עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, הנייד של סבתא בתהליך התפגרות, מחשב של HP בן 3 ומשהו, כבר אין אחריות. היא מחפשת מחשב חדש, שיעשה תעבודה, היא יושבת דיי הרבה על האינטרנט ומיילים וסקייפ ועניינים... התקציב הוא 3K ומטה, חשוב שהמחשב יהיה עם SSD, ועדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חדש. מעבד מדור 5 או 6. בנתיים היחיד שעולה לי לראש זה האסוס UX305 מאקדמון: http://academonil.co.il/landing/#ux305div אבל היא משתמשת במחשב בעיקר בבית, ואין סיבה לקנות אולטרבוק יקר שיספק פחות ביצועים. אשמח לעזרה... מחשב מבית טוב בלבד, HP לא מתקבל, ואחריות 3 שנים מינימום, עדיף מאוד איסוף והחזרה. תודה רבה מראש לכל בעלי הלב הטוב שיעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 4500 [כמובן, מעדיף לרדת כמה שיותר]. * מטרות המחשב? המחשב יעבוד 24 שעות ביום באינטרנט בהורדות וכו', ולהיות מחובר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים, מוזיקה, אינטרנט, פייסבוק, אופיס וכו', לא משהו כבד מדי.* גודל המסך? חשבתי על אזור ה15 אי'נצ * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מומלץ י…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by op29,

גודל מסך: 14-15 שימושים: אינטרנט, סרטים ומשחקים (פיפא, מנג'ר..) צורב DVD

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Lith,

שלום, אני חושב על קניית מחשב נייד בסביבות ה 5000 שח, מעוניין במעבד חזק ו4GB זיכרון, כרטיס מסך טוב\סביר לפחות 320 GB מקום, אין חשיבות למשקל, גודל מסך או זמן סוללה.. אני לא מבין הרבה בניידים אבל ממה שהבנתי אני מעונין במעבד T6600 או T6400 ובכרטיס כמו 9600M GT, היעוד העיקרי של הנייד יהיה עבודה בגרפיקה, בתוכנות כמו PHOTOSHOP 3DMAX וZBRUSH, אני יודע שבשביל גרפיקה עדיף כ.מסך QUADRO אבל אין לי תקציב לכ.מסך כזה, אני כרגע בצבא ומעונין ללמוד גרפיקה בזמני הפנוי שם. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיתאים לי? רציתי גם לשאול מה ההבדל בין מעבדים מהסידרה T ל P? והאם צפויה יציאה של חומרה חדשה בזמן הקרוב ששווה לחכות לה או אולי בכלל שווה לקנות מחול? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by RED_ALERT,

שלום חברים אני חדש בתחום של מחשבים ניידים ואני מחפש לחבר מחשב נייד ב6000 לעבודה משרדית ולמשחקים קצת חשוב שיהיה למחשב אפשרות אינטרנט אלחוטי אשמח אם תוכלו לכוון אותי למחשב שאני מחפש ואפילו טיפים באיך לבחור מחשב נייד תודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. בעקבות טיול עסקים בקרוב לסין (סוף החודש) צריך להתחדש בנייד סביר, שיאפשר לי שליטה נוחה מרחוק וכמובן גלישה אלחוטית. אין צורך במשחקים. צריך גלישה נוחה בנט וצפיה בסרטים לפנאי. הייתי מעדיף שהוא כמה שיותר קל, אבל לרדת מתחת ל-2KG אומר בד"כ קפיצה דיי רצינית במחיר. מצלמת webcam, יציאת HDMI, קורא כרטיסים ו-MS - יתרון. עדיף כונן קשיח נרחב שגם יכיל כמה סרטים. רצוי שיתמוך בניגון של סרטי HD 720P, אולי אפילו 1080P - בהקשר לזה, האם ה-X3100 עם קודק CoreAVC יעשה את העבודה? רצוי אחריות מעל שנה, וזמן סוללה סביר, ושלא ישמע כמו טרקטור. חשבתי על מספר דגמים בולטים: ה-Dell Inspiron 1525 - עם 1.86ghz T2390 ו-160GB ו-2GB זיכרון - 3365 ש"ח (2910 ש"ח ללא מע"מ). איך האחריות של של notebookcl…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית נטו (בלי משחקים, בלי סרטים או כל דבר אחר). הייתי מאוד שמח למסך באזור ה15" אינץ ברזולוציית 1080\1200 על 1920 (או יותר, אם יש). הרזולוציה היא חובה בגלל ריבוי עריכת מסמכי אקסל ארוכים. משקל של 2.5 קילו מקסימום, עם עדיפות ל2 או פחות. זמן סוללה לא חשוב בגלל שהמחשב תמיד יהיה באזור שקע. יציאת וידיאו - כל עוד אפשר להשתמש במתאמים לא אכפת לי (אני אצטרך לחבר למקרנים עם VGA או לטלויזיות עם HDMI) אין צורך בבלוטות. לגבי כונן קשיח - זה פחות משנה לי כי אני יכול להחליף לבד. הכוונה היא להשתמש בSSD של 120 גיגה ולכן אם אין (ואני בספק שיהיה בתקציב) זה בסדר גמור. כוננים אופטים - אם אפשר מחשב בלי, אני אשמח. אני לא משתמש בהם. אין צורך באחריות בינלאומ…

8. אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by THE-MASTER,

אני מחפש נייד בארה"ב. אשמח לקבל הצעה טובה מרשת מוכרת או מאתר אינטרנט מוכר בארה"ב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by Manou,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Mustang81,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בארצות הברית בתקציב של 2000-2500 דולר. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, מחשב לגיימר (עד כמה שאפשר) אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by chip-opo,

אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by ranranran,

המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אהלן, עברתי על ה10 עמודים האחרונים של הפורום, ומצאתי כמה וכמה פוסטים שתואמים את מה שאני עומד לכתוב, אבל בכולם רב הלינקים אל הלפטופים (אני מניח שזה תוצאה לעובדה שהשוק הזה משתנה מהר) מתים. בכל אופן, אני מחפש מחשב ניד שיריץ משחקים כמו NVN 2 ו Dungeon siege 2 בצורה הגונה, משמע 1024X720 כשההגדרות על Medium~ (כרגע בבית יש לי 6800GT, והייתי רוצה משהו שישמור על לפחות חצי מהחוויה שהוא מספק, ככה שכרטיסים כמו 1400 או 7300 יוצאים מהתמונה, אני מסתכל יותר לכיוון ה 1600 או ה7600) חשוב מאד שיהיה במחשב 2 גיגה זכרון (או סטיק של גיגה עם אופציה לשדרוג עתידי) כיוון שהוא ישמש גם כתחנת עבודה לעיצוב גראפי (פוטושופ, פלאש, מילקשייפ וכדומה) לגביי מעבד, פחות חשוב לי, כל עוד אני יודע שהוא "מספיק טוב"…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by ytoledano,

אני מחפש לקנות מחשב נייד בכ 4500-5000. בעיקרון אני מעדיף בארץ אבל אני מבין שיש עכשיו דגמים חדשים עם Haswell שמאוד משפר את חיי הסוללה ואם בשביל זה חייבים לקנות בארה"ב - אני אקנה. בארץ, אני מעדיף לקנות בKSP. הנה הנקודות מהסטיקי, השארתי מה שרלוונטי: שימוש: תכנות/סטודנט, לפחות 4 ג'יגה RAM מסך: 13-14 אינץ' רזולוציה 1600 על 900 עד FHD. * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל, אבל לא בהיסחפות * סוללה: 5-6 שעות * דיסק: SSD 120 ג'יגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אלא אם זה מייקר משמעותית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? גמיש תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by infernoman,

הי, אני מחפש מחשב נייד חדש. עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט ייתכן צפייה בסרטים. מסך בגודל 15.6 אינץ' רצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר. אחריות ארוכה ככל האפשר עם שירות בבית הלקוח. תקציב של 3000-3500 שקל(אני יודע שניתן להשיג במחיר נמוך מכך עבור שימושים אלו אבל אני מעדיף שלא). הייתי רוצה לקנות רק מבאג למרות שנחשבים יחסית יקרים. הסתכלתי על המחשב: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10025&perur=4 אבל אני לא יודע אם הוא אכן טוב ואם יש בו בעיות כלשהן שאני לא יודע עליהם אודה לעזרתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by edoson,

הדרישות: 1. מבחינת ביצועי מערכת צריך להתמודד עם תוכנות כמו מתמטיקה, MATLAB, SPICE וכו'. לא למשחקים. 2. אני רוצה להיות מסוגל לחבר אותו לטלוויזיה, כמו כן להיות מסוגל לחבר אותו לרסיבר כדי לשמוע סרטים עם AC3(סראונד) זה אפשרי בכלל? 3. צריך שיהיה לו כרטיס רשת שיוכל להתחבר לרשת האלחוטית. 4. ציוד היקפי צורב DVD, מקלדת ועכבר אלחוטיים, HD לפחות 160G, וזהו בגדול. ישנם פרמטרים שצריך לשקול בנוסף? (לפטופ ראשון שלי, אני ממש בור ועם הארץ בנושא) כמה יעלה לי מחשב טוב העונה לדרישותיי? ואיזה חברה עדיף? תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by dorman2,

מפרט: T6600 מסך 15.6 (רצוי LED) זיכרון 3G בלוטות' win 7 אחריות 3 שנים לא חייב כרטיס גראפי מיוחד לא חייב כונן גדול מחיר: עד 3800 יש חיה כזו? או שאני חי בסרט?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. שלום! אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד לדודה שלי, שיתאים בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם לילדים שלה שמשחקים במחשב. התקציב לא בשמיים ואני לא יודע עד כמה אפשר להשיג את כל הדרישות, אבל שווה לנסות ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אך לא בהרבה יותר מזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא כבדים במיוחד, לא חייבים לרוץ על הגדרות גבוהות בכלל. משחקים כמו WOW לדוגמא). * גודל המסך? 15.6 זה אופטימלי, אך אפשר גם קטן יותר * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אבל שיספיק למשחקים של הילדים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יהיה אפשר, עם עדיפות למקלדת מלאה כוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר להוציא ממחשב בתקציב * האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by ac1240,

אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך טוב זה הדבר העיקרי שאני מחפש בו תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Jhonta,

אני כבר חודש מחפש נייד טוב בתקציב של עד 7000 ש"ח +- (לא ממש חייב להגיע עד לזה) עקב ההתעניינות המועטה שלי בתחום אני ממש לא יודע מה לקנות, אבל אני כן יודע מה אני מחפש.. חשוב לי שיהיה עם 2 ג'יגה זיכרון, ושיהיה עם מעבד מסדרת T7000 + עם כ.מסך סביר (אולי ה 8400) כבר לא יודע מה לעשות עם כל הדגמים שיש בשוק ולא יודע מה לבחור.. בעיקרון השימושים של המחשב יהיו לאופיס גלישה ואולי קצת סרטים.. לא משחקים אבל בכל זאת לא הייתי מתנגד לכ.מסך סביר ראיתי את ה DELL 1520, אבל קראתי איפה שהוא ביקורת לא משהו חשבתי ללכת על איזה דגם של HP אולי, אבל גם שם לא מצאתי איזה דגם ממש מעניין אני כבר דיי מיואש ושרפתי על זה יותר מידי זמן אולי למישהו יש איזו המלצה?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.