלתי דגם לא טוב??? וגם עוד משהו מוזר, יש לי מדבקה על המחשב של Intel Centrino Duo.... במקום Core 2 Duo... האם רימו אותי נראה לכם? אשמח לקבל תשובה בהקדם, אלעד
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני המלצה למפרט... בסביבות ה3-3.5 אלף למשחקים... והכי חשוב שהוא יהיה שקט לא מתוכנן oc והשימוש העיקרי זה גלישה ומרוצי מכוניות... אני הולך גם לרכוש את הg25 של logitech תודה לכל מי שיתן דעתו... אהההה ודבר אחרון חשוב לי הארד דיסק גדול ומארז יפה (thermaltake sorprano)
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכננת לקנות מחשב בתקציב של 5000 ש"ח [עם כמה שפחות חריגה], היעוד - משחקים וגרפיקה בעיקר. הייתי שמחה לעצות לגבי הכל, אם ניתן לשפר משהו, אבל ספציפית יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להסתפק בספק של 400W או פחות למערכת הזאת? 2. האם המעבד מגיע עם מאוורר משלו [באמת שאין לי מושג], ואם כן האם מומלץ להוסיף\להחליף למשהו יותר יעיל? 3. אני לא בטוחה לגבי לוח האם שבחרתי, אשמח לשמוע הערות בנוגע אליו או הצעות למשהו אחר. 4. אין לי שמץ של מושג של הבנה במארזים, אשמח לעצות גם בנוגע לזה. מפרט: סה"כ מחיר כמות מעבדי אינטל? 1180 1180 1 Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 790 790 1 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII …
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בחוות דעת על המפרט הזה? מה כדאי לשנות אם בכלל, ואיזה ספק כדאי לשים??? המסך יהיה T220 P אני די סגור על i7, ויכול ליהיות שאעשה oc בהמשך מעבדי אינטל Price Units Total Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1075 1 1075 זכרונות DDR III 1333Mhz …
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מכירים את האתר TSM ? - זה אתה בטיחותי ? חוץ מזה, זה מחשב טוב ? בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים על איכות טובה והרבה FPS , משחק בעיקר CSGO ו PUBG מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 589 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 391 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 142 כוננים קשיחים: Toshiba HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 3.5" P300 HIGH-PER…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני עומד בפני שדרוג רציני (לכן אין מארז וכו') למחשב שיריץ בעיקר Avid. יהיה גם פוטושופ, מיני המרות וידאו, ושימושים סטנדרטים. הרעיון הוא להביא את החלקים היקרים מארה"ב ולהרכיב בארץ (לכן חשובה מאד התאמת החלקים). להלן המפרט: Q 1 ASUS GeForce GTX 460 (Fermi) ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 Video Card $229.99 2 SAMSUNG Spinpoint F3 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive $109.98 1 CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory $189.99 1 VANTEC NST-D400S3 White Hard Drive Dock $54.99 1 ASUS P6X58D-E ATX Intel Motherboard Intel Core i7-950 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor Motherboard and CPU Combo Price $509.99 Grand Tota…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב שישמש לעבודה משרדית אבל עם תוכנות כבדות, כמו Autocad ודומיו. השאלה היא עד כמה חשוב במקרים כאלה כרטיס המסך? כבר ראיתי מקרים שמחשבים עם 1500MB RAM לא סחבו טוב ואמרו לי שזה בגלל הרטיס מסך. אז מה דעתכם? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש הבדל בין מעבד AMD לאינטל במקרה הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב DUNGEON SIEGE, GTA זה מה שעולה לי כרגע, אבל אני יודע שארצה לשחק במשחקים חזקים, אין לי כלכך שמות כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות בתקציב זה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת מחשב לשימוש משרדי כאשר החריג היחיד הוא שאני מעוניין שהיא תריץ בצורה יפה את Flight simulator X בנוסף אני מעוניין בהמלצות על מסך ומדפסת. לגבי המחשב, האם המפרט התחתון בקישור הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ עונה על הדרישות בצורה טובה ? האם הייתם משנים בו משהו ? איזה כרטיס WIFI כדאי להוסיף למחשב ? על איזה מסך 22/24 איכותי אתם ממליצים לי לעבודה משרדית ומשחק בסימולטור ? לגבי מדפסת, אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת סורק בעלת יכולת עבודה מול מספר מחשבים עם חיבור WIFI לרשת מאובטחת ומזין דפים לסורק (עדיפות לליזר) ? התקציב למסך ולמדפסת הינו באיזור ה 2500 ש"ח (ורצוי אך לא חובה להכניס לתקציב זה גם את הסט הזול של מקלדת ועכבר של מיקורסופט ורמקולים של קרי…
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זכרונות Kingston 4GB 1600 כרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail הארד דיסק WD 500GB Sata 3 Caviar Blue המחשב ימכר לאח של חבר אז תנו מחיר חברי
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש דנדש למשחקים, אני רוצה להשקיע בו 5000. יש לי ספק של THERMALTAKE 400W וצורב DVD. זאת אומרת שאני צריך מעבד,לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כ. מסך, וכמובן מארז, אבל לגביו אין דיון, , אני מעוניין בSILVERSTONE LC17S. את המארז הנ"ל יש רק בחנויות SKYPC, ונועה מחשבים, ובSKY PC הוא עולה 600 לעומת 735 בנועה, וSKY גם יותר קרובים אליי (אני מהוד השרון) אז... אז יאללה חברים, SHOOT! :2gunsfiring: תודה רבה! נ.ב חשוב לי שהלוח אם יהייה טוב גם לעתיד, זאת אומרת עם PCIE2 וכל מיני חיבורים, שאני לא אתקע עוד חצי שנה אם אני אקנה מכשיר שתומך רק בFIREWIRE החדש או משהו... שוב תודה!
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מדובר במחשב בעל מפרט מצוין לצרכי, ומחיר זול מאוד. השאלות שלי הם : 1. האם ואיך זה פוגע שהאו מחודש ? 2. מה אורך חיי הבטריה שלו (לא הצלחתי למצוא בשום אתר בחו"ל) 3. האם ההקלדה בו נוחה ברמה של טושיבה וDELL ? יש לו מקלדת מלאה (כפתורים בגודל מלא) ? 4. מה רמת התקשורת שהוא מציע מבחינת זיהוי רשתות ? הנה כמה קישורים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8846&perur=2&t=46&c=603 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741769 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-