ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 450W 80+ Gold G-450 PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Mi…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקבל חו"ד על מפרט מחשב שבניתי לאחר התייעצות בפורומים, ולפי הדרישות שמפורטים בהמשך. אני אשמח לקבל המלצות לשדרוג רכיבים(בתוספת של עד 300 ₪) או על חנות מומלצת יותר (באזור ירושלים / יבנה / עושה משלוחים) תקציב · בערך 2000 ₪ שימושים · בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' · בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. · חשוב לי שהמארז והספק כוח יהיו איכותיים ושקטים מעבדי אינטל : Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 C…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את מחשב שלי התקציב: 2000 שקל חריגה:של עד 200 מפרט נוכחי: מעבד : intel core 2 due e7400 כרטיס מסך : ATI Radeon HD 4670 Ram: 4 GB לוח אם : intel Corporation DG41RQ AAE54511-202 ספק כוח : 500 w (לא יודע את השם) אם שחכתי לרשום משו תגידו ואני יערוך
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, בחיפושי אחר נייד פשוט נתקלתי ב Lenovo IdeaPad 3-15ADA 81W100MTIV בKSP, אשר עולה 1590. מפה הוא נראה אחלה, אבל אם ישנה אופציה תקציבית-כדאית יותר, אשמח לשמוע עליה! תהיתי גם בנוגע לחיפוש ניידים יד2 - האם מומלץ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 ש"ח, ללא חריגה ואם ניתן בפחות, אז מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים אחת ל.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ומשחקים (קלים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (תמונות ואוטוקאד). * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב כי יש בדר"כ מקור חשמל ליד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - שיתאים למסך של דל 2312HM * בלוטות? נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - עדיף 1T 7200 RMP אבל ניתן להתפשר בגודל ובמהירות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. עדיף מחשב בלי מערכת הפעלה לשם חיסכון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל. המחשב שקנה קרוב משפחתי בחו"ל הינו D…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למחשב שיהיה מחובר באופן קבוע לטלוויזיה. תקציב - 2,000 ש"ח דרישות - HTPC עם כרטיס גרפי התומך ב4k60Hz יציאת HDMI 2.0b (לצורך תמיכה בHDR). כונן קשיח מהיר בסביבות ה250GB. אין צורך שיגיע עם וינדוס (ארוץ עם לינוקס כנראה) ואני די אדיש לגודל הפיסי של המארז, אבל חשוב שיהיה שוכב. מקווה שהפרמטרים האלה יאפשרו השקעה גדולה יותר בSPECS. אני לא מבין במערכות קירור שונות אבל שקט יהיה בונוס. הסתכלתי על NUCים למיניהם אבל יכול להיות שאני משלם שם גם על הגודל שכאמור אני אדיש אליו. קניה מחו"ל היא אפשרות אם אפשר לקנות משהו שווה יותר באותו תקציב. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לאינטרנט (קצת לוורד ואקסל ) משחקים כבדים מאוד וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14 - 17 * משקל רצוי? שלא יהיה מידי כבד ,אלא אם כן זה ממש משתלם * זמן סוללה ? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 עם 7200סל"ד * כונן CD/DVD? צורב ?כן * כונן Bluray? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מה הפירוש? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מבין בחברות , אז את הכי טובה לא ? בעיקרון אני מעדיף אותו http://goo.gl/Oa596 אבל בגלל שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אין לי מושג אם הוא יתאים למשחקים כבדים הקנייה צריכה להתבצע בע…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לקנות מחשב חדש נייח. למטרות הבאות גלישה באינרנט שימוש בדוא"ל ובקבצים אודיו ובצ הורדת סרטים ומוסיקה מהאינטרט תקציבי הוא עד 4500ש"ח כולל מע"מ . אני זקוק לכל המפרט חוץ ממצלמה ומדפסת כולל מסך,זכרון פנימי,דיסק קשיח,צורב, מעבד ,מארז, כרטיס מסך, כרטיס קול ,די בי די, מערכת הפעלה,מארז. מסך למשל לא יותר מ17" ומעבד לא יותר מ2.8 גיגה ודיסק קשיח לא יותר מ80גיגה. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות אמינה וטובה באזור גבעתיים ר"ג ששם אוכל לקבל מוצרים ושרות אמינים תודה.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוו"ד לגבי המפרט ובמיוחד לגבי העובדה שה- ssd רק 24gb. המחשב מיועד לשימוש בייתי + סטודנטיאלי (ניידות חשובה ביותר), ללא עריכות מקצועיות למיניהן (בעתיד אולי פוטושופ ברמה החובבנית בלבד). אמינות מוצר חשובה בהחלט, המטרה היא לקנות מחשב שישמש לפרק זמן יחסית ארוך ולא להחליפו בעוד כשנתיים-שלוש. פירוט מפרט:[table] [tr] [td]U32VD-i5 - 24GB SSD + 320GB[/td] [td][/td] [td]₪ 5400[/td] [td]חדש חדש !![/td] [td]מחשב אלגנטי לניידות מקסימלית. דק וקל במיוחד, 2 כוננים קשיחים!! בעל מעבד ליבה כפולה מהדור החדש (דור 2) כולל מקלדת דוחה אבק, מערכת שמע באיכות גבוהה מבית B&O .בעל תו תקן של Energy Star המבטיח מוצר חסכוני בחשמל. מגיע עם תיק מתנה! [/td] [td]Intel® Core™ i…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למשחב שנועד לסטודנט (למחשבים) וחשוב לי לשמוע את דעתכם עליה. בכל מקרה, המחשב צריך לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות והוא לא מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה 3900 ש"ח. נ.ב. תודה ל bose על הפעם הקודמת...
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש מחשב (בחלקים) ורוצה לדעת האם הוא עשה טעות (למרות שזה כנראה לא ישתנה כי הוא כבר הזמין ורק אז נזכר להתייעץ) כלשהי של OVERKILL או משהו לא מתאים. רק לציין שהוא גיימר שהחליט להשקיע המון במחשב זה המפרט : כרטיס מסך- EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB HYBRID GAMING, "All in One" No Hassle Water Cooling, Just Plug and Play Graphics Card 06G-P4-1996-KR זכרונות- CORSAIR Vengeance LPX 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM 2666 (PC4-21300) Desktop Memory Model CMK32GX4M4A2666C16 לוח אם- ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO LGA1151 DDR4 M.2 SATA 6Gb/s USB 3.1 Type A Type C Intel Z170 ATX Motherbo…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי יש לי את הנייד מהסוג שרשום למעלה כאשר עיקר העבודה שלי איתו עם כרטיס קול (Degidesign MBox) וסיקוונסר, pro tools כמובן. קראתי את כל הנושא שכתוב על זכרונות ואם אני מבין נכון, אני צריך זיכרון למטרת אוברקלוקינג בגלל האודיו אינטרפייס והפרו טולז, הלא כן? אם כך, ברשותי היום כרטיס אחד דלוח שאלו הם נתוניו:Qimonda 1024 mbytes ,DDR2 (PC2-5300), 333mhz (DDR2 667) supported frequencies 200mhz 266mhz 333mhz שכחתי משהו? עכשיו אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד שלפחות עוד 2 ג'יגה. יש למישו המלצה מכוונת? אולי עוד פרטים יעזרו, המאבד intel® core 2 CPU T7200 2.00ghz אספק עוד פרטים אם יש צורך תודה ואני כבר מצפה להמלצות =)
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000-5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:כל המשחקים הכבדים החדשים,תכני HD,תכנות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.VISUAL STUDIO 2008,MATLAB,MRDS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכ…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקשר למפרט של מחשב שולחני שברצוני לקנות זה יותר מחשב לגיימר בנייתי מפרט וברצוני לקבל דעה עכשיו חסר לי רק מערכת קירור סכום כללי עד 4500 ש"ח מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש במקצת במקרה הצורך 5.5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט ומשחקים (ללא מגבלות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, זקוק לסט מלא כולל מסך 27 שיתמוך כמו שצריך במשחקים ויתאים לכרטיס המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ברשותי כרטיס 480gb Sandisk 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. הייתי אומר 8 מ 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 6000-6500... יותר בנוי למולטימידיה וקצת בשביל המשחקים.. אני צריך שיש בו 60 GB HD או יותר אבל חשוב שיהיה 7200RPM מעבד core dou, solo will do... או turion sound card איכותי והשאר לא כל כך חשוב(חשוב אבל פחות) אודה לכם אם תעזרו לי... מאוד.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, [עריכה: איך זה? MSI B75MA-E33 ] הלוח מיועד למחשב לאישה מבוגרת שכרגע יש לה מסך VGA ומחשב AMD סמפרון חלש. אני רוצה DVI כי המסך ישן וכנראה יצטרך החלפה בשנים הקרובות ואני צופה שיהיה קשה להשיג עוד מסך VGA. העדפה ל- Panther Point מגבלות: צריך לתמוך במעבד 3220 i3 מינימום 2 חיבורי SATA, לדיסק קשיח וכונן אופטי. 2 חריצי זכרון. אין ממש צורך ב USB 3, Sata 3 אבל כמובן שזה בגדר יתרון. אבל עדיף מחיר זול. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מדובר במחשב בעל מפרט מצוין לצרכי, ומחיר זול מאוד. השאלות שלי הם : 1. האם ואיך זה פוגע שהאו מחודש ? 2. מה אורך חיי הבטריה שלו (לא הצלחתי למצוא בשום אתר בחו"ל) 3. האם ההקלדה בו נוחה ברמה של טושיבה וDELL ? יש לו מקלדת מלאה (כפתורים בגודל מלא) ? 4. מה רמת התקשורת שהוא מציע מבחינת זיהוי רשתות ? הנה כמה קישורים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8846&perur=2&t=46&c=603 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741769 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, מתכנן טיול לארה"ב בעוד כחודש וזה נראה לי כהזדמנות טובה לקניית נייד. התקציב הוא כ600$ עד 650$, להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודה כללית כעקרון - בעיקר אינטרנט ואופיס. כן חשוב שהמחשב יוכל להציג סרטי HD ללא בעיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאוד מעדיף מאט אבל זה לא דיל ברייקר. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח שיהיה numpad אבל לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB מינימום. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להי…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מה אתם אומרים על המפרט הבא תקציב 10000 Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel Core i7 920 2.66Ghz G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHZ 3GBNQ CL9 Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer LG GH22NP20 DVD Rewriter IDE x22 Corsair TX Series 650W PSU Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail אני צריך מארז שיוכל להכיל קירןר מים תקציב 1000 מארז אם חלון כרטיס מסך זמני עד 285\295 ו965E גם המעבד
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד למטרת עבודה משרדית, גלישה באינטרנט. אני מעוניין במחשב מהיר יחסית ושיהיו לו צורב DVD, מסך 15.4, כרטיס רשת אלחוטי. בחיפושי ברשת נתקלתי במחשבים הבאים: 1. באיבורי יש את MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 ב4060 ש"ח (אני מוסיף ל1GB) 2. ב KSP יש את Lenovo 3000 C200 TZ04LIZ/M ב 4100 ש"ח. מפרט: Lenovo 3000 C200 TZ04LIZ/M Model TZ04LIZ/M CPU Intel Centrino Core 2 Duo Processor T5500 1.66GHz Memory 512MB Up To 2GB HD 80GB Display TFT 15'' 1024x768 GPU Intel Graphics Media Accelerator 950 Up To 128MB Optical Device Multi Burner DVD-Writer Wireless 802.11b/g …
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לפני שבועיים מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו . אני יודע מה חלקכם יגידו - מעבד ישן וכו' , לא קניתי מעבד יותר טוב מפני שלא היה לי עוד תקציב , ולטעמי שאר המרכיבים במפרט "מחפים" עליו , מה גם שהמעבד לא כזה גרוע... גם עשיתי בדיקה בתוכנה 3DMARK SCORE VANTAGE ואשמח אם תגידו לי מה המצב שלי - http://img370.imageshack.us/img370/5734/weeeyy9.jpg ואלו נותוני המחשב שלי - מעבד : CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHS 8MB CACH S775 1066MHZ לוח אם : GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך : ASUS HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 זיכרון :2x2GB Corsair XMS3 DHX DDR3 1333MHz דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק כח…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-