ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש! אני צריך מחשב חדש שיתאימו לו המשחקים החדשים, אני צריך בלי מסך כי יש לי כבר, תודה מראש אסף עריכה: אני לא צריך תוכנות כמו אופיס ווינדאוז כי יש לי כבר
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נייד HP מסל 14 אינץ הוא מגיע עם סולל 6cell ניסיתי לקרוא בכל מני מקומות אבל לא הצלחתי להבין מה משפיע על הסוללה? מה אני יכול לעשות כדי לקבל יותר זמן מהסוללה? האם יש קשר למהירות המעבד על הסוללה? מה עם זכרון, האם זה משפיע? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
נו, הכותרת די אומרת הכל, אבל אני ארחיב טיפה בכל זאת, יש לי חבר קצת מטורף משחקים שדי הדלקתי אותו (אופס...) על הקטע של DX10. עכשיו הוא רוצה כזה מפרט (כאמור, ב-8000 שקל) שיכיל GE FORCE 88000 (אם אפשר GTX סבבה, אבל עדיף אני חושב GTS) ושיאפשר אוברקלוק, כלומר זכרונות 2GB DDR II 800MHZ, זהו אני חושב... עריכה : אה, וחשוב INTEL CORE 2 DUO E6300 כי הוא גם זול וגם על אוברקלוק לא יחנוק את הכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בשביל בת דודה שלי בשביל לימודים, אני מניח שרוב השימוש שלה יהיה אופיס וגלישה באינטרנט. אני ממש לא מבין בניידים אבל הבנתי שזה תקציב ממש נמוך אז רציתי לקבל עצות למפרט וחשבתי אולי ללכת על משומש אבל אני לא יודע אם זה רעיון טוב אז אשמח לעצות והצעות... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מסוג amilo si 2636 התקנתי לו ווינדוס 7 ודרייברים והכל טוב, חוץ מסימן שאלה צהוב קטן ליד השם הזה במנהל ההתקנים תחת הכותרת שירותים אחרים. אייך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר קנינו את אותו הדגם המחשב הנייד - HP PAVILION DV6-1330. בכל מקרה המצלמה המובנית שלי עבדה ללא בעיות עד אחר כמה עדכונים ש HP ADVISOR הזה עשה, לאחר מכן, התוכנה שאיתה אני פותח את המצלמה המובנית היא HP MEDIA SMART WEBCAM, לפתע אני רואה רק רקע שחור בתוכנה ואת התמונה שלי באמצע (מי שלא יודע זו התוכנה שעושים איתה שטויות לתמונות מסגרות וכו'). לפני כל העדכונים התוכנה עבדה כרגיל, עכשיו אני לא יכול לראות שום דבר חוץ מהתמונה שלי באמצע - המצלמה עובדת ללא בעיות. הקטע המצחיק הוא שאם אני לוחץ על הרקע השחור מסביב לתמונה, איפה ששטח התוכנה אמור להיות, אז הכפתורים אכן נלחצים...אבל לא רואים אותם. אצל חבר שלי עם אותו המחשב, המצלמה כלל לא עובדת תקין, רואים ירוק במקום תמונה והכל …
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5/5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(חדשים בעיקר), עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור, פרמייר וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פולאאוט 4 סטארקרפט ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K - יש כבר מסך תואם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים ומומלחים יקרים. הנה המפרט של המחשב שהרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני 3 שנים: AMD Athlon 64 4200 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard Gigabyte FX7800GT GV-NX78T256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Zalman CNPS7000B-AlCu Blue LED Cooler for PIV/AMD Antec TX1050B 500W Case 19'' Samsung Syncmaster 930B DVI 8ms LCD Monitor אז המחשב עלה לי 11K. אני רוצה לשדרג אותו לטובת משחקים, ובכלל. במחשב הזה הייתה לי בעייה של כרטיס גרפי, למרות שהוא היה חדש בזמנו (ואולי בגלל שהיה חדש), היו לי בעיות…
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 dual-core processor TK-53 ATX X1200 או C2D T5270 X3100 איזה מעבד עדיף? אני מתכוון מבחינת הכל! מהירות. צריכת חשמל.. ועוד כי ההתלבטות שלי היתה בין 2 הדגמים האלה: TOSHIBA A215-S7425 לבין DELL VOSTRO 1400 C2D T5270 לשניהם יש 2 גיגה זכרון והמפרט המעבדים מצויין למעלה
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושבת שלום!! אני רוצה לקנות את המעבד core i5 ב-KSP אם לוח אם לא יקר מדי וזיכרונות זולים בלי כרטיס מסך וחנויות בצפון תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייד עד 4000 ש"ח החלק הכי פחות חשוב זה הכרטיס מסך תפקידו לגלישה באינטרנט ולכתיבת עבודות (סטודנט) כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, הוא מבקש מחשב תותח אז תענו בהתאם למרות המגבלה בתקציב. {כנראה שהוא יקנה אצל KSP} אפשר גם AMD וגם אינטל. תנסו לשלב בפנים 6600GT אם אפשר, אבל לא חיב. + צורב DVD Dual layer כמובן שהדגש כאן הוא על ביצועים.
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כבר מספר ימים בין שני מחשבים . הצרכים שלי הם בעיקר אופיס , אינטרנט וסרטים . המחשב מיועד להיות desktop בעיקר. כפי שניתן לראות ההתלבטות היא בין מעבד חזק יותר לכרטיס מסך ועוד 2 ג'יגה בRAM . Latitude E5400 - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p86.htm Dell Inspiron 1440 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים, חשובה לי אחריות ארוכה ככל הניתן (עדיפות ל3), 4 ג'יגה זיכרון, מעבד i3 מהדור החדש, עכשיו אחרי מספר בדיקות הבנתי שמחשב מאוד מומלץ זה המחשב הזה: ASUS K53E-SX569V http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonl... עכשיו מבדיקה באתר וואלה ראיתי עוד כמה מחשבים נחמדים ורציתי לדעת איך הם בהשוואה למחשב הזה: 1. SAMSUNG 300V3A-A04IL http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK300V3AO413 2.ASUS X54HY http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INX54HY האם יש לכם המלצה למחשב אחר בסביבות התקציב הזה? (כ2800 ש"ח)תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מחפש לקנות בסכום של עד 2000 ש"ח מחשב לתכנות ובניית אתרים הדרישות לכך הם לא גבוהות, אני צריך אפשרות לפתוח הרבה חלונות דפדפן ובמקביל הרבה תוכנות (שרובן קלות) בלי שהמחשב יתחיל לזחול (שזה מה שקורה היום) בנוסף אני רוצה להריץ משחקים בסגנון WOW, DC universe ו-marvel heroes ושירוץ חלק כשאני מריץ משחק אני סוגר כל דבר אחר אם זה משנה.. ואני בדר"כ לא מנסה להריץ את המשחקים הכי חדשים.. כל מידע יתקבל בברכה.. אפיק..
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL[/td] [/tr] [tr] [td] הארדיסק [/td] [td] Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' [/td] [/tr] [tr] [td] כונן [/td] [td] Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td] [/tr] [tr] [td] זכרון [/td] [td] G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU[/td] [/tr] [tr] [td] פתרונות קירור [/td] [td] Scythe Shuriken 3 Heat …
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני זקוק להמלצה למחשב נייד אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש ב-Word ואולי עוד כמה תוכנות בסיסיות, לא משהו מטורף. הדרישות העיקריות מהמחשב הן, לפי סדר העדיפויות הבא: 1. משקל וגודל - שיהיה כמה שיותר קל וכמה שיותר דק. 2. אמינות טובה ואחריות רצינית מחברה רצינית. 3. כוח עיבוד - שלא יהיה עגלה. אני מעוניין להריץ עליו Windows Vista (אבל לא מעניין אותי Aero) אז אולי כדאי להתמקד בזיכרון Ram גדול. לגבי גודל המסך - אני חושב שמסך 14 יהיה הטוב ביותר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה - אופיס מצגות (שיהיה אפשר לחבר למקרן) , אינטרנט ודברים רגילים גודל מסך: 14-15 משקל רצוי: כמה שפחות ,מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה סוללה: מינימום 3 שעות. כונן: כן מערכת הפעלה: כן , 7. חברה: עדיפות ל DELL עקב נסיון מוצלח איתם, אבל לא כזה משנה. בקצרה: המחשב נועד לעבודה/פגישות/הרצאות , אז רצוי שיהיה קל ולא מסורבל (לכן 14 יכול להתאים) יתרון אם הוא יראה טוב כלפי חוץ (לפגישות). אין צורך במחשב חזק , בכל זאת - אופיס ואינטרנט. יצא לי לראות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH29219E0 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-