ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצורכי עבודה עם תוכנות הנדסיות ובעיקר ללימודים, לראות סרטים, ומעדיף את החברה DELL אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חשושב שיהיה חזר עם מעבד קור 7 , אם מישהו רכש מאחד הדגמים ויש המלצה אשמח לשמוע http://www.zork.co.il/search?category=מחשבים-ותוכנות-מחשבים-מחשבים-ניידים#category=מחשבים-ותוכנות-מחשבים-מחשבים-ניידים&brand=76&feature=28140%2C26282&sort=popular&page=0&screen=2380&
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אהלן, מתכנן טיול לארה"ב בעוד כחודש וזה נראה לי כהזדמנות טובה לקניית נייד. התקציב הוא כ600$ עד 650$, להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודה כללית כעקרון - בעיקר אינטרנט ואופיס. כן חשוב שהמחשב יוכל להציג סרטי HD ללא בעיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאוד מעדיף מאט אבל זה לא דיל ברייקר. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח שיהיה numpad אבל לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB מינימום. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להי…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש עלה לי התקציב ל4K!!!!!!! זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז אני לא כל-כך מבין, אבל אני צריך שתעזרו לי למצוא מחשב לבר המצווה. צריך שהוא יוכל להוריד סרטים בלי להתקע לגמרי, שהוא יוכל להחזיק גם משחקים כבדים, השקט לא כל-כך חשוב אבל שלא יהיה חזק מדי. יש לי כבר הכול (לא צריך מקלדת עכבר רמקולים או מסך) קניתי מסך של AOC 22 אינץ' ועלה לי התקציב ל4K ואני לא יודע מזה OC אז אין לי מוסג מה להגיד על זה. תודה לכל משיעזור לי ואני צריך גם כרטיס מסך תודה.
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב נייד שהיה כמה שיותר חזק למשחקים כבדים ,עם מסך כמה שיותר גדול ,בלי הקפי ,לא איכפת לי עם יצא כבד ומסורבל ,העיקר לקבל משהו איכותי וחזק במיוחד במחיר הנ"ל ,אם אפשרי לפעולה ארוכה כמה שיותר לבטריה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד מפרטים שבניתי ואחי שינוי תקציב הרכבתי מפרט אחרון מאוד כי בשבוע הקרוב אני רוצה לקנות... אז הינה המפרט לוח אם-GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 -505 כרטיס מסך-Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe-2550 דיסק קשיח-SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח-Thermaltake Toughpower 600W קירור למעבד-ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 מארז-NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU עכבר-g5\mx518 מסך-2243bw מקלדת-Microsoft Digital Media Pro Keyboard צורב-LG GH20N S10 DVDRWX20 SATA BLACK BULK זיכרון-G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5-415 תראו אני רוצה לקנות ב fox pc את המחשב עצמו ללא המסך כי המסך אני קונה משקם אלקטריק ב 1320 שקל בערך....אין מחירים בגלל שאין את…
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב בסכום של 5500 ש"ח כולל עכבר אופטי, מקלדת ,רמקולים פשוטים (משתמש בעיקר באוזניות) ומסך LCD 19".צורב דיוידי כבר יש לי. אני רוצה ככל הניתן שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה וישתפקד חלק(3GB זיכרון??) מעונין לרכוש בKSP. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 אבל חרגיה ל3600 מקסימום במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים SIMS GTA COUNTER STRIKE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD צורב כונן דיסקטים כרטיס קול לא צריך יהי בלוח מסך לא צריך יש לי סמסונג 19" רמקולים לא צריך בקיצור שום דבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המת אני מעדיף מפרט…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי כרטיס מסך ראדון 9600xt 256mb ati. בעיקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לי למשחקים וסרטים ואינטרנט... אז המלצות אני צריך רק על לוח אם מעבד, כרטיס מסך (שיחזיק להרבה זמן ושיהיה טוב) , וזיכרון של 1024 (2 של 512 או אחד...) המוכר בחנות גם אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא יכול לשבת על לוח אם חדש שיש לו pci.... אז אני מבקש המלצה על כרטיס מסך שיחזיק וישב טוב על הלוח אם.. בעיקרון אני מתכוון לקנות הרד דיסק של 250 גיגה וכונן די וי די אז את זה אני כבר יבחר לבד.... בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל.... מה עדיף בכלל? amd או אינטל? ולמה? וזה באותה איכות בכלל??? והאם שווה לקחת לוח אם ממש חדש או אפשר גם אחד שהוא טיפה ישן?? מחכה להמלצות שלכם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לבנות מפרט איכותי לסכום שאני מוכן להשקיע. ברצוני לרוכש מחשב למטרת משחקים - בעקרון מחשב שחזק למשחקים חזק להכל, ככה שאני צריך דבר ראשון מעבד מאוד חזק ולוח עם NFORCE4ULTRA וחשבתי על AMD64 3500+ 939 כמובן. בנוסף חשוב לי שיהיה 1024 RAM, והרדיסק מספיק גדול למשחקים (200GB) על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר חשבתי ללכת על 6600GT, אין יל מושג איזה חברות נחשבות היום אבל במידה ותוכלו למצוא משהו שעומד בדרישות ובתקציב אשמח מאוד. חשוב לי מראז אלומיניום איכותי סופרטאנלנט או צ'יפטק \ טרמלטק'.. מקווה שתוכלו להרכיב לי משהו שיעמוד בתקציב... מסימה קצת קשה אבל אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך המחשבים האלה Acer Aspire 5735Z 3190 או Acer Aspire 5730Z-324G32MN 2750 או 5630z(מה זאת אומר שהוא מגיע אםfree dos?ככה כתוב במערכת הפעלה) 2850 1.הם טובים בכלל? 2.אם כן החריגה בין הראשון לשני שווה? אם לא תנו המלצה למשחשב אם מפרט דומה לשל אלה מסך 15.4 2 ג'יגה wifi וכו' עד 3100 תודה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית בלבד, אשמח לחו"ד. משום מה מדאיג אותי בעיקר הספק, GT לא חברה כ"כ אמינה לפי מה ששמעתי. (לא אני בניתי אותו מן הסתם, אבל קריטי שהוא יתפקד כמו שצריך ולמצות כמה שניתן מהתקציב שהוא פחות או יותר בסביבות ה1.7K) תודה לעוזרים מעבד Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרוןDDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כ. מסך On Board Intel HD Graphics 2000 כ. קול On Board 5.1 Channel Audio כ. רשת On Board 10/100/1000 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כח Golden Tiger …
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה דיברתי עם טכנאי שאני מכיר והוא בכלל המליץ לי על הדברים הבאים: חוץ מזה במפרט שבנו לי ב RSM כבר אין את הזיכרות ששמו לי איזה זיכרונות יביאו את אותה פעילות באותו מחיר פחות או יותר? בRSM עם קונים 500WAT אז מקבלים את ה 600WAT בלי תוספת תשלום. (אני לא בטוח שהטכנאי שלי ידע את זה) ואיך המפרט הזה בכללי? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 LanCool PC-K60WB…
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה הוא הכרטיס המוביל בביצועים כיום למגזר הביניים? תקציב עד 900 שקל בלי אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן למחשב חדש.. אשמח לקבל הצעות למפרט מלא: המפרט למחשב amd64 בסביבות 6500 ש"ח (ללא הרכבה). מעבד בסוקט 939 + לוח אם (אין צורך בSLI או באפשרות ל OC) המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך 6600GT PCI-Express 512mb RAM מארז (אם אפשר שחור עם חלון בתקציב זה יהיה נפלא ) + ספק אם יש צורך HD 120GB SATA מסך ''17 CRT צורב dvd cdrom כונן דיסקטים עכבר אופטי ומקלדת (לא אלחוטיים) רמקולים כרטיסי קול ורשת (עדיף מובנים) תודה לכל המומחים
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visua Studio .NET), מבוסס מעבד 64 ביט, 4 ליבות (Quad), לוח אם טוב, צורב DVD, כונן CD ושאר הדברים הסטנדרטיים, כרטיס מסך מובנה אפשרי, ואם בנפרד אז לא משהו יקר (מכיוון שכמעט ולא אריץ משחקים על המחשב) חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת ביצועים / קומפילציות וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-