עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. הי חברים. עכשיו עם השקתו של רייזן 2 הגיע הזמן להשתדרג. מה שאני משדרג זה מעבד (רייזן 3700X), לוח אם (ופה ישנה התלבטות) ואולי זיכרון. מה שיעבור מהמחשב הנוכחי לחדש הם הרכיבים הבאים: מארז (Fractal Design Define R5 Black). ספק כח (Seasonic 750W Gold). מאיץ גרפי (RTX 2080) כנראה זיכרון (יש לי 32 גיגה בתדר 2600MHZ ואני עדיין מנסה להבין אם זה לא יצור צוואר בקבוק למעבד הנ"ל, עדיי לא יצאו סקירות רציניות בנושא). דיסק קשיח SSD 970 PRO. המחשב ישמש לגיימינג ולשימוש יומיומי סטנדרטי (גלישה באינטרנט לדוגמא) ולניגון סירטי 4K REMUX. אשמח להמלצות בנושא כגון איזה לוח כדאי והאם לדעתכם שווה לשדרג גם זיכרון (אשמח כמובן לאסמכתה בנושא). תודה מר…

3. אהלן חברה רציתי עזרה בבחירת מערכת בעיקר לגיימינג, כולל שני מסכים ושיהיה מעולה גם לוירטואליזציה (עובד עם מספר של VMים שרתי ווב סרברס ועוד). אני מעדיף מסכים 27" שניהם ככה שיראה כמה שיותר יפה אחד ליד השני, המסך "המשני" צריך להיות יותר דגש על איכות תמונה, פחות על קצב רענון וsync כי אני כנראה לא אשחק עליו אבל אצפה בו הרבה ואשתמש בו כמשני פשוט. המסך הראשי כן חשוב יותר שיהיה יותר שלם, איכות תמונה פלוס ביצועים לגיימינג. הקציב עד 12K עם, במידת הצורך, חריגה של עד 1000 שקלים. אני בדר"כ עושה OC למעבדים שלי ולכרטיס המסך, תלוי בדגם של הזיכרון לפעמים גם לו אך עם מעבדי AMD אני פחות אוהב להתעסק עם OC, אני נותן לתוכנות שלהם לעשות לי את ה-OC האוטומטי אני לא חושב שיעיל לעשו…

4. Started by Yaron123,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות מחשב בחו"ל מצאתי את האתר www.scan.co.uk שהבנתי שהמחירים צריכים להיות זולים, רציתי לדעת אם משתלם משמעותית לקנות פה ואם כן איזה מפרט כדאי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 פאונד, אפשר לחרוג אם שיפור משמועתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים\סדרות ומשחקים מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה מרעיש באופן מוגזם …

5. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים/פעולות מתמטיות מורכבות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, עם חריגה עד 5600. אני לא מתייחסת למרכיב האחריות עבורו אני מוכן להוסיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום חברים, אודה עבור ייעוץ לגבי מפרט העונה לדרישות הבאות:

8. Started by Laofix,

צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

9. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  10. שלום. אני צריך מפרט למחשב עד סכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב כאמור יהיה לעבודה משרדית כגון ישומי OFFICE קריאה ועריכה של PDF המחשב יהיה אמור להפעיל 4 מסכים של רזולוצייה 1080P בחיבור HDMI 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אם ממש חייב לחרוג אז עד 4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה הרעש …

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, גרפיקה קלה (פוטושופ פה ושם, מצגות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?WIN10 עברית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בתכני hd אורך סרטון מקסימלי 10 דקות. בעיקר premier pro רוצה להתחיל גם after aeffects וחושב גם על דה וינצ'י ריזולוב 16. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים. צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מענייני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה.. אז לא נראה לי שמתוכנן 7. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן חבריים קיבלתי את המפרט הנל https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=164705&fbclid=IwAR0_YZdm8d1eUHXfpT5szX0TBFQVu1ohWvEmHLEcF8OhLCPKwubloZh1qOk מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רב לכולם, אשמח להתייעץ איתכם. אני מתחילה ללמוד תקשורת חזותית שכוללת בתוכה לימוד תוכנות עיצוב של אדובי כמו פוטושופ וכו' ותוכנות שונות של איור ואנימציה. אשמח לעצות איזה מחשב כדאי לרכוש, הבנתי שהמרצים אצלנו ממליצים יותר על macbook ואם לומר את האמת אני לא אוהבת את אפל גם בגלל המחיר וגם בגלל ההגבלות המפגרות שלהם. בכל מקרה אני מחפשת מחשבת עם מעבד Intel core i7, 16GB , מהירות כונן קשיח SSD, וכרטיס מסך של NVIDIA מעניין אותי לדעת אם לדעתכם יש עוד משהו שחשוב שאבדוק על מחשב מלבד אלו. אם מישהו מכיר את המחשב הזה אשמח לדעת מה דעתכם עליו https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1004150 ומה דעתכם על חברת לנובו? או כל מחשב נייד אחר שאתם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. Started by Itamar saraf,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700, אם אתם חושבים שיש משהו שמצדיק חריגה (3000) אשמח גם לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית תכני hd משחקים והרצת תוכנות כגון אוטוכאד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיובי -עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נמצאבחדר עבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by אורלי78,

מחפשת נייד לבית : I5 SSD 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, אינטרנט, יוטיוב. ייתכן ויכולה גם לרדת בסטנדרט בגלל השימושים הבסיסיים ( כרגע למשלהמנוצל בהרד דיס 42g, וכל החומרים שלי תופסים נפח של 40g מחיר: עד 2500 - ללא חריגה ואשמח לפחות. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך 14/15.6 מה שמשפיע על המחיר ליותר זול ולא יהיה כבד ומגושם מדי. משקל: 1.3-2 המחשב יהיה בעיקר על השולחן רכישה: אמזון, אבל לא בהכרח. אזור - תל אביב. טאץ - לא באמת משנה אחריות: הבנתי שאחריות אמזון היא טובה. ולא שמה על כך דגש מיוחד. כך שלא נראה לי הכרחי אחריות ל- 3 שנים אופציות שראיתי: yoga 14 flex מאמזון - ב2400 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DAVID62,

Surface Book 2 במכה כידאי לקנות אותו עם כמה זיכרון ומעבד? באן הוא יכול להחליף את המחבר במתמטיקה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  19. סטודנט מחפש לקנות מחשב עם סוללה שמחזיקה הרבה שעות ומסך טאצ' וגם יוכל להפעיל משחקים במחיר סביר עד 4500 שח . מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  21. Started by EG,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שקט לא אם תלוי במחיר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 אופיס כולל הרכבה והתקנ…

22. Started by GALAI30,

זה SSD מומלץ למחשב נייח ? https://www.newegg.com/global/il-en/crucial-mx500-1tb/p/N82E16820156174

23. שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by EG,

בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.