ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. התקציב הוא 4000 עד 4500 שקלים מקסימום. 2. מטרות המחשב היא למשחקים, להריץ על High את המשחקים הזמינים כרגע בשוק ושיהיו בעוד כשנה שנתיים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. העדפה לכרטיס מסך של ATI ולכונן קשיח של 500GB. 6. אם המארז יהיה מכוער אין לי בעיה, אני בכול מקרה לא רואה אותו. 7. אין צורך בהרכבה, אני מזמין ממקום שאני כבר מכיר והוא ירכיב לי, בנוסף, אין צורך במערכת הפעלה חוקית. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? אני משער שהכרטיס מסך ירעיש אבל אני עם אוזניות אז זה לא כל כך מפריע לי. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. משחקים, אולי בהמשך אני אקנה מסך של 1680 על 1050, לכן יש העדפה לכרטיס שיכול להריץ משחקים ברז' הזאת.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש שמיועד לעבודה שוטפת (אינטרנט, צפייה בסרטים וכו'...) בשילוב עם משחקים (לא כבד במיוחד- שיריץ משחקים חדשים גם) כמו כן לא מתוכנן OC על ההתחלה- אולי בהמשך כשכבר המחשב יהיה יותר מיושן זה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX - 742 לוח אם ASUS M2N-E- 525 כרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E- 722 זיכרונות G.SKILL 2GBNT F2-5300PHU2 667MHZ -484 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS -370 מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN -217+244 מקלדת עכבר Microsoft Wireless Optical Desktop…
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מעונין במפרט: 1. עבודה עם סביבות פיתוח כגון Eclipse ומדי פעם - משחקים. 2. הרצת יישומים במקביל 3. לא מתכוון להוציא יותר מ1300 על כרטיס מסך. 4. אין צורך במסך. יש צורך בעכבר ומקלדת. 5. ניתן לשדרוג בקלות תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי לכולם בחודשיים האחרונים עברה בי המחשבה לשדרג את המחשב. אז התחלתי לקורא קצת באתר בפורום באתרים בעולם במשך החודשיים האלה. ואני "די" סגור על מה אני רוצה. רק מה- אני בדיוק מבין מבחינת תאימות של החומרה. אז אם תוכלו לעזור לי אני יעריך את זה מאוד. אז ככה- המעבד- הוחלט ללכת על הקונרו E6600 כרטיס מסך- חשבתי והחלטתי לא לחכות ל DX10 אז הלכתי על ה X1900XT של רדאון. לוח אם- אחת הבעיות הגדולות שלי אני עברתי על הרבה לוחות אם אבל אני ממש איבדתי את עצמי אם למישהו יש משהו טוב להציע כי זה חלק שאני לא אוהב להתפשר בו. זכרונות- חשבתי לכיוון של 1gb אבל מקיראה בפורום ראית שלמחשב משחקים חזק מומולץ ללכת על 2gb ספק- be my guest לא מבין בזה כלום! מארז- גם לא מבין אבל כן הבנתי שצריך …
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. 3500 כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. אין לי שידוע עדיף ישראלי או יבוען * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 1080 - 1920 לא יותר מזה * משקל רצוי? עד 2 ק"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן הוא מחובר לחשמל אבל עדיף לנסיות וכל מיני דברים מחוץ לבית ניראה לי עד 6 שעות אם אפשר יותר עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אמח צעדיף SSD בגלל שזה מחשב בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים ברשת לא להורדה אז המהירות זה עדייף וגם לאנשים קלמזים SSD יותר יציב מי תראומ…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ממש ממש חזק למשחקים ושהוא יהיה ממש שקט ...(המליצו לי על מארז סונטה 3...) תודה לכולם. אה ורציתי לדעת מה זה מחשב 64 או 32 ומה כדאי יותר ומה קובע אם זה 64 או 32?? אה והכדאי לי לחכות כמה כמה חודשים לפני שאני קונה או שעכשיו זה זמן טוב (אולי עוד כמה זמן יוצא משהו ששווה לחכות לו....)
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
בניתי מחשב לאבא שלי מחשב שיהיה גם לי למישחקים, מבקש חוות דעת...=] יש לי עד 6000ש"ח זתומרת עוד 700ש"ח לבזבז... ושהמחשב יהיה כמה שיותר שקת כמה שיותר!!! מה כדאי לשפר מעבד,לוח אם, כ.מסך רק אני לא רוצה כ.מסך טוב מידי כי אבא שלי לא כל כך צריך, דיסק קשיח,זיכרון, מארז או ספק...?!?! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤654 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤760 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤388 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 C…
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד לעבודה של מערכות הפעלה וירטואליות,סרטים ומשחקים בקטנה(לא משהו מטורף) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך,אם צריך לנצל אז ננצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אבל לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מערכות הפעלה וירטואליות,משחקים(לא מטורף),סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- VMWARE,BACKTRACK 5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -- BISOSHOCK INFINITE,FIFA 2013,PES 2013,FAR CRY 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להתקרב ל-4K אבל לא לעבור. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (עד 4K.. מצפה למחיר בסביבות ה3700-3800) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ברמה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות למפתח אפליקציות (VisualStudio, Expression Studio, Offic וכדומה- תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, COD MW2 וכל המשחקים עם הגרפיקות החזקות למינהם שרצים בשוק עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
תקציב עד 3900 1. מארז 4 USB ידית לבן + 2 מאוורים 2. 512 DDR-2 667 MHZ 3. כונן דיסקטי 1.44 4 . כרטיס רשת על הלוח 1G 5. מעבד AMD ATHLON 3200 64 AM 2 6. צורב DVD LG H10 *16 7. דיסק קשיח WD 80G 8MB SATA2 8. לוח אם MSI K9NGM2FID AM26150 9. כ.קול 8 ערוצים על הלוח 10. מקלדץ מולטימדיה 11. עכבר אופטי 5 לחצמים 12. מסך LG "19 LCD 8MS 1917S 13. רמקולים 14. מדפסת LEXMARK משולבת X1270 רציתי לשאול האם המחשב הנ"ל אוכל לשחק בצורה טובה לדוגמא משחקים כמו פיפא או NBA כמובן 2007 החדשים ולעבוד טוב ובלי תקיעות למרות שאין כרטיס מסך ורק 512MB DDR2 677MHZ אבל יש הלוח MSI 6150 ואיך הלוח אם של MSI??? או שעדיף לקחת לוח אחר אם כרטיס מסך סביר נגיד תקציב 350 ש"ח או לעלות 1G 2*512MB DDR2 667MHZ ואת ה…
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר עד 2000 ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית סרטים דרך טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 2 SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהה אם מתאפשר אם לא אז בינוני 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוטבוק של סמסונג סדרה 5. קיצורי הדרך לא עובדים לי - כשאני מנסה לדוגמא להנמיך/להגביהה את התאורה של המסך אני לא יודע אם זו בעיה של דרייברים או משהו אחר איך אני יכול לברר? ואם זו בעיה של דרייברים מאיפה אני יכול להוריד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מפרט למחשב אותו אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד ואני מעוניין לדעת עד כמה הוא טוב והאם יש מקום לשיפור במסגרת התקציב: מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Gb 1,807 לוח אם: GigaByte GA-965p-DQ6 ddr2 Gn 1,207 זיכרון: Kingston 1Gb/667 X2 20X2 = 1,240 כ. מסך: ASUS EN8800GTX 768Mb ddr3 3,553 דיסק קשיח: W.D. 250Gb 16Mb SATA-II 414 צורב: NEC AD-7170 X18 188 ספק: 500w 249 מארז: GIGABYTE Poseidon 380 מסך: LG LCD 20" L204WT Wide 5ms Dvi 1,779 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. האם יש צורך בקרור נוסף על המאווררים שבאים עם המעבד/כרטיס מסך/מארז?…
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן חברים! קניתי מחשב נייד חדש של לנובו ואני מאוד מבסוט עליו זה בשביל הלימודים באוניברסיטה השותף שלי אמר לי שכדי לשמור על הסוללה כל זמן שאני בדירה כדאי לנתק את הסוללה ולעבוד מהחיבור חשמל דבר שנשמע לי הגיוני השאלה היא אם המחשב עובד ומחוברת הסוללה אם אני מוציא את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד והמחשב עובר לעבוד דרך החשמל זה דבר שפוגע בסוללה? כנ"ל אם אני מחבר את הסוללה בזמן שהמחשב עובד דרך החשמל בלי סוללה בכלל אשמח לשמוע מה אתם מציעים כדי לשמור על הסוללה כמה שיותר .... אני משתמש בסוללה די הרבה כי אני לוקח את הנייד ללימודים ובשביל זה צריך את הסוללה כל הצעה תתקבל בברכה תודה!
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מעבד-INTEL P4 2.66 GHz לוח אם -ASUS P4P800 זיכרון -DDR 400Mhz 512 Mb כרטיס מסך -ATI RADEON 9100 128 MB+TV+DVI מארז -FULL TOWER 500W מסך -SAMSUNG 17 SyncMaster 753DFX יש מצב לשיפור איפשהו? או שככה זה הכי טוב
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נחשב נייד, על המפרט שיכול עזור לי לעבוד בעיקר עם משקל כבד של תמונות ועריכה עם פוטושופ. אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-