ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפשת מחשב שישמש אותי כסטודנטית בגלל שרוב הסיכויים הם שלא יהיה לי מסך נוסף חשוב לי שיהיה מסך גדול (לצרכי תיכנות) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 4000 בחיפה חריגה מקסימלית של 200 שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנטית (למדעי המחשב), לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
דרושה הצעת מחיר למחשב desktop ללא ציוד היקפי לשימוש בסיסי: מיילים אופיס וכו'. עדיפות לחנויות בחיפה והסביבה תקציב: בין 1500 ל 2500 פחות חשוב שיהיה שקט וגם overclocking מערכת הפעלה כן (בינתיים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300 אחרי החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, מיילים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באופיס/מערכת הפעלה - אם יש מערכת הפעלה לא נורא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חיי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה3-3.5K, מעבר ל3.5 אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס כבד (הרבה חלונות פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 10, א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב מתלבטת בין דאל לאסוס I3 לא עושה במחשב משו מיוחד רק פוטושו מידי פעם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב שלי קצת התעייף וקשה לו להריץ סרטים באיכות של 4K הסרט לאגי ולא זורם i5 3570k gigabyte z68xp-ud3p ram 16gb(2x8) 1033mhz amd readon 7970 3gb בנוסף אני משחק מטרו:אקסודוס והצמשחק גם בקושי סוחב על המחשב האם זה חכם להוסיף עוד כרטיס מסך לCF על מנת להעלות ביצועים או שזה נובע מהמעבד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב , איך הסדרה הזו של דל? לעומת INSPIRON 5000 תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גרפיקאית ומחפשת מחשב שיענה לצרכים שלי. לא מאק. אני מריצה על מחשב: אילוסרייטור, פושוטופ,אינדזיין וחבילת אופיס. חייב להיות מחשב שלא נתקע. התקציב הוא עד 8000 שח. כמובן עם win מובנה. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אנחנו חלשים בתחום ונשמח מאוד לעזרתכם- מה חשוב לנו? 1. שימוש בפוטושופ. 2. מחשב חזק שירוץ בלי תקלות. 3. יכולת הקלטה ועריכת מוזיקה בצורה טובה. 4. לא כבד מידי- 2 קילו פלוס מינוס. 5. 15.6 אינטש. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה על דגמי מחשב לסטונדנטית עד 4000 שח. חשוב שיתמוך בפוטושופ (ברמה בסיסית!). ביצועים מהירים, חיי סוללה טובים, זכרון סביר ומשקל קל אשמח לחוות דעת על החברות השונות (מתמקדת כרגע בחיפוש על לנובו, דל ואסוס) בעיקר מבחינת שירות, תקלות נפוצות (והמחיר לתיקונן...) ואמינות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
1. התקציב המרבי 5000 חריגה עד 5500 גג 2. השימוש לעריכה גרפית תלת מימד פוטושופ תוכנת Adobe ,אודיו כתחביב, וצפיה בסרטים ומחשחקים לילדים 3. יש צורך בכל הציוד ההקפי 4. כן , מעוניינת בהוספת כונן SSD ובהרכבה 5. השקט- סביר, המחשב בחדר ובשביל תחביב האודיו 6. לא מתוכנן אוברלוק 7. אין צורך במערכת אופיס 8. אין העדפה לחנות, אני מחיפה ואם יש מקום זול או דרך האינטרנט.. 9. קנית המחשב כרגע גמיש 10. מארז חזק (יש ילדים בבית) עם יציאות ל פלפ' מצלמה, תוכנות DVD הכנסת תוכנות חזקות ולצפייה בסרטים ושירים. בתודה מראש,
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי כבר כמעט בן 8, ועל אף שהוא בסך הכל עובד עדיין בסדר (יחסית) הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעתים עריכת וידאו. משחקים - אני לא מחפש מפלצת שמריצה הכל על ultra, מבחינתי גם הגדרות גרפיות של בינוני+ זה בסדר, הרעיון הוא שהמחשב יחזיק מעמד לאורך שנים קדימה. משחק לדוגמה: מורטל קומבט 11. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 25 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל , חריגה של 100-200 שקל אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, תכנות, תוכנות: visual studio, matlab, orcad ומשחקים בעיקר פוטבול מנג'ר ומשחקי רשת קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לכלול …
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מכירים את האתר TSM ? - זה אתה בטיחותי ? חוץ מזה, זה מחשב טוב ? בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים על איכות טובה והרבה FPS , משחק בעיקר CSGO ו PUBG מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 589 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 391 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 142 כוננים קשיחים: Toshiba HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 3.5" P300 HIGH-PER…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות FLEX 14, יש כל הזמן בעיות התחברות ל-WIFI לפי התמיכה של לנובו יש בעיה בחומרה. - לא עניין של חסכון בסוללה. אז אני מחזיר את המחשב לאמזון. עלה לי 2400 שקל, בגדול הייתי מאוד מרוצה,מלבד התקלה, ואיכות בנייה שהיא בסדר אבל לא מעבר. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8DS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 מחפש המלצה למחשב עם איכות בנייה טובה יותר. התחברתי לטצ' מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט-הרבה טאבים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לשדרג מחשב נייח בן כמעט 6 שנים. הוא מאד איטי ואפילו ווינדוס 10 לא מצליח לעבוד עליו. שימושים: תכנות בוויזואל,SQL ,PHYTON, ומשחקים כמו: CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD, WORLD OF WARCRAFT. המפרט הקיים: מעבד: intel i5 3750K 3.4GHZ לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H קישור: https://www.cnet.com/products/gigabyte-ga-z77x-d3h-1-0-motherboard-atx-lga1155-socket-z77/ זכרון RAM: שני סלוטים של 4GB של DDR3 מהירות של 1600 ( הלוח אם מקבל עד DDR3). קשיח: כמעט 1.5GB SATA בלבד ללא SSD. GPU: של AMD RADEAON R9 200 SERIES 3GB GDDR5 עם (core: 300 mhz, memory:150mhz) אפשרי להציל מפה משהו? מבחנתי לקנות חלקים אין לי בעייה. תקציב להכל …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני בכיוון של שדרוג ה Dell Ultrasharp 24 (המסך העיקרי מבין שניים) למסך גדול יותר. המטרה של המסך היא גיימינג (Dirt, FIFA, BF, COD, SniperElite) ולימודים (קריאה של הרבה טקטס). הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי Alienware AW3418DW: 1. האם יש מישהו מהחברים שעבר למסך זה ממסך מסדרת Ultrasharp של DELL (להבנתי דיוק הצבעים בסדרת Ultrasharp עולה על מסך זה). האם ההבדל מורגש? 2. האם יש מקום כלשהו בו אוכל לראות את המסך בתצוגה? אני פחות אוהב את העניין של להשקיע סכום כזה במסך בלי לראות אותו לפני כן. אין לי בעיה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ. 3. האם מישהו כאן בעלים של מסך זה ויש לו תובנות/הערות לגבי המסך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברי לפורום שלום המחשב של עובד כמצופה, אבל הוא כבר ישן בצעתי לאורך השנים כל מיני שדרוגים כולל החלפת כונן SSB לאחרונה כרטיס המסך התקלקל ואני משתמש בכרטיס המסך שעל הלוח השאלה שלי למביני עניין וניסיון אם: אני מחליף לוח אם וגם, מעבד , זכרונות ואולי ספק האם מערכת ההפעלה WIN 10 ,תזהה את כל המערכות שהוחלפו ולא ידרש לפרמט ולהתקנה מחודשת כי יש לי על HD חומרים חיוניים, תוכנות אשמח לסיוע בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו כאן יוכל להסביר. כשאני משווה מחשבי מיני פיסי (ללא מקלדת עכבר מסך וכדומה) למחשבים ניידים עם מפרט זהה יוצא שמחשבי המיני פיסי יקרים יותר. אני לא מבין את ההגיון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם יש כאן מישהו בפורום שכבר רכש את הנייד הנ"ל? אני מעוניין לרכוש אותו, אך מתקשה להבין האם הוא נמכר עם מסך IPS, ובאיזה צבע המקשים של המקלדת. כאן רשום שיש לו מסך IPS, וכאן (אותו מק"ט) לא מצויין שהמסך הוא IPS, וגם מצויין שיש לו כונן DVD, למרות שבאתר של דל נראה שרשום שבדגם הזה אין אופציה לכונן DVD. לגבי המקלדת, באתר אחד יש תמונה עם המחשב והמקלדת בצבע כהה, ובאתר השני וגם באתר של דל יש תמונה של המחשב עם מקלדת בצבע כסף. אני מעדיף את המקלדת בצבע כהה. אשמח לדעת אם מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל ויכול לרשום האם יש לו מסך IPS, ואיזה צבע המקלדת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי. מנסה לעזור לחבר למצוא מפרט עד 3K לעבודה משרדית כבדה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - מלא חלונות של chrome, הרבה מסמכים פתוחים, חיבורים פתוחים למכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי נייד T450 LENOVO ואני מחפש להחליף אותו בעיקר בגלל ביצועים עבור תוכנות סטטיסטיות ייעודיות בהם אני משתמש 1. התקציב המירבי לנייד - 6,800 ללא חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD ותוכנות סטטיסטיות ייעודדיות המצריכות עיבוד מהיר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש כונן SSD שכבר קיים 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך באופיס כן צריך מערכת הפעלה WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא ! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלש…
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מתעתד ליסוע לחול באוגוסט הקרוב ואשמח להמלצה על מחשב נייח (יותר נכון חלקי מחשב) , כרגע יש לי מחשב אחד שמורכב מ i7-7700K ולוח z270 asus ועוד SSD 250GB 960 EVO SAMSUNG וכמובן עוד HD,geforce 970GTX חשבתי להחליף את זה למשהו יותר חזק ויותר עדכני 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נקנה בחו"ל לכן רוב ההמלצה פה היא על רכיבים אבל סביב ה 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גם וגם וגם אבל לא הרבה מכל אלו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
- 3 followers
-