ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך מפרט תקציבי, שכולל רק לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. אני מחפש חלקים שיאפשרו לי לעשות Overclocking מעולה. (מה לעשות, אני לא אדם עשיר) נ.ב Overclocking לכרטיס מסך ולמעבד.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת מציינת, היעוד המרכזי של המחשב הוא לתוכנות גרפיות ועיצוב כמו Adobe CS, CorelDraw, Ulead Videostudio, Autocad וכדומה. ב"שימושים כלליים" הכוונה היא בעיקר לצפייה בסרטים, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט, אבל *לא* למשחקים. אפילו לא קצת. כך שעל מנת להכניס מחשב בתקציב הזה, הדילמה המרכזית היא בין: 1) מעבד Intel מסוג i3/i5 עם יכולות גרפיות מובנות 2) מעבד אחר (זול יותר) + כרטיס גרפי נפרד - אבל רק במידה והכרטיס יתן ביצועים גרפיים טובים יותר בתוכנות הללו (ביצועים במשחקים אינם רלוונטיים). 3) שילוב של שניהם, במידה ונכנס בתקציב. השאלה המרכזית היא מה יתן יותר ביצועים פר שקל: התמקדות במעבד חזק יותר או בדברים שמסביב כמו גודל הכונן, כמות הזיכרון וכרטיס מסך נפרד. אין צורך…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת - אני מחפש מחשב למשחקים, עם מסך, בסביבות 3500 ש"ח. אני מודע לכך שזה לא הרבה, אבל מצד השני המשחקים שאני מתכוון להריץ עליו הם לא הכי cutting edge שיש... חיפשתי בכמה עמודים הראשונים של הפורומים מחשב שמתאים לצרכים שלי, ולא מצאתי.. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למפרט שכבר נכתב, או לעזור לי להרכיב מפרט. תודה, ליאורוס
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 עם חריגה של גג(+-200) אני יודע שההודעה הזאת קצת ארוכה ומייגעת אבל פשוט זה מחשב חדש אחרי מחשב של בערך 6 שנים,והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה טעויות(במיוחד שהכסף הוא שלי,ולא של ההורים).המחשב ישמש למשחקים(כמובן שגם אינטרנט ודברים פעוטים כאלה..)ואני צריך הכל חוץ ממסך. אז ככה: מארז:המארז זה הדבר הכי פחות חשוב לי במחשב,מצדי תביאו לי קופסא שחורה... ספק כוח:לא משנה מה העיקר שיהיה מספיק למחשב,ולא ג'נרי. עכבר:כל עכבר שהרמה שלו היא טיפה מעל העכברים של ה20 שקל בחנות השכונתית. מקלדת:כנ"ל.-(עם זה יעיק על המפרט,אפשר בלי) רמקולים:הרמקולים 2.1 הכי בסיסים שיש.שום דבר מיוחד...העיקר שיהיה מחברה אמינה וזהו.. לוח אם:לא מתוכנן למחשב אוברקלוק,אז הלוח אם הכי אמין …
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב ולא יותר מדי יקר(3,000 ש"ח בערך) שיכיל את הבאים: לוח אם סביר. מעבד 3GH. 512 RAM. 80G+- כונן קשיח. כרטיס מסך סביר. תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחפש מחשב צריך רק : מארז+ספק איכותיים זיכרון מעבד טוב עדיף amd כרטיס מסך טוב למשחקים עדיף x800 הארד דיסק לוח אם תקציב 3000 אפשר לחרוג ב100 200 שקל תודה.
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מפרט ללא ציוד היקיפי מטרות: משחקים oc אולי בעתיד אז אני חשבתי על הדבר הבא שזה קצת מעל התקציב.. אם יש דרך להוריד קצת במחיר זה יהיה נחמד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS TwiSTER 2 550 1100 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 7150
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב לעבודה משקדית ומשחקים קלים בתקציב של 2100 ש"ח ללא חריגה . תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה יש 2 מיפרטים (חובה שזה יהיה מחנות אחת ולא לפצל) יש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 2 Twinmos DDR2 800 1GB (זה 2 ג'יגה רם רשום בכמות 2 ולא אחד!!!) 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Western Digital 250GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 1 Logitech® Value Keyboard Black 1 Habu 1 Thermaltake Extreme Spirit II 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ויש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-96…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות 1005HA של אסוס הכי זול בארץ, עד עכשיו מצאתי ב1832 ש"ח בחיפה, במזומן, האם יש יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה עם הרכבת המפרט המחשב הינו בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט), צפייה בסרטים ומוסיקה. ומעט משחקים, קידודים ועריכת גרפיקה. צרכים מיוחדים: נפח אכסון גבוהה - סביבות 500GB חיבור איכותי לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים אפשרות שדרוג נוחה והכי חשוב: שקט, שקט ושקט בנוסף אני מחפש מסך, 19-22Inc. לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. תקציב: סביבות 4500 ש"ח המחשב אמור להחזיק לשימושים הנ"ל משהו כמו 3 שנים (כמובן אם שידרוגים קלים במידת הצורך) אז מה אתם אומרים?? תודה רבה, ניר
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש משטח קרור לנייד שלי toshiba a200 10w notbook חיפשתי קצת בebay אבל יש הרבה ואני לא יודע איזה כדאי אם אפשר המלצה ..דרך אגב המחשב לא מתחמם או משהו והיו כאלה שאמרו שאני בכלל לא צריך ..אבל אני רוצה להריץ עלו משחקים אז בשביל להיות בטוח..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-