ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנושא אמנם ישן אבל השאלות חדשות ולא מצאתי להן תשובה בפורום: אני צריך את המחשב לאופיס ואינטרנט. לא מתכוון לראות סרטים אבל אולי סרטונים כן וחשוב לי שלא ייתקע אם אני עושה כמה דברים בו זמנית. 1. האם עם נטבוק כזה ניתן להוריד מוזיקה עם אי-מיול או טורנט או שזה תוקע אותו לגמרי? 2. על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי במחיר הנ"ל עם 1 ג'יגה זיכרון? 3. כמה יעלה לי לשדרג אותו ל-2 ג'יגה בעצמי ומה התוספת אם יעשו זאת בחנות (או אם זה יבוא built-in)? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב ב-3000 ש"ח למחשב, כולל ציוד היקפי, בעל מסך שטוח ודק, לעבודה ב- Office בעיקר. (מסך דק חובה). ומפרט שני למחשב ב- 4000 ש"ח למטרות משחקים, כולל מסך וציוד היקפי. (מסך לא חייב דק). עדיפות למעבדי אינטל בשני המחשבים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, בכסף שעבדתי בחופש החלטתי לקנות לסבא וסבתא שלי מחשב, אני מחפש עיסקה זולה מאוד - כי הם בסה"כ רוצים אינטרנט. קיבלתי שתי הצעות מחיר אחת מ - KSP Celeron 2.4 Ghz Gigabyte 81845VM Ddr 400 256MB WD 80GB כ.מסך משולב VGA 3D 64mb כונן DVD X16 ומסך (595) כשה"כ החבילה עולה 2045 ש"ח. מנגד קיבלתי הצעה מ - Ivory http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=11&CatCode=3 אני יודע, שרובכם הייתם מעדיפים שלא להוציא את הכסף על זה על מחשב ובטח שלא מתיחסים ברצינות לכאלו מחשבים. העניין הוא שעבדתי קשה מאוד בשביל הכסף הזה וחבל לי על כל שקל, במיוחד כשסבא וסבתא שלי לא רוצים מהמחשב כלום חוץ מאינטרנט. רציתי לשמוע ל איזה הצעה אתם הייתם הולכים, עדיף מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כ…
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, לאחר שנסגרתי על המחשב, צריך לבחור תצורה. רציתי לדעת את ההבדלים בין המעבדים: Intel Centrino®2 Core2 Duo P8600 2.4GHz Intel Centrino 2 Core 2 Duo P8400 2.26GHz Intel Core2 Duo T5670 1.8GHz וכרטיסי המסך: nVIDIA GeForce 9300M 128MB Intel GMA 4500MHD מבחינת יכולת עיבוד של סרטים מקודדים ב 1080P, חימום, צריכת בטריה, משקל (במקרה של כרטיס חיצוני) מה השילוב המוצלח? המחירים נעים בין התצורה הזולה ב 900 דולר ליקרה בערך 1300 דולר שכוללת גם דיסק קשיח של 250 דולר השימושים העיקריים הם : לימודים - כלי Office , אינטרנט. צפייה בסרטי HD. תודה.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעבד core 2 duo e8500, 1300MHZ , s775, 6mb cache, life time warranty 905 ש"ח לוחות אם GIGABYTE 3 years warranty, x48t-dq6 s775 C2Q 1600MHZ 1289 ש"ח זכרונות DDR 3 , OCZ 2Gb, 1600 MHZ , CL 7 7 7 15 670 ש"ח דיסקים קשיחים - Seagate 7200 RPM, 500 GB, 16 MB CACHE 309 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE ATI HD4870 512 MB GDDR5 DX10 HDTV 1339 ש"ח צורבים PIONEER X20 BLACK SATA DVD +-RW 120 ש"ח מארזים - THERMALTAKE ARMOR JR VC 3000BWS 440 ש"ח ספק כוח THOUGHPOWER 750 WATTS שלוש שנים אחריות ((KOBRAPC 652 ש"ח מערכת קירור מים BIG WATER 735 (גולדטופ) 474 ¤ סה"כ 6224 ש"ח * חוץ מהספק ומערכת הקירור הכל נלקח מאתר WWW.KSP.CO.IL
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים ב10,000 בבקשה.. תודה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לסטודנט, כלומר עבודה באופיס, אינטרנט, סרטים וגם למשחקים. אני לא יודע איך להגדיר את הרמה של המשחקים, אז אני מתכוון לרמה של TF2, FEAR וכדומה. אני צריך כרטיס מסך בטכנולגיה לעיבוד תוכן HD (כלומר AVIVO או המקביל של נוידיה). כמו כן יציאת HDMI או DVI. זמן הסוללה צריך להיות לפחות 3 שעות. גודל מסך של 15.4 דיסק קשיח של 160 ג'יגה לפחות. צורב DVD. אין לי העדפה לחברה מסויימת מפני שהבנתי מהדיונים בסטיקי שזה תלוי בדגם, אבל כן חשובה אחריות טובה. עברתי על מחשבים בזאפ ונראה שהדרישות שלי והתקציב שלי לא הולכים ביחד. מפני שאני לא יכול לעלות את התקציב, תרגישו חופשי להוריד את הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בעקרון עבור אשתי) במגבלות הבאות: תקציב עד 7000 ש"ח, מעבד סביר (פנטיום M 1.6 ומעלה), רצוי בעל כרטיס מסך שיאפשר לי לעבוד על אוטוקאד, כגיבוי למחשב השולחני שלי (כרטיס סביר אבל לא בהכרח תותח, כפועל יוצא של מגבלת התקציב), 512 מגהבייט של RAM, כמו גם דיסק מינימלי של 60 ג'יגה,יציאת S וידאו, כרטיס אלחוטי, צורב DVD הכרחיים. חשוב מאוד: שירות לקוחות טוב של היצרן. כאן מתחילות הצרות. מגוון המוצרים והמותגים הותיר אותי מבולבל. אני שוקל כמה חלופות (וכמובן פתוח להצעות נוספות), להלן: (כדי להמנע מהודעת ענק, צירפתי לינקים למפרטים) את HP פסלתי על הסף (למרות המוצרים המומלצים) בגלל סוגיית השירות (כבר נכוותי בעבר). חשבתי על IBM R50 אבל מסתבר שאין לIBM יציא…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעבד, לוח, HD, מארז+ספק, זכרונות או שאתם ממליצים לחכות איזה חודש לירידת מכירים בגלל גל הטכנולוגיה החדש? (PCI EXPRESS ו DDR2)
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צרכים בסיסיים של אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. משחקים שהחזק ביניהם יהיה סימס 3. עבודה עם פוטושופ CS, בעתיד ייתכן מעבר לפוטושופ יותר מתקדם. מחשב יחסית שקט ולא מרעיש. מחשב שיחזיק ללפחות 4-5 שנים בלי בעיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרושה הרכבת מחשב. על המחשב יופעל XP (יש לי בבית) ואולי בעתיד גם ווינדוס 7. 9. מאיזו חנות אתם …
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר על מה ההבדל בין שני הכרטיסים?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl...1260-01-20G-PChttp://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11260-07-20G תודה,
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכים כמו עריכה יצירה של מוזיקה + משחקים.... יש לי שלוש מפרטים שאני חושב עליהם: ההבדלים העיקריים הם..... ההבדלים הרציניים הם המעבד והכרטיס מסך השאלה היא האם יש הבדל באופן משמעותי בין המעבדים הללו כי ממש בא לי על ה 3d אבל אם המעבד שלו ממש חלש אני יאלץ לוותר עליו.... 1) http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&product_id=333&flypage=my_garden_flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 2) l 5740DG-434G 3D מסך תלת מימד לצפיה בסרטים משחקים ותמונות, מסופק עם 2 זוגות משקפי תלת מימד Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i5-430M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory …
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, ביקשתי עזרה עם מפרט לפני כמה זמן (7000 כולל מסך) וזה מה שהציעו לי אז: CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) Memory: שתים של: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Hard Disk: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply Case: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) עכשי…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, הוא מבקש מחשב תותח אז תענו בהתאם למרות המגבלה בתקציב. {כנראה שהוא יקנה אצל KSP} אפשר גם AMD וגם אינטל. תנסו לשלב בפנים 6600GT אם אפשר, אבל לא חיב. + צורב DVD Dual layer כמובן שהדגש כאן הוא על ביצועים.
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כאשר אני מסיים עבודה עם הנייד, האם עדיף לכבות אותו או לסגור את המסך ולתת לא לעבור למצב שינה? (hibernate) ובכל מקרה, האם להשאירו מחובר לחשמל או לנתקו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
דרישות: כרטיס SSD מינימום 40GB כרטיס מסך ATI מעבד INTEL הכי הכי הכי שקט שיכול להיות!! ממש ממש ממש ממש שקט! ואם אפשר גם קירור טוב תודה רבה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FOOTBALL MANAGER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המחשב שלי בן 3-4 שנים והחודש השקעתי בכרטיס מסך כי היה לי מובנה איך המחשב שלי ? האם יריץ משחקים של השנתיים האחרונות? אני יודע שהוא לא משהוא אבל אני רוצה לשאול תמבינים בחומרה pentium 4 2.40 ghz 512 ram ddr יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט אין לי כוח לשים geforce 7600GT 256MB AGP ספק HEC 400TRT 400W המחשב יכול להריץ משחקים של השנה האחרונה או השנתיים?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
Dell Latitude E6440 LT-RD33-7978 Vs Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-4702MQ FHD רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות כי הם פחות או יותר אותו מחיר וההבדלים הם בכרטיס מסך ומעבד לפי מה שאני רואה..אשמח לתגובתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 begin_of_the_skype_highlighting2600-2800end_of_the_skype_highlighting האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-