ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מטלבט בין שני מחשבים של DELL :s05: לשימוש של משחקים כמו manager, call of duty סרטים אינטרנט ועוד תקציב באיזור ה 5k המפרט הוא די דומה רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. הראשון: DELL VOSTRO Model Name -V3500-4504W7 CPU- Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory -4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB HD -320GB (7200 Rpm) Display 15.6in Widescreen High Definition (1366x768) WLED Anti-Glare GPU Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Optical Device 8X DVD+/-RW Drive Webcam Integrated 2.0 MP camera with digital array microphones Sound 2 integrated stereo speakers (2W x 2) Wireless …
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק למישחקים !! עם מסך LCD 19 אינץ' אני רוצה את Gforce 8800 320 mb מהגירסא הכי חזקה אני חושב שזה של Asus לא ?
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, כאמור, מבקש המלצה למחשב נייד במחיר 3-3.5 אש"ח: * מטרות המחשב? לימודים, כלומר שימוש באופיס ובאינטרנט. לא ירוצו עליו תוכנות קשות (כמו מטלאב וכו'). * גודל המסך? 13 או 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיחזיק יום לימודים, כלומר ~8 שעות. (כמובן לא 8 שעות שימוש רציף) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה. * כונן Bluray? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, כלומר שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת (ווינדוס…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאחותי מת המחשב הישן היא ובעלה לא גימרים ולא מורידים כבדים והם מתלבטים בין נייד תקציבי שיהיה תחליף שולחני לבין מחשב תקציבי אם אפשר ודי ברור שאפשר בנייח הייתי רוצה להכניס כרטיס מסך שמתמודד אם סירטי HD וקצת בקטנה משחקים נגיד כרטיס שתומך בDX10 וסירטי HD אפילו OB חוץ מזה לנייח צריך להכניס כרטיס רשת אלחוטי -לנייד ברור שיהיה גם ככה בנייד אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם יש מודל שמסוגל להתמודד בתקציב הזה אם סירטי HD יש לו עדפה זמני בטריה הרבה פחות חשובים בתודה לעוזרים קרירין
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד די ישן (Core 2) של לנובו ששבק חיים, הוא לא עולה אחרי הספלאש סקרין של הביוס ולא מגיע לPOST. נראה כמו בעיית חומרה, ניסיתי לאפס את הביוס וזה לא עזר. איפה באיזור המרכז יש מעבדה אמינה ואיכותית שמתקנת לנובו? תודה, זיו
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 מקסימום מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים..כעיקרון 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף AMD כי יותר משתלמים מאשר I7 שעולה יותר אבל ניראה מה אתם אומרים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים …
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מנסה לבנות מפרט שיתאים למחשקים גיימר כמוני שאוהב לשחק, ולסרטים ותוכנות כבדות שירוצו חלק. צריך את עזרתכם מה מבים 2 מפרטים אלו טוב יותר והאם שווה להוסיף את ההפרש? האם בסכומים כאלו ניתן לבנות מחשב טוב יותר? אין צורך בהארד דיסק. כפי שהבנתם. יש לי מסך DELL U2410 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך ביצועי כרטיס מסך זה ? מה המקביל שלו (פחות או יותר) ב-nvidea וב-ati ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכל תושבי הפורום, שילמתי כ200 שקלים למומחה שמבין בחומרה עדכנית כדי שיבנה לי מפרט והוא המליץ לי על חנות בשם TMS ובנה לי מפרט. אני לא מבין בכלל במחשבים ובגלל זה חבר המליץ לי לשאול כאן בפורום רק ליתר בטחון אולי תוכלו לקצץ איפשהו במחיר או למצוא תחליף טוב (אני חושב שהמקלדת שהוא הביא לא כל כך טובה). המחשב ישומש בעיקר למשחקים כמו 2 RED ALERT ומשחקי פייסבוק תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור! הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Sempron 145 2.7Ghz 64Bit AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למעבד: CORSAIR ALL IN 1 WATER COOLING H70 FOR CPU כמות: 1 - מחיר: ₪477 מארז: LIAN-LI Full Tower PC-X2000FB Aluminum Black כמות: 1…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם מסך מגע. לרוב אני אריץ עליו אינטרנט, דואר ותוכנות אופיס. חשוב שיהיה לו wfi, usb ובלוטוט. המחשב יכול להיות מסדרת netbook עם אורך סוללה גדול. חריץ להרחבה (מודם סלולרי). גודל מסך 9-10 אינטש. משקל נמוך. ניסיתי לעשות השוואות באתרים בחול אבל יצאתי מסוחרר. אז בבקשה, בבקשה מי שכבר עשה את העבודה ומבין עניין או שיש לו מחשב כזה אודה לו מאוד על חוות דעתו. תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המטרות : בעיקר תכנות, סרטים וסדרות ולימודים . חשוב : זמן סוללה סביר לשימוש בנסיעות (לפחות כשעתיים). יתרון : 3 שנות אחריות. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון ( במחשב הנייח שלי יש 8 וגם לזה אני מגיע). כמובן שעדיף שגודל המסך לא יעלה על 14" כי אני הולך להשתמש בו בנסיעות באוטובוס וברכבת. ראיתי שישנם הרבה אפשרויות אך איזה מהם יותר איכותי מבחינת איכות בניה ועמידות ? זמן סוללה ? שירות לקוחות של היבואן ? אשמח להיעזר בניסיון של אחרים. msi cx400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4937 יתרונות : מפרט עשיר יחסית למחיר חסרונות : רק שנתיים אחריות תהיות : איך התוצרת של msi ? dell vostro v131 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849 יתרונות : 3 שנים אחריות , האם זו גרסא עסקית ? חסרונות : מפרט פחות…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צריך לדעת אם יוכל לתמוך עבודה של תוכנות עריכת וידאו (פרימייר למי שמכיר). לפי המפרט, רוצה להוסיף ל320GB, ל1024MB זיכרון, לוח אם GIGABYTE, ושוקל לקחת כרטיס מסך. מה אתם ממליצים? http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=384&AuctionId=5123908
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים, אז ככה אני מאוד מתלבט בין INTEL ל AMD ,עד עכשיו קניתי INTEL (מעבדים) ואני מפחד להסתכן ולעבור ל AMD כי לא היה לי שום נסיון איתם. אני חשבתי על מעבד i5 760 ואז אמרו לי שיש את ה 2300-2600 של ה i5 ואני מתלבט מאוד במה לבחור. אז ככה אני מבקש מימכם הצעה למפרט AMD ו INTEL עד 3000 שקלים - אם זה משהו ממש ממש חשוב אז ניתן לחרוג טיפה מהתקציב. ואם אפשר הסבר קצר אם ה AMD עדיף מה INTEL. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! המחשב הישן מעצבן וברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 3500 שח. אם אני משחק זה רק במשחקים כמו GTA , FIFA , ו NEED FOR SPEED. אני רואה סרטים וגולש באינטרנט. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מסך 17 אינצ' CRT פשוט. האם כדאי להחליף אותו? (אני מדגיש שהמסך לא עושה לי שום בעיות ולא מפריע לי הגודל שלו ואם אני מחליף זה רק במסגרת התקציב ) 2. אני גר במרכז. מאיזה חנות עדיף לקנות? (אין בעיה של הגעה לחנות) 3. מה לעשות עם החלקים של המחשב הישן אפשר אולי לקבל הנחה אם אני מחזיר מחשב ישן? (פנטיום 4) 4. איזה מפרט אתם ממליצים לי? 5. אם אפשר תוכלו לומר לי כמה זמן אחריות יש לכל חלק?
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מצ"ב צילום אנליזת המחשב נייד שלי מבחינת היזכרון. האם הנתונים של הזיכרון אותו מצאתי יתאימו מכל הבחינות לנתוני הנייד שלי ? יש לציין כי הנייד הוא די ישן (4 שנים וקצת), HP ZE2055EA והאם במחיר של 160 ש"ח זה שווה ? אשמח לתשובה מהירה, תודה !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=DV5-1190&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE או http://www.gamaoffice.co.il/products/119119 או http://www.gamaoffice.co.il/products/109392 אם אפשר דירוג (1,2,3) אם אפשר, איך אני יודע איזה מעבד נחשב חזק יותר? מתקדם יותר? יש לי אפשרות לרכוש ישר מהיבואן, ואני מחפש משהו שיעלה לי מהיבואן בסביבות ה3600-4000 שקל, השאלה אם מחשב שנמכר בחנות ועולה 5500, אצל היבואן יעלה בסביבות ה4000~. אני מחפש מחשב למטרות אינטרנט, עבודה עם קבצים גדולים, מחשב חזק עם WIFI חזק, אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק בתקציב הזה, בידיעה שאני רוכש ישירות מהיבואן ואקבל מחיר טוב. אני צריך לתת דגם מדוייק בכדי לקבל את המחיר שלו, ומאחר ואני לא רוצה לשגע את הבנאדם שרוכ…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו חוות דעת על המחשבים הניידים שאני יציג בפוסט הזה : אם המחשבים הניידים מתאימים למשחקים כבדים וחדשים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...,אילו ביצועים המחשבים האלה יתנו למשחקים הללו (ביצועים חלשים,בינוניים או גבוהים),אשמח אם תתייחסו לכל מחשב.המחשבים הם : http://www.no-risk.co.il/pl_product~300V5A-S06IL~1~0.htm http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912453 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9197 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9202 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9217 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790485 בנוסף למה שאמרתי+בי…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! 1. בנוגע לתקציב. הגובה המירבי הוא 3500 ש"ח במזומן ללא חריגה מעלה. 2. ייעוד המחשב: הכי חשוב שיוכל להריץ משחקים בעלי גרפיקה כבדה טוב, אך לא להגזים יותר מידי בכרטיס מסך על-מנת שלא יפגע בשאר תקציב מפרט המחשב. באופן פחות חשוב יהיה ייעודו ל-גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה. 3. המפרט צריך לכלול מחשב בלבד ללא מסך, ללא מקלדת, (כן עכבר אבל הפשוט של מיקרוסופט), ללא מדפסת, ללא רמקולים ולא ציוד היקפי אחר. 4. משהו ספציפי שאני רוצה במחשב זה צורב DVD טוב (ושיהיה הכונן היחידי במחשב). 5. נושא העיצוב והקירור לא חשוב במיוחד רצוי מארז יפה (אך שלא יפגע בתקציב המפרט) 6. מערכת הפעלה XP PRO SP2 לא חוקית 7. אין צרכים מיוחדים תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב שישמש אותי במשך התואר לעבודות בתכנות. אלו הנתונים שאני צריך: 1. התקציב המקסימלי הוא 2000-3000 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב הם לעבודות תיכנות וקומפילציה-רק בשביל זה. 3. אין צורך בשום בציוד נלווה(מסך וכדומה..) 4. אין צורך בשום כונן,לא פלופי ולא CD. 6. השקט של המפרט לא חשוב. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. עם windows 7. 9. אין העדפה לחנות מסויימת-עדיף באיזור רחובות. 10אני רוצה שהמחשב יחזיק לשלוש שנים הקרובות בלי צורך לשדג. ובנוסף רציתי לדעת מה אני צריך בשביל עבודות קומפילציה? מעבד חזק? זיכרון חזק? האם הבדלי הליבות משמעותיים לצרכים אלו,או שתוכנות הקומפילציה לא יודעות להשתמש ביותר משתי ליבות? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, [עריכה: איך זה? MSI B75MA-E33 ] הלוח מיועד למחשב לאישה מבוגרת שכרגע יש לה מסך VGA ומחשב AMD סמפרון חלש. אני רוצה DVI כי המסך ישן וכנראה יצטרך החלפה בשנים הקרובות ואני צופה שיהיה קשה להשיג עוד מסך VGA. העדפה ל- Panther Point מגבלות: צריך לתמוך במעבד 3220 i3 מינימום 2 חיבורי SATA, לדיסק קשיח וכונן אופטי. 2 חריצי זכרון. אין ממש צורך ב USB 3, Sata 3 אבל כמובן שזה בגדר יתרון. אבל עדיף מחיר זול. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין: * גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני) * משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם * בלוטות? לא מעניין *…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-