עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד זעיר בשביל מסמכי וורד בעיקר, וגם גלישה באינטרנט. אם אני קונה את הדגם הזול ביותר, לדוג' זה. האם זה יעבוד בצורה סבירה, והאם איכות הבניה שלו, יחסית, סבירה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by DxCx,

היי כולם, חבר טוב שלי עכשיו טס לאנגליה, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מחשב, אבל אני לא יודע כלכך מה לבחור... ביום יום אני עובד אינטסבי על המחשב (vmware רץ כמעט תמיד ולפעמים יותר מאחד) אז ככה שאני צריך כוח עיבוד חזק אם זאת אני רוצה אחד שלא יהיה ענק (ככה בין 11-13 גג 14 אינץ') ושהחשמל שלו יהיה סביר (לפחות 4-5 שעות לא מחובר לחשמל) כונן קשיח לפחות - 500GB תקציב עד 5000

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Eidanos,

מחפש בתקופה האחרונה נייד חדש ואובד עצות מכמות המבחר והדגמים. המחשב צריך להיות בין 14-15.6 אינצ לא כבד מידי. למרות שהשימוש הוא משרדי בעיקר וצפייה בסרטים, אני בכל זאת רוצה מחשב חזק ומהיר מאוד. חשוב לי העיצוב ושיהיה במשקל נשיאה סביר. מתחבר לעיצוב של אפל אבל לא בהכרח. בנוסף שהמחשב והרכיבים יהיו מדגם חדש ככל האפשר. טווח המחירים רחב יחסית - 4,000 שח למחשב ש״עושה את העבודה״ עד 7000 שח למחשב שבאמת שווה את המחיר. מחפש הכוונה כי הלכתי לאיבוד באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - 7,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש…

4. Started by 123krembo,

אהלן * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית סרטים וסוליד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כנל * משקל רצוי? עדיף קומפקטי כמה שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיתאים לסטודנט מומצע... * האם יש צורך ביציאות מ…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אני מחפש מחשב די חזק (אני עובד עם תוכנות תיב"מ כמו SOLIDWORKS שדורשות זכרון ויכולות עיבוד יחסית גבוהות) אמור להוות מחשב עיקרי ל3 השנים הקרובות. מסך - בין 14 ל15 אינץ', לא יותר מעבד - חשבתי על i7 6700HQ - מה דעתכם עליו? שמתי לב שיש יותר בהרבה דגמים והBENCHMARKS שלו נראים טובים זכרון - 16, אך אפשר גם 8 עם אפשרות לשדרוג בעתיד כונן SSD של 128 ג'יגה לפחות כונן קשיח של 500 גי'גה לפחות וזהו בעיקר.. אשמח להצעות (: התקציב - בסביבות ה4500

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  7. אשמח לקבל עזרה והמלצות לנייד חזק במיוחד מערכת הפעלה לא חשובה לי זכרון אני מחפש לפחות 4GB כונן קשיח שיהיה מינימום 320GB כרטיס מסך עצמאי בנפח גדול 512-1GB אם יש למישהוא DELL XPS 16.? שיכול להגיד איך הם? רמת גימור? ביצועים? או SONY VAIO סליחה שחפרתי מצאתי את זה אם מישהוא מכיר יודע אם הוא טוב? http://www.trg.co.il/pl_product~40500~39~0.htm

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, אז ככה מצאתי את הדגם הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3597 שהוא מעולה עבורי. הבעיה היחידה שלי איתו זה שאין לו תחנת עגינה... ואז מצאתי את הדגם הזה של HP: http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=2539 שקצת מתסכל אותי מ2 סיבות 1. הוא חלש יותר מהLG ויקר יותר. 2. הגימור המטאלי שלו מוגזם שיחקתי איתו קצת בחנות והטראק מגע קצת מעצבן כי הוא מתחתי לחלוטין... נראה לי לא כלכך נוח לעבודה אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו. ולבסוף מצאתי את הדגם הזה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2724 שהוא אמנם חלש יותר אבל לשדרג זיכרון זה לא בעיה והוא זול יותר, מה שכן הכרטיס מסך שלו חלש משמעותית.... והאמת שאני לא בטוח אם יש לו בכלל תחנת עגינה... אז... איך…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק שימש אותי בכנסים. חיי סוללה טובים וגודל קטן הם הכרחיים. כמו כן אני רוצה להשתמש בו בבית עם תחנת עגינה ותוכנות כבדות כמו מטלב. אשמח להצעות. מדינת הרכישה: ארצות הברית. מטרות המחשב: עבודה על תוכנות כגון מטלב והצגה בכנסים. גודל מסך: קטן. רזולוציית מסך: כל המרבה הרי זה משובח. משקל רצוי: נמוך ככל הניתן ללא פשרה גדולה מידי בביצועים או הסוללה. זמן סוללה: ארוך, עבודה של חצי יום עד 3/4 יום ללא חשמל. יציאות מיוחדות: VGA או לפחות אפשרות למתאם VGA. Bluetoot : לא יזיק אבל לא קריטי. גודל כונן קשיח מינימלי: 256 ג"ב עדיף SSD כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה?: כן אחריות בין לאומית: עדיף רשיון למערכת הפעלה: כן תודה רבה אושרי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן, אני מחפש לקנות לפטופ חזק שיחזיק לי לתקופת הלימודים ולמשחקים. אני מתכוון לקנות את המחשב מאילת כדי להוזיל עלויות * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך: 15.6 מעדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן, מיועד ללימדים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שילוב של SSD למערכת הפעלה וHDD של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zwex35,

אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום רב אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט לאנימציה אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים יחסית חדשים אני מחפש מחשב בגודל 15.4 בתקציב של 7K חשוב לי שהמחשב יהיה ממש חזק מבחינת מעבד זיכרון 4 ג'גיגה וכרטיס מסך חזק ופה הבעיה כי אני מעוניין רק בדגמים של DELL או LENOVO ואין הרבה מבחר של כרטיס מסך חוץ מ 3450 של ATI או 8400M של NVIDIA האם יש לי עוד אופציות? וכמה ה 3450 של ATI רחוק בביצועים מ ATI 1950XT ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by EddieZavlunov,

שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רוצה לקנות נייד חזק לעבודות גרפיקה ותכנות. אם התכניות שהיו לי היו מתממשות הייתי כבר יושב עם איזה מקבוק פרו, אבל כרגע אני כנראה צריך להסתפק במקביל PC. אני לא ממש יודע איזה חברות ויבואנים נחשבים היום טובים יותר, אשמח לקצת תובנות. הדרישות - מסך 15.4, 3 גיגה זיכרון, מעבד חזק וחסכוני מהדורות החדשים (מה זה היום? סנטה-רוזה? פינרין? איבדתי מעקב) יחסית קל ודק (בערך במימדים של מקבוק פרו), linux friendly, אחריות של יותר משנה. תקציב - אני מודע לזה שמה שאני מחפש הוא בכיוון ה-10,000 ש"ח ואפילו יותר.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  17. אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך מחשב חזק שיוכל להריץ אוטוקאד ותוכנות חזקות אחרות. אז צריך מחשב עם מעבד I3 או I5 ובין 3GB ל4GB זיכרון. הארק דיסק אפשר 320GB. חיבור HDMI סוללה חזקה. גודל מסך רצוי 15.6" אפשר גם איזה אינץ' או 2 פחות. טווח מחירים בין 2000-3000

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by mx-3,

שלום, אני צריך המלצה לנייד חזק, הדרישות הן לתוכנות עריכת סאונד כבדות. משמע מעבד חזק ומהיר הרבה זכרון RAM (לפחות 4) HD ממש לא משחק תפקיד, כי אני מחבר חיצוני (מה שמחייב חיבור ESATA) כ.מסך\קול לא קריטיים. לפחות 4 כניסות USB2 (ומעלה. אני יודע שיש מפצלים. אבל זה פוגע באיכות\מהירות, לא? -הדרישה שלי לעבוד עם התקני חוץ במהירות שיא) גודל מסך\משקל לא משנה בכלל. (כ.רשת אלחוטי/BT אני מאמין שיש בכולם, אם לא, אז חובה) תקציב, עד 5K. אני בגדול בונה על משהו כמו 3-4. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  20. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מוחות מבריקים תמליצו לי על מחשב טוב בבקשה...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. שלום וברכה, עד שחשבתי שאני סגור על מחשב בסוף התחרטתי, ורציתי לשאול על איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה בסביבות ה5300 ש"ח. הדרישות: -כ.מסך יותר מבסיסי -ביצועים טובים -מהיר זה הכל תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  24. השאלה למעלה אני גם מעוניין בנייד שיהיה לו מסך כמה שיותר טוב לעינים למטרות של קריאה תודה לממליצים למינהם

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by vivogd,

היי, אני מחפש מחשב נייד שהוא בעצם DESKTOP REPLACEMENT אמיתי. עד עכשיו החזקתי מחשב נייד (LATITUDE 630) ומחשב שולחני חזק. כרגע אין לי מקום בבית למחשב שולחני ואני מעדיף להחזיק מחשב אחד בלבד. אני עוסק בתלת ובעבדות וידאו ארט, ואני גם גיימר חובב. אני מתכוון להתנייד עם המחשב לעבודה והבייתה אבל משקל לא מאוד מפחיד אותי. אודה לרעיונות. [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 01:02:14 נ.ב.אני נוסע לארה"ב שבוע הבא ואוכל להביא מחשב משם ובלבד זשזה באמת ישתלם ושתהיה לו אחריות בינלאומית.

• 12 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.