עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ramkaro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by אליאור27,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by elitzur,

שלום לכולם , אני מתלבט כבר מספר ימים בין שני מחשבים . הצרכים שלי הם בעיקר אופיס , אינטרנט וסרטים . המחשב מיועד להיות desktop בעיקר. כפי שניתן לראות ההתלבטות היא בין מעבד חזק יותר לכרטיס מסך ועוד 2 ג'יגה בRAM . Latitude E5400 - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p86.htm Dell Inspiron 1440 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 אשמח לשמוע את דעתכם

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  4. Started by kotel,

AMD 3400 K8 64BIT GIGABYTE GA-K8VM800M 512MB DDR 400 WD 120GB 7200RPM8MB SATA FX5700 256MB DDR ב-3790 זה לא בשיבילי בשביל חבר שלי אם אתם חושבים שכדאי כרטיס מסך אחד בסכום הזה תגידו ולמה הוא יותר טוב... בונה איזה בעסה שאני לא מבין ב-AMD ---------------------------------------- תגידו ה- 64BIT צריך ווינדוס אחר או שאפשר להתקין ברגיל windows xp sp2? ----------------------------------------- לכמה משתווה ה3400 של AMD לשל אינטל? : ??? :

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by alexco,

שלום, בכוונתי לרכוש מחשב Asus 1000HE בארץ. שתי שאלות למי שהתנסה או יודע: 1. הייתי מעוניין לקבל את המחשב עם Windows XP בגירסה האנגלית ולא בגירסה העברית שעובדת מימין לשמאל (את האפשרות להקליד עברית ניתן הרי להוסיף גם בגירסה האנגלית של XP). האם זה אפשרי? אצל מי מהספקים בארץ? 2. האם מישהו מהספקים מציע שדרוג זכרון ל- 2GB? באתרים בהם ביקרתי לא מוזכרת האפשרות, כולם מוכרים את המחשב עם 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  6. כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת מחשב הכולל את כל הדברים שהוא צריך לכלול (כרטיסים, כונן קשיח, זכרונות...) התקציב הוא בערך 4000 (אפשר לחרוג מעט) סליחה על הטירדה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  7. אני צריך מפרט שיתאים למעבד הנ"ל -320GB עם מחשבה ל-רייד 0 המחשב צריך להחזיק 3 שנים וכרטיס מסך חשבתי על-9800GTX או ללכת על 8800GT ולשדרג עוד שנה {למרות שיש לי תקציב בניפרד על הכרטיס מסך של 1500 שקל אבל אולי עדיף להשקיע אותם במשו אחר}

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by zion561,

שלום לכולם המחשב שלי בן 3-4 שנים והחודש השקעתי בכרטיס מסך כי היה לי מובנה איך המחשב שלי ? האם יריץ משחקים של השנתיים האחרונות? אני יודע שהוא לא משהוא אבל אני רוצה לשאול תמבינים בחומרה pentium 4 2.40 ghz 512 ram ddr יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט אין לי כוח לשים geforce 7600GT 256MB AGP ספק HEC 400TRT 400W המחשב יכול להריץ משחקים של השנה האחרונה או השנתיים?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  9. שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלום. אני רוצה שתיבנו לי מפרט בסביבות ה6 אלף כולל ציוד הקפי למחשב וכולל נתב של DEIMAX מדפסת וכולל מערכת הפעלה חוקי WIN XP HOME (אין צורך ב OFFICE) אני צריך את זה בשביל חבר, אלב אני גם רוצה לנתח את המפרט לראות מה אני לא יודע עדיין בתחום ונראה השימושים של המפרט הם סטנדרטים מחשב,אינטרנט,סרטים,שירים,וכדומה... ושאל יש חסרונות משמעותים בכרטיס קול מובנה שבא עם הלוח אם?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by Gal.Am,

אני חושב לקנות למחשב Ivy Bridge חדש. אשמח להצעות/חוות דעת/ המלצות. לגבי תקציב: פחות או יותר גמיש אבל בלי להשתגע. לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UD5H מעבד: Intel I5 3570K קירור מעבד: Corsair H100 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 680 את כל השאר כבר יש לי: מארז: CM Storm Enforcer כונן מערכת הפעלה: Corsair Force GT 60GB SATA3 X2 - RAID 0 איחסון: WD 500GB Caviar Blue ספק: Seasonic X-660 כרטיס מסך קיים (כנראה יהפוך לכרטיס Gigabyte GTX 560 SOC :(PhysX

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  12. Started by valera199309,

שלום לפני כמה ימים קניתי לפטופ מסוג HP DV6-2130EJ הבעיה שאני לא מצליח למצוא דרייבר מעודכן לכרטיס חיפשתי באתר של נוידיה אפילו כתבתי להם מכתב אבל הם שלחו אותי לאתר היצרן אבל באתר היצרן הדרייבר האחרון הוא 188.7 וראיתי שיש כבר 197.6 בגלל הדרייבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אז עם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אז תעזרו בבקשה כי אני כבר לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by Goldenmario,

אשמח למחיר לכל המפרט עם המארז ובלי המארז (בחלקים) ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 מארז: Antec Fusion Black 430 כרטיס מסך: HIS HD5770 המחשב עבד 3-4 שנים ונמצא במצב מצויין

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. אז ככה....חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד והוא רוצה שזה יריץ לו משחקים כדבים פחות או יותר... אז אמרתי לו שזה לא שווה מסיבות ברורות (מחיר, ביצועים וכו') ושעדיף לו נייח עם "LCD19 וכל זה.... עכשיו...אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה ואם לדעתכם זה כן משתלם ואפשרי אז תציעו לי מה אפשר לדרישות האלה: מטרות המחשב-משחקים, צפיה בסרטים, מוזיקה. הארד דיסק בסביבות ה80GB ככה... כרטיס מסך שיכול לתמוך במשחקים וסרטים את השאר אני כבר משאיר לכם בהנחה כללית שהוא צריך להריץ משחקים וסרטים. חברה אני אישית נוטה ללנובו/IBM אבל מה אני מבין... המחיר הוא למחשב מיד שניה! אז קחו בחשבון....וזה רק אם משתלם בכלל לקנות מחשב נייד במקום נייח...

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. שלום לכולם וצהריים טובים:} המחשב מיועד לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024dpi כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5GB . חשוב שהמחשב יהיה מסוגל לאכסן DATA של לפחות 2TB על גבי כונן יחיד. -דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ב raid מתאים - אשמח להמלצת raid -מערכת ההפעלה שתותקן היא vista ultimate -תוכנת עיבוד התמונה היא adobe - photoshop CS2 ME -המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2560X1600pixels -סורק איכותי בממשק (firewire (IEEE1394 שיהיה מסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 כולל אפשרות לסרוק נגיטיבים של תמונות. *המחשב מחובר לרשת עם כרטיס רשת של 1000mb *יכולת לצרוב עבודות ולהעבירן למחשב אחר *כולל ציוד היקפי של מקלדת, עכבר וצורב אשמח למפרטים שכוללים הסברים , במקר…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. מחפש המלצה לנייד/טאבלט שישמש אותי בעבודה (רוב היום בדרכים) להשתלט על המחשבים בעבודה מרחוק ולעבוד עליהם. בנוסף שיהיה גם בתור מחשב נייד/טאבלט אישי.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אני רוצה מחשב חזק למישחקים !! עם מסך LCD 19 אינץ' אני רוצה את Gforce 8800 320 mb מהגירסא הכי חזקה אני חושב שזה של Asus לא ?

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  19. יש לי כרגע פנטיום 4 במהירות 3.2 בתושבת 775 הישנה , הציעו לי שידרוג זול : מעבד - G620 גוף קירור - AC FREEZER 13 לוח אם אינטל מבוסס ציפסט H61 http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/db-dh61ww/DH61WW-overview.htm http://www.intel.com/Assets/Image/prodlarge/DH61WW-lg.jpg זיכרון 2GB במהירות 1333 בטכנולוגיה DDR3 עלות : 815 ש"ח יש לי התלבטות בין ה G620 לבין ה 2100 אני עוסקת בעיקר באינטרנט , אופיס ומוזיקה , אני גם יכולה לחסוך 90 שקל ולקחת את הגוף קירור ALPINE11 בשביל עבודות משרדיות אני לא חושבת שזה משנה כל כך למרות שהמחשב יהיה דלוק הרבה שעות - וסביר להניח שהמעבד יהיה חמים יותר .

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by doran19,

בוקר טוב! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

הרכבתי לי משהו כזה: AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 894 או Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 724 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (BH5 CL2.2.2.5) X2 1000 OCZ PowerStream Power Supply 520W 863 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 600 Creative AUDIGY 2 ZS BULK 500 GIGABYTE Radeon X800DE GTO 256MB - TV OUT / DVI - PCX - BULK 1227 Thermaltake Big Typhoon 250 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960 Ben…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by someone2007,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש כולל הכל ב4K אני לא יודע מאיפה להתחיל עם זה כי חריגה זה עד 100 שקלים וגם רצוי שלא המחשב למשחקים אם חסר משהו תגידו ואני אענה בכל מקרה הוא יהיה אצלי היום כך שהתשובות יהיו יותר מדויקות ממה שאני יכול לספק לבד תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  23. אני רוצה שתגידו מה דעתכם, איזה מפרט בין השניים יתאים לדרישות שלי, ובכלל איזה מהמפרטים יותר חזק. Intel Pentium 4HT 2.8 Ghz 800 Mhz לוח אם - Abit IS7-E FSB800 AGPx8 Dual DDR 400 SATA 150 זכרון - TwinMos 512 MGB DDR DUAL 400 MHZ דיסק קשיח - 120GB S-ATA 7200 8MB כרטיס מסך- GF5 FX5200 AGPx8 128 DDR Floppy 1.44 3.5" CDRW LG 52x32x52 Sound Card 5.1 Multimedia 8 USB Ports מארז- ATX 400Watt Monitor LG Flatron 17" כולל כרטיס רשת כולל עכבר אופטי + מקלדת + רמקולים 400W סה"כ 4290 ש"ח מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 550 1 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 380 1 380 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Infineon …

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by 12ewe,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 מקסימום מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים..כעיקרון 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף AMD כי יותר משתלמים מאשר I7 שעולה יותר אבל ניראה מה אתם אומרים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים …

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים