ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד שיתאים לדרישות הבאות: מחיר: לפי הדרישות שמופיעות למטה אני מעריך עלות בין 5000 ל-6000 ש"ח. אני מוכן לעלות קצת מעל 6000 אבל רק אם אין אופציה אחרת. כמובן שאשמח לשלם פחות אם זה עדיין עומד בדרישות. שימוש: ישומים משרדיים, אינטרנט, מולטימדיה, משחקים קלים (חשיבות מינימלית), מכונה וירטואלית 1 ואולי 2. דרישות חומרה מינימליות: הערה: אין בכוונתי לשדרג בעתיד ולכן אופציות כאלו אינן מוסיפות דבר מבחינתי. 1. מסך 13' 2. תמיכה בפרוטוקול תקשורת אלחוטי מסוג N. 3. 4 גיגה זיכרון (אין צורך באפשרות שידרוג ל-8) 4. כונן קשיח 160 גיגה 5400 (אין צורך ב-7200 ואפשר גם נפח קצת קטן יותר אם יש). 5. יצרן אמין. 6. שירות טוב בישראל. Nice to Have: 1. נח לניידות אבל עם ארגונומיה סבירה…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שתכליתו העיקרית עבודה על אופיס ואינטרנט, אבל שיאפשר גם צפייה איכותית בסרטים, כולל HD (לפחות 720P). חשוב שיהיה קל. חשוב לי שאת השימושים הבסיסיים הללו הוא יוכל לבצע היטב (בקיצור, שלא יתחיל להיתקע רק כיוון שפתחתי ארבעה טאבים בדפדפן, השארתי מסמך וורד פתוח ואני צופה בסרט). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים. * גודל המסך? כמה שיותר (שיתאים גם לסרטים). לאור המשקל הרצוי, אני מניח ש-13". * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ-2 ק"ג (משהו שלא יציק בגב יותר מדי גם במסלול בית-עבודה-אוניברסיטה-קניות-בית. הייתי שמח למשהו קל באמת אבל חוששני שאין לי תקציב לזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה יהיה נחמד, אבל לא חי…
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בחיפוש אחר מחשב נייד, אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? גלישה, מסמכים ותכנות ב-VISUAL STUDIO * גודל המסך? 14 או 13.3 מכיוון שאני רוצה להשתמש בו בעיקר בנסיעה ברכבת * משקל רצוי?עדיף עד 2 ק"ג, אבל אפשר עד 3 ק"ג - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, שעה וחצי-שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף HDMI, לא קריטי * בלוטות? לא משמעותי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא משמעותי, רק בשביל התקנת WIN * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי ש-DELL, LENOVO טובות הדגמים שחשבתי עליהם כרגע הם: DELL 4030 (אין עליו הרבה מידע באתר יש סיבה?) DELL 3010 (האם המסך שלו …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש נייד חזק עם מעבד חדיש לפחות T7500, ולפחות 2G זיכרון. -חשוב מאוד שיהיה 14.1" ושיהיה קל משקל (2.3KG לא מעבר). -חשוב מאוד אחריות ושירות מבית טוב, ואיכות בניה טובה. -עדיף אם כי לא חובה, שיהיה תוספות של הפן הלא עסקי (מצלמה מובנית HDMI וכו'). -עדיף שתהיה תחנת עגינה כלשהי שתומכת במחשב זה. -כרטיס מסך חיצוני יהיה תוספת נחמדה אם כי שוב- לא חובה. נתקלתי ב2 ניידים שנראים מצוין על הנייר, האחד מבית LG האנונימית משהו, וHP הידועה לשימצה משהו. HP Pavilion DV4-1030 2.26Ghz 3GB: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6500&perur=2&t=1&c=320 יתרונות: -3G זיכרון. -מעבד מסדרת 8400. חסרונות: -שמעתי רק דברים לא טובים על HP בניידים מבחינת איכות בניה, ושירות ואחריות בארץ. -…
-
- 36 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי כולם, שימושים: מצגות (דרך מקרן), אימיילים מרובים, מסמכים בWORD, אינטרנט. שיחות skype מרובות, כולל ווידאו. חיבור למסך LCD לצורך מצגות וסרטים. המחשב נייד ברמה היומיומית - אבל לא מוכן לוותר על מסך 15 (בעית עיניים - לא נתון לדיון) ראיתי המלצות על lenovo edge 15 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המכשיר היחיד שלא תומך בwifi בתקן N. מה ההשלחות של זה בחיים? אני מבין שזה לא יאפשר סטרימינג של HD - אבל חוץ מזה? תהיה דרך לשדרג את זה בעתיד (במחיר סביר?) ראיתי גם ביקורת שלילית על המסך שלו: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5656 מישהו ראה והתרשם? איפה אפשר לראות את המכשיר? עידכון קל: ראיתי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לאחותי עם מסך 15.6 . המחשב נועד לשימוש בתוכונות כמו פלאש, פוטושופ וכד'. יש עדיפות לסוללה חזקה יותר ופחות למשקל המחשב. dell 5110 נראה לי חביב
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר (שיעורים של בתי ספר, הדפסות, אינטרנט וכו'). הדרישות הן: 1. מסך 15.6. 2. מפרט חזק כדי לא לשדרג בשנים הקרובות (I3 מינימום). 3. זמן סוללה ארוך כמה שניתן (למרות שישתמשו בו בעיקר בבית, פרמטר חשוב בשבילם). 4. עדיפות למחשבים הנמכרים באייבורי ועם אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח (אסוס וכו'). אני משתמש ביום יום באסוס UX31A ונהנה מזמן סוללה של מעל ל8 שעות כשהWIFI כבוי ומביצועים מעולים, אבל לפעמים נראה שלא היה מזיק 8GB זיכרון במקום ה4 הקיימים, אז אם יש ניידים עם 8GB, הם מקבלים עדיפות. תודה, אבירן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות ממש בימים הקרובים בארהב (אמזון, בסט ביי וכו), במחיר של בסביבות ה500$. מסך 15" שיהיה חזק כמה שניתן ועם זכרון גבוהה כמה שניתן (במסגרת המחיר), וחשוב מאוד שיהיה אמין. המחשב לשימוש של צילום וידאו בHD וסטרימינג לאינטרננט (ערוץ LIVE). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש נייד עם מסך גדול ושיהיה כמה שיותר דק וקל עם סוללה טובה
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בעבר היה לי מחשב DELL סה"כ הוא היה בסדר * מטרות המחשב? ישומי אופיס (וורד + אקסל) ואינטרנט בעיקר. לעיתים קרובות אני גם צופה בשידורי טלויזיה דרך האינטרנט + סרטים. פה ושם משחק. * גודל המסך? מעל 13 אינצ זה בטוח, אפשר 14 ובהחלט גם 15 כי מבחינתי רק לא קטן מ13. * משקל רצוי? 2.2-2.7 גם לא כל כך משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות בקירוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא בהכרח * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל כמה שיותר שנות אחריות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל שהשירות יהיה טוב. קראתי הרבה דיונים בפורום + …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (משחקים, סרטים, אופיס וכו) הסכום הוא 3000-4000 שקל גמיש לגבי גודל המסך, שיתאים לשימושים שציינתי. אני צריך כרטיס מסך טוב (עבור המשחקים) תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולכם, ראשית המון תודה על המדריך לרכישת מחשב נייד, פשוט מעולה - שאפו !!! לאור המדריך אלו הנתונים הנדרשים עבורי: גודל מסך - סביב ה- 12'' מעבד כפול ליבה. זיכרון 2GB לפחות. רזולוציה של לפחות 800 X 1280 מסך LED דיסק קשיח - במהירות 5,400 סל"ד , זיכרון מטמון לפחות 8MB , עדיפות ל- 16MB כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת אלחוטי - 802.11n Draft (לא חובה) יציאת - HDMI כפי שניתן להבין אני משתמש ממוצע הרוצה ביצועים סבירים עד טובים אך יחד עם זמן עבודה ארוך ככל הניתן. מה דעתכם על המחשבים הנ"ל (כמובן שאשמח להצעות נוספות) Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz HP Compaq Mini 311c 1010EJ VJ597EA NetBook Asus Eee PC 1201N NetBook תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד עם CORE 2 DUO שיריץ תוכנות כמו MATLAB,SOLIDWORKS,VISUAL STUDIO 2005 משחקים של EA SPORTS (אין צורך ברזולוציה ובפרטים מקסימליים) עדיפות למסך 14.1" מקסימום 15.4" תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-