עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yigael_o,

המחשב הוא: http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/pc/vil/datenblaetter/mobile/en/ds_amilo_pro_v3505_sept_oct.pdf עשיתי סיבוב עם חברה שלי באופיס דיפו בחוצות המפרץ (היא רוצה חנות גדולה שתהיה לה כתובת במידה וצריך משהו) ומהמבחר בחנות זה נראה לי הכי סביר (התקציב שלה עד 6000 אבל למה להוציא יותר אם אפשר בפחות לא?) המחשב צריך לשמש ללימודים, היא מתחילה בקרוב. בעני מה שמצא חן זה המסך 15.4 מעבד Intel Core Duo T2050 1.60Ghz זיכרון 1Gb ומשקל 2.8 (באתר היצרן רשום 2.75, מישהו יודע למה יש הבדל?) זה המחשב הראשון שלה, אל תתנו לי לדפוק את זה בבקשה. כל מי שיכול למצוא ביקורות טובות או רעות על המחשב אשמח אם ייתן קישור, מי שמבין יכול לפרסם את דעתו והכי עדיף מי שיש לו כזה אשמח לדעה האישית עליו…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אהלן מה הן דעותיכם / עצותיכם לגבי המפרט הבא שהרכבתי? המחשב הוא לאינטרנט / OFFICE וצפייה בתכני HD, המקודדים ברובם ב-MPEG2: CPU - Intel Pentium Dual-Core E5300 BOX - 342 ש"ח Motherboard - Option 1 - Gigabyte GA-G31M-ES2L - 241 ש"ח Motherboard - Option 2 - Gigabyte GA-P31-ES3G - 310 ש"ח RAM - G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 - 188 ש"ח Graphic Card - Option 1 - Connect3D Radeon HD4350 Silent 512MB DDR2 PCIe - 180 ש"ח Graphic Card - Option 2 - MSI GeForce 8400GS 512MB - 210 ש"ח Case + PSU - JSP-Tech N-630B 400W - 241 ש"ח Keyboard + Mice - Logitech Cordless Desktop EX 100 - 142 ש"ח 1. לגבי המעבד, אני בוחר ב-E5300 של אינטל ללא ספקות. 2.לגבי לוח ה…

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  3. אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקים זה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה. יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית? אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by lap fix,

מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by shlomoreuven,

יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…

7. שלום לכולם, פירסמתי פה תר'ד שבוע שעבר ולאחר שלא קיבלתי פידבקים חיוביים (שנתנו לי לחשוב עוד שבוע עד להיום) הוחלט לחכות קצת והיום/מחר לרכוש את הרכיבים שאני צריך. המטרות הם: 1.מחשקים.2.תוכנות עריכה (ברמה חובבנית-DREAMWEAVER PHOTOSHOP CS3) 3.אינטרנט. יש לציין שאני שואף לOC בינוני+ של 3.9 לערך,למעבד ישודך קירור של TT BT ומשחת קירור AC3. אני צריך לוח אם טוב ומקורר פאסיבית רציני שיוכל להחזיק בטמפ' עבודה די רציניות (עדיפות לASUS),מעבד יהיה ככל הנראה E8400,מארז יהיה NZXT TEMPESTוביררתי על HD בFOXPC ואמרו לי שכרגע יש להם במלאי אך ורק פלטה יחידה HD של סמסונג אז האם לרכוש או לרכוש את הHD מחנות אחרת?? אם תוכלו להציע לי לוח אם,מארז מומלץ,הארדיסק,ספק טוב ומעבד ברמת מחירים הזו עם נטייה …

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by b11y,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ועדיין לא סגור על התקציב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל רציתי לוודא כי זה לפני חודשיים. יש איזה עדכון בקרוב במפרטים האלו או שהם עדיין רלוונטיים? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. Started by JeW BoY,

אז ככה, יש לי DELL XPS 1530 עם VISTA HOME הכול עבד מצויין הייתי מחבר את הלפטופ לLCD עם HDMI והכול עבד יופי רק שכל פעם הייתי צריך לשנות את הברירת מחדל לHDMI בשביל שהסאונד יבוא מהTV יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשנות, רשם שהHDMI working ונתן לי לעשות TEST, ושמעו סאונד מהTV אבל לא נתן לי לעשות DEFULT, וגם לא נתן לעשות DISABLE לSIGMATEL אודיו. ניסיתי להוריד דריוורים הכי חדשיםR190517 ומאז זה מראה לי למטה איפה שהרמול איקס בתוך עיגול קטן ורושם Noaudio device installed כאשר אני נכנס לLEVELS של הסאונד בDEVICE MANAGER זה מראה שהכול פעיל כך גם בקונטרול פאנל, פשוט לא מפעיל כלום ולא מביא לי להיכנס להגדרות. ניסיתי גירסאות שונות של הדריברים. בדקתי גם בביוס אם הSOUND לא DIS…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה אך ורק ללימודים, רק לשימושי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא מקסימום 1500 שקל יש מצב למצוא משהו שתואם את הבקשות האלה?

11. Started by ofril19,

תקציב : עד 4.6 מעבד: e8400 לןח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון:G.Skill DDE2 4096 ( 2048x2) 800MHZ CL 4-4-4- 12 PK דיסק קשיח: Seagate ST3220613AS 320 GB SATA 16 MB כרטיס מסך : PALIT ATI READON HD 4870 Sonic 512 mb DDR 5 PCi מארז:Antec three Hundred ספק:Hiper HPU-4M530-PU 530 W עכשוי מה שבצבע אדום אין בחנות KSP אז לאיזה חלק אתם אומרים שכדאי להחליף? ובבקשה אולי דברים יותר זולים כי אולי אני שם 2 כרטיסי מסך HD 4870 ואני רוצה להגיע עד 4.5-4.8 והלוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זה אותו דבר כמו? GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E הינה האתר ksp . co . il תודה.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  12. היי. יש לי מסך טלוויזיה, אני מחבר את המחשב הנייד באמצעות HDMI. לאחרונה שמתי לב שיש נקודות ירוקות במספר חלקים של המסך (רק בטלוויזיה, לא במסך המחשב הנייד בעצמו). כשאני מזיז טיפה את כבל הHDMI במקומו, זה מסתדר. עם VGA זה עובד בסדר. מה הגורם לבעיה? כבל? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by zion561,

שלום לכולם המחשב שלי בן 3-4 שנים והחודש השקעתי בכרטיס מסך כי היה לי מובנה איך המחשב שלי ? האם יריץ משחקים של השנתיים האחרונות? אני יודע שהוא לא משהוא אבל אני רוצה לשאול תמבינים בחומרה pentium 4 2.40 ghz 512 ram ddr יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט אין לי כוח לשים geforce 7600GT 256MB AGP ספק HEC 400TRT 400W המחשב יכול להריץ משחקים של השנה האחרונה או השנתיים?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Gal.Am,

אני חושב לקנות למחשב Ivy Bridge חדש. אשמח להצעות/חוות דעת/ המלצות. לגבי תקציב: פחות או יותר גמיש אבל בלי להשתגע. לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UD5H מעבד: Intel I5 3570K קירור מעבד: Corsair H100 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 680 את כל השאר כבר יש לי: מארז: CM Storm Enforcer כונן מערכת הפעלה: Corsair Force GT 60GB SATA3 X2 - RAID 0 איחסון: WD 500GB Caviar Blue ספק: Seasonic X-660 כרטיס מסך קיים (כנראה יהפוך לכרטיס Gigabyte GTX 560 SOC :(PhysX

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. Started by dvirman12345,

אני רוצה מפרט של המחשב 5000+ כולל מסך אני לא יודע להרכיב אני רוצה משהו חיה שהיה לי שיריץ לי משחקים כמו GTA IV COD BATTLEFID ומשחקים שהיו בעתיד בנו לי כמה מפרטים עם זה לא היה טוב אני מבקש שתיבנו לי אתם זה http://www.tms.co.il/preview/spec/2vswx1k9/1 או זה http://www.tms.co.il/preview/spec/6shtakd3 או מה שאתם תחליטו

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by blabla2002,

חבר שלי בנה לעצמו מפרט למחשב למשחקים ובעתיד גם רוב הסיכוים הוא יעבור OC. סה"כ המפרט נראה בסדר, אבל יש לו רק גיגה זיכרון. הנה המפרט ‏Core™2 Duo E6300 - 1140 ‏GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ - 790 1GB (512MB X 2) DDR2 667MHz - 600 Radeon X1900GT 256MB - 1400 WD ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ - 460 Case + PSU - 320 כל המפרט פה עולה 4710 שקל, אבל התקציב יכול להגיע עד 5000 שקל גג.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by rafi28,

מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  20. אחד המחשבים הישנים שלי שבק חיים. מכיוון שהלוח אם הישן היה סוקט 478 עלי להחליף את כל הרכיבים בכותרת. הרכיבים החדשים ייכנסו לבינתיים למחשב אחר (קצת פחות ישן) ועוד כחצי שנה שנה כאשר מחשב זה ישודרג ברצוני להשתמש בהם על מנת לבנות HTPC. כך שהשימושים לכרגע הם אינטרנט, סרטים ( גם 1080p על LCD 40 אינטצ'), ומשחקים ודגש גדול על שקט. אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אבל אשמח מאוד אם ירוצו בו משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הגבוהות ביותר. אני זקוק למאורר על למעבד איך אין צורך לאחד נפרד, מה שמגיע באריזה מספיק כרגע אלא אם כן ניתן להשיג בדיוק באותו המחיר מעבד + מאורר נפרד. על הרכיבים להיות שקטים ככל האפשר וחסכוניים בחשמל מכיוון שכפי שאמרתי עליהם להיכנס בעתיד למארדז HTPC קטן ושקט. רצוי לא לנצל…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

הרכבתי לי משהו כזה: AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 894 או Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 724 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (BH5 CL2.2.2.5) X2 1000 OCZ PowerStream Power Supply 520W 863 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 600 Creative AUDIGY 2 ZS BULK 500 GIGABYTE Radeon X800DE GTO 256MB - TV OUT / DVI - PCX - BULK 1227 Thermaltake Big Typhoon 250 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960 Ben…

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  22. התקציב שלי הוא עד 3700. צרכי משרד (וורד, אינטרנט, אופיס וכד')+ סרטים באיכות סבירה. חשוב שתהיו אחריות בינלאומית ומערכת הפעלה (לא צריך שהיא תהיה ויסטה). הדגמים שהומלצתי לקנות אותם בתקציב הם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7279&perur=2&t=1&c=483 http://www.gamaoffice.co.il/products/145257 הבנתי שההבדל העיקרי הוא שלדגם הראשון מעבד יותר חזק, אבל פחות זיכרון (ראם), והשני עם מעבד פחות חזק ויותר זיכרון. מבחינת כרטיס מסך, הארד דיסק וכד' הם די זהים. איזה עדיף מהדגמים? האם יש מחשב עדיף בתקציב הזה? לא צריך שיהיה אייסר, זה רק במקרה יצא ככה. תודה!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by someone2007,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש כולל הכל ב4K אני לא יודע מאיפה להתחיל עם זה כי חריגה זה עד 100 שקלים וגם רצוי שלא המחשב למשחקים אם חסר משהו תגידו ואני אענה בכל מקרה הוא יהיה אצלי היום כך שהתשובות יהיו יותר מדויקות ממה שאני יכול לספק לבד תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by 12ewe,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 מקסימום מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים..כעיקרון 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף AMD כי יותר משתלמים מאשר I7 שעולה יותר אבל ניראה מה אתם אומרים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים …

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by רועיקי,

אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.