ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשוב לי השקט במחשב מארז גדול חשוב וספק איכותי כרטיס מסך יש לי כבר HD 4350 מתכנן להוסיף אותו משחקים אני משחק ברמה בינונית לא משתגע אם אפשר אז כרטיס מסך טוב וזול ככה אני לא אצטרך להתעסק עם החומרה של המחשב חנות מעודפת זיג זג מחשבים קרוב אליי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חברים שלום, המיני נייד שלי לא מתריע על סוללה חלשה בפתאומיות הוא מתכבה ,בדקתי בהגדרות והוא אמור לצפצף ולהתריע והוא לא עושה זאת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעבודה משרדית והקרנת סרטים הכי חשוב לי שיהיה אפשר להפעיל מספר יישומים בו זמנית בלי שהמחשב יכנס להרהורים עמוקים מסך שטוח, 19'', התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, שאלתי היא גם האם אפשר להסתדר בפחות, אבל עדיין יותר חשוב שלא יכנס להרהורים עמוקים אני יכול גם להסתדר עם 17'' אם זה הפרש משמעותי בתקציב אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: הקלטה ועריכת סאונד, צריך שיעמוד בפלאגינים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/protools , sibelius, addictive drums2, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל המסך 24 אם אני לא טועה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאלתי כבר אבל לא ענו לי על כל שאילותי וגם לא הבנתי חלק מהתשובות ... לכן הנה המפרט המלא: HP Pavilion dv9700t Notebook PC, 17.0" WXGA, T9300 2.5GHz Genuine Windows Vista Home Premium (64-bit) Intel® Core 2 Duo Processor T9300 (2.50 GHz, 6 MB L2 Cache, 800MHz FSB) 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1440 x 900) (Professional Upgrade to 4GB RAM Memory using PQI 2x2GB 800Mhz 512MB NVIDIA GeForce 8600M GS, HDMI output HP Imprint Finish (Radiance) + Webcam + Microphone!! Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and BluetoothTM!! 250GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support 8 Cell Lithium Ion …
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש. כאשר יש כבר ברשותי זכרון: Corsair 2X 512mb DDR2 667mhz. כשהפריטים שחשבתי עליהם הם: E6300 Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire X1600XT WD 250gb 16mb Hec 6A19 + Enarmax 420W noisetaker. כשכל הרכיבים הנוספים קיימים כבר (מקלדת, עכבר, צורב דיוידי וכו'.) יש הצעות אחרות?? יש אפשרות לחריגה קלה. לא עושה אוברקלוקינג, אבל רוצה שלא יהיו בעיום חום! (כלומר, אם צריך מאוורר נוסף\שונה וכו'). תודה!
-
- 15 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לצרכים הבאים: 1. שיתוף קבצים. 2. אינטרנט. 3. office. 4. צפייה בסרטים דרך הטלויזייה. 5. משחקים פשוטים - אני לא שחקן כבד. בנוסף, יש לי במחשב כבר את הרכיבים הבאים שעדיין שמישים: 1. דיסק 80 ג'יגה לא SATA בן מספר חודשים. 2. צורב DVD. 3. כרטיס מסך 5200 - נראה לי שהוא מספיק לתרכים שלי. אני מחפש מקסימום יחס עלות תועלת. חשוב לי אמינות וכן תאימות בעיקר לצפייה בסרטים - יציאות אודיו וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקי, האם המפרט הנ"ל הוא האופטימלי במחיר הנ"ל ? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1311 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪240 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪567 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪415 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 - מחיר: ₪70 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪29 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪459 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ₪481 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪369 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB …
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן סוף סוף NOACOMP הורידו מחירים,המפרט מיועד למשחקים כבדים התקציב הוא 5500 אבל יצא לי ב פחות, אני לא מתכוון לעשות OC ו לא צריך שום ציוד הקפי אז אני די סגור על המפרט אם יש משהו שצריך לשנות תגידו לי Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2-985 שח ASUS M2N-E AM2-690 שח PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL-620 שח FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm-330 שח WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII-310 שח CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2-2100 שח COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU-290 שח הרכבה בחנות-170 שח הנחה של 3% במזומן =מחיר סופי: ¤ 5330.15
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום ומחפש מחשב נייד כרגע. אין לי ידע קודם בסוגי מעבדים וכו' כך שאשמח להעשיר את הידע בחומר קריאהר לוונטי. הצרכים שלי הם כמו של כל סטונדט ממוצע. עבודה על מסמכי אופיס, מערכות הפעלה נוספות (LINUX), גלישה מרובה באנטרנט, סרטים ויכולת להריץ משחקים מידי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים). סוללה שתחזיק ל5-6 שעות (אפשר יותר מזה?) חיבור HDMI וזיכרון. מחשב שיהיה קל, לא מגושם וגדול. מסך שיעבוד טוב בתנאי תאורה של שמש וכו'. בקיצור אשמח לשמוע הצעות והמלצות על חברות דגמים וכו'. תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחק P3D V4 . האם המפרט הזה מספיק טוב? ואם חסר משהו תגידו. במידה ולא רואים את התמונה: * Intel Core i5 10600K 4.1Ghz 12MB Cache s1200 - Box * MSI Radeon RX 5500 XT MECH 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP * Gigabyte B550 AORUS PRO AM4, AMD B550, DDR4, 3xPCI-E, HDMI * Corsair 650W 80+ Gold RM650x * Western Digital Red Pro 2TB 64MB Sata III WD2002FFSX * G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3200Mhz DDR4 CL16 Kit *Crucial P1 CT500P1SSD8 500GB SSD PCIe NVMe M.2 2280 * CoolerMaster Hyper 212 RGB Black Edition CPU Cooler * מארז ללא ספק Corsair Carbide 200R התקציב שלי היה 5000 ש"ח אבל זה קצת חרג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה/FULL HD על מסך 24 אינץ'. מעוניין במארז מיני קטן ככל האפשר בלי שתהיה בעית חום/ספק כוח מינימלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מדובר במחשב בעל מפרט מצוין לצרכי, ומחיר זול מאוד. השאלות שלי הם : 1. האם ואיך זה פוגע שהאו מחודש ? 2. מה אורך חיי הבטריה שלו (לא הצלחתי למצוא בשום אתר בחו"ל) 3. האם ההקלדה בו נוחה ברמה של טושיבה וDELL ? יש לו מקלדת מלאה (כפתורים בגודל מלא) ? 4. מה רמת התקשורת שהוא מציע מבחינת זיהוי רשתות ? הנה כמה קישורים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8846&perur=2&t=46&c=603 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741769 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, מתכנן טיול לארה"ב בעוד כחודש וזה נראה לי כהזדמנות טובה לקניית נייד. התקציב הוא כ600$ עד 650$, להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודה כללית כעקרון - בעיקר אינטרנט ואופיס. כן חשוב שהמחשב יוכל להציג סרטי HD ללא בעיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאוד מעדיף מאט אבל זה לא דיל ברייקר. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח שיהיה numpad אבל לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB מינימום. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להי…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך שתעזרו לי עם איזה מפרט.. מחר אני הולך לראות מחירים באיזה חברה יותר זולה.. תגידו מה אפשר להחליף ואם אפשר גם למה.. המחשב הוא יהיה לגיימינג לסרטים וכו'.. כדי לי לקנות גם מקררים? תודה גברים.. רק תשובות ענייניות בבקשה אני לא רוצה לעבור ת4500 ש''ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1257 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ₪710 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪767 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ₪316 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪190 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪475 כרטיס קול: CREATIVE SB …
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני צריך לקנות נייד למטרת לימודים השאלה שלי היא כזאת מה הדברים החשובים שצריך לעבוד עם תוכנות אדריכלות (אוטוקד) איתם. צריך מעבד חזק? כרטיס מסך חזק? ומהו הגודל המומלץ לעבודה אם תוכנות מהסוג הזה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב אני אשמח טווח המחירים הוא כ1000$ בקנייה בארה"ב עדיף כמה שפחות תודה רבה לכם אתה אחלה של פורום
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני זקוק למחשב נייד קל ודק ככל שניתן, רצוי 13.3" ושלא יחרוג מ-2 קילו (עדיף כמה שפחות). חשוב מעבד i5 ובעיקר מאיץ גרפי שידע להתמודד היטב עם וידיאו 1080p. משחקים לא רלוונטיים. רצוי חיי סוללה של 3 שעות לפחות. עדיפות נוספת - מיקום חיבורים נוח, משום שהמחשב ישמש כמחשב ראשי במשרד כך שאצטרך כל בוקר לחבר אליו את הכבלים השונים. Dell Vostro v130 נראה מעולה עבורי מבחינת מימדים, מעבד וחיבורים, אבל אני חושש שמאיץ GMA HD לא יסחב לי את הוידיאו. מה דעתם? יש לכם המלצות? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט שאני עשיתי: http://tms.co.il/preview/spec/evqc8b7y/1 אפשרות ל-SLI עתידי של 9800GTX 4GB זכרון של Gskill וקירור טוניק... עכשיו מה אפשר לשפר? מה כדי לעשות בכלל עם תקציב כזה? כמובן שעדיף שהמחשב לא יעבור את הסף של ה-7K אבל יש אפשרות של חריגונת... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום אבא שלי מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וקצת סרטים ב4500 שח.אם אפשר עד הסכום הזה מקסימום חריגה של 100 שח. תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-