עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Forest14,

לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by eranmor,

מחפש מחשב שיהיה לי לתקופת הלימודים (4 שנים, שיתחילו בנובמבר) התקציב הוא 2500 בערך והשימוש הוא בעיקר משרדי (יש מחשב יותר רציני בבית) חשוב לי מאוד הנוחות של המקלדת, האחריות ותאימות לתקנים אלחוטיים. זמן הסוללה פחות קריטי אבל אם אפשר שיהיה לפחות 3 שעות בעבודה לא מאומצת. באינטרנט מצאתי את זה http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=2551 לא מכיר את החנות ולא את הדגם אבל זה נשמע לא רע בכלל ביחס למחיר משהו בסגנון או תגובות ספציפיות על הדגם הזה אם יש יתקבלו בברכה בנוסף, ראיתי במכירות הקבוצתיות באתרים כמו וואלהשופס ודומיו מחירים זולים יותר במכירות קבוצתיות וכו'. שווה בדיקה? למישהו יש נסיון עם האתרים האלה במחשבים ניידים?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש לבנות NAS שיהיה גם שרת רשת בייתי (Web Server) ועוד. הוא יהיה שרת FreeNAS עם תוספות. את כל הרכיבים דיי מצאתי את מה שמתאים, אבל לא מצליחים לתת לי ייעוץ אמיתי לגבי המארז. דרישות: 8 HDD נשלפים (מגירות) ״5.5 פלוס דיסק מערכת. וקירור מספיק הבעיה היא שהלכתי לכמה ״מבינים״ שנתנו לי מפרטים אחרי שהדגשתי שאני רוצה מגירות, כלומר שאני אוכל לעשות Hot Swap ונתנו לי הצעות מחיר ושוב ושוב אני רואה מארזים עם מספר מסויים של מקומות לדיסקים חשופים והשאר מוסתרים בתוך המארז. אני כבר לא טכנאי הרבה שנים ולא נמצא בתחום (כיום מפתח). אני אודא לכם אם מישהו יוכל להמליץ על מארז מתאים, עד 1000 שקלים (כמובן שכמה שפחות יבורך, אבל נאמר שזה הקצה) שמתאים לדרישו…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום לכולם, המליצו לי לפתוח כאן הודעה כי אמרו שזה האתר הכי טוב בנושא אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שנע בין הסכומים 4-5 אלף שקל כמובן שאם יש חריגה סמלית מה5000 זה גם בסדר (עד כיוון ה5500) המחשב מיועד לשמש בעיקר למשחקי מחשב אינטרנט וכדומה המליצו לי על 2 מפרטים ובאתי לכאן בשביל שתוכלו להמליץ לי על עוד מפרט ו/או להגיב על המפרטים שהמליצו לי ולתת את הדעת ואולי אפילו לשפר או לסדר לי אותם בצורה טובה יותר מפרט ראשון: http://img337.imageshack.us/i/14474748.jpg/ הבנתי שבמפרט הזה קיימת בעיה מבחינת מתחים וכו' אשמח לעזרה כאן לאחר מכן חבר אחר בנה לי מפרט http://img403.imageshack.us/i/71249076.jpg/ אני חייב לציין שאין צורך במערכת הפעלה מכיוון שיש לי כבר דיסק כזה החבר שבנה ל…

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by nitzant,

שלום לכולם, קראתי ביקורת באינטרנט (נדמה לי netbooklive.net) לגבי המסך של 1005HA שקשה לעבוד איתו בשמש או באור מלא - האומנם? מה אתם אומרים על ה-1005HA מול HP mini110 (מכל הבחינות, לא רק מסך) אגב, הם ממליצים שם גם על נטבוק של טושיבה שלא ראיתי שמוכרים בארץ. תודה גמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Leonsver1,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  9. יכול להיות משומש: מעבד פנטיום 4 2.4 גיגה מארז + ספק כח לוח אם עם גיגה cash זיכרון 512 80 גיגה הרד דיסק המחיר הוא 2200 שקל האם כדאי לי לקנות במקרה והמחשב משומש ???

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by BioTech,

אהלן חברים! קניתי מחשב נייד חדש של לנובו ואני מאוד מבסוט עליו זה בשביל הלימודים באוניברסיטה השותף שלי אמר לי שכדי לשמור על הסוללה כל זמן שאני בדירה כדאי לנתק את הסוללה ולעבוד מהחיבור חשמל דבר שנשמע לי הגיוני השאלה היא אם המחשב עובד ומחוברת הסוללה אם אני מוציא את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד והמחשב עובר לעבוד דרך החשמל זה דבר שפוגע בסוללה? כנ"ל אם אני מחבר את הסוללה בזמן שהמחשב עובד דרך החשמל בלי סוללה בכלל אשמח לשמוע מה אתם מציעים כדי לשמור על הסוללה כמה שיותר .... אני משתמש בסוללה די הרבה כי אני לוקח את הנייד ללימודים ובשביל זה צריך את הסוללה כל הצעה תתקבל בברכה תודה!

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by shevah,

שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  12. שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. אז ככה, קודם כל הקדמה: מחשב מיועד לקהל הצעיר, סטודנט, למטרות שונות בעיקר המולטימדיה. חשוב לי מאוד מעבד לא חלש (בכוונה לא אומר חזק נראה לי T4400 ומעלה נחשב כבר ממוצע ולא חלש) שיהיה נורמלי ויחזיק לעוד שנתיים לפחות, וRAM שיהיה 2GB+, מסך LED לסרטים זה חובה. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה בסיסי אפילו אני לא משחק משחקים. המחיר אמור להיות 3,000 - 3,500 (ללא חריגה בכלל בבקשה.. זה כל התקציב) * מטרות המחשב? אינטרנט, Office, סרטים, מוסיקה להעביר את הזמן עם חיבור לרמקולים, הורדות. כל זה להעביר את הזמן במעונות. * גודל המסך? 15.6 (LED חובה). * בלוטות? עדיף אם יהיה, אבל לא נורא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB+ * צורב DVD? עדיף אם יהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, אחריות בארץ שת…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  14. העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects.. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל chipset:x38 Min.BIOS Versions:151…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  15. שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by haimbar,

אהלן, מבקש המלצות לקונפיגורציה למחשב לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, OFFICE, משחקים (לא כבדים ). חייב DVD + צורב. התקציב: עדיף 2500 אפשרי גלישה לכיוון ה 3000 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  18. אני צריך מחשב 15.4" שישקול כמה שפחות.. במחיר שבכותרת.. שימושים : אינטרנט, OFFICE, ושיריץ פוטושופ.. דרישות : חיבור HDMI , עדיף שיהיה התקן bluetooth , מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה (זה הכי חשוב).. אמרו לי אני ה Pavilion אבל אני לא יודע איזה דגם, כי יש שם מלא.. ואני צריך שתיהיה תמיכה מלאה ב - XP , וכמובן שיראה טוב.... כי למשל ראיתי אתמול את ה - Vostro בחנות הזה של ה -15.4" והוא נראה מכוער ומגושם.. ויש לי שאלה, יש סיכוי שיהיה מחשב 15" ומעלה שישקול 2 קילו ? ודרך אגב: קניתי לאחותי את ה - XPS שהמלצתם והיא מרוצה עד השמיים, תודה רבה!!! עכשיו זה מחשב לאבא שלי.. תודה רבה רדה, מתן.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by anthonyp,

המחשב יהיה לצורך שימושים כללים כמו אינטרנט סרטים ומשחקים, הוא צריך להחזיק לי משהו כמו שלוש שנים, הוא לא ייצא יותר מדי מהבית. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים הבאים: Dell Inspiron N5110 Core i7-2630QM http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm עם שדרוג לHD 7200 DELL VOSTRO 3450 Core i5-2410M http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by TrojanMonkey,

הרכבתי במשך ימים שידרוג למחשב, עכשיו רק להציג את הרכיבים : מעבד, Intel Core i5-750 Tray זיכרונות, OCZ DDR3 4096MB (2048MB) 1333MHZ CL 8-8-20 GOLD לוח אם, Gigabyte GA-P55M-UD2 קירור למעבד, NOCTUA NH-U12P SE2 עכשיו לדובדבן הנושא; ספק כוח, Chiefec A-135 650W השאלה בנושא זה אינו עצות (לאמרות שעצות יבוא בברכה) אלא האם זה הכרחי לשדרג את ספק הכוח? ספק הכוח הנוכחי שיש לי מספק כ-550Watts, ולאחר כל המאמרים שישנם, לא ידעתי האם אפשר פשוט באופן לינארי לחבר את כל הצריכה ביחד -> מה שיענה לי על כמות הדרושה אשר צריך לספק. אני שואל זאת, מכיוון שאפילו ה-400 שקלים הללו יקרים לי בזמן זה. תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  21. 1. תקציב: 5500, 500+- ש"ח לכל כיוון 2. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא מאומצת ולא כפלטפורמת משחקים (ישומי אופיס, מוזיקה, סרטים, אינטרנט ותוכנות design למינהן - סטודנט להנדסת חשמל) 3. מסך 15.4" רחב 4. משקל לא מהווה שיקול, אז גם 3.2 ק"ג לא מהווים בעיה 5. דיסק קשיח מינימאלי 80 גיגה (גם ככה יש כונן חיצוני) 6. זכרון - 2 גיגה, עדיף בסטיק אחד, גם 2x1gb מתקבל 7. נייד מבית טוב - אפשרות להרחבת אחריות 8. מעבד, בעדיפות עליונה Core2 עם חיבה עזה לT7200 והלאה (אלה שיש להם 4mb cache) 9. צורב DVD - סטנדרטי 10. כניסות ויציאות - סטנדרטי 11. כרטיס מסך - אין צורך במשהו fancy, לא משמש למשחקים - אך כן עלול להריץ VISTA בשנים הקרובות... (לא מכיר את עולם המאיצים הגרפיים לניידים) תודה רבה למסייעים.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by danvis,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט מחשב. אני מחפש מחשב חדש בסכום של בין 4000-5000 שקל לצורך משחקים אבל לא כמו שמוצע באתר, למשל, במקום 80 ג'יגה בייט, 40 יספיקו לי וזה מניסיון או אפילו 20, כונן די וי די וצורב אני לא צריך, לכן איזה מוצרים אני צריך במקום?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט! הדברים שכרגע יש לי ואני רוצה להשאיר: 1. WD 320G HD 2. WD 500G EXTERNAL HD 3. ANTEC P182 SE 4. THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME(לא בטוח שאני רוצה להשאיר, תלוי אם יש לכם משהו יותר טוב להציע!!! בכללי מה שאני צריך זה: 1. לוח אם 2. מעבד 3. זכרונות והרבה 4. כרטיס מסך 5. מקלדת טובה אלחוטית. (יש לי עכבר את הmx1000 הוא נראה לי מספיק טוב)

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by DJ Koby,

שלום לכולם, הבנתי שהW500 מחליף את הT61P והמפרט שלו יותר חזק. קיבלתי את המחשב מ- נייד נייד תוך יומיים למרות שזה מחשב של 13אלף שקל ועם מפרט מדהים, מעבד T9400, דיסק 200 7200 ו4 גיגה זיכרון 1066 במחשב הזה ניתן להוסיף דיסק קשיח נוסף עם מגירה מיוחדת שניתן לקנות שנכנסת במקום הצורב "נייד נייד" אומרים שאין להשיג כרגע את המגירה ניסיתי בעוד מקומות חוץ מ- נייד נייד כמו אייבורי וKSP וגם להם אין את המגירה הזאת(דיסק קשיח לא בעיה להשיג) האם מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא מגירה כזאת? (מלבד נייד נייד אייבורי וKSP שאיתם כבר בדקתי) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  25. מדובר בדגם dell inspiron n3010. המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך שעבדתי עליו, וכלום לא עוזר, חייב לכבות ולהדליק. לא בעיית חום - הרצתי תוכנה למדידת טמפרטורה, וברגע הקפיאה המעבד היה בסביבות 45 מעלות. יכול להיות שזה מערכת הפעלה? למרות שזה לא נשמע ככה..

• 0 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.