ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט של מחשב בתקציב של 3000 ש"ח - לא יותר לא כולל מסך וציוד הקיפי (מקלדת רמקולים עכבר ) השימושים הם אינטרנט ואופיס בלבד, האם כדאי AMD בתקציב הזה? איזה מפרט הייתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש, ללא מסך ורמקולים, לצרכים ביתיים בסיסיים.
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הי. אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח ללא מסך המחשב אינו מיועד למשחקים כך שאפשר כרטיס מסך OB להוזלת עלויות מעדיף דיסק SATA זיכרון 512MB תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, עריכות וידאו וליום יום.. התקציב הוא עד 3000.. רזולוציית המסך היא 1024 *1208 אני רוצה שתהיה את האפשרות גם לראות HD במחשב ושאוכל לחבר אותו גם לטלויזיה.. ואם אפשר להמליץ לי על חנות באיזור נתניה זה יהיה מעולה!! תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בן משפחה ביקש ממני לחקור את עניין המחשב, הוא רצה בהתחלה מחשב נייד עד 3000 שקל, לא בדקתי ממש את המחשבים הנידיים, אבל נראה לי אפשר להשיג הרבה יותר במחשב PC במחיר הזה. המחשב צריך להיות בסיסי, כרטיס מסך שיכול להריץ משחק כמו SIMS2, כרטיס קול עדיף שיהיה מובנה, מסך... אינטרנט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה בOFFICE של מיקרוסופט ופעם ב... משחק. דיסק קשיח, אני אקח בין 80-120 GB.. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3000 שקל.. משהו בסגנון הזה .. http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=225172 הבנתי ש- ZED לא משהו ... משהו בסגון הזה מעבד Q זכרון 4G ולוח אם טוב .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב כמה מפרטים אבל לא הלך לי אשמח לקבל פה הצעות -ללא הארד דיסק -ללא כוננים -ללא ציוד היקפי -כרטיס מסך בינוני+חובה (7600GT לפחות) -מעבדי intel dual core E4300 ומעלה
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
מחשב נטו.. ללא מסך או כל ציוד היקפי... *חזק למשחקים... כרגע לא לחוץ על ה DX10 במילא התמיכה בדור הנוכחי לא משהו.. אז כרטיס מסך חזק, זיכרונות 2G כנראה אני אלך על קינגסטון אבל תמליצו לי אתם מה לקחת... ספק כוח חזק.. מארז טוב והכל.. סומך עליכם! תודה.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שיהיה טוב למשחקים אם כרטיס מסך 6600GT בלי מסך בלי רמקולים ובלי מקלדת ובלי עכבר העדפה שיהיה אינטל מעבד והלוח אם יהיה ASUS שהמעבד יהיה מעל 2.4 העדפה ל 2.9 שיהיה 1024 זיכרון 160 גיגה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב שישמש אותי להריץ visual studio 2003,2005.2008 sql_server 2000,2005 אני מפתח ואלו התוכנות איתם אי עובד ביום יום חוץ מזה אני מתעניין בעריכה של וידאו בעיקר מעוניין באפשרות לחבר PS למחשב ולהקליט קטעים שלי משחק אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 4,500 ש"ח למשחקים,גרפיקה (בעיקר) ואינטרנט, אני לא יכול לחרוג מהמחיר (אפשרי בכמה שקלים), כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, הכל..).
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מה טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? זקוק למעבד חזק וכמות זיכרון משמעותית 8GB לפחות. ושעל הלוח תיהיה האפשרות להרחיב ל 16. המחשב משמש לפיתוח תוכנות ועיבוד מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות עיקריות הן visual studio ,photoshop,cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייייייי מה קורה ? אני מחפש מפרט חדש עד 4000 שקל בלי ציוד היקפי וגם בלי צורב או דיווידי רוצה משהו שיריץ לי משחקים בצורה טובה צריך אחד בעיקר בשביל משחקים כבדים
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אני צריך מפרט עד 4K. חשוב לי המעבד ( שיהיה AMD 64 2800 ומעלה או P4 2.4 GHz ומעלה ) וחשוב לי הכרטיס מסך ( העדפה לRadeon או לGeforce , שיהיה 128 MB מינימום ) פחות חשוב לי זה הציוד ההקפי ( אבל שלא יהיה ג'אנק ) ופחות חשוב לי המארז.... ( אבל אם זה חרא מארז אז להוסיף ספק כוח ) אני מעוניין לקנות את המחשב מKSP או כל חנות ( לא וירטואלית ) אחרת. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה רק מהחנות זיגזאג תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המחיר 5000 שח עם העדפה ל6600 GT עם PCIE כולל צורב DVD
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש מפרט ב-7.6K שיהיה תותח במשחקים(גיימר) שיהיה יפה ומעוצב צבע שחור כל החלקים..ושיהיה כמה שיותר שקט ואין לי מושג אם צריך קירור למעבד או תוספת קירור למארז..אז תגידו/תוסיפו לי אתם כי אני מתכנן OC של לא יותר מבינוני... מקסימום 20%... הנה מפרט שבחרתי בעזרת מישהו שמבין במחשבים.. מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו שטעון שיפור דברו.. משהו שהייתם משנים דברו.. דברים רעים על המארז/מעבד/כרטיס מסך/לוח אם /זיכרון דברו עכשיו.. הנה לכם המפרט בתמונה בקטנה.. (לחצו עליה להגדלה) ... המחיר שם עומד על 7900 ש"ח בערך אחרי הנחה של 125 על הרכבה+3 אחוז הנחה על קנייה במזומן הכל יוצא לי 7.6 K ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 7K (ללא מסך) בעיקר למשחקים מוזיקה וסרטי HDTV (אם אפשר תמיכה בDX10) לא מתוכנן OC, אין צורך בכרטיס קול או HD בנוסף האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של Nvidia?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 8000, אם אפשר לחסוך למה לא, חריגה עד 8500 ככה, קו אדום זה 10000, לא להתפרע מעבר! הייעוד הוא משחקים, ברזולוציה 1920X1080, הגדרות הכי גבוהות, מן הסתם DX11 מתי שאפשר, משחקים כמו: - Diablo III - Battlefield 3 - GTA V (כשייצא..) - CIVILIZATION V - HEROES 7 (אם לא טעיתי בספירה) ללא ציוד היקפי, לא אכפת לי משקט, העיקר כוח. נכון לעכשיו אין תכנון עתידי ל OC. אין צורך בתוכנות, כרגע ההעדפה היא ל KSP כי היא החנות היחידה שאני מכיר באיזור, לא מתקרב ל IVORY. שלא יהיה שום דבר במפרט שקשור בצורה ישירה/עקיפין ל MSI. האם ניתן לקנות מערכת צינורות מים בארץ במקום crossair hydro? חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג את המחשב בעתיד. --------------------------------------------------------------…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... מפרט עד 2000שח אפשר לחרוג בטיפה...ללא מסךתצורבתוכל הציוד ההקפי... רק מארז ספק לוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך... תודה רבה! יש לי פה משהו שעשיתי בקייספי צריך דעה שלכם אולי אפשר להוריד במחיר יותר? : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כולל הכל חוץ ממארז ומסך ואם יש לכם משהוא מיוחד להוסיף אז תוסיפו המחשב בעיקר למשחקים OC ואינטרנט !
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-