עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomz,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לגבי שימושים - סרטים, אינטרנט וכו', אולי טיפה משחקים, לא מעבר דגשים - אני מחפש מחשב נוח להתנייד איתו, זה אומר שמאקסימום 15.6", עדיף משקל נמוך, אבל זה לא נתון שאני אמות בגללו (כל עוד זה מתחת ל3 קילו..) ודגש חשוב - זמן בטרייה טוב. בגלל שאני אשתמש במחשב גם כדי לצפות בסרטים, נראה לי שמסך HD יכול ליהיות נחמד מאוד.. בנוסף, כמובן שאשמח למחשב שיהיה עם כל היציאות הרלוונטיות לימנו דוגמא למחשב שראיתי באינטרנט, אשמח לדעתכם http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=115633 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14315 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NX577EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (כאן צריך לקחת בחשבון שדרוג זיכרון…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. 1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. המפרט לחבר , יש לו 4850 והוא מעוניין במפרט בעיקר למשחקים התקציב הוא 2000 ללא חריגות. שקט לא חשוב ולא יבוצא אוברקלוק.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by abarbotel,

היי אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם מעבד איי 5 ישמש בעיקר לעריכת וידאו פוטושופ מעט משחקים שיהיה בתחום של 2700 שקל אין צורך במסך הרזולוציה שלי 1050 על 1680 לא מתוכנן אוברקלוק

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by NadavAfuta,

אני מחפש לקנות נטבוק או לפטופ עם מסך בגודל 10.1" עד 12", הוא צריך להיות עם כונן DVD. הארדיסק של לפחות 160GB. שיהיה מהיר. תקציב - 600$.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. אי רוצה מחשב גיימינג בסביבות ה-3000 שקל, לא כולל ציוד היקפי, שימוש עיקרי למשחקים(עדכניים של היום, כמו CALL OF DUTY 4 למשך) ואינטרנט, ושיהיה שקט. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  8. לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 15.6 לעבודה בסיסית של אינטרנט מוסיקה וסרטים זמן סוללה ומשקל לא קריטי המחשב רוב הזמן יהיה בבית אחריות חשוב שיהיה 3 שנים! אפשרות שיהיה בחירה של צבע (כמו אצל דל) אני חשבתי על הדגם של ה1545 עם הT6500 ו4500MHD זיכרון והארידסק ממש לא חשובים כי זה תמיד ניתן לשינוי אך ראיתי באיזה דיון פה משהו על טיב שרותם של דל בארץ אז לרגע נרטעתי תודה!

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by TrojanMonkey,

הרכבתי במשך ימים שידרוג למחשב, עכשיו רק להציג את הרכיבים : מעבד, Intel Core i5-750 Tray זיכרונות, OCZ DDR3 4096MB (2048MB) 1333MHZ CL 8-8-20 GOLD לוח אם, Gigabyte GA-P55M-UD2 קירור למעבד, NOCTUA NH-U12P SE2 עכשיו לדובדבן הנושא; ספק כוח, Chiefec A-135 650W השאלה בנושא זה אינו עצות (לאמרות שעצות יבוא בברכה) אלא האם זה הכרחי לשדרג את ספק הכוח? ספק הכוח הנוכחי שיש לי מספק כ-550Watts, ולאחר כל המאמרים שישנם, לא ידעתי האם אפשר פשוט באופן לינארי לחבר את כל הצריכה ביחד -> מה שיענה לי על כמות הדרושה אשר צריך לספק. אני שואל זאת, מכיוון שאפילו ה-400 שקלים הללו יקרים לי בזמן זה. תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  11. שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  12. הסיפור הרגיל. הגעתי לצבא, צריך עם מה להעביר את הזמן, ומשם הדרך למחשב נייד קצרה . אני צריך נטבוק, מסך 10 אינצ', רזולוציה כמה שיותר גבוהה, לא מבריק (אני שונא מסכים מבריקים), מקלדת כמה שיותר נוחה (מה שאומר - 100%), רצוי שני ג'יגה של RAM, מעבד חד ליבה יספיק לי לדעתי, כנ"ל XP... בקיצור, אני צריך נייד מולטימדיה שיחובר לאוזניות. אני לא רוצה לקנות אותו מחו"ל. קשיח כמה שיותר גדול. בנוסף, קישוריות דור שלישי תהיה מאוד שימושית, מכיוון שבמוצב לא יהיה WiFI. שמעתי שיש כבר ניידים עם זה. צריך סוללה כמה שיותר ארוכה. שישה תאים בדרך כלל תספיק. בלי קשר, זה אפשרי לחבר את הנייד למחשב נייח ככה שיראה את הקשיח שלו ואני אוכל להעביר ביניהם קבצים?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  13. אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by GlolG,

אני מחפש מחשב נייד (למען נוחות עבודה בדירה) לשימושים רגילים - אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD ומסך 13" ומעלה תקציב עד 3500 ש"ח במהלך החיפושים בזאפ מצאתי מחשב של acer במחיר ממש ממש נמוך לדעתי (לעומת המפרט שמציע) ... מצ"ב לינק למחשב ACER Travelmate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 אודה לחוות דעתכם המקצועית :-) עומר

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by MaorK,

דרוש מפרט למחשב בסיסי שיריץ יישומים רגילים כמו אופיס (2009), אינטרנט (פייסבוק בין השאר), סרטי HD ופה ושם איזה משחק לא משהו רציני ברמה של פיפא. הכל ירוץ על וינדוס 7 כמובן. המחשב צריך להחזיק כמה שותר זמן לכן החלטתי לנסות משהו עם I3 אב אולי יש לכם רעיון אחר... צריך לכלול מסך, מקלדת ועכבר. ניסיתי להרכיב משהו בעצמי אבל זה בלי כ.מסך: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA ₪1246 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪598 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪550 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪565 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: [..] RAIDMAX TORNADO BLACK w/o PSU ₪221 …

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא : המטרות שלי הן שהמחשב יתאים לכל המשחקים האחרונים שיצאו ויפעל באיכות גבוהה, כל משחקי הפרו,נ.ב.א,פיפא,קול אוף דיוטי וכו' . אשמח לתגובות . AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1121 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ₪444 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD322HJ, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5.לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. הגיע הזמן להחליף מחשב ישן מלפני 6 שנים ! דעתכם לגבי המפרט החדש ! המפרט לא כולל כרטיס מסך, כונן קשיח, וצורב מכיוון שנרכשו לפני חצי שנה רכיבים חדשים ! מוזמנים לתקן ולהמליץ על דברים אחרים. המשך יום נעים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מבקש מפרט לאחי שרוצה לקנות מחשב בתקציב של 2500 אם אפשרות לחריגה. השימושים העיקריים הם פשוטים ביותר, סרטים, הורדות, אינטרנט וכו... חשוב לו שהמחשב יחזיק פוטושוף בלי בעיות גם כאשר הוא מעמיס עליו. לא צריך לא ציוד ולא מסך ולא מיועד לOC. תודה מראש לכולם, אלון.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by kikipipi,

שלום לכולם, מישו יכול להכין לי בבקשה מפרט של הדברים הבאים: 1. עד 4500 ש"ח ניתן לחרוג עד 4800 ככה 2.משחקים שירוצו מצויין עליו וגם שתומך תבכני HD 3.לא צריך ציוד הקפי. 5. שהמחשב יהיה שקט עד 8 ככה. שיוכל לתמוך בעתיד גם בעוד כרטיסי זיכרון... ומארז שיהיה יפה חח עד 600 ש"ח ככה עם אורות ולא יהיה דלת עם מנעול בכונן דיסקים.3.. וצורב מהיר... תודה רבה לכולםם

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. הנה מפרט גיימינג שבניתי לאריכות ימים הייתי רוצה דעה עליו ואם יש לכם הצעות טובות יותר הם יתקבלו בברכה רק תקחו בחשבון שאני רוצה גם משהו שישרוד לאורך זמן עד כמה שניתן. בתודה רבה. 898 898 מעבד Intel Core i5-750 Tray 587 587 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 429 429 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB 499 499 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value 1,132 1,132 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe 159 159 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD 387 387 מארז ללא ספק Raidmax X-Force +23 cm fan 451 451 ספק כח Chieftec A-135 650W 71 71 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Pro 1,184 1,1…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום אני מחפש מפרט ל HTPC. תקציב- 3000 ש"ח. מספר נקודות חשובות: * אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה, אבל זקוק לשלט * אני מעוניין במקלדת+עכבר אלחוטיים (לא IR) כמו ה ADESSO * זקוק לנפח אחסון של 1TB * אם תהיה אפשרות למשחקים קלילים, מה טוב. אם לא- אז לא נורא... תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים